Finnes det en dansesatan?

Skumle bilder
Da vi amatørdanserne ble presentert på TV2's høstlansering i Bergen i august, ble bildet nedenfor tatt som det første offentlige pressebildet av oss. Nå er vi fire par igjen - og skumle tilfeldigheter (eller skjebnen eller dansesatan) ville ha det til at vi fire siste amatørdansere stilte oss ytterst til høyre på bildet. Hm. (Og Bettan er den første utenfor den røde rammen, hun gikk ut forrige gang). Det er jo ingen bestemt rekkefølge på hvordan folk har gått ut i forhold til bildet, men alle på venstre side er altså ute:

Spooky1
Det første bildet av oss. Spooky!

Mon tro hvordan det røde rammen vil se ut etter fredagens sending? Skal det fortsette slik blir Steffen vinneren av "Skal vi danse?", med mindre rammen begynner å spise seg innover fra den andre siden snart.

Den første annonsen som ble trykket av oss var også litt mystisk, inntil for en uke siden. Da var alle de gjenværende fem parene på venstre side - og alle til venstre for lysekronen, bortsett fra Steffen. Men så røyk jo Bettan ut, og bildet ble ikke så spennende lenger:

spooky2a
Den første annonsen av oss. Spooky den også, inntil for en uke siden. (Klikk på bildet for større versjon)

Disse bildene har sikkert ingenting å si, men det er jo litt rart at det har blitt som det har blitt. Skjebnen for resultatene fremover ligger nok kun i våre føtter - og seernes tomler. Hvis ikke dansesatan har fått seg mobiltelefon og et romslig kontantkort, da.

Kommentarer:
Postet av: Sangria

He he... morsomt innlegg. Og jeg tror jammen jeg er først med svar i dag!

Ikke godt å si hva som spiller inn, men jeg har nå mest tro på danseferdighetene dine, jeg da!

Sangria

09.nov.2006 @ 19:59
Postet av:

Jøsses, det var tidlig :)
Da er det bare å rigge seg til her ..

09.nov.2006 @ 20:01
Postet av: Kathrine

Hei Hei! Gruer du deg til i morgen? Jeg vet at jeg skal hvertfall stemme på deg.Lykke til i morra!

09.nov.2006 @ 20:07
Postet av: Caroline

Håper ikke det har noe å si det øverste bildet! Da kommer du jo enten på 2. eller 3.plass! Du må jo vinne:D Masse lykke til i morgen, begge to:D

09.nov.2006 @ 20:08
Postet av: Hei

Blir spennende i morgen du..
Ikke fordi jeg er redd for at dere går ut, men spennende å se dere alle danse og se hvem som går i morgen.
Holder en knapp på Steffen, men tenk om han går videre igjen? Tenk om han vinner? Han har jo alltid ligget i nedre sjikt og alltid kommet seg videre, mystisk det også :D

09.nov.2006 @ 20:09
Postet av: Fan

Ja, gruer du deg, hvordan er magefølelsen? Hvordan går dansene, sikkert helt flott!

09.nov.2006 @ 20:12
Postet av: Edith

Hehe, artig teori :P
Uansett må du ha masse lykke til i måro! Du e den einaste grunnen til at eg ser på "skal vi danse" i år, so no pressure there ;)

09.nov.2006 @ 20:12
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Til Kathrine:
Nei, jeg gruer meg foreløpig ikke til imorgen. Jeg begynner først å grue meg når det er vår tur til å danse. Men å grue seg og være nervøs er bra. Det er de gangene jeg har vært mest nervøs det har gått best.

Til Caroline:
Vi vet jo ikke hvordan den røde rammen i det øverste bildet utvikler seg. Kanskje den tar fra høyre denne gangen, fra venstre neste, og så høyre igjen. Hehe... Susann og jeg er også de eneste som står med ryggen mot hverandre på det øverste bildet, og de eneste som står ved siden av hverandre på det øverste OG det nederste bildet. (Av de som er igjen, altså). Wohoooooo! Skummelt. (Neida, har ingenting å si. Bare litt rart å se disse bildene)

Til Hei:
Ja, det kan godt være at Steffen kommer videre. Han må jo være veldig populær blant seerne, og jeg kan skjønne det!

09.nov.2006 @ 20:15
URL: http://kristianodegard.nettblogg.no
Postet av: Irene

Hvorfor er du så tidlig på'n i dag da?
Kommer til å gå superbra i morgen!!!
Og de neste par ukene! Begynner du å se slutten på det nå? Og hvordan er den følelsen, kanskje både litt deilig og litt trist?

09.nov.2006 @ 20:19
Postet av: Toril

HEI,"lyspungtet" våres.
Ville bare fortelle deg,at det er refleks-dagen i dag,og at du KRISTIAN,du lyyyyser opp selv UTEN refleks.
Hele Norges lille sjarmtroll!
Du lyser opp en kjedelig hverdag.
Takk. EN STOR OG GOOOD KLEM TIL DEG.

09.nov.2006 @ 20:19
Postet av: Marit 26

Koselig med et innlegg så tidlig på kvelden! Håper treninga har gått greit, og dansen imorgen sitter perfekt (slik den alltid har gjort tidligere, i mine øyne).

09.nov.2006 @ 20:19
Postet av:

Hehe,ikke akkurat et lite sjarmtroll,heller et stort et!

09.nov.2006 @ 20:22
Postet av: Marit 26

Er litt nysgjerrig jeg; har dere bestemt dere for hvilke danser dere skal ha i finalen?

09.nov.2006 @ 20:23
Postet av: Caroline

Gleder meg til i morgen:D

09.nov.2006 @ 20:24
Postet av: Sangria

Hei, Kristian.

Kjempeenig i den siste kommentaren din. Jeg har fått et helt nytt syn på Steffen etter å ha sett ham i Skal vi Danse. Han er jo en koselig teddybjørn, jo! Morsomt å se hvordan han har 'tødd opp' og blitt mindre og mindre stiv for hver dans.

Jeg har forsåvidt fått et nytt syn på flere ved å følge dem i denne konkurransen, det kan ha noe å gjøre med at man liksom kommer deltakerne nærmere inn på klingen når man ser dem i en helt annen setting enn man vanligvis gjør. De blir liksom litt mer personlige, spesielt når også familie og venner tar aktivt del i det som skjer rundt konkurransen.

He he... urkomisk program om 1980-tallet på NRK nettopp nå. Du var jo bare en drittunge på 7 i 1981, da! ;-D Aller morsomst å se dem ta opp det som var super-kontroversielle temaer den gangen, homofili og dragshows o.l.

09.nov.2006 @ 20:25
Postet av: Eline

Er du blitt overtroisk, eller har du vært det hele tiden? Har du kanskje noen sånne rare ritualer du må gjennom før du går ut på dansegulvet? A la fotballspillere som MÅ gå sist ut av garderoben, ta på seg fotballtrøya for så å ta den av og deretter på igjen etc...

Tenkte også jeg skulle spørre deg om hva slags musikk du liker å høre på, og hvilken type filmer du synes er bra?

09.nov.2006 @ 20:27
Postet av: T.g.i.f. Friday

Gleder meg nå og kommer til å begynne å grue meg litt når det nærmer seg..Men det kommer til å gå bra,det er vi helt sikre på.Ihvertfall vi ihuga fans!

09.nov.2006 @ 20:27
Postet av: Eline

Og så glemte jeg å si lykke til i morgen. Stå på, dere er kjempeflinke!

09.nov.2006 @ 20:28
Postet av: Caroline

Kristian: Åja;) hehe.....Du har et poeng der altså! hvis det blir sånn som du skrev nå så vinner jo faktisk du og Alexandra!:) Det blir vel gøy? Vet du, jeg er så sykt nervøs for i morgen jeg. Men jeg har jo ikke noe å være redd for, er jo dere som skal danse på riksdekkende reklamefjernsyn, som du pleier å si!;) forresten, leste at Espen (Eckbo) skal bli pappa igjen:) hehe..hva synes du om det da? Hva synes du og Alexandra om dansene nå da? Fornøyde?

Og tilslutt: Jeg har et prosjekt på skolen om dans.....og da skal jeg vise klipp av dere, hvis jeg får lov av deg da;) Greit? Hvem klipp synes du jeg skal vise? Både standard og latin!=)

Håper du svarer:) Klem Caroline

09.nov.2006 @ 20:28
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Til Irene/Toril:
Tidlig på'n... vet ikke. Jeg hadde vel et eller annet å skrive, som var konkret og ikke så innviklet. Og da bare gjorde jeg det.

Takk for at jeg får være ditt reflekssjarmtroll i dag, Toril! Hehe...

Til Marit26:
Treningen har gått bra. Bedre enn de tre siste gangene, og det er for meg et faresignal. Det SKAL GÅ LITT DÅRLIG på trening - da går det best under sending. Så jeg får ringe Alexandra og be om kjeft for noe jeg gjør dårlig. Skal uansett hoppe litt rundt i stua her for å sjekke om trinnene sitter nå. DET er litt av meg et syn, tror jeg.
Vi har ikke bestemt oss for dansene i en eventuell finale, men det er noen som helt klart er utelukket, og andre vi vurderer sterkt. Spørs om vi kanskje må balansere det litt mellom rolig og rask dans, for det kan fort ta på med tre kjappe danser i samme program...

Til Eline:
Er vel ikke så veeeldig overtroisk av meg, men skrev om noen "greier" i forrige innlegg. I tillegg til det jeg skrev der MÅ jeg skrape skoene med jernbørste under, hvis ikke føles det feil (men det gjør nok alle).

K

09.nov.2006 @ 20:30
URL: http://kristianodegard.nettblogg.no
Postet av: Drømmefan av Kristian

Å Caroline, tenk om alle kunne være slik fan som du er, imponerende, og det har Kristian helt sikkert også lagt merke til. Det har ihvertfall vi andre, du er jo bare helt skjønn du også! Du skriver og du forklarer, du roser og du spør om de andre husker å stemme og hvorfor ikke osv., Du fortjener en premie synes jeg, men lurer på hva...

09.nov.2006 @ 20:34
Postet av: Nina

Heisann Kristian!
Gleder meg til i morgen, alltid like morsomt å se på dere når dere svinger dere på dansegulvet. Hvordan er nervene til fredagens show?? Forresten hvilken dans synes du har vært morsomts og hvilken dans har vært vanskeligst?? Håper du vinner Kristian. Stå på og lykketil :)

09.nov.2006 @ 20:36
Postet av: Marte

Heihei!

Nå har jeg sittet i flere uker uten å skrive her, men nok får være nok. Og når det i tillegg kom et innlegg på et "normalt" tidspunkt... ;o) Hehe...
Og du er morsom som alltid, Kristian! Du sørger for at jeg ler så jeg griner og nesten detter ned av sofaen hver uke nå! "Stakkars" Alexandra sier jeg... - Er superimponert av at hun faktisk klarer å holde maska, - selv om "she cracks up" en del ganger hun også selvfølgelig.
Nå som hele Norge har "tatt av" og oppdaget deg, er jeg ganske fornøyd over å kunne si at jeg har digget deg i flere år allerede. Nissene på låven og tv2-nøttene er bare helt utrolig bra. Og jeg gleder meg til Jul i Tøyengata også, - selv om jeg ble bittelittegrann (okay, - ganske) skuffet da jeg fant ut at du og Espen ikke skal være foran kameraet denne gangen... :( Men dere har jo en hånd (eller to) med i produksjonsbiten, så da regner jeg med at førjulstiden er reddet også i år for min del!
Men først gleder jeg meg som en liten unge til i morgen.
Ønsker deg og Alexandra masse lykke til! Jeg er sikker på at det går strålende :)

Tusen takk for knallbra underholdning de siste ukene! Og fortsett å være den jordnære supre personen (klarte ikke å bestemme meg for om jeg skulle kalle deg gutt eller mann...) vi har fått inntrykk av at du er ;o)

Takktakktakk

09.nov.2006 @ 20:37
Postet av: Eline

Hehe... For at skoa skal få bedre "grep", da? Nesten som å rubbe skia...?

Er det ikke merkelig å bli nærmest tilbedt her på denne bloggen? Hadde du trodd at det skulle ta av så til de grader?? Så at du hadde fått over 700 kommentarer på et innlegg her! Ikke verst... Og hyggelig av deg at du faktisk tar deg tid til å svare alle de "gale" jentene!

09.nov.2006 @ 20:37
Postet av: Marit26

Kristian, takk for svar! Jeg er sikker på at alt går deres vei i morgen, og at dansinga ikke blir noe problem i det hele tatt, selv om treninga har gått BRA!! Selv om det har vært et lykketegn med dårligere trening tidligere, så vet vi jo at ting snur seg fort her i livet! God trening må bety veldig gode resultater i morgen!!!!

09.nov.2006 @ 20:40
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Til Caroline:
Ja, Espen skal bli pappa igjen. Det kommer en ny Eckbo til verden i slutten av april. De har Herman fra før - verdens søteste gutt. Han er 2 år om noen måneder. Var hjemme hos dem en tur og hilste på tidligere i dag. Da sa han til og med "Kristian", mens Espen prøvde å få han til å si "danse"... Da stakk han bare fingerne i munnen. (Om og hva du skal vise av klipp har jeg ingen formening om. Ta det du liker best.)

Til "Drømmefan"
Ja, Caroline fortjener kanskje en premie. Men det gjør dere alle. Skulle gjerne gitt dere premie alle sammen om vi kommer til finalen! Det er så hyggelig at dere bryr dere.

Til Nina:
Nervene har jeg skrevet om litt lenger oppe. Foreløpig har de morsomste dansene vært quickstep og samba. Og de har også vært de vanskeligste, med mest banning og skjellsord på trening. Hvis vi kommer videre etter imorgen skal vi danse tango neste gang der igjen, og jeg tror jeg kommer til å like den også. Selv om jeg sikkert kommer til å hate den midt i uka...

09.nov.2006 @ 20:40
URL: http://kristianodegard.nettblogg.no
Postet av: Til Toril

Kanskje ordet LYSFONTENE nå kan komme til sin rett??

Eline

09.nov.2006 @ 20:42
Postet av: Lysfontene

Haha, tror nesten det passer bedre på Kristian enn Martha (eller var det Ari :)
Nei det var Ari om Marha, ikke så dumt uttykk selv om mange lo av det.
Lyskasteren Kristian kan vi jo også si, det har vært mange uker med mye lys og glede nå. Men det er jo snart over ... uff og uff ...

09.nov.2006 @ 20:45
Postet av: Sangria

Kristian, hele Norges LYSFONTENE... ha ha, den var god!

09.nov.2006 @ 20:46
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Til Sangria:
Enig med du. Jeg har også fått et annet syn på de fleste av deltakerne etter å ha vært med på denne serien. Mange av oss har jo vært i veldig stramme roller eller bestemte settinger når vi har vært på tv tidligere, og det er første gang for mange, inkludert meg, at vi kan være oss selv.

Til Marte:
Takk for det. Det blir nøtter til jul. Og kanskje en liten annen greie også. Det er riktig at verken Espen og jeg er foran kamera i "Jul i Tøyengata", og vi er egentlig ikke bak kamera heller. For å sette det på spissen; vi "bare" eier og driver det selskapet som produserer "Jul i Tøyengata". Alt annet er satt bort til andre, som manus og regi.

Til Eline:
Ja, man skraper skoene for at de skal få bedre grep. De er faktisk helt bløte under, og blir "pusete" når man rasper dem opp. Vi har to par; et blankt standardpar og et latinpar med høye hæler(!). Ang det å svare, så har jeg ikke fått svart ordentlig på mange av spørsmålene fra de to forrige innleggene, men jeg skal ta meg tid til å gå gjennom det snart.

Nå er jeg nødt til å ta en treningsøkt i stua her. Må være sikker på at ting sitter til imorgen.

Kikker innom litt senere.

K

09.nov.2006 @ 20:48
URL: http://kristianodegard.nettblogg.no
Postet av: Eline

Ja, jeg synes det passer glimrende jeg. Selv om jeg på en måte kan høre Ari Behn si ordet, hvis du forstår. Og da skurrer det jo egentlig litt i ørene...

Poenget er vel at det er herlig å se en fyr med så masse godt humør, flott utstråling og selvironi, som til overmåte også virker utrolig snill og hyggelig - og som tåler en solid fleip tilbake. Herlig! Ikke alle som er slik, for å si det pent. At han er fin å se på er en bonus bare...

09.nov.2006 @ 20:50
Postet av: Marit26

Neste gang du ser Herman, kommer han helt sikkert til å kalle deg Danse-Kristian! Regner med at Espen ikke slipper det navnet så lett! Du har lett for å kommunisere med små barn også, tenker jeg. Det er det jaggu ikke mange single menn uten barn selv som får til!

09.nov.2006 @ 20:51
Postet av:

Lyzzfontene :D

09.nov.2006 @ 20:52
Postet av: Toril

Endelig fikk jeg litt oppmerksomhet også,Kristian.Om du bare visste hvor glad jeg ble.Vil du skal vite,at når jeg stemmer på deg,så ringer jeg og sender sms kontinuerlig fra linjene åpnes,og til de stenger.hehe.Fan av deg? Tja, kanskje litt..du er sjarmtroll til tusen!

09.nov.2006 @ 20:52
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Til Marit26:
Jeg digger barn, jeg. Synes de (fleste) er utrolig morsomme og fascinerende. Hadde jeg hatt eggstokker tror jeg de hadde ristet hver gang jeg så et. Men det har jeg jo ikke. Bare egg. Øh...

09.nov.2006 @ 20:54
URL: http://kristianodegard.nettblogg.no
Postet av: Caroline

Husk på å stemme på Kristian og Alexandra på kremtoppen også da:) Og selvfølgelig 82949105!!!!!

09.nov.2006 @ 20:54
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Til Toril:
Jeg har lest ting fra deg før, så det er ikke akkurat første gang du får oppmerksomhet, altså. Jeg har bare ikke skrevet noe tilbake. Bare så du vet det.

09.nov.2006 @ 20:56
URL: http://kristianodegard.nettblogg.no
Postet av: Frida

Stem 5 på 26400

09.nov.2006 @ 20:57
Postet av: Eline

Dattern min på 5 år er bare kjempefan av Alexandra fordi hun er "innmari schempepen og har så fine scholer som glitrer så fint". Men hun lurer veldig på hvorfor hun må danse med "han derre der" hver gang??

09.nov.2006 @ 20:57
Postet av: Marit26

Hehe.. Skjønner at du sier "de fleste" barn! Det er tross alt noen "bøllefrø" som har blitt sådd enkelte ganger!!

09.nov.2006 @ 20:59
Postet av: Eline

Marit26: ALLE barn oppfører seg som noen små .... innimellom. Jeg skulle ønske de var født med av-og-på-knapp, eller i det minste en slags volumknapp. Merkelig at ingen har funnet opp det??

09.nov.2006 @ 21:01
Postet av:

Merkelig fenomen som vi har snakket om før.. Dette hovedinnlegget ble skrevet halv 8 men kom ikke inn før rett før 8 (jeg var nemlig online hele tiden :)
Og på en time er det 40 innlegg.. Må jo være unikt dette?

09.nov.2006 @ 21:02
Postet av: Caroline

Kristian: Takk for svar:) Men så det er greit for deg at jeg viser et klipp fra dere? Må jo ha tillatelse vet du!:) Tror jeg tar sambaen og quickstepen:) Ja, er ikke Herman med på dvden Eckbos beste da? Synes dere sa noe om det på kommentator-sporet.....Både Herman og samboeren til Espen. Vet ikke hva hun heter jeg:P Men det var vel det nummeret hvor Asbjørn skulle på ferie(!), også var det noen på hytta..Stemmer?
Hvordan startnummer har dere i morgen da?

Til dere andre(OG Kristian da): ojojojojoj..tenk at jeg skulle få skryt på bloggen til Kristian! Skjønner ikke helt hvorfor det akkurat men. Det er veldig hyggelig sagt av dere, det er det:) Og Kristian: Så hyggelig å si at jeg bør kanskje få en premie:)

09.nov.2006 @ 21:02
Postet av: Marit26

Til Eline: ja, av-og-på-knapp har vært ønsket mange ganger! Fant raskt ut at SMOKK var veeeldig greit å ha med! Men alle barn er helt fantastiske, hver på sin måte, har i alle fall ikke villet vært foruten!

09.nov.2006 @ 21:05
Postet av: Eline

Marit26: Enig med du. Hjertens enig, faktisk!

09.nov.2006 @ 21:05
Postet av:

Volumknapp kunne vært smart, hehe. Ellers er de jo stort sett utrolig skjønne (de også).
Spesielt når man ikke er sliten, stressa eller tenker på alt mulig annet ...
Men når man er helt åpen og virkelig tar inn og observerer/lytter er det helt fantastisk å være sammen med barn!
Da er det bare akkurat og kun det som er viktig i hele verden. Tenk, sånn var vi alle sammen før noe "skjedde".

09.nov.2006 @ 21:08
Postet av: Karin (Sangria)

God trening, Kristian!

Nå skal du få fred en stund, men du verden så hyggelig det er at du tar deg så mye tid til å kommentere og svare på innleggene våre! På tide å slutte å gjemme seg bak et pseudonym, tenker jeg. Jeg heter Karin. :-D

Og for å kommentere dette med å være seg selv litt mer: Jeg tror også at det har vært morsomt for dere å få lov til BÅDE å være dere selv og i tillegg gjøre noe helt annet enn det dere vanligvis gjør, og med det få utforske og vise dere fra en annen side. For Steffen å vise fram en 'mykere' side av seg selv, (blir SÅ sjarmert av at han er så glad i musikk), for Tone å vise at hun faktisk KAN danse!, for Ingar Helge å vise at han i virkeligheten er en helt annen enn de skurkerollene han har blitt typecasted i så lenge, for Susann å finne 'ladyen' inne i seg etter mange år i en delvis maskulin sport, for deg å... jeg vet ikke... kanskje at du får framstå som mer seriøs, og ikke bare i en 'komisk' setting, selv om det er masse liv og moro med deg både på trening og under sending?

Anyway... Det blir gruelig spennende i morgen, for nå er det begynt å hardne til for alvor. Og selv om jeg har klokkertro på at du og Alexandra klarer brasene, kan mye skje på en direktesending, og om ikke dommerne er med dere i morgen, blir det desto viktigere for oss å stemme på dere.

Det verste for meg er at jeg faktisk ikke får sett det før lørdag, for apropos skjønne 2-åringer: Jeg skal være barnevakt for mine to små tantebarn i morgen kveld, og deres idealistiske foreldre bor slik til at de KUN får inn NRK1, og nekter å skaffe seg parabol, hva gir du meg?! :-(

Klem fra Karin ;-)

PS: Ha ha... så nettopp 'SE HVA SOM SKJER' på TV2, skal dere ha med det stuntet der du sklir mellom Alexandras ben? Da vet jeg hva som blir kveldens høydepunkt i såfall!

09.nov.2006 @ 21:08
Postet av: Marit26

Man blir som et barn selv, når man er sammen med dem! Når onklene til gutten min, de er 30, 35 og 40 år), kommer innom på besøk, så er det ikke kaffe og prating som skjer.. Neida, de ligger på gulvet og BYGGER LEGO!! Kan tro det er vanskelig å få kontakt med dem da! Komatime!! Men det er jo slik det er det! Kjempekoselig både alle parter at man leker sammen!

09.nov.2006 @ 21:14
Postet av: Beth

Har jeg gått glipp av noe igjen nå da, på med tv'n, kommer sikkert flere ganger.
Lykke til i morgen K og A, ikke no' problem i morgen, dere fyker videre med glans. Gleder oss!!

09.nov.2006 @ 21:15
Postet av: :o)

er bare sååå sjarmert i senk! :)

09.nov.2006 @ 21:18
Postet av: Eline

Marit26: Ja, onkelen til jenta mi også. han er verdens mest innbitte supersingle, alltid-på-sjekkern, men med snuppelura mi blir han myyyyk. Hun snurrer ham rundt lillefingeren og utnytter det alt hun kan på barns vis. Han går på så det synger hver gang...

09.nov.2006 @ 21:18
Postet av: Stine

Jeg er tante til to skjønne som jeg er så heldig å se og passe masse.Det er det som gir meg aller mest her i verden.Og det er helt uinteressant å snakke med foreldrene,det er unga for alle penga,og når de har lagt seg drar jeg videre,hehe.

09.nov.2006 @ 21:19
Postet av: Liv

Marit26,ja man blir som barn igjen og det er kjempedeilig å få barndommen litt tilbake,det er GØY å leke.

09.nov.2006 @ 21:21
Postet av:

Hei Kristian

Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD
Til Marit26:
Jeg digger barn, jeg. Synes de (fleste) er utrolig morsomme og fascinerende.

Ett litt vanskelig spørsmål fra meg: Hvordan reagerer du når du ser barn med store handikap? Smiler du til de eller er du en av de som "smugtitter"

Hilsen mamma til ett barn med CP

09.nov.2006 @ 21:22
Postet av: Karin (Sangria)

Ok, EN kommentar til, så skal jeg gi meg: Til deg som spurte om dette med 'lysfontene'. Det var Märtha selv som brukte uttrykket i boken hun og Ari skrev i forbindelse med bryllupet. Her er det som stod på NRK kultur's sider i den forbindelse:

"En sekvens som trekkes spesielt fram er den der Prinsesse Märtha Louise skriver beretningen om hvordan de to tok seg frem gjennom pilegrimsleden, gjennom skog og kratt uten å bli gjenkjent. Før hele landet skulle vende sine øyne mot dem, fikk de rolige dager sammen, ledsaget av en pilegrimsprest, Bibelen og Kristin Lavransdatter.

Prinsesse Märtha Louise er så overveldet av det hele at hun føler seg som en lysfontene.

- Hun suger inn naturinntrykkene, og blir til de grader overveldet av lys og naturinntrykk at hun omtaler seg selv som en lysfontene!"

He he... har ikke noe mot hverken Märtha eller Ari, syns de er litt skjønne på sin måte faktisk, av og til! Men en annen ting jeg setter pris på i måten Kristian uttrykker seg på er at han ikke er nødt til å ty til store ord og klisjeer. Det han sa på sendingen sist om å konkurrere med seg selv var SÅ fint sagt uten å bli klisjefylt og dumt.

Karin

09.nov.2006 @ 21:22
Postet av: Marit26

Liv; ja, ikke sant? Den dagen jeg ikke har små barn i rundt meg, blir jeg veldig raskt "gammel"!

09.nov.2006 @ 21:23
Postet av:

Mon tro og kristian svinger seg i valsen der i heimen nå,ser det klart for meg egentlig,haha.Og av en eller annen grunn ser jeg for meg rødvinsglasset i den høyre(eller var det venstre)hånda..

09.nov.2006 @ 21:24
Postet av: Marit26

Hmm.. Kanskje en tur på polet i morgen og kjøpe litt vin til i morgen kveld..? Etter avstemninga, er det nok rett på data'n igjen, tenker jeg!

09.nov.2006 @ 21:29
Postet av: Eline

Ja, kanskje han koser seg med rødvinen Montecillo? Deeeilig!! Kan noen tipse meg om gode rødviner,eller?

09.nov.2006 @ 21:32
Postet av: Lysfontene

Ok,så det var Martha som omtalte seg selv,unnskyld Ari,men det ville jo vært likt deg å si det da:))

09.nov.2006 @ 21:33
Postet av: Toril

Ok,vennen.Jeg trodde ikke at du la merke til de små innleggene mine,i forhold til de andre laaange innleggene her.Men det har du altså da gjort.Takker for at du nevnte det,og for at du svarte NOK en gang.Ha en fin kveld,Kristian.Jeg stemmer deg til topps imorra,også!

09.nov.2006 @ 21:33
Postet av: Eline

Jeg føler meg alltid som en lysfontene når jeg koser meg med litt (for mye) rødvin jeg...

09.nov.2006 @ 21:34
Postet av:

Rødvin høres godt ut,hvis jeg spretter en helt for meg selv nå smaker vel resten dårlig i morgen?

09.nov.2006 @ 21:35
Postet av: Marit26

Hehe, det er i alle fall ikke mye lys i lysfontenen her i huset dagen derpå!!

09.nov.2006 @ 21:38
Postet av: Fredag

Ser alltid dette programmet borte hos noen,det er full pakke fra 1800.
Danseskolen,nyheter,fredag,skalvidanse,nytt på nytt,litt skavland til avstemmingen,så senkveld og deretter hjem til internetten og sjekke alt som kommer der fra skalvidanse og ut i de små timer.
Beste kvelden i hele uken!!

09.nov.2006 @ 21:38
Postet av:

Rødvin er godt,og det første glasset man tar smaker alltid nydelig.Kjenner varmen brer seg og etter noen glass er man ganske het :D

09.nov.2006 @ 21:42
Postet av: Bergensjente

Hei Kristian!
Dere er fantastiske på dansegulvet, du og Alexsandra. Ser du spør etter hvilken danser dere bør velge til en evt. finale.....satser på at det skjer. Jeg synes at dere bør danse Quickstep...den var helt knall forrige fredag.

Tvi, tvi i morgen c";)

09.nov.2006 @ 21:42
Postet av: Vera

Synes quickstep og samba,men siden det da blir tre kjappe på en sending,hvordan er kondisjonen din forresten?,blir det sikkert veldig slitsomt.
Men samba mååå med synes jeg,og kanskje heller slowfox da Kristian?
Når må dere bestemme dere?
Hvlike er helt uaktuelle da,synes alle dansene deres har vært kjempebra,kan ikke luke ut èn dans som ikke har vært helt fantastisk.

09.nov.2006 @ 21:49
Postet av: Eline

Og så jeg som ALDRI, ALDRI skulle skrive noe som helst her. Bare se, MEN IKKE SKRIVE... Akk ja... Her er visst Ketchupeffekten ute og går, gitt.

Vel, lykke til i morgen, Kristian - med eller uten høye hæler på skoa. Det går sikkert kjempebra uansett. Bare du ikke tråkker over, men anklene dine har kanskje ikke slarkete leddbånd...? Vi skal heie på deg hjemme i stua, 5-åringen og jeg, men mest av alt beundre alt bling-blinget på kjolene....

09.nov.2006 @ 21:54
Postet av: Tussi

Lykke til med cha-cha-chaen deres imorgen kveld, er veldig spent jeg og..
- - -

OK da, så skal vi kanskje ikke gifte oss alikevel, men ei bikkje kan vi vel anskaffe oss?
Har du lyst på barn skal jeg alltids klare å skaffe deg det og.. Når og hvor blir vel stikkorda i den sammenheng:) Du trenger ikke ta deg bryet ved å komme hele veien til Stavanger, jeg kan komme til Oslo, er ganske fleksibel sånn.

Svar ønskes ASAP!

09.nov.2006 @ 21:57
Postet av:

Gode herr Ø!

"Jeg digger barn, jeg. Synes de (fleste) er utrolig morsomme og fascinerende. Hadde jeg hatt eggstokker tror jeg de hadde ristet hver gang jeg så et. Men det har jeg jo ikke. Bare egg. Øh..."

Nærast som du ber om da.... hehe...Men da riste litt i eggstokkane mine når eg ser på deg, og når du skriv da du skriv ovanfor så riste det jammen meg enda litt meir... Eg kan velviljug ta imot dine egg egg...(rødme rødme, aber so ist das).

Vh :)

09.nov.2006 @ 22:06
Postet av: Beate

Det er det som er så fint med "Skal vi Danse", det blir nesten som en reality, men blir kjent med personene på en helt annen måte.
Men ser andre og flere sider slik at bildet ikke blir så endimensjonalt som den lille rammen man hadde fra før.
Alle virker veldig ok og virker som de storkoser seg i programmet.
Ingen er uvant med media fra før og takler alt strålende.
Og du Kristian er egentlig akkurat sånn som du skal være.
Vet ikke helt hvordan jeg trodde du skulle være altså,men det føles helt riktig at du er som du er :))))

09.nov.2006 @ 22:08
Postet av:

btw...menn som likar ungar og som er flink med ungar = meget tiltrekkande.
-L-

09.nov.2006 @ 22:08
Postet av:

Hm,du dalte nok ikke akkurat i manges øyne med den kommentaren ;)

09.nov.2006 @ 22:11
Postet av:

Trykkleif (min gode venn) sneik seg inn der ovanfor ser eg. "Egg egg", skal då altså vere "egg eg"....

09.nov.2006 @ 22:12
Postet av: Marit26

Ser Tone skriver at du anbefaler Fjordland-middag, kan tenke meg at det blir liten tid til matlaging, ja! Men uten mat og drikke, vettu'...

09.nov.2006 @ 22:18
Postet av: Turid

Så det samme jeg også,den skal jeg prøve.Mat er liksom ikke det viktigste når man har det travelt,kjenner meg godt igjen der.Har alle dere godt kosthold?Jeg kan spise potetgull til middag jeg,stakkars kropp,hvis jeg er hjemme.Ellers finnes det mange flotte restauranter og cafeteriaer,lettvindt og godt!

09.nov.2006 @ 22:26
Postet av:

Skjønne kristian!!

09.nov.2006 @ 22:36
Postet av: Linda

Hei Kristian !

Hyggelig at du tar deg tid til å svare på innlegg selv om dagene dine er nokså travle. Hvordan ligger dere ann med dansingen foran morgendagen? Har du kontroll på bein og armer? :)Du har hvertfall gjort en utrolig jobb hittil, arti å se hvordan du lever deg inn i hver eneste dans. Det er vel der dine "skuespillerevner" dukker opp. Må si at jeg dropper byturene på fredag så lenge "skal vi danse" vises på skjermen, og du er ene og alene grunnen til det. Arti å se deg på tv som deg selv, selv om du tar deg bra ut i bunad også (nissene på låven) Er allerede i gang med å se på nissene på låven, for n`te gang. For i desember er det ikke tid til stort annet enn eksamenslesing. Hva syns du egentlig omall oppmerksomheten du får i disse dager. Må jo være utroli å tenke på at så mange har "falt" for deg.

Gleder meg til jul og julenøtter, hehe :)

Lykke til i morgen,
klem til deg

09.nov.2006 @ 22:36
Postet av: Marikken

Håpa Steffen klar se e:) Ellers e jo Susann super, ho e jo et enormt forbilde innaførr håndball.. Kristian, pøh, han lika ikke nordlæninga (jmf tiliar kommentar) så samme om han ryk imårra eller bi med en runde tell.. (Provosere, provosere hele dagen tralalalei:)) Men e e litt overtruisk, så kem veit om bildet har en skjult message..?? Længe sia han har "kika innom" no, kanskje han har knøvvla på stuegulvet? - Huff, må ikke tænk sånt! Break a leg imårra, Kristian, da går så bra så:) Og menn med barnetekke e telltrekkanes, ja! Tjo og hei og fire nøtter deler seg... Trøtt e, god natt alle sammen!:)

09.nov.2006 @ 22:59
Postet av: L

Kjekke Kristian, jeg er blitt grepet av dansefeber og synes det er kjæmpeartig å se dere alle når dere danser, å spesielt deg å Aleksandra da! Får egentlig lyst å lære dette sjøl, å så danse med deg etterpå.. Gikk forresten en gang (for leenge siden)på dansekurs å lærte bl a vals. Men det ble med det - har ikke dansa vals etter det.

Lykke til i mårra hvertfall, stemmer på dere vett du!!

09.nov.2006 @ 23:25
Postet av: festjenta

Hei Kristian!
Er du mye ute på byen? Noen spesielle steder du er da?;)

09.nov.2006 @ 23:31
Postet av: hmm

kanskje Kristian har tryna såpass stygt under dansingen på stuegulvet at han ikke kommer seg frem til PC`n?

09.nov.2006 @ 23:33
Postet av: Silje

Hei Kristian.
Hvordan går det?
Tenkte faktisk på det med det øverste bildet da jeg så det på vei inn hit, og da var det litt moro å se at du hadde laget innlegg om det! hehe.. Moro det der.. Bare håper ikke den fortsetter, for jeg syntes du er den personen som fortjener mest å vinne. Ikke sånn altså: alle gjør en susende bra jobb. Virkelig imponert! Men du er den som er flinkest syntes da jeg, og fortjener 1. plassen. Du får mye oppmerksomhet her inne! hehe.. Hva tenker du egentlig når du ser innlegg som har 500 og 700 kommentarer egentlig?? Artig... Supermasse Lykke til i morgen. Klemmer fra Silje.

09.nov.2006 @ 23:36
Postet av:

Dere kommer til å vinne i morgen!

09.nov.2006 @ 23:49
Postet av:

Hei på du. Pleier ikke du å være litt nervøs kvelden før kvelden da?

09.nov.2006 @ 23:53
Postet av: Dansevalg

Hei.

Når må dere bestemme dere for dansene til finalen? Er du og Alexandra enige i hvilke dere IKKE skal danse, og diskuterer dere litt frem og tilbake?
Skjønner at det er vanskelig å bestemme seg for de, men hvilke danser følte du at du behersket best, og hvilke sitter best igjen i kroppen? Tror dere bør velge to som ikke faller for vanskelig slik at dere kan forbedre de ørlite grann fra forrige gang - om mulig. Det blir jo vanskelig å huske tre stykker samme kveld, så synes dere skal kjøre litt safe, eller? Vil de bli den samme musikken som forrige gang dere danset de enkelte dansene? Samme påkledning? Det er også viktig. I sambaen stemte både dans, antrekk og musikken. Men også i rumba og også i paso doble. Skjønner det er vanskelig ...
Men kanskje det er dumt å ta quickstep selv om den var råbra siden den er litt anstrengede, kanskje slowfoxen istedenfor? Vanskelig, vanskelig.
Ville vært mye lettere å foreslå noe for de andre parene, for de har ikke danset ALLE dansene så flott som dere. Dere har INGEN dårlige prestasjoner, ikke i nærheten engang. Har dere gjenværende parende diskutert dette emnet og har du hørt med venner og din mor f.eks. HUN har sikkert noen gode og fornuftige anbefalinger.

Jeg kommer til å elske alt dere gjør men sambaen er nok den som har gjort aller mest inntrykk på meg.

Ha en flott kveld!

10.nov.2006 @ 00:07
Postet av: Evelyn

Til mamma med ett barn med CP.

Hvorfor spør du om han smiler til barn som er syke? Jeg regner med at han smiler når det faller seg naturlig å smile. Syns du kom med et dumt spørsmål, jeg smiler ikke til alle barn, det tror jeg at mange har til felles med meg, hvorfor skal man smile til alle barn? Og hva har sykdom med om man smiler til barn å gjøre? Mener du at alle skal smile til barn som er syke? Hvorfor det isåfall? Smiler du til alle som er syke? Til alle fremmede som er syke som du ser på gata eller andre steder.

10.nov.2006 @ 00:13
Postet av: Marit26

Til "mamma til et barn med cp" :Blindheten er størst hos den som med vilje ikke ser.. Man elsker ikke det andre mennesket tross dets feil og mangler, men man elsker det med dets feil og mangler.. Alle er unike og spesielle i denne verden.

10.nov.2006 @ 00:15
Postet av:

deili.....sukk..

10.nov.2006 @ 00:19
Postet av: ingrid

Tango neste gang, det kommer til å blir bra. Det er en flott dans og det blir gøy å se! Husker fortsatt hvor flott Ingar danset den dansen, han var superflink og med de markante hodebevegelsene og hele pakken.
Gleder meg både til i morgen, neste fredag og finalen. Og gruer meg litt også.
PS, er det to danser neste gang også?

10.nov.2006 @ 00:19
Postet av: Monica

Lykke til i morgen Kristian.
Håper dere tar sambaen i finalen (for du kommer jo dit). Jeg fikk ikke sett sambaen og er kjempelei meg for det.
God natt :)

10.nov.2006 @ 00:20
Postet av: Marit26

Hellu! Akkurat på tur til å legge meg... Jobb att imorgo tidlig..

10.nov.2006 @ 00:20
Postet av:

Hei Marit 26 :)

10.nov.2006 @ 00:21
Postet av: Trinelise

Dette er et håpløst valg for oss som synes alle dansene dine har vært så bra.
Hvilke danser vil dere definitivt ikke ha med? Og hvorfor? Hvordan klarer dere å komme såpass langt i evalueringen?
Gleder meg til både i morgen og lørdag.
Kommer til å sitte benket med en liten frøken på lørdag, hun sitter der med store øyne og drømmer seg selv inn i rollene, jeg sitter jo og ser på akkurat DEG. Og litt de andre også.

10.nov.2006 @ 00:25
Postet av: Aurora

Hei igjen! Hvilke danser er utelukket da? Håper virkelig ikke det er RUMBA!!! Eller samba. Var flink der også! Syns for øvrig engelsk vals er verdens nydeligste dans, men ikke se så fokusert ut da. Du fikser det jo, og dere ser jo alltid nydelige ut! Ønsker dere lykke til i morgen. Får ikke sett, må jobbe, men skal stemme altså! Har du lyst på barn selv forresten? Du blir nok en flott far! Klem fra Aurora

10.nov.2006 @ 00:27
Postet av:

vil bere sei at du kunne ikkje vore meir heldige med dansepartneren ,Aleksandra er stålende vakker smiler og ler av alt ,det må bli trist å ikkje ha henne i armene kvar dag .Eg håper dåke vinne heile greia,, ps aleksandra er med i deal or no deal ho har kofert nr7 .

10.nov.2006 @ 00:27
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Her var det liv, gitt! Dere får ha en god natt, så får dere stemme riktig imorgen, de som driver med sånt. Tone har jo to standarddanser, Quickstep og Wienervals, så det kan bli vanskelig å hamle opp med henne. Det skal i det hele tatt bli vanskelig å gjøre det bedre enn Susann og Tone i wienervalsen... Proffgutta lager bra fart og styrer dem elegant rundt. Det er litt balle for Steffen og meg... Skal pusse danseskoene nå, og så dra på date med Jon Blund om litt. Natta.

K.

10.nov.2006 @ 00:29
URL: http://kristianodegard.nettblogg.no
Postet av: Marit26

Natta, å såvva godt!!

10.nov.2006 @ 00:32
Postet av: janniche

Ønsker dere sååå masse lykke til i morgen!! Og dere har ingenting å frykte.
Her skal det stemmes i vilden sky.

10.nov.2006 @ 00:34
Postet av: Cathrine

Synes det er fint dere ligger godt an, da er du vel mindre nervøs i kveld enn du har vært de siste torsdagskveldene.
Når må dere møte opp på fredager?
Går dere litt igjennom dans og trinn på dagen? At det er en liten trening før du og Steffen går for å spise? Og deretter er det også litt finpuss eller? Før dere skal pyntes og ordnes til kvelden?
Må være utrolig spennende fredager for dere alle!
Vi andre sitter hjemme og er spent, og kan ikke drømme om hvordan det da er for dere.

10.nov.2006 @ 00:34
Postet av: synnøve

Lykke til i morgen.. Satser på at dere går videre.;)

Natta, og sov godt kjekken!
*sukk*

10.nov.2006 @ 00:35
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Til Aurora:
Hvilke danser som er utelukket? Tror f eks at engelsk vals og jive er ute av bildet. Og de kommende dansene chachacha (imorgen) og tango (i en evt semifinale) vil ligge for tett opp mot en evt finale at det vil bli å gjenta dem for tidlig. I tillegg til tangoen i en semifinale skal vi også danse en dans vi har danset før, bare med ny musikk og ny koreografi. Så hvis det f eks bli rumba, så kan vi ikke ha rumba i finalen heller. Men de mest aktuelle er vel quickstep eller slowfox i standard, og samba eller rumba i latin - i en evt finale, altså. Sånn at det blir f eks quickstep+rumba eller slowfox+samba. Men er ikke helt sikker, altså. Har ikke tenkt så mye på det enda.

k

10.nov.2006 @ 00:35
URL: http://kristianodegard.nettblogg.no
Postet av: Ida-Sofie

Ja,kan bli vanskelig å slå tone i morgen,men man vet jo aldri,og ut går dere definitivt ikke.
Håper du får sove i natt, ha en god natt og drøm søtt.

10.nov.2006 @ 00:39
Postet av: synnøve

Dere gjør det nok bra uansett hvilken dans dere velger.=)

10.nov.2006 @ 00:39
Postet av: Guro

Kjære vene, for en hyggelig fyr..
Kristian, jeg trodde det var noe som het "hvis noe virker for godt til å være sant, så er sannsynligvis det". Gjør du ordtaket til skamme, eller er vi bare uvitende? Hehe.
Masse lykke til i morgen, gleder meg stort til å se dere på parketten, og satser på at dere imponerer denne fredagen også.
God natt!

10.nov.2006 @ 00:41
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Til Cathrine:
Vi har ligget godt an, men akkurat nå vet jeg at det er en del "hull" i koreografisenteret i hjernen min. Tror ikke dansen sitter så godt som jeg gjerne skulle ønsket. Ikke det at jeg nødvendigvis glemmer trinn, men det er så mye i chachacha som skal skje samtidig med strake bein, snurrende hofter og armer i været og brystet frem. Og det er så lett å glemme småting og være "på" hele tiden. Hvis jeg først blir usikker, så ramler hele tårnet for noen sekunder, liksom.

På fredager møter vi opp ca 12, og så får vi danse dansen vår på gulvet tur etter tur, for første gang til live-musikken. Dette er egentlig mer for kamerafolkene og billedregi sin del, og er egentlig ingen trening for oss, bare en kjapp gjennomkjøring på maks 15 min tilsammen. Fra ca kl 13 er det sminking og hår. For Alexandra tar sminkingen ca 30 min, og håret en time. For meg tar det 5 min i sminke og 10 min med hår. Mens hun sitter og blir flott, står jeg ofte i gangen og går gjennom trinnene, stikker ut og spiser med Steffen eller bare skravler med folk. Rundt kl 16 drar vi på oss klærne vi skal danse i, og kl 17 er det generalprøve, som er en gjennomkjøring av hele programmet, bare uten publikum. Så slippes publikum inn kl ca kl 19, etter at de har fått kjøpt det de vil ha med inn i studio av drikke. Og så er det sending. Ganske lang dag!

10.nov.2006 @ 00:42
URL: http://kristianodegard.nettblogg.no
Postet av:

Hei Krstian
Du er kjempe flink til å danse,det ser ut som du koser deg på parketten .Er fleire her som lurer på om Aleksandra er singel...nyyydeli er ho ....me stemmer på dere

10.nov.2006 @ 00:45
Postet av: Lykke til

Ooo,blir bra med et gjensyn av en av de tidligere dansene neste gang.
Men først er det jo morgendagen, og det blir spennende. Har dere smugkikka litt på hverandre og ser det bra ut for Susann og Tone? Har faktisk mer tro på at de går videre i morgen enn Steffen.
Men så vet man jo aldri hva publikummerne stemmer...Lurer litt på hvem som stemmer på Steffen..Du og tone får mange stemmer fra de unge,og det er vel de som stemmer mest vil jeg tro, sånn i hovedsak. Men såklart Steffen og Susann har nok sine solide fans fra idrettsmiljøet.
Det er en kjempestor overvekt av folk som synes du skal vinne, alle jeg snakker med synes det, absolutt alle.
I alle kåringer, undersøkelser og på alle bet-sider troner du øverst.
Men så er det jo ikke alle de som stemmer når alt kommer til alt, de bare synes og vil du skal vinne uten å gjøre noe med det.
Men vi her inne vet at det må STEMMES!

10.nov.2006 @ 00:48
Postet av:

Det ser ut som du storkoser deg på parketten, mer og mer for hvert program. Det lyser igjennom at dette er moro.

10.nov.2006 @ 00:50
Postet av:

Postet av: Evelyn
Til mamma med ett barn med CP.

Hvorfor spør du om han smiler til barn som er syke? Jeg regner med at han smiler når det faller seg naturlig å smile. Syns du kom med et dumt spørsmål, jeg smiler ikke til alle barn, det tror jeg at mange har til felles med meg, hvorfor skal man smile til alle barn? Og hva har sykdom med om man smiler til barn å gjøre? Mener du at alle skal smile til barn som er syke? Hvorfor det isåfall? Smiler du til alle som er syke? Til alle fremmede som er syke som du ser på gata eller andre steder.

Mulig det var ett tåpelig spørsmål men jeg fikk i hvertfall noe til å tenke på dette;-)Nei jeg smiler ikke til alle barn men jeg stirrer heller ikke på de;-)

10.nov.2006 @ 00:50
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

TIl Lykke Til:
Jeg har sett Paso'en til Susann (jeg filmet den for dem), og den så veldig bra ut - med finfin koreografi. Har bare sett småsmå bruddstykker av quickstep'en til Tone, men den er jo selvfølgelig show og moro. Og Steffens vals så veldig bra ut. Tror det er hans beste dans så langt.

10.nov.2006 @ 00:52
URL: http://kristianodegard.nettblogg.no
Postet av:

Puh, lang dag ...

10.nov.2006 @ 00:54
Postet av:

Hm, dette blir spennende!

10.nov.2006 @ 00:55
Postet av: Lykkeliten!

Gleder meg noe helt vanvittig til i morgen.

10.nov.2006 @ 00:59
Postet av: Ine

Hjelpeseg,så steffen kommer til og med til å danse bra i morgen??
Han kan virke veldig stiv noen ganger, men det var en dans helt tidlig hvor han flyttet så lett og kjapt på føttene over gulvet. Tilogmed fløysvik kommenterte at han hadde benføring som en 20-åring. For meg var det den beste dansen til steffen, da var han ikke så tung liksom.
Men det blir spennende å se dere alle sammen i morgen. Wow.
Veldig lykke til!!!

10.nov.2006 @ 01:01
Postet av:

Heisan
Lykke til i morgon Kristian og Aleksandra me gleder oss masse til å sjå dere igjen i morgon , skal stemme masse.Aleksandra kommer vell i trusa i moron?Til stor glede for alle manlege tilskuere ha ha vakker er ho heilt sikker

10.nov.2006 @ 01:09
Postet av:

Nå har torsdagskveld syndromet begynt å innhente meg, er så redd for at dere skal gå ut, men samtidig så sikker på at det ikke vil skje.
Men slenger inn noen stemmer med en gang for å berolige meg selv :D

10.nov.2006 @ 01:14
Postet av: STEM!!!!!!!!!!!

Det KAN IKKE skje.

Stem 5 til 26400 nå!!

Og i hele morgen kan det stemmes og ringes.

10.nov.2006 @ 01:16
Postet av: Iris :)

Hei Kristian:) Ville bare ønske deg lykke til i morgen:) Skal stemme masse på dere! Klem fra meg

10.nov.2006 @ 01:26
URL: http://misstnt19.bravehost.com
Postet av:

Hei igjen
Du svarer aldri på spørsmøl som har med Aleksandra å gjera ? Nei du må vel spør ho om det er greit .Vakker og delikat er ho .skulle gjrene hatt telefonnr hennas, skal stemme på dere.

10.nov.2006 @ 01:29
Postet av:

kanskje ikke alexandra vil at han skal si noe annet enn at hun er en kjempeflink lærer og god koreograf?

10.nov.2006 @ 01:37
Postet av: tina

Lykke til i morgen kristian dette går bra,var litt skuffet når både ingar og bettan gikk ut men dette klarer du fin så bare husk koregrafi og ha de strake bena gått planta på gulvet .Hils din dansepartner .Du skal slå ut tone nå snart.

10.nov.2006 @ 01:56
Postet av: mathilde

Det blir så spennende i morgen,kan nesten ikke vente.
Lykke til kjempemasse, der går lett videre!

10.nov.2006 @ 02:03
Postet av:

Hm, tror jeg må lade opp litt med noen opptak av skal vi se, samba først, så quickstep, paso doble og rumba...

10.nov.2006 @ 02:11
Postet av: Marte

God morgen Kristian!

Satser på at du er i seng når jeg skriver dette, men at du muligens ser det i morgen før du drar...? Haha, - dette må være første gang du har lagt deg før meg...

Ønsker deg en strålende god dag!

"It was only a sunny SMILE,
and little it cost in the GIVING,
but like morning LIGHT,
it scattered the night,
and made the DAY WORTH LIVING!"

Jeg ville bare fortelle deg at du får meg til å smile, kjære Kristian!
Lykke til!

10.nov.2006 @ 02:14
Postet av:

Dette vinner dere!!

10.nov.2006 @ 03:16
Postet av:

ååå,mange er så flinke til å komme med dikt og forskjellige koselige ting.
jeg kommer bare men en stor lykkeønskning for morgendagen!

10.nov.2006 @ 03:18
Postet av:

Får du gå i fred hvis du går på gaten f.eks. eller skal alle kommentere dansingen o.l.?

10.nov.2006 @ 03:22
Postet av: anne-beth

Heia,skal se på skal vi danse igjen nå...
Og,jeg lever ikke for deg og bloggingen din,men er ikke langt unna :P
Neida,men har ferie og da er det greit å gjøre akkurat hva man vil,ikke sant?
Og for tiden er det mye "Skal vi Danse".
Du gjør dette programmet megapopulært,heldig for de at du ble med og kanskje heldig for deg at du ble med?
Lykke til videre i livet - hvordan det enn blir.
Og,masse lykke til i morgen!!
Nå kommer akkurat elisabeth og mats på tv i jiven,det er nydelig musikk og flott danset.Skjønner ikke at ikke de kommer til finalen med deg og Alexandra.

10.nov.2006 @ 03:28
Postet av: ?

Interessant du, hva er denne lille greie som kanskje kommer???
Noe i forbindelse med skal vi danse eller hva er det?
Fortell, fortell...
Håper det går riktig bra i morgen, tror nok det!! Eller vet det faktisk!
Stor nattaklem

10.nov.2006 @ 03:38
Postet av: Enquete

Det blir så spennende i morgen dere.

Hva er følelsene deres angående Kristian og Alexandra? Hvordan tror dere resultatet blir på resten av parene?

Håper noen skriver om det i løpet av morgendagen, selv kan jeg ikke se hva dere andre tror før i fem-seks tiden i morgen kveld.

Hva jeg tror:

1. Kristian og Alexandra
2. Susann og Asmund
3. Tone og Tom-Erik
4. Steffen og Ingrid Beate

10.nov.2006 @ 03:48
Postet av: Tulla

Thank You for informasjon angående hvordan fredagene er for dere.

Når står du opp da, i ti-tiden?
Tipper du går rett i dusjen først, så setter på kaffen, slår på radioen og setter deg foran pc'n. Der sjekker du sikkert litt nyheter og hva de skriver om dagens show. Og kanskje ruller innom her en tur.
Deretter setter du deg i bilen kvart på tolv og kjører til studioet. (Og parkerer bilen over natten pga seiersfeiring.)

Har jeg rett eller har jeg rett :D

10.nov.2006 @ 04:12
Postet av:

Ønsker dere så masse lykke til i morgen,det kommer til å gå bra vet du.Dere utfyller hverandre på alle måter i dette programmet,hils Alexandra og si hun er fantastisk flink!

10.nov.2006 @ 04:21
Postet av:

Nattaklem til det elegente danseparet.

10.nov.2006 @ 04:38
Postet av: Toril

Lykke til ikveld!
Går nok bra,skal du se!
Stoooor klem.

10.nov.2006 @ 05:35
Postet av: Jon Blund

...og takk for i natt...

10.nov.2006 @ 07:47
Postet av: Kathrine

Hei Hei! Hyggelig at du stakk innom i går. Jeg hadde sluttet å komme hit så ofte, for du var jo borte vekk en stund. Hva synes du var best på forestillingen til team Eckbo? Har jeg masse å glede meg til?

10.nov.2006 @ 08:24
Postet av: Karin

God morgen, Kristian!

I'm off to work, regner med at du fremdeles sover de uskyldiges søvn... ;-D

Kommer til å gå på veggene i kveld når jeg må nøye meg med Synnøve, Jon og Fredrik... :-(

Får ikke gjort noe annet enn å sitte med mobilen og sende 5 til 26400 da...

Lykke til med dansingen, du forgodtilåværesannKristian!

Klem fra Karin

10.nov.2006 @ 08:50
Postet av: Caroline

Kristian: Jeg tror dere klarer dere kjempefint i kveld jeg!:) Skal stemme masse! Har stemt hele uka!:) Uansett, lykke til! Dette går nok bra altså!

10.nov.2006 @ 08:51
Postet av: Caroline

Vi må ikke glemme å stemme på Kristian og Alexandra i dag! Hvis de ikke får høyeste poengsum av dommerne, trenger de oss mer enn noen gang! Han sa jo selv at han tviler på at han slår Susann og Tone! Så 5 til 26400, eller 82949105!

10.nov.2006 @ 09:01
Postet av: Kjære Caroline!!!

Nå har vi skjønt tegninga!
Du heier på Alexandra og Kristian, som mange andre! MEN, har du ikke andre ting å bruke pengene (og fritiden) dine på? Folk stemmer på favorittparet sitt, og vi mener at man trenger ikke å blakke seg på et underoldningsprogram...

10.nov.2006 @ 09:59
Postet av:

HUSK Å STEM PÅ STEFFEN I KVELD DA FOLKENS!!!

10.nov.2006 @ 10:00
Postet av: Christina P

Lykke til ikveld, Kristian!
Ikveld skal Vest-Telemark Royale Dåselag atter samles til helgeseminar, og jeg skal overtale vertinnene om at vi i alle fall må se deg og Alexandra, samt stemme.

Det er så moro å se på dere, og jeg kjenner det klør i beina etter å friske opp gamle vals, tang og fox trot-minner - gikk på dansekurs med en vennegjeng for , herregud, snart 20 år siden. Jeg begynner å bli gammel!

Tvitvi!

10.nov.2006 @ 10:24
Postet av: Twist

Det var det ja! Jeg lurte på hva man må gjøre av stunt her i verden for å få være publikum en fredag .... Har du peiling?

10.nov.2006 @ 11:48
Postet av: Evelyn

Utrolig merkelig det med bildet ja, er enig med deg i at det skal bli spennende å se etter i kveld hva som skjer, men jeg håper virkelig at du og Alexandra, Susann og Asmund går videre, for dere er jo de beste til å danse såvidt jeg ser.
Vil helst ha dere 4 i finalen, gleder meg til i kveld, dere er sikkert nydelige alle sammen!
Moro med litt heftig dans, glitter og glam! Det er nok alvor ellers. ;o)

10.nov.2006 @ 11:58
Postet av: Caroline

Nå er Kristian på 1.plass på kremtoppen:D Og Alexandra er på 2.plass:D

10.nov.2006 @ 12:55
Postet av: Bergfinn

Hei Kristian, husker du meg? Jeg heter Bergfinn Strømmen og jobbet på Matkarusellen på Ljan. Jeg må si at danse-egenskapene dine er bra. Skulle nesten trodd du hadde danset lenger enn i noen uker.

10.nov.2006 @ 13:21
Postet av: princess

I love you....:-)

10.nov.2006 @ 13:44
Postet av: princess

you`re so hot,hot,hot....sexy man. I watch you every friday.

10.nov.2006 @ 13:50
Postet av: Lille Mø

Nå drar jeg til Valdres, og i morgen er det sesongåpning i både ski og skiskyting på Beitostølen. Det blir bare helt knall!!! Hva liker du best da Kristian? Jeg liker nok skiskyting, for det er sååå spennende:)

10.nov.2006 @ 13:55
Postet av: Tina

Nettop hva jeg alltid har sagt å Kristian!
Jeg har alltid sett på det bildet før hver sending for å se hvem som "skal gå ut".
Men vi får se i kveld da om det fortsetter som "bildet sier".
Skal stemme massevis!
Klem

10.nov.2006 @ 13:57
URL: http://www.i-am-the-sugargirl.piczo.com
Postet av: Silje Linnea

er du littegrann "værpesjuk" eller Kristian?de barna som en gang får deg som pappa er utrolig heldige! :)
veldig hyggelig at du tar deg tid til å svare oss.skjønner jo at du har en travel hverdag.masse lykke til ikveld!!
stor klem fra meg :)

10.nov.2006 @ 13:58
Postet av: Karoline!

Det var ganske komisk det da :D

10.nov.2006 @ 16:30
Postet av: Toril

JIPPI !
GRATULERER MED FØRSTEPLASSEN PÅ "KREMTOPPEN"!,da,KRISTIAN,
Blir nok en førsteplass til i kveld,skal du se.Livet ditt måå jo bare være en DANS PÅ ROSER om dagen,hehe.
Tvi tvi på dansegulvet senere!!!

10.nov.2006 @ 16:43
Postet av: BodilM

Tenkte jeg skulle innom en tur for å være morsom, jeg! I tilfelle dere det...

Opplevd noen av disse stadiene?
I have ;-)

1. Askepott-full: Du kommer hjem og har mistet en sko, og tøyet ditt henger i laser.


2. Bambi-full: Bena dine nekter å gjøre som du sier og hodet ditt føles stort som en badeball.


3. Tornerose-full: Du sover i hundre år.


4. Snehvit-full: Du våkner med sju fremmede menn i senga.


5. Den Lille Havfruen-full: Føttene dine er klistret sammen og lukter fisk.


6. Rødhette-full: Du våkner med din mormor i samme seng.


7. Keiserens Nye Klær-full: Du våkner helt naken i rennesteinen og oppdager en pekende folkeskare.


8. Den Stygge Andungen-full: Du våkner med en samboer - men det er ikke din egen. Den her er kjekkere.


9. Supermann-full: Din kropp er både rød og blå, og folk som hvisker høres ut som høye skrik.


10. Onkel Skrue-full: Du våkner og har en stor bunke penger, men ingen bukser.


11. Hans og Grete-full: Du kan lette finne veien til toalettet ved å følge sporet av nattens oppkast.


12. Pippi Langstrømpe-full: Du våkner mellom en hest og en ape og finner veska di full av penger.


13. Den Store Stygge Ulven-full: Du har så dårlig ånde at du kan blåse et hus overende.


14. Christoffer Columbus-full: Du vet ikke hvor du er, eller hvor du er på vei hen, men staten betaler hele gildet...

Noe å tenke på, hva?

Breake a leg 2night, Kristian:-)

10.nov.2006 @ 17:09
Postet av:

Gratulerer med alt Kristian.
Du gjør suksess overalt for tiden, det må føles bra!
Lykke til i kveld!

10.nov.2006 @ 17:12
Postet av:

Gleder meg til i kveld, kommer til å gå bra!!

10.nov.2006 @ 17:15
Postet av:

Hei og gratulerer med å ha kommet så langt, og dere kommer til å vinne!!

10.nov.2006 @ 17:39
Postet av:

håper dere går lett videre i kveld.

10.nov.2006 @ 18:01
Postet av: Signy

Eller K og A som nummer 1 og Susann og Asmund som nummer 2.

Men Kristian og Alexandra kommer til å vinne.

10.nov.2006 @ 18:07
Postet av: Tina

Lykke til i kveld:D Jeg heier på deg^^ Du er helt super! Er 100 % sikker på at du vinner, og at Tone blir nr. 2:D

Lykke til!:D

10.nov.2006 @ 18:07
Postet av: Frk Fryd (",)

Hei Kristian!
håper du og Alexandra vinner :-)
kult å lese bloggen din og.
lykke til.
du får gjerne danse litt med meg ;-)
wienervals??
tvi tvi :-D

10.nov.2006 @ 18:10
Postet av:

En time igjen nå, gleder oss veldig!

10.nov.2006 @ 18:18
Postet av: S

Du er bare så digg, lille klumpen;) Du sjarmerer jo alle folk i senk. Heldige deg som ble filmet da du var liten, det ble ikke jeg, og det er litt kjedelig å bli fortal at det du gjorde var bra, men aldri kan få sett det selv....hm...Drømmen min måtte være å få spille i noen show sammen med deg og crewet (Espen, hehe:)) Lykke til. Vet at du ikke leser dette nå, før dansinga, men det står da her...Gå å ta dem alle!!!!Show them your body (Kjetil og Kjartan)Stå på!Stemmer på dere!

10.nov.2006 @ 18:32
Postet av: Nina

Hei Kristian! Nå er det under 1 time igjen..=) LYKKE TIL!! Håper på en 1. plass igjen!! Er ganske sikker på at det blir deg og Tone i finalen, og du vinner! ;-) Skal stemme for harde livet.. Mange gode klemmer fra meg!

10.nov.2006 @ 18:34
Postet av:

Forresten.. Det med de bildene var jo litt spookey da..! :s Dansesatan ja..! Haha!

10.nov.2006 @ 18:35
Postet av: Toril

Nå har jeg laga meg et GEDIGENT og deilig meddasmåltid,skal "skylle" det ned med no godt drikke.Nå skar jeg kose meg med,n Kristian resten av kvelden,Haha
Mulig det blir no skrivefeil utover kvelden og natta.Spørs å mye væske jeg må skylle ned maten med,vet du.Hehe

10.nov.2006 @ 18:46
Postet av: Enda en fan

Stemmer selvfølgelig på deg i kveld!! -lykke til:)

10.nov.2006 @ 18:46
Postet av: Tullemor

Du er jo helt konge på dansegulvet Kristian!!! Helt rå!!! Rett og slett dritgod er du!!

10.nov.2006 @ 20:12
Postet av: Maf?

"KRISTIAN Ø - SUPERSTAR!!!"
hahaha....hahaha..hah
Åh mann...hahaha, du er det, men haharrr..ass. SYKT bra danset. Veldig bra. Dere to så veldig proffe ut, en FRYD! haha..

Maf

10.nov.2006 @ 20:16
Postet av: Maya

Folkens: Stem, stem, stem! Det er alltid farlig når de ikke får førsteplassen hos dommerne. Tone og Tom-Erik var fantastiske i dag -- og derfor er det ekstra viktig at vi stemmer på KRISTIAN ;-)

10.nov.2006 @ 20:53
Postet av:

Hei Kristian.Dette gjelder ikke deg direkte, men en kompis av deg...
I mars så jeg deg og ikke minst en veldig søt kamerat deg på Mabou.
Han hadde/har kort, lyst, relativt stritt hår og rett nese. Litt mørk jakke, og et stripete skjerf.
Skjønner du hvem jeg mener utifra beskrivelse? Tror kanskje han røyker/festrøyker....
Hvem er han? Er du tøff nok til å gi noen opplysninger??
Hilsen jente 32 i Oslo... :)

10.nov.2006 @ 21:08
Postet av: Nina

Kristian du var dritbra i dag!!!!! Synd du & Alexandra ikke tok førsteplassen.. Du var ikke noe dårligere enn Tone syns jeg.. Alle sammen må stemme! :D

10.nov.2006 @ 21:08
Postet av: Kristine

Jeg har fått sansen for deg!!!! ;o)

10.nov.2006 @ 21:58
Postet av: Schnuppa

Hva gjør du på fredager nå Kristian når Steffen gikk ut?

Du danset bra i kveld men jeg har sett deg bedre;-)

10.nov.2006 @ 22:06
Postet av: Maya

Flott at dere gikk videre blant de to første parene, det viser jo at du får flere publikumsstemmer enn Susann. Litt vanskeligere å vite hvordan du ligger an i forhold til Tone, men vi satser på at fjortisene har brukt opp kontantkortet sitt før finalen ;-)

10.nov.2006 @ 22:07
Postet av: janne

du konne jammen lurt meg! glimrane dans ikvell;)

10.nov.2006 @ 22:08
Postet av: Nina

YES! Gratulerer du kom videre..=) Ble så glad da navnene deres ble ropt opp:D Nå går vi for finaleplass eller hva?:D

10.nov.2006 @ 22:28
Postet av: Marit26

Gratulerer med strålende dansing ikveld!! Vi puster lettet ut, og gleder oss til neste fredag!

10.nov.2006 @ 22:30
Postet av: Kathrine

Bra danset i dag også Kristian. Men du, hvorfor ble du så rar da du trodde Tommy skulle spørre om deg og Alexandra da? Er det noe på gang eller? Regner med at du ikke vil svare på det hvis det er så.....

10.nov.2006 @ 22:40
Postet av: berit

hei kristian! gratulerer - du vinner, det er jeg sikker på! må bare si jeg er litt overrasket over linja du har lagt deg på.. sånn snill svigermors-drøm opplegg.. har alltid likt deg, sett deg på julenøtter osv. morsom ja, litt spydig og tøff i kjeften. men liker den du er i familieprogram også jeg, snille-kristian! jeg skal ikke skrive at jeg kunne tenke meg deg i senga. det vet jeg ingenting om, tv lyver har jeg hørt. lykke til med treninga uka som kommer!

10.nov.2006 @ 22:45
Postet av: Mona

Ja!! :-D dere klarte det, ikke overraskende da men...
håper dere vinner, danser bra, og jeg ler mye av deg/dere asså ;-D
Let`s dance (",)
klem

10.nov.2006 @ 23:00
Postet av: Helene S

Hei..
Du er kjempe flink!
Jeg er helt sikker på at dere vinner=)

10.nov.2006 @ 23:03
Postet av: Linda

Supert at dere er videre ! Kjempebra dansing i kveld , nok en gang :) Du så litt nervøs ut da de røpet resultatene fra avstemmingen, hehe !

Lykke til videre til deg og Alexandra

10.nov.2006 @ 23:08
Postet av:

Noen fra syklubben her ikveld? Kikker innom senere og ser om noen dukker opp...

10.nov.2006 @ 23:42
Postet av:

Puh

10.nov.2006 @ 23:50
Postet av:

Gosh, i dag ble jeg jammen nervøs.
Hadde det ikke vært for den 10'rn til Cecilie kunne Kristian kommet nest nederst på poeng fra dommerne.

11.nov.2006 @ 00:02
Postet av:

Endelig kom det en 10 fra henne, kanskje hun også ble litt nervøs? Kristian fikk kun 7 fra Trine og 6 fra Tor, så der var det jammen spredning på karakterene. Og Kristian lå kun to poeng over susann sammenlagt. Hjelpeseg, må si tommelen min gikk varm etter dette :)))

11.nov.2006 @ 00:03
Postet av: Fan

Jeg er så fan av kristian at jeg brukte sikkert flere hundre kroner på stemming fordi jeg ble alvorlig redd der en stund.
Siden Steffen har slått ut flere flinke visste man jo ikke hvordan dette ville gå.. Men det gikk bra heldigvis!

11.nov.2006 @ 00:05
Postet av: May-Tone

Jeg og, har blitt helt avhengig av både han, denne bloggingen og programmet.
Nå skal det bli artig å høre hva han sier i sitt neste innlegg. Han var ikke nervøs på torsdag og det er tydeligvis skummelt .... ;)

11.nov.2006 @ 00:12
Postet av: Marit26

Stoorfornøyd med Kristian ikveld, men må innrømme at jeg satt med tårer i øynene da Steffen dansa siste dansen på parketten, ble så rørt... Syns det var fint at de fikk siste dansen alene, uten at de andre danseparene ble med utpå uti dansen. De fortjente virkelig å ha gulvet for seg selv!

11.nov.2006 @ 00:17
Postet av: Helene

Flott dansing i kveld også, ble litt stresset da dere "bare" ble nr 2 og brukte mye mer penger på å stemme enn jeg egentlig hadde tenkt....(vel anvendte penger da). Syntes wienervalsen deres var like bra som Tone og Tom Eriks, jeg. Artig med den første tiern fra Cecilie, da!

Ellers lurer jeg på et par ting jeg også;
får dere betalt av TV2 etter hvor lenge dere er med eller er det fast honorar?
(Mye rart man kan lure på kanskje)

Har også lest engang at du spilte et instrument, hvilket var det og spiller du fremdeles eller er det glemte kunster?

Nå som det er blitt litt ut i november har jeg også begynt å glede meg litt til de varslede julenøttene, håper på flere innslag med Espen og deg og færre med andre. Dere er jo de morsomste, selv om Bertils jultips er stor stas.

11.nov.2006 @ 00:21
Postet av: hannah

Hei Kristian og dere andre.
Ja,det var vel verdt pengene i dag,denne boblen kan ikke måles i penger likevel.Og tenk neste gang når de tre beste er igjen ...
DA må det stmmes enda mer!

11.nov.2006 @ 00:27
Postet av: anne

Til Kristian og Alexandra.
Dere var kjempebra i dag, men det var jo litt vanskelig å følge med på alle parene i wienervalsen, så fikk bare sett litt, men det så bra ut synes jeg! Men dommerne skulle følge hver sine,så de hadde vel et annet fokus.
Det er første gang det har vært så spredning i karakterene på dere.
Men heldigvis gikk dere videre, takk og lov!
Blir tøft nå, men vi ihuga fans her inne kommer til å stemme som gale, ikke sant dere :))))

11.nov.2006 @ 00:31
Postet av: Steffen

Steffen er en fin fyr!!
Virker følsom og veldig snill.
Men det var riktig at han gikk nå likevel, men han har vist flotte sider ved seg gjennom dette programmet.
Kommer dere til å holde kontakten Kristian? Og hva nå med lunsj neste fredag, blir du alene? Trenger du selskap ;)

11.nov.2006 @ 00:35
Postet av:

Hei dere,kom hjem nå men må sjekke opptaket for å se kristian sin dang igjen.Kommer innpå om litt for å se om det er noen her.

11.nov.2006 @ 00:48
Postet av: frk.lukkøye

kjempe imponert av deg og alexandra.. :) hva skal du gjøre uten steffen? kan ikke spise alene på kina'n..?:)dette var virkelig kjedelig.... :( håpte på at han ble med videre, men den gang ei..

11.nov.2006 @ 01:08
Postet av: Silje Linnea

ettersom steffen gikk ut i dag,så skal du få slippe å spise lunch alene neste fredag.blir mer enn gjerne med og holder deg med selskap jeg :) greit det eller? hehe..

11.nov.2006 @ 01:16
Postet av:

Dere er flinke hver gang!

11.nov.2006 @ 01:16
Postet av: linny

Kjempeflinke som alltid,men idag var tone og tom-erik best,synd men sant..
Men dere vinner neste gang og i finalen!

11.nov.2006 @ 01:19
Postet av:

Hei på dere.
Dere var veldig flinke, men akkurat i dag var nok Tone og Tom-Erik hakket bedre. Men det tar dere igjen neste gang vet du.

11.nov.2006 @ 02:28
Postet av: Fredagens utstemming

Håpet for din del at steffen skulle fortsette, men det var riktig dansemessig at han gikk ut. Men for en sympatisk fyr, fortell han det neste gang du snakker med ham. For dere holder sikkert kontakten?
Ellers danset dere kjempebra som alltid!

11.nov.2006 @ 02:29
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Kom akkurat hjem etter dans og noen drinker etterpå. Skal på trening imorgen kl 12, og da skal vi gå løs på tango - og jive (som vi har danset før). Alle tre parene skal ha jive neste fredag. I tillegg til jive'en har Susann quickstep og Tone har Paso Doble.

Denne fredagen var nok ikke vår aller beste, men vi blir kanskje litt kravstore til oss selv når vi har hatt tre førsteplasser på rad. Superfornøyd med 4x9 i chachacha, men stusser litt over den store spredningen i wienervalsen; alt fra 6 til 10!

Tone danset en veldig, veldig bra quickstep og wienervals og de fortjente virkelig å gå av med seieren i kveld.

Steffen er ute. Ga han en god hadet-klem for 20 minutter siden, men vi sees jo snart igjen. Han er veldig fornøyd med å ha kommet så langt, og både han og Ingrid Beate syntes at dette var et perfekt tidspunkt å gå ut på.

Snakkes!

K.

11.nov.2006 @ 02:32
Postet av: frk.lykkøye

dere var uansett kjempe flinke i kveld..
blir det rett i seng nå da? synes du er utrolig kvikk på denne tiden av døgnet.. :) og så etter noen drinker.. men det virker kanskje fortere på andre;)

11.nov.2006 @ 02:43
Postet av: frk.lukkøye..

tror kanskje noen hadde en dårlig dag i dag:) (dvs en av dommerne..)

11.nov.2006 @ 02:47
Postet av: frk.lukkøye..

det ble veldig forskjellig dømming.. den ene mente noe og den andre noe helt annet.. men, men dere kom videre, og det er det viktigste..:O)

11.nov.2006 @ 02:49
Postet av:

Hei, ble det tidlig kvelden på dere i dag? Sov godt i natt da!

11.nov.2006 @ 02:54
Postet av: Marte

Det blir kanskje lettere så forskjellig dømming når alle parene danser samtidig, siden dommerne ser på de ulike parene til forskjellige tider og noen da ser feil som andre ikke rekker å se. Men utrolig stilig med 10 fra Cecilie!
Var vel kanskje ikke den beste dagen deres nei, men det skal jo også noe til. Det var som vanlig veldig veldig bra!
Sov godt!

11.nov.2006 @ 02:55
Postet av: frk.lukkøye

sant nok..kanskje litt vanskelig for dommerne å følge med på alle samtidig! :)
uansett, et kjempe show i kveld oxo..

11.nov.2006 @ 02:58
Postet av: Linny

Hei,innom her på en fredagskveld,det er første gangen,koselig!
Ja,det var en kjempespredning idag,merkelig.Men fint at Cecilie kom med 10 for første gang.Men rart den ikke heller kom i chachacha?

11.nov.2006 @ 03:01
Postet av: Monica

Jeg synes det ble litt vanskelig når alle skulle danse sammen og kameraene var litt både her og der. Men dommerne er nok veldig trenet til å se mange på en gang og de hadde jo hver sine. Og Tone fikk jo Harr, så det ble selvfølgelig bra :) Men hun var kjempebra i dag, alle syntes dete.
Men neste gang Kristian, med tango og jive, blir flott å se deg i jive igjen og tangoen har jeg lenge gledet meg til at du skal danse.

11.nov.2006 @ 03:06
Postet av:

hvem skal du spise med neste fredag nå,og hvem skal du feire med neste fredag nå :P

bra danset i dag igjen

11.nov.2006 @ 03:10
Postet av: Nadya

Hei på deg Kristian!!

Jeg mye tid komme webpage!! :D

Jeg er Nadya fro Finland. Jeg har enn venner norsk. Hun like deg, men jeg like deg mer. Jeg blikk all videoclip din!! Din oeys er vakker!! Jeg er Norge år vare, men jeg ikke blikk din show!! :(

Ohh, Si din venner Espen: Jeg like Boyzvoice!!! Jeg og min venner synge "Playmomen" en Lebanon naer Starbucks en Mars vare!! :D

Jeg håp du skrive meg fordi jeg like deg kjaere mye mye mye mye!!!

Sorry norsk ikke godt... jeg har min ordbok norsk, mye godt! :P

Klemmer og Kysser!!!

Nadya

11.nov.2006 @ 04:09
Postet av: Siste dans av steffen

Å, steffen er skikkelig god han også, følsom og ser veldig snill ut. Virker som alle har hatt det så fint i år, og det var veldig fint å se den siste dansen til steffen og ingrid beate. De fikk danset hele dansen alene og klemte hverandre godt til slutt.
Det var vemodig å ta farvel til ham... Men du får hilse ham, fint dere har fått et flott vennskap.

11.nov.2006 @ 04:09
Postet av:

Hehe,ikke vært noen her på en time og plutselig to omtrent i samme sekund.

Dere danset flott i kveld som alltid,men ikke overraskende tok Tone og Tom-Erik seieren i kveld,men dere kom heldigvis på andre plass!

Neste gang med jive og tango blir det deres dag igjen.

11.nov.2006 @ 04:14
Postet av:

PS,stilig av dommerne i kveld,de lagde show de også.Men så at dommer Tor ikke klappet da alle klappet til siste dansen til steffen,håper det bare var en forglemmelse.

11.nov.2006 @ 04:16
Postet av: Tina

Kristian og Alexandr, dere var kjempeflinke i dag! Er det første seksern dere har fått? Og første tier fra Cecilie i samme dans...

11.nov.2006 @ 04:45
Postet av: Toril

Hei,Kristian.Gratulerer nok en gang.Du danser SÅÅ herlig,altså! Åh,GUUUD,for noen fine hofter du hadde!Vrikka litt hit og dit..DETTA KAN DU! Haha.
Som jeg har sagt tidligere,så hører du hjemme kun på ett sted:PÅ TOPPEN!
Du er EN ENER!!!!

11.nov.2006 @ 09:15
Postet av: Triplet

La merke til at Tor ikke klappet jeg også. Tror ikke det var en glipp. Han har vel ment at Steffen burde ryke mye før. Var vel også derfor han slaktet engelsk-valsen deres i går. Han var jo illsint etter at Steffen gikk videre på bekostning av Bettan sist. Skulle vel markere det, tenker jeg!

Ellers var det veldig bra danset i går også Kristian og Aleksandra! Ble nok noen flere stemmer en jeg hadde tenkt, for jeg ble litt nervøs der en stund... Aleksandra var bare helt nydelig i går! For en flott dame! Liker kjemien dere i mellom!

11.nov.2006 @ 10:53
Postet av: Triplet

Mente altså at jeg stemte flere ganger enn jeg hadde planlagt... ikke at dere fikk flere stemmer enn jeg hadde tenkt! :-)

11.nov.2006 @ 10:55
Postet av: Marit26

God morgen, god morgen! Sitter med kaffekoppen og ser klipp fra dansinga i gårkveld.. Dere blir bare flinkere og flinkere, synes jeg! Wienervalsen var bra, synd vi fikk se så lite av dere under den... Kanskje dere kan få ett kamera på dere hver samtidig på skjermen ved neste fellesdans? Har lite peiling på slikt, men det går kanskje an..? Dere må ha en trivelig treningsøkt idag, lykke til!!

11.nov.2006 @ 11:07
Postet av: Silje

OI OI... DA STARTER DET FRA DEN ANDRE KANTEN DA!! NESTE UKE: KANSKJE SUSANN GÅR UT OG DU OG TONE ER I FINALEN.. MEN DU VINNER DA! ELLER KANSKJE TONE GÅR UT NESTE UKE, OG DU OG SUSANN ER I FINALEN, OG DU VINNER. DU VINNER UANSETT! JEG BARE VET DET! HEHE..
LYKKE TIL MED DANSINGEN DENNE UKEN OGSÅ!
KLEMMER.

11.nov.2006 @ 12:51
Postet av: Helene

Jeg bare lurte på, siden Cecilie aldri har gitt 10 før, tror du denne var en liten demonstrasjon mot for dårlige karakterer fra de andre dommerne?
Uten så god karakter fra henne kunne jo dette blitt ennå mer nervepirrenede.
Har likt henne best av dommerne til nå, og hun er ihvertfall ikke blitt mindre favorittdommer etter dette.

11.nov.2006 @ 14:01
Postet av:

Når i h... kommer reprisen,det er jo bare fotball kl 1600 jo !!?

11.nov.2006 @ 14:42
Postet av:

Jeg synes også det var litt merkelig at tieren kom akkurat der og ikke tidligere f.eks. Hun ga Tone ni i samme dans. Jeg tror hun ble nervøs hun også, så der vi stemte som besatt gjorde hun det hun kunne, og ga 10!

11.nov.2006 @ 14:47
Postet av: Caroline

Veldig bra danset i går av Kristian og Alexandra:D

11.nov.2006 @ 14:48
Postet av:

Helt enig Caroline!
Var du ikke inne på denne siden i går kveld?

11.nov.2006 @ 14:51
Postet av: Isabelle

Hva liker du av drinker Kristian?

Kjempebra danset i går!!

11.nov.2006 @ 14:56
Postet av:

Hm, hva sier magefølelsen din nå, hvem tror du kommer til finalen, kan hende tone kommer dit ...?

11.nov.2006 @ 15:00
Postet av: Nina

Enig med deg Caroline;)
De danset utrolig bra i går!
Håper virkelig det blir finaleplass!!!!

Men Kristian: skal alle danserne danse på finalen? (de som har gått ut også). Mener det var sånn i fjor..

11.nov.2006 @ 15:23
Postet av: Dragonfly

Kristian, hos meg er du allerede en vinner! Og jeg tror at du vinner hele driten! Stå på! Jeg heier på deg og frk Kakurina. :D

11.nov.2006 @ 17:42
Postet av: Caroline

Nei, jeg var ikke inne på siden før i dag tidlig:)

11.nov.2006 @ 18:20
Postet av:

dere var så utrolig flinke igår.. digger dere altså:D faderullan så pen Alexandra var i går.. har ikke sett noen som er vakre en hun altså.. du var også drit pen i går, du er sååå fiiiin:D lykke til med øvingen, tror dere kommer til finalen, og vinner den. viss ikke Trond Harr kommer å favoriserer Tone, som han alltid gjør.. det er ikke rettferdig! hehe. bra dere fikk en 10èr i går, den fortjente dere:D

11.nov.2006 @ 18:26
Postet av: Kristine(1!)

Kjempebra danset i går!! Men det var da fælt så mye spredning det var på karaterene dere fikk for wienervalsen da!?! Dere kan i hvertfall være fornøyde med så langt å ha vært de eneste som har fått 10 av Cecilie! Det er det jo ingen andre som har fått hittil. Er dere fornøyd med det eller?

Ellers var det veldig komisk da Tommy spurte om det var noe på gang mellom deg og Steffen, trodde jo han skulle spørre om deg og Alexandra, og det trodde vel du også?

Er du spent foran neste fredag, da det er semifinale? Kan hende jeg ikke får sett det, for etter at Skal vi danse begynte, har jeg blitt helt dansefrelst (kan ikke få nok...:-P), derfor har vi halvveis planlagt å dra til NM i 10-dans i Bergen til helga, så da må vi ta toget på fredag, men jeg skal i hvertfall ta det opp, ingen tvil! Kan jo ikke gå glipp av det! Uansett; lykke til med treninga til uka!

11.nov.2006 @ 18:27
Postet av:

ja, det var virkelig morsomt når tommy spurte om det var noe på gang mellom de.. eg å trodde det skulle være mellom han og Alexandra, og utifra anstiktsutrykket til Kristian, virket det som om han og trodde det.. hehe

11.nov.2006 @ 18:39
Postet av:

Ja, han så jo lettet ut da Tommy sa navnet til Steffen i steden. Kanskje det er noe mellom han og Alexandra?

11.nov.2006 @ 19:08
Postet av: Marit26

Det er i alle fall veldig god kjemi mellom dem, enten de er et par eller et dansepar! Uansett, jeg håper Kristian finner den jenta som han vil dele livet med og som gjør ham lykkelig!

11.nov.2006 @ 20:08
Postet av: meg:)

Hei..
jeg så akkurat på deal or no deal, og Alexandra var en av de koffert jentene!
Visste du noe om det Kristian??
er du veldig nervøs når noen skal bli stemt ut?
lykke til med treningen... du kommer til å vinne!

11.nov.2006 @ 21:00
Postet av: jeg også

Håper også kristian etterhvert finner en kjempesøt jente som er snill med ham.
Var jammen skummelt i går, trodde et øyeblikk at de skulle komme sammen med steffen, men heldigvis ikke.

11.nov.2006 @ 21:14
Postet av: Pippi

Hei Kjekken!

Grautlere med veldig bra innsats i går. Må si dere er utrolig flinke:)

Synd med Steffen som røk ut, men noen måtte jo gå.
Jeg heier iallefall på deg fram til finalen, hm.......ikke hver dag vi får se en slik kjekkas på tv`en. Og i tillegg kan han danse, og ikke er homo.....eller:)

Ønsker deg iallefall lykke til, og håper jeg kanskje kan få en dans en gang:)

Klem Pippi

11.nov.2006 @ 21:20
Postet av: Trine

Hei Kristian!

Jeg skulle ønske jeg var kjendis så jeg også kunne vært med på skal vi danse! Men jeg får nøye meg med å se på ;)

Jeg ville bare spørre deg om en ting: Har du lyst til å være med i middagsselskap hos en venninne av meg? Hun er så fortvilet, for hun er den eneste i venninneflokken som er gift, og nå er plutselig alle vi andre blitt single! Hun maser hele tiden om at jeg må finne en mann som er bra "middagsemne" (oi, det kom ut litt feil...). Jeg prøver så godt som jeg kan, men kan ikke si jeg har hatt hellet med meg hittil.

Jeg har en følelse av at du kommer til å si nei, men jeg tenkte at jeg kunne hvertfall spørre (den som intet våger intet vinner). Vel, uansett så heier jeg masse på deg hver fredag, og jeg er mektig imponert over hvor flink du er (sant å si trodde jeg ikke tulleprogramledere var flinke til å danse, men du har gjort fordommen min til skamme ;) )

Til slutt så kan jeg bare nevne at middagen evt vil finne sted i Stavangerområdet (bare en liten detalj til slutt... ;) )

11.nov.2006 @ 21:20
Postet av: Caroline

Tina: Du lurte på om sekseren i går, var den første sekseren Kristian og Alexandra har fått? Nei, de fikk sekser av Trond i første programmet da de danset vals!

11.nov.2006 @ 21:31
Postet av: Nina

Til meg:) :

Alexandra var en av de koffortjentene sist gang også, kanskje hun er det fast? Hun er jo dritpen da, så det forundrer meg ikke at hun er med der..=)

11.nov.2006 @ 21:50
Postet av: lille my

mm. flink ja! Kan jo tenke oss at det var psykologisk viktig med en 6'er nå->.skjerpings til neste gang:-) Synes uansett dere var flotte. Ellers ble jeg imprcssed av sjarmtrollet harr pâ dansegulvet. det er jo bâde takt og spenst i klompen:>. Han er bare så søt i sin beundring av tone. Moro å se at ogsâ dame donmer rygel beundrer manne-danser'n . Lykke til med jive og tango- blir det ny koreografi forresten?

11.nov.2006 @ 22:04
Postet av: Anita

Hei kristian Ødegaård!
Du er kjempeflink.Det er gøy å se på deg. Du blir bare bedre og bedre for hver gang. Selv har jeg ikke ekspertisen til å bedømme deg, men dette vinner du. Lykke til videre..

Hadde vært gøy å treffe deg. Sykepleier, 33 år , Oslo

11.nov.2006 @ 22:25
Postet av: Toril

Vil treffe deg jeg,og... haha

11.nov.2006 @ 22:31
Postet av:

Hei, er det noe liv her inne da?
Jeg er barnevakt hos noen som har tatt toget til oslo for å se team eckbo. Det er sikkert kjempebra, får referat senere. Jeg har vist ungene denne bloggen og spesielt jenta slukte alle bildene på bloggene. Hun liker tone hun da, for hun kjenner henne igjen fra idol. Men jeg liker kristian!!!

11.nov.2006 @ 22:32
Postet av: Tingeling

Hva synes du om din egen innsats i wienervals på fredag, Kristian? Har du noen forklaring på hvorfor dommerpoengene ble såpass så forskjellige?

Har forresten en diskusjon gående i Tom-Arilds blogg om hvem som er den mest verdige vinneren. :)

11.nov.2006 @ 22:39
Postet av: Stemming neste fredag

Blir kjempespennende neste gang, hvem tror dere går ut og hvem kommer til finalen? Jeg holder en knapp på kristian ihvertfall. Og det kan hende det er tone som kommer med, alt avhengig av dansene/musikken neste gang, og ikke minst publikumsstemmene, de blir nok helt avgjørende neste fredag. Så her må det bare fortsette å stemmes hvis vi skal ha kristian med videre, og det vil vi jo!!! Vi må nok stemme mer enn noen gang nå som steffen er ute og det er tre gode igjen. Så come on alle sammen :)

11.nov.2006 @ 22:40
Postet av:

Caroline,hvorfor er du ikke her så mye som ellers?Savner dine positive kommentarer.Ikke bry deg om noen synes du er her mye,det er lov!!

11.nov.2006 @ 22:44
Postet av:

Gode herr Ø!

Kan det stemme at Asmund hadde den samme "skjorte-bluse-body'en" på seg på fredag, som du hadde på for nokre program sida?

Vh :)

11.nov.2006 @ 23:00
Postet av:

Det var en eksakt lik blusebody som den Kristian hadde under sambaen, se bilder i tidligere blogg.

11.nov.2006 @ 23:03
Postet av:

Var det noen som så på God Kveld norge i dag, var det noe fra skal vi danse?

11.nov.2006 @ 23:10
Postet av: tanja

Her var det veldig dødt, kommer innom senere i kveld og ser om det tar seg opp litt. Ha en flott kveld alle sammen.

11.nov.2006 @ 23:19
Postet av: Marit26

Noen rødvinfnisende damer fra syklubben her?

11.nov.2006 @ 23:54
Postet av: Eronita

Hei, Kristian! En flott blogg du har her, gjennomført med alt du!! Lurer litt på hvilke fordeler du liker ved å være singel? Det er litt godt å være fri og ledig til det man vil, er det ikke det til tider?

12.nov.2006 @ 00:23
Postet av: Renathe

Hei Kristian! Du og Alexandra var kjempeflinke på fredag,og eg og vennene mine stemte mange ganger på dere! Håper dere kommer til finalen! Det fortjener dere virkelig. Du blir jo berre bedre og bedre for hver gang:) Lykke til videre! Stå på!

12.nov.2006 @ 00:38
Postet av:

Lurer på om du kommer med innlegg søndag? Og om du har tenkt til å svare på spørsmål? Har du blitt slapp :)
Veldig lykke til neste fredag!

Spørst om ikke du og tone kommer i finalen.

12.nov.2006 @ 00:56
Postet av:

Tror mange av de gærne damene har resignert ;)

12.nov.2006 @ 01:03
Postet av:

rolig her på en lørdagskveld, ja...

12.nov.2006 @ 01:07
Postet av: veronica

Dette kommer til å bli spennende,du var ikke så overlegent best forrige fredag,som du egentlig har vært fra starten.Har hatt klokketro på deg så langt.

12.nov.2006 @ 01:08
Postet av: Hei! =)

Du er så utrolig morsom! Ler meg ihjel av deg! Også er du såå søt! Har du ikke kjæreste? Du er dessuten særdeles flink til å danse;) Hvor gammel er du egentlig? Jeg håper virkelig at du vinner! Og ikke Tone.. Du er best! Stå på!

12.nov.2006 @ 01:10
Postet av:

Noen som vet om det står noe interessant i papirutgavene av dagbladet og vg i dag?

12.nov.2006 @ 01:26
Postet av: diggU

Jeg må bare si du er helt nydelig! Synest det var rart det ikke stod på noen av disse. Du og alexandra hadde vært et nydelig par. Jeg og deg også, hehe .
Håper du vinner, du er hvertfall den beste

12.nov.2006 @ 04:15
Postet av: Bia

Hei! Synd man ikke møter slike som deg ute på byen ;-) Lykke til med "skal vi danse" ;-)

12.nov.2006 @ 04:18
Postet av: Tone vil vinne dette sier hun

Sjekk denne:

http://www.bt.no/bergenpuls/tv/article314345.ece

12.nov.2006 @ 04:20
Postet av: Og Susann tror Kristian vinner

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=158565

12.nov.2006 @ 04:23
Postet av: Patrick Strøm

Hva skjer a, dårlig butikk at jeg ikke har vært på noen fester hos deg enda :) hehe

Lykke til i sluttspurten ;)

Patrick

12.nov.2006 @ 04:53
URL: http://patrick.mobilblogg.no
Postet av:

Alle vil sikkert på fest hos kristian, vi også!!

12.nov.2006 @ 04:56
Postet av: Mille

Kristian,det var et flott avslutningsummer for dere på fredag.Du hadde en fin flyt,og rart ingen har kommentert det.Måtte dere trene mye for å få fart på det?
Og nydelig er du også.

12.nov.2006 @ 05:26
Postet av:

Ser at steffen håper at kristian vinner, så koselig.

Postet av: Toril

KRISTIAN:
Skulle ha sendt deg et hjerte,fylt med kjærlighet,godhet,ømhet og varme.
Men så kom jeg til å tenke på,at du allerede HAR ett...
Toril.

12.nov.2006 @ 07:31
Postet av: Marit

Morn du! Nå er vi spente på om det kommer et nytt innlegg i løpet av dagen/kvelden.... Ha ein fin dag alle sammen!!

12.nov.2006 @ 10:01
Postet av: Brit

Hei du! Å, som jeg stemmer på deg! Første gang noen har fått meg til å stemme på noe som helst ;) Du er utrolig sjarmerende og facinerende (blunk-blunk)
Heier på deg, og VET at du vinner! Ha en super dag videre!

12.nov.2006 @ 10:32
Postet av: Caroline

Til du som lurte: Jeg har hatt besøk i helgen, og har ikke fått skrivd så mye her! Men det skal bli bedre med det nå:) Har følgt med her da:) Koselig at du lurte!:)

12.nov.2006 @ 12:22
Postet av:

heisann.. dere var driiiit flink på fredag.. syntes du var mye bedre en Tone eg.. du har alt.. hehe..men korfor sender de ikke "skal vi danse?" i reprise? skulle gjerne sett det en gang til.. hehe.. lykke til med øvingen, og lykke til på fredag:D

12.nov.2006 @ 12:39
Postet av: Kristine(1!)

Skal vi danse blir alltid sendt i reprise på tv2 lørdag ettermiddag, som regel kl. 16.00!!

12.nov.2006 @ 13:53
Postet av: Kristine(1!)

Blir det forresten ny korregrafi på jiven? Og skal alle danse samtidig da? Går det?

12.nov.2006 @ 13:53
Postet av:

ja, men den var ikke i går. det var cup-final for jenter eller noe sånt.. æsjameg!

12.nov.2006 @ 14:13
Postet av: Beundrer

Det blir spennende å gå inn her senere i kveld og se om det kommer noen tanker om fredagen osv. Håper det. Inntil det, ha det flott både Kristian og alle dere andre.

12.nov.2006 @ 14:59
Postet av: Karin

God ettermiddag, Kristian!

Puh! For en lettelse... Jeg har levd i ulidelig spenning hele helga, for jeg fikk ikke sett programmet før i dag, og nektet å sjekke hvordan det hadde gått på nettet eller i aviser før jeg fikk se alt sammen!

Denne gangen hadde jeg en uggen følelse før showet, på en eller annen måte 'følte' jeg at det ikke kom til å gå så smurt denne gangen, og jeg fikk rett... Hadde vel med å gjøre at jeg visste at Tone og Tom Erik kom til å gjøre det bra i TO standarddanser og at Susann og Asmund blir bedre og bedre for hver gang. Begynner å 'kjenne' deres styrker å svakheter nå, tror jeg kanskje må skaffe meg et liv... he he...

Cha chaen var flott (FOR noen hofter du har, gutt!), men ikke fullt så fantastisk som det jeg har sett av dere før, og wienervalsen var det vanskelig å si noe om, noe som også kom tydelig fram i spriket mellom dommerkarakterene.

Heldigvis stilte publikum opp - HURRA! og sørget for at det ikke gjorde noe at dere ikke lå trygt øverst på lista etter at dommerne hadde sagt sitt. Kjempebra jobba, jenter (og gutter)!

Synd at Steffen gikk ut, for han er en sånn gromgutt (kan man si grommann? ;-p ) , men det var vel på tide, for han var jo desidert den svakeste danseren, selv om han har vist stor framgang i løpet av konkurransen. Nå står vi igjen med de 3 beste parene, noe som er bare rett og rimelig!

Personlig skulle jeg gjerne byttet ut ett av parene (ikke Alexandra og deg, selvfølgelig!) med Ingar og Gyda, for jeg syns det så ut som om de kunne komme til å hevde seg helt i toppen om de bare hadde fått bli i konkurransen. Men spist er spist, og nå krysser jeg bare fingre og tær for at dere fortsetter å imponere med tango og jive neste fredag. Blir spennende å se hva du får ut av tangoen.

Ha en fortreffelig uke!

Klem fra Karin (Sangria)

12.nov.2006 @ 15:41
Postet av: Karin

Eeeek! En og/å feil i forrige innlegg! Det skal aldri skje igjen, jeg lover! ;-)

Karin

PS: SA jo at jeg var en petimeter!

12.nov.2006 @ 15:43
Postet av:

Nå er det viktigere enn noen gang å komme med innlegg og kommentere,for nå når de tre beste parene er igjen vil publikumsstemmene telle mye!

12.nov.2006 @ 15:49
Postet av: Karin

Så sant som det er sagt!

Det hadde vært interessant å vite hvordan forholdstallene i stemmingen er, men det kan selvfølgelig ikke TV2 gå ut med, for det er jo nettopp usikkerheten som gjør at folk stemmer og bruker penger! :-p

Karin

12.nov.2006 @ 15:55
Postet av: Karianne

Søndag er en deilig dag.
Da kan man slappe litt av og gjøre litt av alt man ikke har rukket hele uken.
Kommer innom her i kveld, håper det er noen her da! :)))
Spent på om gutten vår kommer innom, tror og håper det!
Sees i kveld da :D

12.nov.2006 @ 15:56
Postet av: Irene

Jeg har heiet og stemt på Kristian hele veien og kommer til å fortsette med det - uansett hvor bra Tone kommer til å danse.
Han er min favortitt på alle mulige måter, ingen ting får endret på det.

12.nov.2006 @ 16:02
Postet av: Linda og Mia

Hei Kristian

Låner walkmanen til Alexandra? Lever du på 80-tallet eller ? hehe :) Hører du mye på bånd ? Og eventulet hvilke bånd liker du best å høre på ? Waldemars favoritter kanskje ? :)

12.nov.2006 @ 16:41
Postet av:

Kristian og Alexandra er de som fortjener å vinne,de danser uten allskens utenom dikkedarier.Er jo dans dette handler om,ikke hvor lang tunge du har eller hvor mye du kan blunke.
Stå på du Kristian,måtte du lykkes!

12.nov.2006 @ 16:44
Postet av: Karin

Hei igjen, Kristian.

Har nettopp sett om igjen noen 'highlights' fra fredagens sending, og jeg så at du var veldig letta da du gikk videre. Lurte du på om det holdt denne gangen, siden du ikke var på topp i dommerpoeng?

Og en annen ting: Vet du hvorfor Trine Dehli Cleve ikke var med på gulvet da dommerne fikk anleding til å vise seg fram? Flott fotarbeid på Fløysvik da, og Cecilie var jammen meg sexy, det kunne til og med jeg som jente se!

Karin

12.nov.2006 @ 16:52
Postet av: Observatøren

Hvorfor skal Tone alltid blunke?

12.nov.2006 @ 17:14
Postet av: Eline

Kan noen forklare meg poenget med den såkalte "Kremtoppen" og vitsen med å fryde seg over den? Jeg er nok blitt alt for gammel til å skjønne poenget uansett men...

12.nov.2006 @ 17:15
Postet av: Eline

Og så lurte jeg bare på, Kristian: Hva liker du best av standard og latin? Stemmer det at det er vanskeligere for deg som amatørdanser enn for jentene som er amatører? Jeg mener, mannen skal jo liksom føre osv... Og det må jo være vanskelig å lære seg samtidig som det skal se naturlig ut - eller?? Håper du koser deg i de(n) siste sendingen(e)! Det ser ut som om dere har det kjempegøy!

12.nov.2006 @ 17:21
Postet av: Per

Røyker du?

12.nov.2006 @ 18:15
Postet av: L ( nr 1 )

Har du googlet noen av oss egentlig? Hvem skal du spise med på fredagene fremover nå?

12.nov.2006 @ 18:36
Postet av: Frk BK

Hei igjen!

får du ha skjegget i tango eller?

12.nov.2006 @ 19:25
Postet av:

Du er kjempeflink til å danse!!
Bildene var merkelige..
Lykke til videre!

12.nov.2006 @ 20:31
Postet av: Caroline

Heihei:)
Nå skal jeg skrive litt her igjen:) hehe..
For det første så var det utrolig bra danset av Kristian og Alexandra på fredag! De danser jo bra hver gang, men på fredag var jeg faktisk ekstra nervøs! Kommer til å bli enda mer spennende på fredag, så da må vi stemme som bare det! Har på en måte sett for meg at Kristian kler tango, så vi får håpe det stemmer! Jeg så for meg at han kledde chachacha bra også, og det stemte jo!=)
Har lest litt på Tom Arild sin blogg, og der er det jo en diskusjon om hvem som fortjener å vinne. Der står det at "alle" har visst hele tiden at Kristian skal vinne. MEN, en viktig ting: I begynnelsen trodde jo "alle", eller de fleste ihvertfall, at Tone skulle vinne. Nå har Kristian blitt favoritt:) Vi må hvertfall stemme masse!
Måtte le av Kristian da Guri spurte etter dansen på fredag, om det var noen høydepunkter i dansen. Også sa han: "JA! Da jeg skled under de. Jeg fikk et lite glimt, også sklei jeg videre!:)" Da fikk jeg meg en god latter:)

12.nov.2006 @ 21:47
Postet av: M

Hei, lurer på om noen tekstmeldinger som du skulle ha hatt, kommer frem til far din i stedet for?? Jeg så dere hadde samme navn, regner med at han humrer godt av de eventuelle meldingene på mobilen sin!!

12.nov.2006 @ 22:02
Postet av: Caroline

Hei igjen;)
Huff, kom på en ting til jeg;) Unnskyld......:P Har sjekka litt i bloggen til Tone, og der har det kommet 10 kommentarer siden fredag! Her har det kommet over 100 kommentarer siden sendingen på fredag!:)

12.nov.2006 @ 22:07
Postet av: Reprise

Har det vært reprise i dag istedenfor i går? På Zebra da eller? Det var vel cup for herrer i dag?
Jeg har heldigvis sett dere danse og det var som alltid kjempebra fremføring det :D

12.nov.2006 @ 22:07
Postet av: MMM

Hei, skal tro om noen av de tekstmeldingene som du skulle hatt , havner på mobilen til far din i stedet for?? Dere har samme navn, ikke sant? Tenker han humrer godt av de eventuelle meldingene!

12.nov.2006 @ 22:08
Postet av:

Jaja, litt kludd på linja her, trodde ikke den første meldinga kom på bloggen... Datageni gitt..!?

12.nov.2006 @ 22:11
Postet av: Stemmer

Oioi, leste på Tom-Arild sin blogg at det i finalen er 100% publikumsstemmer som teller. Det hadde jeg glemt fra i fjor altså, vil det si at dommerne ikke har noe de skal ha sagt? Vel, de sier sikkert noe, men at det kun publikum som avgjør? Hjelpeseg ...
Og neste gang er det vel halvparten av hver, men med kun tre par er det jo veldig avgjørende da også hvem som får mest stemmer, nesten mer avgjørende enn noen gang! Og spesielt hvis to par kommer likt, det kan jo fort skje med kun tre par, så er det publikum som avgjør hvem som går videre.
Så her er det bare å stemme vilt, det er viktigere enn noen gang nå. Det er tre flinke i semifinalen og kan bli jevnt.
Men tror Kristian vil kle både tango og jive.
Masse lykke til og husk å stemme på

5 til 26400 (hele uken :)

12.nov.2006 @ 22:27
Postet av:

Hehe.. Likte godt kommentaren om at fjortisene sikkert har brukt opp kontantkortet sitt til finalen! Stem på Kristian, de av dere som har mulighet til det!!

12.nov.2006 @ 22:47
Postet av: Vil du være min Ole Brumm-bamse?

Hvordan har søndagen din vært, Kristian? Håper du har slappet litt av og tatt vare på deg selv! Du trenger litt avslapning og utkobling under disse ville ukene!

12.nov.2006 @ 22:54
Postet av:

Jeg håper han har tatt seg fri i dag igjen og har fått slappet av, oog at han kommer med et nytt innlegg her ...

12.nov.2006 @ 23:00
Postet av: Mette (navnet ble borte da jeg sendte meldingen, det skjer i blandt.

Jeg håper han har tatt seg fri i dag igjen og har fått slappet av, oog at han kommer med et nytt innlegg her ...

12.nov.2006 @ 23:01
Postet av:

Det finnes ingen grunn til å steme på Tone. Bare se her;

- Skal dere stemme på den peneste/vakreste?
Stem på Kristian og Aleksandra! Hun er en fantastisk pen jente.

- Skal dere stemme på den dyktigste danseren?
Stem på Kristian og Aleksandra! De danser fabelaktig flott.

Så; 5 til 26400 hele uken gjennom!

12.nov.2006 @ 23:20
Postet av:

det er jeg helt enig i.. hun er den vakreste jeg noen gang har sett.. hehe.. og, jeg er absolutt ikke lespisk.. det er en grunn til, Kristian er den peneste av dem alle.. hehe

12.nov.2006 @ 23:23
Postet av: tina

stå på.

12.nov.2006 @ 23:29
Postet av: Siren

Jeg synes vi skal stemme på det paret som gir mest kvalitet, både når det gjelder god dans, show og underholdning. Ikke minst dansen, den bør komme først.
Og uansett er det Kristian og Alexandra som hele veien har vært de flinkeste, totalt sett. Hvis de legger sammen poengene er det helt klart de som har fått best fra dommerne.
Stå på videre dere to!!!!

12.nov.2006 @ 23:33
Postet av:

KRISTIAN Ø, SUPERSTAR!!!!!!!!!

12.nov.2006 @ 23:33
Postet av:

hehe :))

12.nov.2006 @ 23:43
Postet av: Ine

Håper han kommer innom i kveld, har så lyst til det... :) Lurer på hva han følte på fredag osv. Dere andre også?

12.nov.2006 @ 23:55
Postet av: Cinderella X

Håper du har det godt. Sånn ordentlig godt. Ikke sånn godt man har det bare fordi man tenker at man har det "greit", eller fordi man ikke kan finne noe å klage over - eller fordi andre påpeker at man burde være så pokkers tilfreds med alt det man har. Men sånn godt man har det når man tenker helt av seg selv: "fy fillern, JEG har det godt, jeg."

Sånn godt.

:)

13.nov.2006 @ 00:08
Postet av: karita

Håper også han har det VIRKELIG godt, tror det og håper det :p

13.nov.2006 @ 00:13
Postet av: Brith

Er det litt fint at vi bryr oss om deg kristian, virkelig bryr oss? Litt mer enn utover denne danseboblen liksom, at vi tydeligvis er en del som føler godhet for deg?

13.nov.2006 @ 00:24
Postet av: isabelle

Ikke for ingen ting at vi henger litt innom her for å sjekke om du kommer med noen betraktinger fra fredagens opplevelser ... og gjernes også sånn generelt :D
Stor klem

13.nov.2006 @ 00:30
Postet av: Irene

Vil gjerne høre hvordan den sjarmerende morsomme og flott mannen har det. Er du innom og sjekker litt her i kveld?

13.nov.2006 @ 00:39
Postet av:

:))

13.nov.2006 @ 02:01
Postet av: Tingleling

Hmm... her var det da merkelig stille i natt.

13.nov.2006 @ 02:14
Postet av:

Hehe, vi er nok noen som vaker litt rundt da vet du tingeling...

13.nov.2006 @ 02:22
Postet av: mie

Vi håper han skal begynne å kommentere litt eller komme med nytt innlegg, er jo viktig å høre ståa og følelsen for tango f.eks. ...

13.nov.2006 @ 02:23
Postet av: Fan

Det var mange som satt og ventet forrige søndag, men alle ble så skuffet så de fleste har nok sluttet å vente så lenge. Ser an til tre jeg så legger jeg meg, men er jo veldig spent på hvordan han har det vet du :)

13.nov.2006 @ 02:25
Postet av: Tingeling

Ja, skulle likt å høre hva han har å si om fredagens prestasjoner også.

13.nov.2006 @ 02:27
Postet av: Tingeling

Hihi, visste ikke at det fantes så mange natteravner før jeg snek meg inn her. Kristian er kanskje den største av oss alle...

13.nov.2006 @ 02:28
Postet av: Mette og Nina

Han var jo så mye flinkere før til å komme med innlegg og kommentere,så trodde kanskje han ville gjøre noe i helgen,men det ser nesten ikke sånn ut?Så han har sikkert mye å gjøre,men er jo litt interessant for oss når vi vet hvordan følelsene for dansen osv.er. Men vi kan jo ikke tvinge han heller,men det blir sikkert enda travlere for ham til uken...Men som det nattmenneske han er så er det sikkert mange som logger seg håpefullt på tidlig i morgen.Så vi får se hva han kommer med etterhvert..Vi er en hard kjerne som følger han uansett hva han gjør,men så er det også en hel del som har falt fra siste uken virker det som.Men de kommer sikkert tilbake!?!!

13.nov.2006 @ 02:32
Postet av:

Det har ofte vært mange natteranglere innom her på nettene og ventet, hehe. Og som oftest har det jo kommet noe også, men ikke forrige søndag da. Så man vet jo ikke. Ihuga fan du også tingeling :)

13.nov.2006 @ 02:35
Postet av: mie

Ja,er veldig nysgjerrig på et innlegg om hvordan det hele føltes på fredag og også hva som kommer next. Er jo bare to uker igjen nå så dette blir mer spennende enn jeg hadde trodd. Tone var jo flink fredag og det er skummelt :)

13.nov.2006 @ 02:37
Postet av: Tingeling

Ja, klart det. Man kan jo ikke annnet enn å bli sjarmert - og imponert.

13.nov.2006 @ 02:40
Postet av: isabelle

Ja,det var skummelt med tone på fredag og hvis hun fortsetter sånn,og susann får jo tydelig mange stemmer også,så må vi virkelig stemme alt vi bare klarer.Penger betyr ingenting i en slik sammenheng synes jeg.Så jeg skal stemme på kristian uansett om han gjør det bra eller dårlig,for han har vært så god så det gjør jeg bare av prinsipp og fordi jeg har stor sans for ham på alle måter.

13.nov.2006 @ 02:41
Postet av: isabelle

Så jeg blir bare litt vonbroten hvis ikke det kommer noe her,men ikke slik at jeg slutter å stemme,noen har faktisk tenkt sånn,men det blir for barnslig.Vi har lov til å håpe og ønske,men ikke kreve.
Men jeg håper veldig altå :))
Og er nervøs for neste fredag allerede,har vært så bombesikkert på kristian hele veien men nå begynner det å bli skummelt hvis tone fortsetter slik.Og susann har mange tilhengere også.Så da må vi som synes kristian er den skjønneste og flinkeste i alt bare stemme mer enn noen gang.
Noen enige vil jeg tro :)

13.nov.2006 @ 02:46
Postet av: Tingeling

Kristian skriver og svarer etter beste evne, tror jeg. Han har jo utrolig mange baller i lufta (tihi) den mannen.

13.nov.2006 @ 02:47
Postet av:

Riktig, sjarmert og imponert.
Og derfor stemmer som gale hele uken :D

13.nov.2006 @ 02:47
Postet av: Ine

Tror både tango og jive blir bra.Tror han fikser tango ganske greit og blir en flott forestilling,lurer på hva låten er forresten?Og jive har han vært veldig flink i tidligere,han hadde en fin versjon der,men denne blir sikkert enda bedre!Han vinner neste gang!!??

13.nov.2006 @ 02:58
Postet av:

Ja, han gjør sikkert så godt han kan overalt stakkars, og jeg tror en halvtime eller time i ny og ne her kan være vel anvendt tid nå på slutten som det er så tett.. Liker ikke at tone var så overlegen fredag .. :((

13.nov.2006 @ 03:01
Postet av:

Nå kom jammen meg tone på radioen her også men den fine fra forrige platen(Bliss fra McDonaldsreklamen)Så hun er blitt et uromoment..:)))

13.nov.2006 @ 03:06
Postet av: Ine

Det er jo mye mulig han har et par stykker i lufta akkurat nå for det vi vet :D

13.nov.2006 @ 03:09
Postet av: Tingeling

Hehehe... kanskje det. Får nok heller komme igjen i morgen.

13.nov.2006 @ 03:19
Postet av:

Hehe, det ville jo vært helt topp, og en veldig gyldig grunn for ikke å skrive, hehe.

13.nov.2006 @ 03:21
Postet av: ine

Ja,får vel titte innom i morgen istedenfor, mulig jeg strekker det til fire, men da er det også slutt. Må ha mine to timer skjønnhetssøvn. God natt dere andre.

13.nov.2006 @ 03:28
Postet av: Helfrelst

Men jeg må virkelig si jeg unner ham av helt mitt hjerte å vinne hele greia,det har jeg gjort fra dag èn,og vil ikke se ham slått på målstreken..
Tror uansett de går videre neste fredag,så da har vi to uker igjen i den deilige boblen vår sammen med ham.Selv om vi er mest uten ham,men det er jo litt fint å være her likevel.

13.nov.2006 @ 03:32
Postet av:

Alle vi her inne ønsker og vil du skal vinne og vi skal gjøre det vi kan for at det skal skje. Så har du ihvertfall den tryggheten Kristian. Alt hjelper vet du.

13.nov.2006 @ 04:18
Postet av: Kristine(1!)

Jeg lo også godt da Kristian kom med den kommentaren etter å ha danset ;-) Han har alltid en eller annen morsom bemerkning på lur.

13.nov.2006 @ 06:45
Postet av: Aina;o)

Heisann! Jeg hadde aldri trodd du skulle komme så langt, trudde du kom til å ro bort alt med humor jeg! ;) hehe...

Hvem skal du ha med deg på cruise da? :p

Lykke til videre, slik at du vinner cruiset!:)

13.nov.2006 @ 10:20
Postet av:

Gleder meg til tangoen, jeg... Den tror jeg du kommer til å kle :)

13.nov.2006 @ 10:31
Postet av:

Her har det ikke vært noen..
Vinner de cruise?

13.nov.2006 @ 10:43
Postet av: Maya

Stemmer skrev:
"Oioi, leste på Tom-Arild sin blogg at det i finalen er 100% publikumsstemmer som teller. Det hadde jeg glemt fra i fjor altså, vil det si at dommerne ikke har noe de skal ha sagt? Vel, de sier sikkert noe, men at det kun publikum som avgjør? Hjelpeseg ..."

Dommerne skal selvsagt gi poeng, men til sjuende og sist betyr det ingenting. Antall poeng blir hele tiden redusert etter antall par. I forrige runde var det fire par igjen, da fikk beste par 4p av dommerne, nr. 2 fikk 3, nr. 3 fikk 2 og nr. 4 fikk 1. Det samme gjelder publikumsstemmene. Når det bare er to par igjen, vil det si at vinnerparet hos dommerne får 2 poeng, mens det andre paret får 1 poeng. Det samme er tilfellet hos publikum. Og hvis det er likt, er det publikumsstemmene som teller mest. Det vil med andre ord si at hvis det ene paret får 2 hos dommerne og 1 hos publikum, mens det andre får 2 hos publikum og 1 hos dommerne, så ender begge på 3 poeng, og det er da publikums favoritt som vinner. Så med andre ord spiller det ingen rolle hvem dommerne gir mest poeng til i finalen. Get it? :-) Det var det Tom-Arild siktet til i bloggen sin.

13.nov.2006 @ 10:48
Postet av: Hannah

Gratulerer med kjempeflott dansing, Kristian! Du og Alexandra er et kjempeflott par, jeg gleder meg hele uken til dere skal danse igjen! Nå håper jeg virkelig at dere kommer til finalen og vinner !!!! Det hadde vært helt fortjent. Gleder meg også til å se deg igjen i Julenøttene, moro! Stå på med øvingen, hils Alexandra, dere har mine stemmer og det skal søren meg bli mange!
Et lite spørsmål; etter det jeg har lest så har Alexandra vært i Norge i to år. Stemmer det? Kom hun hit kun for å danse? Hun er i allefall flink i nors. Lykke til!!

13.nov.2006 @ 10:55
Postet av: marianne

hei på dg. nå er det kun 2 ganger igjen og forseter du isamme stil vinner du. vil ønske deg lykke til og måtte den beste vinne.klem fra meg

13.nov.2006 @ 11:24
Postet av: Therese

Hei Kristian.
Gratulerer nok en gang med flott dans på fredag. Begynner å nærme seg finale nå,blir nok litt nervepirrende på fredag,men du og Alexandra har så mange fans der ute så dere kommer til finalen og vinner den. Jeg stemmer som bare det hele uka og det tror jeg mange andre gjør også! Skal du invitere med deg Alexandra på lunsj på fredag eller??? Du skal vel ikke spise alene? Lykke til videre med dansetrening og andre gjøremål, du har vel ikke akkurat mye dautid nå om dagen!

13.nov.2006 @ 11:49
Postet av: Marikken og -L-

Dagens tanke!

Livet i den virkelige verden
er mye mer interessant,
mye viktigere og mye mer rikere
enn det du noen gang kan
finne på en
dataskjerm.

- Clifford Stoll-

13.nov.2006 @ 11:54
Postet av: Eva

Gratulerer med flott dans på fredag.
Dere var kjempeflinke. Hils Alexandra.
Lykke til på fredag.

13.nov.2006 @ 12:02
Postet av:

Vi må stemme som bare det hele uka hvis
vi vil at Kristian og Alexandra skal
vinne. Jeg har aldri stemt så mye på
noen før som jeg har gjort denne
gangen.

5 til 26400 eller 82949105

13.nov.2006 @ 12:05
Postet av: Eline

Til Marikken og -L-
Så sant som det er sagt! Men allikevel deilig med en liten flukt fra hverdagen, ikke sant? Det er imidlertid ikke så veldig viktig for meg hvem som vinner, ihvertfall ikke så viktig at jeg gidder å bruke pengene mine på å stemme. Like gøy å se på bare, alle som er igjen nå er jo bare råflinke, synes jeg. Og da er vel alle verdige vinnere da??

13.nov.2006 @ 12:40
Postet av: Live

Jeg er sjarmert i senk av dere, såååå søte! Kjempeflinke er dere, lykke til!

13.nov.2006 @ 12:45
Postet av: Dommere fyyyyyyy

Dommerene er jo profosjonelle og burde kunne mer og se bedre en vi TV tittere. Det var utrolig vanskelig å se da de danset wienervals. Publikum satt for tett og hele tiden stod det stemmenr på TV som hindret oss i å se godt nok. Men jeg stemte for det. Mener likevel at Kristian og Alexander var de beste. Håper ikke Tone vinner dette da hun ikke er min favoritt i det hele tatt. Kan tro jeg ble mobbet her hjemme da Tone fikk mest poeng. Men det var jo tull for alle her har Kristian som favoritt heldigvis. Min lille prinsesse mente selvfølgelig Tone var flott i sin rosa kjole. For all del det var hun men det var Alexandra også. Håper på best resultat neste gang Kristian.Ikke heng med hode, for det vil nok gå bra bare du ikke mister motet.
Klem fra snuppa

13.nov.2006 @ 12:45
Postet av: marianne

har stemt og stemt og stemt.du er verdt hver krone. ikke skuff på fredag......

13.nov.2006 @ 12:48
Postet av: Live

Ja, dere er verdt hver eneste krone! Jeg koser meg glugg i hjel hver fredag når dere danser!

13.nov.2006 @ 12:57
Postet av: Blondie

Skal VI TO danse Kristian? Jeg er 1.60 høy, 50 kg og blond.......Også har vi samme alder:-) Høres perfekt ut spør du meg...;)

13.nov.2006 @ 13:32
Postet av:

Kristian har det sikkert travelt med å
øve denne uken, så derfor må vi ikke bli
så veldig skuffet om han ikke har tid
til å oppdatere loggen sin så ofte som
før.

13.nov.2006 @ 14:46
Postet av: Ann Merethe

Hei Kristian!
Ja da er det en uke til med hardtrening :) men dere fortjente virkelig å gå videre. Du blir jo bare bedre og bedre. Alexandra må være virkelig stolt av deg? også er det noe jeg lurer på: det er jo så at både du og Alexandra er single. Blir det noe mellom dere foruten å være danseparntere? Dere er jo så utrolige sammen :)

Klem fra meg ;)

13.nov.2006 @ 16:28
Postet av: Therese

En klem til deg Kristian fra meg, fordi du fortjener det....Lykke til med dansetreninga både til deg og Alexandra!

13.nov.2006 @ 17:20
Postet av: Marikken

Eline: Stemmer, tror det er viktig å rømme litt bort fra virkeligheten innimellom, så lenge ikke fantasiene og dagdrømmene tar vekk alt av sunn fornuft! Forsåvidt enig i at alle er verdige vinnere, selv om jeg holder en knapp på kun to av dem.. Skrev visst på bokmål her nå, jaja, blir slik når én er i det særiøse hjørnet... Kristian har visst problemer med nordlandsdialekta og, så like greit å ta det på bokmål..:)

-L-, nå må du komme deg ut av drømmeland og lese over oppgaven;)

God uke til alle mann/kvinner!

13.nov.2006 @ 18:06
Postet av: Caroline

Hva får egentlig det paret som vinner Skal vi danse? Er det "bare" ære og berømmelse, eller er det noe mer?
I går snakka jeg med Alexandra:D Jeg intervjua henne!:) Har et prosjekt om dans på skolen:) Hun er like hyggelig som hun virker på tv!:) Og til deg som lurte: Ja, hun kom til Norge for å begynne å danse med Thomas Kagnes!:);)

13.nov.2006 @ 18:11
Postet av: Triplet

Avstemning på Side2 - Hvem vinner skal vi danse?

Nå er klokka 19.00 og 73% av de 3521 som har stemt har stemt på KRISTIAN!!!

http://www.side2.no/tvguide/article801090.ece

Postet av: -L-

Vene Marikken mi...

Draumeland du liksom... tihi. Sjølv om fjortisendensane stig fram i oss frå tid til anna, så har me no "a good sense of reality within us" lell. Litt avstikkarar kan ein ikkje anna enn forvente når oppgåveskriving drøyer ut og sær intern humor stig fram... Luftetur? ;) Viss dataen samarbeide fint no, så kjem 2.draft ut straks :)Stå på!
Alt godt.
Puss och kram,
-L- :)

Og ja...Heia herr Ødegård! :x

13.nov.2006 @ 19:46
Postet av: Marikken

-L-L-L-L-L-alalalalong!:) Ja, mått ut og luft di små grå etter en intens innedag med oppgave og den interne, sære og tullåtte humorn vårres! OG JA, ikke minst etter glaninga på boksen, først Glamour førr så å sjå opptaket av darlingen som dansa tell Mrs. Robinson (oooops, skull e kanskje ikke nævn da hær inne?!?) Næida, godt å fortsatt ha en iboende 14'is i se:) Kristiiiian vi lååååv juu, Kristian vi niiiid ju, Kristian tralalala... Nån som huska Kelly Family? *Grøss* :) Ja, fortsatt god uke alle sammen!

13.nov.2006 @ 20:00
Postet av: elise

Kan ikke noe for det jeg, men blir veldig skuffet når ikke det kommer noe nytt..

13.nov.2006 @ 20:24
Postet av: fan

Tror det er ganske viktig utover nå at vi blir litt oppdatert...eller tar jeg feil ;)

13.nov.2006 @ 20:30
Postet av: Triplet

Avstemning på Side2 - Hvem vinner skal vi danse?

Nå er klokka 20.30 og 73% av de 4104 som har stemt har stemt på KRISTIAN!!!

http://www.side2.no/tvguide/article801090.ece

Postet av:

Har ikke sett denne før du sier det nå, og den har vært der hele helgen? De må ha skjult den godt :D

13.nov.2006 @ 20:39
Postet av: Toril

Stakkars Kristian.Han gjør så godt han kan.Han skriver til oss når han har tid.Vi må bare prøve å forstå hvor travelt han har det,og KANSKJE er det godt for han å"slappe ta" litt,også.
Vi må være tålmodige,og tenke fornuftig.

13.nov.2006 @ 20:44
Postet av: Caroline

Nå må dere huske at Kristian har to danser denne uken også! Og nå er det enda viktigere at han danser sinnsykt bra! Det er jo dårlig gjort å ikke være fan av han mer, fordi han ikke skriver her! Han skriver her nok senere i kveld skal dere se:)

13.nov.2006 @ 20:49
Postet av: sarah

Klart de har det travel alle sammen,men likevel blir også jeg litt skuffet når jeg slenger innom her så ofte jeg kan og det ikke er noen ting.Går litt lei,for det blir litt kjedelig liksom.

13.nov.2006 @ 20:55
Postet av: En liten kommentar

Har mistet litt troen på hele greia, men har ihvertfall lest nettpraten med Steffen nå. Står jo litt om Kristian der :)
De tre siste parene som har gått ut har alle sammen Kristian som favoritt, eller tror han vil vinne.
Det er kjempebra!
Og i tillegg tror Susann det, og det er bare Tone som tror at hun selv vil vinne :))
(Av det som står på nettet altså.)

13.nov.2006 @ 20:59
Postet av: Toril

Hvordan klare å bli skuffet over Kristian? Det er jo HAN som gjør at vi sitter klistra forran tv,n hver fredag!Vi gleeder oss jo til hver fredag.Se på at han danser,og høre på den fiine humoren hans.JEG ER IKKE SKUFFA,KRISTIAN.
Ta den tiden du trenger på dette,du.KLEM

13.nov.2006 @ 21:02
Postet av: Hallo

Ikke furt sånn da, det er jo rene barnehagen jo! La nå den mannen gjøre som han selv ønsker - i hvilket tempo og hvilken rekkefølge det enn måtte være...

13.nov.2006 @ 21:03
Postet av: -L-

'ænd ai låvv ju, ai vånnt ju, ai vånna tålk tu ju, ai vånna bi vidd ju...'

Marikken, da va ett longt steg tbake t den gong då og ungdomstio...huff... alderdomen...og eg så e eldre enn du å all ting ;)Nei, ein får heller ta da in the words of Åge.. (hehe)

"æ har så løst t å dains me dæ, stryk dæ over håre å vær go mot dæ, d e så my æ skoila' sagt t dæ, men æ får vist itj heilt t å sei d..." ;)

Hæ? Har eg sitt opptak i dag seie du...Har eg blitt ein av dei?!?! Hmmm koss ska ditta enda då mon tru? Aldri meir, ai pråmiss ju! Og ja, eg e egentli sjenert, sjøl om eg e midtpunkt t tider.
:)

13.nov.2006 @ 21:05
Postet av:

Jøss for en aktivitet det var innpå her da! Ville bare si at jeg heier på deg Kristian! Du vinner dette;)

Ps. jeg heter også Ødegård til etternavn:P

13.nov.2006 @ 21:25
Postet av: Nina

Tror nok bare Kristian er veldig opptatt for tia, derfor han ikke skriver her.. Han har jo to danser å øve på! Jeg skal iallefall fortsette å være fan av han uansett hva som skjer..=)

13.nov.2006 @ 21:29
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Jeg ser at noen av dere skriver at dere er skuffet over at jeg ikke svarer og sånn, og mister troen på "greia" men jeg gjør det når jeg kan, og så godt jeg kan. Hvis jeg ikke har skrevet noe på en stund er det bare fordi jeg rett og slett ikke har hatt tid. I dag har jeg dansetrent fra 10-17, og har måttet gjøre andre ting etter det. Jeg har et liv utenom dansingen og denne bloggen også, altså. Men jeg kommer tilbake snart! Lover.

K.

13.nov.2006 @ 21:31
Postet av: Caroline

Det er bra det Kristian:) Skjønner deg veldig godt:)

Til dere andre: Kristian er faktisk den flinkeste av deltagerne til å blogge her!

13.nov.2006 @ 21:34
Postet av: Marikken

-L-: Åge fårr evver, og ja, æ vil dains me dæ natta lang, men itj "klinedans" - den får du ta med nån andre, men du e jo aldri med ut på byen længer og får shaka på den assen din.. Og midtpunktet som du e tell tider, så veit e at du har da i inntakt.. Hihi;) Faderrullan - bruka en offentlig blogg tell skitprat, jaja! Og du frøken, du e ikke mange åran eldre, og man sku jaggu ikke tru da..;) Uansett..

Caroline: Må du husk å stem 3 tell 26400! Og lykke tell med oppgaven din!:)

13.nov.2006 @ 21:35
Postet av: unni

Ja,det er kristian som gjør at vi er her til stadighet...Men det hadde jo vært morsomt med hovedpersonen også,selv om det jo er koselig med fellow fans.
Det er ganske stor bloggaktivitet hos Tom-Arild forresten.

13.nov.2006 @ 21:35
Postet av: Tullemor

Hei Kristian. Ja, det er jammen meg godt du rekker å ha et liv utenom dette sirkuset også!!! :) Rekker du å jobbe noe utenom dette her nå da? Tenker på prod.selskapet... Klem

13.nov.2006 @ 21:38
Postet av: -L-

Gode herr Ø!
Levva livet du... Medan/om/når du kan og har tid! ;)
Som tidligare sagt, blogginga skal vere artig for deg og ikkje kjennast som ei forpliktelse. Å "dømma" deg ut i frå kor ofte du legg ut ting her og/eller svare (på dei seriøse og mindre seriøse)kommetarane blir bare for dumt! Dete r jo faktisk eit danse-program du er med på, og ikkje ein bloggekonkurranse.
Stå på og fatt mot! :)
Vh :)

13.nov.2006 @ 21:44
Postet av: Til marikken

Det er 5 til 26400

(tre tror jeg er susann)

13.nov.2006 @ 21:45
Postet av: Toril

Jammen godt du sier ifra litt.Folk river og sliter i deg fra alle kanter.
Trekker meg rolig tilbake nå.. så snakkes vi senere.
NATTA,KRISTIAN.

13.nov.2006 @ 21:46
Postet av: Marikken - 5

Veit! Skull sjå om folk va på kanalen:) 3 e Susann, ja, men stem gjærne på ho og, sjøl om 5 e favorittnummer (IKKE pga dansegreia, men dato etter nyttår)! Nån må jo hold liv i leiren mens Kristian e førrnuftig og levv i virkeligheta sjøh! (jmf dikt tiliar idag! - længer opp på sia hær!:))

13.nov.2006 @ 21:50
Postet av:

Me too, I am leaving this planet :D

13.nov.2006 @ 21:51
Postet av: -L-

Marikken - shake shake shake that ass, c'mon now shake that ass... Ååå rompa mi du e så gla i rompa mi... Hip's don't lie! Men all den shakinga eg har gjort på dansegolvet gjennom åra lyt eg kvila innimellom slaga (jmf..min alderdom...haha). Rødvin i godt lag er alt denne jenta treng, + litt sjokolade ;) Manna som e litt for glad i gnugging på gulvet er eg lei av!
Eg er nett så gammal som eg er, litt over og litt under til tider ;) Viktig å ha barnet i seg, særlig for
oss "pædagoga" ;)
Nei, vi snakkast på msn du, lyte ta hensyn til dei andre her som ikkje er inneforstått med vår humor (hugs "di pædagogiske brillan" saint ja..tihi)
Sneiks darling!

13.nov.2006 @ 21:55
Postet av: mamsen

Hei Kristian.

Veldig moro å se deg danse, du gjør en veldig bra jobb. Hvem skal du spise lunch med nå som Steffen er hjemme i Tønsberg igjen? Lykke til på fredag. Gleder oss til julenøtter, har to gutter som er fan av programmet du har til jul og dansingen din, de stemmer på deg hver fredag.

13.nov.2006 @ 21:58
Postet av: Caroline

Mamsen: På tv2 stod det at Ingrid Beate, dansepartneren til Steffen, har tilbydd seg å spise med Kristian

13.nov.2006 @ 22:00
Postet av: mamsen

Det blir jo hyggelig. Alltid koselig å spise med gode venner.

13.nov.2006 @ 22:20
Postet av: Hei å hei

Ønsker deg lykke til på fredag Kristian. Det blir veldig spennende, følger med deg og de andre, synd at Steffen røyk ut. Du får si ifra når du tar deg en tur til Tønsberg, Steffen vil sikert ha besøk!!!!!! Fint på brygga.

13.nov.2006 @ 22:23
Postet av: Eva

Vi må jo forstå at Kristian må priotere
trening denne uken hvis han skal komme
til finalen. Så ingen sure miner om
han ikke får tid til å skrive her.
Vi vil jo at han skal komme til finalen
og vinne, så da må vi stemme som bare
det. 82949105 eller 5 til 26400.
Lykke til på fredag Kristian og Alexandra.

13.nov.2006 @ 22:26
Postet av: hei å hei

Ingen som er sure her da. Vi skjønner at Kristian trenger privatliv, ingen her som forlanger at han skal svare. Vi stemmer på han til fredag alle sammen, gjør vi ikke?

13.nov.2006 @ 22:30
Postet av: annegrethe

Har vært inne på linken som står over et sted om hvem som folk tror vinner. Den har etter sigende vært der siden fredag.

Kristian Ødegård 72%
Tone Damli Aaberge 18%
Susann Goksør Bjerkrheim 8%

Totalt antall stemmer: 4691

Bra!

13.nov.2006 @ 22:33
Postet av: Hei å hei

Kristian vinner. Se på mannen da dere, han kan virkelig danse. Han har danset alle dansene så langt med glans, det står det respekt av. Good luck

13.nov.2006 @ 22:35
Postet av: Stemmer

Klart vi stemmer på fredag!
Stemmer overalt jeg :) Bare synd man kan stemme kun en gang de forskjellige steder. Bortsett fra der man stemmer når det virkelig gjelder, og der kan man stemme mange ganger heldigvis!!

5 til 26400

Ha en riktig fin kveld alle sammen!

13.nov.2006 @ 22:37
Postet av: Marikken

-L-: Saint, ja.. Bei litt tappa førr energi, så no e 14'isen på bærtur, mens pedagogen, eller rættar sagt, studenten klar førr litt "TV-serie" på dataen før Ole Lukkeøye kommer med drømmestøvet sitt! Vil sjå PB, men har ikke ny episode.. Jaja, man tager det man haver! Sjokolade, ja.. Træng ikke rødvin når man bi turbo av litt sukker gitt (e som en treåring:))!

God natt "syklubben", og BKØ om du titta innom før læggetid!

13.nov.2006 @ 22:41
Postet av:

tenk dere litt om før dere skriver her da. Hva er det med Tone dere har så i mot. E det fordi hun er en naturlig vakker jente, er det fordi hun lykkes med mye av det hun foretar seg, ????
Det er helt greit å holde med Kristian men dere trenger ikke være så j.... negative mot Tone.... Skjerp dere, etter som det dere skriver er dere ikke noen fjortiser og bør vite bedre enn det

13.nov.2006 @ 22:42
Postet av: Guro

Heisann!
Her var mange frustrerte mennesker.
...som må slutte å være sinte på Kristian, og heller være glad for at han har et liv utenom PC'en. Desto mer Kristian får øve på dansene, desto lenger vil han være med i konkurransen. Og det spisser seg til der oppe i toppen, tenk bare på hvor mange stemmer Tone vil få, av folk som...Trond Harr f.eks. Så Kristian trenger både alle dommerpoengene og alle seerstemmene han kan få hvis han skal vinne dette! Og det skal han jo:-)
Lykke til, kjære Kristian, håper øvinga går bra! Og at du også lar hjernen slappe av innimellom!
Du er uansett min vinner;-)

13.nov.2006 @ 22:48
Postet av:

Hvor er det det står negativt om tone her, det har ikke jeg sett? Det står kanskje her eller et annet sted noe om at hun ikke er så kjempegod i latin og det stemmer jo. Men så er hun fryktelig god i stadard til gjengjeld. Og susann er stødig i begge genre. Men her inne liker vi jo kristian best og synes han er flinkest.

13.nov.2006 @ 22:52
Postet av:

Blir vel trist på fredag uten Steffen men Ingrid vil være stand in og det er jo koselig, frisk jente hun.

13.nov.2006 @ 22:58
Postet av: Snart over for Kristian og vi andre :(

Nei, nok er nok, ikke mer mas på kristian, du får bare bære over med alle oss som ikke får nok av deg... Det er under to uker igjen og da er det over og ut for alle uansett :(

Stem 5 til 26400

til tommelen får krampe fordi de er best og har gitt oss veldig god underholdning både her og der. La oss nyte det den korte tiden som gjenstår!

13.nov.2006 @ 23:04
Postet av: Om to uker

Tenk dere, da er det over ... Slutt på all blogging, googling og surfing om yndlingen vår og programmet er slutt..

Hva skal vi gjøre da?? Både gruer og gleder oss til det faktisk. Fryktelig synd det tar slutt, men skal også bli litt deilig å komme ut av boblen og gå tilbake til normalen og det virkelige liv igjen..Det har vært gøy, men også litt slitsomt å være en slik stor fan av Kristian. Blir nok et lite vakum for alle oss her inne i en overgangsfase, og sikkert også for Kristian himself, men så kaster vi på hodet og så går vi videre alle sammen.

Skal sitte klistret med nøttene i år, men håper også å se ham andre steder snart. Du nevnte noe om en annen liten greie Kristian, men du kan kanskje ikke fortelle om det enda?

Uansett dukker du forhåpentligvis snart opp igjen et eller annet sted - med et eller annet morsomt. Du er jo et unikum på alle områder. Leste i et nettmøte med deg og Espen fra i vår hvor han sier du "tok" tv-produksjon i løpet av et par dager og i løpet av kort tid måtte du guide de proffe. Du har jo evnen til å sette deg raskt inn i absolutt alt du vil gjøre. Noen gang målt IQ'n forresten? Tipper den ligger godt over oss andre med 100 i snitt :))

Blogging er du sikkert blitt helt skremt av nå, med all den responsen du har fått. Tror ingen andre bloggere i Norge har slik aktivitet hos seg som du har her.

Well,well, good night everybody!!!

13.nov.2006 @ 23:43
Postet av: MMM

Jeg må si det er litt rart å se noen av de frustrerte kommentarene her.. Tror ikke det er noen av oss her inne som egentlig vet hvor mye TID og KREFTER det tar å ha en så fullstendig fullbooket dag som Kristian har. Han har hverken skuffa oss eller svikta oss, så da skal ikke vi gjøre det med han heller! De av dere som kommer med slike dryge meldinger, kan ikke ha hatt ett dags arbeid i det hele tatt! Hvor gamle er dere egentlig, dere som synes at Kristian bare MÅ komme inn her til stadighet? Ikke alle som kommer hjem etter endt skoledag for å finne middagen varm på bordet, og som kan sitte hele kvelden på data'n! Det finnes faktisk dem som må jobbe ræva av seg HELE dagen, og om kveldene er det jammen jobb igjen. Så fjortiser: Tenk dere om før dere kritiserer noen som jobber døgnet rundt, om noen år er det dere som får realiteten slengt i ansiktet!! Slutt å mas så fælt på Kristian! Det blir ikke bra dersom han skal holde denne bloggen i live ved plikt, han må ha lyst til det! Hilsen også travelt opptatt.

13.nov.2006 @ 23:58
Postet av:

Virker som de aller fleste er forståelsesfulle her, da...

14.nov.2006 @ 00:09
Postet av: Marit26

God natt og drøm søtt, Kristian-karen vår! I morgen er det en ny dag med nye muligheter. Det finnes ikke problemer ,kun utfordringer!! Dette vinner dere, så stå på!! Vi stemmer alt vi makter!

14.nov.2006 @ 00:22
Postet av: Fan

Tror de fleste forstår Kristian som har mye å gjøre og det er leit hvis alle kommentarene blir et ekstra press på ham.Samtidig er vi bortskjemt her inne på den beste bloggen og kan ikke helt ta det inn over oss at han ikke er så ivrig her som tidligere.Det tror jeg er årsaken, vi er bortskjemte er vi!!!!!
Alle deltagerne fikk i tidlig start utdelt blogg og mobiltelefon til bilder for at de skulle blogge med seerne.Og der har det jo vært litt ymse.Kristian har vært den definitivt flinkeste av alle,men rart med det,mye vil ha mer.
Men jeg stemmer uansett jeg da,skal mer til for å få meg til å endra parti.Da må i såfall tone danse helt usannsynlig bra de to neste gangene,men selv om hun gjør det stemmer jeg nok på kristian av lojalitet :))

14.nov.2006 @ 00:23
Postet av:

Sant så sant, mye vil ha mer!! Men makan så mye Kristian gir av seg selv!

14.nov.2006 @ 00:26
Postet av: blogg

Tror mange der ute i den store nettverdenen med alle sine respektive blogger om dette og hint med relativt få kommentarer ville blitt misunnelige på den kjemperesponsen Kristian har fått her.
Men det burde kanskje ha vært et felles diskusjonsforum i tillegg her inne hvor alle kunne diskutere sine der slik at det ville blitt få kommentarer på den enkeltes blogg?
En god ide for de som står bak dette?

14.nov.2006 @ 00:30
Postet av: lille my

til mmm,
Det å ha en blogg forplikter, en blogg uten oppdateringer har ingen verdi - da kan man like godt la det være. Når det er sagt så skjønner jeg godt at det er vanskelig å sette av tid til å skrive nye innlegg, og lese som i kristians tilfelle flere hundre kommentarer og kommentere disse :)
Vi jenter er jo godt kjent med "dagbok-formen", chatting og msn. Interessant at gutta også oppdager denne fantastiske måten å dele tanker og innfall med andre på.
Har forresten blogg selv - som jeg sporadisk oppdaterer. Har dog ikke like mange kommentarer som hr. Ødegård ;) Var på julebord i helga og prøvde da etter beste evne å demonstrere en heftig samba eller var det rumba?

14.nov.2006 @ 00:33
Postet av: Irene

Hei lille my.
Interssant opplysning du kom med der. Jeg peronlig har aldri vært, eller ihvertfall ikke deltatt, på noen blogg før skal vi danse. Men vet jo at det er det siste nye. Tror gutter flest er rimelig kjent med msn da, der er de nok like mye innpå som oss.
Men et diskusjonsforum i stedenfor å forsyrre i bloggen høres lurt ut, men det er kanskje for sent for de som orgainserer å få til det nå siden det er så kort tid igjen?

14.nov.2006 @ 00:45
Postet av: Hei :)

Tror duttebassen vår skummer fort over,tidligere har han svart på noen enkeltspørsmål og fellesspørsmål samt takket for alle hyggelige ord. Mange av spørsmålene er veldig like og de kommentarene om at han er skjønn og danser supert blir en fellestakk, eller noe slikt :))

14.nov.2006 @ 00:48
Postet av: Ahley

Jøss,ingen kommentarer de siste fem timene,det er jammen rekort her inne!
Kanskje ting roer seg litt ned og det er vel like bra for deg,da blir det mindre å kommentere.Trenger ikke kommentere denne helle forresten,for jeg er egntlig,som steffen sier,inne og skal skrive på et tidligere innlegg.
Han en god natt og dans flettene av de andre på fredag.!

14.nov.2006 @ 05:21
Postet av:

Kanskje det er en god ide og være her litt minde og skjerpe inn på kommentarene.Så gir vi mannen litt fred og ro.

14.nov.2006 @ 05:24
Postet av: Karin

Skjønner deg godt jeg, Kristian, megatravelt her i gården også de siste dagene. Stå på, men ikke slit deg fullstendig ut. Husk at det skal være gøy også! Hva syns du forresten om at 'alle' forventer at du skal vinne? Klarer du å holde fokuset på 'arbeidsoppgavene', for å sitere hoppgutta?

Til deg som spurte hva førstepremien var på SVD. I fjor fikk de en stor pokal + cruise i Karibien m/følge.... Oi... :-D

Ha en strålende dag, alle bloggere!

Karin

14.nov.2006 @ 09:24
Postet av: silje fra valdres

GRATTIS MED 1.PLASSEN PÅ KREMTOPPEN!!!:)

14.nov.2006 @ 11:12
Postet av: Caroline

Kjøp se og hør folkens;)

14.nov.2006 @ 12:18
Postet av: Live

Lykke til med den intensive dansetreningen, Kristian! Stemmer på deg!

14.nov.2006 @ 12:21
URL: http://www.jorunstiansen.no
Postet av: Maya

Utrolig at folk kan klage over at det oppdateres for sjelden her... Skulle likt å se dere andre her inne sjonglere 4-5 (og vel så det denne uken!) timers dansetrening hver dag i tillegg til dagens vanlige gjøremål, og så i tillegg ha overskudd til stadig bloggskriving...

Slapp av, folkens, og nyt dansingen på fredag i stedet -- det hadde ikke blitt rare dansekvaliteten hvis fyren skulle sitte og blogge hele tiden, jeg foretrekker helt klart at han bruker tiden sin på trening :-)

14.nov.2006 @ 12:31
Postet av: ariel

Håper det går bra fredag, det gjør det helt sikkert! Good luck!

14.nov.2006 @ 12:57
Postet av: lille my

Hei, noen som har lest se og hør idag da;) En tydelig fornøyd Ødegård pryder forsiden. Løp og kjøp :)

14.nov.2006 @ 13:55
Postet av: Caroline

Lille my: Skrev det over her:) hehe..At alle bør kjøpe se og hør;)

Har dere forresten sett en debatt på sol.no? Det blir spurt hvem som bør komme til finalen i Skal vi danse. Sist jeg så var det kommet litt over 90 innlegg, og ca.50 stykker har Kristian som favoritt!:)

14.nov.2006 @ 15:11
Postet av: Silje Linnea

har du familie i bærum?

14.nov.2006 @ 15:20
Postet av: Hanne

Heisann! Du er kanon flink til å danse! Håper dere vinner.. Det fortjener dere iallefall! =D...skal stemme! ;O)

Hva synes du er den kjekkeste sjangeren og danse?

14.nov.2006 @ 15:53
Postet av: -L-

Gode herr Ø!
"Drukner i damer..." står det på framsida til 'verstingbladet' i dag såg eg.
Hmmm.... problem med å halde hovudet over vatnet?!
Trur nok ikkje bølgja greier sluke deg, då du virkar vere flink til å surfe unna eventuelle farer ;)
Alt godt!
Vh :)

14.nov.2006 @ 16:03
Postet av: Tina

Grattis så mye med førsteplassen på Kremtoppen Kristian!!!!!

14.nov.2006 @ 16:21
URL: http://i-am-the-sugargirl.piczo.com
Postet av: Frk BK

Se og Hør vet virkelig hva som selger..DEN forsiden! Trodde nesten Se og Hør hadde fått et eksklusivt intervju eller noe, men var jo (heldigvis) bare noen få kommentarer :)

14.nov.2006 @ 17:27
Postet av: Eva

Ser at Kristian skal komme på nettprat
torsdag. Ville bare opplyse om det til
intereserte.

14.nov.2006 @ 17:41
Postet av:

En kan sende spørsmål allerede nå, men
det er fra kl 15.

14.nov.2006 @ 17:44
Postet av: dancing queen

Gratulerer med flott dansing! Litt av en prestasjon på så kort tid.

Herlig å se mannfolk på dansegulvet(du og Ingar) som ikke er så stive og redde for å drite seg ut. Er ikke vant til det jeg.

Det PR-bildet er lett å tolke. Du står jo i midten nå, det må bety at din finaleplass er udiskutabel.
Vel fortjent!

Regner ikke med at du har tatt seieren på forskudd. Men helt ærlig, blir du overrasket hvis du blir slått ut på fredag?
Det vil du selvfølgelig ikke si, uansett.

Lykke til! Hils Alexandra, dyktig og nydelig jente du har fått der!

14.nov.2006 @ 17:56
Postet av: lille my

@ caroline . ehm javisst gjorde du det;) ikke lett å få med seg alle innleggene. Uansett tror jeg faktish at.jeg skal kjøpe s&b idag:-)

14.nov.2006 @ 17:58
Postet av: Karin

Jøye meg! Så er det offisielt - Kristian er en ekte KJENDIS... Den førstesida i Se og Hør fjerna all tvil, og jammen klarte de ikke å få en sex-vinkling på det også! He he... Tipper du blir erta passe mye av kameratene dine nå!

14.nov.2006 @ 18:04
Postet av: Eline

Hva synes du om dagens Se og Hør da, Kristian? Så ansiktet ditt utover nesten hele forsida da jeg stod i en kassakø i dag... Mener å ha lest et sted at du helst ikke vil "brettes ut" i den type lektyre... Sikkert ikke særlig ok å oppdage dagens utgave da, vil jeg tro. Men Nelvik tjener sikkert fett - og vel så det - på alle fjortisene som hamstrer bladet, vel og merke.

Håper og tror ellers at du har vett på å nyte tilværelsen så godt det lar seg gjøre. Lykke til med treninga.

14.nov.2006 @ 18:07
Postet av: S

Hvor blir det av deg da Kristian? Skal du snart skrive noe? Lurte på om du også kommer med en DVD snart. Hva med "Kristian Ødegårds samlede nøtter"? Lykke til videre! DIGGER DEG, ehehehe(Max Mekker)

14.nov.2006 @ 18:13
Postet av: skuffa...

... hvis relativt tøffe nøtte-kristian har solgt sjela si til Se & Hør... Har ikke lest det, så derfor vet jeg ikke om de faktisk bare skriver i vei uten hans samtykke eller om han faktisk stiller opp for dem. Se & Hør suger! Klientellet der er liksom lit mer "hjemme hos hallo-Solfrid" (...for tuuuusende gang...) og "les hvordan jahn teigen kjempet seg tilbake etter depresjon"... Så derfor håpet jeg ikke at nøtte-kristian ville dukke opp der...

14.nov.2006 @ 18:22
Postet av: Eline

Da jeg hadde posta kommentaren min, kom jeg til å tenke over at det er bra gjort at du - tilsynelatende - har holdt beina godt planta på jorda. Skal jo litt til når du blir dratt i armer og bein av alle som krever, krever... Kanskje du ikke stresses av andre krav enn de du selv setter opp? Eller er det bare slik at vi som har rundet 32 ikke lar oss vippe av pinnen så lett? 30-åra er herlig uansett! Ikke f... om jeg ville ha vært yngre ihvertfall!!!

14.nov.2006 @ 18:35
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Hallo igjen. På tide å svare litt, kanskje:

Eline:
Ja, jeg er glad i rødvin. Tar gjerne imot tips.Hehe.

Til jente 32 (Ang "en venn av meg"):
Han du så på Mabou var sikkert Gåsa, en venn av meg. Han matcher i hvert fall beskrivelsen ganske bra.

Til Shcnuppa:
Nå som Steffen er ute må jeg nok innta kinalunsjen alene, men Ingrid-Beate har tilbudt seg å komme som stand-in nå på fredag. Er også enig med deg at vi har gjort det bedre i tidligere danser. Var ikke helt komf med chachacha'en, egentlig.

Til Kathrine:
Jeg ble vel litt rar da Tommy startet spørsmålet fordi jeg var sikker på at han skulle spørre om noe med Alexandra, ja. Nei, det er ikke noe mellom oss - men jeg bare tok sats for å svare på et spørsmål som jeg syntes hadde vært litt teit. Men så handlet det om Steffen, så det var jo moro...

Til Linda:
Ja, jeg var mer nervøs enn tidligere da resultatene ble lest opp sist fredag. Hadde ikke helt godfølelsen den kvelden, og var lettet over å gå videre.

Ang Cecilies 10'er:
Det var hyggelig å få 10 fra henne - hun og Tor må jo ha sett på oss på helt forskjellige tidspunkter, selv om jeg mener at vi danset ganske likt hele veien, og gjorde ingen store feil. Jeg hadde kanskje litt rotete fotarbeide (det går så fort i wienervals), og skjønner at Tor ble "skuffet" etter å ha gitt oss en 10'er i quickstep. Vi fikk ingen kommentar fra Cecilie, og vi har ikke spurt henne hvorfor hun ga 10, heller. Det tør jeg ikke spørre om før jeg er ute av dansen.

Til Helene:
a) Ja, vi får lønn av TV2 for å være med i programmet. Det er ikke mye i forhold til hvor mye tid vi legger ned i trening og aktiviteter rundt, men må vel anses som en symbolsk sum for jobben vi gjør. b) Jeg spiller piano og litt gitar.

Til Tina (ang seksere):
Nei sekseren fra Tor er ikke den første vi har fått. Vi fikk en sekser av Trond i det første programmet også, så tilsammen har vi to.

Til Helene:
Nei, jeg tror ikke Cecilies 10'er var en demonstrasjon. De må bestemme seg på forhånd, for de har dårlig tid til å dra opp nummerplakatene, og rekker ikke å se hva de andre legger fram før de må dra frem sine egne poeng. Men Cecilie danset med en gutt i fjor, og setter kanskje ekstra pris på at amatørgutter klarer å lage bevegelse over gulvet. Hun vet hvor vanskelig det var ifjor, kanskje.

Til Lille my:
Ja, det blir ny musikk og ny koreografi i Jive'en. Denne gangen blir det hopp og sprett (forhåpentligvis) til "Jailhouse Rock".

Til Tingeling:
Ang wienervalsen, så har jeg ikke så mange meninger om min egen innsats. Visste ikke hva jeg kunne forvente, men Alexandra lar meg aldri gå på gulvet uten at hun mener at det er bra nok. Og bra nok for henne er minst karakter 8. Men jeg ble ikke overrasket over sekseren fra Tor, mer over Cecilies 10'er. Enten har Tor sett på oss i et svakt øyeblikk, eller så har Cecilie lagt vekt på at vi hadde like stor bevegelse rundt gulvet som de andre parene med proff-gutter. Men har ikke peiling, egentlig.

Ang "bodyen"
Ja, Asmund hadde på seg den samme blusebodyen som jeg hadde i sambaen. Tror den har vært brukt tidligere også, i hvert fall i forrige sesong av "skal vi danse".

Til Eline:
Jeg liker standard og latin like godt, egentlig. På hver sin måte. I standard handler det så mye om å holde "bildet" (holdning, armer og albuer), og å holde dama oppe og føre. Akkurat på det området vil et par se bedre ut dersom mannen er god på nettopp dette. Så det KAN være en fordel å være amatørdame i sånne sammenhenger. Det gjelder ikke for latin på samme måte. Der stiller vi nok helt likt. Men jeg synes det er lettere å føre og "gi alt" i latin. Standarddansene er så rene og pene liksom...

Frk BK:
Ja, selv om Tango er en standarddans, så mener Alexandra at jeg skal beholde litt skjegg i den. Vi kommer nok ikke til å bruke kjole og hvitt, men vest og skjorte eller noe - i hvert fall litt mer rufsete enn i de andre standarddansene. Så får vi håpe at Fløysvik svelger det, da...

Til M:
Du, det er mange Kristian Ødegård'er som får tekstmeldinger som jeg skulle hatt. Faren min heter det samme, og farfar også. Men han har ikke mobiltelefon. Det finnes også andre Kristian Ødegård'er rundt omkring i landet som får meldinger og blir oppringt. Har fått noen "klager" på det...

Til Siren:
Ja, vi har fått mest poeng tilsammen nå. Vi har 300 poeng, Tone og Tom-Erik har 277, og Susann og Asmund har 268. Måtte regne sammen her, siden du nevnte det. Men det har jo INGENTING å si når alt kommer til alt. Seerne bestemmer, til syvende og sist.

Til Cinderella X:
Jo, jeg har det "godt". Men må vel innrømme at man blir litt stressa av all dansingen og viraket, og at man ikke får slappet av ordentlig med tid til seg selv og de "vanlige" tingene i livet. Det er mye og mange som helt eller delvis blir forsaket, men det er jo snart over!

Ang SE & HØR og tirsdagens førsteside:
Bare så det er HELT, HELT klart: Dette er ikke en sak jeg har stilt opp i. Dette er en sak de har produsert på egenhånd. På forsiden står det "Damene vil ha barn med meg", og det har jeg aldri sagt! Det står også at jeg drukner i sex-tilbud, og jeg kan ikke huske å ha fått et eneste ett. Se & Hør er alltid tilstede under og etter sending, og man må være ekstremt forsiktig med hva man sier til dem. De spurte meg etter sending på fredag om jeg fikk mange sms'er og sånn. Og jeg svarte da med et flir om munnen at "jeg fikk en melding fra en dame som lurte på om jeg ville bli far til hennes barn". Og vips - så har de en forside. Jeg burde ikke sagt AKKURAT det, men oppi all viraken etter sending, så er ikke hodet like kaldt som det bør være når det står en fyr fra S&H foran en. De har vært "på meg" i et par måneder nå, og vil gjerne lage en eller annen sak, men jeg sier NEI, NEI, NEI. Og da sier de at "da bare lager vi noe og trykker det", nærmest som en trussel. Så iom at jeg fortsatt har sagt nei, så ble dette saken de kom opp med. Sånn er det bare, og sånt må man regne med når man stikker dansefoten frem på riksdekkende fjernsyn. Men vit også at de følger med på denne bloggen og kommentarene i den. Det er bare sånn de jobber, dessverre. (Jeg har forresten ikke lest eller sett saken inni... det orker jeg ikke enda. Blir så flau.)

Til alle andre som skriver hyggelige kommentarer og følger med; tusen, tusen takk! Og grunnen til at jeg ikke har svart på noen dager eller lagt ut nye innlegg er fordi jeg har så liten tid om dagen, pluss at jeg ikke gidder å skrive innlegg bare for å skrive. Synes det er mye morsommere å skrive når jeg har noe å si. Kunne jo lagt ut i det vide og det brede om trening og ting rundt, men det blir å gjenta seg selv om og om igjen. Men jeg skal oppsummere forrige fredag og dagene siden det i et innlegg som NESTEN er ferdig. Snart!

(PS Fredag har vi startnummer 3 for Tangoen og 6 for Jive'en. Sist altså)

Snakkes snart.
K.

14.nov.2006 @ 18:39
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Til Eline:
Nei, enig med deg. Er glad for at jeg er over 30. Ville ikke vært en dag yngre. Og det tenker jeg for hvert år jeg blir eldre.

14.nov.2006 @ 18:42
Postet av: Toril

Hei, Kristian.
Det var et langt og fint innlegg.Koselig å høre fra deg,sjøl om du aldri nevner MEG,men pytt pytt.Er vant med å komma i siste rekke,så det går bra.haha

14.nov.2006 @ 18:52
Postet av: Eline

Ja, er det ikke herlig å ha det slik? Tenker med gru på hvordan jeg var for 10 år siden... Så nå kan vi bare kose oss! Skulle gjerne ha introdusert deg for rødvinen Cairanne live (jfr svaret ditt lenger opp), men det går jo ikke. Så da får du en oppfordring/beordring her: DRIKK DEN!!! Gir garantert mersmak som kan gjøre dagen etterpå litt i tyngste laget...

14.nov.2006 @ 18:56
Postet av: letta...

... for at relativt tøffe nøtte-kristian ikke stilte frivillig opp i Se & Hør! Dette beviser jo, nok en gang, at det de produserer, er lavmål. Men veldig glad for at du, Kristian, ikke blir med på mediakjøret deres. Sikkert lett å miste litt oversikt og så bare bli med på noe en egentlig ikke er særlig gira på. Men all honnør til deg! Fortsett med å være sta og ikke gi etter for presset. Noe av det mest patetiske som finnes, er forsider med en eller annen overbetalt fotballspiller, med diamanter i ørene, som har vært på sponset ferie (av S&H) sammen med modell-dama si...

14.nov.2006 @ 19:23
Postet av: Kristine

Hyggelig å høre fra deg igjen! ;-)

Helt enig i din holdning til Se og Hør, selv om jeg må innrømme at jeg av og til leser det..., men fortsett å si NEI!!!

Akkurat nå for tida holder jeg på med særemne, så egentlig bør vel jeg ikke sitte her, men gjøre litt mer "nyttige" ting...

Lykke til videre med treninga!

14.nov.2006 @ 19:26
Postet av: =)

Heisann! Håper (Og vet) du vinner! synes dere fortjente MER enn den lille summen dommerne fikk opp. Du kan virkelig danse, og er (serriøst!) den BESTE til nå! Dette er ikke noe jeg slenger ut fordi du er favoritten min eller fordi du sjarmerer, er morsom o.l men du er SERRIØST den BESTE! =)

håper også du kan svare på noen sp.mål. :)

hva er yndlings programmet ditt? :P
----- " ------- sangen/e din/e?
Hvem av dommerne synes du er mest "fear"?

14.nov.2006 @ 19:35
URL: http://www.piczo.com/fans4amra
Postet av: marta

Hei så masse og lykke til på fredag!! Dette vinner dere!!

14.nov.2006 @ 19:59
Postet av: Se og Hør

Jeg kjøpte se og hør i dag, men skjønte fort at dette var noe de hadde sakset sammen selv. Sånn jobber de jo, og jeg hadde IKKE forventet en hjemme-hos reportasje hos Kristian. Men de sakser i vei, finner bilder, og hvis de har èn setning så bygger de en sak rundt det. Sånn er det bare. Ikke noe å bry seg om, men de har nok solgt mange ekstra blader i dag :)

14.nov.2006 @ 20:07
Postet av: sofhie

Tror nok ingen av de som deltar er med for verken den symbolske lønna de får eller cruiset.De har stort sett penger nok og det er mye å risikere for småpenger.Fallhøyden kan være stor i slike programmer,så heldige er vi at de i det hele tatt er med!
Takk for det Kristian!!

14.nov.2006 @ 20:09
Postet av: Toril

SLAPP AV,KRISTIAN.
JEG KJØPTE SE OG HØR I DAG, PÅ GRUNN AV BILDENE,JEG.( DU VAR/ER KJEMPEPEN!)

14.nov.2006 @ 20:31
Postet av:

Til =)
fear = frykt, mens fair = rettferdig...

14.nov.2006 @ 20:53
Postet av: -L-

J.P. Chenet (france) i glaset i kveld (varmar opp til pinnekjøtt med rødt i glaset på fredag) Nam nam :) Også er det visst noko dansegreie på tv då ;)

14.nov.2006 @ 20:58
Postet av: Caroline

Så hyggelig at du svarte igjen Kristian:)
Men jeg skjønner også at du har mye å gjøre! Synes saken i Se og hør ikke var helt deg, og jeg skjønte fort at det bare var noe de hadde diktet opp.
Synes det er bra at dere skal danse som nr 3. og 6. jeg:) Forrige gang dere dansa sist var jo samba, og da vant dere jo:) Får håpe det samme skjer nå!

Forresten: Kan du spørre Alexandra for meg når hun har bursdag? hehe..Har alltid lurt på det skjønner du!:)

Klem

14.nov.2006 @ 20:58
Postet av: Viviann

Oi, er de de siste i begge dansene denne gangen? Lurer på hvorfor det? Men det er ingen ulemte å danse sist, tror jeg?

14.nov.2006 @ 21:05
Postet av: Til Caroline

Hvor har du lest dette? Du er så flink til å finne frem saker med Kristian og deler med oss, takk for det søte Caroline!

14.nov.2006 @ 21:06
Postet av: Frk BK

Lurer på hva personen bak en eventuell kasse hadde sagt om en lettere pinlig berørt Kristian Ødegård hadde slengt et Se og Hør med sitt eget "Hello baby" ansiktsuttrykk på hele forsiden, på båndet..hihi.. :p

Det var såpass dårlig skrevet at alle skjønner at det ikke var et intervju, hvis det er noe trøst, Kristian.. :)

14.nov.2006 @ 21:10
Postet av:

Hehe, ser det (ikke) for meg Frk. BK

14.nov.2006 @ 21:18
Postet av: tv2.no

Denne linken som står over et sted,er det"ny"kåring i dag eller hver dag?Det var jo nesten fem tusen stemmer på søndag eller mandag?

Nå står det dette

Kristian Ødegård 73%
Tone Damli Aaberge 17%
Susann Goksør Bjerkrheim 8%

Totalt antall stemmer: 3130

Men uansett leder jo Kristian suverent,håper alle de som synes han skal vinne også stemmer med telefonen...

14.nov.2006 @ 21:21
Postet av: Caroline

Du som skrev Til Caroline..:
Hva mener du? hehe..Hvor har jeg lest hva?
Ja, "veldig" flink må jeg si! Men tusen takk:)

14.nov.2006 @ 21:26
Postet av: Til caroline igjen

Det at de skal danse sist begge dansene til fredag f.eks.? Og hvordan har du kommet på kristian sin msn liste?? :))

14.nov.2006 @ 21:31
Postet av: Caroline

Det med dansene hadde jo Kristian skrevet her:) Står litt lenger opp:)
Snakket med Alexandra her om dagen jeg:) Intervjuet henne:) Hun er kjempehyggelig:)

Det er jo veldig hyggelig at du som skrev innlegget til meg synes jeg virker som et ok fan da:)

14.nov.2006 @ 21:32
Postet av: Helene

Takk for at du tok deg tid til så mange og fine svar i en hektisk tid! Alt du gjør med flott dansing, hyggelig blogging og fin humor som lyser opp i en mørk novembermåned er ubetalelig.

Dere fortjener bestemt å komme til finalen og vinne dette her. Kommer til å stemme som aldri før nå på fredag, men har du virkelig lyst til å vinne et cruise? Å være innestengt på en cruisebåt må vel være helvete på jord..

Ang. Se og Hør; regnet nok med at den forsiden der ikke var helt frivillig, nei.

14.nov.2006 @ 21:40
Postet av: Eline

Ang Se og Hør (og andre tabloide medier):

Manipulerer de på den måten at noen journalister er "greie" og "hyggelige" for å få deg til å bite på agnet, eller er alle som en hauker? Bare litt nysgjerrig, selv om du i og for seg skrev litt om det ovenfor. Har alltid lurt på hva som får folk til å ha som jobb å brette ut andres privatliv.
Om noen spør "Hva jobber du med, da?", tro om de tør å svare "Jeg er revolverjournalist i Se og Hør, jeg." Det gir høy cred. NOT!!

14.nov.2006 @ 21:49
Postet av: tv-guide

Gleder meg til fredag jeg!
Og se og hør er bare en god tv-guide,ingen ting å ta seriøst.Tror alle vet hvordan de jobber,at de klipper litt her og der.De har noen kjendiser i lomma og andre lar seg påspandere turer osv.Men er det så viktig da:)Folk kjøper det vel for tv-oversikten eller som i dag med kristian på forsiden,jeg MÅTTE kjøpe det,selv om jeg visste det ikke var noen nyheter der som vi ikke hadde lest her eller andre steder:)

14.nov.2006 @ 22:00
Postet av:

Kom til å tenke på en ting, og det er at janteloven heldigvis ikke har rammet Kristian og tror ikke den noen gang vil gjøre det heller. Fordi han er så sympatisk, hyggelig, ironisk og jordnær.

14.nov.2006 @ 22:24
Postet av:

...Mente humoristisk og ikke ironisk (selv om han er det også:)

14.nov.2006 @ 22:25
Postet av: =)

Her lukter det GULL! =D
Håper (VIRKELIG!) du vinner!
det hadde jo vert det beste med "skal vi danse" Spørr du meg! :)
også er du så utroolig flink med å holde fansen "oppdatert" eller svare på det meste som blir sendt inn! :)
lykke LYKKE til de to nest komende fredag! :) og måtte den beste (DU!) vinne! :)

14.nov.2006 @ 22:29
URL: http://www.piczo.com/fans4amra
Postet av: Caroline

Husk å stem på kremtoppen:)

14.nov.2006 @ 22:33
Postet av: Eva

Kristian er den eneste som har svart på
spørsmål siden 13 nov, så stem folkens
hvis dere vil at Kristian og Alexandra
skal vinne. 82949105 eller 5 til 26400.
Jeg synes de har vært best hele tiden
totalt sett. Og de fortjener virkelig
og vinne. HUSK STEM, STEM.
Jeg stemmer masse og håper mange andre
gjør det også. Til Kristian og Alexandra
Lykke til på fredag. Stå på.

14.nov.2006 @ 23:01
Postet av:

Jeg stemmer - overalt!

14.nov.2006 @ 23:10
Postet av:

Ojsann, du spiller til og med gitar. Som om ikke du var god nok fra før :)Må virkelig si du har gjort en flott innsats i "skal vi danse". Og jeg synes du er den av dere som er igjen som fortjener å vinne, fordi du rett og slett er gjennomført ! Tenk når dette er over, da får du tid til å slappe av litt, og da er det neimen ikke lenge igjen til jul heller :) Ønsker deg masse lykke til på fredag,kommer nok til å gå kjempebra !

Bare et spm helt til sist : Hva vil du si er det beste du har opplevd i "skal vi danse" hittil ? Noen spesielle høydepunkter du vil dele med oss ?

14.nov.2006 @ 23:18
Postet av:

klem fra linda :)

14.nov.2006 @ 23:19
Postet av: Irene

Hei og tusen takk for fine svar Kristian!
Siden jeg leser alt om deg overalt så har jeg faktisk fått med meg at du spiller litt gitar, men at du spiller piano visste jeg ikke :D Nydelig med pianospill dah ...
Er det noe du ikke kan, du ditt multitalent :))
Dere er de flinkeste til å danse! Håper du ikke har mistet selvtillit på dansingen nå, glem den 6'rn til Tor, han har gitt deg strålende tilbakemeldinger hele veien, og du har som den eneste fått tiere fra alle dommerne.
Så dette vinner dere!
Hvordan går treningen denne uken forresten?

14.nov.2006 @ 23:27
Postet av:

Wow, hele 750.000 så på skal vi danse på fredag. Utvilsomt et meget populært program! Skjønner nesten ikke at dere tør være med på dette :p

14.nov.2006 @ 23:39
Postet av:

Fått med dere at danseløven vår skal ha nettprat på torsdag?

14.nov.2006 @ 23:48
Postet av: Se & Hør

Folk tar ikke se og hør veldig seriøst, det er kun lesestoff for å sløve hjernen litt. Mener å ha sett flere av de som har vært med i fjor og i år på SVD har vært der, inklusive noen av dommerne.
Forrige tirsdag var de "hjemme hos" Steffen og mister ikke respekten for ham av den grunn.
Èn ting er å være i bladet en gang eller to, men gjengangerne blir litt patetiske...

15.nov.2006 @ 00:05
Postet av: Karin

Hei, Kristian.

Tusen takk for gode og gjennomtenkte svar, som vanlig. Får bare enda mer respekt for deg når du tar deg tid til å svare som som du gjør, du virker som en uhyre reflektert ung mann. (Jøss, nå høres jeg ut som min egen tante! ;-) )

Angående Se og Hør - artikkelen, så tror jeg at ingen av oss som 'kjenner' deg nå ville komme på å tro at du selger deg selv til den blekka, det er liksom ikke 'deg', det. Skjønte straks at det var et av deres vanlige oppkok. Det er jo typisk også at overskriftene på forsida er 'sex', 'voldtekt', 'frieri i ekspressfart' og 'død'. Snakk om 'Naken greve jager neger med øks!' En er liksom ikke ordentlig kjendis her i landet før en har vært på forsiden av Se og Hør, ikke sant?

Ellers er faktisk ikke artikkelen inne i bladet så ille, av den enkle grunn at de ikke har så mye å skrive om bortsett fra sjokkoverskriftene. Det handler mest om familien din faktisk, og hvor stolte de er av deg. Koselig. Og fine bilder da! ;-)

Gleder meg til neste innlegg, og enda mer til semifinalen på fredag. Da skal dere reise kjerringa etter forrige ukes 'nedtur', ikke sant?

Å ja, så dette med rødvin. Jeg kaller meg ikke ekspert, men elsker rødvin og vet hva jeg liker og ikke liker. Foretrekker spansk og italiensk vin, og er ikke så sofistikert at jeg ikke setter pris på en enkel og billig vin om jeg syns den smaker godt.

Om du drikker en del rødvin har du sikkert vært borti denne, men mitt tips er rød Zaccagnini, eller pinnevinen, som den kalles på folkemunne: http://www.dn.no/vinguiden/article565596.ece
Blir aldri lei av den.

Ha en god kveld og lykke til videre i uken.

Klem fra Karin

15.nov.2006 @ 00:31
Postet av: anny

Hei Kristian.
Så dere skal danse sist i begge dansene, hvorfor det egentlig? Hva føler du om det? Hvilke sanger får dere til dansene? Er dere fornøyd med de? Og går treningene bra? Vil det skje noe ekstra i programmet fredag? Vet du noe og kan du fortelle noe? Det har jo vært diverse danseshow (utenom dere:) de siste to gangene bl.a. Men uansett ser dere fredag og litt i morgen også faktisk på lille-fredag.
Nattaklem til danseorakelet.

15.nov.2006 @ 00:55
Postet av: Karin

Jeg vet ikke hva som er tilfelle her, men ofte i konkurranser plasserer man de antatt beste sist, for å øke spenningen/nivået mot slutten. :-o

Men det kan jo være tilfeldig også, at de rett og slett har trukket rekkefølgen.

Karin

15.nov.2006 @ 01:05
Postet av: mie

Høres fornuftig ut Karin, håper det er defor. Pleier ikke å være negativt å være siste i slike show. Folk husker de best, og de får vel en melding av Fløysvik om at det var "kveldens høydepunkt, definitivt". Håper det!

15.nov.2006 @ 01:16
Postet av:

hysh, maser ikke eller noe, men bare ser om noe har skjedd her, hysh

15.nov.2006 @ 02:25
Postet av:

Noen som har vært innom og stilt kristian spørsmål på nettprat da?
Tenkte jeg skulle pønske ut et riktig bra et, men kommer ikke på noe akkurat nå...?

15.nov.2006 @ 02:56
Postet av: annbjørg

Synd ikke bildene har susann og tone på samme side på begge. Da hadde vi sett hvem av dem som kom på 2. plass. Men da har de nok femti prosent sjanse hver på den.

15.nov.2006 @ 04:39
Postet av: Kathrine

Takk for svar! Legger du merke til navnene som går igjen her på bloggen eller er det et eneste stort virrvarr..hehe.. Jeg skjønner jo at det ikke går å huske 4oo forskjellige nick men kanskje noen?

15.nov.2006 @ 07:36
Postet av: Tina

Hei igjen!
Dette spørsmålet har kanskje ikke så mye med dans og gjøre men, hva slags musikk liker du egentlig Kristian?
Jeg er en rock/black metal jente som er veldig interessert i musikk og andres musikksmak!
Techno og hip hop syntes jeg er veldig teit, det er jo bare det samme som går igjen hele tia jo!
Klem :)
(P.s besøk gjerne siden min og legg igjen en melding i Gjesteboka da ;) )

15.nov.2006 @ 08:04
URL: http://i-am-the-sugargirl.piczo.com
Postet av: Nina S

hei kristian!
første gang jeg skriver her, men jeg må bare fortelle deg at du er en super danser. du er søt, du er sexy, du er kjekk. også virker du som en utrolig flott person. :)
Den dama som får deg en gang, hun er heldig. :)
masse lykke til på fredag!

15.nov.2006 @ 11:04
Postet av: Martine 26

Vet du ligger i hardtrening om dagen, men du må lese mailen din. Om vi ikke får noe svar i løpet av uken tar vi det for gitt at du er med på det som står der.

15.nov.2006 @ 11:24
Postet av: kerry

det stod over her at Kristian er den eneste som har svart på spm. siden 13 nov. Hva så?!! han er også den eneste som ikke har skrevet et nytt innlegg etter forrige sending, det har da ingenting å si. Alle må jo bare stemme på de de synes er best, enten det er susann, kristian eller Tone

15.nov.2006 @ 11:49
Postet av:

Nå smelter sikket søndags og torsdags innleggene sammen til ett. Men det er jo travelt så det må vi bare finne oss i.

15.nov.2006 @ 12:12
Postet av: Live

Takk for at du tar deg tid til å svre nå midt i innspurten av denne travle uken! Du svarer så ekte og gjennomtenkt, blir bare mer og mer imponert av deg! Takk og lykke til! Hils Alexandra!

15.nov.2006 @ 13:50
Postet av:

http://www.dagbladet.no/dinside/2006/11/15/483022.html

15.nov.2006 @ 15:07
Postet av: S

Kristian!!!!!

Blir så imponert av skrivingen din - kan jo bruke deg som fasit! Du skriver så godt.

En annen ting du skal ha ros for, er at du tar deg så god tid til å svare folk du ikke aner hvem er.

Du svarte ikke på det jeg spurte om tidligere; om du kunne gi ut en DVD med dine beste TV-nøtter pluss litt dansing. Kanskje du kunne hatt med småsnutter fra du var liten som bonusmateriale?

LYKKE TIL! Det er ikke umulig (husk å ha det mentale på plass (Ole Einar Bjørndalen sankker alltid om det mentale)).

15.nov.2006 @ 16:50
Postet av: Eline

Hva slags utdannelse har du, Kristian? Mange her sier at du skriver godt, og det er jeg enig i! Har du skrevet noe tidligere, utenom diverse manus og slikt? Liker godt å skrive selv også, men nå blir det nok mest å skrive oppgaver til innlevering ifm studiet... Skulle gjerne ha funnet en ide og ikke minst litt TID til å skrive verdens beste krim... Farvel til helsevesenet, i så fall!! Men å LESE en bloddryppende krim - gjerne Mankell - det MÅ jeg ta meg tid til!

15.nov.2006 @ 17:42
Postet av: Bergensjente

Hei Kristian!
Jeg synes du er flink til å svar og skrive her inne jeg. Alle må jo forstå at det kreves maaaaange timer med trening hver uke for å lære nye danser, samt at du har ett liv utenfor også.
Synes dere er kjempeflinke. "Skal vi danse?" er blitt ukens tv-høydepunkt hver fredagskveld her i huset. Da er det frem med en flaske rødvin og litt snop + mobilen til å stemme på dere.

Tvi, tvi på fredag......dans skjorta av deg c";)


Klem

15.nov.2006 @ 19:52
Postet av: Toril

HEI.Ja,så sitter man atter en kveld,med trynet klistra helt oppi skjermen.Hehe.Man tenker og lurer jo ofte på,om du Kristian"kjenner igjen"oss,eller navnene våre?Du blir jo på en måte litt kjent med oss du,også?Her er mange flotte jenter og personligheter!Noen skriver om ditt,og noen skriver om datt.Blir du ikke bare bitte litte granne nysgjerrig?Hehe.Hva skjer da SKAL VI DANSE er over?Er det da også over og ut med oss?Så synd,om det"blir slutt",da.Eller kommer du til å fortsette å ha en blogg?? Håper du vil ha litt tid til oss"trofaste" ETTER dette tv-programmet også,Kristian.Ønsker deg MASSE lykke til på fredag!STOOOR KLEM.

15.nov.2006 @ 20:01
Postet av: Marit 26

God kveld i stova! Ville egentlig bare ønske dere lykke til med dansen på fredag. Da sitter jeg garantert klistret foran skjermen, fullstendig i koma! Klem fra meg!

15.nov.2006 @ 20:59
Postet av: Marikken

Bi e nummer 500 mon tro? :)

15.nov.2006 @ 21:12
Postet av:

jepp!

15.nov.2006 @ 21:23
Postet av: Caroline

Så morsom han var på danseskolen:) Men han er alltid morsom da:)

15.nov.2006 @ 21:55
Postet av: Caroline

Kristian: Du skrev for litt siden at du ikke har lest det som står i se og hør. Det er ikke så ille egentlig. ELLER, jo det er ille av dem å skrive noe som ikke er sant! MEN, det er ikke et stort stykke om deg. De har fått med noe moren din sa etter sending en gang, og sånn. Men ellers står det bare om den meldingen du "fikk". Skjønner at du blir irritert på bladet. Det er dårlig gjort av dem!

15.nov.2006 @ 22:29
Postet av:

ka skjedde på danseskolen? var det masse om han og Alexandra?

15.nov.2006 @ 22:51
Postet av:

folkens,
mener at jeg så en nøtte-dvd på cdon.com da jeg surfet etter julepresang (biyzvoiced-dvd'en) til en venninne der..

15.nov.2006 @ 23:22
Postet av: Monika :)

Hei Kristian!
Stemmer på deg hver fredag. Jeg synes dere er det flinkeste paret av alle som er igjen og jeg håper dere vinner! Gleder meg til fredag(ukas høydepunkt),dere kommer til å gjøre rent bord!
Du er den kjekkste mannen jeg vet,og jeg ønsker dere masse lykke til videre i konkuransen...
Stor klem fra meg! :)

16.nov.2006 @ 00:04
Postet av:

Fortsatt ingen ting her ...?
Jaja, lykke til på fredag!!

16.nov.2006 @ 00:10
Postet av: Hæ

Hva skjer'a?

16.nov.2006 @ 00:48
Postet av: Tre par igjen

Skjønner det er travelt for alle, ikke minst susann med mannen bortreist og to små barn hvorav den ene er syk og våken om nettene. Stakkar jonatan og mamma,
står respekt av at hun får tid til alt det hun må gjøre og attpåtil skriver nye innlegg flere ganger, hun har tross alt ikke kun seg selv å tenke på.
Tror jeg satser på hun som den ene parten i finalen og kommer til å stemme på henne også. Som å banne i kjerka her antalig :D

16.nov.2006 @ 01:10
Postet av: Kathrine

Har konvertert til susann nå,hadde ALDRI trodd jeg skulle skifte parti men hun er en flott dame som danser jevn og veldig bra!Og synes hun fortjener det faktisk,hun har ikke alltid fått som fortjent hos dommerne hun heller.
Så da er det slutt for meg her inne,litt trist da for her har det vært en nytelse å være til tider.
Stor klem til alle ihuga fans av Kristian!

16.nov.2006 @ 01:46
Postet av: Karin

Uff da... dette begynner å minne meg om Lucilla og Commodus i Gladiator:

"The mob is fickle, brother - he'll be forgotten in a month."

"No, much sooner than that. It's been arranged."

Men da sier jeg: "Hold the line! Stay with Kristian!" :-D

Karin

16.nov.2006 @ 02:16
Postet av: martha

Litt trist dette,men noen snudde kanskje litt på fredagens show?Og ikke vet vi hva de følte på fredag eller hele denne uken etterpå.Vet egentlig fint lite nå.Innlegget skal komme snart men nå har det gått en hel uke.Jaja,kommer sikkert i morgen da, kanskje for sent men sikkert godt!
Natta til kristian og alle dere andre!

16.nov.2006 @ 02:28
Postet av: kremtoppen

Jeg stemmer ihvertfall på Kristian på Kremtoppen, han skal ligge som nummer en der lenge. Ingen over og ingen ved siden.

16.nov.2006 @ 02:58
Postet av: Kimberly

Kommer stadig innom bloggen her da,for å se om det skjer noe morsomt.Men nei.Alle de andre har kommet med innlegg flere ganger de siste dagene,til og med Tom-Arild har lagt ut mange fine innlegg.
Vi både gruer og gleder oss til fredag,tror dette kan bli veldig jevn og utfallet er jo ganske åpent til etter at alle har danset og dommerne har kommet med sine kommentarer!
Måtte den beste vinne!
Ha en god natt alle sammen!
(Selv må jeg pent fortsette å jobbe :)

16.nov.2006 @ 03:32
Postet av: wenche

Hei og god morgen alle sammen!
Fortsatt ingen ting her?? Men da danser de sikkert supert i morgen, da har de nok trent veldig mye hele uken.
Hva tror dere utfallet blir i morgen jenter? Hvem går til finalen?

16.nov.2006 @ 05:38
Postet av: Kathrine

Hmm. Det er vist en annen Kathrine her også. Men det er ikke meg som har konvertert til Susann altså. Aldri om jeg bytter. Selv om jeg liker Susann bedre enn Tone da! Kan jo ikke stemme på to stykker så nærme finalen

16.nov.2006 @ 07:14
Postet av:

Det kunne ikke falle meg inn og bytte
parti nå. Kristian og Alexandra har
vært best nesten hele tiden. Hvis dere
har noe å spørre Kristian om stiller
han på nettprat kl 15 i dag, om dere
ikke har fått det med dere.

16.nov.2006 @ 08:05
Postet av: BodilM

U r simply the best! :-) Ha en fortryllende dag!

16.nov.2006 @ 08:41
Postet av: Evelyn

Så sykt! Virker nesten som om noen har begynt å stille krav til Kristian her og har forventninger om det ene og det andre. Tror dere må huske på at han bare deltar i en dansekonkurranse.

16.nov.2006 @ 10:10
Postet av:

Jeg tror egentlig Kristian og Alexandra er sikret finalen, hvert fall akkurat nå..kommer sikkert til å være mer usikker i morgen og stemme som en gal!:)Når det gjelder jentene tror jeg kanskje det er mer jevnt, og at Susann kan komme som en "bombe" til finalen om alt går supert i morgen..Hennes profil i programmet har vokst syns jeg, og hun virker som en knakende god dame, som kanskje favner mye av den litt eldre seertypen!?men hvert fall Kristian i finalen tror jeg :)

16.nov.2006 @ 10:14
Postet av:

snakk om å være utakknemlig da.. mannen gjør jo så godt han kan.. 2 danser+ julenøtter!! bare fordi han ikke svarer på noen dager.. viss han sitter her hele dagen, kommer han ikke til å lage julenøtter, og viss dere vill det, så er det noe gale med dere.. gi no mannen en sjangs, han gjør sikkert så godt som han kan.. og gidder sikkert ikke å svare oss når det kommer sånne kommentarer! uansett: LYKKE TIL I MORGEN! SKAL STEMME PÅ DERE.. UANSETT:)

16.nov.2006 @ 11:22
Postet av: sandra

Alle de tre parene som er igjen nå er veldig flinke, så det er ganske åpen og det blir veldig spennende i morgen.

16.nov.2006 @ 12:15
Postet av:

Gleder meg til programmet i morgen!!

16.nov.2006 @ 12:18
Postet av: Guro

Men herregud. Nå må dere skjerpe dere. Hvis Kristian Ødegård er en blogger for noen av dere, så har dere misforstått, han er faktisk med i Skal vi DANSE. Og å skrive ditt og datt her om å skifte favoritt pga dette, det er bare tullete. Ikke vet jeg om det er for å gi Kristian skyldfølelse, eller hva det nå er, men SLAPP AV! Som flere har sagt, dette er en dansekonkurranse, ikke en bloggekonkurranse, og selv om det hadde vært det, Kristian har vært flink her, og gitt veldig, veldig mye tilbake til oss. Fortsetter dette, skjønner jeg godt om han ikke gidder å poste flere svar og innlegg. Tålmodighet er en dyd.
Hva hadde vel Skal vi danse vært uten danseren, showmannen og kjekkasen Kristian? Nei, send 5 til 26400 for å la rettferdigheten seire!
Og til Kristian og dere andre (som ikke syter og klager): ha en fin dag:-)

16.nov.2006 @ 14:03
Postet av:

Jeg er helt enig med Guro, og til dere
andre kan jeg opplyse at Kristian svarer
på spørsmål på nettprat kl 15.

Så husk stem 82949105 eller 5 til 26400.
For vi vil vel at han skal komme til
finalen. Jeg vil i hverfall det, det
fortjener de. De har tross alt vunnet
flere danser.

16.nov.2006 @ 14:15
Postet av: Piglet

Får jeg sove på sofaen din til lørdag? Skal på julebord i Oslo, men får problemer med å komme meg hjem...Og jeg mener kun sofaen. Lover;-)

16.nov.2006 @ 14:17
Postet av: Piglet

Altså neste lørdag da...

16.nov.2006 @ 14:18
Postet av: Guro

Men herregud. Nå må dere skjerpe dere. Hvis Kristian Ødegård er en blogger for noen av dere, så har dere misforstått, han er faktisk med i Skal vi DANSE. Og å skrive ditt og datt her om å skifte favoritt pga dette, det er bare tullete. Ikke vet jeg om det er for å gi Kristian skyldfølelse, eller hva det nå er, men SLAPP AV! Som flere har sagt, dette er en dansekonkurranse, ikke en bloggekonkurranse, og selv om det hadde vært det, Kristian har vært flink her, og gitt veldig, veldig mye tilbake til oss. Fortsetter dette, skjønner jeg godt om han ikke gidder å poste flere svar og innlegg. Tålmodighet er en dyd.
Hva hadde vel Skal vi danse vært uten danseren, showmannen og kjekkasen Kristian? Nei, send 5 til 26400 for å la rettferdigheten seire!
Og til Kristian og dere andre (som ikke syter og klager): ha en fin dag:-)

16.nov.2006 @ 14:32
Postet av: Guro

To ganger, og det var ikke meningen nei.. :-)

16.nov.2006 @ 14:33
Postet av: Caroline

I går på danseskolen viste de mest av Tone og Tom Erik. Men de viste da en del av Kristian og Alexandra også!:) Kristian danset blandt annen paso doble med både Tone og Susann, mens proffdanserne så på=) Både Susann og Tone er veldig imponert over det Kristian har fått til i programmet, og de så på han som deres største konkurrent. Også danset de tre jive:) Og Kristian snakket litt om tango:) Da var det bare han og Alexandra da:) Så vet dere det;)

16.nov.2006 @ 16:55
Postet av: Nøtte-DVD

For de som vil ha Nøtte-DVD:

de har den på cdon.com og sikker andre steder også

http://www.cdon.com/main.phtml?navroot=904&session=1

Postet av: Marit26

Har akkurat lest nettpraten med Kristian. Kjekt å komme hjem fra jobb og bare sette seg ned etter middagen, og lese gjennom nettpraten! Dagens lille fem-minutt!

16.nov.2006 @ 17:32
Postet av:

så fine svar du hadde på nettpraten:D da avkreftet du jo ryktene om at det er noe mellom deg å alexandra.. hehe.. så vet alle det.. selvom dere passer perfekt sammen, så det ar litt dumt.. haha:D du får ha en fortsatt fin dag.. lykke til i morgen, og hils alexandra.. skla stemme på dere:D

16.nov.2006 @ 17:51
Postet av: Therese

Hei Kristian.
Snart fredag igjen, er du nervøs? Ønsker dere masse lykke til i morgen! Håper så inderlig at dere kommer til finalen, og jeg skal gjøre mitt beste for å bidra til det.Om en drøy uke er hele greia ferdig, blir det "tomt" tror du eller blir det ganske deilig? Det blir vel kanskje litt rart og ikke skulle trene med alexandra neste lørdag? Tror det er mange med meg som har hatt flotte uker "sammen" med dere foran skjermen hver fredag og ikke minst her inne. Tusen takk for all god underholdning og så får vi håpe det hele topper seg neste fredag.(Ganske sikker på at det gjør d)
Lykke til, både til deg og Alexandra!
Klem fra Therese

16.nov.2006 @ 19:12
Postet av: Sissi

Men det kan godt hende at mange småbarnsforeldre stemmer på Susann i ren og skjær beundring for hva HUN får til i kombinasjon med syke unger, nattevåk og en mann som er borte for tiden... Sjekk bloggen hennes!! JEG synes ihvertfall det er sinnssykt bra gjort. Vet selv hvor opplagt jeg blir i tilsvarende situasjon...

16.nov.2006 @ 19:16
Postet av: Unnskyld meg...

...men jeg må bare kommentere innlegget til Sissi og en annen sak...

Jeg er ikke kjempefan av Kristian. Jeg har bare stemt et par ganger i løpet av SVD og da på to forskjellige par. Men når jeg leser det du skriver blir jeg rett og slett sinna. Hva har barnepass og barneskrik med dansing å gjøre?? Dette er en dansekonkurranse. Det blir jo helt bort i natta å bruke penger på å stemme på noen i dansekonkurranse pga våkennetter og øreverk!!! Ja, jeg synes det er flott at Susann greier å kombinere småbarn med dans, men hun er da ikke i noen unik situasjon. Dessuten er dette noen hun gjør frivillig!

Og til dere som sutrer og sier at dere vil bytte til Tone eller Susann fordi de akkurat nå kanskje er flinkere å blogge; Hallo!!!! Hva er det med dere?? Kanskje på tide å stikke fingeren i jorden og tenke over hva dere holder på med. Dere oppfører dere som om det er en venninne/venn som ikke har svar på en melding dere sendte... Kristian er ikke vennen deres bare fordi han er flink til å svare på spørsmål i bloggen og dere må ikke straffe ham nå fordi han var fantastisk flink til å oppdatere og svare i starten!
Puh...

16.nov.2006 @ 19:51
Postet av:

Helt enig med siste innlegg!!

Kristian trenger mer enn noen gang;
Stem 5 til 26400!!!!

16.nov.2006 @ 19:53
Postet av:

Ja!

Stem 5 til 26400! :-)

16.nov.2006 @ 19:53
Postet av: unnskyld meg...

...men jeg må bare kommentere innlegget til Sissi og en annen sak...

Jeg er ikke kjempefan av Kristian. Jeg har bare stemt et par ganger i løpet av SVD og da på to forskjellige par. Men når jeg leser det du skriver blir jeg rett og slett sinna. Hva har barnepass og barneskrik med dansing å gjøre?? Dette er en dansekonkurranse. Det blir jo helt bort i natta å bruke penger på å stemme på noen i dansekonkurranse pga våkennetter og øreverk!!! Ja, jeg synes det er flott at Susann greier å kombinere småbarn med dans, men hun er da ikke i noen unik situasjon. Dessuten er dette noen hun gjør frivillig!

Og til dere som sutrer og sier at dere vil bytte til Tone eller Susann fordi de akkurat nå kanskje er flinkere å blogge; Hallo!!!! Hva er det med dere?? Kanskje på tide å stikke fingeren i jorden og tenke over hva dere holder på med. Dere oppfører dere som om det er en venninne/venn som ikke har svar på en melding dere sendte... Kristian er ikke vennen deres bare fordi han er flink til å svare på spørsmål i bloggen og dere må ikke straffe ham nå fordi han var fantastisk flink til å oppdatere og svare i starten!
Puh...

16.nov.2006 @ 19:58
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Ja, takk for det. Jeg blir faktisk ganske stressa av denne bloggen snart. Jeg svarer og skriver så ofte jeg kan, og føler i hvert fall at jeg er relativt grundig når jeg først gjør det.

Men nå kommer det snart et par nye innlegg, da...

k

16.nov.2006 @ 20:01
Postet av: Unnskyld meg...

...men jeg må bare kommentere innlegget til Sissi og en annen sak...

Jeg er ikke kjempefan av Kristian. Jeg har bare stemt et par ganger i løpet av SVD og da på to forskjellige par. Men når jeg leser det du skriver blir jeg rett og slett sinna. Hva har barnepass og barneskrik med dansing å gjøre?? Dette er en dansekonkurranse. Det blir jo helt bort i natta å bruke penger på å stemme på noen i dansekonkurranse pga våkennetter og øreverk!!! Ja, jeg synes det er flott at Susann greier å kombinere småbarn med dans, men hun er da ikke i noen unik situasjon. Dessuten er dette noen hun gjør frivillig!

Og til dere som sutrer og sier at dere vil bytte til Tone eller Susann fordi de akkurat nå kanskje er flinkere å blogge; Hallo!!!! Hva er det med dere?? Kanskje på tide å stikke fingeren i jorden og tenke over hva dere holder på med. Dere oppfører dere som om det er en venninne/venn som ikke har svar på en melding dere sendte... Kristian er ikke vennen deres bare fordi han er flink til å svare på spørsmål i bloggen og dere må ikke straffe ham nå fordi han var fantastisk flink til å oppdatere og svare i starten!
Puh...

16.nov.2006 @ 20:04
Postet av: Unnskyld meg...

Ooops! Tror det var noe som klikket her når jeg forsøkte å poste samtidig som Kristian... Hehe.. Jaja, en god ting kan ikke sies for ofte!

Lykke til i morgen Kristian!

16.nov.2006 @ 20:08
Postet av: Caroline

Gleder meg til i morgen:)
Men gruer meg litt også.....

16.nov.2006 @ 20:13
Postet av: Eva

Husk å stemme da folkens, 82949105 eller
5 til 26400.

16.nov.2006 @ 20:17
Postet av:

eg er helt enig med deg i det.. har bare ikke klart å formulere meg riktig.. haha.. er ikke så god på det.. men mener at folk her inne er altfor utakknemlige.. men, skal iallfall stemme på deg i morgen.. hehe

16.nov.2006 @ 20:27
Postet av: Til unnskyld meg...

Så gøy at noen går rett på limpinnen når jeg skrev det der kun for å provosere og se om noen reagerte...

Sissi

16.nov.2006 @ 20:40
Postet av: Kristine

Du ER grundig når du svarer ;-)

16.nov.2006 @ 23:07
Postet av:

Og du ER fantastisk på alle måter.

27.nov.2006 @ 06:35
Postet av: Mona

Du har gjort en fantastisk blogg-innsats i hele perioden, du har vært kjempeflink Kristian!!! Noen er bare veldig utakknemlige og barnslige, ikke noe å bry seg om!
Og du var altså først i traileren til SVD og Susann nummer to. Og sånn ble det heldigvis. Kjempeglad for det.

09.des.2006 @ 23:35
Postet av: Benedicte

Hei Kristian! Du er bare så utrolig, vanvittig flink til å danse!!!=)
Jeg skal også begynne å danse pardans med en gutt som jeg kjenner. Gleder meg kjempe masse. (Jeg skal faktisk begynne hos Cecilie som var dommer i år). Og du og Alexandra er våres danseidoler. Sinnsykt bra asså... Seieren vår vel fortjent.Heia på dere hele tiden. Du må hilse Alexandra fra meg å si at ho er kjempe flink til å danse.
Kos og klem fra en STOR fan...
PS: Håper jeg blir like flink som deg..hihi..=)

11.des.2006 @ 12:50
Postet av:

så skjønn du er kristian .....

24.des.2006 @ 05:33
Postet av:

Du er så flott!

25.des.2006 @ 21:02
Postet av:

Hm.. du vant ihvertfall, det er det viktigste!

26.des.2006 @ 07:07
Postet av:

Vedlikeholder du danseferdighetene dine?
Du ble jo bare helt utrolig flink!

27.des.2006 @ 21:04
Postet av: Du vant, du vant!!!

Du kom først i traileren og vant hele greia, hvem skulle trodd det før dere begynte?
Men du er slank og fin så trodde nok du ville komme langt opp, men trodde ikke du ville vinne før jeg så den første dansen.
Etter det var jeg skråsikkert, og slik ble det!

28.des.2006 @ 03:04
Postet av:

Dansesataen var definitivt på din side kristian.

31.des.2006 @ 02:59
Postet av: Sara

Kjempebra at dere vant,du gjorde en flott innsats,men vi kan ikke komme unna at denne bloggen nok tilførte en god del tusen stemmer.Utrolig bra bloggjobb fra din side,synd du ikke gidder lenger nå da:O)

03.jan.2007 @ 23:40
Postet av:

It's the name of the game isn't it :D

05.jan.2007 @ 23:20
Postet av:

SVD var utrolig bra i høst og du var en MEGET stor del av det Kristian!

13.jan.2007 @ 03:42
Postet av:

Du danset så flott og du var så sjarmerende i skal vi danse.

13.jan.2007 @ 17:07
Postet av:

fint bilde av deg i den lyse dressen i ruten, ser så god ut

14.jan.2007 @ 02:57
Postet av:

Kjempegod!

16.mar.2007 @ 01:41
Postet av:

Artig lesning, god påminnelse om de gode gamle dager på bloggen - for et liv og engasjement! Kristian var veldig engasjert på alle måter han også, det var så gøy å se at han stortrivdes i Skal vi danse!

20.mar.2007 @ 02:46
Postet av:

Hei!

24.mar.2007 @ 16:59
Postet av:

Just testing ;)

28.mai.2007 @ 03:23

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/2653109
hits