Og nå: Chachacha og wienervals

Sist fredags prestasjon er nok den jeg er mest fornøyd med så langt resultatmessig. Vi hadde en litt treg uke, quickstep'en satt ganske dårlig på torsdag, og prøvene på fredagen gikk ganske så i dass. For første gang følte vi at det var litt krise i leiren, for jeg klarte ikke å danse dansen gjennom uten at jeg feilet såpass at det hele stoppet opp. 2-3 timer før sending var stemningen ganske trykket hos team Kakurina/Ødegård. Jeg vet ikke helt hva som skjedde på disse timene, men nervøsiteten ga meg vel et slags ekstra fokus da vi entret parketten og måtte danse, slik at jeg klarte å danse quickstep'en gjennom uten altfor grove feil for første gang. Jeg snubla likevel ganske greit på siste langside inn mot midten, noe dommerne tydelig så, men de tilga oss fordi jeg kom inn i takt igjen kjapt nok. Og det hele resulterte i 10+10+9+8, over all forventing, og er som sagt det resultatet jeg er mest glad for så langt, selv om vi poengmessig gjorde det hakket bedre i sambaen. Nå har vi fått førsteplass hos dommerne i 4 av 7 danser, og nå 3 førsteplasser på rad. Jeg håper virkelig ikke at seerene regner med at vi kommer oss videre på "egenhånd" for det. Fra nå og utover trenger vi alle de stemmene vi kan få!

quickstep
Quickstep

Slutt for Bettan og Mats
Nok en gang viste det seg at det er livsfarlig å havne midt på treet etter at dommerne har sagt sitt, selv om "midt på treet" nå ikke lenger betyr "middels godt". Det betyr "veldig bra" ettersom det er blitt utrolig tett mellom parene poengmessig. Og Bettan og Mats danset skitbra på fredag, men havnet på en tredjeplass av fem hos dommerne, og måtte forlate konkurransen fordi de tydeligvis ikke fikk nok seerstemmer. Det var nok en gang et uventet utfall, men overraskelsene har jo stått i kø i dette programmet. Og så entusiastiske og positive Elisabeth og Mats har vært til alt, alle og konkurransen hadde det vært moro å ha dem med videre. Ærlig talt så jeg på dem som et bænkers finalepar. Og det tror jeg at veldig mange andre også gjorde.

Bettan52
På femteplass. Elisabeth med 5-kappen som Alexandra og jeg brukte etter vår Paso Doble fredag for to uker siden. Nummer 5 er vårt stemmenummer, men det ble også altså en femteplass for Elisabeth og Mats i "Skal vi danse?".

Chachacha og wienervals
Kommende fredag skal alle parene danse to danser: Alexandra og jeg har chachacha, Susann og Asmund har paso doble, Tone og Tom-Erik har quickstep, og Steffen og Ingrid Beate har engelsk vals. I tillegg skal alle parene danse wienervals samtidig på gulvet. Vi var ganske sikre på å få chachacha denne gangen i og med at det er den eneste latindansen vi ennå ikke har danset, samtidig som vi hadde standarddans i forrige program. (For vår del er det nå bare standarddansen tango som gjenstår dersom vi kommer videre etter kommende fredag). Chachacha passer oss ganske godt, tror jeg, og vi har fått bra musikk. Ikke så veldig kjent låt ("Tres Deseos"), men den er perfekt til chachacha. Foreløpig synes jeg at wienervalsen teknisk sett er vanskeligere enn chachacha'en. Wienervalsen går veldig fort, og skal sveve lett og jevnt over gulvet uten like mye "hev og senk" som i engelsk vals. Fotarbeidet er også en god del annerledes, men er lievel lett å blande med den mye langsommere engelske valsen. Sånn sett tror jeg at Steffen har den vanskeligste oppgaven av alle kommende fredag; han skal danse både engelsk vals og wienervals i samme program.

Fire få
Mandag hadde vi fellestrening på wienervals i TV2-studioet. Det er veldig rart å ha blitt fire par; vi er så få, og det er så vanskelig å forstå at alle er tilstede når vi nå bare er åtte mennesker, imotsetning til 20 som vi var i starten. Men selv om det nå nærmer seg slutten av konkurransen er det en ganske avslappet stemning oss parene imellom. Jeg tror at alle er veldig fornøyd med å ha kommet så langt som vi har gjort, og det er ingen krise å bli stemt ut nå selv om alle garantert vil gjøre sitt beste fremover. Vi har jo sett overraskelser tidligere, og ingen føler seg sikre. Det er bare å køle på.

3proffer
Alexandra, Asmund og Ingrid Beate - tre av de fire siste proffdanserne igjen, i tillegg til Tom-Erik. Her sitter de og diskuterer hvilken låt de har lyst på til en eventuell finale-freestyledans. Vi må nemlig bestemme oss for den innen kommende fredag. Selv om kun to av parene skal til finalen.

Overtro og lykketruse
Etter hvert har nok flere av oss fått mer og mer faste rutiner før hver sending. Steffen og jeg har hatt vår sedvanlige lunsj i 15-tiden hver fredag; vi har alltid sittet ved det samme bordet, har alltid drukket det samme, og har alltid bestilt rett nummer 13(!) fra den kinesiske menyen. Men sist fredag var stambordet vårt opptatt, og vi måtte pent sette oss ved et annet. Vi ble begge litt urolige for at dette skulle betyr ulykke for en av oss. Heldigvis gikk DET bra, så da er det vel ikke bordet som betyr noe, men nummeret på retten. Videre har jeg det sånn at jeg MÅ se hvor de jeg kjenner sitter i salen før sendingen starter, hvis ikke blir jeg rar. Og Tone kunne idag fortelle at hun alltid bruker samme truse under hver sending. Hehe. Men jeg regner jo med at hun vasker lykketrusa fra fredag til fredag, da...
ToneogTom2
Tone og Tom-Erik fra mandagens fellestrening i wienervals. Jeg har ikke noe bilde av Tone i lykketrusa, men det kan jo hende at boxeren til Tom-Erik også kan gi gode resultater neste fredag.

ToneogKri
Tone er kjent for å ha tunga ute. Denne gangen havnet den i øret mitt, rett etter fellestrening med wienervals. Mon tro om det betyr lykke?


Kommentarer:
Postet av:

Hei Kristian. Endelig hørte vi fra deg.

Lykke til på fredag.

07.nov.2006 @ 06:07
Postet av:

Ser dere Kristian skriver at de trenger
alle stemmene de kan få nå. Så husk å
stemme 5 til 26400 eller 82949105.

07.nov.2006 @ 06:56
Postet av: Eva

Til Alexandra og Kristian.
Jeg har sagt det før og sier det igjen,
Gratulerer med førsteplassen på sist
fredag.

07.nov.2006 @ 07:01
Postet av: Tina

Hey!
Jeg er no sinnsykt fan av dere!
Lover å stemme MASSE på fredag, har hittil stemt 24 ganger.
Stå på og måtte dere vinne heile skiten!

07.nov.2006 @ 07:57
URL: http://www.i-am-the-sugargirl.piczo.com
Postet av: Kaos

Du er bare superflink å lære dansene, Gutt. mon tro hva mer du er supergod i/ til å lære ;)
he he... hører jo litt in-side-information, you know ;))
Lykke til på fredag da!

smuuuuut..

07.nov.2006 @ 08:50
Postet av: Sangria

God morgen, Kristian!
Tusen takk for nok et fint innlegg. Det er så kjekt å få vite litt mer om hva som skjer i kulissene, vet du. Masse lykke til med cha cha og wienervals, jeg gleder meg til å se dere på gulvet fredag. Jeg stemmer litt hver dag, jeg!

Klem fra Sangria

07.nov.2006 @ 09:11
Postet av: Lille-Finn

Broren din er SØØØØØT og sjekk!!!! Til å spise opp.
Hilsen Lille-Finn.

07.nov.2006 @ 09:25
Postet av: Lille Mø

Haha....jeg bare lerålerålermasseheletiden...For i går kjøpte jeg meg verdens kuleste pysj. Muppet Show!! Ha,ha.......Kermit er en sabla fin fyr;)

07.nov.2006 @ 09:53
Postet av: Lille Mø

En annen ting;Leste et eller annet sted at noen ville ha tightere bukser på deg..Du kan jo låne Kermit. Ogjeglerålerålerigjen..hi,hi...den bør da bli tight nok. Str xs i damestr...;-)Ville jo tatt seg helt fantastisk ut til chacha....eh..

07.nov.2006 @ 10:04
Postet av: Marit

Dere er jo bare best! De andre er flinke og, men det er dere som skal gå av med seieren. Du er den som faktisk har best utvikling fra uke til uke. Du er lærevillig, og det er jo bra. Fortsett med å gi 100% og hold fokus på det du gjør, så vinner du hele greia. Jeg stemmer i allefall en hel del på dere.

07.nov.2006 @ 10:18
Postet av: Eva

Til Tina, knallbra bilder av Kristian og
Alexandra du hadde siden din.

07.nov.2006 @ 10:20
Postet av: Caroline

Tusen takk for et utrolig bra innlegg Kristian!:) Nok en gang! Du skriver så bra! Fikk du god norsk-karakter på skolen eller? Virker sånn!:)
Bra å høre at chachacha går bra!:) Gleder meg til fredag:) Wienervalsen blir nok også perfekt!:) Gleder meg:D

Skulle vært bilde av Kristian og Alexandra, istedefor Kristian og Tone...Men det er vel ikke noe på gang der heller Kristian?

Klem Caroline

07.nov.2006 @ 10:48
Postet av: Seer

Artig å lese din blogg, koselig at du skriver å forteller masse og at du legger ut bilder, dere er utrolig flinke på dansegulvet, du er som den fødte danser, du er råbra, flink og morsom også. Lo godt når jeg så det bildet av deg og han der Tor, haha var så komisk, også så morsomt det du skriver der, jeg ler enda når jeg tenker på det, du skriver så mye bra her, koser meg veldig av å lese alt det komiske og det andre også da selvfølgelig. Ikke rart at du er så populær, du får nok ikke gå i fred på lenge nå. Håper du klarer å avvise alle damer på en passelig pen måte. :)

Stå på, hadde vært moro å sett deg i finalen.

07.nov.2006 @ 12:11
Postet av: Therese

Hei Kristian.
Så sitter jeg her igjen da og leser siste nytt fra deg. Alltid så koselig det. Ønsker deg og alexandra lykke til på fredag. Sikker på at det går bra denne gangen også.Når sover du da? Er du oppe hver natt? Hvis du kjeder deg en natt kan du bare komme til meg på sykehjemmet hvor jeg jobber og holde meg med selskap!?!? hehehe. Lykke til på fredag da!

07.nov.2006 @ 12:50
Postet av: Marit 26

Sydde du den 5-kappen selv? Skulle ikke forundre meg et sekund om du er flink til å sy også!!

07.nov.2006 @ 12:56
Postet av: Dama til Ole Brumm

Er du en ordentlig handy-man, i tillegg til alle andre positive sidene du har? Håper det ikke var du som hjalp Christer Torjussen med badet, i alle fall...!!

07.nov.2006 @ 13:09
Postet av: Shirley Holmes

Hei Kristian,
Siden alle andre bruker denne siden til å forgude deg, har jeg funnet ut at jeg skal bruke den til noe helt annet.
Du er jo en morsom kar som får meg til å le, og nå i det siste har jeg også merket meg at jeg blir littegranne mo i knærne når du viser deg på skjermen.
Du sier at du synes det er gøy med all den positive oppmerksomheten, så jeg fant ut at pokker ta - sånn oppmerksomhet vil jeg også ha!
Derfor velger jeg nå å legge meg i selen for å rote frem alle de som oppigjennom har syntes JEG var veldig morsom, og håper på å få hjelp av deg og de tusenvis av andre som er innom denne siden hver dag.
Idag vil jeg gjerne få begynne med å lete etter min barndomsvenn Knut.
Knut er en venn fra den gang etternavn ikke eksisterte i vårt vokabular, såfremt man ikke het Kristine eller Katrine.
Jeg tipper gutten ble født i det herrens år 1983, da jeg selv var en nyyyydelig tulle på ett, og så vidt jeg husker var faren en meget dyprøstet mann (noen som kan nikke gjenkjennende ennå?).
Knut var, om enn uvitende, offer for min aldri så lille barnehageforelskelse, da jeg skarrende flyttet inn i Myrerjordet barnehage på Grefsen. Knut hadde det med å snuble på samme sted hver dag og blø neseblo, og når man er seks år og løper fortest i hele barnehagen fordi man er to hoder høyere enn alle de andre, så er neseblod littegrann tøft (noen som vet hvem han er nååå da?).
Så kommer den kuleste informasjonen: Til den dag i dag er det en plikt i hele min familie å rope "der bor Knut!", når man kjører forbi det huset med tårn på Grefsen (mulig det er flere av slagsen, men de som vet hva jeg mener, vet hva jeg mener). Knut vokste altså opp i et hus med tårn, og etter en bursdag der de viste Donaldfilm prosjektert rett på veggen!!! (dette var jo tross alt på 80-tallet), var dette bare huset over alle hus.
Som litt mer ukul informasjon kan jeg opplyse at våre veier senere krysset hverandre i Grefsen- og Kjelsås Skoles Strykeorkester, hvilket fra min side er en godt bevart hemmelighet etter at jeg som åtteåring krysset "elven" and never looked back. Tar jeg helt feil når jeg sier at det var her førstefiolinist Knut applauderte førstecellistinnens humor ved enhver bruspause?
Jeg håper noen vet hvor derborknut-Knut befinner seg og hva han driver med, for jeg er skrekkelig nysgjerrig. Hva ble det egentlig av ham?! Jeg mener, hadde noen av dere som gikk i barnehagen til Kristian regnet med å se ham på Skal vi danse?! Nei? Så hvor ble det mon av min Knut?!
Så nå, ettersom jeg har funnet ut hva dette bloggkommentarforumet faktisk kan brukes til, håper jeg på god respons og setter meg pal ned og venter.

07.nov.2006 @ 13:32
Postet av: Elise

Hiya!

Hats off to you on your quickstep! (Hail Kristian, hail, hail, hail, etc...) Excellent performance (from what I could see on the TV screen, that is)! I watch the show every single Friday! Keep up the good work! Keeping my fingers crossed for ya! Take care!

Smiles! :-)

Oh yeah, speaking of smiles, despite your fervent attempts to avoid smiling at any cost, you still do (at times). You've got a very nice smile! Just had to point that out. Go on, don't be shy! ;-)

07.nov.2006 @ 14:04
Postet av: )

Oioi, håper den tungen til Tone ikke kom lenger enn øret ditt...

07.nov.2006 @ 14:47
Postet av: Liinda <3

Åhh. Kristian :D

07.nov.2006 @ 15:01
Postet av: Eva

Hallo alle sammen som skriver her, det var jo det jeg sa at Kristian hadde veldig mye å gjøre. Han sa det var derfor
han var litt sen denne gangen. Men han var ikke blitt høy på pæra eller lei av
oss. Vi må huske å stemme det er nå
de trenger stemmene skriver han.
Jeg har stemt mange ganger allerede.
Og hvor er dere alle i dag? Har vært veldig rolig her inne i dag.

07.nov.2006 @ 16:21
Postet av: Anna

Jeg hadde egentlig ikke tenkt å skrive noe som helst her noen gang, bare holde meg kald og rolig og tenke "herregud..." om alle de gale jentene... Men så ble jeg bare så fryktelig mo i hele kroppen. HVORDAN I HULESTE GÅR DET AN Å HA ET SÅ SINNSSYKT SEXY BLIKK SOM DU HAR PÅ DET SISTE BILDET??? Møter jeg deg på byen en gang og du ser slik på meg, så vet du hvorfor jeg siger sammen og svimer av etterpå... Det var bare det jeg ville si. Takk.

07.nov.2006 @ 16:30
Postet av:

Hvor mange år yngre kan en partner (kjæreste) maks være i forhold til deg?

07.nov.2006 @ 16:32
Postet av: anne

Vil bare ønske deg lykke til - du fortjener å vinne!
Og så er jeg så innmari sjalu på at du får opptil 700-800 kommentarer på innlegg i bloggen din. Og jeg ... ingen.
Kan det være fordi jeg er ukjent og litt gammel?
Hmm.. må tenke litt på den der

07.nov.2006 @ 16:39
URL: http://frapp.blogg.no
Postet av: tea

blir du med på teater?

07.nov.2006 @ 17:03
Postet av: Marielle

Hei.
Dere er absolutt de beste danserne!!! Helt nydelig å se på dere. Ønsker dere lykke til videre i konkurransen, og jeg skal nok sørge for å få dere til finalen;) Og Kristian du er veldig skjønn:)

07.nov.2006 @ 17:06
Postet av: EKS fanen!!...eller...???

ship o`hoi...

haha, dere er så søte sammen...!!
fvorittene mine fra starten..haha..men nå er jo dere favortitter til å vinne, så jeg tror jeg finner noen andre å heie..(jeg vet ikke hvorfor, men jeg vil ikke heie på dere når alle andre gjør det...!!!)

men det er jo steike meg igen andre igjen??!!!

hvem skal jeg heie på daa???

ps..jeg stemmer ike uansett, så jeg er vel ikke noe stort tap for dere..

07.nov.2006 @ 17:23
Postet av:

Hei kristian, koselig med nytt innlegg fra deg!

07.nov.2006 @ 17:37
Postet av:

Her er det ingen andre å stemme på enn Kristian og Alekxandra, og de stemmer vi på.!

07.nov.2006 @ 17:48
Postet av:

Heia, dere vinner, hadde en diskusjon på jobben også og det er liksom ingen tvil hos noen. Men jeg stemmer uansett.

07.nov.2006 @ 17:53
Postet av:

Marit26, skjønner din frustrasjo i går ja, hehe. Det var så stille i går, tror flere vaket rundt der inne og ventet ... Men ingen turde "si" noe liksom :)
Ville ikke mase eller forstyrre Kristian vet du, hadde vel litt dårlig samvittighet for maset natta før, hehe.

07.nov.2006 @ 18:03
Postet av: Lena

Det er ikke så mye å vente på nå da, innlegget har kommet, det må eventuelt være svar på kommentarer osv. Men de er jo veldig like blitt de også, alle spørsmålene altså... Ser det har stilnet her inne, blir nok ikke over syvhundre kommentarer denne gangen tror jeg.

07.nov.2006 @ 18:05
Postet av: S-m

Det var bare helt utrolig danset på fredag, atter en gang.

07.nov.2006 @ 18:06
Postet av: Hanne

Hei begge to
Dere er super flinke. Alexandra må være en drit god lærer. Ser også ut til at dere har det veldig morsomt. Er det tilfelle??

07.nov.2006 @ 19:02
Postet av:

lykke til på fredag.. skal stemme på deg og alexandra:D

07.nov.2006 @ 19:05
Postet av: Grho

Klart dere får mine stemmer, dere er rågode. Og så er dere et veldig pent par, Alexandra er rett og slett vakker.

07.nov.2006 @ 19:07
Postet av: Marit26

Lurer på om det er noen psykologistudenter der ute som har lyst på ei særdeles vanskelig hovedoppgave? Tror alle i "syklubben" er passe egnede stoff for det! Men at så mange har gått helt fra skaftet, er jo et lite bevis på hvor fantastisk denne karen er! Kristian, du har toppscore på alle tenkelige punkter! Gleder meg stooort til fredagen, NEAS kan bare prøve seg på et nytt strømbrudd!

07.nov.2006 @ 19:09
Postet av: Henrik =)

Heii

07.nov.2006 @ 19:12
Postet av: kløno

hmmm... dansa kan du, morsom e du. E da nåke du ikkje kan? Nei her e da berre te å prøva å klora smile ne igjen før da går rondt øyrene. Du e rett å slett berre herli =)

07.nov.2006 @ 19:15
Postet av: Henrik

Hei! Jeg heter Henrik og bare forguder dere. Dere er kjempe flinke og jeg synes dere er det beste paret. For å si det sånn så skjønner jeg ikke at de "profesjonelle" danserene/domerne kan se de bittesmå feilene, for jeg ser ikke en ensete feil. Kan godt hende at det er p.g.a at jeg ikke danser så mye bedre enn Finn Schjøll som var med i forrige runde av "Skal vi danse"! Har stemt meg tom på kontantkortet fordi jeg bare synes at dere er det aller beste paret, og Kristian, STÅ PÅ! Jeg vet at dere vinner! PS: Please svar! Med vennlig Hilsen en veldig god fan; HENRIK!

Postet av:

Eg lige deg. e du singel? Og denne gangen kan di faktisk prøva å svara folk... :) Vet du e busy, men.

07.nov.2006 @ 19:31
Postet av: janne melby

hei kristian

du får min stemme neste gang også.
love you

07.nov.2006 @ 19:31
Postet av: andrei kakurin

Hi Kristian!
Best wishes and good luck to you and Alexandra!
From Russia, from Siberia with love
Andrei and Irina Kakurin.

07.nov.2006 @ 19:40
Postet av: !!

heeeeeerlig!!

07.nov.2006 @ 20:10
Postet av: Frk BK

Jeg lurer litt på hva en erklært skjønnhet er for noe jeg..går f.eks Tone under den kategorien? Og ang hvor fantastisk denne karen er..ja han er kjekk å se på, morsom, sjarmerende, virker som han setter seg mål og når de..men, hvor kult er det å ha en type som aldri har tid til å være med deg, får masse mld og telefoner fra fremmede jenter, og kommer ALDRI å legger seg i senga sammen med deg, fordi han sitter oppe til fem om morgenen og skriver blogg til fansen?!Ikke akkurat drømmen..men fin underholdnig er han :)

07.nov.2006 @ 21:00
Postet av:

Er det bare jeg som har mista gnisten litt? Håper det kommer tilbake, det er jo både veldig artig og litt skummelt å være gal.

07.nov.2006 @ 21:15
Postet av: Linnea

Enig med de to siste her. Tror jeg trekker meg litt tilbake fra hele bloggen nå...

07.nov.2006 @ 21:23
Postet av: Caroline

Selv om dere trekker dere fra bloggen, ikke glem å stemme på han da..:) hehe...

07.nov.2006 @ 21:25
Postet av: Linnea

Sorry Caroline. Har ikke brukt ei krone på stemmer jeg. Og ikke har jeg tenkt å bruke det heller. SÅ viktig er det tross alt ikke. Finnes et liv utenom dette som jeg heller investerer litt i...

07.nov.2006 @ 21:30
Postet av: Caroline

Hehe..da så Linnea...Men du har vært liksom sinnsykt fan av han, siden du sier at du trekker deg litt tilbake fra bloggen? hvorfor det egentlig?

07.nov.2006 @ 21:40
Postet av: Linnea

For å si det sånn: Jeg har brukt altfor mye tid på å studere ALLE bilder veldig nøye, google masse, lese ALLE kommentarer, vente på nye kommentarer, sove for lite i vente på nye kommentarer, etc, etc - istedenfor å bruke tiden på å strilese til eksamen som nærmer seg altfor fort nå(skjelve...). Nå har jeg omsider våknet opp, endelig, og bobla sprakk med et brak! Derfor: Pugge nå. Slik er det med den saken - dessverre. Men jeg har jo fortsatt sansen da... Sukk.

07.nov.2006 @ 21:56
Postet av: Til frk BK ++

God aften :)

Her må jeg komme med et innlegg, som om jeg har noe med det - men gjør det likevel.
Nå tror jeg piffen har gått litt ut hos noen enkelte pga at det har vært så mange kommentarer og store forventninger. Alle vil ha en liten bit og noen vil liksom ha ALT og det har vi jo ingen rett til.

Når det gjelder meldinger og mails fra beundrere av det annet kjønn er det nok mange kjente som får det, og som de ganske sikkert stort sett leser og sletter uten å bry seg mer om det. Ihvertfall hvis de er i et forhold.

Når det gjelder erkærte skjønnheter tror jeg de flest med litt begrep skjønner hva som menes med det. At man ser litt lenger og hva som ligger dypere i en person, og at det ofte er glimtet i øyet, en litt skjev nese eller hva som helst som kan gjøre at man blir litt fascinert, betatt og nysgjerrig på et annet menneske.
Der er jeg fullstending på linje.
(Dessuten er det jo mange skjønnheter av begge kjønn som er veldig selvbevisste og blir dermed kjedelige. Har noen ganger ikke noe mer å by på en det ytre. Kan være greit i en periode, men ikke på sikt.)

Og når det gjelder døgnrytme; har du aldri vært singel og synes det kan være kjedelig å legge seg, eller at man nyter sin alenetid så mye at man trekker kvelden/natten helt til morgenen fordi man nyter stillheten, freden, roen og alt - og når man legger seg kommer jo morgendagen og hverdagen så alt for fort tilbake? At man liksom drar ut kvalitetstiden sin. Dessuten kan døgnet veldig ofte ha for få timer, og at man må bruke nettene til å rekke alt man har forpliktet seg til og også kanskje slappe litt av.
Og, det er faktisk ganske mange som kun trenger noen få timers søvn og vil heller leve maksimalt og utnytte tiden.

Vanskelig å forstå for de som legger seg klokken 10 og må ha 10 timers søvn hver natt kanskje?

I et forhold er man kanskje også mer motivert til å legge seg tidlig ?:)))

Jeg er ihvertfall helt på linje og skjønner meningen og poengene, forstår alt jeg :) Men vi er alle forskjellige,
heldigvis.

Ha en fin tirsdagskveld!

PS. Dette innlegget er MIN mening her jeg sitter, og for meg har bloggbruken og denne opplevelsen vært mange deilige frikvarter som jeg har nytt til det fulle.

07.nov.2006 @ 21:57
Postet av: Caroline

Til du som skrev det siste innlegget:
Er du ikke fan mer?..

07.nov.2006 @ 22:00
Postet av: Caroline

Kristian:
Hva synes du egentlig om Alexandra? Er du glad for at du fikk hun som dansepartner? Og har dere det like gøy på trening, som det ser ut på tv? Det ser jo ut som dere har det utrolig gøy sammen:) Hun ler jo utrolig mye av deg, men du har det vel gøy du også?
Så skriv gjerne litt om hva du synes om Alexandra, og om hennes dansemetoder!:) hehe..

Klem Caroline:)

07.nov.2006 @ 22:02
Postet av: Caroline

Hvis du mener jeg som skrev det rett over deg, så er jeg fortsatt fan og vil alltid forbli det, ingen fare :)
Jeg ville bare prøve å forklare og utdype litt jeg, fra mitt ståsted ...
Håper jeg ikke har gjort det vondt verre?

07.nov.2006 @ 22:03
Postet av:

Jeg mente selvfølgelig Til Caroline øverst vet du jenta mi ;)

07.nov.2006 @ 22:07
Postet av: Caroline

Mente deg ja:) hehe..:)
Bra du fortsatt er fan:) Du stemmer og sånn også eller? Han trenger alle stemmene han kan få nå!
Neineineineinei, du har ikke gjort vondt verre..bare skjønte ikke innlegget helt..men har lest igjennom det nå, og det er veldig bra:)

07.nov.2006 @ 22:08
Postet av: Til Caroline

Jeg er fan og jeg stemmer som bare det! Stemte ikke helt i starten, for de var liksom så suverene med en gang, men ganske fort (ref da Ingar gikk ut) skjønte jeg at her må seieren berges!
Synes vi mennesker er så flyktige jeg...
Og synes kristian er utrolig skjønn, jeg innbiller meg at jeg ser noe der som bare jeg ser, hehehe. At jeg ser litt av sjelen hans liksom, men den ble dyp du, ikke meningen :)

07.nov.2006 @ 22:15
Postet av: Til Caroline igjen...

Men DU også er en kjempefan av skjønningen vår og vil aldri endre på det vet jeg. Skikkelig trofast og fin er du. Og du har jo også litt inside-information fra tidligere, kjenner ham litt bedre, og vet mer enn de fleste av oss her inne.
Flott kvalitetsstempel i seg selv det på skjønningen vår. Vi har deg som en rettesnor her inne, bra!

07.nov.2006 @ 22:19
Postet av: Caroline

Bra at du stemmer:) Hva heter du? hehe..:P Jeg stemmer også! Hver dag:) De fleste jeg kjenner heier på de også liksom..eller alle jeg kjenner som ser på dette heier på Kristian og Alexandra:) Jeg synes også han er veldig kjekk..men jeg er bare 15 da..så jeg er ikke forelska liksom! Men Alexandra er også syyykt pen da!

07.nov.2006 @ 22:21
Postet av: Caroline

Er jeg trofast og fin? Ojojojojoj...hehe, nå ble jeg litt rørt her..Hvorfor er jeg det liksom! Skal jeg få skryt på Kristian sin blogg nå da..? huff...Koselig sagt:)

07.nov.2006 @ 22:22
Postet av: Caroline

Er jeg trofast og fin? ojojojojoj..nå ble jeg litt rørt her...Så utrolig fint sagt:) Hvorfor er jeg det da?

Rart...Jeg får skryt på Kristian sin blogg liksom....:P Hyggelig sagt av deg:)

07.nov.2006 @ 22:26
Postet av: Irene

Jeg heter ovennevnte men vet ikke om jeg er alene om det nicket her inne. Har ikke alltid brukt navnet heller, noen ganger ingen ting og noen ganger bare et ord eller noe. Jeg er nok eldre enn deg da, men det spiller ingen rolle det. Han har fans i alle aldre og det er ingen tvil ute i den gemene hop om hvem som er best og hvem som kommer til å vinne dette. Men om alle som synes han er best stemmer vet jeg ikke, tror ikke alle de "voksne" alltid kaster seg over telefonene selv om de synes han er suveren. Men jeg stemmer, fyrer av litt nå og da når jeg kommer på det :)

07.nov.2006 @ 22:26
Postet av: Caroline

Trodde den ikke ble sent første gang..:P

07.nov.2006 @ 22:26
Postet av: Caroline

Så hvorfor er jeg så trofast da..:P?

07.nov.2006 @ 22:27
Postet av: Irene

Jeg har studert innleggene såpass nøye at jeg har fått med meg alle dine innlegg og har fortstått at du er tro til dovre faller, og det synes jeg er kjempekoselig, lar deg ikke rikke og er oppriktig interessert i kristian. Du skulle vært lillesøsteran hans du :)

07.nov.2006 @ 22:29
Postet av: Sangria

God aften, Kristian.

Hmmm... Litt roligere her inne i kveld enn tidligere, men kanskje du syns det kan være ok å få en liten pust i bakken etter at det begynte å 'ta av' for alvor her på bloggen. ;-)

Eller kanskje har folk sluppet opp for spørsmål? Jeg lurer på et par ting, Kristian, om du orker:

Alle som ryker ut snakker om at de vil fortsette å danse etter at konkurransen. Hva med deg? Vil du lære mer dans nå da du har oppdaget hvor stort talent du har for det? Eller er det slutt når du er ute av 'danseboblen'? Sikker på at du kunne gjort det bra som danser, om ikke på et høyt profesjonelt nivå, så i allefall på et bra amatørnivå. :-D Ikke for det, du har sånn suksess med det du gjør på tv at du sikkert vil fortsette med det.

Apropos 'dagjobben' din... Kan du røpe noe om Seefood's planer etter jul? Eller er det top secret ennå? Om jeg ikke husker helt feil nevnte du noe på kommentarsporet på Espens dvd at du hadde hatt lyst til å prøve å spille en rolle der du ser helt annerledes ut (sminke, maske kostyme etc), slik som Espen gjør. Det hadde vært gøy å se hva du kan få til. De små parodiene du har gjort på Skal vi Danse har i i allefall fått meg til å le! Kanskje du kunne imitere Morten Harket, du har i allefall 'moovsa' inne, etter hva jeg har sett! ;-)

Jeg lurer også på om du har drevet noe med musikk i ungdommen? Skolekorps, f.eks? Du har en sånn fantastisk bra rytme at der må ligge en viss musikalitet under et sted. Kan du synge?

Ok, slutt på forhøret. ;-) Fortsatt lykke til med dansingen og bloggingen. Du hører det stadig vekk, men jeg vil slutte meg til dem som kommenterer hvor bra du skriver. Jeg er en liten petimeter når det gjelder det norske språket, både muntlig og skriftlig, og det er så vidunderlig å se og høre på noen som uttrykker seg så godt som du gjør.

Klem fra Sangria

07.nov.2006 @ 22:35
Postet av: Caroline

Irene:
Lillesøsteren hans:) så søtt sagt..:P Lagt merke til hva jeg har skrivd faktisk..:P JA, men det hadde vært utrolig kult og vært lillesøsteren hans liksom!:)

07.nov.2006 @ 22:39
Postet av: Sangria

Og hei, Caroline!

Jeg har også lagt merke til innleggene dine. Du virker som en veldig koselig jente. Står på for go'gutten vår! ;-)

Klem fra Sangria (Karin)

07.nov.2006 @ 22:41
Postet av: Frk BK

Oh ah cha cha cha! Har ikke mistet piffen i d hele tatt..leser fremdeles bloggen hver dag og stemmer som bare det!

Til deg over: Jeg lurte ikke på hva en uerklært skjønnhet er..jeg ville ha et konkret eksempel på hva en erklært skjønnhet er for Kristian Ødegård..d kan jo være veldig forskjellig fra menneske til menneske hvordan vi definerer skjønnhet nemlig..Når d gjelder å kommentere mulige "negative" ting med å være sammen med Kristian Ødegård, var det mer for å minne meg selv og alle andre som har latt seg sjarmere at alle mennesker har gode og dårlige sider, og uansett hvor perfekt Kristian fremstår så har han sikkert noen dårlige også, som vi aldri får oppdaget. Om man kunne levd med de eller ikke vil jo også være individuelt, men syns unsett det er viktig å være litt realistisk i drømmeland også, fordi vi faktisk ikke kjenner han (virker hvert fall som de fleste ikke gjør d).

peace

07.nov.2006 @ 23:05
Postet av: Irene

Søren og, plutselig ringte både fasttelefonen, mobiltelefonen og chattemeldingene haglet inn, ble susende travelt her et øyeblikk :)

Skulle bare kommentere at som du ser caroline så er det flere som har merket seg deg veldig positivt. Helt sikkert krisitan også! Og sangria, jeg har merket meg deg også jeg.
Fint det er noen av den harde kjerne her og kjenner jeg diverse personer rett dukker det opp noen utover kvelden også :)

07.nov.2006 @ 23:06
Postet av:

Skjønner frk BK :)
Det er så fort det blir misforståelser når man skal både lese og skrive fort alltid..
En erklært skjønnhet er vel en som de fleste finner attraktiv? Eller mange ihvertfall?
Og selvfølgelig har alle sine feil, alle kan irritere alle med noe over tid, men det spørst jo hvor viktig det er for den enkelte. Jeg, for eksempel kunne aldri bodd sammen men noen som MÅ legge seg tidlig uansett liksom, det ville ikke fungert i det hele tatt. Og som ikke kan ta seg et glass vin på en tirsdag eller henger seg opp i statussymboler eller hva naboene skal tro..
Men jeg ville tolerert alle de små tingene jentene henger seg opp i tror jeg... Ser liksom litt stort på bagateller ...
Men kom igjen hvis det er noe slurv i følelsene eller noe, DA henger jeg meg opp, hehe. Typisk jenter det også.
Dette er nok en liten drømmeverden, men jeg er klarsynt nok til å skjønne det. Har ingen drømmer om å få treffe kristian eller noe, det er ikke på det planet. Men liker ham bare. Som person og type, litt imponert egentlig av ham. Tror det ville vært slitsomt å være sammen med ham forresten, ville dødd av sjalusi :)

07.nov.2006 @ 23:21
Postet av: Frk BK til "navnløs"

Ja.enig med deg der..er også kjempe imponert!Syns d virker som han setter seg et mål og gjør alt for å nå det, det er en super egenskap!Liker også hvordan han fremstår som person, morsom og god, men samtidig litt sjenert, men likevel sterk og selvstendig ;)

07.nov.2006 @ 23:38
Postet av:

Signerer ovennevnte!

07.nov.2006 @ 23:38
Postet av:

Det er jo det som er så sjarmerende også,at han virker litt sjenert og blyg noen ganger midt oppi alt det kjekke og kule.Tror han har mange fine følelser inne seg jeg..Det er DET jeg finner mest attraktivt.

07.nov.2006 @ 23:44
Postet av: Kristine

Natta da Kristian! Håper at treningene deres går bra! Blir morsomt å se resultatet på fredag, gleder meg til å se to danser!

07.nov.2006 @ 23:44
Postet av:

Jeg synes han er flott, og han taklet bla. denne videoen på en fin måte. Den var jo bare morsom, men selv ville jeg nok løpt skrikende ut :D
Så han er veldig proff også, lar seg ikke vippe av pinnen. Synes han er skjønn jeg, det vil jeg alltid synes, uansett!

07.nov.2006 @ 23:48
Postet av: Kristine

Jeg har også forresten lagt merke til noen som stadig er her, sånn som Caroline, Sangria, Marit26, frk. BK, Warrior princess og div... Virker som om alle her inne ikke kan få nok. Inkludert meg? Men søvn må jeg ha, så å sitte på nettet her utover natta, kommer ikke på tale, da blir utrolig vanskelig å komme seg ut av senga i morgen , og når jeg først klarer det, dårlig tid og dårlig humør, og en STOR sjanse for å sovne på bussen...

07.nov.2006 @ 23:48
Postet av: Fan

Hei kristine.
Det er jo lov å legge seg for de som vil da vet du :) Og det er lov å legge seg sent, alt er heldigvis lov så sant man ikke skader noen :))
Det er mange som går igjen og det er mange som skriver uten navn. Og det er helt fint begge deler :)
Nei, vi kan IKKE få nok, er det noe rart da, hehe.
God natt og sov godt, drøm at kristian vinner da - så satser vi på at du er sanndrømt!

07.nov.2006 @ 23:52
Postet av: Frk BK

Hehe..når sikkert eeen gang et punkt der nok er nok..tror ikke du? jeg blir egentlig litt pinlig berørt av meg selv..føler meg litt patetisk som blir sjarmert gjennom tv'n..men ser jo ut til at mange har blitt d, så er jo litt trøst! God natt Kristine :)

08.nov.2006 @ 00:00
Postet av: Beundrer

Et lite ps til noen innlegg over her.

Tror forresten at hvis kristian finner en det smeller nok med vil han helt sikkert finne tid til henne! Og dessuten trenger man ikke sitte og holde hender hver kveld vel, man kan jo leve litt på hver sin kant og kose seg dobbelt så mye når man har en kveld sammen, f.eks.

08.nov.2006 @ 00:04
Postet av: Søvn

Jeg kan heller ikke få nok,og har ofret mange timer nattesøvn på opptak,blogging,googling og you name it.Helt sprø er jeg blitt-og liker det.
Men det er verdt hvert minutt og hver time,får heller ta igjen det sosiale når dette er over og får sove når jeg blir gammel,da har jeg tid nok.
Men om noen få uker er det over dere,det blir trist!!!

08.nov.2006 @ 00:08
Postet av: Til Shirley Holmes

Jeg har ikke peiling,men noen fra det området har det sikkert.

08.nov.2006 @ 00:11
Postet av:

Heisann Kristian!
Håper treningen går kjempebra og at dere er helt i rute, helt sikkert!
Begynte plutselig å tenke på at det er bare tre sendinger igjen jo ... Uff ...
Kommer til å få abstinenser jeg, får kanskje du også?

08.nov.2006 @ 00:18
Postet av: Randi

Kan ikke skjønne at dere ikke var helt i rute og likevel presterte så bra som dere gjorde, helt utrolig. Flott å kunne levere når det virkelig gjelder!

08.nov.2006 @ 00:21
Postet av: synnøve

Hei!
Lykke til videre. :) Håper dere vinner!

08.nov.2006 @ 00:23
Postet av: Sangria

Hei, Irene.

Fint at du har begynt å sette navn på innleggene dine, blir liksom litt lettere å 'snakke sammen' da! :-D

Nå blir jeg veldig filosofisk her, dere får bære over med meg eller bla scrolle nedover... ;-) Som jeg har nevnt i et tidligere innlegg syns jeg at denne kommunikasjonsformen er spennende, nettopp fordi det er en slik miks av forskjellige ting. E-mail og msn benytter de fleste seg av, fora der man vanligvis møter folk man kjenner på ordentlig. Jeg har også vært endel inne på forskjellige diskusjonsforum for å diskutere felles interesser som film, skuespillere etc, og der møter man som oftest folk man IKKE kjenner på ordentlig. Og om det er en kjendis som er temaet, så snakker man OM vedkommende, man snakker ikke MED ham. Det er det som gjør det så spennende, dette krysningspunktet mellom fiksjon og virkelighet. For samtidig som vi lever våre egne liv, både Kristian og vi, så 'møtes' vi her i cyberspace, og da blir plutselig grensene mellom 'oss' og 'dem' visket ut.

Nå vet jeg ikke i hvilken grad Kristian ser på seg selv som en kjendis, for selv om han har vært på tv, så har han jo ikke fått på langt nær den eksponeringen og oppmerksomheten han har fått i det siste! Livet blir nok aldri det samme igjen, selv når han kommer ut av danseboblen.

Hvor vil jeg med dette...? Sannelig om jeg vet, det er bare tankestrømmer rundt midnatt, tenker jeg. Jo, jeg tenker på det som har blitt nevnt om at vi ikke må 'innbille' oss noe i forhold til Kristian, at vi må skille mellom fantasi og virkelighet, at vi ikke kjenner ham, at sjansen for at vi skal treffes i det virkelige liv er minimale osv. Det er så. Og selvsagt vil det være vanskelig for ham å forholde seg til 500 000 nye bestevenner/potensielle kjærester! ;-) Men poenget er at kjendiser har et liv de og, med familie, venner og kjærester, de er ikke 'aliens', selv om det kanskje kan se sånn ut av og til. Og før de ble kjendiser, var de akkurat som deg og meg, og er det trolig fortsatt, det er bare det at de har et fjes og et navn mer kjent enn den gjennomsnittlige mannen i gata.

Huff, nå roter jeg meg visst inn i noe jeg ikke kommer ut av her... Det jeg mener er at man ikke nødvendigvis må begynne å behandle noen som får kjendisstatus på en annen måte enn man behandler folk flest. Jeg vet at noen kjendiser legger opp til det i måten de opptrer på, men det fine med Kristian etter min mening, er at han virker å være den samme gutten nå som da han begynte konkurransen (men kanskje noe mindre sjenert?), og jeg håper at han ikke føler at han må forandre på noe eller at folk behandler ham annerledes nå da han er blitt 'allemannseie' her i landet.

:-D

08.nov.2006 @ 00:29
Postet av: Love

Nå har vi vært forelsket i så mange uker her inne så nå må vel dette snart gå over til kjærlighet?? For det går jo enten den veien eller til likegyldig,og da velger jeg KJÆRLIGHETEN.
Min lille kjærlighet inne i mitt store hjerte.Der har han plass sammen men noen andre jeg også er glad i.

08.nov.2006 @ 00:36
Postet av: Irene

Hei Sangria, jeg har alltid lest innleggene dine med interesse. De er gjerne både lange og gode. Tror jeg må åpne to sider her for å se fortløpende når jeg skriver.
Jeg er også forundret over dette mediet, blir som en hjemmeside med dagbok og gjestebok og hvor man kan kommentere kristian og hverandre, et fint medium er det virkelig, man kommer så mye nærmere på bloggeier som deler sine opplevelser med oss og vi kan ta del i det hele. Og ikke minst hverandre :) Vi deler en liten stund med hverandre alle sammen og med kristian, koselig det. Håper jo han liker at vi er så engasjert og opptatt av hem. Klart han er en person som alle andre, med jobb, venner, familie og sine gode og dårlige dagrer som alle oss. Jeg liker ham ikke fordi han er en kjendis,
da måtte jeg i såfall lagt ned all denne tiden på hundrevis av andre ogsp,nope.)
Men har sldri tidligere hengt meg opp i kjendiser på noe som helst måte, det blir nok med denne ene gutten det gitt :)
Det var fordi han plusetlig dukket opp i dette programmet at det tok av for meg. Vet han danser fordi han ville glede moren sin, det var det første jeg la merke til og så har han jo vist oss alle de gode sidene vi er blitt så glad i ham for fra det jeg ser av ham på tv og her inne. Synes han gir mye av seg selv.
Tror ikke han har det i seg til å bli en ovenpå kjendis som tar av, tror han klarer å beholde bakkekontake rimelig fint. Men livet endrer seg nok for ham etterpå, men tror han ikke kommer til å endre seg for å tekkes noen og tror han forblir den samme. Håper det. Han har jo vært seg selv fra første program, har ikke endret seg noe det jeg kan se, bortsatt fra at han SMILTE stort og fornøyd til alexandra da de danset så flott på fredag. DA var han kanskje selv overrasket ovet at det gikk så smurt da de først kom utpå gulvet.
Han er bare helt skjønn, tror han er jordnær og kanskje for ingen ting at det er han og den andre jordnære (Steffen) som har funnet tonen. Dette ble nok surrete og rart, men sender det.
Iallefall, mektig imponert over den gutten!!!

Klem til Sangria

08.nov.2006 @ 01:06
Postet av: Fast bord

Kristian, hadde virkelig noen satt seg på deres faste bord, frekkingene, dere skulle jagd de bort fortere enn svint ;) Var det flere her denne fredagen eller?
Dere får reservere bord på fredag kanskje, just in case. Det er jo 50% sjanse for at en av dere går ut nå...
Så både bordet og retten bør være den samme. Folk ville ha flyttet seg hvis dere hadde sagt det vet du :)
Men neste gang går vel kanskje steffen ut da, men dere har spist der mange fredager nå. Hadde jeg bodd i oslo skulle jeg tatt meg noen timer fri fra jobben og slengt bortom, satt meg innerst i et hjørne og smugtittet. Tror jeg kunne turt å si hei til Steffen men ikke til deg, hehe.
Masse klemmer til dere begge på freddan

08.nov.2006 @ 01:15
Postet av: And the winner is ..

Du den skjønne kommer til å gå videre med letthet fredag, beklager å si at jeg tror steffen ryker nå, hvis ikke kan han jo vinne hele greia, hehe. Han må ha utrolig mange fans der ute.
Men dere går ihvertfall suverten videre og jeg tror nok dere vinner glatt. Dere får dommerstemmerne og så kommer det fra alle ute og her inne. Jeg stemmer ihvertall.

08.nov.2006 @ 01:19
Postet av:

Du har fått litt skjegg igjen allerede, men går det til fredag igjen?

08.nov.2006 @ 01:27
Postet av: Skjegg

But no worry, går bra uten også.
Husker du sa du ikke kom til å bli så sosial de første dagene med glattbarbert ansikt. Men nå har du sittet i sofaen i lange tider med ansiktet og det tok ingen skade av, ikke deg selv heller håper jeg :D

08.nov.2006 @ 01:32
Postet av: Stemmer

Dere kommer til å vinne dette helt klart, jeg skal i hvertfall ikke gå i stemmefellen og risikere at du blir borte fra skjermen før tiden. Det vil jeg ikke! Så derfor får du maaange stemmer av meg.

08.nov.2006 @ 01:34
Postet av: Masse stemmer

Noen her som er enig eller?

Vi må huske på å stemme på han som har gitt den beste underholdningen når det gjelder dans, flott blogg, fine bilder, masse svar. Han har nok lagt mer jobb i det enn de fleste. Det skal vi berømme ham for ved å stemme!!!!!!!!!!

08.nov.2006 @ 01:36
Postet av:

I tillegg har han jo gitt av seg selv i hvert program. Han har vært morsom, sjarmerende og ikke minst nydelig :P
Nei, vil ha ham der de siste ukene nå, etterpå er det jo over ... Blir trist synes jeg.

Så stem 5 til 26400.

08.nov.2006 @ 01:38
Postet av:

Jeg skal se an litt hvor høyt de kommer hos dommerne,hvis de ikke ligger på første skal jeg stemme til krampa tar meg den hele timen til det er utstemming!!!!
Og dere også!!!

08.nov.2006 @ 01:41
Postet av: Hei

Mange lange innlegg med flere som har mye på hjertet i dag!Det har jeg også.Nå må vi ikke bli helt barnslige her og straffe Kristian fordi så mange satt oppe hele søndags kveld og natt og ventet på innlegg og kommentarer som ikke kom.Og de som logget seg forventningsfullt på i løpet av mandagen ble også skuffet.Men han skrev jo ihvertall hovedinnlegg natta etter men da hadde puffen gått litt ut av enkelte virker det som.Og så blir man litt skuffet og såret og mener vel at når ikke han gidder så gidder ikke vi heller.Litt som det var på bloggen til tone en god stund.Men hun tok seg opp og fansen var tilbak.Opp som en løve og ned som en bjørnefell eller hva det heter, og så opp igjen!!!!.For dette er barnslig av oss,og så barnslig er vi vel ikke?Jeg tror han prøver så godt han kan og at han også kommer innom etterhvert med noen kommentarer.

Så til dere(oss)som ble litt skuffet,det legger vi bak oss!!!!

Og stemmer 5 til 26400, den beste må jo vinne dette programmet uansett!!!

Vi håper og tror han kommer sterkere tilbake når han har mulighet til det.

08.nov.2006 @ 01:56
Postet av: Marit?

Har ikke sett noe til deg i kveld?

08.nov.2006 @ 01:58
Postet av: Veldig fan fortsatt

Hvis det blir stille her så får jeg heller sette på skal vi se; Quickstep først, deretter samba så Paso Doble trur eg. Også litt rumba til slutt. Og litt spoling til innleggene til kristian & A, han i sofaen osv. Har en slem tendens til ikke å se så mye på de andre, merkelig :))))

08.nov.2006 @ 02:06
Postet av:

Alle dere andre fra "syklubben" da, vi hadde det jo så moro og ble sikkert par hundre rosende og fnisende innlegg fra oss på søndag kveld og natt :))) Har dere lagt inn årene alle mann, dårlig gjort :((((

08.nov.2006 @ 02:14
Postet av: "Lei meg"

Du er tilgitt Marit26,om det er strømmen eller hva som helst som har gjort det,for du er ihuga fan vet jeg. Men alle dere andre da??? Tilgir aaaaaldri dere, hehe. Joda, men frykter at luften gikk ut av ballongen til mange, VIL IKKE AT DET SKAL VÆRE SÅNN.
Jeg var skuffet selv jeg, men har kommet over det heldigvis.
Kast det bak dere som Trine ville sagt,og kom tebakkars :)

08.nov.2006 @ 02:19
Postet av:

Vi må stemme uansett hvordan det går,
for det var på grunn av for lite
publikumstemmer Bettan og Mads røk ut.
Og det vil vi ikke at Kristian og
Alexandra skal gjøre, de skal vinne
og da må vi hjelpe dem ved å stemme på
dem. De er tross alt best og har vunnet
de 3 siste dansene nå. Det er tross alt
en dansekonkuranse og ikke et show som
noen tror, og da fortjener de som er
best til å danse, også og vinne.
Så stem folkens. 82949105 eller sms 5
til 26400.

08.nov.2006 @ 02:20
Postet av: Dødt

Nei her var det dødt, kan vel ikke skrive mer med meg selv nå, det er jeg som har skrevet flere av innleggene over her. Men da er det tid for videotime med Kristian som skal nytes med et lite glass vin faktisk, på en tirsdags kveld :)
God natt kjære Kristian, jeg kommer nok innom å sjekker igjen her om en times tid for å se om noen har dukket opp.
Stor klem til drømmemannen vår !!!!

08.nov.2006 @ 02:25
Postet av:

Neimen, der var det noen jo :)

08.nov.2006 @ 02:26
Postet av:

Ja, vi må stemme som bare det.
Vi vil ha ham der ute med flott dansing og morsomme kommentarer slik at vi kan nyte det mens det er...
Vi vil ha ham her inne med referater og bilder fra hver eneste dans, dette skal overhodet ikke bli den siste!!!

08.nov.2006 @ 02:30
Postet av: Betroelse

Jeg skal komme med en betroelse her,jeg er singel,ser helt ok ut,har et liv til vanlig,overhodet ikke desperat,drømmer ikke om noe møte eller forhold,sikkert ikke hans type heller-men helt oppslukt av denne kristian likevel.Det er så ille at jeg i perioder ikke vil legge meg i sengen en gang,legger meg litt på sofaen,ser litt skal vi danse innslag, jekker pc'n igjen,legger meg nedpå litt igjen med ham i tv-ruta og så er det pc,n igjen.Så legger jeg med nedpå sofaen for å sove en time eller to før jeg går på jobb,noen ganger.Andre ganger sitter jeg her til jeg skal rett på jobb.Går helt fint det.Jeg er seriøst avhengig og ble nesten glad da jeg merket piffen var litt borte i kveld etter jobben.Tenkte at vel vel,er egentlig litt fint,men samtidig savnet jeg det,så etter ny grundig lesing i bloggen hans,sjekking av alle bilder osv. luss litt opptaks-titting er jeg tilbake nesten der jeg var.Og det er jeg glad for,for det gir meg faktisk MYE av en eller annen grunn.Så denne gangen ble jeg ikke plutselig tatt med storm men hentet det frem igjen hos meg selv,helt frivillig påført...
Jeg synes han har så utrolig mye godt ved seg,det er lov til å bli forelsket i ham,nesten som man kan bli i små barn,andre jenter,eller generelt folk man bare blir GLAD i.

08.nov.2006 @ 02:59
Postet av: Lille Mø

Hei på deg Kristian;)
Skal vi kline? Jeg er nemlig innmari god på det...Du kan få referanser om du vil..Neida,fra spøk(?) til alvor: Hva slags jenter liker du egentlig? Er det slik at du foretrekker en spesiell hårfarge, en viss høyde osv? Eller er det mer sjarm og utstråling det går på?

Møøø:)

08.nov.2006 @ 08:02
Postet av: Caroline

Sangria og Karin: Tusen takk for at dere synes jeg virker hyggelig da:) Har jo vært fan av Kristian og Alexandra lenge liksom..og er det fortsatt! Men er det noen som har klipp fra da de danset rumba, jive og vals? Har alle andre, men ikke de..Noen som er interessert i å sende på mail?
Og jeg har også lagt merke til deres innlegg:) Er jo veldig bra de også:)

08.nov.2006 @ 09:01
Postet av: Tussi

Heisann!

Hvilke filmer er det du medvirker/regisserer i? Er det den med nøttene, nissene og Timothy? Og finnes det nr. 1, 2 osv. i dei filmene?

Og så lurer jeg veldig mye på en ting; kan du gi meg eksempler på noen selvutnevnte skjønnheter?
- og damer som vekker din interesse,hva ser du etter, hva bør en dame inneholde osv.?

PS! Er det greit hunden vår heter Nøttolf kanskje?

08.nov.2006 @ 09:34
Postet av: løven81

hei kristian!

jeg tror jeg skal på julebord den dagen finalen skal være... stemmer det at finalen skal være 24.november? vil det da bli sendt i reprise? jeg har fulgt med dere hele veien nå, og har veldig lyst til å få med meg finalen!

og way to go, forresten! du har jo virkelig sjarmert en hel nasjon! du er veldig flink da! morsom også! innleggene på bloggen din øker jo for hvert innlegg du legger inn!

håper å se alexandra og deg i finalen (dvs. hvis jeg får sett finalen....)!

lykke til!

08.nov.2006 @ 14:47
Postet av:

merkelig fenomen dette her... måtte bare si det.

blir du mobbet av kameratene dine for all oppmerksomheten om dagen eller, kristian?

08.nov.2006 @ 14:53
Postet av: Lise

Hei! Vil du være kjæresten min?

08.nov.2006 @ 15:37
Postet av:

HEI,SØTEN.

08.nov.2006 @ 16:43
Postet av: Nina

Caroline: Hei Caroline:D Tror jeg vet hvem du er! Heter bestevenninna di Camilla? Og liker du veldig godt Gitarkameratene? Hehe.. Jeg er Nina vettu;D Tror du veit hvem jeg er..=) Hehe.. Sjokk at du liker Kristian da:P Du får på en eller annen måte kontakt med alle:P hehe. Kristian har jo svart deg på mange innlegg her.. Håper du svarer da:) Og veit hvem jeg er.. Så jeg ikke har tatt feil person^^ Klem Nina:D

08.nov.2006 @ 17:51
Postet av: Caroline

Nina: Er du Nina nina? Nina som er fan av Idol liksom? Som jeg så en gang i Kongsvinger på idolkonsert?:O ojojojojoj...lenge siden sist! Jeg er bestevenninna til Camilla ja:) Hvorfor er det sjokk at jeg liker han? Heier du også på han? Klem Caroline:)

08.nov.2006 @ 17:55
Postet av: Stryn

Hei Kristian! Syns de er kjempeflinke begge to!! Men du, kjenne du Berthram?
Lykke til med alt!

08.nov.2006 @ 19:08
Postet av: Tina

Så jeg at det sto Kongsvinger her et sted???
Jeg er fra Kongsvinger og bor her!
Noen jeg kjenner som digger Kristian og Alexandra???
SI IFRA!!!!

08.nov.2006 @ 19:29
URL: http://www.i-am-the-sugargirl.piczo.com
Postet av: Caroline

Tina: Nei, jeg er ikke fra Kongsvinger..men jeg var på en konsert der i sommer!;)

08.nov.2006 @ 20:06
Postet av: Marit 26

Til "Lei meg"; Har hatt veldig mye å gjøre på jobben, ting har hopet seg temmelig opp i det siste... mon tro hvorfor...? Så det blir ikke syklubb på meg for fredagskvelden, tenker jeg... Men er fortsatt en veldig stor fan av vår herlige danser her, Kristian!! Men det er nå slik da at virkeligheten innhenter oss noen ganger, men vi kommer sterkt tilbake til helgen!!!

08.nov.2006 @ 20:07
Postet av: Caroline

Kristian:
Hva synes du egentlig om Alexandra? Er du glad for at du fikk hun som dansepartner? Og har dere det like gøy på trening, som det ser ut på tv? Det ser jo ut som dere har det utrolig gøy sammen:) Hun ler jo utrolig mye av deg, men du har det vel gøy du også?
Så skriv gjerne litt om hva du synes om Alexandra, og om hennes dansemetoder!:) hehe..

Klem Caroline:)

08.nov.2006 @ 20:08
Postet av: Marit 26

Til Alexandra og Kristian: Stemmer ivei på dere!! Dette vinner dere, og det blir vel fortjent! Makan til stå-på-vilje, er ikke mange som har den egenskapen!

08.nov.2006 @ 20:10
Postet av:

Til Kristian

Hvordan går det med prøvene til fredag ?
Kan vi snart bare få en bitteliten
oppdatering? Please.

08.nov.2006 @ 20:19
Postet av: En lieten oppfordring

Caroline:Det er fælt så du maser om Alexandra da?

Skal vi ikke være litt snille og la mannen få litt fred? Han er tross alt bare et menneske han også, akkurat som alle oss andre! Han har sikkert mer enn nok med all treningen til TO danser på fredag + alt det han gjør ellers. Hadde jo selvsagt vært hyggelig med en kommentar fra ham, men det kommer når det kommer. Husk; "tålmodighet er en dyd".

08.nov.2006 @ 20:51
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Hallo!

Jeg skal svare på ting og tang ganske så snart, men løper fra det ene til det andre om dagen, så det er lite med tid akkurat nå. I dag har vi trent fra 11-17:30, og nå må jeg gjøre litt jobbgreier og sånt. Beklager at ting tar tid, men jeg kan ikke gjøre stort med det akkurat nå. Sees snart.

(Forøvrig ligger vi greit an med chachacha'en, wienervalsen er det litt dårligere stelt med, men jeg regner med at vi skal komme oss gjennom koreografiene også denne fredagen. Kom gjennom chachacha'en istad, men med noen feil og litt dårlig holdning og slappe armer osv. Wienervalsen har egentlig ingen koreografi; vi bare svirrer rundt på gulvet i ring med de andre parene. Min oppgave er å svinge oss før vi når enden av parketten eller krasjer med noen av de andre parene. Og bytte trinn fra høyre til venstrevending og sånt. Wienervals går fort! Og den virker uendelig laaang! Vi gjør jo stort sett det samme hele veien.)

K.

08.nov.2006 @ 20:52
Postet av:

Så morsomt at du la inn innlegget nesten samtidig med meg!! Ble nesten litt forskrekka ;-)

08.nov.2006 @ 20:53
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Men en ting som dere kan få tenke litt på og synse om er:

HVIS (ja, HVIS!) vi skulle komme til finalen - hvilke to danser bør Alexandra og jeg danse? Vi skal velge to danser vi har danset tidligere; en standard og en latin. I tillegg kommer en freestyledans der vi velger musikk og konsept selv. Tre danser, altså - men to som vi har danset fra før...

Det hadde jo vært moro å høre om noen her har noen synspunkter på det..? (Og så får også jeg spurt dere om noe for en gangs skyld...)

K.

08.nov.2006 @ 21:00
Postet av:

Jeg tror det er lurt å ta noen av dansene dere ikke har fått 10'ere på fra før av... da vil dere imponere ekstra bra når dere danser dansene perfekte og får nye 10'ere!!

08.nov.2006 @ 21:18
Postet av: Toril

Hallo,Kristian.
Så kos å høre fra deg,
Ang, de dansene du vil at vi skal foreslå....
Jeg velger danser som du kan ha masse hår og skjegg!!
da er du "BERRE LEKKER"

08.nov.2006 @ 21:20
Postet av: Kristine

Hvis dere skulle komme til finalen, noe jeg tror dere gjør, så bør dere kanskje velge danser dere har gjort det bra i tidligere, som for eksempel samba eller paso doble :) Forøvrig funderer jeg på hva ei jente skal gjøre for å fange oppmerksomheten din? Jeg er nemlig skikkelig råtten på å sjekke opp noen via blogg :)

08.nov.2006 @ 21:22
Postet av:

emm, dere burde danse.. ååå, det er så vanskelig, for dere har vært såååå flinke i ALLE dansene! emm, det er helt umulig.. haha..

08.nov.2006 @ 21:23
Postet av: Eva

Hei, jeg synes dere skal danse samba som
den ene dansen hvis dere kommer til
finalen. Men dere er jo flinke i alt så.

08.nov.2006 @ 21:24
Postet av: Marit 26

hmm.. Den var litt vrien den... Dere har jo dansa veldig bra alle gangene, uansett hvilken dans. Men for min del synes jeg sambaen og slowfoxen er de dansene dere har hatt mest kjemi med hverandre og dansefølelse gjennom.. Men som sagt, det var min mening.. Spørsmålet er vel heller hvilke danser dere føler best for og er komfortable med. Jeg vet dere er de flinkeste av parene uansett hvilke danser dere måtte velge!! Lykke til!

08.nov.2006 @ 21:26
Postet av:

noen må si hva som skjer på danseskolen i kveld, for jeg får ikke sett den på fredag, fordi jeg må rett på jobb etter skolen. men jeg rekker sendingen da, heldigvis:D så viss noen kunne fortalt om det var noe gøy om kristian og alexandra så hadde det vørt digg:D

08.nov.2006 @ 21:31
Postet av: Caroline

Hei Kristian:) Så koselig å høre fra deg igjen!:) Jeg synes dere bør danse samba av latindansene, og rumba av standard-dansene:) Det høres vel bra ut?

08.nov.2006 @ 21:37
Postet av: Caroline

Går ikke danseskolen i dag?

08.nov.2006 @ 21:53
Postet av: Caroline

Haha, må le av meg selv..Rumba er ikke standard...Lol...Tenkte helt feil..Mente at dere enten bør danse samba ELLER rumba som latindans..og quickstep som standard-dans..:)

08.nov.2006 @ 21:55
Postet av: Nina

CAROLINE: Ja, jeg er henne.. Du så meg på konsert i Kongsvinger og en gang på Strømmen. Stemmer ikke det?:D Ja, jeg heier på han! Lurer på hvorfor vi alltid heier på de samme personene..! Du liker jo så mange kjendiser tenkte jeg.. Så da liker du vel han og;) Hehe. Ikke negativt ment altså! Lenge siden sist ja.. Prater så lite sammen på msn nå joo..:/ Du skal vel se på skal vi danse på fredag?:D Husk å stemme!:) Snakkes..Klem Nina

08.nov.2006 @ 22:06
Postet av: Caroline

NINA: Jepp, da stemmer det:)
hihihihihi...Så morsomt!:) Ja, vi må begynne å snakke mer sammen på msn!:)
Jepp,skal se på Skal vi danse på fredag vet du!:) Selvfølgelig:) Camilla kommer da, så da blir det stemming:) Selvfølgelig:)
Du stemmer vel du også? Alle jeg kjenner heier på han da:) Snakkes..Klem Caroline

08.nov.2006 @ 22:11
Postet av:

Dere må jo danse de dansene dere føler
at dere får best til.

08.nov.2006 @ 22:45
Postet av: Tingeling

Samba som latindans er mitt tips! Ekstra bra kjemi på dansegulvet den kvelden, synes jeg.

Burde vel egentlig ikke si dette dersom jeg ønsker at min "stemme" skal telle, men huff, hva gjør det siste Tone-bildet i den ellers så sjarmerende bloggen din? Hun er bare too much noen ganger...

08.nov.2006 @ 22:56
Postet av: Dama til Ole Brumm

Sitter og glaner på quickstepen deres inne på YouTube om igjen og om igjen!!

08.nov.2006 @ 23:16
Postet av: Marikken - DANS

Klart ikke å la vær gitt, men syns di to dansan burde vær to dåkker trives og har da mæst skøy med! Seeran sluk jo alt uansett!:)

08.nov.2006 @ 23:37
Postet av: Danseskolen

Hei, har sett dere på danseskolen i dag og koselig som alltid. Ser ut som dere har det fint og morsom som alltid. Dette kommer til å gå såå bra!

08.nov.2006 @ 23:49
Postet av: Ref danseskolen

På danseskolen fikk vi se mer av alle pga. at de nå er jo så få igjen. Litt fra trening og litt fra salen hvor det var fellestrening. De så ut som de har del morsomt som vanlig og Kristian var også i slag som vanlig, tuller og tøyser. Var en diskusjon mellom han og Alexandra hva de skulle lære amatørene, det var slisomt noen ganger:) Sjegget var ute igjen, selv om fellestreningen var mandag. Etterpå var alle ute og spiste middag sier tone i sin blogg.
Jeg så den borte men skal se den igjen fredag (og ta opp).

09.nov.2006 @ 00:01
Postet av:

Du var bare veldig skjønn igjen i dag på tv, hvordan klarer du alltid å være så kvikk og morsom?

09.nov.2006 @ 00:03
Postet av: Nye danser

Jeg personlig synes dere var strålende i samba og quickstep.

De har jeg på opptak og har studert nøye,mega. Har rumbaen og Paso Doble også, dere var veldig flinke i begge, men holder en knapp på sambaen i latin for den var noe eksepsjonell synes jeg.

Og i standard var dere strålende i Quickstep, den kan jeg utenat nå. Har desverre ikke opptak av engelsk vals og slowfox, så har ikke fått sett så nøye på de, men så på de borte hos noen og de var bra de også. Men altså en knapp på Quickstepen som var megabra.

Også likte jeg jive'n da, den var humoristisk. Liker jo alle sammen omtrent like godt, men holder en knapp på de to førstnevnte.

09.nov.2006 @ 00:17
Postet av: Ti dama til Ole Brum

Hvor finner man disse på youtube, søker man? Ligger alle dansene til kristian der?

09.nov.2006 @ 00:19
Postet av:

Caroline, danseskolen kom fem over halv elleve. Satt der slukøret selv men det var (sikkert viktig) håndballkamp istedenfor :( Men så kom de heldigvis da den var slutt!

09.nov.2006 @ 00:41
Postet av: Stemming

Dere vinner garantert igjen på fredag, vi kommer til å stemme veldig mange av oss. Jeg stemmer hele uken for jeg vet det blir bra uansett. Selv om noen ble litt furtne her inne så tror jeg nok de kommer til å stemme fredag likevel. Når de ser deg kommer alt frem igjen vet du ;D

09.nov.2006 @ 00:49
Postet av: Hei

Lurer på om det kommer noen kommentarer i kveld jeg, om jeg skal vente litt og se an eller legge meg som de andre? Hm.. Ser an litt jeg ....

09.nov.2006 @ 01:00
Postet av:

Nå vi ikke bli misunnelig på at tone fikk slikke ham i øret :D

09.nov.2006 @ 01:11
Postet av: Stille

Hm, liker ikke at det har blitt så stille her om nettene og at alle de gærne damene legger seg i stedenfor..
Håper det tar seg opp i morgenkveld som er kvelden før kvelden! Hjæleseg, litt nervøs nå, men vet det vil gå braaaa

09.nov.2006 @ 01:16
Postet av: Tingeling

Hehe, jo kanskje litt ;) Men det var ikke derfor jeg reagerte.

09.nov.2006 @ 01:16
Postet av: Sees i helgen da Marit26

Håper vi sees i helgen ihvertall da med lovprisning av den flott flinke gutten "vår".

09.nov.2006 @ 01:19
Postet av:

Nei, jeg skjønner hva du mener ...

09.nov.2006 @ 01:20
Postet av: HM

Nå må vi forsette å stemme som gale alle sammen slik at vi ikke sitter her og skriver nekrologer i helgen.. For meg er programmet ferdig hvis han går ut.
Men nei, ingen fare for det. Hvis ikke steffen går ut nå kan jo alt skje, men tror han gjør det. HAN må ha mange fans der ute som alltid ligger nederst og går forbi de som ligger langt over ...

09.nov.2006 @ 01:23
Postet av: Comments?

Tingeling, tror du at det kommer noen kommentarer i kveld? Er jo allerede onsdag og natt til fredag pleier han å komme med innlegg angående følelsene for dansene ... Og han kom jo med det nydelig sovebildet sist, samt alle de ville og morsomme drømmene :D

09.nov.2006 @ 01:30
Postet av: Tingeling

Det kommer nok noen svar på spørsmål i løpet av natta ja, og nytt innlegg tror jeg kommer i morgen kveld. Har jo fått faste vaner nå :)

09.nov.2006 @ 01:42
Postet av: SEBASTIAN

Jeg syns absolutt dere burde velge RUMBA. Det var en utrolig vakker dans. Satt med klump i halsen. NYDELIG!!!!!! Ellers fortsatt masse lykke til!!! Håper dere vinner. Dere er kjempe flinke, og kler hverandre veldig godt! Vi stemmer hver fredag!!!!

09.nov.2006 @ 01:50
Postet av: Til Kristian

Veldig vanskelig valg ...

Sambaen skilte seg helt klart ut, og det var da det tok HELT av her inne ihvertfall.
Men så var jo rumbaen og paso doble'n også veldig bra da. Får se litt mer på de forskjellige, men tror du vil score mest på sambaen.

Quickstep'n var også super, det ble en skikkelig gladlåt, de andre i standard var flotte og med fin musikk til, men Qs var så sprudlende - selv med Mrs. R.

Men vanskelig valg..

Hvis dere velger de to dere har fått skrikkelig høy score i, som de to med tierne så vil dere helt sikkert igjen få tiere, kanskje enda flere hvis dere danser enda hakket bedre, om mulig.

Vanskelig valg? Hva synes dere selv da?

09.nov.2006 @ 02:00
Postet av:

Ja enig at rumbaen var flott også, sensuell og fin.

09.nov.2006 @ 02:04
Postet av: Guro

Hei Kristian!
Vet du hva? Jeg skal på jobb i morgen, men da jeg så du stilte spørsmål om hvilke to danser dere bør velge, ble jeg pent nødt til å sette meg ned med web-tv og finne ut litt mer av dette:-)

Av standarddansene håper jeg å få se quickstep'en nok en gang, den var livlig, og så var det så mye fint fotarbeide. Dere hata jo sangen, men resultatet ble flott spør du meg! Har jo bare sett tre standarddanser av deg ennå da (hvis jeg holder styr på hva som er hva), og tango'en kan bli flott den også, men foreløpig ville jeg gått for quickstep, med slowfox som andrevalg.

Når det gjelder latin, elsket jeg både samba'en og jive'n deres. Samba'en var det virkelig noe spesielt med, som også poengsummen viste, det svingte skikkelig. Den var bare fantastisk, og dere har dermed bare 2 poeng å gå på når det gjelder forbedring. Likevel tror jeg det er en dommer- og publikumsslager. I jive har dere jo mer forbedringspotensiale, og jeg likte storyen i dansen veldig godt, men til syvende og sist ble den kanskje litt mer show enn en godbit for dommerne..? Så er det en god del programmer siden også da, du kan sikkert danse den mye bedre nå.
Hmm. Vanskelig dette, men per i dag ville jeg nok valgt quickstep og samba (selv om det er de to dansene dere har gjort det best i poengmessig også).

Det jeg lurer på er om dere kan gjøre om på koreografien til finalen? Skjønner det er liten tid til det da, men om det er mulig liksom? Hva med å legge inn et spektakulært løft et sted? :-)

Okei, sov godt, Kristian!
Jeg lo meg forresten skakk av deg da jeg så web-tv fra alle sendingene tidligere i kveld. "Har du fått smaken på mer nå? Bæng bæng bæng, også blir du..? Rar..?" HEHE. Du er enorm.

09.nov.2006 @ 02:42
Postet av:

Enig med ovennevnte!! Godt skrevet.
Får ikke inn web-tv... for dårlig kvalitet hos meg...
Noen som kan anbafale gode bredbånd?

09.nov.2006 @ 02:51
Postet av:

AUSTRALIAFRARERNE HILSER
En liten hilsen fra Jesper, Haklon

09.nov.2006 @ 02:56
Postet av: Iris :)

Hei hei! Sitter og leser om folk som sitter og venter på at du skal komme innpå å kommentere, til langt på natt.. Hehe.. (Ingen dømming av dere som gjør det altså) Hvordan føles det å få over 700 kommentarer på bloggen din? Hehe.. Er ganske masse da.. Leser du alle innleggene?

Jeg sitter som regel våken om natten jeg også, hehe.. Ikke hele natten da, men blir ofte sent.. Er liksom fred og ro da på en måte.. Sikkert ikke så sunt og snu døgnrytmen sånn men..

Ellers så vil jeg jo si som jeg har skrevet før, at du er utrolig flink til å danse, du sa du ble med, fordi din mor var så glad i dans, eller noe? Du har rytme da, tror ikke det er noe som har kommet etter du begynte i programmet.. Enten har man rytme i kroppen, eller så har man det ikke.. Og du har det, så absolutt! Kommer du til å fortsatte med dans etter *Skal vi danse* er ferdig? Gleder meg til Fredag, skal bli gøy og se deg på dansegulvet igjen! Skal stemme masse på dere:D Må du ikke slite deg helt ut med treningen da, viktig og ta pauser litt innimellom.. Klem til deg, fra meg:D

09.nov.2006 @ 03:54
URL: http://misstnt19.bravehost.com
Postet av: Kristine(1!)

Jeg synes dere skal danse samba eller rumba som latindans. Sambaen svingte det jo skikkelig av, men rumbaen var jo dødsbra den også. Og så synes jeg dere skal ta slowfox, selv om jeg likte quickstepen deres godt. Er bare noe med det at jeg likte den litt "drømmende" dansen (slowfox), synes den var så flott å se på!! (Tror Trine sa noe sånt som; "dette var to kropper som smeltet sammen og ble til ett!") En ide kan jo være at dere tar en rolig dans og en annen dans som er litt kvikker/går litt fortere. F.eks. rumba + quickstep, eller samba + slowfox. Bare et forslag, men du lurte jo på hva vi mente ;-)

Det som kan være litt dumt med å velge samba og quickstep er at det kanskje kan være vanskelig å klare å match de gode poengene dere fikk tidligere i programmet, og at det blir en liten nedtur, så sånn sett burde dere kanskje velge en dans dere har "forbedrings"-potensial i, men det kan jo selvfølgelig slå andre veien også. Vanskelig valg... Men det viktigste er jo at dere velger de dansene dere liker best å danse!! Ikke tenk så mye på hva slags poeng dere kan få for dem, for dere er så jevne i alle dansene, og det er det at dere selv virkelig synes dansen er morsom som gjelder.

Lykke til på fredag!!!

09.nov.2006 @ 07:06
Postet av: Lille Mø

Snakk om flaks. Mitt julebord er på lørdag 25 nov, så jeg får sett finalen;) Skal på artistgalla i Vallhall, og gleder meg veldig. Var der i fjor også, og det ble superbra. Kompisen din Espen var der i fjor, kommer han i år også kanskje? Synes helt klart du bør ta deg en tur dit og holde meg i hånden når alle skal synge "Deilig er jorden"...;) I tillegg kan du lære meg en tango for to..

09.nov.2006 @ 07:32
Postet av:

Vi må stemme så de kommer til finalen
send 5 til 26400 eller ring 82949105

09.nov.2006 @ 08:28
Postet av: Dama til Ole Brumm

Gå inn på YouTube, søk på Kristian Ødegård. Klikk på filmen av Alexandra og Kristian (den som inneholden kun bilder..) Når du begynner å se den, popper det opp nye filmer fra "Skal vi danse?" inne i den lille "scroll-rubrikken" til høyre.. HA EN FIN DAG ALLE SAMMEN!! STOOOOR KLEM TIL KRISTIAN!

09.nov.2006 @ 08:38
Postet av:

Gode herr Ø.

Fantastisk samba og artig q.s. seier no eg. Men kan henda de kan tenka litt taktisk, velge ein rask dans og ein mindre rask, og slik vise allsidighet? Eller/òg kan henda ein dans dåke verkeleg hadde/har taket på og ein dans der dåke hadde litt å gå på forbetringsmessig sett? Vise utvikling liksom. Samstundes må ein jo legge til Alexandra sin framifrå korografi på den kjipe songen Mrs.R sist, som plutselig vart artig :)
Mytji å væl mellom ja... OM de skulle kome til finalen vel og merke ;)

Alt godt.
Vh :)

09.nov.2006 @ 09:51
Postet av: Tussi

Vet ikke helt hva som inngår som latin og standardanser, men den dansen dere var MEGET bra i var da dere danset til "Too Lost".

Tror dere vinner mye på å ta sanger som er relativt kjente for folk flest, og sanger som fenger. Vil også tro at antrekket deres, først og fremst Alexandras, er ekstra flotte og gjennomførte på finaledagen.
Selfølgelig er det dansen(e) som teller og bør være i fokus, men av erfaring viser det seg jo at seerne kan stemme utifra helt andre ting og...

09.nov.2006 @ 09:51
Postet av:

btw... har verkeleg lyst til å gje deg mi stemme, men er litt prinsippfast og stemmer ikkje før i finalen på slike ting... Therefore; keep dancing like a hero ;)
-L-

09.nov.2006 @ 09:54
Postet av:

Glad jeg kun satt opp til tre i natt og ikke lenger, her var det ingenting jo og i dag er det torsdag :)

09.nov.2006 @ 10:19
Postet av: Til Linnea

Er du den samme som skrev dette flotte diktet? Da må du jo ikke bare plusellig begynne med lekser osv i stedet for å være her!! :)

Postet av: Silje Linnea
fant et lite dikt som handler om både drømmer og dans,så her kommer det..

only a dream away...


He sees her around
All by herself
His heart starts to pound
He's under her spell
The last time he saw her
Still plays in his head
He knows he cant have her,
but there in his bed

She's only a dream away
She's waiting for him at the end of the day
There's no one else but her on his mind
Night after night till the morning light
She's only a dream,only a dream,
Only a dream away

The moon's shini'n in
Through curtains of lace
She's dreaming of him
And his loving embrace
She'll meet him in Paris,or Old Mexico
They'll dance on the terrace
And he'll never know

He's only a dream away
He's waiting for her at the end of the day
There's no one else but him on her mind
Night after night till the morning light
He's only a dream,only a dream,
Only a dream away

He's missing her
While she's missing him
While love goes on missi'n the two of them...

They're only a dream away
Love's waiting for them at the end of the day
They don't have a clue,they're dreams could come true
Oh,what would they do,if they only knew?
They're only a dream,only a dream,
Only a dream away...

masse lykke til ikveld Kristian!!skal stemme på deg.

03.nov.2006 @ 18:57:35

09.nov.2006 @ 10:21
Postet av: Imponert

Veldig vanskelig med disse dansene,tror jeg gjerne vil se slowfoxen igjen,og så enten rumba eller samba,men alt er jo bra!

Masse lykke til,men det kommer til å gå braaaa,garantert.

Stor klem

09.nov.2006 @ 10:24
Postet av:

Enten samba/rumba og quickstep/slowfox

09.nov.2006 @ 10:32
Postet av:

Alt blir bra, uansett hva dere gjør!
Dere er kjempeflinke!

09.nov.2006 @ 10:38
Postet av: Maya

Enig med de fleste andre om at dere burde danse samba som latindans. I standard holder jeg en knapp på quickstep, så kan dere få dradd de siste to dommerne opp på 10-eren også ;-) Eneste er at det kanskje kan bli litt slitsomt med tre danser i høyt tempo (hvis fristildansen også er det, altså), så hvis dere føler behovet for å vise den rolige siden også, er kanskje slowfox et bedre valg -- alle dommerne sier jo at det er den vanskeligste dansen, så da får dere vist at dere virkelig behersker det supervanskelige også! :-) Men jeg tror dere vinner uansett hva dere velger ;-)

09.nov.2006 @ 11:49
Postet av: Caroline

Hvis Kristian og Alexandra kommer i finalen tror jeg de kommer til å vinne! Men for å klare å komme til finalen må alle stemme på fredag! Det kan hende at man tenker: "De er så populære, så alle stemmer på de!" Men husk å stemme:) Jeg er shitnervøs for i morgen, liksom..De kan ikke gå ut!

09.nov.2006 @ 11:54
Postet av: Lille Mø

Du Kristian....Ta en dans hvor du kan ha rufsehår og sjegg da...Også kan du godt "flashe" kassa litt...;)

09.nov.2006 @ 12:11
Postet av: Toril

HEI IGJEN,HELE NORGES SJARMTROLL.
Skulle gjerne ha sett deg danse disco,jeg!Og da må du legge inn den derre fine snurringa på ryggekulen,vet du.Vet ikke hva det kalles,men du kommer til å sjarmere ENDA flere i senk DA! Klemmer til deg,fra meg.

09.nov.2006 @ 14:24
Postet av: meg:)

Hei..
Hva tenker du på når du står på golvet og noen skal bli stemt ut?
Du må jo være fryktelig nervøs!?
Jeg blir helt dårlig jeg, er redd for at du ikke skal komme videre, så hva er du da..? Hehe..
Dere kommmer til å vinne.. Det er jeg 120% sikker på:P
PS: Likte jive'n veldig godt..
stoor klem..

09.nov.2006 @ 16:08
Postet av: Caroline

Meg: Helt enig med deg! Er også helt dårlig når de sier hvem som kommer videre og ikke.....Helt sykt altså.....er så nervøs! Men husk å stem da:)

09.nov.2006 @ 16:11
Postet av: Sangria

Hei Kristian.

Jeg syns dere har vært gode i alle danser, så det er vanskelig å komme med noe råd. På den ene siden kan det være lurt å 'safe' og danse noe dere vet dere får bra til. Samtidig bør dere vel 'strekke' dere litt i forhold til dommerne, og danse noe dere ikke har danset SÅ bra før, slik at de blir imponerte og henter fram 4 x 10 denne gangen!

Jeg likte personlig best sambaen og quickstepen deres, men rhumbaen og slowfoxen var også gode.

Lykke til videre.

Klem fra Sangria :-*

09.nov.2006 @ 16:12
Postet av: Silje Linnea

jeg som skrev diktet..ikke Linnea.

S :)

09.nov.2006 @ 17:20
Postet av:

steikje

09.nov.2006 @ 17:39
Postet av: Sangria

On second thought... Drit i det som 'lønner seg'! Dans det dere syns er mest gøy, jeg er sikker på at det blir fantastisk uansett hva dere velger!

Two thumbs up! :-D

Sangria

09.nov.2006 @ 18:13
Postet av: Nina

CAROLINE: Ja, jeg stemmer:) Alle jeg kjenner heier på han også! Han må vinne:D

09.nov.2006 @ 18:36
Postet av:

Nå dukket det opp noe nytt her plutselig :-)

09.nov.2006 @ 20:04
Postet av: Hm

Lurer litt på om/når det kommer noen svar her?

09.nov.2006 @ 20:24
Postet av: Caroline

Gleder meg sånn til i morgen:)

09.nov.2006 @ 21:11
Postet av:

Jeg også!

09.nov.2006 @ 21:28
Postet av:

Nydelige gutten/mannen!!!!!!!!!

09.nov.2006 @ 21:58
Postet av:

Smask!!

09.nov.2006 @ 22:33
Postet av: Caroline

Gleder meg:)

10.nov.2006 @ 09:10
Postet av: Kristian og Alexandra i wienervals

Hei dere to som sikkert nå trener uten stans. Jeg gleder meg til å se dere danse wienervals. Det er en nydelig, nydelig dans. Alltid drømt om å kunne kle meg i en flott kjole og danse wienervals i en stor sal. Gleder meg til å se alle de flotte kjolene og de elegante menn i kveld. Du, dere blir selvfølgelig de mest elegante da ingen der er så kjekk som du. Og Alexandra er jo bare nydelig. Håper du og Sussan går videre da dere er best.
Lykke til i kveld. For oss er dette fredagens høydepunkt.
Stor klem til dere begge fra Snuppa

10.nov.2006 @ 13:04
Postet av: Eve Foseid

Hei Kristian og Alexandra.
Vil bare ønske dere lykke til i kveld og kommende fredager pluss selvfølgelig det som gjenstår av trening.Jeg er en dansemamma og har sett mye dans i mange år og du imponerer meg Kristian,men det gjør også Alexandra.Hun er min ene sønns trener på torsdager og jeg har lenge visst at hun er den beste.Så ikke bare har du talent og er god ,men du fikk den beste treneren også.Dette burde bli finaleplass om ikke helt til toppen.Vi stemmer som bare f..... hver fredag og jeg har måtte kjøpe abonnement til telefonen min fordi kontantkortet aldri holdt helt ut.Men pytt det går til en god sak (dette skal ikke misforstås).Lykke til i kveld vi benker oss foran TV`n og krysser alt som er mulig å krysse. Eve,Ole Martin, Karl Trygve og Pål Einar pluss et par til.

10.nov.2006 @ 17:06
Postet av: Murre

Hei!
Dere er de beste altså, dere skal vinne!
Jeg har en venninne som er enda mer gal en det jeg er når det gjelder "Skal vi danse"(er gal etter det jeg også da.) Vi syns begge at du og Alexandra er de aller beste.
Vi prater om dere nesten hver dag :P
Så dere må vinne altså... Ønsker dere lykke til idag og de neste fredagene, dere er så flinke. Skal hilse fra venninna mi også da. Stå på! Klem fra Murre.

10.nov.2006 @ 17:07
Postet av: Maf?

Gudd løkk hønni! Nå sitter fanskaren din å venter spent på å se den fantastisk dyktige Kristian entre dansegulvet med Chacha og pølsewalz. Jeehz..at du tør. Vi andre amarørmessige danseløver får holde oss til å shake æsn i mørke nattklubber, så får du og Alexandra stå for underholdningen i topp-sjiktet. KJØR HARDT KJØR STIL

Maf.

10.nov.2006 @ 19:14
Postet av:

Dere danset suverent som alltid.

14.nov.2006 @ 22:13
Postet av:

Du har utrolig pene øyne!!!!!!!

20.nov.2006 @ 01:18
Postet av:

Nyyyyyyyyyyyydelige øyne.

20.nov.2006 @ 01:27
Postet av:

Fantastiske øyne som man kan drukne i ....

20.nov.2006 @ 02:36
Postet av:

utrolige du ..

27.nov.2006 @ 05:59
Postet av:

Håper du har det bra og koser deg nå kristian.

03.des.2006 @ 03:12
Postet av:

Om det er med tungen til tone eller andre så håper jeg du koser deg masse :D))

03.des.2006 @ 03:52
Postet av:

Dere var helt utrolige igjen med quickstep,skjønner ikke at man kan være like gode i ALLE dansene Kristian, du er et unikum!!!

04.des.2006 @ 03:25
Postet av:

Quicksteppen ble så overaskende bra da dere jo var litt negative til musikken i utgangspunktet. Men den ble så BRA!!!

09.des.2006 @ 23:24
Postet av:

alt du gjør blir til gull

10.des.2006 @ 02:19
Postet av: Benedicte

Hei Kristian!
Ååååååååååå..... Jeg bare elsker deg asså...=)Du er bare så bra! Morsom, flink til å danse og alt det andre som hører med!!! Klem, Klem..........

11.des.2006 @ 12:55
Postet av:

Du er bare så skjønn kristian!

24.des.2006 @ 05:31
Postet av:

lurer på hvor mye hold det var i ryktene om at tone droppa tom-erik til fordel for deg?
men spiller ingen rolle altså,bare pittelitt nysgjerrig:D

25.des.2006 @ 06:27
Postet av:

Du vant uansett en utrolig velfortjent seier i SVD, en annen vinner enn deg ville vært vanvittig.

25.des.2006 @ 06:35
Postet av:

Det var så gøy å se quicksteppen,du var god fra første trinn,og den ble så morsom:))
Tenk at det ble en av de beste dansene deres til tross for en litt dårlig låt.

25.des.2006 @ 06:37
Postet av:

dansen ble så flott og quick :))

28.des.2006 @ 04:09
Postet av:

Mørke, pene, farlige øyne ...!

30.des.2006 @ 22:00
Postet av:

MMM :O

31.des.2006 @ 03:05
Postet av:

Skjønn er du!:D

13.jan.2007 @ 19:20
Postet av:

Utrulig pene øyne du har med lange vipper .... sukk

13.jan.2007 @ 22:16
Postet av:

Bare nydelig,bare veldig,veldig nydelig...

14.jan.2007 @ 05:40
Postet av:

mmmm veldig nydelig....

02.feb.2007 @ 03:34
Postet av:

Oh yes ...!

25.mar.2007 @ 06:21

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/2619574
hits