Ingar HELGEN Gimle

For en merkelig konkurranse. For et merkelig utfall. Ingar og Gyda måtte ut på fredag, og det var så sjokkerende, ufortjent og trist som det går an å bli. For det første har Ingar gjort det ekstremt bra i "Skal vi danse", for det andre har han og Gyda vært en av de viktigste sosiale faktorene til at det har vært hyggelig å være med som deltaker i programmet så langt. De var mine definitive favoritter til å vinne hele greia - eller i det minste komme til finalen. Og hvis vi summerer opp dommerpoengene så langt, er Ingar og Gyda det paret som har fått nest mest poeng tilsammen. Og da skal man IKKE ryke ut av en dansekonkurranse, synes nå jeg.

siste måltid
Det siste måltid. Ingar, Steffen og jeg har hatt vår egen lille tradisjon med å spise på kinarestauranten ved TV2-studioet, og tatt en øl eller et glass vin for å roe nervene før generalprøven. Nå er vi bare to igjen. (Men kom gjerne innom i 15-draget, selv om du er ute av dansen, Ingar!)

Maria-effekten?
Mon tro om det samme har skjedd her som skjedde med Maria Haukaas Storeng da hun røk ut av Idol. Hun var en av de soleklare favorittene, lå høyt oppe hele veien, men plutselig og altfor tidlig datt hun ut av konkurransen pga for få seerstemmer. (Nå hadde jo hun en sjuk permanent under den sendingen, så det kan jo hende at hun egentlig ble felt av en eller annen puddel-effekt). Men jeg tror mange seerne tar det for gitt at enkelte par går videre uansett, og stemmer istedenfor på andre par. Jeg mistenker at det kan være noe liknende som har skjedd i Ingar og Gydas tilfelle. For de fortjente virkelig ikke å gå ut i program 4.

Ingar er IKKE Arne Marcussen
Hadde jeg vært jente, tror jeg at jeg ville giftet meg med Ingar. For makan til hyggelig, morsom, omsorgsfull, og ikke-egosentrisk person skal man lete lenge etter. Så, dere damer som kunne tenke dere en moden matador, med rytmesans sikkert også i sengehalmen, her er det bare å gripe sjansen. Ingar er en helgen!Kommentarer:
Postet av: Koser meg med skal vi danse

Hei Hei!!
Jeg er enig med d at det var urettferdig at Gyda og Ingar røk ut, det var ikke noe menig i. De var flinke sammen.
Men at de skulle vert igjen blant de sisste parene ja, men ikke vinnere. Håper bare at det paret som fortjener å vinne klarer det, og at dansen kommer mest i "fokus".

16.okt.2006 @ 08:50
Postet av: Folk kan ikke stemme!

Var helt latterlig at de gikk ut ja..Gøy å se i år når også noen mannfolk gjør d bra! Forresten..hvorfor bruker du mellomnavnet ditt og ikke fornavnet?!for d er vel Bent Kristian du heter eller?

16.okt.2006 @ 08:57
Postet av: Rita

Så utrooooolig flink du er til å danse!!! Fantastisk!!! Også så vanvittig kjekk du er!!!! S u k k . . . Og helt en ig med deg at det var helt sykt rart at Ingar og Gyda gikk ut.

16.okt.2006 @ 09:04
Postet av: Anne Synnøve Arnestad

Fredagskvelden er ukas høydepunkt. Jeg sitter klistret til tv'n og venter i spenning på om "kjendisene"(dere er jo ærlig talt ikke sååååå kjent) har lært seg noen nye "mooves". Det er sååå lett å se hvilke personer som ikke klarer å holde tritt med rytmen eller noe slikt, men du, Kristian, er ikke en av de:-) Jeg er imponert over hvor alvorlig du tar oppgaven med å lære deg de nye dansene. Du fortjener mye ros for dansingen din og jeg syns ikke du skal slutte å danse etter at programmet er over. Det er du for god til!Du er selvfølgelig ikke så god som Gene Kelly,men han var jo utdannet danser.Sjekk linken over;)
Det er artig å lese bloggen din, for du skriver om ting som opptar deg. Så alt for mange blogger handler bare om tull og det er litt kjipt...
Jeg tror det var veldig mange som syns det var dumt at Ingar og Gyda røk ut. Det kom som lyn fra blå himmel,men det er jo slik hele konkurransen er lagt opp, og det hadde ikke blitt penger hvis ikke. Kan hende at det er mer sosialt å gå på danseskole? Jeg tror ihvertfall ikke at Ingar hadde puddel-effekten på noen. Han vokset jo bort alt håret! Jeg forstår uansett din frustrasjon som kompis, men du får tenke positivt; du kan jo treffe han utenom showet.

Jeg har på feelingen at det kommer til å være en del fans på kinarestauranten ved siden av tv2 i 15-tiden på fredag... På tide å finne et nytt sted?
Lykke til videre med dansingen:-)

Postet av: Marit

Du er kjekk, men bedre med skjeggstubber ja!!!Kommer de tilbake?

16.okt.2006 @ 10:20
Postet av:

svettebånd???

16.okt.2006 @ 11:58
Postet av: :)

Hahaha! Det satt akkurat jeg og å tenkte på. Svettebånd!?

16.okt.2006 @ 12:29
Postet av: marit 2

du er så vanvittig morsom du... og utrolig flink til å danse.. synd at gyda og ingar gikk ut.. du får gi han nummeret mitt ;)

16.okt.2006 @ 13:23
Postet av: Silje

Hei! Dumt at Ingar gikk ut. Han er jo flink til å danse! Forstår fustarasjonen:p

Over til deg: Du er utrolig flink til å danse! Den flinkeste på "skal vi danse" mener da jeg.. Tone er og flink, men hun er ikke så kjekk som deg.. haha! :P Du er jo super kjekk

16.okt.2006 @ 13:27
Postet av: silje igjen:D

(fortsettelse)

Ser vel på "skal vi danse" for det meste på grunn av deg:P
men må si jeg ble inponert over hvor flinke alle er:)

:D
Det hadde vært utrolig moro å møte deg! Du virker så morsom(eller ER morsom), kul og selvfølgelig SNILL:P
:D

Masse lykke til videre i konkuransen! Tror og håper du vinner:)

Klemmer fra Silje!

16.okt.2006 @ 13:37
Postet av:

hmm..jeg liker han derre bokseren jeg daa..men ingar var driitgod!!

ps..kan du love meg å komme til finalen..og i beste fall vinne???da skal jeg sørge for at ingar melder seg på igjen neste år!deal??

16.okt.2006 @ 15:02
Postet av:

Finnes definitivt ikke noe mer sexy og fascinerende enn uhøytidelige menn med humor og en god porsjon selvironi. Og da snakker jeg OGSÅ om Ingar Helge Gimle, bare så det er sagt. Synd de røk ut, ja!!

16.okt.2006 @ 15:35
Postet av: Postet av: Postet av: Postet av:

jeg synes heller ikke Ingar burde gått ut.. er også enig med de andre at Kristian er ganske kjekk;) men likte deg best med skjegg..

16.okt.2006 @ 16:08
Postet av: Åshild

Hei Kristian! Eg syns det var veldig dumt at Ingar og Gyda rauk ut sist fredag. Me må ikkje gløyme å stemme på favorittane! ( derfor stemmer eg på deg og Alexandra =)) Lykke til vidare!

16.okt.2006 @ 16:13
Postet av: Ida

Digger deg Kristian! Skikkelig kjekkas er du:) Helt enig ang Gyda og Ingar... Lykke til videre!!

16.okt.2006 @ 16:15
Postet av: Pippi

Kan jeg bare spørre om alderen på de som skriver alle de fine kommentarene her, eller??

16.okt.2006 @ 18:18
Postet av:

haha, you dont wanna know!!tipper vi snaller 10-14..( sorry hvis jeg tar feil...:/)men d er jo hyggelig d???*er det veel*

16.okt.2006 @ 18:24
Postet av: Lisa

Heisann!
Synd med Ingar og Gynda.. De var mine favoritter:(
Men det er jo fortsatt mange gode igjen, så neste Fredag må jeg velge mitt nye favoritt par:D

Klemmer fra Lisa

16.okt.2006 @ 18:32
Postet av: Marit, 26

Heisann, Kristian! Det var virkelig leit at Ingar og Gyda ble stemt ut, de var et av de beste parene. Selv om innsatsen og viljen til å lære så absolutt er tilstede hos alle parene, så vises det i fremførelsen hvilke par som KAN dansen.. Jeg håper at Alexandra og du kommer til finalen, men skulle så gjerne også ha sett Ingar og Gyda der sammen med dere!!

16.okt.2006 @ 20:16
Postet av: Caroline

Du er så utrolig god til å danse:)
Heier selvfølgelig på deg og din vakre dansepartner!

16.okt.2006 @ 20:58
Postet av: Moneypenny

Don't worry be happy:-)
Can you feel the Night Fever? You Should Be Dancing, so just put on your Boogie Shoes and Blame It On The Boogie!
Even though the Sun Always Shine's On TV, I know that Alexandra is so much More Than A Woman! Stop,Look,Listen to what she say's, because It's Now Or Never...
If You Like Piña Coladas - Let's Get it On!

16.okt.2006 @ 23:04
Postet av: Meg igjen

Men du Kristian, bare et lite pip om du leser kommentarene på bloggen? Det hadde jo vært sååå hyggelig :) Vi gir deg stemmer, du gir oss svar? ;) Joajoajoa. Stå på med dansingen!!

16.okt.2006 @ 23:27
Postet av: Helt enig

med deg Kristian og fint du skrev en slags "nekrolog" om Ingar (og Gyda). Enda et positivt trekk fra din side i tillegg til alt det andre. Og sikkert snill ja og glad i mamman sin :-) Positivt det også. Tror på Maria-effekten, at folk tror de er sikre siden de har ligget helt i topp og det eneste paret med 10 poeng fra Fløysvik! Hvor liten er han egentlig, så ut som han var en halvmeter kortere enn Steine... Men størrelsen spiller ingen rolle! Du er fin uten skjegg, men enda finere med, det kommer nok fort tilbake. Du skummer sikkert over kommentarene her, men har sikkert ikke tid til å svare. Skjønner det. Håper du holder kontakten med Ingar, og håper han finner drømmedama! Du også forresten :-) Og tror ikke alle her inne er 10 -14 år, noen av innleggene vitner om eldre enn som så. Selv er jeg i førti-årene så det er nok forskjellige som er innom dansebloggene og ikke minst liker Bent Kristian Ødegård! Lykke til og stor klem fra en hemmlig beundrer

17.okt.2006 @ 00:18
Postet av: Stå på Kristian,nå må du vinne!!

Hei Kristian.Må tilstå at jeg hadde Ingar og Gyda som mine vinnerfavoritter (snufs),men det er så kult at gutta er så ivrige i år.Ikka alle er blitt like gode kanskje men,hehe.Fra nå må du GI ALT DU HAR OG LITT TIL KRISTIAN!Gi de som bare stemmer utifra "Show og humor" noe å le av en gang i blandt men dans fletta av alle de andre for nå må du vinne dette her.Eller blir jeg super frustrert!!!Jada,Tone er flink hun men du er mer likandes,synes nå jeg!!!:)Hils Gyda og Ingar og si de kommer til å være savnet på skjermen!

17.okt.2006 @ 02:49
Postet av: Pippi

WHAT??????? FØRTIÅRENE??????? ...m..mmm..men...??????

17.okt.2006 @ 08:42
Postet av: Trine M.

Jeg synes du er helt ok, men liker Steffen mye bedre. Han virker mer ekte.

17.okt.2006 @ 10:45
Postet av: Anette

HERREGUD!!! så sexy du er! skulle gjort mye for å få deg i seng! ;)

17.okt.2006 @ 14:49
Postet av: Marit, 26

Hei igjen! Hadde en liten diskusjon på jobb idag om Skal vi danse, alle synes det var synd at Ingar og Gyda ikke er med lenger. Og alle heier vi på deg, Kristian! Stå på, vi ble enige om at Alexandra og du fortjener å vinne denne konkurransen! Du kommer til å få mange stemmer fra meg og de andre jeg jobber sammen med fremover, du er en helt herlig fyr!!!

17.okt.2006 @ 19:06
Postet av: Eivind

HERREGUD!!! så sexy du er! skulle gjort mye for å få deg i seng! ;)

17.okt.2006 @ 19:18
Postet av: Jente 26

HERREGUD!Du skulle ikke gjort så mye for å få meg i seng ;)

17.okt.2006 @ 20:33
Postet av: mdgirl79

tipper du er lei av å høre at alle synest du er så good... så jeg skriver egentlig bare for å si at du er utrolig stygg....:-) He he , neida, whatever. ville bare si at du ikke må ha håret baakover lik igjen, å please la hår stubbene gro... er frisør, så dette kan jeg, tihi. han en fin kveld, tata

17.okt.2006 @ 20:40
Postet av: mdgirl79

ja å lykke til

17.okt.2006 @ 20:41
Postet av: Marit,26

Må bare gi deg en kommentar til, Kristian; Du skriver så godt, det er veldig kjekt å lese i bloggen din! Ikke noe dialekt-krøll eller sms-språk der i gården!

17.okt.2006 @ 21:07
Postet av: Caroline

Du er så utrolig snill du Christian:)

17.okt.2006 @ 21:17
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Hei!
Noen av dere har lurt på om jeg leser kommentarene på bloggen, og har etterlyst svar på spørsmål og sånt. Joda, jeg leser kommentarene, og takker og bukker dypt for alt det hyggelige dere skriver! Blir jo flau av og til... Hadde ikke ventet så mye respons, så tusen takk! Jeg har ikke hatt så mye tid til å svare på spørsmål, men jeg skal bli flinkere til det fra nå av - jeg lover.

På fredag er det samba (som siste par på parketten), og denne gangen skal jeg ikke glede Tor Fløysvik med bakoversveis og glattbarbert tryne. Stubbene har heldigvis raskt vokst ut igjen, og jeg føler meg "normal".

18.okt.2006 @ 00:47
URL: http://kristianodegard.nettblogg.no
Postet av: Neimen så koselig med kommentar

fra deg Kristian! Fint du leser de og du trenger ikke kommentere alle for det vil ta for lang tid.. Men sånn som nå var det veldig fint. Merket større pågang ute på byen da eller :-) Håper du finner ei grepa jente som passer akkurat DEG.

18.okt.2006 @ 04:16
Postet av: meg

Hello handsome :-) Bra skjegget har vokst ut igjen, du er en av de få som er finere med skjegg.. Kanskje fordi du så ut som en tenåring uten. Du får ta det om 10 år når du ønsker å se ut som en tredvåring! Gleder oss til fredag. Håper ikke Steffen går ut da, hvem skal du sitte ved bordet med i 15-tiden da?? Vel, kanskje 50 gærne damer, hm .. Lykke til. Du er sikkert råflink og råkjekk som alltid. Ikke noe å bli flau over at folk synes godt om deg vel?

18.okt.2006 @ 05:13
Postet av: Elin

Junior på 5 sitter klistra til skjermen hver helg nå.Han synes du er flink til å danse latin :-)
Hils Ingar og si at vi synes han er kjempeflink til å danse og at det definitivt var et feilgrep at de gikk ut av konkurransen.
Lykke til videre!

18.okt.2006 @ 10:18
Postet av: Christer

Herregud! Du har gjort mye for min seng, skulle du ikke?

18.okt.2006 @ 17:07
URL: http://www.christertorjussen.com
Postet av: Pippi

Hehehe...

18.okt.2006 @ 18:23
Postet av: Hei, søten!!!

Synd du hadde jakka foran deg på bildet Christer har lagt ut på bloggen sin! Du har ikke tenkt på å prøve deg som underTØYSmodell, slik at vi kan få se mer (MER) av deg da??! Klem fra meg..

18.okt.2006 @ 20:42
Postet av:

Hvordan går treninga denne uka da, Kristian? Gleder meg til fredagen, dere leverer garantert perfekt som vanlig!!! Klemz M

18.okt.2006 @ 20:58
Postet av: Caroline

Så bra at du skrev inn her da Kristian:) Du er jo så snill:)

18.okt.2006 @ 21:13
Postet av: Caroline

Åh, så kul du var på danseskolen Kristian:)
Fikk helt lættis, da du ropte HOMSEIKON da;)hehe..
Klem Caroline

18.okt.2006 @ 21:58
Postet av: Ånei,

kommer danseskolen i reprise? Er det de samme klippene som kommer innimellom på fredager?

18.okt.2006 @ 23:51
Postet av: Ånei,

kommer danseskolen i reprise? Er det de samme klippene som kommer innimellom på fredager?

18.okt.2006 @ 23:57
Postet av:

kommer danseskolen i reprise? Er det de samme klippene som kommer innimellom på fredager?

18.okt.2006 @ 23:59
Postet av: Gunn

Altså. Jeg ønsker meg at du tar en Rumba med Gunn (d.v.s meg), gjerne med en avslutning som den Alexandra fikk etter rumbaen deres.

19.okt.2006 @ 00:19
Postet av: Alexandra fan også

Hils Alexandra og si at hun er kjempeflink, alle de proffe danserne er veldig flinke da, det er helt utrolig å se "moovesene" deres. Men Alexandra er veldig elegant, og tror nok hun er en av de beste? Og av de ikke proffene kommer du og Susann på topp. Snart fredag igjen!

19.okt.2006 @ 01:11
Postet av: ps

Etter at Ingar gikk ut altså, før var dere tre på topp, litt usikker på rekkefølgen... Erik, Steffen, Trude og Elisabeth går ut før du og Susann. Så kommer det an på dansingen etterhvert hvem av dere to som vinner. Musikken har også mye å si, om man har flaks der.
Men at det blir du og Susann i finalen bør du nok regne med :-)Dere er flinkest og har best appeal av de som er igjen.

19.okt.2006 @ 01:17
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Til "Ånei":
"Danseskolen" går på TV2 Zebra hver onsdag kl 21:30, og i reprise fredagen etter på TV2 kl 18:00. Og det er ikke de samme tingene som vises på "Danseskolen" som i selve konkurranseprogrammet fredag kl 19:30. Hvis du skjønner...
K.

19.okt.2006 @ 04:10
URL: http://kristianodegard.nettblogg.no
Postet av: Nina

Hei Kristian! Du er dritflink til å danse, min soleklare favoritt:D Koser meg skikkelig når jeg ser på Skal vi danse på fredager, så gleder meg til i morgen :) Takk for god underholdning til alle deltakerne..! Klem Nina

19.okt.2006 @ 19:41
Postet av: Nina

Hei Kristian! Du er dritflink til å danse, min soleklare favoritt:D Koser meg skikkelig når jeg ser på Skal vi danse på fredager, så gleder meg til i morgen :) Takk for god underholdning til alle deltakerne..! Klem Nina

19.okt.2006 @ 19:52
Postet av:

Hei Kristian! Du er dritflink til å danse, min soleklare favoritt:D Koser meg skikkelig når jeg ser på Skal vi danse på fredager, så gleder meg til i morgen :) Takk for god underholdning til alle deltakerne..! Klem Nina

19.okt.2006 @ 19:54
Postet av: Nina

Ops..den kom litt mange ganger. sorry!

19.okt.2006 @ 19:55
Postet av: Caroline

Heihei Kristian:)
Ville bare ønske LYKKE TIL i morgen:D
Husk jeg tenker på deg, selv om jeg er på konsert! Det vet du jeg gjør!:)
Når har du bursdag forresten?;)
Stor klem Caroline

19.okt.2006 @ 21:03
Postet av: Caroline

Forresten, alle dere som er fan av Kristian: Husk å stem for harde livet i morgen!!! Jeg er på konsert da, og får ikke stemt:S Huff...Gruer meg til å komme hjem, for å høre hvem som har gått ut! Krysser fingrene for at ikke Kristian og Alexandra ryker! Så stem!:D

19.okt.2006 @ 21:31
Postet av: Caroline

Husk å stem på Kristian og Alexandra i morgen!:D Får ikke stemt, er på konsert...Men stem for harde livet!

19.okt.2006 @ 21:32
Postet av: Drømmedama

Funnet glasskoen min snart?

19.okt.2006 @ 22:09
Postet av: Ånei, eller åja :-)

Takk Kristian, da skal opptakeren på på fredag kl 1800. Ser ikke selve danseskolen men trodde kanskje de klippene av dere der innimellom var de samme som klippene før hver dans, you see :-) Men nå vet jeg det. Lykke til i morgen!!!! Dere går garantert videre så det er ingen ting å frykte, men lykke til uansett!!!

20.okt.2006 @ 00:21
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Caroline:
Jeg har bursdag 12. april. Og det har Tone også!

20.okt.2006 @ 01:24
URL: http://kristianodegard.nettblogg.no
Postet av: Caroline

Ok:) Takk for svar Kristian:) Vet du når Alexandra har bursdag også?
Lykke til i kveld:)Du vet jeg tenker på deg, selv om jeg er på konsert, sant?
Klem

20.okt.2006 @ 14:49
Postet av: Lisa Lykke

Må vel først og fremst innrømme at jeg ikke har sett en eneste episode av "Skal vi danse?", men til mitt forsvar så er det ikke så lett ettersom de ikke sender den norske versjonen i London..Nett-TV er jo et alternativ, men kvaliteten er ikke akkurat noe å rope hurra for. Alikevel, jeg følger nå med i aviser og blogger (en merkelig måte å følge et TV-program på forresten). Skal jeg være ærlig følger jeg vel først og fremst denne bloggen da (morsom blogg), og nå måtte jeg nesten legge inn en kommentar. I et hyggelig forsøk på å leke Kirsten Giftekniv reklameres det godt for Ingar - og dersom Kristian hadde vært jente ville han kanskje giftet seg med Ingar, visstnok. Det er jo noe som heter "hver sin smak", men synes det måtte sies, fra ei som er jente, at jeg tror jeg ville ha giftet meg med Kristian ..

20.okt.2006 @ 22:31
URL: http://www.almostlisa.blogspot.com
Postet av: Cecilie

Kristian! Du virker så ...utrolig sympatisk og samtidig råtiltrekkende! Skulle gjerne visst litt mer om livet ditt utenom dansingen, f.eks hvor man tilfeldigvis kan støte på deg..:) Lykke til videre med dansingen!

20.okt.2006 @ 23:08
Postet av: Stå på Krisian,nå må du vinne!!

Flott insats idag Kristian!Dere gjorde det veldig godt i dag!Eirik er en artig fyr men nå måtte han ut altså.Gikk for langt når Gyda og Ingar røyk før Eirik og Steffen.Ikke noe personlig mot de,snakker ut fra danse ferdigheter!!Apropo å blande inn personlig meninger...Steffen og Eirik idag...Eirik 2 og Steffen 4 eller var det 5 fra Tor...Enig i ikke så god karakter men personlige meninger involvert når han dømmer den ene til 2 og den andre til 4 eller 5.Jaja..Men vinn nå denne konkurransen da Kristian.Du kan klare det og du kan klare det velfortjent!Du er populær, men du fikser dansen kjempe godt også!!!!Klem fra eks-danser som heier på deg!Stå på!PS:Du må ha en ny overraskelse til Aleksandra neste fredag,det var artig innslag..;)

21.okt.2006 @ 01:20
Postet av: Helt enig i alt som står over her,

men er vel litt trøtt nå for husker ikke noen overraskelser fra deg til Alexandra idag? Og også enig med en lenger opp, fin omtale av Ingar og veldig enig i det som sto der, men jeg vil også heller gifte meg med deg. Greit? Avtale?

21.okt.2006 @ 04:44
Postet av:

Ja, vi vil vite mer om livet ditt! Kom med flere bilder og litt info. Og hva med en hjemmeside?? Får aldri nok infomasjon om deg, tror du seiler opp som et stort idol i norge for tiden, hva synes du om det?

21.okt.2006 @ 04:47
Postet av: Det var jo selvfølgelig det

som skjedde etterpå, ikke under selve dansen. Mer stripping neste gang please :-)

21.okt.2006 @ 16:44
Postet av: Marit, 26

For en forykende dans! Det var virkelig det mest intense vi har sett utpå Nydalen-gulvet!! Supersexy og herlig!

21.okt.2006 @ 19:21
Postet av: For en forykende dans ja

og for en forykende gutt/mann!!! Nydelig er han bare, sukk

21.okt.2006 @ 21:26
Postet av:

Bare helt utrolig nydelig ... neste ikke mulig, men er tydeligvis det ...

29.okt.2006 @ 22:22
Postet av:

Nydelig, nydelig, nydelig

27.nov.2006 @ 03:56
Postet av:

Du er sykt deilig!

02.des.2006 @ 05:47
Postet av:

Dere var definitivt best!!!!!
Og sambaen var utrolig råååå!!!!!
Er så glad dere vant!!!!!

03.des.2006 @ 23:18
Postet av: eva

Dere var kjempeflinke i alle dansene!
Men sambaen var rååååå!!

09.des.2006 @ 22:37
Postet av:

Så flott du er :D

25.des.2006 @ 07:34
Postet av:

Det var så synd Ingar gikk ut, men vi seerne fikk en lærepenge om hvordan det KUNNE gå der.
Det ville vært så spennende å følge Ingar og sett hvor langt de kunne ha kommet, tror de ville vært helt i øvre sjikt.

28.des.2006 @ 03:37
Postet av:

Typisk deg å skrive et så fint innlegg, du virker så sympatisk og ekte! Tror du har veldig mange gode sider:=)

13.jan.2007 @ 22:36
Postet av:

Typisk deg å skrive et så fint innlegg, du virker så sympatisk og ekte! Tror du har veldig mange gode sider:=)

13.jan.2007 @ 22:36
Postet av:

Det er lov til å ha noen dårlige sider også, ingen er perfekt heldigvis!

13.jan.2007 @ 22:37
Postet av:

Klem :)

13.mar.2007 @ 02:08
Postet av:

skjønn du er....

17.mar.2007 @ 03:32
Postet av:

Slowfoxen er nydelig!

17.mar.2007 @ 03:33

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/2343408
hits