Dansedrømmer

Jeg har ikke så mye å si om konkurransen og fredagens quickstep og alt det der akkurat nå. Det ville blitt å gjenta seg selv; alle danser er vanskelige, jeg har ikke full kontroll på beina, og jeg er nervøs for morgendagen. Blablabla... Men det er utrolig hvordan disse dansegreiene preger en, i både våken og ikke-våken tilstand. Dagene styres av dans, jeg tenker mye på dans, og ikke minst drømmer jeg om dans. Eller - i hvert fall om ting som er danserelatert på en eller annen måte, og noen av drømmene husker jeg spesielt godt:

Den første drømmen jeg kan huske fra da vi begynte med dansingen var at Finn Schjøll (som var med i "Skal vi danse" forrige sesong) hadde hengt opp hundrevis av klessnorer på kryss og tvers i leiligheten min så det nesten ikke var mulig å komme seg fram uten å dukke eller krabbe. Det hang ikke klær på dem, men han sto ved utgangsdøren og klappet og håpet at jeg skulle finne fram til ham i labyrinten han hadde laget. Da jeg tilslutt kom fram til der han sto, sa han noe i duren om at "gutten min, du må få deg ny garderobe, vet du". Også var Thomas Numme(!) og en venn av meg (Jonas) der også, og de var veldig enig med Finn. Rare greier.

sover
Sover tungt på nachspiel hos meg selv. Vet ikke hvem som har tatt bildet. Håper at det ikke var Finn Schjøll som knipset, i hvert fall. Men mulig at jeg drømmer om ham her.

Senere drømte jeg at Tone (Damli Aaberge) egentlig var søsteren min, og at vi prøvde å finne ut av om vi enten hadde felles far eller felles mor. Og den som skulle hjelpe oss med å finne ut av dette var Unn-Grethe som er presseansvarlig for "Skal vi Danse?". Det viste seg at det var HUN som var vår felles mor, og vi ble alle veldig glade. Heretter skulle vi finne på masse bra ting sammen og sånt; reise og lage plate sammen. Endelig var vi en familie, liksom.

Og natt til igår drømte jeg at Bettan og jeg spilte curling mot hverandre. (Jeg har aldri spilt curling før). Bettan klaget over at curling var vanskeligere for henne fordi hun hadde høye hæler på isen, mens jeg klaget over at det var vanskeligere for meg fordi jeg ikke kjente Hanne Krogh. Hanne Krogh var nemlig dommer i curlingkampen, og partisk i Bettans favør etter min mening. Etter en liten krangel utviklet det hele jeg til å være skjult kamera på et casino i Las Vegas, men så er alt bare surr. Husker ikke mer.

Men den sjukeste drømmen var nok der jeg og Christer (som forlot oss i program 2) spilte inn en erotisk film sammen med noen damer hjemme hos programdirektør Nils-Ketil i TV2 i hans hjem på Røa, med latinskoene på. Nils-Ketil hadde også latinsko av en eller annen grunn. Detaljene videre er noe vage, men bør likevel forbli i mitt hode, tror jeg. (PS! Det var ikke fysisk kontakt mellom Christer og meg i drømmen! Jeg er heterofil, og det er Christer også. Og Nils-Ketil er familiemann. Dessuten var det bare en dansedrøm. Eller på kanten til et dansemareritt, kanskje.)

Og nå skal jeg drømme om at quickstep'en imorgen går bra. Natta!


Kommentarer:
Postet av: Kristine

Legger du deg alltid så seint? ;-P Moro å få sette inn første innlegg her... Det er vel ikke så rart kanskje at dansingen preger drømmene og tankene dine, det er jo som relgel sånn at når man holder på med en bestemt ting regelmessig over en periode, så fester den tingen seg i hodet og ofte påvirker den andre tanker på en eller annen måte. Sånn er det vel for alle? Litt sånn forvirrende men, håper du skjønner hva jeg mener.

Ang i kveld, så får dere som vanlig bare gjøre deres beste (noe jeg tror dere gjøre hver gang), noe mer er det ikke å gjøre, og man kan ikke kreve/forvente at dere skal være på topp hele tida. Uansett så kommer dere dere nok igjennom det på en eller annen måte. ;-) Ønsker dere i hvertfall masse lykke til!!! Jeg skal som vanlig sitte pal foran tven, på fredagskvelden er "skal vi danse" høydepunktet. Så satser vi på at dere går videre også denne gang, jeg skal i hvertfall stemme!

PS. Takk for svar under forrige blogg! (Bare lurte...) Jeg synes fortsatt du er flink til å ta deg tid til å svare!

03.nov.2006 @ 07:02
Postet av: Kathrine

Næmmen så søt da! Var det med noen forumjenter i den siste drømmen din eller? Hehe..
Lykke til i kveld da, både til deg og Alexandra!

03.nov.2006 @ 08:10
Postet av: Kristian_Ø_Fan

ååå så skjønn du e når du sover:)
håper du og alexandra vinner hele driten.. det fortjener du;)

Lykke til i kveld

Masse klemmer fra dine fans i bergen

03.nov.2006 @ 08:51
Postet av: Marit

så deilig du er når du sover! Drøm søtt videre!

03.nov.2006 @ 08:57
Postet av: HL

Utrolig morsomt å lesa om drømmer! Kanskje du bør begynna å skriva "drømme-dagbok"... Eg jor de ei stunn, men "problemet" e at jo meir ein skrive, desto meir og fleire drømmer huske ein itte kvert. Å plutselig så huske du ikkje heilt om du har drømt ting eller om de faktisk skjedde... Feks "hadde eg ikkje ein avtale me hu i mårå? ...Eller drømte eg de?" Forvirrande. Så eg droppa de itte ei stunn. De som åg e litt sprøtt, e at viss du lese ei bok som skrive om "typeis drømmer", som mange drømme, så finne ein ud at de e mange som drømme akkurat de sama som ein sjøl...

Break a leg i kvell:-)

03.nov.2006 @ 09:33
Postet av: anette

hehe =) jækli bra!!!

Lykke til i kveld! Håper dere vinner hele "shiten"!

03.nov.2006 @ 09:56
Postet av: Anne

Haha...nå lo jeg godt!
Drømmer er morsomt:)
Morgenens gode latter, takk for den:D

Og som alle andre her skriver, fryktelig søt når du sover;)

Lykke til i kveld!

03.nov.2006 @ 10:15
Postet av: Maya

Morsomme drømmer... :-) Så du tilfeldigvis på "Golden Goal" før du drømte om curlingen, eller -- de avsluttet nemlig programmet med å reklamere for et innslag neste uke, der Henrik Elvestad har tatt med seg tre kjendiser for å prøve curling ;-)

Lykke til i kveld!

03.nov.2006 @ 10:24
Postet av: moia

Du er en syk, syk mann;)

03.nov.2006 @ 10:27
Postet av: ainaj:)

Du bør ønske deg en drømmetydningsbok til jul;)

Ellers er alt ok? hihi:p

03.nov.2006 @ 10:32
Postet av: L

Gleder meg til " Jul i Tøyengata". Tror det blir super morsomt!Syns du og Espen Eckbo gjør en veldig bra jobb! Skal på Team Eckbo snart, og prøver iherdig å få billetter til Skal Vi Danse.

Uansett; Lykke til med dansing og prosjekter!

03.nov.2006 @ 10:58
Postet av:

Og jeg som var innom denne siden rett før innlegge kom ;) Lykke til!

03.nov.2006 @ 11:35
Postet av: Frk BK

Hyggelige drømmer ;) Har du vurdert å hive deg på vokstrenden og vokse kassa, eller blir det for baaabybooy akti?:)

03.nov.2006 @ 11:46
Postet av:

Nei til voksing! La menn være menn:-)

03.nov.2006 @ 13:12
Postet av: Tussi

Ja jeg vil gjerne gifte meg med deg, Kristian!
------

Jeg vil samtidig ønske deg lykke-lykke til i kveld, du vil klare deg kjempebra!
Og samtidig skal jeg gjøre noe som jeg aldri har gjort før; å stemme på deg og Alexandra! Jeg er ikke fan av sånne "stemmeprogram" i det hele tatt, men ikveld skal jeg altså stemme for første gang i mitt liv!

Jeg vet du vil klare deg, men du er ihvertfall sikret minst en stemme fra Stavanger..

PS! Kan vi kjøpe en hund? (du kan velge navn..)

03.nov.2006 @ 13:50
Postet av: Jente23

Håper du vinner hele driten...du er skam flink...lykke til:)Mine stemmer går til deg..:)

03.nov.2006 @ 14:09
Postet av: Helt enig!

NEI til voksing!

Og du er søt når du sover...

03.nov.2006 @ 14:11
Postet av: Nemmen...

drømmemannen, bokstavlig talt...Hehe ;)

03.nov.2006 @ 14:39
Postet av: Therese

Hei Kristian.
Lykke til i kveld, både til deg og Alexandra. Dere er best!

03.nov.2006 @ 14:59
Postet av: Tone Helene

Hei Kristian,lykke til ikveld=)Ska nå stemme på deg&Alexandra=)

03.nov.2006 @ 15:33
Postet av: hildepilde

Flink du er til å danse står respekt av det!

Ellers så vil jeg bar kommentere artikkelen i dagbladet i dag. Tenk å skremme folk på den måten????

Huff og huff ja så forferdelig det er å være single. Jeg for min del har det helt fint med å være single. Hvem er det som sier at en er mer lykkelig i forhold????? - Med tanke på de økende skilsmissestatistikkene og ikke minst for å snakke om alle de som er i heller dårlige forhold?? ? så vet jeg ikke helt hva som er best.

En kan faktisk være single uten og være ensom og nedbrutt. Jeg er single og jeg føler meg overhode ikke ensom, men det kan være at jeg kjeder meg noen ganger (det skal jeg innrømme), men det er som oftest noe som er forbipasserende.

Hvorfor skal vi strebe etter å være i et forhold hele tiden??? Det er liksom ikke om å gjøre å finne ?den rette? lenger ? bare en finner EN så får det holde. Folk glemmer på vegen at det er ?den rette? det er meningen at vi ser etter ? noe som er ganske så vesentlig. Er det meningen at vi bare skal gå ut på gata og bli sammen med hvem som helst??????? - som det ser ut at mange i forhold allerede har gjort. Nei takke meg til å være single og røyke en sigarett i ny og ne og være stolt av det. Jeg vil heller være tålmodig og vente på ?den rette?.

Jeg tror at grunnen til at folk blir såkalt ulykkelig når en er single er på grunn av at samfunnet lager det til slik. En skal liksom være avhengig av noen, og eie noen for å være vellykket i disse dager- Det er liksom veien til et langt og lykkelig liv. Jeg er lykkelig med å kunne komme hjem når jeg vil, ingen andre enn meg selv som evt. gir meg dårlig samvittighet (med andre ord aldri for jeg er ganske så god til å rettferdiggjøre ting), ingen bestemmer hva jeg skal spise eller når jeg skal spise, legge meg eller hva jeg har på meg. Jeg kan bruke penger på det jeg vil når jeg vil. Hva er det som er så galt med det ????

Don?t get me wrong: Jeg tror også faktisk at det kan være bra å være sammen ? men da med ?den rette?. Det er pluss og minus med begge deler og det er ikke nødvendigvis mest minus å være single er det vel jeg prøver å få fram. Veldig selvutviklende å være single vil jeg si. Selvfølgelig kan det bli kjedelig av og til, men er det så negativt da??? ? Dalah Ilama er single og visst nok en av de lykkeligste mennesker. Deilig å få utløp for noe frustrasjon ja!

Lykke til i kveld forresten og drøm søtt!

03.nov.2006 @ 15:47
Postet av: Stor fan av deg...

He he, de drømmene dine ga meg en god latter...;-)

Håper inderlig du vinner hele konkurransen.. Får gåsehud av å se på deg - du virkelig et dansetalent du...
Skjønner godt at mamman din var rørt og tom for ord etter å ha sett deg danse..

Man er ikke ekte mann om man ikke kan danse spør du meg....:-;

MASSE lykke til videre!!! JEG HEIER PÅ DEG;-))))

03.nov.2006 @ 15:52
Postet av: BBI

Du er tydeligvis nachspillkongen ;) Kan jeg være din dronning? Vi er nok ment for hverandre, du har bare ikke møtt meg enda ;)

03.nov.2006 @ 15:54
Postet av: Lefty

haeha aww så søøt på det nachspiel bilde! foresten, artige drømmer! tenkt noe på hva de kan bety?
Kanskje du, ubevisst, føler at hun der presseansvarlige har en morsrolle? ;p

håper du vinner!

03.nov.2006 @ 16:20
URL: http://www.myspace.com/leftyomg
Postet av: Caroline

Morsomt innlegg:D
Lykke til i kveld:D

03.nov.2006 @ 16:29
Postet av: Frøkena

Hvis ikke du slutter å poppe opp alle steder kommer jeg til å begynne å drømme om deg...hehe...
Lykke til i kveld...

Klem fra våken frøken;)

03.nov.2006 @ 16:37
Postet av: toril

TIL:"DRØMMEMANNEN"(HE HE)
ja nå lo jeg godt av de drømmene du fortalte om.du er akkurat lik meg,du.
jeg drømmer og roter,babler og prater haha.
Så pen du var på det bildet.
TVI,TVI ikveld! stooor klem.

03.nov.2006 @ 16:53
Postet av: Kine

Hei..
Vil bare ønske deg lykke til ikveld. Jeg sitter på BI å leser.. og leser.. Holdt på å dra ned på kinarestauranten istad i 15-tida:-)Tenkte du sikkert var der å spiste, hehe:) Syns du har blitt kjempe flink på dansegulvet. Sambaen har vært best hittil. Good luck;) Jeg stemmer på deg..

03.nov.2006 @ 17:11
Postet av: Astrid

Kan bare si at jeg kjenner meg ekstremt godt igjen når du snakker om drømmer.
Har også ekstremt god fantasi når jeg sover. Alt og alle flettes inn i hverandre til et merkelig sammensurium.
Du er ikke syk, men har god fantasi.
Du må vinne heile skiten!

03.nov.2006 @ 17:34
Postet av: Tinky

Lykke lykke til i kveld kristian! Utrolig morsomt å se deg danse.. ja se deg i det hele tatt! Din sjarm, din kløkt og ditt utrolig flotte ytre;) Break a leg.. Håper du vinner!

03.nov.2006 @ 17:37
Postet av: Miklysa

Hva faen?
dette er da ikke majones.no!?

03.nov.2006 @ 17:47
URL: http://www.miklysa.com
Postet av: Marianne

Så at Kristian gikk inn på 2.plass på Kremtoppen. Bra det da!! Neste uke klarer vi vel første plassen?? Husk å stem folkens!!!

03.nov.2006 @ 18:30
Postet av: M'en

Masse lykke til i kveld!! Regner med at folk stemmer som gale, ikke fordi at du trenger det men bare fordi vi så gjerne vil se deg igjen uke etter uke!! I tillegg vil jeg gratulere med en flott 2.plass på Kremtoppen!! Neste uke er du sikkert nr. 1 der også!

03.nov.2006 @ 18:48
Postet av: Silje Linnea

fant et lite dikt som handler om både drømmer og dans,så her kommer det..

only a dream away...

He sees her around
All by herself
His heart starts to pound
He's under her spell
The last time he saw her
Still plays in his head
He knows he cant have her,
but there in his bed

She's only a dream away
She's waiting for him at the end of the day
There's no one else but her on his mind
Night after night till the morning light
She's only a dream,only a dream,
Only a dream away

The moon's shini'n in
Through curtains of lace
She's dreaming of him
And his loving embrace
She'll meet him in Paris,or Old Mexico
They'll dance on the terrace
And he'll never know

He's only a dream away
He's waiting for her at the end of the day
There's no one else but him on her mind
Night after night till the morning light
He's only a dream,only a dream,
Only a dream away

He's missing her
While she's missing him
While love goes on missi'n the two of them...

They're only a dream away
Love's waiting for them at the end of the day
They don't have a clue,they're dreams could come true
Oh,what would they do,if they only knew?
They're only a dream,only a dream,
Only a dream away...

masse lykke til ikveld Kristian!!skal stemme på deg.

03.nov.2006 @ 18:57
Postet av: Christer

Haha! Tagteam i pornofilm... drøyt. Men jeg forstår deg. I de innledende rundene hadde jeg et mareritt om at jeg skulle være med på "Skal Vi Rullestoldanse". jeg måtte svinge meg med en celebral parese-rammet dame som satt i en sånn storformat-rullestol med jumbodekk og fikk skjenn fordi jeg ikke holdt takten. Du er ikke alene.

03.nov.2006 @ 19:10
URL: http://www.christertorjussen.com
Postet av: Stine

Veldig kjekt å lese bloggen din, du gjør en god jobb i forhold til de andre som er heller slakke med oppdateringer. Kjekt å lese litt tanker rundt det hele også fra en av deltagerne.

Må jo signere de amorøse damene her, du er skjønn da og en mann med både dans og humor på CVen er ikke å forakte.
Reklame nå så venter på at du og Steffen skal danse. Blir spennende å se. Lykke til videre :-)

03.nov.2006 @ 20:26
Postet av:

Postet av: Christer
Haha! Tagteam i pornofilm... drøyt. Men jeg forstår deg. I de innledende rundene hadde jeg et mareritt om at jeg skulle være med på "Skal Vi Rullestoldanse". jeg måtte svinge meg med en celebral parese-rammet dame som satt i en sånn storformat-rullestol med jumbodekk og fikk skjenn fordi jeg ikke holdt takten. Du er ikke alene.

Jeg håper marerittet var takten og ikke at hun hadde cerelbral parese;)

Hilsen mamma til ett barm med CP

03.nov.2006 @ 20:27
Postet av: Stine

Nice hair, dude *fnise* Kjempebra, dere er dyktige! Gratulerer :-)

03.nov.2006 @ 20:35
Postet av: Helen

Helt seriøst: Hva synes du egentlig om Tommy Steine? Han er jo sikkert en hyggelig kar, men av og til kommer han med de dårligste kommentarene - EVER, som jeg antar er ment å være morsomme... Men veldig ofte blir det nesten litt flaut å høre på ham... Skriver han sine egne kommentarer, eller kommer han rett og slett på alle "morsomhetene "sine på sparket?

03.nov.2006 @ 20:38
Postet av: Lille My

Oh my god....;-)Akkurat sett kveldens dans..

Du er bare helt RÅ på dansegulvet...

Neste gang blir det 4 x 10...;-)

Stå på videre....

03.nov.2006 @ 20:58
Postet av: Mon

Du vil gjerne vinne ser jeg. Og du er skikkelig flink.

Hmm... lurer på om du hadde gått så langt som å voksa bort "pelsen" på brystkassa di om det hadde tjent deg noen poeng? Ikke at jeg har noe imot litt pels altså. *lol*

03.nov.2006 @ 21:13
Postet av: Eva

Til Alexandra og Kristian

Gratulerer med kjempebra dans til vanskelig musikk. Første plass igjen.
Men jeg har stemt mange ganger allikevel,
for en kan jo aldri være sikker.

03.nov.2006 @ 21:19
Postet av: Elin

Vet ikke hvordan jeg skal si dette uten å høres helt fjortis ut(er tross alt 27...), men jeg er helt fortapt. Hva jeg skulle gjort for å møte deg!!! Du får si ifra om du vil ta deg en tur til Tranby en gang.
Lykke til! Dette går nok din vei.

03.nov.2006 @ 21:21
Postet av:

Alexandra er på TV2 en og annen lørdag også. Er så vidt jeg vet en av damene m koffert i "Deal eller no deal"...

03.nov.2006 @ 21:24
Postet av: Silje Linnea

er det noe mer enn vennskap mellom deg og alexandra?dere er veldig flotte sammen.virker nesten som om dere ikke klarer å holde hendene unna hverandre.veldig søtt da:)flink ikveld var du.gøy å se på.:)

03.nov.2006 @ 21:25
Postet av: janecke berge andersen

hehe, for noen drømmer du har.ja livlig fantasi har du i hverfall.høy på pæra er du i hvertfall ikke.lykke til videre. hyggelig å få være med inn i din drømmeverden. det virker som det er aldri kjedelig rundt deg ihverfall.

03.nov.2006 @ 21:36
Postet av:

Skikkelig bra "take on me" -etterligning du laget da du var liten! jeg lo så sinnsykt,det var like før jeg tissa på meg! Du kan jo gå over i musikk-businissen når det måtte være:-) Det var bra dansa i kveld altså, det skal dere ha. Nå venter jeg bare i spenning på at du og Alexandra blir et par - dere har jo kjemien og jeg blir bare mer og mer sikker på at dere hadde blitt et bra par. hva sier du...?
Kan du ikke svare litt på kommentarene,det hadde vært kjekt:-)
ps.du kler todagers-skjegg bedre enn å være helt skalpert

03.nov.2006 @ 22:08
Postet av: janecke berge andersen

hei,det var litt sjokk at bettan gikk ut,synes sikkert du å. jeg holdt på å le meg i hjel da jeg så videoen fra du var 10.hehe. ikke noe vondt ment. jeg lo godt også at guri solberg sa du jobbet på tv2 nyhetene. snakkes

03.nov.2006 @ 22:10
Postet av: KP

Steik så søt du er når du sover!!!

03.nov.2006 @ 22:19
Postet av: Eli

Jo altså..Når skl du og Alex bli sammen da? Jeg så fra det første innslaget der dere møttes for første gang. altså da dere ble parret opp, at du ble litt forelsket i Alex og jeg er sikker på at hun føler det samme. jeg mener..kom igjen da. tør dere ikke?

03.nov.2006 @ 22:19
Postet av: toril

HEIA KRISTIAN!
JA,MEN DETTE VAR JO HELT"ELEFANTASTISK"!!
GRATULERER! DETTE GÅR STRAKE VEGEN HJEM.

03.nov.2006 @ 22:24
Postet av: Liz

Hei på deg!
Bra danset i kveld.
Vil bare si at du virker som en veldig hyggelig kar og dessuten synes jeg du er morsom:). Stå på! Tror du kan vinne hele greia.

Hilsen Liz 30

PS. Bra blog, forresten:)

03.nov.2006 @ 22:51
Postet av: Maya

Flott danset! Det nærmer seg finale, for neste gang MÅ jo bare Tangstad ryke... Eller kanskje ikke -- han må jo faktisk ha fått mer stemmer enn to andre par for å slå ut Bettan (siden hun fikk 3 poeng av dommerne mot 1 til Tangstad), så han kan nok slå ut ett par til...

Hvem var forresten på det nachspielet og kan ha tatt bildet? Og pleier du alltid å legge deg når du har gjester...? ;-)

03.nov.2006 @ 22:57
Postet av: Eva

Så urettferdig at Bettan røk ut, var jo
Bettaen og Mats sammen med Kristian og
Alexandra vi ville se i finalen. Hvorfor
røk ikke Steffen ut? Han har jo ligget
nederst lenge nå. Bettan lå jo tross alt
på andre plass, delt første plass sist
fredag. Få Steffeb ut nå. Ryker Kristian ut neste fredag skal jeg ikke se
på skal vi danse mer.

03.nov.2006 @ 23:18
Postet av:

Gode Ødegård!
Hjartans takk for dine bidrag til forlenginga av mitt liv... Eg lo så høgt og lenge i kveld, og visste ikkje heilt kor eg skulle gjera av meg ei stund. Fantastisk både i intro'en og med "musikkvideoen" :):):) Du har ikkje akkurat forandra deg så mykje på 20 år... hehe
Sei meg, er det "du" som dansar, eller går du i ei slags "rolle"?!?
Vh :)

03.nov.2006 @ 23:24
Postet av:

btw... drauming er underbevisstheita som bearbeider alle inntrykk og tankar frå dagen (og livet elles forsåvidt)... Kva er det du arbeider deg igjennom mon tru?!?!
-L-

03.nov.2006 @ 23:27
Postet av:

Hei du og strålende dansing igjen!!

03.nov.2006 @ 23:44
Postet av:

Du er meg en fin en du ...

03.nov.2006 @ 23:45
Postet av: meg:)

hei..
du er kjempe flink til å danse!
du kommer til å vinne hele greia!!
men.. hvilke av de seriene/innslagene++ du har hvert med på/spilt i, går ann å få kjøpt på dvd??
du har jo hvert med på så mye jeg ikke har fått med meg!!

kjempe søtt bilde:)

03.nov.2006 @ 23:49
Postet av:

Gratutulerer!! Aller først, nydelig bilde av deg mens du sover. Dernest, det gikk som vi visste det ville gjøre, dere gjorde en strålende innsats. Dere vinner dette garantert!

03.nov.2006 @ 23:51
Postet av: Marita

Idag var du finere enn da du var glattbarbert sist, da hadde du bakoversveis, nå hadde du jo sideskill, og det var egentlig fint og du så bra ut! Til tross for ikke-skjegg. Og eminent dansing, faktisk bedre enn jeg hadde trodd, dere fikk fem poeng bedre enn neste, ikke verst!!

03.nov.2006 @ 23:52
Postet av: Sandra

Hei skjønningen!
Gratulerer så mye, best igjen! Og den jeg trodde du ville møte i finalen er ute, det var en bombe, så nåå vinner du ihvertfall kjempeenkelt!

03.nov.2006 @ 23:54
Postet av:

Ja, hvem skulle tro at Steffen fikk bli på bekostning av Elisabeth? Ikke mange nei... han må ha mange fans der ute, for hun danser faktisk en del bedre enn han ja. Men da rekker dere enda en tur på kinarestauranten neste fredag :)
Kjempebra danset av deg igjen!!!

03.nov.2006 @ 23:55
Postet av: Annicken

Hehe, gratulerer så mye med god dans da Kristian!
Og, jeg skjønner at du ble litt flau idag, ikke fordi at det var pinlig for oss å se klippene fra deg og din bror, morsomme de da. Men når det er noe man kan være flau over i familiesammenhenger, har et par selv jeg, så er det ikke så gøy at det kommer ut for hele Norge nei, hehe.
Men sånn kan det gå når man har en far som ikke er riktig på en flekk :D
Eminent dansing idag igjen, skjønner ikke hvordan du får det til egentlig, nå har du "overlevd" med glans to ganger hvor du har vært nervøs og ikke hatt den store troen på forhånd. Men VI har hatt troen vet du!Stor klem til deg!

03.nov.2006 @ 23:58
Postet av: Venke

Du er skjønn også når du sover,ikke overrasket over det egentlig.Og ikke overrasket over at dere gjorde det flott igjen heller,men trodde faktisk ikke det skulle bli sååå bra som det ble.To 10'ere igjen,GRATULERER!

04.nov.2006 @ 00:01
Postet av:

Så skjønn du er Kristian, nydelig gutt er du.Og danser så fint ....

04.nov.2006 @ 00:02
Postet av: Beundrer

Hei gromgutten :D
Begynner du snart å få troen på at du vil vinne dette?Du sa det ville komme flere bomber,og en kom jo idag.Din hardeste konkurrent gikk ut.
Så da er du vel mye tryggere på dette vel?Kan du snart begynne å stole på at vi liker dansingen din og deg,og at vi her inne har sagt siden starten at dette vinner du.For det gjør du vet du.
Kjempeoppvisning i dag igjen!

04.nov.2006 @ 00:04
Postet av: Camilla

Jeg håper du vinner nå ass...
Siden Bettan røyk ut heier jeg på deg(Y)
Stå på;)

Klemmer

04.nov.2006 @ 00:05
Postet av:

Selvfølgelig vinner han! Det er det INGEN tvil om.Personlig trodde jeg at Elisabeth ville bli den du møtte i finalen,og hun har danset flott de siste ukene.Men nå er det helt åpent for deg! Gratulerer og lykke til Kristian!

04.nov.2006 @ 00:05
Postet av:

Hei Maya :D
Det er jo lov å legge seg litt nedpå hvis han har gode venner på besøk som sikkert også overnatter,hehe.
Det var nok veldig sent siden han sitter oppe sent ellers også.Og han trengte det sikker ;)
Kjempesøtt bilde av den gode gutten!

04.nov.2006 @ 00:08
Postet av: Marikken

Gode Line mi..Samme tankan på oss ikveld, tell tross førr at vi ikke sett ilag i barteby og glana på idiotboksen (tar da igjæn næste hælg med rødvin og vænninnefjas:)), men enig med du - Kristian har ikke forandra se mye på 20 år gitt..Men ka farsken?:) Også enig med en "anonym" om at du, BKØ, e en av få som faktisk e pritti seksei med skjegg.. Litt som krompen du kanskje, anla du skjegg førr å sjå litt eldre ut? Bort med pubertetsstempelet l i k s o m? ? ?

OG JA, la du ut det sove-bildet i håp om fleire komplimenta, førr å sjå om nån tok opp temaet "hårete brystkasser" eller rætt og slætt bærre førr å gled "fansen" og levv opp tell favoritt-kjendis-stempelet?

Steffen klart se han, igjen, HURRA! (Stemt på han e..Burde strengt tatt kanskje ikke sei da hær inne, men altså..) Alltid bæst når såkalla underdogs kommer langt:) Btw, ka bei fortært på kinaen ikveld, e nok mange som lura..? Du e som mange sei god på å svar på kommentaran, men svara du ikke denne gangen heller så byin e pinadø å spekuler på om du har nå i mot nordlæninga?? Da burde du strengt tatt stekk innom Chat Noir å få med de "Alt for Rognan" (reklaaame)...! Levva livet, rai rai:)

04.nov.2006 @ 00:14
Postet av:

ö

04.nov.2006 @ 00:21
Postet av: Skikkelig fan

Hei på deg. På deg er alt fint, hårete brystkasse er fint, om du så hadde hatt hår på ryggen hadde det vært greit også, alt kler den smukke :)))
Håper dere er ute og feirer seieren igjen,det vil jeg tro:)
Det er vel fire i dag da,dere som var ute forrige gang minus Ingar.Hvis ikke han dukker opp da,hehe.
Kos deg skikkelig ikveld og nyt det for i helgen kommer det vel atter en ny dans...som igjen kommer til å gå bra.
Oog, du får sikkert fri på søndag igjen,det gir gode resultater med litt fri ser vi.
Men du har vært god hele veien!!!!!!
Dette vinner du.

04.nov.2006 @ 00:21
Postet av:

Enig med begge ovennevnte,heit og ja,sikle litt på deg ja..Hm

04.nov.2006 @ 00:21
Postet av:

Jøss,jeg kom foran de to jeg hadde lest og kommentert ;p

04.nov.2006 @ 00:22
Postet av:

Her er det vel bare en ting å si:
Du er heit,
jeg er hypp,
har jeg sjangs?
;)

04.nov.2006 @ 00:22
Postet av: Kristin og Elna!!

*sikle*

04.nov.2006 @ 00:22
Postet av: Gull

Hei gullet,i natt var jeg oppe og slo på pc'n og slo den av igjen sekunder før du kom med innlegget ditt,trodde ikke du skulle skrive noe mer i natt,men joda,der var han som ikke sover om nettene!

04.nov.2006 @ 00:24
Postet av:

GRATULER MED FLOTT DANSING

04.nov.2006 @ 00:25
Postet av: Til Silje Linnea

Så fint dikt du kom med,tusen takk for at du ville dele med oss.
Og gutten vår vant igjen han selvfølgelig.

04.nov.2006 @ 00:27
Postet av: Kremtoppen

Så gøy at han kom med på listen da,håpet jo på det,men at han skulle skli rett inn på 2.plass da gitt,det må jeg inn og sjekke med en gang!

04.nov.2006 @ 00:28
Postet av: Cinderella X

Ja, nemlig. Og så må man ha tillit til tilfeldighetene. Til systemet. Have some faith, liksom. Så sterke ting finner nok veien selv.

Og det viktigste tror jeg er dette: i mellomtiden - mens man har troen på dette - må man glemme det litt. Man må leve uten å tro at man mangler noe. Man er nødt til å være hel på alle måter alene - for å kunne gi noe. Noe...ordentlig. Det tror jeg på.

Til slutt - når vi nå snakker litt om "det store" (ihvertfall indirekte); dette synes jeg er noe av det beste som er sagt om noe ekte...fordi det beskriver alt så skremmende enkelt som det er...

"Säg till om jag stör,
sa han när han steg in,
så går jag med detsamma.

Du inte bara stör,
svarade jag,
du rubbar hele min existens.
Välkommen."

(- Og hvem sa dét, Kristian..? :))

04.nov.2006 @ 00:30
Postet av: Innrømmelser

Først gratulerer så myyyyye deilige gutten!

I dag på jobben skulle jeg stemme på hvem som var favoritt, i full fart, og så ikke at de hadde endret til at man skulle stemme på hvem som skulle ut.
Så jeg stemte på Kristian og ble så overrasket da jeg så at Steffen hadde stort flertall.Så det kan være flere enn meg som i farta stemte feil der.

Dernest da jeg skulle stemme og det kun var ett minutt igjen fant jeg ikke mobilen og da jeg fant den så ble jeg for treg og rakk ikke slenge inn de stemmene jeg hadde tenkt.Plutselig gikk gongongen.

Men dere klarte det flott uten min hjelp i dag! Visste det jo på forhånd selvfølgelig.

Men neste gang går vel Steffen ut vel?

Gjett om jeg skal stmme de siste rundene, hele uken faktisk!

CONGRATULATIONS!!

04.nov.2006 @ 00:33
Postet av:

btw2... I og med at far din heiter Bent Kristian og du heiter Bent Kristian, vil det sei at ein evt. son av deg vil heite...skal me sjå... Bent Kristian?! ;)
-L-

04.nov.2006 @ 00:35
Postet av: Synnøve

Hei du skjønne dansegutt. Du er så elegant på gulvet, lang og slank og lett å bevege. Tror litt på den teorien til Eirik Newth.Nå har jeg kommet meg hjem,har vært borte og sett deg på tv,men var så freidig at jeg tok det opp og nå skal jeg se på opptaket i fred og ro. Gleder meg.
Godnattklem til deg når du legger deg i syv-tiden i morgen,hehe!!!!

04.nov.2006 @ 00:38
Postet av: Anne-May

Deilige gutten.
Da jeg satt og så på i kveld så tenkte jeg at om noen uker er ukas høydepunkt over. Og at da har man ikke dette å se frem til hele uken, litt trist det.
Men samtidig klarte man seg fint jo før dette begynte, men nå er det blitt et slikt høydepunkt i tilværelsen.
Merkelige greier og merkelig fenomen.
Trodde ikke at jeg i min voksne alder skulle bli så avhengig av noe slikt?
Var ikke slik i fjor, så det er DU som har gjort det slik, din skyld ;))
Men koser meg veldig med deg da, tusen takk for det!

04.nov.2006 @ 00:42
Postet av:

Visste ikke at faren heter Bent Kristian også? Fint navn å føre videre da, sikkert ikke mange med den kombinasjonen på SSB.

04.nov.2006 @ 00:43
Postet av: Gullgutten i blanke dansesko

Hei gutten og gratulerer med enda en flott oppvisning. Ikke en eneste gang har du vært dårlig eller fått dårlig karakterer, godt gjort! Og takk til Alexandra som klarte å få noe bra ut av denne låta. Hadde stor tro på at hun ville få til det!! Dette vil ingen ende ta, tror ikke det har vært så overlegen dansing i de andre landene dette blir sendt. Ikke Hver gang liksom.
Du er nok noe for deg selv Mr. Ødegård, og det gjelder ikke kun dansingen, men alt!!! Ønsker deg alt godt vennen!!!

04.nov.2006 @ 00:46
Postet av:

"Innrømmelser": Nå tror jeg du tuller? Når og hvor har det vært sagt at man skal stemme på de man vil ha ut?

Så tror jeg alle burde høre litt oftere på James Blunt - You're Beautiful, spesielt siste linja! Huffameg, nei..!

04.nov.2006 @ 00:47
Postet av: Innrømmelser

Jeg var så lynrask, men det var nok der inne på side2, det så helt likt ut der jeg stemte i går på kristian og han lå som overlegen favoritt.Men idag var det plutselig at man skulle stemme på den som skulle ut.. Vet ikke om det ligger der enda.

04.nov.2006 @ 00:48
Postet av: Innrømmelser

Ps, nå snakker jeg altså kun om nettet

04.nov.2006 @ 00:49
Postet av: Innrømmelser

Ps igjen, har jo hørt den låta, men hva sier den siste linjen igjen?

04.nov.2006 @ 00:50
Postet av:

Haha, så morsomt innlegg igjen du!
Lo høyt for meg selv når jeg leste det :))
Skjønner godt at det blir mye blanding av alt i drømmene for tiden, det er jo så mye styr rundt dette overalt.
Hjernen må jo få bearbeide litt.
Tror ikke disse drømmene kan tolkes på annen måte enn at du har mye i hodet ditt for tiden, av både det ene og andre.
Du skriver så bra alltid.

04.nov.2006 @ 00:59
Postet av:

"...but it's time to face the truth, I will never be with you".....

Tralalala... Vond å svelge, men forsåvidt meget fornuftig sagt - mange tilfeller er håpløse, og mange ganger vil man ikke innrømme det og lever i en drømmeverden - når vi nå er inne på drømmer!

La det swinge er mye bedre for humøret, Bettan forever:)

04.nov.2006 @ 01:02
Postet av:

Heisann.
Kjempebra danset igjen!
Er innom og leser litt overalt om deg, du er så flink til alt du gjør.
Stor klem

04.nov.2006 @ 01:03
Postet av: Innrømmelser

Sånn var den selvfølgelig..

Det er veldig ofte snakk om timing vet du, at det omtrent en annen dag, ihvertfall en annen periode kunne vært helt annerledes... Om man var litt tilstede eller, ja, du skjønner sikkert hva jeg mener.

Og nå mener jeg ikke Kristian, ingen av oss vil få han og det er helt greit (:)) bare han har det flott, trives, og sikkert til slutt finner den store kjærleiken. Unner ham så alt det beste.

Ja, man kan drømme om så mangt, men så legger man også mye bånd på seg selv, og stenger for sine egne muligheter.

04.nov.2006 @ 01:07
Postet av:

Hei på dere (Kristian ser ikke dette, hehe)

Var inne på side2 men fant ikke den kåringen som sto nevnt lenger opp. Den var sikkert bare aktuell på dagen i dag, før programmet. Men fant det sedvanlige slideshowet som alltid kommer, noen fine bilder av Kristian igjen der.

04.nov.2006 @ 01:10
Postet av:

Gratulerer kristian!!
Gratulerer til en flott gutt og en flott danser!!!!! Dette vinner dere!!!

04.nov.2006 @ 01:12
Postet av:

MM, idag så jeg tilfeldigvis juleøl i butikken og smakte nå,deilig.Rund fin smak.
Altså er jeg over 18, eller er det 23, nei 18 er vel grensen for øl.Altså ingen fjortis :)
Så slideshowet,er et bilde der av kristian og en venninne,nå må dere ikke ta helt av,det er lov til å ha venner!
Og også veldig gode venner,tilogmed kjærester er det lov til å ha.
Han er så fin den gutten,prakteksemplar.

04.nov.2006 @ 01:16
Postet av: Veronica

Tror jeg blir innlegg nr 100 nå hvis jeg forter meg.
Du er så flink til å danse Kristian, et naturtalent. Det har virkelig vært fint å se deg i alle disse fredagene, og det ville nesten vært for ille om du sluttet etter at du har vunnet hele greia.
Men skjønner jo om du gjør det, men du har et stort talent.

04.nov.2006 @ 01:22
Postet av: Sangria

God aften, Kristian!

Gratulerer med nok en fantastisk oppvisning. I kveld var jeg skikkelig nervøs på dine vegne, for jeg syns quickstep ser så grusomt vanskelig ut, men nok en gang stod du løpet ut, og med hvilken stil! Når jeg sammenligner deg og Alexandra med de andre parene blir det mer og mer klart for meg at dere er i en liga for dere selv. De andre er flinke, bevares, men du har noe helt spesielt, og hva dette noe er, ble klart i den hysterisk morsomme videosnutten fra 1984 eller deromkring. Som Fløysvik sa, en kunne se talentet allerede der, det sitter i kroppen, og kan bare til en viss grad læres i voksen alder. Jeg håper du vil få glede av dansingen også lenge etter at du er ute av 'danseboblen' din, og jeg tror ikke der kommer til å bli mangel på villige dansepartnere i tiden som kommer... ;-)

Gleder meg til å følge dere gjennom de siste programmene, nå da deres nærmeste konkurrent er ute av dansen, er veien til finalen ganske klar, om da ikke folk plutselig skulle slutte å stemme på deg, og hvorfor i all verden skulle de det?

Takk også for diplomatiske og morsomme svar under sending i kveld, det er det jeg sier - du er en utrolig sympatisk fyr.

Lykke til videre, gleder meg til tangoen!

Klem fra 'Sangria'

04.nov.2006 @ 01:29
Postet av: Siri

Hallo.
Takk for strålende dansing.
Er det tango neste nå eller? Det blir flott når den kommer ihvertfall, garantert.

04.nov.2006 @ 01:38
Postet av: Marhe

oo, sjekket kremtoppen og der ligger gutten vår på 2. plass! Men det var et dårlig bilde da, av alle de fine bildene vi har sett av ham så valgte de et som ikke ligner så veldig. Men folk har jo sett ham i virkeligheten og stemmer etter det, som vi, hehe.
Alexandra er også inne, jeg har stemt på henne samtidig som med kristian, hun er nr. 3. Ikke verst.

04.nov.2006 @ 01:40
Postet av: Ida

Ja, du er en sympatisk fyr.
Du får kjefte litt på faren din for dette, men han storkoser seg sikkert :)
Og du danser så flott, du har det i deg.
Kunne sikkert vrikket litt sånn som 10-åring jeg også, men hadde aldri vært i nærheten av det du gjør i dag.
Du har det i deg, kjempemorsomt å se.
Hvordan skal det ende når dere får bedre danser og bedre låter? Det er jo ikke mulig å gi 11 :)) Eller kanskje de gjør et unntak for deg. Du nærmer deg veldig de proffe danserne, du hadde tatt de igjen med intens trening over en periode. Men det vil du sikkert ikke.
Vi er alle i en danseboble vi ikke vil ut av igjen. Neinei, hvordan skal dette gå når det er over???

04.nov.2006 @ 01:46
Postet av: Innlegg

Kjempefint innlegg igjen, råmorsomt!
Og nydelig bilde, som alltid ..
Og jeg visste det ville gå bra, som alltid ..
Men jeg visste ikke at det ville gå SÅÅ bra da, helt utrolig. Dettte vil ingen ende ta...!
Håper du svinger deg skikkelig på byen nå!
Og Alexandra har vært veldig heldig som fikk deg, og du at du fikk henne! Hun er veldig flink også selvfølgelig.
Men du er amatør og danser som en proff, imponerede Kristian, den gutten altså ...

04.nov.2006 @ 02:02
Postet av:

Nyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydelig er du

04.nov.2006 @ 02:03
Postet av: Elin

Du og Alexandra kommer til å vinne alt! Du sjarmerer alle kvinnelige seere, og Alexandra sjarmerer de mannlige. Og så er dere dritflinke!! Lykke til!!

04.nov.2006 @ 02:06
Postet av: Dere vinner

Yes, dere kommer til å vinne alt, men igjen, det har jo vi her inne sagt helt siden det var mulig å kommentere i bloggen din! Så vi har visst det, men har ikke klart å overbevise deg .... Men begynner du NÅ snart å skjønne eller? Siden Elisabeth har danset så bra de siste gangene begynte jeg å bli litt nervøs, for hun kunne fort ha fått en 10'er og mange stemmer fra folket. Du ville vunnet uansett selvfølgelig, men hun kunne blitt en hard konkurrent i finalen. Og da ville igjen låta vært veldig avgjørende.
Men altså, dette har vi visst hele veien, hør på oss fan, vi vet hva vi snakker om skjønner du!!!

04.nov.2006 @ 02:18
Postet av: a & k

Dere er så heldig som fikk hverandre som dansepar!Men de andre danseparene passer også godt sammen,de har vært flinke til å matche parene gitt.
Men Alexandra har klasse,og du har forstått at du må gjøre som hun sier,for hun kan koreografi og dans.

Du kan også dans Kristian, det får man si, SUVERENT DANSET

04.nov.2006 @ 02:21
Postet av:

mmmm du er bare så fiiiin ,,,,

04.nov.2006 @ 02:22
Postet av: Drømmer

Tolker drømmene dine dithen at du har mye dans og folkene rundt i hodet ditt. Helt naturlig. Selv i drømme er du morsom. Og flott. Og all fokus på dansingen gir flotte resultater.
Go Kristian, go.

04.nov.2006 @ 02:23
Postet av:

Skjønne gutten!!! Med eller uten skjegg spiller ingen rolle for du er så skjønn i deg selv vet du!!!

04.nov.2006 @ 02:30
Postet av:

Du er så skjønn når du sover ... Er ikke det en sang? Du er skjønn til alle døgnets tider, og danser såååå braaaa .... mmmmm
Og blogger så morsomt og ærlig og fint .... Ingen kunstigheter der i gården ... Drømmegutten til alle mellom 10 og 90.

04.nov.2006 @ 02:39
Postet av: Siw-Beate

Må bare fortelle,idag satte jeg igang en diskusjon med noen spesielle personer.Du vet,ikke alle vil innrømme at de ser noe særlig på tv,men folk gjør jo det.Som at ingen leser se og hør heller. Men uansett,jeg dro programmet på banen,og der løsnet det gitt,der kom det frem masse,at folk ser,alle hadde sett det og alle hadde sansen for deg.Du var favroritten til alle,og de var mellom 25 og 60,begge kjønn,alle mennesketyper.Ikke verst kristian.

04.nov.2006 @ 02:43
Postet av: mentholatum

nice;) hadde det vært opp til meg ville du ikke vært singel lenger!!men du, har du ikke noe på gang med noen engang?hva synes du forresten om trond harr? (det er forøvrig ingen kobling mellom disse spørsmålene)
klem fra jente 21

04.nov.2006 @ 02:47
Postet av:

Hehe, det har vært noe snakk om køordning her inne, men vet ikke hvem som ville klart å holde orden på alle frierne, tror det er en umulig jobb :))

04.nov.2006 @ 02:48
Postet av:

Håååper han har noe på gang jeg,tror det ikke,men jeg håååper-hvis han vil.

04.nov.2006 @ 02:49
Postet av:

Er ikke harr som en gossen bamse da?Jeg vil tro dansegutten vår liker han,og Harr liker jo også dansegutten.Uvanlig at han ga kristian "kun" en åtter idag,hehe.

04.nov.2006 @ 02:51
Postet av: Skjønne Kristian

Ødegård!!!!!!

04.nov.2006 @ 02:52
Postet av: Dans

Og så må vi ikke glemme dansingen midt oppe i det hele. Men det blir nesten som han sier det selv, det har vært skrevet så mye om det tidligere, at det blir som å gjenta seg selv. Han ER kjempeflink, det vet alle. Og han ER nydelig, der gjentar vi også oss selv. Hm.
Vi har sagt alt som kan sies, så da må vi bare gjenta oss selv igjen, har intet valg.
Nattaklem

04.nov.2006 @ 02:55
Postet av: Vi vet hvordan det gikk :D

Best odds
På Nordic bets hjemmesider ligger Kristian best an til seier i kveld med hele 2,10 i odds.

Elisabeth Andreassen (48) og Tone Damli Aaberge(18) ligger hakk i hæl.

04.nov.2006 @ 03:03
Postet av: show

utrolig bra show av gyda, therese og bjørn i dag. fint å se de på skjemen igjen.

04.nov.2006 @ 03:07
Postet av: Dagbladet

Og jeg som kjøpte vg idag istedenfor dagbladet,må få tak i det imorgen.

www.dagbladet.no/tekstarkiv/artikkel...istian%3B%F8deg%E5rd

04.nov.2006 @ 03:09
Postet av:

Ja, de er virkellig flinke, artig gjensyn.

04.nov.2006 @ 03:13
Postet av:

Vi kan ha hjemme-alene-fest i bloggen hans nå mens han er ute og feirer seieren.Han fortjener en fest for kveldens dansing,jajamen.

04.nov.2006 @ 03:14
Postet av:

Hehe

04.nov.2006 @ 03:20
Postet av:

Må ha min daglige doser av godgutten,måå inn her og se og lese

04.nov.2006 @ 03:21
Postet av: Carina

Vi får sikkert et referat på søndagskveld om dansingen ikveld og hvem som var ute.Håper han tar seg fri søndag igjen,forjener det.Er så flink atte...

04.nov.2006 @ 03:23
Postet av: Silje Linnea

nå er det vel snart på tide å finne loppekassa vel..men har ikke noe lyst til å sove:( fy fankern,så kjedelig.. good night,sleep tight darling:)

04.nov.2006 @ 03:23
Postet av:

Ikke jeg heller Silje Linnea,vil heller studere bloggen til darlingen på kryss og tvers.

04.nov.2006 @ 03:24
Postet av: Trine

Men jeg skal sette på opptak nå og se det hele igjen.Skulle hatt tv på soverommet ;)))

04.nov.2006 @ 03:25
Postet av:

God natt Kristian, sov som en engel og drøm flere ville drømmer når du når puta :D

04.nov.2006 @ 03:29
Postet av: Imponert

Tusen takk for kjempefin blogg og dansing. Keep ut the good work!

04.nov.2006 @ 03:31
Postet av: Iris

Hehe:) så kjekt det er og lese andre sine blogger! Og det er bra og vite at jeg ikke er den eneste som har rare drømmer, de fleste jeg kjenner husker ikke drømmene sine, men av en eller annen grunn husker jeg alt! Så må jeg jo få si at du er favoritten min i *Skal vi danse* Har stemt mye på dere.. Og det skal jeg fortsette med.. For vinne, det skal dere, rett og slett fordi dere fortjenere det mest.. Syns jeg da.. Og jeg jo ta med det som maange andre har nevnt her også, du er utrolig søt når du sover, det skal du ha.. Det er ikke mange som er det... :) Men, så er du jo søt i våken tilstand også da.. Well, det var vel det.. Klem fra Iris:)

04.nov.2006 @ 05:01
Postet av: Lene

Hei på deg!
Strålende danset i kveld, helt utmerket!
Du er så lett og fin når du danser, og det er så gøy å se at du blir glad når dere får gode poeng. Kunne ha sagt det vet du, dere er flinke og poengene var veldig fortjent. Ulikt mr. Harr i dag å kun gi deg 8. Synes ikke du spesielt mye opp i taket jeg? Synes du var kjempeflink!

04.nov.2006 @ 05:28
Postet av:

Hallo ;)
Vel,nå har jeg sett på skal vi danse på opptak,og da kan man jo spole og se igjen og igjen.Uuuutrolig bra danset av dere igjen!!! Virkelig!!! Dere vinner denne konkurransen helt overlegent!!!

04.nov.2006 @ 05:31
Postet av:

MMMMM, skjønner godt at du er en ettertraktet ung mann for tiden, MMMMM.
Og for en forrykende dans som dommer Harr kunne ha sagt (og har sagt tidligere :)

04.nov.2006 @ 05:40
Postet av:

Dere klarte faktisk å gjør Mrs.Robinson til deres egen,godt gjort.

04.nov.2006 @ 05:41
Postet av: Trine

Vel, nå er opptaket blitt studerte på kryss og tvers. Og dette var BRA, helt utolig BRA. Hvor tar du det fra egentlig? Det er så MORO å se på deg danse. Og så er du jo flott ved siden av i tillegg.
Synes forresten du var fin idag uten skjegg, ikke noe problem det vel. Selv om du er finere med :D Men god er du jo uansett - på alle måter.
God natt!

04.nov.2006 @ 05:44
Postet av: Lene-Margrete

Hei alle og spesielt hei Danse-Kristian.

Gleder meg til å stå opp i morgen utpå dagen, trakte kaffe og rigge meg til foran pc'n og lese alle de flotte tilbakemeldingene du får her inn.

Pluss se på reprisen i morgen!

04.nov.2006 @ 05:47
Postet av:

mmmmmmmmm

04.nov.2006 @ 05:47
Postet av: Mobil

Har du kommet deg hjem og har nachspiel kanskje, hehe. Tror du må gjemme mobilen din slik at den ikke kommer på avveie :)
Skummelt hvordan de blir borte for tiden, husk tastelås, viktig :)

04.nov.2006 @ 05:52
Postet av:

Apropos mobil ... Så bildene til stakkars Kåre Conradi, de går jo rundt både på mobil og mail, og jeg fikk de på mail fra en kollega.
Men, synes bildene var fine jeg, helt sikkert ikke morsomt at de går rundt til alt og alle, skjønner det veldig godt. Det var jo nudity der, men de var ikke grove, kunne fort ha vært mye verre. Det var pene mennesker med flotte kropper. Ingen ting å skamme seg over sånn sett, men klart det ikke er morsomt uansett!!! Det var jo ikke meningen at disse skulle florere rundt, så skjønner de synes det er ille. Så, moralen er, pass godt på :)

04.nov.2006 @ 06:01
Postet av:

:) Dommer Cecilie fikk en spøk om at hun hadde brukt hele uken til å slette bilder på mobilen :)

04.nov.2006 @ 06:03
Postet av: Elise

Den skjønne ligger kanskje å sover nå, eller er det full rulle?Håper du får sovet litt ut i morgen formiddag,men så er det vel full rulle igjen med øving?Dere danset kjempeflott som alltid og det er alltid morsomt å se på dere,og du er så uhøytidelig og fin.Takk for showet.

04.nov.2006 @ 06:10
Postet av:

Du er tilogmed morsom når du sover :))))

04.nov.2006 @ 06:11
Postet av:

Nei,nå er det vel på tide å se dere på opptak,eller sove,eller opptak,eller sove,opptak,opptak,opptak,opptak.Søvn er ikke viktig når det er morsommere ting fore

04.nov.2006 @ 06:13
Postet av:

Hei gutten med de lange øgonfransarne, så litt deilig ut oppe i den sengen din, mykt og deilig sengetøy ser det ut til. Og den sovende gutten ser jo ikke så ueffen ut han heller da ... Minst like deilig som sengetøyet,tilgi meg for denne litt på kanten, bare måtte si det...

04.nov.2006 @ 06:31
Postet av:

Smask

04.nov.2006 @ 06:40
Postet av: toril

Hallo i luken.
Du har vel feiret litte granne inatt?
Ikke sikkert du har lagt deg enda,hell?
ha ha.
Du er en artig fyr.
Er så GLAD for at du gikk videre.

04.nov.2006 @ 07:05
Postet av: Helene

Flott dansing i går igjen! Med tanke på hvor vanskelig quick-step må være for en mannlig amatørdanser ble jeg faktisk overrasket over hvor bra du klarte den også. (Jeg burde jo ha lært nå at du klarer alt..)
Fine og morsomme kommentarer under sending som alltid, du og Alexandra er også veldig søte sammen.
Ellers tenkte jeg da jeg så nachspiel-bildet ditt at det nesten var litt dårlig gjort å legge det ut, du gjør det ikke enklere for alle jentene/damene som er hekta på deg, hehe.

04.nov.2006 @ 07:47
Postet av: En av gjengangerne

Dere var fantastiske i går og du svarer så godt for deg alltid, kvikk og morsom.
NÅ må du vel snart beynne å tro at dette vil dere vinne vel? Nå er dere soleklare favoritter hos ALLE, ikke bare hos vi her inne som har fulg DEG hele tiden.
Stor nattaklem til deg, antar du sover nå ihvertfall :)

04.nov.2006 @ 08:20
Postet av: Ingrunn

Bildet du la ut var flott, selv om det ikke gjør at vi akkurat blir mindre begeistret nei ... Menmen, hvordan vil dette ende tror du? Og nå tenker jeg ikke på finalen, for det blir en smal sak, men etterpå når alt er over. Tror det vil bli et krav om at du skal mer på tv, du hadde egnet deg som alt mulig der. Med den nydelige stemmen og kvikkheten. Men ikke akkurat TV2 Nyhetene nei, daa hadde vi ledd av absolutt alt av triste nyheter, så det er det eneste stedet du ikke kan være. Gromgutten vår, yes, alle her inne, nå er han blitt allemannseie .... Nesten litt synd men også kjempebra.
Flott prestasjon storsjarmøren !!!!

04.nov.2006 @ 08:24
Postet av:

Så skjønn du er da ....

04.nov.2006 @ 08:25
Postet av: Liz30

Hei!

Lyst på en date med ei søt og snill jente? Dette spørsmålet har du vel aldri hørt før.He he he!

Klem

04.nov.2006 @ 08:26
Postet av: Enig

Må nesten si meg enig med noen over,jeg visste du ville greie dette bra og med god margin,men at det skulle bli to 10'ere i Quickstep hadde selv ikke jeg trodd faktisk.Det er jo en vanskelig dans og til en dårlig låt.Men det ble så bra!!
Stor klem til en nydelig mann fra en stor beundrer.

04.nov.2006 @ 08:28
Postet av:

Mrs. Robinsen ble likevel en kjempefin låt idag,utrolig at dere fikk vridd det slik til at det ble en av de beste dansene.Men alle har jo vært bra,ingen som ikke har vært bra,er det virkelig mulig at dere er enda mye bedre enn jeg noen gang hadde trodd.Gratulerer masse.

04.nov.2006 @ 08:30
Postet av:

Imponert Kristian

04.nov.2006 @ 08:31
Postet av:

Mektig imponert

04.nov.2006 @ 08:31
Postet av:

Danse-fenomenet Kristian Ødegård,som det svingte igår!

04.nov.2006 @ 08:32
Postet av: A.

Du, nå syntes jeg du og A har kommet nærmere hverandre, blitt enda bedre kontakt. Tror nok også hun har falt litt nå... Det er ikke til å unngå vet du, den effekten har du på alle ;)

04.nov.2006 @ 08:36
Postet av:

Heia gutten! I dag så du spesielt glad og fornøyd ut, og det er ikke noe rart.
Glimrende dansing og flotte tilbakemeldinger og suverene karakterer!
Og i dag så vi også mer av tennene dine, for du smilte mer åpent, og de er så sjarmerende (ja, de også .... alt er det ved deg).
Meget sjarmerende at en tann på siden oppe står litt lenger inn enn de andre, det er så naturlig og deilig!
Det er slik tenner skal være synes jeg, det gjør en del av personligheten. Er så lei alle de påpynta kjedelig rette som mange streber etter.
Noe av det som var sjarmerende med Tom Cruice f.eks. var at han hadde en fortann oppe som var litt skjev, men han fikk ordnet med en ny tann der for noen år siden og han ble så kjedelig og mistet mye av det som var typisk for ham synes jeg.
Så for guds skyld ikke finn på noe slikt noen gang, og det tror jeg heller ikke du er typen til å gjøre.
Dette var en kommentar litt på siden, hehe, beklager det. Men jeg bare måtte gi deg ros for det også. Nå har du fått ros for alt her inne. Fin og slank, rå, elegant, danser kjempebra, flott hud, stilig hår, nydelige øyne, sjarmerende, god, nydelig, kjekk, pen, snill, hyggelig, morsom, kvikk, nydelig stemme, fin personlighet og alt som er mulig.
Vet nesten ikke om jeg tør å sende denne forresten, ble vel både langt og litt dumt kanskje... Men akkurat nå har jeg en nesegrus beundring for deg og sender den...Så får du heller be om å få den slettet :D

04.nov.2006 @ 08:49
Postet av: Janne

Og ikke minst, uutrulig sexy og deilig!

04.nov.2006 @ 08:52
Postet av: Bjørg

Gratulerer så masse dere to. Helt overlegne, de andre blir så amatører i forhold. De er flinke de også men dere er i en klasse for dere selv.

04.nov.2006 @ 09:04
Postet av:

Hva synes du om at dine hardeste konkurrenter gikk ut da?
Flott dansing!

04.nov.2006 @ 09:05
Postet av: merethe

Håper du sover nå og får sovet noen timer og kanskje øver litt på ettermiddagen. Det er allerede blitt en flott dag på Østlandet, men nå skal jeg legge meg noen timer også. Vi får sove mens de andre går tur eller gjør andre "fornuftige" ting i det fine været.
Håper det ble en fin feiring i går, venter spent på litt referater etterhvert.
Klem til flotte danse-kristian

04.nov.2006 @ 09:08
Postet av: Høydepunkt

Ukas høydepunkt kan ikke være over den 24. november, det nekter jeg på! Vi må sette i gang noe som forhindrer det, men hva? Noen ideer noen please? Noen ideer du Kristian for å berolige oss???
Dere var så utrolig flotte i dag - på alle måter.

04.nov.2006 @ 09:10
Postet av:

Ser ut som et uskyldig barn der du ligger, hehe. Men er nok ikke fullt så uskyldig som du ser ut, hmmmm :P
Stor klem til engelen Kristian

04.nov.2006 @ 09:13
Postet av: Han som digger deg

Du, peningen og drømmemannebein, har du noensinne prøvd spille på det andre laget?

04.nov.2006 @ 10:24
Postet av: Kristine

Gratulerer med flott dans! (Igjen...) Tror nesten det er bra at du er litt nervøs jeg, det går jo alltid så bra selv om du på forhånd kanskje kan ha gitt uttrykk for det motsatte. Musikken fikk dere jo brukt ganske vellykket.Og innslaget fra da du var mindre var utrolig bra!

Ellers må jeg bare si at vi andre her ikke må ta noen ting for gitt. Selv om man er flink til å danse, er ikke det nødvendigvis en garanti for å gå videre, bare se hva som skjedde med Elisabeth og Mats i kveld, og andre par som f.eks. Ingar og Gyda tidligere. Hadde håpet på K+A og Elisabeth og Mats i finalen, og ble ganske sjokka da de gikk ut. Så vi må bare fortsette å stemme!

Er for øvrig enig med Hildepilde, hva er vitsen med å være sammen med noen bare for å være sammen med noen? Da kan man jo gå glipp av muligheten av å treffe "den rette"! Det må, som Kristian sier det under forrige blogginnlegg, være noe som skjer naturlig. Man kan ikke tvinge fram noe som ikke er. Jeg er i hvertfall litt romantiker når det gjelder akkurat det...

04.nov.2006 @ 11:22
Postet av: Caroline

Kristian og Alexandra skal danse Chachacha neste uke:) Tror det blir så utrolig bra:)
Også skal alle parene danse wienervals ute på gulvet samtidig. Det blir poeng på begge dansene:)

04.nov.2006 @ 11:26
Postet av:

Hvis det var slik i går at man skulle
stemme på den som skulle gå ut, er det
jo mange som har gjort feil.
For en kan jo ringe og stemme hele uka,
så da er det lureri. Men jeg tror ikke
det var slik, for de står jo og sier
at hvis vi vil de skal gå videre, så må
vi ringe og stemme på dem. Så det er nok slik at vi skal ringe og stemme på
dem som skal bli fortsatt.

04.nov.2006 @ 11:29
Postet av: Ann Merethe

Hei Kristian :)

joda.. sant som de sier at du er søt når du sover. Heldig hun som en dag vil våkne opp og se det søte ansiktet hver dag ;) Syntes du er mega flink til å danse (skulle ikke tro du har gjort noe annet) og du og Alexandra fortjener virkelig å vinne! Ha en fortreffelig dag :D

04.nov.2006 @ 12:44
Postet av: K.Ødegård

Hei,må bare si at du ( og de andre) er kjempeflinke til å danse. Det er IMPONERENDE at dere lærer det så fort! Lykke til videre. Hilsen Katrine (med samme etternavn som deg :) ).

04.nov.2006 @ 13:06
Postet av: MAKAN SÅ MANGE YRE JENTER SOM SKRIVER INN HER DA!!

Nå må du ikke bli høy på pæra;o)

04.nov.2006 @ 13:31
Postet av:

Du er så godt utstyrt atte... ;)

04.nov.2006 @ 13:36
Postet av:

for en kjekkas!!

04.nov.2006 @ 13:37
Postet av:

btw3... Ler enda av bilete eg fekk på netthinna av Bettan og du på curlingbana... Ho i høgehelte sko òg du snurt av di du ikkje kjente dommernen, Hanne Krogh....Hehe. Fantastisk :)

04.nov.2006 @ 13:39
Postet av:

btw3... Ler enda av bilete eg fekk på netthinna av Bettan og du på curlingbana... Ho i høgehelte sko òg du snurt av di du ikkje kjente dommernen, Hanne Krogh....Hehe. Fantastisk
-L-

04.nov.2006 @ 13:41
Postet av:

Sjekk Aftenposten på nettet, der står det
et stykke om Kristian

04.nov.2006 @ 13:47
Postet av:

btw4... Meine å ha plukka opp at du er glad i rødvin, har du ein favoritt/anbefaling kanskje?
Er nemlig litt for flink til å ta den "faste flaska" når eg er på "pol-tur" ;):)

04.nov.2006 @ 14:26
Postet av: Karinna

Hehe! Du er vel en artig fyr, må bare le jeg:)

04.nov.2006 @ 14:30
Postet av: mats

heia kristian og alexandra!

hadde bare lyst å takke ortli' for tiden vi har tilbragt i studio og på dansefabrikken sammen!

dere er super dupre begge to, og jeg gleder meg masse til å se cha cha'en deres neste fredag :) :)

keep up the good work!!

vi sees snart, klemmer fra mats

04.nov.2006 @ 14:30
Postet av:

Hei kjekken! Godt danset som alltid.
Og dere, det er da ikke sånn at man skal stemme ut her, det var en kåring på side2 dansedagen hvor man kunne gjøre det på nettet, ikke i programmet.

04.nov.2006 @ 14:40
Postet av:

Heia Mats, du er en ordentllg flott danser. Slik du danset forrige fredagen da du hadde hatt var det et estetisk syn på alle mullige måter. Og dere var de hardeste konkurrentene til K og A.
Til info hvis du kommer innom igjen her igjen:)
Ellers er det jo Kristian og Alexandra som er favorittene til de her inne, men dere virker som lå som en nummer 2 hos mange.

Heia Kristian, dere er så flinke alltid!

04.nov.2006 @ 14:43
Postet av: En av de yre

Du er så nydelig, selv uten skjegg.

04.nov.2006 @ 14:47
Postet av:

Her er artikkelen i aftenposten.

Postet av: Too much?

Ja Kristian, nå må du ikke ta av nei..
Du har jo så ufattelig respons overalt, men håper ikke og tror ikke at du gjør det! Men dette kan åpne for mange muligheter for deg videre, og da mener jeg jobbmuligheter hvis du ønsker det.
Og selvfølgelig på privaten.
Men sånn jeg har lært deg å "kjenne" her tror jeg egentlig ikke det.

04.nov.2006 @ 14:56
Postet av: Linda

Kjempebra danset igjen Kristian ! Holdte på å le meg ihjel da jeg så filmen fra du var liten (danse)gutt. Den skal tidlig krøkes den som god danser skal bli, hehe :)Tom & jerry bukse og magebånd, hehe! Rått med broren din som gikk helt bananas med gitaren i bakgrunnen.Jeg tror og håper du og Alexandra kommer til å stikke av med seieren i skal vi danse, dere er kjempeflotte sammen. Revurdrer du å skaffe deg hemmelig tlf-nummer etter alle mulige henvendelser eller ? Må jo bli slitsomt i lengden.

Klem til deg og lykke til videre

04.nov.2006 @ 14:57
Postet av:

Hehe, også i aftenposten i dag.

Postet av:

Godgutten.
Om en time er det vel å sitte pal igjen da ... Sånn er det bare med den saken.
Du er flott og fin.
Noen som vet om det står noe om Kristian i avisene i enten vg eller dagbladet i dag? Må kjøpe gårsdagens dagblad :)

04.nov.2006 @ 15:00
Postet av: toril

Hei,Kristian.
Blir det skjegg og rufsete hår neste gang,eller? Nå har du vært rimelig strøken et par ganger,haha.(men du er pen lell du,da)
Har du forresten drømt no mer artig?

04.nov.2006 @ 15:02
Postet av: Karianne

Haha,ser det klart for meg deg med et glass (eller tre) rødvin dansende rundt i leiligheten på nettene.
Stilig syn på netthinnen.

04.nov.2006 @ 15:02
Postet av: Fans

Lørdag klokken 1600 sitter man jo pal igjen da...Som fredag kl 1930.Du har nådd ut til mange,og som Espen sier i Aftenposten byr du på deg selv på en sympatisk måte selv om det jo var litt uforstående for ham :)))) Fortsett med det her inne nå og etter at programmet er over.Ikke svikt oss fansen her inne Kristian,vi har vært veldig aktive både her og der.

04.nov.2006 @ 15:05
Postet av:

Utmerket dansing!
Nå er det å komme seg en kjapp tur på butikken og deretter sitte der igjen foran skjermen...

04.nov.2006 @ 15:07
Postet av:

Og jeg skal ut å kjøpe Nissene på Låven og Espen Eckbos nye dvd. Håper Nissene på Låven fortsatt er å få kjøpt.Kan man kjøpe den i musikkbutikkene?

04.nov.2006 @ 15:11
Postet av: Ta av?

Herlige gutten, nå må du ikke ta av!!!!!!! Godt du er 32 og ikke 22.

04.nov.2006 @ 15:12
Postet av: Nina

Dere danset så flott igår,da jeg så den kvikke starten med den kjappe og gode benføringen din forsto jeg at dette ville bli minst like bra som alle de andre gangene.Til tross for at dere var litt negative i utganspunktet.Men du må høre på oss her inne!!

04.nov.2006 @ 15:14
Postet av:

Deilige gutten "vår". Så skjønn du var som alltid.Du vet du vinner nå ikke sant?

04.nov.2006 @ 15:16
Postet av: MEN HERREGUD...

...det finnes da knapt noe mer mandig og sexy enn Kristian Ødegård - med eller uten skjegg - så slutt for guds skyld å kalle ham "gutten" og "godgutten"... HAn er jo så mye MANN at....

04.nov.2006 @ 15:17
Postet av:

Han er veldig mann og sexy men han er samtidig veldig gutteaktig og skjønn,heldigvis.Jatakk,begge deler.

04.nov.2006 @ 15:17
Postet av: Kine

Han er kjempesexy og rå men egentlig ikke på en mandig måte, ikke macho-mandig, men mer på en deilig gutteaktig måte. You see? Men så er jeg litt eldre enn han og kanskje jeg ser det annerledes enn ei på 23 f.eks.

04.nov.2006 @ 15:22
Postet av: Hei Caroline.

Inside information igjen, hehe.
Cha-cha-cha kommer til å bli flott!
Hvor kjenner du han litt fra? Jobber du i en butikk, er han en nabo eller hva?

04.nov.2006 @ 15:24
Postet av: Reprise

Da er klokken snart halv fire, halv time igjen....

04.nov.2006 @ 15:25
Postet av:

off, så fin
bedre med skjegg men flott uten også

04.nov.2006 @ 15:28
Postet av:

Han er så sexy, han er så sexy, han er så sexy, han er så sexy osv osv osv

04.nov.2006 @ 15:30
Postet av: Skjegg

Begynner å bli vant til glatt fjes nå og det er flott, ingen fare med deg du, fin uansett. (Men finere med...) Sideskillen gjorde susen.
Du gjorde en god figur i går i sofaen også, i tillegg til på dansegulvete.

04.nov.2006 @ 15:32
Postet av:

Alt som kan sies er vel sagt men vi fortsetter å gjenta oss selv. Det skal du få lov til når du blogger igjen også. Kommer noe i morgen kveld vel?????

04.nov.2006 @ 15:39
Postet av: Anette

Skjønne gutten, skjønne gutten, skjønne gutten, skjønne gutten. Nei det var jo litt feil sa noen. Skjønne mannen, skjønne mannen, skjønne mannen, skjønne mannen. Du er begge deler.

04.nov.2006 @ 15:43
Postet av: Marita

Lurer på hva du gjør nå? Har dere øvd i dag? Ser du på reprisen på tv eller tar du opp? Hva synes du selv om programmet sånn sett utenfra når du sitter i din egen stue? Hva synes du når du er midt oppe i det? Tror du koser deg masse, nyt boblen fullt ut.

04.nov.2006 @ 15:46
Postet av: Anne-Lene

Dette er bare starten til mye mer hvis du er interessert. Antar du får masse tilbud du kan vurdere. Og det vil strømme inn videre fra kreti og pleti. Om jobber og annet.
Du har virkelig satt deg i folks bevissthet nå.

04.nov.2006 @ 15:47
Postet av: Pia

Så, jakten på kjærligheten akkurat slutt. Fint program det også, mye nydelig natur i landet vårt og mange fine gårder. Hva synes du om naturen og bondegårder da Kristian, det ser veldig romantisk og koselig ut - et helt annet liv enn i sentrale strøk. Har du alltid bodd i Oslo forresten?
Men nå kommer da reprisen, yes!! Frem med rødvinen igjen :D

04.nov.2006 @ 15:51
Postet av:

Synes du var veldig søt som 10-åring og broren din i bakgrunnen med gitaren, helt ubetalelig morsomt. Ingen ting å være flau av, hadde dere gjort det mange ganger? Hva synes broren din om denne videoen? Stor klem

04.nov.2006 @ 15:55
Postet av:

Nå er de igang, hadet så lenge

04.nov.2006 @ 15:57
Postet av: Sofus

Heia Kristian og Alexandra.
Flott dansing som alltid, kjempebra.
Og Alexandra er utrolig flink med koreografien som alltid, hun gjør gull ut av gråstein. Og da mener jeg låta, ikke deg :-))))

04.nov.2006 @ 16:19
Postet av:

mmmm så god du er når du sover....mmmm
og så god du er når du er våken .... mmmm

04.nov.2006 @ 16:21
Postet av:

Gratulerer så mye med dansingen og å være hovedpersonene på tv i går. Det taklet dere utmerket, du skulle vært mer på tv, alltid kvikk og morsom.
See You!

04.nov.2006 @ 16:22
Postet av:

Tv-tryne og danse-kristian.KJært barn har mange navn.

04.nov.2006 @ 16:23
Postet av: Takk

Tusen takk for flott opptreden i går. Dette vinner dere selvfølgelig og med letthet.

04.nov.2006 @ 16:25
Postet av: Gammel beundrer

Du Kristian du Kristian du er helt konge!Både dansen og filmsnutten fra "gamle dager" var kjempe.Tror og håper du og Alexandra vinner dette jeg.
Du er en orntlig going er du!Takk for fin dans og god underholdning.Lykke til.

04.nov.2006 @ 16:28
Postet av:

KJære Kristian og Alexandra. Dere leverer gang på gang. Kan ikke tenke meg hvordan dette programmet hadde vært uten disse høydepunktene med dere hver fredag. Men da hadde vi ikke visst om noe annet, men nå vet vi det. Dere er alltid den jeg ser fram til å se, fra andre progrm. I det første visste man jo ikke helt hvem som ville slå an, men etter det var alt klart.
KRISTIAN RULER PÅ GULVET

04.nov.2006 @ 17:08
Postet av:

skjønne, skjønne mannen...

04.nov.2006 @ 17:09
Postet av:

Dere er bare så flinke, og du er så morsom. Har akkurat sett dere på reprisen.

04.nov.2006 @ 17:10
Postet av: Sofie

Åh så flinke dere er hver eneste gang, hvordan får du det til??? Det å være kvikk både i kroppen og hodet hjelper nok, men du har også anlegget der.

04.nov.2006 @ 17:12
Postet av: Steffen

Steffen måpte igjen, som forrige gang, han tror ikke sine egne hører ved utstemmingen.
Så da er det enda en gang på restauranten på fredag.
Var det flere folk der denne gangen da?
Hvis jeg hadde bodd i oslo skulle jeg jammen tilfeldigvis vært sulten akkurat kl 1500. Og sett på dere i det skjulte.

04.nov.2006 @ 17:14
Postet av:

mmmmmmm

04.nov.2006 @ 17:15
Postet av:

Deilige flotte mannen, og så flink du er til å danse da :p

04.nov.2006 @ 17:18
Postet av:

Uhuu kristian.Nye fenomenet i norge, alle trykker deg til sitt bryst.Jeg trykker deg gjerne til mitt..

04.nov.2006 @ 17:20
Postet av:

Åå,hvordan klarer du å gå i fred nå?Hvordan er det ute,mange blyge øyekast eller direkte fremstøt?

04.nov.2006 @ 17:21
Postet av: Anne-Hilde

Tusen takk igjen for en stor opplevelse.

04.nov.2006 @ 17:22
Postet av:

Så skjønn du er når du sover de uskyldiges søvn,som en engel.Artige drømmer,haha.

04.nov.2006 @ 17:23
Postet av:

Prima vare og prima levert.

04.nov.2006 @ 17:24
Postet av:

Du har hele pakken,all-inn-a-box.

04.nov.2006 @ 17:25
Postet av: Bare en hilsen...

...til Alexandra fra min 5-årige datter, som synes at "hun er bare schempepen og schempeflink altså. Jeg SKAL lære å danse som henne, SÅ DET SÅ!!!! Men MÅ hun absolutt danse med han derre-derre-derre Kristian HVER GANG, eller????".

04.nov.2006 @ 17:27
Postet av: Caroline

Hei!:)
Jeg kjenner ikke akkurat Kristian..men har snakket litt med han på msn..han vet hvem jeg er for å si det sånn!:)
Men han er en utrolig hyggelig gutt:D like hyggelig som han virker:)

04.nov.2006 @ 17:59
Postet av: Lindi

Jeg heier på deg! ;D

04.nov.2006 @ 18:06
Postet av: Sofie

Du legger sikkert ikke merke til denne kommentaren blandt over 200 andre. Men jeg må bare få si det likevel. Du er både best og kjekkest Kristian, ingen over- ingen ved siden. Snakkes til finalen mate'. Tjohei kjøttdeig ;)

04.nov.2006 @ 18:22
Postet av: Shopping

Så, da var innkjøpene i boks. Fått kjøpt dvd'n til Espen og Nissene på Låven. Sistnevnte var forresten ikke lett å få tak i? Fant til slutt en Mix butikk som hadde en på lager. Så det blir dobbel dose med nisser :) Fikk også tak i Dagbladet fra i går tilslutt. Er jeg hardt angrepet eller er jeg ikke???? Ganske hardt!

04.nov.2006 @ 18:50
Postet av: Liz

En liten hilsen til den flotte gutten.I kveld skal jeg bare kose meg hjemme, kal ikke ut,skal ikke ha besøk,skal bare sitte hjemme og nyte opptaket mange ganger.Og se om det kommer noe på God Kveld Norge om den flotte mannen.Drømmekveld dette,skikkelig kvalitetstid med meg selv og den flotte samt litt vin ved siden av.Hjemmealenefest :))))

04.nov.2006 @ 18:58
Postet av:

Heia heia.

04.nov.2006 @ 18:59
Postet av:

Hvem tror du at dere møter i finalen nå? Kan det bli Susann og Asmund. Tror det for de danser så jevnt og bra. Men dere vinner selvfølgelig.

04.nov.2006 @ 19:02
Postet av: Else

Håper dere har hatt en fin treningsøkt i dag. Hva synes dere om cha-cha-cha? Og når får dere vite låten, samtidig eller?
Blir spennende å høre hvilken låt det blir, men vet du, det spiller ingen rolle for dere!!

04.nov.2006 @ 19:05
Postet av:

Du er bare helt utrolig - Gratulerer!!!!
Helt fantastisk å se på dere!!!
Du er helt rå, søt når du sover og søt som 10 åring....(morsom video)
Lykke til videre!!!

04.nov.2006 @ 19:06
Postet av: Hva sa vi?

Postet av: Mayken
Det blir helt sikkert flott i morgen også Kristian, tviler ikke på det. Husk forrige gang hvor du tvilte og det gikk så bra, selv i ulykkeskombinasjonen. Ros av dommerne og gode karakterer, og dere så oppriktig glade og overrasket ut da de kom. Så dere var nok litt urolige, men hør på oss da, dere er flinke og det kommer til å gå så bra :))))

03.nov.2006 @ 03:21:22

04.nov.2006 @ 19:15
Postet av:

Du kan bare gjenta deg selv,mer enn gjerne.Vi også gjentar det samme gang på gang,vi er tomme for ord og kommer ikke på noe nytt å si,alt er sagt men vi sier det igjen.

Du er fantastik god til å danse!
Vi er alle litt småforelsket i deg!

04.nov.2006 @ 19:17
Postet av: Hvordan er dagsformen

Hei! Hvordan føles det i dag?
Er du tilfreds, lykkelig, sliten, glad, lettet? Eller alt sammen samtidig.

04.nov.2006 @ 19:21
Postet av:

Orker du å feste to kvelder på rad,hvis ikke;hva gjør du på en lørdagskveld?

04.nov.2006 @ 19:28
Postet av:

Klarer du å sitte hjemme en lørdagskveld eller må du ut?

04.nov.2006 @ 19:31
Postet av: Anja

Kjempeflott danset og kjempeflott personlighet. Du egner deg veldig på tv, men nei, ikke i tv2-nyhetene tror jeg ;)
Men ellers, ser vi deg snart igjen der, holder ikke bare med nøtter til jul og påske vet du ;)

04.nov.2006 @ 19:38
Postet av: Poeng

Så nå har du fått fire 10'ere,hvordan føles det?Og det kommer garantert mange flere utover.Det er kun du og Ingar som har fått 10 enda,sier litt det vel?

04.nov.2006 @ 19:41
Postet av: Liv-Sofie

Tror jeg må ta en ny titt på sambaen din hvor du også fikk to 10'ere.
Veldig forskjellige danser, antrekk og stil på samba og quickstep men to tiere på hver. Hva føler du om det?

04.nov.2006 @ 19:43
Postet av:

Kristian og Alexandra, dette vinner dere bare sååååå enkelt!

04.nov.2006 @ 20:00
Postet av: S

hahah, for noen drømmer! Lo høyt for meg selv jeg nå faktisk!

04.nov.2006 @ 21:03
Postet av: Cecilia

Det vackraste jag vet, är att se dig när du sover -
då råder stilla frid, och jag glömmer både rum och tid.......

04.nov.2006 @ 21:14
Postet av:

emm, hva stod det i dagbladet i går? stod det noe bra?? kan noen si det? hehe.. syntes dere var drit flinke i går.. sikker på at den rette ikke har dukket opp da?? alexandra er jo nydelig.. hun er virkelig vakker.. det er du og:) hehe.. begge er flinke til å danse også.. skal stemme på dere.. lykke til:)

04.nov.2006 @ 21:20
Postet av:

heia, dere var så flinke igår.

04.nov.2006 @ 21:42
Postet av:

www.dagbladet.no/tekstarkiv/artikkel...istian%3B%F8deg%E5rd

04.nov.2006 @ 21:45
Postet av:

S, jeg lo også høyt for meg selv om drømmene, skikkelig fantasi der ;))

04.nov.2006 @ 21:46
Postet av:

Åh, så på Dorthe, men det var ikke mye fra skal vi danse.

04.nov.2006 @ 21:47
Postet av:

Hei Bent Kristian Ødegård.
Du gjør en forbaska fin fremførelse alltid og virker så veldig ærlig og liketil som person.

04.nov.2006 @ 21:49
Postet av: Hanne

Tror ikke at det blir noe par ut av kristian og alexandra, men fint å se at de tar mer på hverandre utenom selve dansen og har kommet hverandre nær.
Veldig koselig.

04.nov.2006 @ 21:51
Postet av:

Her var det jammen mange spørsmål til deg dansemannen.

04.nov.2006 @ 21:53
Postet av:

Nå, hvordan blir det med skjegget neste gang når det er wienervals, må det fjernes igjen da? Men det går bra det. Kommer sikkert flere 10'ere neste gang, det er to danser samme kveld på alle?

04.nov.2006 @ 22:01
Postet av: Ingrid

Hvordan føles dette Kristian, er du overveldet av all viraken?
Hadde du trodd det skulle bli slik før det hele startet?

04.nov.2006 @ 22:04
Postet av: Mari

Dere var så flinke i går, mye flinkere enn jeg trodde dere ville være. Det var jo bare så fin dansing og sangen ble faktisk veldig bra den.
Når dere gjør det så bra til en vanskelig dans og sang kan vi jo bare tenke oss hvordan det vil bli videre utover. Dere vinner garantert. Det må du snart tro på. Inni deg har det kanskje begynt å demre :p

04.nov.2006 @ 22:16
Postet av: Tullemor

Hei Kristian
Du er en ekte entertainer!! Jeg lo så jeg skreik da jeg så klippet fra du var 10 år og etterligna A-HA, makan til innlevelse!! Hadde du et speil foran deg?? hehe.. Bortsett fra det er jeg mektig imponert over dansinga di!:) t at drømmene dine består av dansing og personene som er med der, det er vel en rimelig intens periode dette her....?! Håper du vinner i år, det fortjener du virkelig!!:) Klem

04.nov.2006 @ 22:32
Postet av: tullemor

ojsann, der blei det visst litt kluss gitt.. sånn blir det når man gjør flere ting samtidig.. etter "...dansinga di!:).." stod det egentlig: "Skjønner godt at drømmene dine....." blei visst borte.. Klem

04.nov.2006 @ 22:35
Postet av:

Fant denne på nettet, så feil kan man ta at man på forhånd trodde Kristian mest kom til å få sympatistemmer, hahahahaha.

Martin Huseby Jensen
[21.09.06]

Unibet har gitt de forskjellige deltagerne odds og verst ut kommer Tangstad med 22 i odds.

- Blant gutta er det derimot grenseløst magert, hvis ingen har løyet på seg mindre danseerfaring enn de faktisk har. Vi tror imidlertid at Kristian Ødegård er den med størst muligheter, blant annet den som vil få flest fjortis- og sympatistemmer, dvs. mange av de som stemte på Blomster-Finn i fjor. Steffen Tangstad ville jo vært soleklar favoritt dersom det gikk ut på å danse i bokseringen, men slow fox og rumba blir noe annet. Sting like a butterfly, dance like a bee, sier Thomas Udness, markedssjef Unibet i en pressemelding

04.nov.2006 @ 22:40
Postet av:

Dere vinner, men det begynner å bli gammelt nytt, alle ser jo det nå.

04.nov.2006 @ 23:07
Postet av:

Klart de vinner. Som konkurranse er det således ikke spennende lenger, men som stor tv-underholdning er de helt topp.

04.nov.2006 @ 23:17
Postet av: marie

hehe, så vitti =) du har jo villere fantasi og drømmer enn me, tilåme! kult, godt å lese om andres ville drømmer au...

04.nov.2006 @ 23:17
Postet av: marie

eh, det hørtes visst litt perverst ut... meinte ikkje at det va godt å lese om SÅNNE ville drømmer asså... bare godt å vite at e ikkje e den eineste i verden med god fantasi =)

04.nov.2006 @ 23:19
Postet av:

Nu har jag fått besök av en väninna från Sverige, skyndade oss hem för att se dig dansa i går.... Maria och jag tycker du ska behålla skäggstubbet, det är SEXIGT : ) Jag trodde finalen skulle vara mellan dig o Bettan men då är väl allt klart...? Ni vinner!!!! Heja!!!

04.nov.2006 @ 23:30
Postet av: Snill pike

Jaja, lørdagskvelden har kommet, har vært på jobb i hele dag... Men hva gjør jeg i stedet for å gå ut og være sosial?? Jo, da sitter jeg foran pc'n og tråler alle nettsidene der denne herlige mannen ved navn KRISTIAN ØDEGÅRD dukker opp, mens jeg i forveien har sendt ut mannen min til pokerkveld! Søndagen er den eneste fridagen min, men det ligger an til å bli det samme kjøret da også.. Hvordan skal dette egentlig gå??

04.nov.2006 @ 23:48
Postet av: lille my

skïkkelig bra dansa! dere er bare nydelige:-) hysterisk morsomt video opptak, er de virkelig autentiske? fikk du en litcn advarsel på forhånd om innslaget, eller ble du tatt fullstendig på senga? ps du ser ut som en engel når du sover...

05.nov.2006 @ 00:18
Postet av: lille my

skïkkelig bra dansa! dere er bare nydelige:-) hysterisk morsomt video opptak, er de virkelig autentiske? fikk du en litcn advarsel på forhånd om innslaget, eller ble du tatt fullstendig på senga? ps du ser ut som en engel når du sover...

05.nov.2006 @ 00:21
Postet av:

Hm, nå har jeg sett på opptak med deg i sambaen, der var du bare ufattelig deilig og råsexy.

05.nov.2006 @ 01:06
Postet av:

Åååå, du er så fin ...
Er så enig med snill pike.. Sitter også i alle ledige stunder og saumfarer nettet og ser på opptak gang på gang..Hvordan skal det ende dette,blir bare verre og verre.

05.nov.2006 @ 01:10
Postet av: Karoline!

Du er så utrolig flink å danse, du ser ut som en danser! Skikkelig flink er du, har heiet på deg helt siden startet å du blir bare bedre og bedre!

Du er helt konge på dansegulvet!

05.nov.2006 @ 01:11
Postet av:

er så glad jeg har de fleste opptakene på video,men i jiven har jeg fått tatt noe opp over,shit.

05.nov.2006 @ 01:13
Postet av:

Du danset så BRA fredag og gjorde en flott og kvikk dans.Nydelig er du jo i standardantrekk, sleik og glatt,men du er DEILIG i latindans med trange bukser,sjeggstubber og rufsehår....

05.nov.2006 @ 01:16
Postet av:

Tror og håper det kommer en ny oppdatering her søndag kveld.Han pleier det.Flink til å blogge er han virkelig.Hørte et sted at han har vært web-designer i sitt tidligere liv.

05.nov.2006 @ 01:24
Postet av:

mmm,må lese litt i tidligere blogging her.og sjekke bildene igjen.mmmm

05.nov.2006 @ 01:25
Postet av:

Hei Kristian,har du vært innom her og sjekket responsen etter i går,eller venter du til du har tid til samtidig å komme med nytt innlegg eller eventuelt svare litt?

05.nov.2006 @ 01:29
Postet av: Hege

Lykke til neste fredag!

05.nov.2006 @ 01:34
Postet av: Nora

Ja, veldig lykke til.Men det går selvfølgelig bra,ikke redd for det akkurat.Blir artig å høre hva du synes om neste dans nå når dere har fått utdelt den og sikkert øvd litt også.

05.nov.2006 @ 01:40
Postet av:

Hva gjør du ikveld da kjekke mannen?

05.nov.2006 @ 01:41
Postet av: Monica

Håper du blir mer fornøyd med neste dans og låt.Dansen får dere fredag etter sending,får dere låta samtidig da?

05.nov.2006 @ 01:42
Postet av: Nina

Du og alexandra er veldig fine sammen,passer stadig bedre sammen dansemessig og vennskapelig virker det som.Er hun din type kjærestemateriale?Tror liksom ikke helt det,men når man er mye sammen over tid kan jo ting utvikle seg selvfølgelig.

05.nov.2006 @ 01:45
Postet av:

Hun virket veldig øm mot deg i fredagens sendinger,veldig koselig det.Og hvem hadde klart å ikke bli det ovenfor deg?

05.nov.2006 @ 01:48
Postet av: ups

mente i denne fredagens sending

05.nov.2006 @ 01:58
Postet av:

Heia gutten, er det fest på gang i kveld da?

05.nov.2006 @ 02:15
Postet av: Kathy

Tror du snart på at dere vil vinne dette? Du kan jo bare søke litt på nettet og hvis du havner innom forskjellige diskusjonfora så er det ikke noen tvil om hvem som er favoritt.
På et par steder sto det at de ønsket enten deg eller tone i finalen. Tone pga utseendet og du pga dansingen. Fint at de aller flest som gjelder deg går på at du faktisk er en veldig god danser, det er tross alt en dansekonkurranse. Og du er jo den beste, selv om du også har utseendet i tillegg.

05.nov.2006 @ 02:19
Postet av: Kathy

uff, mente at de ville ha deg OG tone i finalen.

05.nov.2006 @ 02:20
Postet av: Alice

Jeg har den morsomme videoen fra du og din bror på hjernen,den var hysterisk morsom.Hadde dere planlagt denne seansen,han virket ganske proff der han herjet med gitaren,haha.
Og du hadde moovesene inne allerede da.

05.nov.2006 @ 02:24
Postet av:

Jeg drømte en gang at jeg manglet en del av topplokket, så man kunne se rett inn på hjernen min. Min eneste bekymring i drømmen var at håret mitt ikke så bra ut ....?

05.nov.2006 @ 02:40
Postet av: Dagbladet - Til noen over et sted

Det som sto i fredagens dagblad gikk på at single har mye høyere risiko for å dø og få alvorlige sykdommer etc., spesielt menn. Jeg så overskriftene den dagen, men visst ikke at kristian ble intervjuet i den forbindelse, da hadde jeg kjøpt den med en gang,hehe.
Kristian uttalte seg altså i den forbindelse fordi han har stort sett vært singel i hele sitt voksne liv, bortsett fra et par tre år for ikke så lenge siden.
Han fremhevet den største fordelen med å være singel, friheten til å gjøre som man vil. (den er jo kjempestor).
Han sa at han ikke var på jakt, og at det som skjer skjer, og at en dag ville det sikkert smelle.
Og sa at ved å være single blir man ikke så nøye på å fylle kjøleskapet og at kostholdet blir uregelmessig, han skipper ofte frokosten og tar seg også en røyk noen ganger på fest og nachspiel, noe han ikke gjorde da han var i det faste forholdet. (Det blir helt sikkert mer festing nå enn da han var i forholdet vil jeg tro :)
Og så ble det mye mer uregelmessig døgnrytme som singel.
Det har vi jo sett mange eksempler på her inne ;)

05.nov.2006 @ 02:50
Postet av:

Haha,du med topplokket,den var fin :p

05.nov.2006 @ 02:51
Postet av:

Det ser ut som du sover de uskyldiges søvn..Spørst nok om du ikke sov ganske tungt der :D

05.nov.2006 @ 02:57
Postet av: Drømmer

Jeg drømte en gang om at jeg tok livet av en plagsom klient, og min bekymring gikk på at jeg ikke skulle bli tatt for det, og ikke at jeg virkelig hadde drept noen. Har også drømt at jeg tok livet av en irriterende kollega, og hadde murt henne inn i kjelleren eller garasjen. Men så skulle huset selges og jeg ble redd for å bli tatt for det drapet også.
Og så har det jo vært noen erotiske drømmer om de villeste, fjerneste personer, folk man ikke kunne drømme om å ta i i våken tilstand :)

05.nov.2006 @ 03:02
Postet av: Diverse spørsmål igjen

Hei Kristian, hvordan går det, hvordan er formen? Hvordan føles all denne viraken rundt deg, det står jo om deg både her og der. Er du komfortabel med det? Er du glad for at du ble med på Skal vi danse? Once in a lifetime experience ...
Men du kunne jo gått ut på første utstemming eller driti deg ut på noe vis, så det er jo tøft å bli med på noe som hele Norges land ser på og har meninger om.
Visste du at du ville takle dette bra eller bare tenkte du at det fikk briste eller bære? Angret du etterat du sa ja? Det er jo alltid lett å si ja til noe som er litt frem i tid og når det nærmer seg kan man jo angre litt.
Men du har uansett bare "tjent" på dette på alle måter og i tillegg er det sikkert en fin erfaring å ta med seg.

Gleder meg til finalenummeret deres, men gruer meg til det er over...
Blir sikkert rart for deg når hverdagen kommer tilbake også ...

Hadde aldri på forhånd trodd at du skulle være så flink til å danse.

05.nov.2006 @ 03:53
Postet av: Skjegg igjen

Blir det med eller uten skjegg neste gang, da er det to danser? En standard og en latin? Så da ryker skjegget igjen?
Tror du Fløysvik eller de andre virkelig ville trukket deg poeng for skjegget, når du ellers danser så flott?
Men det er jo ikke nødvendig å risikere det, pluss at det ser jo litt "renere" ut å være glattbarbert og ha sleik når man danser standard, det er faktisk tilfelle det. Helhetsinnntrykket blir mer elegant. I latin derimot passer ditt vanlige hår og skjegg glimrende.
Dumt det er to forskjellige samme kveld sånn sett.

05.nov.2006 @ 04:05
Postet av:

mmmmm

05.nov.2006 @ 04:06
Postet av:

fin du er

05.nov.2006 @ 04:11
Postet av:

du er en drøm i latinodans,spesielt sambaen har gjort et uutslettelig inntrykk.ser stadig for meg den lange slanke elegante sexy karen som danset så flott.det er spesielt rått når du ligger litt over alex bakfra men også når du "ypper" og ellers alle de flotte trinnene.burde egentlig fått 4 tiere der,for den så feilfri ut fra en amatørs ståsted.så ingen av feilene jeg ihvertfall,du hentet deg i såfall fint inn.denne fredagen så jeg en urytme,selv om du hentet deg fint inn igjen.

05.nov.2006 @ 04:18
Postet av: Til drømmegutten (:)

Håper det kommer et innlegg i morgen søndag, og håper du tar deg fri igjen. Du danser ikke noe dårligere om du tar en liten pause.
Så jeg et sted at du liker tv-spill, spesielt sykkelritt?

05.nov.2006 @ 04:25
Postet av: Hurra for K og A

Bedårende, sjarmerende og underholdende. Topp koreografi av Alexandra. Det kunne ikke vært bedre. Musikken var ikke dårlig den likevel.
Burde ikke være så overrasket, men blir det hver gang.
Ha en flott, flott dag videre.

05.nov.2006 @ 08:33
Postet av: SE DER JA

Elisabeth gikk ut og Steffen gikk videre. Ja de ble like overrasket som alle oss andre vil jeg tro. Tror mange også har latt seg sjarmere av utstrålingen og den gode smittende latteren til Inger Beate og strenge Steffen utad har jo blitt en koselig kar. Personlig er det ikke noe tap for meg at Elisabeth gikk ut. Men alle var jo så positive og glade, en blir jo helt gira av å se på skal vi danse. At dette en gang skal ta slutt synest jeg er trist.
Den mannen med de nydelige og bedårende brune øynene er helt klart en ener i mitt hjerte, han vil nok vinne over dem alle uansett. Forelsket??????????Næææææ Men heldig er hun som får HAN

05.nov.2006 @ 09:26
Postet av: Toril

Ja,nå har jeg akkurat stått opp.Hmmm,det rare er at man pusser liksom ikke tenna først eller koker seg kaffe.Nei da,man nærmest løøøper bort til pc`n for å sjekke om du KRISTIAN har skrivi noe,og satt inn masse NYYYYDELIGE bilder!!Sånn er det bare.....

05.nov.2006 @ 09:52
Postet av: Enig

Ja, Toril, dette syndromet har jeg også!!

05.nov.2006 @ 10:04
Postet av: Xenia og Dorthe

Me heie vilt på deg. Du e gysla flinke te å dansa.
Hils te Alexandra fra oss.
Heia Kristian og Alexandra!!!
Ikkje svikt oss!!
Hilsen Xenia og Dorthe 9 år

05.nov.2006 @ 10:46
URL: http://www.piczo.com
Postet av: Therese

Hei Kristian og Alexandra!
Gratulerer med flott dansing på fredag. 10 fra fløysvik må vel være stort? Er godt å se at det er andre her inne som også begynner å bli litt surrete i hodet av alt dette her. I går måtte jeg til og med få med meg reprisen, hvor skal dette ende? Blir det julenøtter i år da Kristian? De er vel kanskje allerede ferdig innspilt? Ønsker deg og Alexandra fortsatt masse lykke til. Det er ikke tvil i min sjel, dere vinner!
Klem fra Therese

05.nov.2006 @ 13:09
Postet av: Silje Linnea

hadde en rar drøm inatt.drømte at jeg skulle reise en tur til russland med et team fra travel channel.det virket liksom helt naturlig..jaja,så ble bagasjen min stjålet,men de tok bare innholdet i kofferten unntatt et par sokker..rare greier.drømmer i grunn veldig ofte at jeg glemmer bagasjen min,eller at den blir borte.lurer på hva det skal bety..

05.nov.2006 @ 13:19
Postet av:

btw5... Du virkar vere så oratorisk, Ødegård ;)
-L-

05.nov.2006 @ 13:32
Postet av: About luggage/baggage in dreams...

1. To be carrying extra BAGGAGE in a dream means we may be carrying an extra load, either emotional or practical. We may be expecting too much of ourselves or of others. We are carrying past hurt or trauma.
2. The dreamer is under some psychological stress, and may have to decide projects or feelings can be left behing in walking life.
3. An indication of the dreamer's feelings of sorrow can manifest in dreams as baggage. However, sorrow, like baggage, may be lost as easily as it is taken on board - it is worth the dreamer remembering this.
------
1. LUGGAGE in a dream can be slightly different to baggage in that luggage will symbolise what we feel is necessary to have us go forward. It can be those habits and emotions which have helped us in the past, but which can now be repraised before being 'repackaged'.
2. When luggage appears as sumbol in our dreams we should perhaps look at whether it is ours or someone else's. If ours, it signifies those views, attitudes and behaviours we have brought from the past. If someone else's, then we may be looking at family or global concepts which no longer are useful to us.
3. Spiritually if we are to travel 'light' we must often find a way of unburdening ourselves. Luggage in a dream can help us to envisage this.

(from: 10.000 dreams interpreted, by Pamela Ball)

05.nov.2006 @ 13:48
Postet av: Ingeborg

du er bare så flott, fin og kjempeflink til å danse!!!

Ønsker deg masse lykke til. tvi tvi...måtte du og Alexandra vinne!

05.nov.2006 @ 13:56
Postet av: Kathrine

Silje Linnea! Bagasjen symbolisere vaner, holdninger, det du liker og ikke liker.Eller lengsler du bærer på. Og du føler at noe av det blir tatt fra deg. Det som gjenstår er sokker som har med å gjøre hvor flink du er til å presentere deg sosialt, men på avstand.
Er ikke så veldig flink da, men kan det stemme?

05.nov.2006 @ 14:05
Postet av: Drømme-mennesker!

Siden 'alle' er så opptatt av drømmer...Fant et ark her med litt drømmeting.

* Ting å se etter når en skal tolke drømmer er følelser, sceneskifte, menneskene en møter og budskap.

* Ikke tenk konkret, tenk symbolikk. Drømmer er nemlig fulle av symbolikk, tall, farger, steder etc.

* Tenk på hvor du står/er i livet, endringer, hva skjer osb.

* Tenk på om det er noe (og evt. hva) som går igjen i drømmene dine.

* Er noe etter deg stopp, snu og gå i mot det!

* Mal et bilde, da bilder sier mer enn tusen ord.

* Før drømmedagbok. Skrv ned drømmer straks du kommer på noe, få med alle detaljene. Dess er du kommer på, dess mer vil komme frem etterhvert.

Det var det :)

(Jeg har litt for lite å gjøre på i dag ser jeg...jaja. Slow Sundays er da deilig det også)

05.nov.2006 @ 14:06
Postet av: Silje Linnea

takk for drømmetydningene!skal tenke litt på det.skjønner ikke hvorfor drømmene alltid skal bety noe.kan ikke en drøm bare være en drøm?uten at den har noen annen betydning?

05.nov.2006 @ 14:18
Postet av: Hege

Hei Kristian.
Jeg er sikker på du og Aleksandra vinner "Skal vi danse", jeg stemmer ialle fall på deg!
Syns du er utrolig flink å danse og ønsker deg lykke til videre.
Dessuten er du veldig søt og jeg kan ikke skjønne at du er singel.... ;o)
Klem.

05.nov.2006 @ 14:21
Postet av: drømme-menneske

Selvsagt kan da en drøm bare være en drøm. Det er da som med alle ting ellers i livet, man trenger ikke alltid måtte overanalysere ting heller. Men som med baggasjedrømmen til hvem-det-nå-var som gikk igjen, så er det nok noe mer som ligger bak den drømmen, viss du er med på tankegangen min?! Analyser med måte ;) Men det er rart hvordan de faktisk kan si deg noe, jeg har hatt perioder hvor jeg har mistet tenner i hytt og gevær, vert i ulike vannelement og født unger... Alle de tingene (om jeg husker rett) hadde med endringer i livet og at nye ting skulle skje/skjedde. Noe som stemte når jeg så det i sammenheng med hvor jeg var i livet mitt da.

05.nov.2006 @ 14:27
Postet av: Marikken

Helt fantastisk på fredagen! Hvordan gjeng det videre, fornøyd med neste låt og dans? Ellers er det nok mange damer der ute som lurer litt på om du en gang i fremtiden ønsker å stifte familie og få barn, og vvv.. (Villa, volvo og vov-vov!). Sitter du litt barnevakt for Espen, eller..

05.nov.2006 @ 15:01
Postet av: Nysgjerrigper

Caroline: Hvordan i all verden har du fått tak i msn-adressen til Kristian hvis du ikke kjenner ham?? Heldiggris!!1

05.nov.2006 @ 15:04
Postet av: hm

Pleier du å gå rundt i bar overkropp på nachspiel? ;)

05.nov.2006 @ 15:23
Postet av:

Hei du Kristian, kjempebra danset på fredag og dette vinner dere!!

05.nov.2006 @ 16:11
Postet av:

Jeg også har Kristian-syndromet, finnes det noe kur for det tro??? Noe medikamenter eller noe :)

05.nov.2006 @ 16:15
Postet av: Lena

Selv setter jeg alt sosialt på hold, vil heller sitte foran pc'n enn å gjøre hva som helst annet som jeg tidligere prioriterte veldig høyt og var veldig glad i. Men nå er pc'n topp prioritet, alt annet får bare vente.

05.nov.2006 @ 16:18
Postet av:

HEEELT enig,Lena...

05.nov.2006 @ 16:21
Postet av:

skjønne brune varme lure øyne ja ....

05.nov.2006 @ 16:23
Postet av: Swastika

Du er så heit;) Danse kan du og....
Kan man få gå på date med deg,eller?
/jente 27/

05.nov.2006 @ 16:27
Postet av: Avhengig

Det er egentlig litt skummelt at man blir så avhengig, vet ikke om jeg liker det helt, samtidig liker jeg det veldig godt :D
Men at man har det i seg til å bli sånn ville jeg aldri trodd om meg selv...

05.nov.2006 @ 16:28
Postet av: Swastika

Hvor bruker du gå ut, forresten?

05.nov.2006 @ 16:29
Postet av: Til hm

Han la seg jo hjemme hos seg selv, da er del ganske naturlig å kle av seg?

05.nov.2006 @ 16:30
Postet av:

Å, jeg liker å være inne her i dette forumet til Kristian, vi koser oss jo selv om han ikke er her, hehe. Noen som har funnet noe nytt man kan lese om den skjønne mannen vår da?

05.nov.2006 @ 16:33
Postet av: Vinnersjanser

Dere vinner jo dette, og nå tror jeg du skjønner det også. Dere er jo absolutt best, det er jo ingen tvil. I tillegg er du veldig populær så klart dere vinner dette.

05.nov.2006 @ 16:34
Postet av: søndag

Heia Kristian, hva gjør du på en søndag da? Det er en deilig avslappende dag synes jeg. Er også singel og koser meg med all freden og roen som søndager gir.

05.nov.2006 @ 16:39
Postet av: Til Caroline

Ja hvordan har du fått tak i msn til Kristian da? Den adressen er jo gull verdt å ha ... Skal ikke be om å få den, hehe. Han har vel ikke tid til å være så mye der lenger kanskje?

05.nov.2006 @ 16:41
Postet av:

MEN,HVOR BLIR DET AV DEG DA,KRISTIAN??
Er du lei og kjei oss nå?Det blir jo noe stri,vet du.
Tror alle venter helt for jævlig nå.
Du må gjerne vise flere bilder av Håvard,også...Gud,for et smil.

05.nov.2006 @ 16:41
Postet av:

Tror han er rimelig oral ja :)) Talegaver til tusen han der ...

05.nov.2006 @ 16:42
Postet av: janne

Stå på Kristian!hva skal du bruke talentet ditt til når "skal vi danse" er ferdig??noen nye prosjekter?

05.nov.2006 @ 16:43
Postet av:

Hvem er Håvard? Tror ikke han kommer innpå før sent i kveld engang ...

05.nov.2006 @ 16:44
Postet av: Marikken

Altså, læst nylig i avisa i går at Gitarkameratene ikke likt at Lind, Nilsen, Fuentes og Holm bi kalla det samme, og e må sei me enig... Mytig kjedelig at nån bruka det samme "navnet", sjøl om da kan skilles mellom på mange måta! Så du bokmåls-"Marikken" som prata om VVV, slæng på et to-tall bak nicket ditt eller finn nå anna lurt... Inne hær e da ei Marikken, and that's me.. :) Håpa alle sammen har en fin søndag, og snart får se et liv utenom PC'n, sjøl om da e godt å sett inne en kald novemberkveld! Forslag, kle godt på skrottan og gå en kveldstur i fullmånelyset, kjæmpefint!

05.nov.2006 @ 16:48
Postet av:

Håvard er vel en arbeidskamerat tror jeg.Bla tilbake til alle bildene. Der ser du gutta jobber SEINT ei natt.

05.nov.2006 @ 16:49
Postet av:

Hehe Marikken, har lest mange inlegg av deg, gode alle sammen.
Ja, leste også den artikkelen, alle gitarakameratene, gamle som nye, er flinke på hver sin måte.
Og man skal vel ikke ta "navnet" til andre nei...
Vil heller sitte her og lese enn å gå tur nå i mørten,hehe.
Artig her inne da... Tenk at vi er så oppslukt, skjønner ikke et skvatt av denne fenomenet.

05.nov.2006 @ 16:52
Postet av: Christina

God gutt denne Håvard ja, sjekket litt tilbake, trodde kanskje det var han som ble omtalt, pen han også :)
Men slår ikke godgutten "vår" da ..
Det er så mange fine bilder på bloggen til Kristian og han skriver så godt.
Hva er det han ikke kan tro?
Eller har vi helgenforklart ham tro, han har sikkert noen dårlige sider han også, men kan ikke finne de, hehe.

05.nov.2006 @ 16:55
Postet av: Avhengihet

Kansskje vi må opprette en klubb eller noe, vi som er avhengig av å kristian og må lese og se alt som står om han. Synes faktisk det er litt skummelt å være sånn jeg, om meg selv, pleier ikke være mye på nettet i utganspunktet, men nå er jeg her hele tiden, klarer ikke å la være!!
Må vel legge meg inn på avvenning snart et eller annet sted, blir jo som å være avhengig av alt annet, tror ikke det er helt sunnt.
Men veldig deilig :D

05.nov.2006 @ 17:00
Postet av:

Jeg sitter om nettene og ser på opptak gang på gang, han er jo bare såå flink til å danse, hvem skulle tro det i utganspunktet? Men samtidig hvorfor skulle han ikke være flink? Han har en utrolig rytme og takt.

05.nov.2006 @ 17:03
Postet av: Aina

Alexandra klarte å lage en utmerket koreografi igjen og det ble en stor opplevelse å se dere danse atter en gang!! Dere er så flinke!
Er du godt fornøyd med fredagen?

05.nov.2006 @ 17:05
Postet av:

Du er så skjønn når du sover ... Du er skjønn hele tiden ...

05.nov.2006 @ 17:09
Postet av: ragnhils

Søndagskvelder er så fine, det er en slik rolig og fin stemning hos meg ihvertfall, har du det sånn også Kristian? At det er lov til å slappe av litt da?

05.nov.2006 @ 17:11
Postet av: Dansekommentar

Vår alles kjære, hehe.
Visste du at du var god til å danse før du sa ja til dette her?
Du er snart på linje som de proffe, mangler ikke mye. Du har en egen swong som de andre amatørene ikke har.
Dette vinner dere lett vet du.

05.nov.2006 @ 17:15
Postet av:

Skjønn er du bare, men nå har du hørt det så ofte at det går deg kanskje til hodet snart ;)

05.nov.2006 @ 17:17
Postet av: Blogg

Du virker veldig ærlig og oppriktig når du blogger og svarer på innlegg. Virker ikke som du tenker ut hva som "lønner" seg å si. Meget positivt trekk ved deg, og bloggen din er jo bare helt super da, ingen jeg vet om som har så gjennomført blogg. Veldig proff og givende.

05.nov.2006 @ 17:20
Postet av: Marikken

Tusen takk førr da, "anonym" kl.16:52:11..:) Hørtes kanskje litt grinått ut med tanke på "navnet", men da e ikke tilfelle, e bærre vældig glad i A.Lindgrens barn, og Marikken e favoritt (væll å tru at vi har en del likhetstrekk:))!

Egentlig skull e ikke bi bitt av denne basillen og send inn kommentara, men blogging e skøy og kjækt med kommentara.. Syns litt synd på mr Ødegård då, men han tar nok alt med et smil! Alle har vi væl en 14'is inni oss, og e syns ikke da e nå å bi skræmt over, det bare er sånn! No skal i alle fall e ut i månelyset!:)

05.nov.2006 @ 17:23
Postet av:

Så fin du er .... Og så flink du er ....
Hils broren din Lasse og si han også var morsom i videoen deres.
Ikke alltid lett å være småsøsken, kjenner til det fra egen barndom ;))
Hvor mange år er det mellom dere, fire fem år?

05.nov.2006 @ 17:24
Postet av:

Hehe Marikken, du får gå deg en tur og så sitter vi andre her pal som vi pleier :))

05.nov.2006 @ 17:27
Postet av:

Dere danser så fint og er de desidert beste. Dette vinner dere selvfølgelig.

05.nov.2006 @ 17:29
Postet av: Eline

Du har en morsom og flott blogg, mange fine bilder og innlegg om denne danseboblen dere er med på.
Nyt det, det gjør vi!

05.nov.2006 @ 17:31
Postet av:

Så bra danset på fredag, atter en gang, det er ingen tvil om at dere vinner dette nei.
Har dere fått prøvd dere litt på neste dans?

05.nov.2006 @ 17:35
Postet av:

Ubestridte vinnere av dette her, kjempebra igjen. Alexandra er utrollig flink, har hun danseopplæring også.

05.nov.2006 @ 17:37
Postet av: Til Alexandra og Kristian

Dere er i en klasse for dere selv når det kommer til dans, koreografi, utnyttelse av musikken og kroppsbevegelse.
Helt enig med Fløysvik.
Må ha vært artig å få 10 av ham som er litt streng.

05.nov.2006 @ 17:40
Postet av:

Hei på dere to og lykke til videre.
Tusen takk for flott dansing og flott underholdning hver gang.

05.nov.2006 @ 17:42
Postet av: GO GO GO

DERE ER SÅ BRA!!!! Dere MÅ bare vinne. Dere er gullegullene i Skal vi danse dette året. Sjarmtroll begge to! Lykke lykke til med kommende fredag! Det kommer til å gå strålende!

05.nov.2006 @ 17:46
Postet av:

Dere er kjempeflinke til å danse, dere har vært heldige med hverandre i denne konkurransen. Det er ikke sikkert det ville gått så bra med andre partnere, eller jo, det hadde sikkert det fordi dere er så flinke begge to.
Og utfyller hverandre.

05.nov.2006 @ 17:56
Postet av:

Du kommer vel innom i kveld/natt en gang slik at vi får noe å varme oss på og kan møte mandagen litt styrket? :))
Gleder meg til neste innlegg fra deg.

05.nov.2006 @ 17:59
Postet av: Ute på byen

Får du gå i fred når du er ute på byen?
Får du mange kommentarer på både dansing og deg selv? Antar alle er bare positive i såfall så det går vel greit?

05.nov.2006 @ 18:02
Postet av: Navn

Har du alltid bodd i oslo?
Det var bestefaren din som het det samme som deg, ikke faren din eller? Eller begge?
Får flere treff på samme navn på nettet, er noen av de i familie f.eks.?

05.nov.2006 @ 18:07
Postet av:

Du får de utroligste spørsmål og du er flink til å svare de fleste, men det nytter vel ikke å svare alle. Og du må jo bare luke bort de du ikke vil svare på da, hehe.
Lykke til videre med dansingen, dere er så flinke og du har så god rytme i alle de forskjellige dansene.

05.nov.2006 @ 18:09
Postet av:

Noen forslag til avvenningsklinikker hvor man får hjelp anyone?

05.nov.2006 @ 18:10
Postet av: I vinden

Er du overveldet over hvordan det hele har utviklet seg og all fokus på deg?

05.nov.2006 @ 18:13
Postet av:

Hører ivrige fotballkommentarer på radioen, er du interessert i fotball, eventuelt hvilket lag holder du med?
Tror egentlig ikke du er fotballentusiast men hvem vet.

05.nov.2006 @ 18:16
Postet av: Kari

Tror du på at dere kommer til å vinne?
Det gjør dere helt sikkert.
Tror du steffen går ut neste gang?
Han virker så myk inni seg, det er ofte mer enn man tror med mennesker.. Fint dere har funnet tonen, men det har du med alle virker det som? Virker som en fin gjeng i år.

05.nov.2006 @ 18:21
Postet av: Tullemor

Har du vært i England og sett M.City spille eller Kristian? Jeg drømmer om å dra til Anfield og se Liverpool, kanskje vi skal ta turen sammen når de spiller mot hverandre??;)

05.nov.2006 @ 18:25
Postet av:

Hører du mye på radio? Når du slapper av hjemme eller kjører bil? Hvilken kanal hører du på i så fall? Mye koselig musikk på P4 om nettene.

05.nov.2006 @ 18:29
Postet av:

Vi vil vite alt om deg ...

05.nov.2006 @ 18:30
Postet av:

Får ikke nok av deg

05.nov.2006 @ 18:30
Postet av:

Du har ikke vært opphengt i noen "kjendis" leste jeg,det har aldri jeg heller tidllige.Men nå derimot..

05.nov.2006 @ 18:32
Postet av: Opphengt

Hvorfor tror du vi har hengt oss opp akkurat i deg når det gjelder skal vi danse og ellers? Er det en kominasjon av at du er veldig flink og veldig sympatisk og morsom?

05.nov.2006 @ 18:37
Postet av:

Heia K og A, dere ruler dansegulvet hver gang!

05.nov.2006 @ 18:42
Postet av:

DETTE VINNER DERE

05.nov.2006 @ 18:43
Postet av:

har du aldri danset før, kun som liten men ikke sov voksen? Imponerende

05.nov.2006 @ 18:44
Postet av: Ida

Jeg er absolutt ikke forelska i deg, svermer ikke engang! En av de få her, tydeligvis... Men: jeg er nå midt oppe i et vondt samlivsbrudd, og det er faktisk fint å se at det - til tross for at jeg tviler akkurat nå - KANSKJE kan finnes menn der ute et sted som faktisk kan være hyggelige, ha masse humor og i tillegg en god porsjon selvironi! Så keep up the good work! Ønsker deg alt godt, og husk å ta vare på deg selv midt oppe i alt dette lurvelevenet som "Skal vi danse" har skapt...

05.nov.2006 @ 19:30
Postet av: Kathrine

Nå er det på tide å skrive innlegg snart, nå har du vel sovet av deg rusen? hehe... Hvis du var ute i går da?!
Jeg tror jeg vet hvem som tok det bilde av deg. Kan det være Trine Dehli cleve?... Haha

05.nov.2006 @ 20:38
Postet av: Christina

Trenger dere meg til "Jul i Tøyengata"?
Er SÅ lei meg, for jeg glemte å programmere dvd-spiller'n til å ta opp SVD på fredag. Lite hjelper det at broren din tok det opp på spilleren på soverommet, for jeg kjenner'n ikke godt nok til å foreslå å se opptaket der...

Du er min dansbare helt, og selv om jeg ikke har ofret deg en eneste stemme, håper jeg og regner med at du vinner.

Æ gleder mæ te fredda'n!

05.nov.2006 @ 21:21
Postet av: Caroline

Ikke lenge til fredag da:) hehe

05.nov.2006 @ 21:24
Postet av:

Vi må bare kjempe oss gjennom en tøff uke først, så ser vi ham igjen :)

05.nov.2006 @ 21:30
Postet av:

Kristian, du er akkurt så herlig syk og "gal" at vi elsker deg for det :D

05.nov.2006 @ 21:34
Postet av: Tonemor

Dere var fantastisk gode på fredag, gjorde en strålende jobb.
Jeg kommer heller ikke til å se på programmet hvis dere ryker ut, men det er det nok ingen fare for, hehe.
Dere er jo på et mye høyere nivå enn de andre.

05.nov.2006 @ 21:40
Postet av:

Haha, Bettan på høye heler på banen, følte med henne isted for jeg gikk på høye heler ute og skled, så nå har også jeg moderne bukser med hull på knærne :p

05.nov.2006 @ 21:42
Postet av: jente

SÅ utrulig sjarmerende du er Kristian! Og selvfølgelig flink til å danse! Heier på deg. Du er drømmemannen!!:P

05.nov.2006 @ 21:43
Postet av: Enda en jente

Tusen takk for god underholdning.
Konkurranseaspektet er jo litt borte nå, nå er det store spørsmålet hvem som kommer på andre og tredjeplass, hvem som vinner ble klart for mange uker siden.
Og blir bare bevist gang på gang.
Finnes overhode ingen tvil lenger, for de som i tidlig start undret på hvem som ville vinne dette.

05.nov.2006 @ 21:48
Postet av:

Christina; kjenner du broren til kristian siden du vet dette?
Caroline; vet du om han har mange på msn og hvordan klarte du å havne der?

05.nov.2006 @ 21:50
Postet av:

Jeg er heller ikke forelsket, bare veldig betatt og fascinert ...
Og heldig hun som får han ja!

05.nov.2006 @ 21:52
Postet av:

Tror vi ser han inne her i kveld en tur, håper det. Spent på ny oppdatering nå.

05.nov.2006 @ 21:53
Postet av: Marit,26

Hei, Kristian. Hvordan går det med hoften, fortsatt litt vrang? Dere danset fantastisk, som vanlig på fredagen! Keep up the good work!!

05.nov.2006 @ 21:54
Postet av: Marikken2

Sorry Marikken, det skal ikke gjenta seg med navnet!!

05.nov.2006 @ 21:56
Postet av:

Haha,til en over.Tror nok Trine Dehli Cleve er stor fan,men tviler på om hun er på nachpiel hos Kristian,haha.Men hvem vet hvem som havner der i løpet av natta.Men hun er fan som alle vi andre,hun har gitt ham mye veldig fortjent ros,men det har jo alle dommerne selvfølgelig.Stilig at Kristian sa "åtte" rett før dommer Harr..

05.nov.2006 @ 21:59
Postet av: Idrettsskader

Dette går jo ut over kroppen din da, skal vi se. Det var noe forkjølelse og feber og stor skjelving. Det kan skje den beste. Så var det muskelstrekk, blødende leppe, en skulder som låste seg og en vrang hofte.. Høres ikke bra ut dette Kristian :)))

05.nov.2006 @ 22:02
Postet av:

Noen her som er innom de andre dansernes blogger også? De er ganske kjedelige, hender jeg sjekker de litt også.

05.nov.2006 @ 22:05
Postet av:

Kristian,det er en melding til de fra Mats blandt alle de andre,håper du ser den.Virker som en sympatisk gutt han også,og den beste av de mannlige proffdanserne etter mitt syn.

05.nov.2006 @ 22:07
Postet av: Toril

Nei,GODNATTA.
Dette gidder jeg ikke mere i dag, HAHA
Vi talas imorra, Kristian, Håper jeg.
Sov godt,da

05.nov.2006 @ 22:08
Postet av: Marthe

Okey, evig mange innlegg da !:O :P

05.nov.2006 @ 22:13
Postet av:

Hva er "Nissene BAK låven", noe jeg har gått glipp av her?

05.nov.2006 @ 22:18
Postet av:

Hellu :)

05.nov.2006 @ 22:34
Postet av:

Hellu du å :)

05.nov.2006 @ 22:38
Postet av:

Hehe, venter du også på kristian?

05.nov.2006 @ 22:43
Postet av:

Jepp, men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves, vet du!

05.nov.2006 @ 22:44
Postet av:

Helt enig!

05.nov.2006 @ 22:47
Postet av:

Hehe, vi velger å prioritere fritiden vår fornuftig, vil jeg si!

05.nov.2006 @ 22:48
Postet av:

Det er jo galskap å sitte sånn og vente egentlig, menmen .. :))

05.nov.2006 @ 22:48
Postet av:

Føles nesten som å sitte på en konsert og vente på at artisten skal komme på scenen, haha. Venter tålmodig først og deretter blir det litt klapping og plystring for å få farta opp på vedkommende. Og så til slutt kommer han til øredøvende jubel ;)))))))

05.nov.2006 @ 22:51
Postet av:

Gjør jo litt fornuftige ting samtidig,som å betale regninger og lese mails...

05.nov.2006 @ 22:52
Postet av:

Ja,dette er en fornuftig bruk av søndagskvelden synes nå jeg :D

05.nov.2006 @ 22:55
Postet av:

Noe som også er fornuftig er å varme opp med noen opptak fra dansingen. Er vi gærne eller er vi gærne?

05.nov.2006 @ 22:57
Postet av: Kristine

Hva er den beste boka du noen gang har lest? Eller leser du kanskje ikke så mye?

Natta! Sov godt, drøm søtt!! :-)

05.nov.2006 @ 23:01
Postet av:

Klapp klapp :))

05.nov.2006 @ 23:12
Postet av:

Hei Kristian, du er vel godt fornøyd med fredagens opptreden?

05.nov.2006 @ 23:20
Postet av: Inger

Har du det fint på en søndag,har du tatt deg fri fra trening idag?Nå har du vel såpass mye dans i kroppen at du tar ting lettere kanskje?Men det er jo alltid nye danser,men er det ingen fellestrekk?

05.nov.2006 @ 23:25
Postet av:

Hei Kristian. Sitter og hører på radio, akkurat nå er det Bjørn Eidsvåg's duett med Lisa Nilsson; Mysteriet Deg. Mye rolig musikk på kveldene som man kan ha i bakgrunnen mens man koser seg inne i varmen.

05.nov.2006 @ 23:46
Postet av: Marit

Sitter og venter dersom det skulle dukke opp noe nytt her på bloggen... Men skal på jobb igjen imorgen, så det er vel straks på tide å finne senga... Glad jeg ikke sitter foran pc'n hele tiden på jobb, da hadde det nok blitt LITE jobbing og MYE Kristian om dagene! Men skal innrømme at LITT titting blir det i løpet av en arbeidsdag...

06.nov.2006 @ 00:08
Postet av: Bare lurer

Noen som vet om Therese Cleve og Trine Dehlie Cleve er i slekt..? Bare lurer..

06.nov.2006 @ 00:12
Postet av: Puss puss

Nå skal jeg bare pusse tenna og dra på meg joggedressen før en siste sjekk her inne på nettet før jeg sier "God natt, kjære Kristian!".

06.nov.2006 @ 00:18
Postet av:

Det er så mange som bruker arbeidstiden til det utroligste og jeg ville prioritert å sjekke kristian sine sider hvis jeg hadde hatt mulighet :))

06.nov.2006 @ 00:20
Postet av:

Hm,trodde han ville kommet innom i kveld en tur....

06.nov.2006 @ 00:21
Postet av:

Han var her inne tidlig på kvelden forrige søndag og tenkte kanskje han hadde fått seg nye søndagsvaner ...

06.nov.2006 @ 00:23
Postet av:

Ja, vi kan håpe på det!

06.nov.2006 @ 00:24
Postet av:

Men da er det vel å komme seg til køys her også snart,har ventet i mange timer nå,hehe

06.nov.2006 @ 00:24
Postet av:

Vi må håpe litt til vel, helt plutselig så dukker han jo opp!

06.nov.2006 @ 00:25
Postet av:

Herregud,vi er IKKE riktige noen av oss!

06.nov.2006 @ 00:26
Postet av:

Føler meg som en fjortis som står i flere dager for å få et lite glimt av idolet sitt ...

06.nov.2006 @ 00:27
Postet av:

Hadde det vært opp til oss tullete kvinnfolka inne her, så hadde nok ikke Kristian fått et sekund fred! Men vi mener det bare godt da! Det er jo opp til han om/når han vil svare oss..

06.nov.2006 @ 00:28
Postet av:

Jeg må ta meg sammen ihvertfall, er tross alt en "voksen" og ganske fornuftig dame, kan ikke holde på sånn...

06.nov.2006 @ 00:28
Postet av:

Selvfølgelig er det helt opp til ham, men så sitter vi nå her og venter da, at det går an :)) Vet ikke om jeg skal le eller grine av meg selv :))

06.nov.2006 @ 00:30
Postet av:

Dette tror jeg er det sykeste jeg har bedrevet med.. Tenk å sitte foran pc'n i timesvis, mens huset ikke ser ut og familien tross alt har en eneste fridag i uka!!

06.nov.2006 @ 00:30
Postet av:

Yes,vi mener det bare godt Kristian,du forstår det ikke sant?

06.nov.2006 @ 00:31
Postet av:

Dette er det sykeste jeg har drevet med i hele mitt liv også,blåser liksom i alt annet,blir nesten skremt jeg..

06.nov.2006 @ 00:31
Postet av:

Dette har blitt litt "syklubb" på nattestid dette.. Men det er jo litt moro, da!

06.nov.2006 @ 00:32
Postet av:

Har ikke tid til husarbeid eller noe jeg, eller rettere sagt-gidder ikke. Har viktigere ting fore (i mitt hode :)

06.nov.2006 @ 00:33
Postet av:

Synes det er morsomt jeg også, det er nesten det verste av alt, hehe.

06.nov.2006 @ 00:33
Postet av:

Vi trives FOR godt i Kristians sfære tror jeg ...

06.nov.2006 @ 00:34
Postet av:

Ja, her sitter det folk døgnet rundt og leser til øyet blir vått, skulle nesten forsket litt på dette fenomenet, anyone?

06.nov.2006 @ 00:35
Postet av:

Skal tro om vi damene inne her hadde vært like store i kjeften dersom vi faktisk hadde møtt på Kristian ute på by'n.. Jeg for min del hadde nok blitt veldig så stum..!

06.nov.2006 @ 00:36
Postet av:

Det verste av alt for mitt vedkommende er at jeg aldri tidligere har vært i nærheten av å være sånn, og vet ikke helt om jeg liker min egen utvikling. Går liksom tilbake i tid her..

06.nov.2006 @ 00:36
Postet av:

hehe, jeg hadde også blitt helt stum, hadde ikke turt å sett på ham engang ,,

06.nov.2006 @ 00:37
Postet av:

For mitt vedkommende skvatt jeg så fælt her inne en kveld jeg skrev og han plutselig dukket opp, følte meg tatt red-handed.

06.nov.2006 @ 00:39
Postet av:

Du verden så fort tiden går når man er i godt selskap!

06.nov.2006 @ 00:39
Postet av:

Hehe

06.nov.2006 @ 00:41
Postet av:

Lurer på hva han egentlig tenker om oss ... Han sier jo han synes det er koselig ..

06.nov.2006 @ 00:42
Postet av:

Skulle nesten hatt et julebord i denne syklubben vår, gjett hvilket samtaleemne vi hadde kommet til å ha...!

06.nov.2006 @ 00:42
Postet av:

Men vi har jo egentlig et liv, har vi ikke?

06.nov.2006 @ 00:42
Postet av:

joda, dette er kun en boble.. Men vi må få lov til å drømme litt, ikke ofte denne tilstanden oppstår!

06.nov.2006 @ 00:43
Postet av:

Vi skulle nesten hatt en fanklubb eller et tema-julebord hvor alle dro fram alt de visst om hovedpersonen her :))

06.nov.2006 @ 00:44
Postet av:

Tror jeg personlig aldri kommer til å bli sånn igjen noen gang,håper virkelig ikke det,men samtidig er det deilig å være en del av boblen ..

06.nov.2006 @ 00:45
Postet av:

det har liksom gjort høsten mye enklere i år,et lyspunkt i mørket, hehe

06.nov.2006 @ 00:46
Postet av:

Er det ikke litt skummelt når det å lese om Kristian blir høydepunktet i livet?? Og man egentlig har masse morsomt man kunne drive med??
Men så har det her inne og surfing etter godgutten tatt helt overhånd?
Hmmm

06.nov.2006 @ 00:48
Postet av:

Menn skulle likt å visst hva som foregår i hodene til oss damer! Det er og blir en stor ubesvart gåte for dem! Stakkars Kristian som har fått et lite innblikk her!!

06.nov.2006 @ 00:48
Postet av: Abstinenser

Tror dere at dere vil få like store abstinenser som meg når den 24.november er over og yndlingen har vunnet finalen?
Hva skal vi gjøre DA?
Og hva skal Kristian gjøre DA? Tror han får litt abstinenser også, eller hva tror du Kristian Ødegård?

06.nov.2006 @ 00:50
Postet av:

Han er nok blitt litt skremt kanskje, nei, tror han bare gliser litt i skjegget han ikke har ;)
Men hvis andre heterofile gutter kommer innom her og leser så blir de sikkert litt skremt - og litt misunnelige!

06.nov.2006 @ 00:52
Postet av:

Ja, da sitter vi der og kikker ut av vinduet, ti år eldre og dradd i trynet, og lurer på hvor i all verden september og november 2006 ble av...

06.nov.2006 @ 00:53
Postet av:

Mon tro om vi er representative for jenter flest,at alle vi har det i oss hvis det blir trigget?Som vi har blitt av denne danseløven vår?

06.nov.2006 @ 00:53
Postet av:

Dette er nok et veldig utbredt fenomen, etter det jeg har forstått!!

06.nov.2006 @ 00:55
Postet av:

Haha,skikkelig dradd i fjeset etter minimalt med søvn og ikke tid til mat..Og noen måneder borte fra hukommelsen.Eller nei,kun èn ting lagret i hodet i en periode på tre måneder.Hjælp!!

06.nov.2006 @ 00:55
Postet av:

Hehe, bra det finnes gode psykologer her i landet!!

06.nov.2006 @ 00:57
Postet av:

Er det et utbredt fenomen å være slik som vi er blitt? Har aldri opplevd det før jeg, har dere?

06.nov.2006 @ 00:57
Postet av:

Tror jeg må ringe en psykolog mandag etter at finaleshowet er over, tipper jeg kommer til å gå inn i en dyp depresjon, hehe.

06.nov.2006 @ 00:58
Postet av:

Utbredt i disse dager hvor Kristian er i vinden!

06.nov.2006 @ 00:59
Postet av:

Noen og enhver må nok ha hjelp til å finne en mening i livet etter dette :D

06.nov.2006 @ 00:59
Postet av:

Mange som deler skjebne med oss!

06.nov.2006 @ 00:59
Postet av:

Er det noen som kan forklare hva det er som gjør oss slik? Er det mangel på noe eller er det bare at han har truffet oss på en helt spesiell måte??

06.nov.2006 @ 01:01
Postet av:

Jeg personlig synes det er noe helt spesielt med ham, men er det fordi jeg har fått dekket et behov på en måte eller er det bare fordi han er så skjønn ;)) Han ER jo det den gutten,hehe

06.nov.2006 @ 01:02
Postet av:

Hadde jeg brukt like mye tid til husarbeid, som tiden jeg bruker inne her, så hadde huset blitt fullstendig ihjælvaska!!

06.nov.2006 @ 01:03
Postet av:

Visste godt hvem han var fra før selvfølgelig og har ledd godt av hans stut tidligere.Men var jo aldri slik som dette.Er vel fordi vi får han presentert rett inn i stuene våre på en elegant måte.Dans er jo veldig flott å se på og han har denne kombinasjonen av å være flink danser pluss alt det andre vi liker så godt.

06.nov.2006 @ 01:05
Postet av:

hans stuNt selvfølgelig,ivrig her nå:D

06.nov.2006 @ 01:06
Postet av:

Kristian virker så rett fram helt ekte. Ydmyk, glimt i øyet, omtenksom, bryr seg om alt og alle, hardtarbeidende, gjør seg ferdig med det han holder på med, ingenting blir gjort halvveis.. Går inn for det han driver med med kropp og sjel, og gir seg ikke før det ender i braksuksess!

06.nov.2006 @ 01:06
Postet av:

Hvis man hadde brukt like mye tid til hva som helst hadde man vært ajour med det meste :))

06.nov.2006 @ 01:07
Postet av:

Utseendemessig er han jo også litt av en drøm! Råsexy!!

06.nov.2006 @ 01:07
Postet av:

Hadde nok ikke rømt ut av huset dersom jeg hadde våkna sammen med Kristian, nei!

06.nov.2006 @ 01:08
Postet av:

Han virker veldig ekte ja, og ærlig og ydmyk oppi det hele. Hvis han hadde vært 22 hadde han sikkert tatt helt av, men han er heldigvis 32 så håper det går bra!
Tenk om vi har ødelagt ham, for en tanke :(

06.nov.2006 @ 01:08
Postet av:

Han virker ærlig og ydmyk, håper han ikke tar av nå, tror ikke det

06.nov.2006 @ 01:10
Postet av:

Visst er han råsexy!!!Vi hadde nok ikke sittet slik hvis han hadde vært 200 kilo og ikke hadde hatt det lekre utseendet som han har. Han er kjempesexy er han, hehe :)))

06.nov.2006 @ 01:11
Postet av:

Det virker som Kristian har føttene godt planta på jorda.. Tror ikke han er en person som former seg etter andres meninger, han er heldigvis seg selv, ser det ut som!

06.nov.2006 @ 01:12
Postet av:

Innerst inne har vi vel litt lyst på ham alle mann,hehe.Helt innerst inne altså,deep deep down ;)))))))))

06.nov.2006 @ 01:12
Postet av:

Kanskje kloning hadde vært en løsning??

06.nov.2006 @ 01:14
Postet av:

Han er akkurat min type mann/gutt.Har alltid likt slanke gutter,men har desverre aldri truffet noen som har alt det han har i en og samme person.Men da vet vi jo at det ER mulig jenter!!!

06.nov.2006 @ 01:15
Postet av:

Ja, vi trenger flere av ham slik at han ikke må slite seg helt ut og slik at vi alle har hver vår, det hadde vært noe det :p

06.nov.2006 @ 01:16
Postet av:

Han er ufattelig deilig den gutten!

06.nov.2006 @ 01:18
Postet av:

Jeg ville ikke hatt noe imot å ligge ved siden av ham og sett på han mens han sover og drømmer ville drømmer :))

06.nov.2006 @ 01:19
Postet av:

Hmm, tro om han dukker opp en tur i kveld? Har nesten ikke råd til å gå å legg meg, jeg nå...!

06.nov.2006 @ 01:19
Postet av:

Hadde ikke hatt noe som helst imot det nei!

06.nov.2006 @ 01:20
Postet av:

Sitter litt til jeg også,kan hende han plutselig kommer ... mmm

06.nov.2006 @ 01:20
Postet av:

En liten innrømmelse; vanligvis er jeg ganske "dydig" og ordentlig av meg, men ville nok gjort et unntak med drømmegutten vår..!

06.nov.2006 @ 01:22
Postet av:

BARE noen minutter til, sier jeg til meg selv! Men hører jeg etter?? Neida, morgendagen kommer til å bli slapp!

06.nov.2006 @ 01:22
Postet av:

Hehe, morgendagen kommer i morgen, den tid den sorg tenker jeg, får slite oss igjennom slik at vi kan vie oss til den nye hobbien vår.

06.nov.2006 @ 01:24
Postet av:

Hehe, ingen regel uten unntak, vettu'!

06.nov.2006 @ 01:24
Postet av:

Jeg også skal liksom bare kort innom, men det er så avhengighetsskapende at jeg ikke klarer å slite meg løs ... Skal bare ta een røyk til, skal bare ta een til, og slik går omtrent hele pakken.
Så ikke bare blir det lite søvn men også mye røyk, formelig ser runkene gror i det dradde fjeset hver morgen.

06.nov.2006 @ 01:25
Postet av:

Om jeg får valget, vet jeg sannelig ikke hva jeg hadde valgt: *telefon fra Norsk Tipping, eller *telefon fra Kristian...

06.nov.2006 @ 01:26
Postet av:

Da er vel tiden strengt tatt kommet for å legge seg alle sammen...

Slukk av dataenen! Så så, det går så bra så. Dette klarer dere... Slukk av dataen sa jeg! Sånn ja! Husk at i morgen vil bloggen med alle innleggene og EVENTUELT nye bloggføringer vere oppe å gå da også!

Husk, skjønnhetssøvnen deres og at der ute er hver våres egen prins og leter etter oss, vi vil da vel ikke være så dradd i trynet når han står foran oss, uansett hvem han er!

Så, legg dere nå. Nok for i dag...

Natta alle sammen :)

06.nov.2006 @ 01:26
Postet av:

Per i dag ville jeg valgt en kveld/natt med Kristian fremfor det meste ... Men hadde han ringt hadde jeg besvimt, haha.

06.nov.2006 @ 01:27
Postet av:

Natta, takk for praten!!

06.nov.2006 @ 01:28
Postet av: Jenny

Jeg må bare si du inponerer ordentlig, og er den eneste jeg gidder bruke kr å stemme på. Lykke til, håper du vinner, det fortjener du!

hilsen
Hemmelig beundrer :-)

06.nov.2006 @ 01:28
Postet av:

:) Ja, innleggene er her i morgen også, men jeg ville følt meg snytt hvis jeg akkurat hadde logget av og så kom han innom rett etter.. Eier ikke viljestyrke har jeg funnet ut ... Nytt det også ...

06.nov.2006 @ 01:29
Postet av:

Så var det det med at flaska står åpen på bordet da!! Ikke greit å være avhengig... Mååå bare vente litt til.......

06.nov.2006 @ 01:29
Postet av:

Natta du, flink du til å være viljesterk!!!

06.nov.2006 @ 01:30
Postet av:

Men du kan da ikke se at han er på, anne at han ahr lagt ut noe og tidspunkt! Og han kan da vel ikke se at du er på! Å sitte å oppdatere siden her hvert annet minutt hele natta har da ikke så mye for seg... Legg deg heller :)

06.nov.2006 @ 01:31
Postet av:

Hehe, logger meg på i morgen, går inn på bloggen, og hva ser jeg??? Joda, der hadde go' guten vært innom ti minutter etter jeg hadde slått av data'n... Rene marerittet det!

06.nov.2006 @ 01:32
Postet av:

jesus...............................................................

06.nov.2006 @ 01:32
Postet av:

Hehe, all avhengighet er visst likt, om det er det ene eller andre, og jeg må snart på avvenningsopphold!!!
Nei, det er for fristende å sitte her og glane gitt ... Uff

06.nov.2006 @ 01:32
Postet av:

Nesten som et liv verre en døden, hjælp her også!!!! Er det MULIG!!!!!
Helt oppriktig skjønner jeg ikke hva jeg driver med ...???

06.nov.2006 @ 01:34
Postet av:

Det er et lite tankekors der ja... Hva i h.. driver vi på med? Dette er verre enn ungene og russekort hver vår!!

06.nov.2006 @ 01:35
Postet av:

Hjelpe meg...jaja! OM han legger ut noe i natt, tipper jeg mellom 3 og 5 ;)
Mannen må jo nesten bli skremt fra å foreta seg noe her, når "horden" sitter å venter...

06.nov.2006 @ 01:36
Postet av:

Hehe, haukene vokter redet sitt!!

06.nov.2006 @ 01:37
Postet av:

Hm, kommer noen fornuftige visdomsord her nå...men plutselig så er han der skjønner du,og da tror jeg det kommer mye fint...Han må jo være veldig fornøyd med fredagens opptreden ihvertfall,den var kjempe som alltid.Og han var hovedperson i sofaen sammen med A.,så der fikk vi en stor god dose..

06.nov.2006 @ 01:39
Postet av:

Heller mer at haukene vokter over byttet sitt... Det er da mannen som er "bloggeier"....

06.nov.2006 @ 01:40
Postet av:

Men alt vil da stå her i morgen også...

06.nov.2006 @ 01:41
Postet av:

Gribbene sitter klar til å kaste seg over ham, takkar gutten vår ... Så han på tv da han sa; oy 41 meldinger og syntes det var litt skummelt å gå inn her ..
Lurer på hva han synes nå :)))))

06.nov.2006 @ 01:41
Postet av:

Og det er vel bare et par uker siden også? Men det tok vel helt av da han danset samba, det er det råeste og deiligste jeg har sett.

06.nov.2006 @ 01:43
Postet av:

Just out of my own curiousity... Hvor gamle er dere egentlig?!

06.nov.2006 @ 01:43
Postet av:

tenkte på det samme, han har litt jobb foran seg med alle komentarene, dersom han leser alle da...

06.nov.2006 @ 01:43
Postet av:

Jeg er 26, mann og et barn...

06.nov.2006 @ 01:44
Postet av:

DVS har en mann og et barn, 26 år, har skrevet her tidliger, Marit26!

06.nov.2006 @ 01:45
Postet av:

DER var han jammen rå,selv før han tok av seg buksa,hehe.Får ikke nok av å se på det opptaket.

06.nov.2006 @ 01:45
Postet av:

Vet nesten ikke om jeg tør å si hvor gammel jeg er, jeg er sikkert gammel i manges øyne, men ikke i mine egne, hehe.

06.nov.2006 @ 01:47
Postet av:

Noen burde vel heller startet/åpnet et diskusjonsforum et annet sted i nettverden, slik at alle innleggene rundt diskusjoner om mannen kunne blitt lagt dit, slik at han får de mer relevante kommentarene her... Litt utlukking liksom.... Er vel over 500 er i morgen og hvordan blir de e gå igjennom for han?!?
jaja..

06.nov.2006 @ 01:48
Postet av:

Det gjelder å være on-line, er ikke helt det samme å se det i morgen, men fint uansett selvfølgelig ;))

06.nov.2006 @ 01:48
Postet av:

Jaja, gjett om jeg fikk høre det da jeg tapet over GATEBIL -05!!

06.nov.2006 @ 01:48
Postet av:

525 comments til nå... stakkars mann!

06.nov.2006 @ 01:50
Postet av:

Hehe, jeg tror han bare svarer på alle spørsmålene og så takker han for alle kommentarene ellers.

06.nov.2006 @ 01:51
Postet av:

Og forresten tenk om han er en av "dere", at han er på uten at dere vet det og hvem han er.... ;) Oioioio!
Over og ut!

06.nov.2006 @ 01:51
Postet av: Marit26

God natt, alle sammen! Og en stooor nattaklem til deg, Kristian!!

06.nov.2006 @ 01:52
Postet av:

Marit, jeg er 40 år og oppfører meg som om jeg er 14, litt flau over det inni meg ..

06.nov.2006 @ 01:52
Postet av:

Det kan godt hende at han sitter og leser kommentarene uten at han gjør noe med de hver gang. Så et sted at han leste gjennom nesten hver dag.

06.nov.2006 @ 01:53
Postet av: M

Alderen er kun et tall, det er hva som skjer inni seg som teller!!

06.nov.2006 @ 01:54
Postet av:

God natt Marit, du får ta deg litt av mann og barn innimellom slagene her :)

06.nov.2006 @ 01:55
Postet av:

Inni oss er vi fulle av Kristian, alle mellom 10 og 90 :D

06.nov.2006 @ 01:56
Postet av: Marit

De sover sin søteste søvn begge to, de... Litt godt å ha "huset for seg selv"!

06.nov.2006 @ 01:56
Postet av: M

Men nå må jeg skjerpe meg litt her, prøve å hente inn litt viljestyrke og bare kutte tvert av! God natt!!

06.nov.2006 @ 01:59
Postet av:

Han appelerer til alle han.. Tror selv dommer Trine er veldig svak, og jeg kjenner en dame på 60 som er kjempefan, så alder er ingen hindring nei ;)

06.nov.2006 @ 01:59
Postet av:

God natt Marit og alle dere andre.
Inklusive Kristian hvis han er her inne også :)

06.nov.2006 @ 02:00
Postet av:

Kanskje han er personen bak Jente27 eller noe, hehe. Nope, tror ikke det gitt ;D

06.nov.2006 @ 02:02
Postet av:

God natt alle sammen, vi sees nok igjen her inne kjenner jeg oss rett!

06.nov.2006 @ 02:04
Postet av:

Tror jeg skal lure meg selv i seng jeg også nå.

06.nov.2006 @ 02:05
Postet av: Dans

Kanskje på tide med litt seriøse kommentarer igjen.
Kjempebra danset som alltid på fredag, en stor nytelse å se på dere atter en gang.

06.nov.2006 @ 02:16
Postet av:

Lov oss å ikke ta av da kjære Kristian.
Vi mener det bare godt vet du.

06.nov.2006 @ 02:18
Postet av:

God natt og drøm søtt.

06.nov.2006 @ 02:19
Postet av:

Hm, lurer på om du kommer innom her i natt med nyheter til oss fansen?

06.nov.2006 @ 02:59
Postet av:

Ser ikke sånn ut da, ble litt lei meg nå for du gjør jo alltid det for oss vanligvis på søndager eller natt til mandag... Hulk hulk

06.nov.2006 @ 03:33
Postet av:

håper du ikke svikter oss og ikke trenger fansen her inne lenger.Vi har fått deg inn og opp overalt på alle slags kåringer,og det har blitt lagt merke til i diverse medier at du har gode blogger med mange innlegg og kommentarer som du igjen svarer på.Så det kommer vel snart,du som har feil døgnrytme og all ting :)

06.nov.2006 @ 03:40
Postet av: Svar

Skal vi gjøre en avtale? Når denne bloggen når 550 innlegg, det er rekord i løpet av en helg, så kommer du innom med noen svar? Bare noen få? Hvis du er oppe og titter litt igjen?

06.nov.2006 @ 03:45
Postet av: Ber på våre knær ;)

Hvis vi ber på våre knær her så blir vi matet men noen få kommentarer kanskje :)
Så kan du ta resten når du har tid (snart!:)

06.nov.2006 @ 03:46
Postet av:

Hm, jeg har aldri bedt en mann om noe på mine knær og vet sådann ikke om det har noen effekt på ham ;)

06.nov.2006 @ 03:48
Postet av:

Skal vi be sammen på være knær alle sammen,hehe. Kanskje han blir svakere da, appelere til den gode samvittigheten han kanskje? Hm.

06.nov.2006 @ 03:52
Postet av: Våken

Er du våken forresten? Er det noe poeng for oss å sitte her nå? Bør vi heller legge oss? Kommer det noe snart? Kan du ikke svar nei eller ja hvis du er innom og leser nå, slik at vi har noe å forholde oss til?

06.nov.2006 @ 03:54
Postet av: Kommentarer

Hvis vi får deg opp i 560 kommentarer da :) Den forrige rekorden var vel 525 på noen dager. Det var fra søndagen/natt til mandagen etter samben og til fredag morgen eller noe sånt. Her har det kun vært i løpet av helgen så der har du slått deg selv med god margin, hehe.

06.nov.2006 @ 04:00
Postet av:

Men det er vel ikke noe mål i seg selv for han å få så mange kommentarer, da får han jobb med å svare på alle spørsmålene da jo.

06.nov.2006 @ 04:01
Postet av:

Tror det er flere som jobber nattevakter som er innom og titter i blandt,og de får med seg hele natten.Men klokken er jo 4 nå og han legger vel ofte ut mellom 4 og 5.Bortsett fra forrige søndag som han plutselig var innom på tidlig kveld, han må ha hatt et lite illebefinnende akkurat da,haha.

06.nov.2006 @ 04:06
Postet av:

Det JEG er mest spent på var om du var like nervøs nå som forrige gang, eller enda mer nervøs kanskje? Men det er da dere presterer best også.

06.nov.2006 @ 04:08
Postet av:

Jeg lurer på hvem du feriet seieren med denne gangen, var det de samme som sist, bortsett fra Ingar?

06.nov.2006 @ 04:10
Postet av: Fan

Var du veldig veldig glad for det gode resultatet.Ble det en stoor lettelse for der at det gikk SÅÅ bra som det gjorde.
To tiere igjen var jo glimrende, og så fra Fløysvik da gitt.

06.nov.2006 @ 04:12
Postet av: Oppsummering

Du har nå fått to tiere fra Trine, en fra Tor og en fra Trond. Så mangler bare Cecilie nå. Og så har du fått utallige niere, husker ikke alle de.

06.nov.2006 @ 04:14
Postet av: Steffen

Det laveste du har fått noen gang er vel syv?Steffen fikk fire seksere nå,det var sikkert koselig for ham det.Han var jo litt flink denne gangen,og han virket helt rørt over sangen,også mens han danset.

06.nov.2006 @ 04:16
Postet av: Larsus

God kveld.
Sjansene for at du leser dette er vel rather slim, men jeg tar en sjans uansett.

Du må da være et geni, mr. Ødegård. Makan til multitalent skal en vel lete lenge etter. Sikter ikke spesielt til dansingen din, forresten. Jeg mener sånn generelt.

Nok skryt, det får du nok av av disse forumjentene som har falt pladask for deg.

Jeg er overraska over at ingen kommenterer hvor pen alexandra egentlig er. Utseende er en ting, men hun er jo russisk. Russisk er et forferdelig sexy språk.
Forstår deg godt om du har falt litt for henne. Du er heldig som får danse med ei flott russarkvinne!

Lykke til videre. Jeg stemmer ikke på deg, men håper du vinner.

06.nov.2006 @ 04:20
Postet av: Forumjenter

Forumjentene har falt pladask ja, eller falt litt ihvertfall, synes jo han er skjønn da, gjør ikke du?

Men vi er realistiske også da, skjønner vi aldri vi får ham, men bare tuller litt og drømmer litt og koser oss med det. Liker å omtale han i postivie ordlag.

Vil så gjerne være en del av denne danseboblen mens den varer.

06.nov.2006 @ 04:48
Postet av:

Er helt enig i at Alexandra er vakker og hun er helt sikkert en fin personlighet.
Er også enig i at russisk er pent å høre på, men skjønner selvfølgelig ikke et kvadder :D

06.nov.2006 @ 04:50
Postet av:

Jeg er ikke på nattevakt forresten så jeg må nok snart finne køya, gir ham tid til 5 så legger jeg meg, opp om too timer. Så gæeren er jeg.

06.nov.2006 @ 04:52
Postet av:

Tror ikke han noen gang har kommet inn etter fem så da er du nok safe ;)

06.nov.2006 @ 04:53
Postet av:

Det er deilig å ha rolig nattevakt på hotell nå som alle gjestene sover og det ikke er noe annet å gjøre enn å slappe av og være på nettet - til frokostgjenstene begynner å komme.

06.nov.2006 @ 04:54
Postet av:

Du larsus, hvorfor stemmer du ikke når du håper han skal vinne? Tenk om alle tenkte slik da? Jeg håper også han skal vinne og derfor stemmer jeg selvfølgelig.

06.nov.2006 @ 04:55
Postet av:

Hei, alle som vil at Bent Kristian Ødegård kan ikke bare ønske det men også gjøre noe med det! Han får alltid topp hos dommerne, men det hjelper ikke hvis han ikke får nok stemmer der ute.

06.nov.2006 @ 04:57
Postet av:

ååå, sent nå, alle som vil at B K Ø SKAL VINNE kan ikke ...

06.nov.2006 @ 04:59
Postet av:

Nei, for da kan de som ligger lenger ned hos dommerne men er publikumsfavoritter gå forbi vet dere.

06.nov.2006 @ 05:00
Postet av:

Så derfor må dere som har han som favoritt men likevel ikke bruker telefonen begynne med det nå.
Enkel regning vel?

06.nov.2006 @ 05:01
Postet av:

Stem 5 til 26400 vær så snill!!!!

06.nov.2006 @ 05:02
Postet av:

Stem 5 til 26400 vær så snill!!!!

06.nov.2006 @ 05:02
Postet av:

Redd noen jenter der ute slik at de ikke må begynne hos psykolog allerede førstkommende mandag, vi har tenkt til å vente med det til den 27. november :))

06.nov.2006 @ 05:03
Postet av: Bitten

Nei,nå gir jeg snart opp her og legger meg for godt,litt skuffet over deg nå Kristian gullgullet vårt...Du har da alltid kommet med oppdateringer etter fredag sent søndag kveld/tidlig mandag morgen?

06.nov.2006 @ 05:06
Postet av:

Det er mulig vi har tatt feil vet du ;)

06.nov.2006 @ 05:10
Postet av:

Sjekket over nå, ingen innlegg etter fem nei ...

06.nov.2006 @ 05:10
Postet av: May-Jorunn

Kanskje han blir som Tone, at han ikke gidder mer? At det ikke er interessant lenger? Men kan ikke helt tro det heller ..?
Hun hadde jo masse besøk i starten og var mer aktiv men så ble hun sløv og gadd vel ikke så my mer og der er det jammen labert nå. Ikke er hun tippet som favoritt lenger heller, det var hun jo lenge.

06.nov.2006 @ 05:14
Postet av:

Nei tror ikke han blir slapp og mister interessen, virker ikke som han er den typen. Når han først gjør noe virker det som han vil gjøre alt ordentlig og gir alt for norge, hehe.
Det ser vi jo bl.a. på dansingen hans.

06.nov.2006 @ 05:17
Postet av: Jane

Kan hende han blir overrumplet over alle innleggene og ikke vet hvor han skal begynne å kommentere kanskje? Men han kommenterer jo kun det han vil og det er jo mange spørsmål som kommer flere ganger og alle de rosende småkommentarene trenger han jo IKKE å kommentere. De pleier han bare å takke for likso. See?

06.nov.2006 @ 05:19
Postet av:

Kommer til å bli mange som blir skuffet i morgen tidlig når de står opp og logger seg på i syv-tiden og tror og antar at noe har skjedd i løpet av natten, jaja ...

06.nov.2006 @ 05:21
Postet av:

Jaja,klokken 0600 må det forberedes litt før gjestne kommer,så da er ihvertfall jeg ute herifra.Og hvis det ikke kommer noe i løpet av morgendagen blir jeg virkelig skuffet!

06.nov.2006 @ 05:24
Postet av: Line

Jeg også, da har han kanskje tatt ørlite av og ikke gidder å pleie oss her inne som har hatt så stor tro på ham hele tiden. Og som egentlig begynte har begynt hele opphaussinga føler jeg. Han danser jo like godt uansett og har mange fans der ute utenom oss, så han vil helt sikkert vinne dette likevel, men vi har jo svidd av utallige stemmer, og da detter han ørlite ned fra pidestallen jeg har satt ham på :)

06.nov.2006 @ 05:29
Postet av:

Men dette var jo litt negativt av oss da,vi må ikke begynne den veien vi som har helgenforklart ham,hehe.Han dukker nok helt sikkert opp i morgen!

06.nov.2006 @ 05:31
Postet av: Line

Håper det ja, ellers må jeg allerede nå skaffe meg et liv. Og det hadde jeg tenkt til å gjøre først etter finalen. Eller kanskje aldri hvis han dukket opp igjen her eller et annet sted etterpå.

06.nov.2006 @ 05:37
Postet av:

Har mast mange steder jeg om kristian, mast mye på kremtoppen for å få ham inn, stemmer der og overalt jeg finner. Og tipser det videre. Og har faktisk tilogmed sendt mail forskjellige steder og tipset om at han er så populær, så jeg har virkelig stått på, kunne nesten vært pr-assistenten hans jeg, hehe.

06.nov.2006 @ 05:41
Postet av:

Men han ville nok ha vunnet og klart seg flott uten oss.Han er jo definitivt den beste danseren,det ser jo alle,så han vinner dette helt enkelt,garantert.Med eller uten noen ekstra stemmer,han ligger nok uansett langt over de andre når det gjelder stemmer.Det er jo en dansekonkurranse og han danser klart best.

06.nov.2006 @ 05:45
Postet av: Line

Nei nå må vi blåse bort denne lille vinden av skuffelse. Som Trine sier, legg det bak deg og gå videre, så det gjør vi nå med engang!!!

06.nov.2006 @ 05:48
Postet av:

Alle fan der ute, stem 5 til 26400 hele uken igjennom!

06.nov.2006 @ 05:50
Postet av:

Alle fan der ute, stem 5 til 26400 hele uken igjennom!

06.nov.2006 @ 05:50
Postet av: May-Jorunn

Ja,stem hele uken igjennom!Selv satt jeg på fredag og var så oppslukt av K og A som satt i sofaen og hørte på de, og plutselig gikk gongongen,fort fjort å glemme seg bort.Men så hadde jeg stemt mye i løpet av uken og det var ingen krise for meg.Trodde kanskje de ikke akkurat ville nå tierne med den vanskelige dansen og håpløse låten,så ville ligge litt i forkant.Men de fikset det jo helt strålende og ville fint klart seg uansett.Men man vet jo ikke helt hvordan det går før de har danset,men jeg har hatt så stor tro på de at jeg alltid har stemt mye i forkant.

06.nov.2006 @ 05:55
Postet av: Janne

Hehe, personlig har jeg sponset telenor minst like mye som jeg har stemt.
Har desverre bare ISDN (vanskelig med bredbånd hos meg) og kommer til å få mange tusen i telefonregning.
Har tilbrakt utallige utfattelige mange timer her inne og ellers på nettsøk4 hver eneste dag og natt siden Skal vi Danse begynte så blir fort hundre kroner i døgnet, minst. Og enda mer i helgene.
Koster vel 10 kroner i timen eller noe, så det blir fort en tusenlapp i uka, hjelpeseg.
Og det er nok litt mer enn jeg har brukt på den kjekke mannen "vår".
Men har absolutt synes det har vært vel anvente penger, og har fått masse god valuta for de, så det har virkelig vært verdt det, for meg :D

06.nov.2006 @ 06:06
Postet av: Forumjente

Nei,nå kommer det nok ingen ting,klokken er over seks så da er det vel bare snart å ta seg en dusj og gå rett på jobb,ikke noe søvn i natt heller!Men nå skal jeg snart ta meg sammen,dette går ikke lenger,får ringe psykolog allerede om et par timer,eller ihvertfall holde meg borte herifra noen dager.HVIS JEG KLARER ;))

06.nov.2006 @ 06:11
Postet av:

man klarer alt hvis man virkelig går inn for det

06.nov.2006 @ 06:15
Postet av:

Ja, man kan avslutte et kapittel og gå videre inn i det neste. Går jo det hvis man er motivert.

Ha det godt alle sammen, du også danseløven vår. Du er jo bare så skjønn da og vi har savnet deg veldig i dag, nesten som om kjæresten ikke dukker opp på daten, eller i hvertfall kommer veldig forsent, hihi

06.nov.2006 @ 06:18
Postet av:

Du er virkelig skjønn Kristian, det skal du ha, utrolig skjønn er du faktisk!!!!

06.nov.2006 @ 06:19
Postet av:

Det synes vi alle her inne, er jo ikke for ingen ting vi sitter her og glor på skjermen vet du. Du er nydelig og flott og alt man kan tenke seg. Er bare litt skuffet i dag, men det er ikke din skyld, bare vi som har så høye forventninger, stakkars deg flotte mannen.

06.nov.2006 @ 06:21
Postet av: Irene

Skjønne, skjønne mannen, håper du sover de uskyldiges søvn. Pleier dere å begynne å trene tidlig, eller får du sovet noen timer på formiddagen?

06.nov.2006 @ 06:23
Postet av:

Du er så fin en gutt...kaller deg gutt jeg for du er så gutteaktig...Men du er også en råsexy mann likevel vet du, du er masse flott i en og samme person...
Heldig er du, og så kan du attpåtil danse nydelig i tillegg :)))

06.nov.2006 @ 06:27
Postet av:

Skjønne skjønne Kristian. Håper du ikke blir lei deg fordi om vi har vært litt skuffet nå på slutten.
Du har skjemt oss litt bort med den flotte bloggingen din og at du i tillegg er innom ofte med gode svar.
Det er dumt av oss å sitte og vente og håpe da ... helt vår egen feil.
Det tenker jeg den gjengen som var inne her men som var så fornuftige å legge seg i to-tiden ler godt av i morgen... Nydelige nydelige Kristian, har helt dårlig samvittighet nå..

06.nov.2006 @ 06:32
Postet av:

Skjønne skjønne Kristian, hvis du hadde vært i nærheten skulle jeg gitt deg et kyss på kinnet mens du sov og pakket dynen godt rundt deg. Akkurat som jeg gjør med barna.

06.nov.2006 @ 06:35
Postet av: Line

Kan du tilgi meg en ørliten skuffelse et lite øyeblikk, ble vel litt trøtt og sløv her jeg satt :) Det går over i morgen når jeg får sove litt middag etter jobben. Og da er ihvertfall jeg på'n igjen her inne kjenner jeg meg rett.
Du er en så fin mann med flott personlighet og flotte danseferdigheter i tillegg. Men aller mest er du en utrolig fin mann! Er glad i deg vet du :)
Så, da er det vel bare å begynne med morgenstellet her.
God natt kjære venn håper du sover tungt og deilig og drømmer fint.

06.nov.2006 @ 06:42
Postet av: Kristina

God morgen Norge, frokosttv tid nå :)
Er dere tidlig på'n idag? Eller sent i seng, ett av to.

Men du er ikke tidlig på'n Kristian, hihi, det hadde jeg ikke trodd heller :P

Hvordan går det med den supre danseren i dag da, godt i gang med ny dans? Har jeg hørt noe snakk om cha-cha-cha denne gangen?

Lykke til og det kommer til å bli suverent å se dere på fredag! Gleder meg allerede, og snart er vi der igjen.

Ha en flott dag med mye god øving, hils Alexandra og si hun klarte å få gull ut av gråstein med denne Mrs.'en
Og hils Steffen og spør om han forsatt måper over å ha slått Elisabet og Mats.

Hei då!

06.nov.2006 @ 07:01
Postet av: anette

Hallå Kristian, har du overlevd helgens feiring og festligheter og tok du fri søndag som du har gjort i det siste og bare sløvet? Men ingen innlegg fra deg i går eller natt ser jeg,så ulikt deg da? Lykke til med ny dans, hvilken er det nå og hva er låten denne gangen?
Og gratulerer med en overlegen seier på fredag, fem poeng over den neste har det vel ikke vært før. Flinke er dere!

06.nov.2006 @ 07:07
Postet av:

Lykke til med neste dans

06.nov.2006 @ 07:08
Postet av:

hei på deg danseløven

06.nov.2006 @ 07:11
Postet av: S-B

Tusen takk igjen for god underholdning på fredag og tusen takk for utmerket blogging med flotte bilder og morsomme referater og betraktninger.
Og ikke minst drømmer :))

06.nov.2006 @ 07:12
Postet av:

Hæ, har du ikke vært innom i natt, håper du ikke har blitt syk eller noe, du har vel hatt nok av småskader nå vel :D
Hatt noen flere morsomme drømmer du kan dele med oss da : D

06.nov.2006 @ 07:21
Postet av: Fan

Kjapt innom for å lese nye oppdatering før jeg suser ut i den store verden.
Dere er bare såå bra til å danse, you look like a pro Kristian.

06.nov.2006 @ 07:22
Postet av:

Hei darlingen, har du sovet godt i natt eller gjort noe annet spennende :)

06.nov.2006 @ 07:23
Postet av: L

Oioi, her har du hatt en liten jobb å gjøre, over 600 kommentarer i løpet av helgen. Du har vel som vanlig kommentert litt underveis.
Ha en fin dag Mr. Ø, det skal jeg ha ihvertfall. Stikker innom i lunsjen og leser litt mer.

06.nov.2006 @ 07:36
Postet av: Love

God morgen kjære herr Kristian Ødegård.
Bare innom for å ønske deg en fin dag, kommer tilbake senere for å studere nattens handlinger - les drømmer :p

06.nov.2006 @ 07:39
Postet av: Lurer

Bare lurer, blir dere satt opp på forskjellig tidspunkt på dansefabrikken eller kan dere øve når dere vil. Er det rom nok til alle?

06.nov.2006 @ 07:40
Postet av: May-J

Hei på du gullet.
Alt vel med deg på en mandag? Any news?
Vet du, jeg har nesten bestemt meg for å prøve å holde meg unna her litt for det er ikke bra å være her så mye, det går ut over andre ting. Skal se hvor lenge det går da, hvor viljesterk jeg er.
Uansett tror jeg dere kommer til å takle neste dans bra, hva nå det er? Og at musikken enten er bra eller likevel vil bli bra. Så da får dere ha masse lykke til på fredag!

06.nov.2006 @ 07:47
Postet av:

Deilig med ny dag og nye (danse)muligheter Kristian?

06.nov.2006 @ 07:51
Postet av: Linnea

Men dere må da huske å sove litt, jenter og gutter! Nettet er jo der neste dag også...

06.nov.2006 @ 09:38
Postet av:

Hei alle sammen som skriver her, dere
må forstå at Kristian får det travelt
denne uka.

De skal lære 2 danser og kanskje han
skal jobbe med julenøttene i tilegg.
Da får han jo ikke så god tid til å
skrive her, det må vi forstå.

06.nov.2006 @ 09:55
Postet av: Tussi

Gratulerer med seieren på fredag, det var ikke uventet, du er jo den beste:) - og den flotteste, skjønneste, deiligste etc-etc,here we go again....

Hva er det du holder på med, dansemannen min? Litt nysgjerrig:)

Har du forresten funnet noe navn til voffsen?

06.nov.2006 @ 09:58
Postet av:

Kristian Ødegård

Du er ikke på jakt. Og du tror ikke at du finner kvinnen du skal gifte deg med i bloggen. Men hvor nysgjerrig er du? Om du lurer litt på hvordan en av disse tilsynelatende(les: med unntak av meg selvfølgelig(også jeg synes det virker forferdelig desperat, men noe ved deg gjør at jeg strekker meg litt forbi mine personlige grenser og det selv om du sånn i utgangspunktet ikke er min type.Det var seansen med dine foreldre. Hvor enn rart det måtte synes at det skulle virke tiltrekkende. Hele forklaringen..)) (Om du har mistet tråden eller alle mine parenteser): (Om du lurer litt på hvordan en av disse tilsynelatende) litt merkelig jentene som skriver til deg på bloggen ser ut, send meg en mail (risch27@hotmail.com) og du får et bilde eller to samt minimum tre interessante setninger.

R

06.nov.2006 @ 11:26
Postet av: Ida

Halla Kristian !

Ja dette må jeg si var noen andre boller enn ablegøyene i Peder'n i det glade 90'tallet. Kjempegøy å se på, du rocker streeten !
Hilsen Ida, søstra til Knut :D

06.nov.2006 @ 12:46
URL: http://home.no.net/idaklei
Postet av: Silje Linnea

hvordan går det Kristian?
tenkt til å svare på noen av spøsmålene du har fått?du har vel sikkert vært innom og tittet,men vet ikke helt hvor du skal begynne..skjønner det godt.du er jo en populær kar veit du:)

06.nov.2006 @ 13:18
Postet av: L

Oi, er det to danser ja, da tok han seg sikkert ikke fri søndag som han pleier. Så da satt han kanskje ikke hjemme en hel dag og natt uten å gidde å kommentere eller skrive refererat :)
Sorry i såfall, full forståelse for deg da, men kjedelig å være her uten nytt da. Lykke til på fredag.

06.nov.2006 @ 13:30
Postet av:

Hei, kommer det snart oppdateringer her angående fredag?

06.nov.2006 @ 13:35
Postet av:

Håper det kommer noe i løpet av dagen?

06.nov.2006 @ 13:37
Postet av: Florence

Alexandra må være strålende fornøyd som har fått deg som dansepartner. Du er den eneste av mannfolka som har vært med "Skal vi danse" som fører, og det gjelder både denne og forrige sesong. De andre henger igrunnen bare etter, unntatt Ingar da - han var også på god vei før han røyk ut. Hvordan har det seg at du klarer dette, og ikke de andre? Har du fått en aha-opplevelse underveis, eller er du bare dominant av natur? ;)

06.nov.2006 @ 15:20
Postet av: Kristine

Hvordan ligger dere an med treninga nå da? Slitsomt å lære seg to danser på en gang? Lykke til!

06.nov.2006 @ 15:23
Postet av: Kommentar

Om jeg får valget, vet jeg sannelig ikke hva jeg hadde valgt: *telefon fra Norsk Tipping, eller *telefon fra Kristian...

06.nov.2006 @ 01:26:17

Telefon fra Kristian vel!! Hvem trenger penger? Man blir ikke lykkelig av det! Man kan leve helt fint på luft og kjærlighet! Tror jeg...

06.nov.2006 @ 15:25
Postet av:

Eller hva sier du Kristian?

06.nov.2006 @ 15:27
Postet av:

kristian er på bloggen til tone.. han er så sø:) og alexandra da, hun er syyyykt pen.. skulle likt å sett ut som hun:D haha

06.nov.2006 @ 16:16
Postet av:

Hvor blir du av Kristian, savner noe nå.
Men tone har lagt ut fint bilde, og det blir wienervals fredag, og dere er flinke sier hun.

06.nov.2006 @ 17:06
Postet av:

Kokoo, hvor er du?

06.nov.2006 @ 17:09
Postet av: Wesc

Hallo :)

Kor har du fått tak i dinna røde t-skjorta di ?:P

Den e KUL!! :D

06.nov.2006 @ 17:18
Postet av:

Kommer du innom i kveld da? Just wondering and hoping ...

06.nov.2006 @ 17:40
Postet av:

Hehe, orker ikke enda en forgjeves laang kveld og natt foran pc'n. Da er det frem med hengelåsen her :D

06.nov.2006 @ 17:43
Postet av:

Skal vi danse?

06.nov.2006 @ 17:44
Postet av:

Nå må dere roe dere ned med disse innleggene. kom dere ut i det virkelige liv. Stakkars Kristian som dere forventer skal lese gjennom alt og svare alle, dere skjønner vel at det ikke går.
men nok om det; tone og tom erik og alexandra og kristian i finalen. noen sm er enig

06.nov.2006 @ 17:49
Postet av:

Enig i at kristian skal i finalen! Litt usikker på enten tone eller susann ...
Og vi forventer ikke svar på alt selvfølgelig, bare et lite livstegn fra danseløven ihvertfall.

06.nov.2006 @ 17:51
Postet av:

Har man sagt a må man vel si b. Eller?
Vært nettmøte med Bettan og Mats i dag forresten, noen som vet?
Lurer på om de også kommer med favoritter, som Trude og Tom-arild.

06.nov.2006 @ 17:54
Postet av:

Elisabeth og Mats har vært på nettmøte ja, og nå skal jeg komme med en bombe; de tror også at Kristian og Alexandre vil vinne, de holder en knapp på dem...

06.nov.2006 @ 18:04
Postet av:

tone og kristian i finale. Noen som er enig i det eller??

06.nov.2006 @ 18:11
Postet av:

Ihvertfall kristian, så vil jeg vurdere når jeg ser de neste dansene til tone og susann. tone er kjempegod i standarddans men ikke så god i latin. Susann fikser begge greit.

06.nov.2006 @ 18:16
Postet av: makri

HAHAHA... for noen drømmer... lo meg halvt skakk og helt ihjel..:D forsett med den gode dansinga, ikke snuble i Finns tørkesnorer og la deg lure av Bettans og Kroghs snuskete curlingspill:P

06.nov.2006 @ 18:16
Postet av: Wenche

Du har litt av en fantasi når du sover, veldig morsomt, har du tenkt noe på hvorfor den erotiske drømmen dukket opp :))

06.nov.2006 @ 18:21
Postet av: Maf?

Har du hørt Arctic Monkeys med "I bet that you look good on the dance floor"? Well you do. (om det skulle være noen tvil). Bare hyggelig. Jo og en ting til. Lykke til videre. Håper ikke det samme skjer med deg som med Idol-Maria. Selv om alle som er igjen er veldig flinke. Og...ehm..Kinamat...er nam. Ok, det var teit.

Maf.

06.nov.2006 @ 18:21
Postet av: Kinarestauranten

Er fortsatt spent på om det var lite folk der forrige fredag igjen? Folk tør ikke komme, tror de vil men vil ikke klenge om du skjønner. Vi nordboere er heldigvis og desverre redd for å tabbe oss ut. Men det er ikke du, og du gjør det heller ikke. Selvtilliten din er i orden virker det som?

06.nov.2006 @ 18:35
Postet av: Beundrer

Kommer du innom her en tur snart da?
Dere vinner overlegent.

06.nov.2006 @ 18:43
Postet av:

Hvor er drømmemannen blitt av??

06.nov.2006 @ 18:44
Postet av: oppdatering

når ikke vi får det her, sjekk siden til tone med bildet av kristian og alexandre. de er visstnok veldig gode i wienervals allerede.

06.nov.2006 @ 18:52
Postet av:

Mulig tone tar akkurat den, men er det ikke en latindans også, den tar kristian.

06.nov.2006 @ 19:02
Postet av:

Så fint at du allerede er i rute med standarddansen!

06.nov.2006 @ 19:03
Postet av:

Tror dere han kommer i kveld da?
Vet ikke om jeg orker en ny "syklubb" :)))

06.nov.2006 @ 19:06
Postet av:

Blir så skuffet hvis han ikke kommer så tror ikke det.Skal heller prøve å finne meg selv uten han ....?

06.nov.2006 @ 19:09
Postet av: Neste dans

Hvordan går det med treningen, er det to danser nå, en felles og en hver for seg?

06.nov.2006 @ 19:33
Postet av:

Så fin du er når du sover ... sukk

06.nov.2006 @ 19:35
Postet av: Elisha

Trur eg må legge inn et par hundre stemme på deg den uka her. Hvis ikkje du vinne i år, så e det nåke alvorlig gale med ditta landet her! Og ikkje MINST dommerane! Du ser ut som om du har dansa heile livet... I tillegg til at du burde vært fotomodell på fulltid ;)

Keep up the good work! Du gjør fredags-underholdning til skikkelig underholdning! :)

06.nov.2006 @ 19:39
Postet av:

Klart han vinner og dommerne er heldigvis stort sett kjempefornøyde også. Og da er det opp til oss da, og hvem i all verden stemmer vi på tro :D

06.nov.2006 @ 19:43
Postet av: Liz

Tror alle de tre siste parene vil få gode dommerstemmer.
Og da er det vi seere som avgjør dette.
Og husk, når det kun er tre par igjen og hvis det blir likt på et par, er det fansen og seerne som avgjør.

06.nov.2006 @ 19:47
Postet av:

Tror ikke kristian er nervøs lenger...

06.nov.2006 @ 19:52
Postet av: Line

Du ruler !

06.nov.2006 @ 20:08
Postet av:

Han begynner nok å bli mer overbevist om seieren enn han har vært tidligere. Skulle bare mangle, han er den fødte danser.

06.nov.2006 @ 20:08
Postet av: Marianne

Når det tilspisser seg og steffen går ut neste gang, han må jo det nå vel ....?
så er det helt avhengig av hva seerne synes og føler for....

06.nov.2006 @ 20:18
Postet av:

Tone skal ha to standarddanser neste gang ser jeg, og hun er jo drivende god i de...

06.nov.2006 @ 20:18
Postet av:

Derfor må vi stemme allikevel, selv om
Kristian ikke har tid til å svare denne
uka. Han holder vel på med jul i tøyensgata tror jeg. Så han har det nok
veldig travelt.

06.nov.2006 @ 20:23
Postet av:

Blir veldig skuffet hvis han ikke svarer jeg, selv om han sikkert har det veldig travelt...

06.nov.2006 @ 20:28
Postet av: Jorunn

Han har jo lagt lista høyt med aktiviteten sin i bloggen og tror det har vært en ganske stor del av hans popularitet..? I hvertfall i starten før vi fikk se hvor flink han er.

06.nov.2006 @ 20:30
Postet av: Benita

Tror tone "vinner" neste, kristian kan jo ikke vinne hver gang heller :D
Men han kommer sterkere tilbake gangen etter der igjen for han går jo selvfølgelig videre.
Hvis ikke Steffen går ut neste gang skjønner jeg ingenting! Han er en fin kar, men nok er nok vel ... Tenk om han vinner hele greia, hahaha.
Tror han har mange fans fra boksetiden sin der ute, slik som Susann har mange fra sin håndball-karrierre.

06.nov.2006 @ 20:34
Postet av: Seere

Håper bombene er over nå,og at de som er flinke til å danse går videre,det føles mest rettferdig.Dommerne sier jo sitt,men seerne har det avgjørende valget.Litt skummelt i en dansekonkurranse og i andre konkurranser som idol f.eks.Har vært mye rare utstemminger der også.

06.nov.2006 @ 20:42
Postet av:

tone chatter inne på siden sin nå og alle blir så glade, utrolig hva respons gir begge veier virker det som

06.nov.2006 @ 20:47
Postet av: Dansefan

Lykke til på fredag, dette kommer til å gå bra som alltid Kristian!

06.nov.2006 @ 20:48
Postet av:

Håper du ikke blir nervøs igjen på fredagen, du trenger ikke bli det :)

06.nov.2006 @ 20:54
Postet av:

Nå må du snart skrive her Kristian, ellers er jeg redd for du mister mange
stemmer på fredag.

06.nov.2006 @ 21:04
Postet av: Utro???

Nå må vi ikke være vinglete her å bli utro mot kristian fordi tone kjørte sjarmoffensiv. De er sjarmerende begge to, men kristian danser myyyye bedre i latindansene.

06.nov.2006 @ 21:09
Postet av:

Stem 5 til 26400.

Nå ser dere hvordan vi savner ham her inne og hvordan blir det da hvis han blir helt borte, no way!!!

06.nov.2006 @ 21:12
Postet av:

Stem 5 til 26400.

Nå ser dere hvordan vi savner ham her inne og hvordan blir det da hvis han blir helt borte, no way!!!

06.nov.2006 @ 21:13
Postet av: Marikken

Oh........my.......GOD!!! E da mulig folkens???

06.nov.2006 @ 21:19
Postet av: Latin

Han er den desidert beste i latin av alle, ever. Hvem kan vel noen gang glemme sambaen? Eller matadoren, eller rumbaen? Eller noen av dem i det hele tatt, utrolig flott danset i alle.

Men sambaen ruuler fortsatt ... mmmm...

06.nov.2006 @ 21:19
Postet av:

Hva mulig marikken?

06.nov.2006 @ 21:20
Postet av:

Noen som skal sitte oppe i natt igjen da? Tror ikke jeg orker flere slike våkenetter jeg, har hatt mange av de og har som oftest fått min belønning også, hehe.

06.nov.2006 @ 21:31
Postet av: Caroline

Heihei Kristian og alle andre fans:)

Skjønner godt at Kristian ikke har skrivd noe nytt her siden fredag. Det er jo to danser, og da blir det ekstra mye øving! Han har ikke glemt oss vet dere! =) Sant Kristian?

Uansett..selv om de ikke er et par, må jeg bare få si at de hadde vært verdens nydeligste par!:)

06.nov.2006 @ 21:32
Postet av: Marikken

Trur den setninga sa se sjøl... E jo mæst bærre mas og gnål hær inne førr tia, sjarmen e borte! Men men, da e mi meining og man kan jo bærre la vær å gå inn!

06.nov.2006 @ 21:32
Postet av:

Caroline, har du sett det flotte bildet av dem inne hos tone?
Og er det den samme Caroline som har msn adressen?

06.nov.2006 @ 21:36
Postet av:

Det e litt mye mas her nå ja,men vi går jo inn her helt frivillig og sjekker siden da marikken.

06.nov.2006 @ 21:41
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Hallo!
Kommer snart med nytt innlegg og nye svar på kommentarer, har bare vært veldig, veldig mye å gjøre i det siste, både ifm dansingen og ellers. Har ikke hatt noe tid til overs enda, sorry!

06.nov.2006 @ 21:44
Postet av: Caroline

Gleder meg til fredag:)

06.nov.2006 @ 21:44
Postet av: Caroline

Tror dere Chachacha og wienervals blir bra folkens?

06.nov.2006 @ 21:46
Postet av:

Gleder meg til fredag jeg også, blir flott med to danser, men blir vel litt vanskelig å skille når alle skal danse standard samatidig? Da må det taes opp på opptak og studeres etterpå. Jeg klarer ihvertfall ikke å fokusere på alle samtidig, hehe.

06.nov.2006 @ 21:48
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Og (hehe) til de som tror at jeg har blitt høy på pæra og ikke gidder å kommentere eller legge ut flere innlegg... Dere tar helt feil - det har bare vært en travel helg og travel mandag. Trente dans fra 10-16 idag og etter det har jeg vært i møter ifm min vanlige jobb, frem til nå. Kom akkurat inn døren her. Jeg er akkurat som før, jeg. Det er ingenting å tolke i noen som helst retning... Men hyggelig at dere bryr dere, da. Takk, takk.

06.nov.2006 @ 21:49
Postet av:

tror chachacha blir helt konge. standard blir sikkert også bra, men skjønner ikke hvordan dommerne skal få med seg alt som foregår hos alle parene på 90 sekunder. Beats me ihvertfall :)))))

06.nov.2006 @ 21:49
Postet av: Caroline

Husk å stemme på Kristian og Alexandra på kremtoppen!:)

06.nov.2006 @ 21:50
Postet av: Caroline

Hei Kristian:)
Så godt å høre fra deg igjen:) Jeg tror ikke du har blitt høy på pæra:) hehe...Er nok bare de fleste som ventet på et innlegg sent på søndagskvelden som vanlig:) Men gleder meg veldig til et nytt innlegg fra deg! Du skriver alltid så bra du!:) Digger å lese det! Fikk du bra norskkarakter på skolen?
Og hva synes du om Alexandra egentlig? Har du det også gøy på trening?

Og ja, jeg har sett det flotte bildet av Kristian og Alexandra:)

06.nov.2006 @ 21:53
Postet av:

Seff vi stemmer der. men jeg må sitte oppe og stemme om nettene fordi jeg begynt natt til lørdag var det vel og kan ikke stemme mer enn en gang i døgnet og for å få med alle før fredag blir det sånn....

06.nov.2006 @ 21:53
Postet av:

Heia Kristian, stakkar ... Uff, vi er litt for ivrige men mener det bare godt, du skønner det håper jeg...

06.nov.2006 @ 21:55
Postet av: Caroline

Tone sier jo at Kristian mestrer wienervals, så jeg regner med at det går bra:) Ser for meg at han klarer chachacha bra også altså!:)

06.nov.2006 @ 21:57
Postet av: toril

HEI,KRISTIAN
stakkars deg.Alle maser..
Ha en fin kveld,da.
Kos å høre fra deg.
P.S. du er en kjempepen gutt

06.nov.2006 @ 21:59
Postet av: Freddan

Chachacha, ingen tvil, han tar den.
Standard, der må han kanskje dele med tone. Men klart han mestrer det også suverent, vi er vel ikke i tvil on det eller overrasket lenger vel, hehe.

06.nov.2006 @ 22:00
Postet av:

Kjempefint å se innlegg fra KRISTIAN ØDEGÅRD igjen. Vi visste jo det ville komme, men visste ikke når :D
Blir du sliten av alt maset du sikkert har på deg fra alle kanter? Alle vil jo ha en del av deg...

06.nov.2006 @ 22:02
Postet av: Jenny

Nå er jeg ganske fersk på dette,men trodde faktisk ikke dette var en chatte side. KRISTIAN, DU ER DEN BESTE MANNLIGE DANSEREN SOM HAR STILT SÅ LANGT. FANTASTISK INNSATS.

Fortsatt hilsen
Hemmelig beundrer ;-)

06.nov.2006 @ 22:06
Postet av: Tove

Caroline,jeg tror ikke vi skal være"redde"for at det er noe mellom de.Og om det blir ville det være kjempekoselig,men får meg bare ikke til å tro det.Ikke fordi jeg da ville blitt misunnelig og sjalu altså,for er det noen jeg ønsker alt godt på alle fronter her i livet så er det nettopp han.
Fordi han forjener det,akkurat som i reklamen ;)

06.nov.2006 @ 22:06
Postet av: Caroline

Gleder meg sånn til fredag:)

06.nov.2006 @ 22:07
Postet av: Caroline

Tove: Jeg er ikke redd for at de skal bli sammen:) hehe..langt i fra!:) Håper det jeg!:)

06.nov.2006 @ 22:08
Postet av:

Caroline, du ble innlegg 700, hjelpeseg så mange innlegg. Tror du bare mener det godt jeg Caroline, at du også unnar ham det beste som alle vi andre, er enige i at de er et pent par. Men ulike som peroner tror jeg, man det er bare en antagelse...

06.nov.2006 @ 22:12
Postet av: Silje

oioioi! Syntes du er utrolig flink til det med innlegg og kommentarer jeg.. Jøss, 700 kommentarer nå! Helt vilt! Regner med det tar sin tid å lese og svare på noen av de! hehe.. Stå på Kristian

06.nov.2006 @ 22:13
Postet av:

Godt folk!
Give the poor guy a break...
Bloggen skal vel vere artig for han og drive med, ikkje ein forpliktelse...
vh :)

06.nov.2006 @ 22:24
Postet av: Tullemor

Ta vare på deg selv også oppi alt dette her da Kristian..:)Håper du klarer å koble litt ut av og til. Klem

06.nov.2006 @ 22:26
Postet av:

håper det ikke blir en tvangstrøye ...

06.nov.2006 @ 22:29
Postet av:

Heisann :))

06.nov.2006 @ 22:41
Postet av:

Sitter alle og venter i åndeløs spenning eller har vi litt dårlig samvittighet siden det ble så stille da kristian kom på..

06.nov.2006 @ 22:54
Postet av: Et spørsmål til forumet-litt på siden,

Er net noen som IKKE har dårlig erfaring med Next Gentel (eller noe slikt:)

06.nov.2006 @ 22:58
Postet av:

syntes du er flink jeg..:D

06.nov.2006 @ 22:59
Postet av: Irene

Du har vært så veldig flink at vi er bortskjemte og begynner å bli storforlangende. Når man gir noen fingeren vil de ha hele hånden..
Men det er fordi vi har hengt oss så veldig opp og dette har blitt høydepunket fot tiden for mange - pga deg og at du har imponert oss så veldig på alle plan.

06.nov.2006 @ 23:04
Postet av:

Dere, jeg så akkurat reprisen av skal vi danse. Kristian danset STANDARD fredag og fikk FEM poeng mer enn neste på listen. Det sier vel litt vel, de danset nydelig. Bare måtte inn og si det!

06.nov.2006 @ 23:35
Postet av:

Han kan begge stilene uuuutmerket, så blir nok overlegen denne gangen også.

06.nov.2006 @ 23:41
Postet av: Sliten?

Hei du skjønne, håper du ikke sliter deg ut med å tilfredsstille oss ... Gjør det så enkelt som mulig ...
Lykke til på fredag, du kommer til å toppe deg selv - igjen. Lurer litt på hva slags musikk dere har fått forresten, men skal ikke mase altså ;)

06.nov.2006 @ 23:58
Postet av:

Håper du får en 10'r fra Cecilie på fredag, kun hun som mangler nå.

Husker ikke hvem som ga Ingar den tieren han fikk, husker du eller noen andre det? Kan det ha vært Cecilie?

07.nov.2006 @ 00:07
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Cecilie har ennå ikke gitt en 10'er til noen. Trine har gitt to (to til oss), Tor har gitt to (én til Ingar&Gyda, én til oss), Trond har gitt én (én til oss). Men jeg synes Cecilie er en veldig fair og flink dommer!

07.nov.2006 @ 00:14
Postet av: Marit 26

Veldig hyggelig å høre fra deg igjen, Kristian! Alle skjønner at du har enormt mye å gjøre for tiden, så vi setter stor pris på at du dukker opp her innimellom! Og igjen; dere er helt fantastiske ute på dansegulvet! Nattaklem fra meg!

07.nov.2006 @ 00:28
Postet av: Dama til Ole Brumm

Når den verste stormen rundt deg har lagt seg, må du love oss en ting, Kristian; Riv av deg klokken og slå av telefonen, ta deg en real ferie!! Du må jo slappe av litt også!

07.nov.2006 @ 00:37
Postet av: L

Leser du virkelig alle innleggene? Det er imponerende!

Hilsen L ( nr1)

07.nov.2006 @ 00:37
Postet av:

Hei søtnosen,
føler mæ litt patetisk nu men... må bare si at æ følger med å heier på dæ. Drømte om dæ her en natt(???) og etter det har æ lest masse om dæ. Voksne dama - blush blush.
Forresten så er du søt når du søv... for det vet du jo ingenting om. Men nu vet du d å! Å danse kan du å..
Go get them tiger!! Du å vakre Alexandra. Vinn hele s...en. Stemmer på dåkker for det!!

07.nov.2006 @ 00:43
Postet av:

Hyssssh, bare hvissssker litt her..
Bare lurer på noen fra syklubben er her i dag ogsssså ....

07.nov.2006 @ 00:57
Postet av:

Hei ;)

07.nov.2006 @ 02:09
Postet av:

Sov godt og drøm søtt Kristian.

07.nov.2006 @ 02:16
Postet av:

Marit26, har du vært skikkelig viljesterk i natt :D Bare smyger meg innom, men maser ikke om noe som helst, stakkars drømmemannen vår... Mitt "morshjerte" ser ømt på at han sover sin søteste søvn.

07.nov.2006 @ 02:35
Postet av: Jenny

Finnes ingenting som er bedre enn å le, og du får virkelig sagt det innledningsvis her :-)

Ser ut som du kan bli godt gift av dette også Kristian. Ser ut som dans er noe jentene liker...

Jeg ble så glad når jeg så at det sto TULLEPROGRAMLEDER. Var litt redd Espen bare hadde funnet en veldig merkelig reporter.

En liten digresjon fra dans, det må da bli mange timer dvd, hvis en skal samle Eckbo sine beste. Har han gjort NOE dårlig? (bare en liten komentar til en stor komiker)

Gleder meg til å se deg til fredag. Nå er det opp i over 700 kommentarer, i motsetning til dine konkurenter som er langt unner hundre enda.

DETTE VINNER DU!

07.nov.2006 @ 03:39
Postet av:

Tror nok vi er noen som smyger stille rundt uten å tørre å si noe :?

07.nov.2006 @ 03:41
Postet av:

Der var det en til :D

07.nov.2006 @ 03:43
Postet av:

Hva sikter du til Jenny?Når trodde du det?

07.nov.2006 @ 03:45
Postet av: Kremtoppen

Visste ikke hva denne kremtoppen var før for noen uker siden.Men nå vet jeg det godt,sitter og venter på at jeg kan få avlagt ny stemme der.Det er over fire en gang...Så det blir ikke så mye søvn her heller og det går utover mine prestasjoner på jobben i morgen,but who cares....??Det er bagateller i denne sammenhengen akkurat nå.
Er nok blandt de som trenger både psykolog og rekreasjon etter finalen...Håper jeg ikke blir tvangsinnlag før finalen,da skal de få noe å jobbe med,haha.

07.nov.2006 @ 03:54
Postet av: spørgesmål

Skal gjøre det litt verre for deg og stille noen nye spørsmål, ikke vondt ment altså :p Du har fått så mange av de fra før så kan sikkert komme i et samlevar.

Er du veldig glad du ble med på dette, på godt og vondt?

Har det vært noen flotte måneder hvor du bare har hatt det supert?

Bortsett fra at det blir travelt med dansingen og andre ting ved siden av, og må jo også ha det litt sosial noen ganger - så er det vel mest godt håper jeg?

Så ut som du storkoste deg på parketten fredag, du SMILTE av glede mens du danset, det er vel et godt tegn!

Burdet fått minst 9 av Harr der for du så faktisk lite i taket. Han hadde sikker en liten pms. Er jo så gossen han ellers.

All denne viraken og rosen og vi gale kvinnemenneskene har du vel ikke opplevd så mye av før? Tviler ikke på at du alltid har en knippe med damer rundt deg, men kan jo ikke være så mange, despereat og gale som alle oss. Tror du ville vil redd hvis vi kom gjennom pc`n til deg ;))

07.nov.2006 @ 04:20
Postet av:

Men vi ville sittet der som små mus om så skjedde :p

07.nov.2006 @ 04:30
Postet av: Marit26

Det var nok ikke viljestyrken det kom an på i natt, men heller et lite strømbrudd! Du kan tenke deg frustrasjonen og forbannelsene som haglet over kraftselskapet!! Benker meg sikkert foran data'n i kveld, tenker jeg...

07.nov.2006 @ 08:44
Postet av:

Dere har vel fått med dere at Kristian
har vært inne og skrevet. Jeg var den
første som så det. Var oppe tidlig for
å vaske kjøkkenet, men måtte bare
sjekke først.

07.nov.2006 @ 09:26
Postet av:

hmm bare lurer, sitter dere her fem om natten og venter på at kristian skal svare på innlegg??

07.nov.2006 @ 17:46
Postet av:

det er vel noen som finner på å gjøre det, ja!!

07.nov.2006 @ 17:50
Postet av:

Yes we do, vanligvis natt til mandag og natt til fredag, det har vært rutinene hans tidligere.

07.nov.2006 @ 17:51
Postet av: Lea

Virker som om noen ikke har et liv....? sitte pal ved pc en å vente på noen linjer fra Kristian. Ja ja dere gjør nu hva dere vil for min del men... (jeg er vel en del av galskapen sjøl nu,hva - men galskapen lenge leve)

Kristian, det e en fornøyelse å lese bloggen din, morsom og med mange fine bilder. Keep up the good work! Sikkert hyggeli(?) med kommentarene fra alle "desperate housewifes" her, eller? Men det e jo fansen, så da e det vel greit vil æ tru?

07.nov.2006 @ 18:47
Postet av:

Til Lea.
Tror vel alle har et liv, har ikke du selv om du stikker innom? Men så er det noen som blir hardere angrepet av andre og folk har forskjellige døgnrytmer. Noen kan sove på dagen, noen jobber om natten, noen jobber fleksibelt, det er alle varianter av oss. Pluss at det er en del som setter mye annet på hold pga dette, selv om de vet det ikke er helt sunt, men samtidig deilig. Jeg kan innrømme at jeg har vært veldig hardt angrepet, men tror jeg begynne å komme litt over det, desverre og heldigvis.
Du ander ikke hvor deilig det har vært du som ikke har vært en del av det :)

07.nov.2006 @ 21:21
Postet av:

...hardere angrepet av KRISTIAN ENN andre og ....

07.nov.2006 @ 21:23
Postet av:

Du er så skjønn når du sover, og er så skjønn alltid..

08.nov.2006 @ 00:12
Postet av:

Jeg føler en veldig ømhet for deg Kristian, en skikkelig god varme i hjertet for en fremmed person. Rart men godt.

08.nov.2006 @ 03:04
Postet av:

God natt kristian, håper du sover eller koser deg med noe som gir deg mye påfyll..
Glad i deg!

08.nov.2006 @ 03:22
Postet av: Lykke til på fredag

Hei Kristian, du med de nydelige øynene. Takk for flott innlegg og nydelige bilder av deg. Mmmm skulle ønske litt nærkontakt av deg jeg også. Vil bare si at dette her vinner dere og det vedder jeg hva som helst på. Ser frem til fredag med danseskole i reprise og skal vi danse. Du er en sann fryd for øye. Bra det ble litt mer liv på bloggen. Godt å se det ikke er bare meg som er litt mo i knærne når du dukker opp på skjermen. Ingen trenger å snakke til meg mens programmet går.
Klem fra snuppa

08.nov.2006 @ 09:55
Postet av: Ja lykke til på fredag, går så bra så, stol på oss

Enig med ovennevnte, du med de nydelige øynene og alt annet nydelig ved deg.
Og ingen trenger snakke til meg heller, men prøver å ta opp alle for å kunne se de igjen. Du er en sann fryd på alle måter. Hilsen enda en som bli mo i knærne av alt du gjør.

09.nov.2006 @ 00:45
Postet av: Og, ps, du må stole på deg selv!

Du danser alltid meget bra, så det må du snart begynne å stole på vet du!
Du vinner så overlegent alt sammen, kommer ikke til å bli noen bomber her.
Eneste hvis Steffen plutselig tar alt sammen, men det tror jeg ikke :)

Og så er du jo bare nyydelig når du sover også.

09.nov.2006 @ 00:46
Postet av:

Alltid greit å snike seg inn på tidligere innlegg å si at du er så skjønn... Helt utrolig skjønn.

09.nov.2006 @ 01:13
Postet av:

Skjønn, blid, morsom, kvikk pluss pluss ...

09.nov.2006 @ 01:32
Postet av:

kvikk,slow slow,kvikk,slow slow

09.nov.2006 @ 01:33
Postet av:

mmm, tror jeg må sette på noe opptak igjen jeg...mmm

09.nov.2006 @ 01:35
Postet av: Veien videre

Bare en liten kveldshilsen til den skjønneste gutten som går i to (dansesko) for tiden. Helt ufattelig, skulle ønske det kunne være egne program KUN med deg... Så kunne du pratet litt (men den nydelige stemmen) vært morsom, sjarmerende, kunne bare gjort hva som helst egentlig..samme hva, bare NOE. Og selvfølgelig kunne du vist opptak fra skal vi danse.
Kommer du til å lage noe morsom i etterkant om programme f.eks., kunne ikke det vært en god ide? Få med noen og så lager dere en morsom variant av den eller noe, som med nøttene og nissene på låven. Og du kan jo bli en talk-show vert eller noe? MANGE MULIGHETER for deg som er god til alt. Håper vi snart ser deg MASSE på tv. Please???

09.nov.2006 @ 02:38
Postet av:

Så deilig du er da :P

09.nov.2006 @ 02:54
Postet av:

SNUPPEN!

09.nov.2006 @ 19:54
Postet av:

Snasen kar kan man si ...

09.nov.2006 @ 20:11
Postet av:

Smukkas!

09.nov.2006 @ 22:35
Postet av:

*sukk*

09.nov.2006 @ 23:57
Postet av:

Lurer på hva man skal finne på når dette er over og du ikke blir å se på tv på noen uker. Og fredagskveldene blir ikke det samme uten Skal vi danse, kommer faktisk til å bli tomt og rart uten det flotte programmet hvor du er hovedattraksjonen.

10.nov.2006 @ 00:12
Postet av:

Du er bare helt utrolig skjønn,hvor mange ganger har du hørt det nå? Og det at du danser som en drøm gjør deg jo ikke akkurat dårligere..

10.nov.2006 @ 01:06
Postet av:

Guri,her har du en jobb å gjøre,stakkars deg da mann.Håper du kan ta fri søndag igjen.

10.nov.2006 @ 01:39
Postet av:

Må bare si at at du er utrolig flott da.

10.nov.2006 @ 03:20
Postet av:

*sukk*

10.nov.2006 @ 03:22
Postet av:

nattasuss på kinnet

10.nov.2006 @ 03:40
Postet av:

Du er så uuuutrolig hot!

10.nov.2006 @ 17:17
Postet av:

mmmm, deilig er du ...

10.nov.2006 @ 17:18
Postet av:

Her har du jammen en jobb å gjøre, har du tenkt til å kommentere noen av spørsmålene her?

10.nov.2006 @ 17:21
Postet av:

NYDELIG DRØMMEMANN

10.nov.2006 @ 18:05
Postet av:

Nydelige, flotte, fine gutten!

11.nov.2006 @ 04:33
Postet av:

Nummer en på kremtoppen i dag,ikke verst,helt fortjent:D

11.nov.2006 @ 04:38
Postet av:

*sukk*

11.nov.2006 @ 04:42
Postet av: Isabelle

Natta gullgull, sov godt ;p

11.nov.2006 @ 05:00
Postet av:

mmmmm må bare innom her og si du er utrolig nydelig og skjønn ....mmmm

11.nov.2006 @ 14:49
Postet av:

*klem*

11.nov.2006 @ 15:10
Postet av:

SKJØNNINGEN

11.nov.2006 @ 15:13
Postet av: line

Du er nok bare helt ufattelig skjønner du, virkelig kjempefin!

11.nov.2006 @ 22:43
Postet av:

Du er så god når du sover :D

11.nov.2006 @ 22:56
Postet av:

Nyyydelig

11.nov.2006 @ 23:05
Postet av:

Uansett hvordan utfallet på denne dansekonkurransen blir er du en utrolig skjønn og nydelig gutt/mann. Det kan ingen ta fra deg.

12.nov.2006 @ 01:11
Postet av:

*sukk*

12.nov.2006 @ 01:15
Postet av: Mina

Jeg synes det er koseligst her inne på akkurat dette innlegget. Med den søte sovende gutten med alle drømmene sine.

12.nov.2006 @ 01:20
Postet av: Charlotte

Du er fantastisk flink til å danse.

12.nov.2006 @ 03:36
Postet av:

Natta til deg.

12.nov.2006 @ 03:48
Postet av:

Du er en utrolig sjarmerende ung mann!

12.nov.2006 @ 05:18
Postet av: Ida-sofie

Imponerende på alle måter.

12.nov.2006 @ 05:39
Postet av:

Du er helskjønn, råsexy og nydelig. Pluss mye mer..

12.nov.2006 @ 15:10
Postet av:

Ha en flott søndagskveld,håper virkelig du kommer innom i dag og svarer litt og kommer med nytt innlegg.Kjempenysgjerrig på deg!!!!! Veldig interessert i deg!!!

12.nov.2006 @ 15:13
Postet av:

*sukk* *sukk* *sukk*

12.nov.2006 @ 15:52
Postet av:

Kristian, den flotteste mannen :D

12.nov.2006 @ 22:55
Postet av:

Nyyyyydelige gutten!

12.nov.2006 @ 23:14
Postet av:

Nyyyydelige, nyyydelig deg ....

12.nov.2006 @ 23:17
Postet av: Beundrer

Sniker meg innom her og sier hei og håper du har en fin søndagskveld i ro og mak. Søndag er en fin dag for single som ikke er ensomme (som du og meg og mange andre :) Lytt til enten p4 eller kanal 24, veldig mye koselig rolig musikk hvis du liker det.. Fin avslutning på helgen.

13.nov.2006 @ 00:18
Postet av: janine

En enda finere avslutning på helg og start på nye uke er at han kommer inn selv en liten tur... De har jo blitt anbefalt å ta en pause fra daningen.. ;))

13.nov.2006 @ 02:54
Postet av:

skjønne sjarmerende flotte eksemplaret av en mann!!!!!!!!

13.nov.2006 @ 03:39
Postet av: Beundrer

av Bent Kristian Ødegård.

13.nov.2006 @ 03:40
Postet av: Charlotte

Nå er forresten denne bloggen snart oppe i 800 kommentarer,og blir en nesten håpløs oppgave å begynne å svare,men jeg også liker meg godt her inne :)

13.nov.2006 @ 03:42
Postet av:

Hvor har de siste meldingene blitt av? Eller ser vi syner her?

13.nov.2006 @ 03:53
Postet av:

Der dukket de opp, spøker her også jo.

13.nov.2006 @ 03:55
Postet av:

Må bare inn og si god natt til den skjønne sovende mannen...

13.nov.2006 @ 04:08
Postet av:

Må bare inn og si god natt til den skjønne sovende mannen...

13.nov.2006 @ 04:15
Postet av:

Må bare inn og si god natt til den skjønne sovende mannen...

13.nov.2006 @ 04:15
Postet av:

deilige gode mannen med de rare drømmene sine ;)

13.nov.2006 @ 04:33
Postet av: siw

Ha en flott dag!

13.nov.2006 @ 10:45
Postet av:

Ønske dere en dag med god trening og eller alt bare flott :D

13.nov.2006 @ 10:45
Postet av: Live

Du er skjønn!

13.nov.2006 @ 13:55
Postet av: ine

Innom på gjemmestedet vårt og ønsker deg en god natt og drøm søtt, du den skjønneste av de skjønne ..... Smask

14.nov.2006 @ 01:19
Postet av: Ashley

Må bare inn HER og si at du er utrolig sjarmerende, nydelig, flott og danser kjempebra.
Stemmer på deg av flere grunner. *SUKK*

14.nov.2006 @ 05:28
Postet av: MM

MM, bare innom og kikker litt på den sovende drømmende karen ;)
Kan jo også legge til at du er den desidert beste til å danse - helt uten tvil.

14.nov.2006 @ 21:14
Postet av:

*sukk ....*

14.nov.2006 @ 22:10
Postet av: camilla

Lusker meg stille innom her og gir deg et lite kyss på kinnet.
Hadde vel ikke hatt så frykelig imot å ligge ved siden av deg heller :D

15.nov.2006 @ 01:00
Postet av: Marielle

Ville gjerne ligget ved siden av deg mens du sov,da skulle jeg kost og strøket deg veldig forsiktig og ikke minst studert den flotte utsikten inngående.Men ville ikke ha elget meg på deg,du ville ikke merket at jeg var der engang ;)))

15.nov.2006 @ 01:09
Postet av:

Bare lusker innom for å ønske deg en god natt med søte drømmer. Stort kyss til deg.

15.nov.2006 @ 02:42
Postet av:

Søv godt og drøm søtt sjarmtrollet.

16.nov.2006 @ 03:20
Postet av:

Nydeligste gutten som finnes ... på alle måter ... Synd det ikke finnes flere menn med alle de fine kvalitetene der ute ...

16.nov.2006 @ 22:07
Postet av: elise

Du er bare helt utrolig, for god til å være sann nesten, men det verste (eller det beste) av alt er at du virker gjennomført ekte og ærlig. Verden blir ikke det samme etter at SVD er over. Helt sant!!

17.nov.2006 @ 00:20
Postet av:

Dette er yndlingssiden min også, MÅ bare innom her en tur. Kikker litt på den unge mannen som sover så godt.

17.nov.2006 @ 01:30
Postet av:

MMMM skjønne deilige Kristian

17.nov.2006 @ 06:33
Postet av:

Unnskyld at jeg sier det, men fy fader du er deilig!! off

17.nov.2006 @ 06:36
Postet av: Charlotte

Ingen som ser at jeg er her og luskeskriver ikke sant?
Må bare si at du er råsexy!!!!

17.nov.2006 @ 06:53
Postet av:

Hadde ikke takket nei til deg gitt---

17.nov.2006 @ 07:07
Postet av:

Du er utrolig deilig, råsexy er du.mmm

17.nov.2006 @ 14:53
Postet av:

Jeg ville sagt; tusen takk VELDIG gjerne..

17.nov.2006 @ 15:21
Postet av: viviann

Det er lov å drømme :)))

17.nov.2006 @ 15:25
Postet av:

Deilige sussebassen

17.nov.2006 @ 15:58
Postet av:

Er så forelsket i deg fremmede mannen..

17.nov.2006 @ 17:16
Postet av: sofie

Glad i deg :)

17.nov.2006 @ 17:25
Postet av: Merethe

Veldig glad i deg jeg også!!
Kjenner deg jo ikke, men hjelper ikke, er glad i deg etter det jeg har sett på tv og her i bloggen i mange DEILIGE uker.

18.nov.2006 @ 00:59
Postet av:

VERDENS DEILIGSTE MANN ER DU :D

18.nov.2006 @ 01:00
Postet av:

I am dreaming too...

18.nov.2006 @ 01:04
Postet av: ine beate

Oh va du e deilig, tralala
Kim Larsen?

18.nov.2006 @ 01:31
Postet av: ine beate

Oh, va do e deilig, varm å nøgen kom igjen..
Reprise next thing to do.

18.nov.2006 @ 01:35
Postet av:

mmmmmmm

18.nov.2006 @ 02:31
Postet av:

hei kjekken ;p

18.nov.2006 @ 03:18
Postet av:

*sukk*

18.nov.2006 @ 03:26
Postet av:

Kjære nydelige og sjarmerende
Bent Kristian Ødegård...

18.nov.2006 @ 04:47
Postet av:

Sweet dreams :D

18.nov.2006 @ 05:20
Postet av:

et stort kyss på truten til deg :P

18.nov.2006 @ 05:39
Postet av: Kristina

Du kan da ikke få gå i fred der ute? Hvordan takler du fremstøt fra søte jenter?

18.nov.2006 @ 06:14
Postet av:

off og off så deilig du er

18.nov.2006 @ 08:53
Postet av:

Har du en eller flere halvkjærester du ser litt nå og da eller ;)

18.nov.2006 @ 09:33
Postet av:

*dypt sukk*

18.nov.2006 @ 09:53
Postet av: elise

Vet du,jeg drømte faktisk om deg i dag og det var en deilig drøm.Tror jeg vil drømme om deg hver natt.

18.nov.2006 @ 16:42
Postet av:

SV?

18.nov.2006 @ 18:52
Postet av:

Du velger om det skal være SVK eller SVE.
Garantert mange påmeldte!

19.nov.2006 @ 00:32
Postet av:

Du er så utrolig nydelig Kristian!

19.nov.2006 @ 18:40
Postet av:

Skjønningen :-)

19.nov.2006 @ 20:26
Postet av:

*sukk*

19.nov.2006 @ 22:44
Postet av:

du er et sjarmtroll uten like vet du ;)

19.nov.2006 @ 23:11
Postet av:

*og masse sukk*

22.nov.2006 @ 23:01
Postet av:

Du er til å spise opp ..

22.nov.2006 @ 23:02
Postet av:

Anytime

22.nov.2006 @ 23:03
Postet av: berit

hei kristian. vil bare send dæ ein trønder hilsen å si æ krysse fingrene for dæ. både du og susann e kjempe flinke, men siden du e gutt å æ jente, så mæ æ nesten stem mest p dæ, å så vet æ at du egentlig har ein litt vaskligere jobb siden du e den som føre å sånn. syns du e døds flink æ, å dokk alle e te store inspirasjona te det norske folk trur æ. har veldig lyst å lær mæ å dans sånn sjøl æ. uansett, lykke lykke te så masse:) klem fra berit

24.nov.2006 @ 19:16
Postet av: hohohoho

Sikkert Tone som tok det bilde....?

25.nov.2006 @ 17:15
Postet av:

uansett hvem som tok det bildet er du bare helt fantastisk skjønn og deilig ;)

26.nov.2006 @ 03:33
Postet av: Pia

Tror nok Tone blir for umoden for noe forhold, men moro kan de jo få lov til å ha sammen om så er. Heldig hun i såfall, og eventuelt alle andre som får muligheten til litt nærkontakt med godgutten.
Kos deg og nyt livet og gleden Kristian, det har du fullt ut fortjent.
Og takk for alt du har gitt oss.
Du er bare skjønn, skjønn, skjønn og atter skjønn...

26.nov.2006 @ 03:35
Postet av:

Så en kommentar inne på en danseblogg (ikke offisielle svd sidene her altså) hvor jeg trodde de skulle debattere dans. Men der står det at det var synd kristian også gikk på "sogndals-smellen"...

26.nov.2006 @ 04:38
Postet av:

Og hvem ville ikke vært på
nachspiel hos kristian da ;)
Er nok full fart og mye moro der. Godgutten vår!

26.nov.2006 @ 05:57
Postet av:

Så skjønn du er ....

26.nov.2006 @ 06:00
Postet av:

mmmmmmmmm

26.nov.2006 @ 07:20
Postet av: Therese

å helledussan så søt du var der du er no en lien sjarmør du krsitian:)
hehe så morsomme drømmer du har hmmm hvilkte program er du med i til vanlig i jobb lissom?=)

26.nov.2006 @ 16:17
Postet av:

Du er bare nydelig ...

26.nov.2006 @ 19:25
Postet av:

Ufattelig skjønn!!

26.nov.2006 @ 21:40
Postet av:

Deilig :p

26.nov.2006 @ 22:31
Postet av:

Skikkelig going er du.

27.nov.2006 @ 00:57
Postet av:

Helt utrolig skjønn og deilig er du jo :D

27.nov.2006 @ 05:49
Postet av:

Du er så nydelig og deilig og skjønn og rå og alt, du er drømmemannen!!!!!

27.nov.2006 @ 16:33
Postet av:

Deilig deilig deilig *sukk*

27.nov.2006 @ 16:34
Postet av:

er kjempeforelsket og klar anytime

27.nov.2006 @ 16:36
Postet av:

'sukk' 'sukk' og off ... nesten plagsomt at du er så utrolig deilig ;P

27.nov.2006 @ 16:47
Postet av:

veldig plagsomt egentlig...

27.nov.2006 @ 16:48
Postet av:

mmmmm

27.nov.2006 @ 16:49
Postet av:

Bare må innom dette skulte og glemte innlegget for å skrive litt om drømmemannen

27.nov.2006 @ 16:50
Postet av:

Du virker så utrolig deilig og sexy

27.nov.2006 @ 17:30
Postet av:

Hm, du sover godt der...

27.nov.2006 @ 18:14
Postet av:

go'gutten "vår"

27.nov.2006 @ 18:18
Postet av:

Hei på deg du skjønne mann :D

27.nov.2006 @ 19:02
Postet av:

smask smask

27.nov.2006 @ 20:08
Postet av:

skjønningen :)))

27.nov.2006 @ 21:22
Postet av:

gullgutten!

27.nov.2006 @ 21:53
Postet av:

mmmm ... liker denne bortgjemte siden og drømmegutten... mmmm

27.nov.2006 @ 22:43
Postet av:

keep dreaming

27.nov.2006 @ 23:42
Postet av:

sov godt :D

27.nov.2006 @ 23:45
Postet av:

Skjønne deilige Kristian..

28.nov.2006 @ 01:17
Postet av:

Anytime

28.nov.2006 @ 01:18
Postet av:

Hei, sover du :)

28.nov.2006 @ 01:48
Postet av:

Håper det :)

28.nov.2006 @ 01:52
Postet av:

mmmm

28.nov.2006 @ 01:58
Postet av:

:)))

28.nov.2006 @ 02:03
Postet av:

hehe

28.nov.2006 @ 02:04
Postet av:

nok er nok ;-)

28.nov.2006 @ 02:04
Postet av:

men bare trekkes til den drømmende mannen..

28.nov.2006 @ 02:05
Postet av:

god natt og sov godt :p

28.nov.2006 @ 02:06
Postet av:

hei på deg godgutten :-))

28.nov.2006 @ 04:02
Postet av:

smask smask smask

28.nov.2006 @ 04:03
Postet av:

og litt klinings selv om du ikke kliner i utide ...?

28.nov.2006 @ 04:04
Postet av:

måå det alltid være masse følelser bak eller kan du gjøre et unntak ;)
og følelser kan jo være så mangt vet du ;)!!

28.nov.2006 @ 04:05
Postet av:

Men det betyr vel at det blir vanskelig med "Skal vi kline" nå da...

28.nov.2006 @ 04:08
Postet av:

får bare susse litt på leppen da, hm

28.nov.2006 @ 04:09
Postet av:

'sukk'

28.nov.2006 @ 04:20
Postet av:

susser deg på leppa så lenge det går an jeg ... snufs snufs

28.nov.2006 @ 20:08
Postet av:

skjønne skjønne skjønne kristian

28.nov.2006 @ 20:09
Postet av:

Nydelige drømmemannen "vår"

28.nov.2006 @ 20:10
Postet av:

VI ER SÅ FASCINERT AV DEG!!!

28.nov.2006 @ 20:10
Postet av: Helena

Og jeg er håpløst og uegoistisk forelsket i deg, det er bare en god følelse som gir meg stor glede. Og skal ikke plage deg med det altså, er bare noe jeg har inni meg som ingen vet :)

28.nov.2006 @ 20:12
Postet av:

du er en utrolig fin gutt på absolutt alle måter,husk det hvordan det enn går videre

28.nov.2006 @ 20:13
Postet av:

Nydelige,nydelige,nydelige deg...

28.nov.2006 @ 20:14
Postet av:

Puh, kan tydeligvis snike meg inn her likevel og si du er helt utrolig skjønn og sjarmerende. Deilig,

28.nov.2006 @ 21:54
Postet av:

*Smask*

28.nov.2006 @ 22:15
Postet av:

og et lite suss herifra

28.nov.2006 @ 23:54
Postet av:

mmmmm

29.nov.2006 @ 01:25
Postet av:

skjønne sovende gutten på bildet,men tror ikke du sover nå :p

29.nov.2006 @ 01:26
Postet av:

Bare innom og gir deg en klem.

29.nov.2006 @ 01:39
Postet av:

mmmmm

29.nov.2006 @ 02:08
Postet av:

kunne godt tenke meg å knuge deg bittelitt ;O

29.nov.2006 @ 02:10
Postet av:

Fortsett med dine ville drømmer du!

29.nov.2006 @ 02:11
Postet av:

du kan få gjøre akkurat hva du vil når du vil bare du koser deg og nyter det ;))

29.nov.2006 @ 02:13
Postet av:

suss suss

29.nov.2006 @ 02:14
Postet av:

og en nattaklem fra meg..

29.nov.2006 @ 02:50
Postet av:

sleep tight and sweet dreams

29.nov.2006 @ 03:05
Postet av:

Du er bare helt ubeskrivelig vidunderlig Kristian! Og FOR en danser du er!

29.nov.2006 @ 05:00
Postet av:

Natta gullgutten :D

29.nov.2006 @ 07:22
Postet av:

Ha en flott kveld!

29.nov.2006 @ 19:40
Postet av:

skjønne drømmemannen vår :))

29.nov.2006 @ 21:21
Postet av:

*smask*

29.nov.2006 @ 21:56
Postet av:

innom her en tur og kikker litt bare :))

29.nov.2006 @ 23:37
Postet av:

hehe :p

29.nov.2006 @ 23:58
Postet av:

God dag skjønne mannen :)

30.nov.2006 @ 12:14
Postet av:

Helt utrolig skjønn er du!!!!!!!!!

01.des.2006 @ 00:57
Postet av:

savner deg kjempemye ...

01.des.2006 @ 01:27
Postet av:

Men skjønn er du uansett Kristian Ødeegård!!!!

01.des.2006 @ 01:47
Postet av:

du er bare helt utrolig nydelig ....

02.des.2006 @ 03:02
Postet av:

Det har vært en vemodig fredag uten SVD... men fint å se deg på tv selv om du ikke danset :-)

02.des.2006 @ 03:04
Postet av:

drømmegutten...

02.des.2006 @ 20:49
Postet av:

Ikke svikt oss kristian?

02.des.2006 @ 20:56
Postet av: Therese

Du gjør vel ikke det nå når du har vunnet og ikke trenger oss mer liksom? Da blir jeg skuffet og lei meg.

02.des.2006 @ 23:14
Postet av:

Du er jo nydelig utenpå uansett da... litt trist jeg nå...

03.des.2006 @ 03:10
Postet av:

Verdens skjønneste guttemann er Kristian Ødegård - ingen over og ingen ved siden.

03.des.2006 @ 22:04
Postet av:

Skjønn på ALLE måter, innvendig som utvendig!!!!!!!

03.des.2006 @ 22:07
Postet av:

Nyyyyyydelig er du, helt urolig god og fin peron!

04.des.2006 @ 04:11
Postet av:

???

05.des.2006 @ 12:24
Postet av:

Nyyyyyyyyyyyyyyyyyyyydelig!!!!!!

06.des.2006 @ 03:22
Postet av:

hot hot hot hot hot hot hot

06.des.2006 @ 03:23
Postet av:

utrolig sexy

07.des.2006 @ 02:40
Postet av:

tror det ville vært litt ok å fått en skikkelig knuseklem fra deg...

07.des.2006 @ 02:41
Postet av:

God natt godgutten :)

07.des.2006 @ 02:50
Postet av:

Funker denne da drømmegutten?

09.des.2006 @ 00:38
Postet av:

Funker denne da drømmegutten?

09.des.2006 @ 00:45
Postet av:

Nå funker det igjen drømmemannen :=))

09.des.2006 @ 02:14
Postet av:

Drømmegutten :-)))

09.des.2006 @ 16:16
Postet av:

Nydelige drømmegutten Kristian Ø!

09.des.2006 @ 20:22
Postet av:

et kyss midt på truten til deg

09.des.2006 @ 22:39
Postet av:

you are really something !

10.des.2006 @ 02:23
Postet av:

Drømmegutten er helt riktig betegnelse på deg gitt :=)

13.des.2006 @ 02:31
Postet av:

drømmegutten :)

14.des.2006 @ 04:23
Postet av:

mmm

14.des.2006 @ 04:24
Postet av:

Hei Kjekken!!

14.des.2006 @ 23:36
Postet av:

Halla Kjekken!!!

17.des.2006 @ 02:23
Postet av:

Godgutten :=)

17.des.2006 @ 16:23
Postet av:

Veldig kjekk og flott person virker det som, håper inntrykket er riktig ;=)

20.des.2006 @ 23:49
Postet av:

Dansedrømmegutten !!

24.des.2006 @ 04:02
Postet av:

er så god atte

24.des.2006 @ 04:03
Postet av:

Deilige drømmegutten ;P

24.des.2006 @ 12:59
Postet av:

åå du er så skjønn ...

25.des.2006 @ 06:15
Postet av:

creazy morsomme drømmer

25.des.2006 @ 21:57
Postet av:

Innom og ser på bildet av den sovende gutten ;-)

27.des.2006 @ 02:57
Postet av:

Her igjen :=)

27.des.2006 @ 21:06
Postet av:

Innom på favorittsiden min igjen ;p

28.des.2006 @ 03:00
Postet av:

Drømmer du fortsatt om dans eller har det roet seg?

28.des.2006 @ 04:06
Postet av:

Så fin du er!

29.des.2006 @ 15:52
Postet av:

Tenk at folk er innom her også, men kanskje ikke så rart, bildet over taler jo for seg....

29.des.2006 @ 17:53
Postet av:

Så nydelig du er ....

30.des.2006 @ 02:28
Postet av:

Du er en fin gutt Kristian!

30.des.2006 @ 20:07
Postet av:

Flott er du :=)

30.des.2006 @ 21:58
Postet av:

Hva drømmer du om nå for tiden da?

31.des.2006 @ 00:04
Postet av:

så søt du er når du sover de uskyliges søvn...:O

31.des.2006 @ 01:53
Postet av:

Hmmm, ser ut som du sover godt der!

01.jan.2007 @ 17:35
Postet av:

Du er da veldig skjønn og uskyldig når du sover? Men drømmene vitner om stor fantasi, hehe.

01.jan.2007 @ 19:42
Postet av:

Hei!

01.jan.2007 @ 23:12
Postet av:

Tror ikke du sover nå, kanskje du er innom og titter litt på siden din?

02.jan.2007 @ 00:13
Postet av:

Har du funnet ut hvem som har tatt bildet? Har du ikke mistanke en gang ;=)

02.jan.2007 @ 02:12
Postet av: Hei :)

Må bare innom og se litt!

03.jan.2007 @ 23:02
Postet av: Titter innom

Du er jo ganske søt da, selv om du er fryktelig treg med blogging for tiden :=)

03.jan.2007 @ 23:19
Postet av:

Hei på deg kristian :-)

05.jan.2007 @ 01:13
Postet av:

Hei søten med de fantasifulle drømmene :O)

05.jan.2007 @ 21:17
Postet av: Popis

Måtte bare lese gjennom kommentarene på dette innlegget, virkelig interessant lesing får man si. Du er helt utrolig populær!!

05.jan.2007 @ 21:57
Postet av:

Du er så fin atte drømmegutten!

07.jan.2007 @ 20:24
Postet av: Hm

Synes du virket så hyggelig og omtenksom på tv i svd. Trodde du var en person som ville ønske å gi litt mer på bloggen din enn du gjør nå. Sjarmerende og nydelig er du jo uansett da!

10.jan.2007 @ 01:12
Postet av:

kjempemorsomt innlegg!!!!!

13.jan.2007 @ 03:40
Postet av:

Du er bare så skjønn der du sover Kristian ;-))

13.jan.2007 @ 16:47
Postet av:

Mååå stadig innom her og se litt....hehe

13.jan.2007 @ 21:40
Postet av:

Deilig humor fra en deilig gutt!

13.jan.2007 @ 22:18
Postet av:

Deilig humor fra en deilig gutt!

13.jan.2007 @ 22:18
Postet av:

Deilig humor fra en deilig gutt!

13.jan.2007 @ 22:18
Postet av:

Sorry, men en god ting kan jo ikke sies for ofte!;-)

13.jan.2007 @ 22:20
Postet av:

mmmmmmmm

14.jan.2007 @ 02:49
Postet av:

susser deg litt før jeg smyger meg ut

14.jan.2007 @ 02:52
Postet av:

du er så utrolig nydelig

14.jan.2007 @ 03:19
Postet av:

nå må jeg gi meg her, føler meg nesten litt forelsket men er jo ikke det, synes bare du er så nydelig, hehe.

14.jan.2007 @ 03:20
Postet av:

sov godt da skjønningen :p

14.jan.2007 @ 03:22
Postet av:

Du er meget sjarmerende!

14.jan.2007 @ 05:32
Postet av:

Du er meget sjarmerende!

14.jan.2007 @ 05:32
Postet av:

Dessuten er du råååsexy,skikkelig hot!!

14.jan.2007 @ 05:35
Postet av:

Dessuten er du råååsexy,skikkelig hot!!

14.jan.2007 @ 05:35
Postet av:

Du er til å spise opp!!

14.jan.2007 @ 05:48
Postet av:

Hehe, du ER nydelig :D

14.jan.2007 @ 18:19
Postet av:

kjempenydelig er du

14.jan.2007 @ 20:04
Postet av:

deilig:p

15.jan.2007 @ 01:42
Postet av:

Hehe

15.jan.2007 @ 03:37
Postet av:

Hei kristian,det er mange som er utrolig store fans av deg=)

15.jan.2007 @ 16:16
Postet av:

Du ser så uskyldig ut der du ligger,hehe.

15.jan.2007 @ 18:28
Postet av:

Heia godgutten :-)

16.jan.2007 @ 22:58
Postet av:

18.jan.2007 @ 06:50
Postet av:

tenk om jeg kunne få gi deg en nattaklem.........

22.jan.2007 @ 15:32
Postet av:

mener du det?

24.jan.2007 @ 22:22
Postet av:

man skal ikke skue hunden på hårene ikke sant?

27.jan.2007 @ 02:28
Postet av:

Dust

28.jan.2007 @ 06:11
Postet av:

ja jeg mener det, (at tenk om jeg kunne få gi deg en klem)

28.jan.2007 @ 18:23
Postet av:

jaja, deg om det, hver sin smak og lyst :-)

01.feb.2007 @ 02:48
Postet av:

vel,kan kanskje være litt enig med deg om klemmen=)

02.feb.2007 @ 00:52
Postet av:

hallo danseløven, hvordan går det egentlig, kommer du snart og skriver litt eller gidder du ikke?

02.feb.2007 @ 18:04
Postet av:

Kan jeg få komme å gi deg en nattaklem nå........"nattaklem".........sov godt da gromgutten og drøm søtt;-)

02.feb.2007 @ 23:32
Postet av:

Kan være enig i at han er kjekk å se på, men det hjelper ikke hvis det er alt, husk på de indre verdiene da dere :D

03.feb.2007 @ 04:48
Postet av:

Det er vel ikke de indre verdiene man våkner opp med om morningen:))
Men er helt enig altså,hjelper ikke å være flott å se på når de indre verdiene mangler!

03.feb.2007 @ 13:03
Postet av:

Men hva vet vi egentlig om hans indre verdier da?

03.feb.2007 @ 14:21
Postet av:

Vi vet såklart lite om den sovende mannens indre verdier hvis det er det du mener? Men rent generelt er det minst like viktig med de indre som det ytre, ikke sant? Man må ikke la seg blende, hvem er det som er her nå forresten :=))

03.feb.2007 @ 15:38
Postet av:

Det kommer stadig beviser for at pene og slanke mennesker letter får seg jobber, lettere får ordnet seg goder, blir lettere trodd på, blir automatisk ilagt mange positive egenskaper osv. enn de som er mindre pene eller tykke. Sånn er det bare hvis du er ute etter en generell forklaring. Når det gjelder den sovende mannen er han helt klart heldig med utseendet og har helt sikkert mange fine indre verdier.

03.feb.2007 @ 15:43
Postet av:

Goingen!!!

03.feb.2007 @ 16:18
Postet av:

Kommer innom for å gi deg en nattaklem i kveld også,selv om du sikkert får mange fra kjæresten allerede..........god natt..........og nyt livet med kjæresten.

03.feb.2007 @ 22:43
Postet av:

Du over,han synes bare det er en plage med fans og vil gjerne være de foruten,har du ikke fulgt med i timen-bare et lite tips:D

04.feb.2007 @ 06:32
Postet av:

Da kan han vel få da ansvarlige til å stenge bloggen da,så er han ferdig med den....hehehehe

04.feb.2007 @ 19:25
Postet av:

Han må like å ha bloggen oppe for at alle kan se hvor mange plagsomme beundrere han har. Hva annet kan det være når han ikke bruker den selv?

05.feb.2007 @ 00:52
Postet av:

han har tatt av så mye pga av all oppmerksomheten at han bør få slippe nå.det er både pinlig å vondt å se.la han få en sjanse til å finne seg selv igjen!

05.feb.2007 @ 02:30
Postet av:

Enig, det er så synd at oppmerksomheten har forandret han fra en tilsynelatende grei gutt til en overlegen blære!

06.feb.2007 @ 18:16
Postet av:

det er lov til å skrive på tidligere innlegg altså, bare så det er sagt :-)

08.feb.2007 @ 22:25
Postet av:

Det er sikert flere som skriver her,og jeg skjønner hva dere mener,har vært der selv jeg...lagt igjen mange kommentarer på denne siden.Men nå ser jeg bare for meg kristian i god kveld norge og skjønner ikke hva som har skjedd,det er bare trist...Får det ikke bort fra hodet mitt,den skjønne gutten er blitt som forvandlet.Såå skjønn og god han var før og nå er han...vet ikke hva jeg skal kalle det...men blitt til en person jeg ikke ville orket å være i samme rom med..

09.feb.2007 @ 00:39
Postet av:

hm, vi får se, tiden vil vise om han har forandret seg - eller ikke!

12.feb.2007 @ 01:19
Postet av:

Satser på at han er den gode gamle, ikke sant :-)

13.feb.2007 @ 00:07
Postet av:

han er den gode gamle,det har han vært hele tiden

13.feb.2007 @ 19:34
Postet av:

Nå er jeg litt nysgjerrig,hva får deg egentlig til å tro det?Har ikke alt som har skjedd de siste måneder vist at han desverre ikke er det?Håper jeg tar fryktelig feil!!

16.feb.2007 @ 00:52
Postet av:

du tar nok ikke feil...

17.feb.2007 @ 07:56
Postet av:

Det vil tiden vise..

18.feb.2007 @ 17:02
Postet av:

han er den gode gamle,jeg bare vet det,Kristian er ikke en gutt som tar av,han er bare god og snill......

18.feb.2007 @ 21:45
Postet av:

hvorfor har han ikke vært på bloggen sin på måneder hvis han er den samme gamle? den gode gamle kristian var oppriktig og holdt ord, han kunne vi stole på. nå kan vi ikke lenger stole på noe av det han sier. synes du virkelig han virker som den gode gamle, hvordan kan du mene det? hvis han hadde vært ærlig hele tiden kunne han fortsatt vært den gode gamle. men hva med at han solgte seg til god kveld norge og kom med negative uttalerser om svd? det ville aldri den gode gamle kristian gjort!! han likte svd kjempegodt og hadde bare godt å si om det før. han ville ikke engang klemme moren og faren på god kveld norge for lenge siden, han skrev det var fordi det var det samme som se og hør, bare i tv-versjon. så noe har skjedd etter at programmet sluttet. har ingen annen forklaring enn at oppstusset ble for mye og det kan man jo forstå. han kan like gjerne innrømme det for alle skjønner det likevel.

19.feb.2007 @ 04:00
Postet av:

time will show anyway.
liker ikke den personen som har vist seg i etterkant av svd, men den personen han viste under svd blir jeg aldri lei av, han var fantastik og nydelig på alle mulige måter!!! slik vil jeg beholde han i mitt minne.

19.feb.2007 @ 04:17
Postet av:

heihei alle sammen

19.feb.2007 @ 10:57
Postet av:

han er bare litt mer sjenert enn det vi tror.................

19.feb.2007 @ 11:52
Postet av:

Enig i at han virket litt sjenert og usikker de første to gangene under svd, etter det var han stappfull av selvtillit:=)
Men vi kjenner han ikke noen av oss, eller?
Han kan forresten godt være sjenert og likevel skrive på bloggen,det er ikke gjensidig utelukkende:=)

19.feb.2007 @ 21:01
Postet av:

sjenerthet er uansett ingen grunn for ikke å skrive!!

19.feb.2007 @ 21:26
Postet av:

Men åkke som han ikke setter pris på at mange likte svd og han var han suveren der!!

19.feb.2007 @ 23:50
Postet av:

*Rister på hodet av oppførselen*

20.feb.2007 @ 19:37
Postet av:

Hei Kristian, hvordan går det med deg egentlig?

21.feb.2007 @ 21:34
Postet av:

Ja det er det mange som lurer på, får håpe du får en fin helg da.

23.feb.2007 @ 18:12
Postet av:

God helg til alle på den bortgjemte siden :D

24.feb.2007 @ 03:35
Postet av:

Hvem er egentlig dere som er her? Pleier dere å være på den siste siden også...................?????????

24.feb.2007 @ 22:18
Postet av:

Liker meg best på denne siden hvor han fortsatt var sitt gode gamle og alles drømmegutt :=)

25.feb.2007 @ 22:15
Postet av: Uff!

Kristian, hva har skjedd med deg??Hvordan kan du klare å sitte på din "høye hest" som en småkonge og overse alle de flotte kommentarene du har fått gjennom mange måneder? Det står for meg som en stor gåte, tenk at du skulle vise deg å være sånn??? Håper for din del at ingen skriver til deg mer og at ingen viser interesse hvis du kommer i media senere. DA kan du være i fullstedig fred, fullstendig glemt.

Det har vært en enorm skuffelse at akkurat DU ble til en småkjendis som "hever seg over" en plutselig popularitet!!

26.feb.2007 @ 03:04
Postet av:

Tror jeg vet hvem den ene her er,skal ikke si det til noen;)

27.feb.2007 @ 00:50
Postet av:

Heihei, nå har du vært innom da, koselig det, men den satt langt inne :-) Så får vi se hvordan det går videre.

01.mar.2007 @ 06:25
Postet av:

Hei ;p

03.mar.2007 @ 18:53
Postet av:

Nydelig gutt da!!!!!!!!!

04.mar.2007 @ 17:12
Postet av:

Nydelig gutt da!!!

04.mar.2007 @ 17:13
Postet av:

Skjønn er du :=)

04.mar.2007 @ 17:23
Postet av:

Ok da, hvis man ikke skal skrive at du er veldig sjarmerende på siste innlegget får det skrives her :-)

04.mar.2007 @ 21:14
Postet av:

Ok da, hvis man ikke skal skrive at du er veldig sjarmerende på siste innlegget får det skrives her :-)

04.mar.2007 @ 21:14
Postet av:

Hei :-)

05.mar.2007 @ 05:54
Postet av:

Hei, morsomme drømmer, hehe!!

13.mar.2007 @ 02:30
Postet av:

Funker det å skrive her igjen?

28.mai.2007 @ 02:51
Postet av:

Nei så morsomt. Det går an å skrive at du er skjønn igjen, hihi. Spiller ingen rolle om du er forelsket og har samboer, er ikke på det planet det ligger. Du er da like skjønn om du er singel eller ei vet du godgutten =)) Hoho, her kan vi få det ut igjen!!!

28.mai.2007 @ 03:04
Postet av:

....

02.des.2007 @ 05:45
Postet av:

Visst er du skjønn :)

04.des.2007 @ 00:59

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/2572671
hits