Backblogg (old news)

Jeg har ikke skrevet noe på en stund, og burde vel ha oppsummert forrige sending og dansingen tidligere, men jeg har rett og slett ikke hatt tid og ork. Det har vært veldig mye trening og andre ting ifm med programmet, og i ledige stunder har jeg vært ganske så skutt. Dvs; jeg skrev vel egentlig det som står under her på mandag, men fikk ikke gått gjennom det og lagt det ut før nå. Så dette er vel egentlig innlegget som skulle kommet på søndag/mandag - og så kommer det et mer oppdatert innlegg i løpet av senkvelden. (Jeg har registrert at enkelte er skuffet over at det ikke har kommet noe fra meg på en stund, men det har seg også sånn at det ikke er så gøy å skrive bare for å skrive, men morsomst når jeg har ordentlig med overskudd og har noe på hjertet. Snart blir jeg mer engstelig for at det skal gå dårlig med bloggen enn med dansen... og det er jo ikke riktig fokus, kanskje. Det er ikke "Skal vi blogge" jeg er med i... høhø.)


wienervals
Felles wienervals. Hyggelig, det.

Forrige fredag var det chachacha og wienervals som sto for tur for vår del. To danser, men likevel var det bare chachacha'en som hadde koreografi som måtte huskes. I wienervalsen var det viktigste å lære seg teknikken og få så bra bevegelse som mulig rundt gulvet i høyre-og venstrevendingene. Man kan gjøre mer avanserte trinn i wienervals, men det var det ingen som tok sjansen på. Neste fredag blir det nok litt vanskeligere for da har vi to selvstendige koreografier som skal læres og fremføres best mulig. Lurer på hvordan det skal gå. Har vært vanskelig nok med én dans pr uke.

chachacha

Chachacha'en
Chachacha er jo i nær slekt med rumba, og etter rumbaen i andre program hadde jeg ikke lyst til å gjøre de samme største feilene; et hode som stikker litt for langt frem, og litt for ubestemt overkropp og armer. Men det skjedde igjen, selv om det kanskje var litt forbedring nå i chachacha'en. Det er så rart, for man tror og føler virkelig at man gir alt utpå gulvet der, men når man ser det i ettertid så skjønner man at det liksom er dobbelt så mye å gå på i holdning, energi og renhet i bevegelsene. Man tror man gir 110%, men så er det så mye å gå på. Tror ikke det går an å overdrive, egentlig. Så 36 poeng for chachacha'en var vi strålende fornøyd med. 3 poeng opp fra rumbaen.

Wienervalsen
Fellesvalsen var mest av alt hyggelig og gøy, og det var egentlig bare litt beroligende å være alle sammen på dansegulvet på én gang . Selv synes jeg (og Alexandra) at vi holdt stilen bra, hadde god bevegelse over gulvet og at det i det hele tatt var greit danset. Men dommerne spriket jo ganske bra i karakterene (7+6+10+8). Jeg vet ikke hva det kommer av, for vi fikk jo bare muntlig tilbakemelding fra Tor Fløysvik som mente wienervalsen var min dårligste standardprestasjon så langt - og ga 6'eren. Cecilie ga sin første 10'er til vår wienervals uten at hun fikk begrunnet det. Enten så har de sett på oss på helt forskjellige tidspunkt, eller lagt vekt på helt forskjellige ting. Jeg hadde egentlig null forventninger til hva vi skulle få av karakterer etter den dansen, men ble mer overrasket over Cecilies 10'er enn Tors 6'er.

Bettansynger
Bettans comeback. Bettan satt ringside og så på "Skal vi danse" sist fredag, og sto også for pauseunderholdningen mens nyhetene gikk på TV2. Hun sang OG spilte bass! Det er vanskelig, det. Vanligvis er det Tommy som har sunget "Let me entertain you" i pausen, men han var litt syk og tufs denne fredagen, så det var sikkert bra med en vikar.

Siste lunsj med Steffen

Steffen og Ingrid Beate måtte forlate parketten forrige fredag, men jeg tror Steffen syntes det var helt greit å gå ut nå. Han fikk jo være med i 8 porgrammer, og den eneste dansen han ikke fikk brynt seg på var jive. Dessuten har han pendlet Tønsberg-Oslo nesten hver dag i 3 måneder nå, så jeg tror han koser seg nå med et litt roligere liv. Det var utrolig gøy at han var med så lenge, og han ble jo bare bedre og bedre. Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre med lunsjen neste fredag, men Ingrid Beate har tilbudt seg å stille opp hvis hun er i nærheten. Og det er jo nesten Steffen. Forøvrig virker det som om de to hadde veldig mye gøy sammen, og de var et lungt, fint og morsomt par - både på parketten og på privaten.


Siste lunsj
Siste lunsj med Steffen. Like blid som alltid - både før han gitt ut, og etter at han gikk ut.

Tango og jive
Neste fredag er det tango og jive som står for tur for Alexandras og min del. Susann skal danse quickstep, og Tone paso doble - i tillegg til jive. Vi har jo alle danset jive før, men har fått tildelt ny musikk og må lære oss hver vår nye koreografi. Men tangoen er tøffest for min del foreløpig. Den er så ulik alt annet jeg har vært borti så langt. Det er en standarddans, men er i uttrykket mer lik en latindans med sin lidenskap og aggresjon til veldig taktfast musikk. Så det blir nok en god del trening denne uken, ja.


"Skal vi danse" er bare gøy
Selv om en finale nå ikke er langt unna for to av parene, er nok forholdet oss deltakerne imellom mer rolig og avslappet enn mange kanskje skulle tro. Det er rart å merke at så mange "utenfor" har relativt sterke meninger om hvorvidt enten Tone, Susann eller jeg bør gå videre eller til topps i "Skal vi danse". Vi tre gjenstående parene er ganske så fornøyd med å ha kommet så langt vi har kommet, og jeg tror ikke at noen av oss blir superskuffet om vi skulle gå ut NÅ. (Selv om alle, inkludert meg selv, selvfølgelig har et ønske om å gå videre når finalen er så nærme). Men vi er bare tre dansepar som gjør så godt vi kan fra uke til uke i et uhøytidelig underholdningsprogram, der resultatet ikke på noen som helst måte får langsiktige konsekvenser for noen av oss. Dette har så langt bare vært moro fra ende til annen, og det at det skjer ting i dommerpanelet og fra seernes side som overrasker og skaper debatt er jo nettopp det som gjør dette konseptet til et tv-program, ikke bare en ren dansekonkurranse. Men i gangene på Dansefabrikken er det fortsatt bare fred, ro og veldig bra stemning.

minidansefans2
Alexandra og jeg i prat med noen minidansefans etter sending forrige fredag.


Kommentarer:
Postet av: Eline

Jeg er også veldig overrasket over hvor sterke meninger det er på bloggene her. Leste f.eks et innlegg på Tom Arild sin blogg der han roste Tone for dansinga sist fredag, med det resultatet at det kom mange og hissige kommentarer fra dine "blodfans" på bloggen hans. Må være merkelig å lese for dere... Og hva er poenget med å bruke krefter på å hisse seg opp over noe som sett i den store sammenhengen er så uviktig som "skal vi danse"??

Skjønner godt at mine døtre er glødende opptatt av "skal vi danse", alle de fine kjolene og alt bling-blinget på TV'en, men de som er inne på bloggen her er da vel litt eldre enn 5 og 8 år, får jeg inderlig håpe...

16.nov.2006 @ 20:38
Postet av: Tingeling

Ikke hør på de som sutrer - det er bare dårlig gjort. Vet at du gjør så godt du kan, og det er mer enn bra nok! Lykke til i morgen! Gleder meg!

16.nov.2006 @ 20:40
Postet av: Kristine

Bra at du endelig fikk oppdatert! Blir det julenøtter med deg i år, eller får du ikke tid til det??? Må jo ha julenøtter!! :S

16.nov.2006 @ 20:40
Postet av: Schnuppa

Takk for svar på forrige innlegg.)

Du skriver utrolig bra og det er morsomt å lese dine innlegg. Jeg har i hvertfall full forståelse for at du velger å ta vare på ditt egentlige liv også. Blogg synes jeg er en bi ting som skal føles naturlig for deg selv.

Ønsker deg lykke til på fredag og må de beste parene gå videre til finalen:)

16.nov.2006 @ 20:43
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Kristine; ang nøtter og andre ting kan du (og andre) finne blant svarene på dagens nettmøte på tv2.no: http://pub.tv2.no/TV2/magasiner/skalvidanse/dansenettprat/article803695.ece

Postet av: Maria

Er det noen av kommentarene i bloggen din som må sensureres, og hvem er det i så fall som gjør det? Tror vel egentlig ikke at det trengs her, men.

Er du glad i dyr, forresten? Har du husdyr? Bare lurer...

16.nov.2006 @ 20:56
Postet av: Maja

Lykke til i morgen! Gjør så godt dere kan, så ordner dere helt sikkert en finaleplass! I "skal vi danse", vel og merke. Seieren i "skal vi blogge" har du vel inkassert for lengst, vel? Hvil på laurbærene, nå!!

16.nov.2006 @ 20:59
Postet av: Marit 26

Lykke til i morgen!! Vær så snill og ikke stress med denne bloggen, selv om vi maser UTROLIG mye på deg! Trøst deg med det at vi mener det bare godt... Auf wiedersehen!!

16.nov.2006 @ 21:10
Postet av:

Veldig bra nettprat med deg,du skriver like godt der som her,ærlig og utfyllende.

16.nov.2006 @ 21:27
Postet av: Caroline

Så bra innlegg Kristian:) Du er så flink til å skrive!

16.nov.2006 @ 21:30
Postet av: Edith

Klart det er morsomt når du skriver innlegg, men det skal da ikke bli et ork :) Men er selvfølgelig glad for at du fortsetter å blogge iblandt, du skriver veldig godt, og det er morsomt å høre dine tanker rundt dansen og programmet.

Heier på deg i morgen, skal gjøre mitt ytterste for at det blir finaleplass på deg og Alexandra :)

16.nov.2006 @ 21:42
Postet av: -L-

Gode herr Ø!
Nytt innlegg og all ting, koseleg :)
Ville bare sei hjartans takk for at du tok deg tid til svare på mine uhøgtidlege
spørsmål på nettpraten.
Og så vil eg gjerna få oppklara da med evt. "rolle", eg formulerte meg nok litt uheldig, for da eg meinte var jo i forhold til den du er når du danser der på parketten i dei tilmålte minutta (som med matadoren, det vart jo litt som ei rolle du gjekk inn i). Eg har ikkje tvila på at du er deg heilt og holdent i SKV. Synst du (og dei andre) har vore skikkeleg tøffe som har våga og kasta deg ut i noko nytt medan "heile" befolkninga føl med.
Så får eg finne/lage høve til å prøve ny vin. Alltid spennande (og godt) :)
Du får tilby deg å gje Mr.Harr ein liten massasje, så får du sjå ka poengsum han gjev deg (men det slår meg no at han ikkje nett virkar som ein som likar å bli tatt på, men som dansar er ein jo i intimsona til partneren støtt og stadig);):)
Alt godt og lukka til i morgon!
Vh,
-L- :)
ps. Kristiane...hmmm.

16.nov.2006 @ 21:52
Postet av: Lillesnuppa

Jeg synes du er veldig flink til å blogge, underholdende og god lesning, og gjennomført innhold! Lykke til i morgen, jeg får dessverre ikke sett på. Buuhu....

16.nov.2006 @ 22:00
Postet av:

Men lillesnuppa, det er reprise på lørdager klokken 1600. Og stemme kan du gjøre uansett :)
Det hadde forresten vært kjempemorsomt å være publikummer i studio, men antar det ikke bare er å møte opp der og få plass !!!???:)

16.nov.2006 @ 22:04
Postet av: Caroline

Huske å stem masse nå folkens:)
Dans bra da Kristian;)

16.nov.2006 @ 22:05
Postet av: Til -L-

Ja, kom med noen gode vintips da!! Snart er det hælja!!

maja

16.nov.2006 @ 22:12
Postet av: Therese

Lykke til i morgen. Dette mestrer du bra Kristian:)

16.nov.2006 @ 22:17
Postet av: Marianne

WOW.. det var jo et flott innlegg - nok en gang!! Godt jobba Kristian!

Syns du er flink å oppdatere her - og virker jo som om de fleste her har forståelse for at ting tar litt tid en gang i blant... for de som er ivrigst her er jo seff dem som vil du skal komme lengst mulig, og de skjønner jo at du må trene dans + leve ditt vanlige liv også!! og ut fra innsatsen her på bloggen så tror jeg nok du ville nådd finalen i "skal vi blogge" også..

Idag har jo "fansen" din i tillegg hatt muligheten til å få "høre fra" deg på nettpraten også så det skulle man jo tro ville holde "ulvene" i sjakk en liten stund..

Blir spennende å se i morgen da.. krysser fingrene og stemmer villt.. Ja ikke samtidig dah men dog..

16.nov.2006 @ 22:18
Postet av:

Hei dere.
Folk kan ha sine ups and downs noen minutter og vakle i troen (jeg også).
Sånt skifter hele tiden hos oss svake mennesker. Man kan føle for både den ene og den andre alt ettersom småting, større ting eller dagsform spiller inn. Ser at småbarnsmødre vil gi sympatistemmer til susann og de unge er veldig interessert i tones sminke osv.
Men jeg håper og tror at når det kommer til det "harde" og vi sitter der i morgen så er det den som danser best, eller som man føler mest for totalt sett, man stemmer for. Og jeg vet, for min del, at det blir Kristian som alltid - og ingen andre. Det har egentlig kun vært ham for meg selv om både tone og susann danser bra og også til tider har fortjent noen stemmer. Men når det kommer til alvoret er det Kristian som får mine. Håper vi skjønner såpass i morgen og stemmer på han vi alltid har fulgt og elsker å lese alt om.
Så glemmer vi noen bittesmåskuffelser underveis fordi vi er så utrolig storforlangende og flyktige.
Utrolig masse lykke til i morgen Kristian og Alexandra!
Måtte de beste og mest verdige vinne - og det er deg (og A.)!!!

16.nov.2006 @ 22:25
Postet av: Linda

Hei Kristian !

Har du lyst til å bli med på "skal vi kline" etter at du har vunnet SVD? :)

16.nov.2006 @ 22:26
Postet av:

Når han har vunnet både skal vi danse og skal vi blogge er neste konkurranse skal vi kline. Og der blir det mer mas og styr enn noen gang Kristian! Du kan bare grue deg :D

16.nov.2006 @ 22:29
Postet av: Mona

Hei Kristian..
Jeg ramler kun inn for å si at det er artig å se deg danse..Du er flink..
Lykke til videre..
Vennlig hilsen din tremenning,Mona Heia.

16.nov.2006 @ 22:32
Postet av: unn

Hvem tror dere går videre sammen med kristian i morgen? To latindanser på tone kan kanskje bli vanskelig å overgå susann med, eller? Steike, dette kan bli nerveprrende, synd å si det men håper ikke tone glimrer for mye i morgen..

16.nov.2006 @ 22:33
Postet av: mamsen

God kveld! Vil bare ønske deg og din dansepartner lykke til i morgen. Vi gleder oss til å følge dere på tv. Har to gutter som har kjøpt seg nye kontantkort til i morgen, de er blitt fasinert av all dansingen. Skal melde de på danseskole etter jul. Så med andre ord så er du et forbilde for mine barn.
Nå er det dans for alle penga.
Ha en fin kveld, mange lykkeønskninger fra familie i Tønsberg

16.nov.2006 @ 22:37
Postet av: Solvei

gudd løkk

16.nov.2006 @ 22:50
Postet av: Emma

Heia! Ønske deg lykke te imårå.
Klem fra meg

16.nov.2006 @ 22:51
Postet av: Cinderella X

Hei... Jeg vet du vet dette, men noen ganger er det fint at noen i nærheten setter ord på ting allikevel.

Husk at vi aldri vil kunne tilfredsstille alle - no matter what. Også uavhengig av perioder som dette, hvor man er litt "på bølgen". Det VIL finnes noen ute i verden som ikke synes at Kristian Ø. er all that - kanskje vil de til og med synes det motsatte. Livet handler noen ganger bare om å bekjempe trangen til å motbevise det.

Dette intime, hemmelige og private mediet er selvfølgelig det mest naturlige stedet for å kommunisere litt personlig input. Selvfølgelig.

16.nov.2006 @ 22:59
Postet av: Karoline!

Syntes du er kjempe flink å blogge, Kristian. Du skriver av og til morsomme ting, som man får lyst å lese;)

Lykke til i morgen!

16.nov.2006 @ 22:59
Postet av: -L-

maja,
som vanemenneske eg er, har eg for vane å gripe etter dei faste, trygge og kjente flaskene, og skiftar storsett mellom nedanfornevnte på mine pol-turar (type rød alle saman og prisklasse studentvenlig);)
Quinta de bons-ventos... (Portugal)
Chapelle de bois... (Frankrike)
Claremont Shiraz... (Australia)(også referert til som ordførarenvinen blant mine venner..internt gitt)
Nyt nyt :)

16.nov.2006 @ 23:01
Postet av: -L-

btw.. så vil eg ha vinkjeller/rom når eg blir rik, hehe.. Eller kanskje bare skeia ut med dyrare vinar når inntekta kjem og kosa meg i lange banar. Ikkje lenge til gitt :) Skål og nyt helga!

16.nov.2006 @ 23:10
Postet av: Heidi

Det blir vel kanskje litt feil å si "break a leg" når det gjelder dansing.... så derfor blir det heller MASSE LYKKE TIL I MORRA KRISTIAN!!!! Håper du klarer det all the way, men OM det skulle skje at du går ut i morra, så har du allikevel gjort en helt utrolig bra innsats!!! Kan tenke meg at Espen syns det blir greit å få deg tilbake etter dette. :) Klem

16.nov.2006 @ 23:11
Postet av:

Chapelle de bois er faktisk veldig god til å være så rimelig som den er, lett og fin.
Godt tips til de som ikke har lomma full av krons ;)

16.nov.2006 @ 23:13
Postet av: Kristine1

Det ble ikke noe av tur til Bergen for å se på danseNM, men da kan jeg heldigvis få sett skal vi danse i stedet!!

Og tror du godt kunne egnet deg til å være med i skal vi blogge...:-P

Lykke til i morgen!

16.nov.2006 @ 23:14
Postet av:

Kristian går ikke ut i morgen, det skal VI sørge for!!!! Ikke sant?

16.nov.2006 @ 23:15
Postet av: Kristine1

Hva er forresten den beste boka du noen gang har lest? Noen tips? Eller leser du kanskje ikke så mye? Bare lurer....

16.nov.2006 @ 23:15
Postet av: Marte

Et lite forslag fra meg:

Hvis du vinner Skal vi Danse, og premien i år er som i fjor, - et cruise, vil jeg foreslå at du tar med deg Espen Eckbo og et kamera og lager påskenøttene underveis ;o)

Synes å huske at Roald Øyen stadig befant seg i ulike deler av verden under NRK-nøttenes glansdager, så det må vel være å gjøre TV2-nøttene enda mer gjennomført...? ;o)

Dessuten er det sikkert mye inspirasjon å hente i samvær med en gjeng middelaldrende amerikanske cruise-turister (som sikkert mer enn gjerne stiller opp som statister).Hehe, - ser for meg flere hundre av nevnte middelaldrende amerikanske menn og kvinner sprade rundt på et eller annet luksuriøst cruiseskip iført "relativt tøffe nøtteskjorter". LOL ;o)

Og så vil jeg ønske deg og Alexandra masse masse lykke til i morgen!

En gang for noen år siden hadde gruppa Scooter en sang hvor de kom med følgende linje:

"It's nice to be important, but it's more important to be nice."

Og det vil jeg si deg Kristian; du har vist oss at det går an å være hyggelig og ha føttene plantet på jorden selv om man er "viktig" (i den forstand at hundretusenvis av mennesker sitter og ser på deg hver fredag).

"(Flere) Slike gutter det vil gamle Norge ha..."

Sov godt og drøm søtt!

16.nov.2006 @ 23:17
Postet av: Siv

Så på forsiden av et blad at du blir nedrent av damer i alle aldre med og uten ekteskapstilbud. Ingen grunn til å fortsette å være singel etter dette? Det var jo så usunt. Du er jo veldig kjekk, da. Men ikke hør på dommerene ang sveisen! Lykke til med dansen, jeg stemmer på deg :-)

16.nov.2006 @ 23:17
Postet av:

Chapelle de bois er snopegodt :) Litt som saft, hehe.
Den portugisiske er å anbefale også.

16.nov.2006 @ 23:23
Postet av: Noen her inne

Han kan velge og vrake,det er jo helt innlysende,også før dette programmet.Synes det er fint du ikke stresser og ikke har hatt en haug samboere underveis.Og trives i eget selskap-det er en god egenskap.Fortsett som du stevner og nyt livet når du endelig er ferdig med oss masekråkene her inne..Men som du forhåpentligvis skjønner så mener vi det bare godt,men vi får bare ikke nok av deg.Det er egentlig et kompliment selv om det noen ganger virker som vi er som en hærskare krevende kjærester:)))Skrekk og gru,stakkars deg skjønningen.
Du går med letthet videre i morgen!

16.nov.2006 @ 23:23
Postet av: Synnøve

Forresten er tone og tom-erik på premiere på Rognan idag og forhåpentligvis fester de litt etterpå og har hangovers imorgen :D
Neida, bare tuller, men det går bra i morgen, helt sikkert. Ikke tenk på oss her inne ihvertfall, men prøv heller å sove godt i natt, eventuelt ta deg noen dansetrinn i heimen igjen som forrige torsdag.
Vi blodfansen skal ikke skuffe deg nå heller! Skal stemme som besatt jeg ihvertfall.

16.nov.2006 @ 23:30
Postet av: Til Marte

Kan ikke si meg mer enig i at dette passer på Kristian og noe vi alle bør prøve å leve etter.

"It's nice to be important, but it's more important to be nice."

Flott visdomsord.

16.nov.2006 @ 23:33
Postet av: M'en

her har gutten jaggu meg terningkast 6.. ikke det at det er noe merkelig dah.. ;-) http://www.forbrukertipset.com/vismer.asp?cel=Kristian+Ødegård

16.nov.2006 @ 23:42
Postet av: tina

Oi, kom på kremtoppen nå, blir artig å se i morgen da om han fortsatt er nummer 1

17.nov.2006 @ 00:04
Postet av: Til Marit 26

Hei, har ikke sett deg her så mye i det siste, men vet du er blandt oss ivrige fans. Kommer du innom på nettet i morgen kveld? Etter at vi har sett kristian gå videre med letthet :D
Jeg er hjemme i tolv-tiden og går rett hit for å se kommentarer.
Vi må krysse fingre og tær i morgen!!
Hilsen en fra syklubben

17.nov.2006 @ 00:15
Postet av: Hjelp

Fjortisstemmene er skummelt...
Ble så skremt her at jeg har trykket 5 i 5 minutter nå, spiller ingen rolle hva det vil koste, er verdt hver krone.

Definitivt!! (Tor, red.anm.)

17.nov.2006 @ 00:29
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Hallo, ja. Noen svar sånn på senkvelden:

Til Maria (ang sensur):
Ja, det er visstnok en i TV2 som sitter og ser gjennom kommentarene i bloggen for å luke bort evt ufinheter og usømmelig språk. Jeg vet ikke hvem det er, men jeg tror det er en jente. Så langt har kun én kommentar blitt sensurert - og det var fordi den hadde en referanse til en pornoside, ikke fordi kommentaren var slem i seg selv. Så 1 sensurert melding av nå i alt 3143 kommentarer er jo bra!

Jeg har ikke husdyr, men liker vel katter og små hunder best. Det må likevel være snille katter som jeg kjenner, da. Store hunder er jeg litt skeptisk til, i utgangspunktet.

Til -L-:
Ok, da skjønner jeg det med "rolle". Og da kan jeg vel si at i enkelte danser må man ta på seg en rolle eller attitude for å få frem dansens karakter. Som i Paso Doble og Rumba og de andre latindansene. Det er faktisk lettere å gjøre det enn å ikke ha noen rolle - som i standarddansene. Da vet jeg liksom ikke helt hva jeg skal gjøre med ansiktet. Bortsett fra i tango, da. Den er litt mer aggressiv.

Til Linda:
"Skal vi kline" høres ut som et bra konsept, det. Men hvem skal være dommere? Forslag?

Til Mona:
Er du min tremenning? Hm?

Til Kristine1 (ang bok):
Den beste boka jeg har lest, og som jeg kan si at jeg har et ordentlig og nært forhold til er "De elendige" av Victor Hugo. Har lest den tre ganger på 10 år. Hadde hovedpersonen Jean Valjean hatt egen blogg tror jeg at jeg hadde frekventert den hver dag. Han er et forbilde for alle.

Til Marte (ang premie):
Jeg vet ikke om premien er cruise, jeg? Men smart innspill til TV2-nøttene. Det skal jeg virkelig huske på. Og takk for Scooter-sitatet. Og det er faktisk noe i det, ja.

Til Siv (ang sveis):
Vi har bl.a. tango imorgen (standarddans), men jeg tror vi trosser dommerne (eller dommerEN) og kjører litt mer rufsete greier likevel. Det vil i allefal Alexandra. Hun er blitt omvendt. Nå liker også hun meg best med skjegg og litt mer rufsete hår. Men det tok tid!

Til Synnøve (ang "Alt for Rognan")
Ja, Tone og Tom-Erik var på premieren idag, men det blir nok ingen hangover på dem imorgen. Snakket akkurat med Tom-Erik, og han var hjemme allerede (litt over kl 12 i natt).

Og til alle dere andre; nok en gang: Tusen takk for alle hyggelige ord. Setter veldig pris på det.

K.

17.nov.2006 @ 00:38
Postet av: Irene

Vi bruker penger på alt mulig tull hele tiden og denne opplevelsen med kristian de siste par måneder kan ikke måles i penger for meg ihvertfall.Det viktigste i første omgang er at han går videre nå og jeg skal stemme i hele morgen! Jeg har heldigvis råd til det, men skjønner de som bare stemmer noen få ganger,men alle monner drar uansett!
Neste mål er selvfølgelig at han vinner finalen, men en ting om gangen :))

Stem 5 til 26400!!

17.nov.2006 @ 00:43
Postet av:

Hehe Kristian, tror ingen vil være dommere der, alle vil være deltagere :D

Til Linda:
"Skal vi kline" høres ut som et bra konsept, det. Men hvem skal være dommere? Forslag?

17.nov.2006 @ 00:49
Postet av:

Nå må du legge deg kristian ;)

17.nov.2006 @ 01:01
Postet av: ine

wow, over tre tusen kommentarer ...
håper du skjønner at vi virkelig liker deg masssse ...

17.nov.2006 @ 01:03
Postet av: margrethe

Lykke til i morgen da,ikke vær nervøs,eller jo du bør vel det for da presterer du best,men vær trygg på at det går bra.

17.nov.2006 @ 01:19
Postet av:

Husk å sitte klar med mobilen i morgen, plutselig går gongongen og da er det for sent ....

17.nov.2006 @ 01:35
Postet av: Skjegg :))

Skjeggstubber i morgen blir bra! Du er fin uten også men finere med. Og hvis Fløysvik våger seg med noe tull eller plutselig kommer med en dårlig karakter skal jeg personlig hevne meg med å stemme mer enn noen gang :)

17.nov.2006 @ 01:44
Postet av: jente

Ja,dette har vært en stor opplevelse.
Alt hverdagsslitet med stress, sære sjefer og sure kjærester har blitt bagateller i høst.
Programmet, bloggen og DU danseløven har gitt mange deilige pustehull.
Og ikke minst har denne vanligvis så mørke årstiden vært veldig lysbetont i år.
Takker deg så mye for alt dette.

17.nov.2006 @ 01:56
Postet av:

Funnet ved nettsøk av kristian.Riktignok kopiert fra en litt upopulær side,men stakkars synnøve som har fått den samme sendetiden som SVD :P

Mister tusenvis av seere
Statskanalens "gullrekke" har fått sterk konkurranse.
SEHER.NO: Med programmer som "Beat for beat", "Nytt på nytt" og "Først og sist" har NRK vært den store seermagneten på fredagskvelden. Nå er det imidlertid slutt på NRKs enevelde.

For mens statskanalen i fjor konkurrerte med TV 2-floppen Filmstjerne, har de denne høsten fått sterk konkurranse fra "Skal vi danse?". Flest seere har de tapt tidlig på kvelden, hvor Ivar Dyrhaugs populære "Beat for beat" er blitt erstattet av "På tråden med Synnøve".

17.nov.2006 @ 02:08
Postet av:

Good luck and good night!

17.nov.2006 @ 02:39
Postet av: En tilfeldig bet side,slår ihjel ventetid med surfing

Dato Winner Odds
17.11.2006 19:30 Kristian Ødegård 1.65
17.11.2006 19:30 Tone Damli Aaberge 3.20
17.11.2006 19:30 Susann Goksør Bjerkrheim 6.50

17.nov.2006 @ 02:45
Postet av: Marit 26

Til "en fra syklubben": Selvsagt skal jeg innom kommentarene her i kveld (fredag)!! Men skal jobbe helt frem til sendinga, og etterpå er det vel litt familietid.. Men rundt midnatt er jeg nok her i min egen lille komatime, etter at resten av folket rundt meg har lagt seg! Vi må huske å stemme! Jaja, telefonregninga blir j... høy neste gang, men jeg har bestemt meg for å "vie" to timer av dagens lønn til Alexandra og Kristian! Det er jo gøy på jobb da, når vi vet hva pengene skal gå til!! Masse lykke til i kveld, kjære Kristian!! Klem fra meg..

17.nov.2006 @ 09:35
Postet av:

Håper du vinner dette Kristian!

17.nov.2006 @ 14:55
Postet av: veronica

Dette tar dere hjem i kveld, det håper jeg av hele mitt hjerte! Og jeg skal stemme til krampa tar meg selvfølgelig.

17.nov.2006 @ 14:57
Postet av: Kristine1

hmmm.... Kanskje jeg skal prøve å lese den da? Hva handler den om?

17.nov.2006 @ 15:20
Postet av:

Den skal jeg jammen kjøpe :)

17.nov.2006 @ 17:12
Postet av: M'en

Hmm.. mon tro om du bare liker Les Misérables i bokform? Har ikke lest den selv enda, men syns jo det er en fin historie..

17.nov.2006 @ 17:42
Postet av: Per Lund

Når skal dere gifte dere?

18.nov.2006 @ 10:21
Postet av: Hilsen fra Haakon co. i Australia

Hei Kristian! Vi er kjempelei oss for ikke aa faa sett at du danser paa tv, men vi faar rapport fra farmor i Norge. Naa er vi i Surfers Paradise like nedenfor Brisbane.
Haakon haaper at de parene som er gode til aa danse gaar ut av konkurransen slik at du faar faerre aa konkurrere mot!! Vi koser oss i Australia i bobilen vaar. Du kan be onkel Bent aa vise deg hjemmesiden vaar. Family only!!
Hilsen fra Haakon, Jesper og Elin

18.nov.2006 @ 10:43
Postet av: Live

Du er helt fantastisk på alle måter!

18.nov.2006 @ 17:22
Postet av: Ingerid

Hei på deg, Kristian!!
Du er dritkjekk, søt og morsom. Dødskult at du kom videre til finalen!!
Er det mulig å få autografen din?
Stikk innom hjemmesiden min og sleng en hilsen i gjesteboka min da vel.
Håper du og Alexandra vinner!!!! :)
Har du kjæreste forrresten ????
Kan du slette den forrige innlegget mitt med hele navnet mitt??

18.nov.2006 @ 19:49
URL: http://www.minniworld.pizo.com
Postet av:

Hei Kristian..Jepp..Faren din er,eeh var fetteren til faren min..Din bestefar er broren til min bestemor..
Lykke til i finalen :)

18.nov.2006 @ 23:58
Postet av: Mona

glemte å skrive navn i den forrige jeg.. :)

19.nov.2006 @ 00:01
Postet av: AG3

Hei Kristian!
Stor GRATULASJON for den flotte dansingen
på fredag! Du og Alexandra er BEST! LYKKE TIL neste fredag! Vi skal stemme på dere!!! Har du noen gang danset gammeldans?
Natthilsen fra AG3

19.nov.2006 @ 01:21
Postet av: Lisa

Gratulerer med finaleplass!
Må si du er imponerende lett på foten, og i særklasse når det gjelder danseferdigheter, i alle fall slik det ser ut for oss som ikke kan en skit om dansing fra før ;)

Og forresten, TAKK for at du er med.. muttern stemmer såpass mye på deg hver fredag at jeg begynner å bli litt bekymra for arven min ;)

19.nov.2006 @ 09:41
URL: http://www.myspace.com/lisaleftie
Postet av: Henriette 14år

Hei Kristian!(og Aleksandra)Gratulerer med finale plassen! Du er utrolig flink til å danse.Jeg håper du vinner.Stemmer på deg og Aleksandra vær eneste gang.Minst 30 ganger:) Du må hilse henne.Og ønske henne lykke til fra meg.Har dere noe på gang eller?.Hehe.Dere passer jo sammen da! Jaja.Good Luck iallefall.Stemmer på deg kjekken;)

20.nov.2006 @ 15:21
Postet av:

Titt tei :P

27.nov.2006 @ 06:49
Postet av: trielise

Hva slags bøker leser du? Liker du rakfisk. Hva med turer i skogogmark.

27.nov.2006 @ 13:51
Postet av: Lille My

Du reddet virkelig fredagskvelden de siste ukene. Ei venninne anbefalte meg å se¨på. Hun sa jo ikke noe om deg da. Så det ble jo virkelig et lite bonusspor. Det er bra moroa er over. Jeg er jo ikke "fjortis" heller lenger. Likevel har jeg prestert se de siste to pogrammene to ganger. Ikke bare på grunn deg. Jeg blir rett og slett litt gladere av å se sånne programmer. (Nok et sykdomstegnh hos sure kyniske meg) Nå har SØRGELIG LITE peiling på dans. Men det var ikke vanskelig å se at du og makkern din gjorde maksimalt ut av hver eneste opptreden. Jeg så jo noen spredte opptredener før også. Da var det så mange av dere. Dessuten har jeg vært ganske dritt lei div. konkurranser på TV de siste åra. Men SVD er bra og du er rett og slett totalt uimotståelig, til tross for at jeg bare har sett deg på TV, (skummelt. jeg ringte tilogmed inn og stemte). Dette lover ikke bra.

27.nov.2006 @ 15:32
Postet av:

Hehe,me to lille my,ikke bra men ganske deilig likevel?

27.nov.2006 @ 18:02
Postet av:

Dere var helt utrolig fantastisk flinke her også! At det går an!
Stormende chachacha og flott vals, selv om det var vanskelig å se alle parene :-)

04.des.2006 @ 03:12
Postet av: Kine

Kan du Kristian Ødegård komme til Kongsvinger?? elsker deg såå mye

19.des.2006 @ 17:36
Postet av:

For en opplevelse hele svd var!
Og veldig mye pga av deg Kristian!

24.des.2006 @ 05:38
Postet av:

Du er så flott på alle måter :))

25.des.2006 @ 21:00
Postet av:

Hvordan går det forresten med Steffen nå?
Har du kontakt med ham fortsatt? Det var artig å bli "kjent" med ham også.

25.des.2006 @ 21:04
Postet av: Jøjemeg

Er innom og leser innlegg og kommentarer, det er helt utrolig hvilken respons du har fått Kristian, skjønner du det, virkelig skjønner du at det er helt enestående? Det er da ingen andre i norges land som noen gang har fått brøkdelen så stor respons på noe noen gang - uansett hvem eller hva de er eller skriver?

30.des.2006 @ 04:17
Postet av:

Heisann!

31.des.2006 @ 02:57
Postet av:

Godgutten****

13.jan.2007 @ 03:55
Postet av:

;=)

13.jan.2007 @ 22:13
Postet av:

Dere hadde en flott chachacha og en bra wienervals ;)

07.mar.2007 @ 23:28

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/2745469
hits