Finaleplass og lokalderby!

Ajajaj! Så var vi plutselig i finalen! Fredagens sending var en mest nervepirrende jeg har vært med på så langt, og det hele føltes vel litt som en slags finale. I og med at vi nå får være med i alle programmene, og ikke kan bli stemt ut på noen måte, så er vi kommet så langt som vi kunne i "Skal vi danse". Vi er selvfølgelig veldig, veldig fornøyd med det. Det kan nesten ikke bli bedre, men om vi skulle klare å vinne hele sulamitten neste fredag hadde jo det vært toppen av dansekaka.

Både tangoen og jive'en gikk bra, men nok en gang var det noen feiltrinn her og der som jeg gjerne skulle vært foruten. Jeg er nok aller mest fornøyd med jive'en. Da vi danset jive i program 3 fikk vi 29 poeng, denne gangen ble det hele 39 poeng, ett poeng fra full pott. Før vi gikk på gulvet, etter Tones paso og Susanns glimrende quickstep hvisket Alexandra til meg "dette blir vanskelig å slå". Men det gikk!

tango

Tone og Tom-Erik ut
Selv om Tone og Tom-Erik lå på siste plass hos dommerne etter endt dansing, var det helt åpent om hvem som skulle gå videre til finalen. Dersom Alexandra og jeg hadde fått færrest stemmer hos publikum, kunne også vi ha røket ut. Vi vet jo ingenting om hvordan publikum stemmer, så det var et ekstremt nervepirrende øyeblikk. Men Tone og Tom-Erik fikk jo danset alle dansene i "Skal vi danse", og iom at alle tidligere deltakere skal gjøre gjesteopptredener i finalen, så går de jo faktisk ikke glipp av et eneste program. Forrige gang hadde Tone og Tom-Erik to standarddanser, denne fredagen hadde de to latindanser. Hadde det vært omvendt, og de hadde hatt to standarddanser i semifinalen, så kunne kanskje utfallet blitt noe annerledes. Så det er jo litt flaks og uflaks inne i bildet her også, da.

Finaledansene
I finalen skal vi danse tre danser; en standard- en latin- og en freestyledans. Standarddansen har produsentene bestemt; begge parene danse engelsk vals til samme musikk som vi gjorde i første program ("True Love" for vår del). Latindansen var valgfri, og der har vi valgt samba ("Livin la vida loca"). Og det har Susann og Asmund også gjort (til "La Bamba"). Freestyledansen er et slags shownummer der vi kan gjøre hva-som-helst, og vi har valgt å danse/showe til "Greased Lightning" fra filmen Grease.

Lokalderby!
Både Susann og jeg er oppvokst i bydel Nordstrand i Oslo. Hun er fra den delen som er "ekte" Nordstrand, mens jeg er fra Nordstrands lillebror, Ljan. Onde tunger vil ha det til at Ljan er Nordstrands bakgård, men det er vel strengt tatt mer en forgård. Ljan ligger ned mot sjøen og bunnefjorden, mens Nordstrand liksom ligger oppe på platået. Så finalen i "Skal vi Danse" blir et lokaloppgjør, selv om jeg tviler på at det blir noen dansevake på Egon's for lokalbefolkningen. Størrelsesmessig er Ljan mot Nordstrand på en måte det samme som Liechtenstein mot Tyskland... Hvis det går an å si det sånn, da.

(Dette ble egentlig et litt stusselig innlegg - har litt lite med private bilder fra semifinalen. Men det kommer mer...)

Kommentarer:
Postet av: M'n

Så koselig med nytt innlegg tidlig på morran..

20.nov.2006 @ 08:48
Postet av: Kristin

Gratulerer så mye med finaleplass - den er så absolutt fortjent!

20.nov.2006 @ 09:01
Postet av: linda fra trondheim sjø

Hei du!

Jeg forstod ikke hva lokalderby var... hehe, leste det med feil trykk og kom derfor ut med lokalder-by. Men forstod det til slutt. ;o) Hvem sa egentlig at trøndere var trege?

Lykke til i finalen. Du har vært soleklar fav i lange tider! Hils vakre Alexandra.

20.nov.2006 @ 09:09
Postet av: Marianne

Hei på deg!

Enig med deg, fredagen var nervepirrende, men jeg følte meg trygg på at du skulle gå videre - så spenningen lå vel mest i hvem du skulle få med deg til finalen.. Sånn tenkte vel sikkert alle ihuga fans som hadde stemt masse masse på deg.

Har forøvrig vært litt sånn redd for at jeg hadde skrevet innlegg her en dag da jeg havnet litt utpå.. Men har gått gjennom alle innleggene dine (og når man sitter sånn så merker man jo at du har veldig veldig mange ass..) Husker at det var alkohol.. og så har jeg vage minner om en datamaskin, men det ser ut til at jeg ikke har vært her å skrevet iallefall.. så da får det heller være at det kanskje ligger noe ett eller annet sted..

Høres kjempespennende med Greased Lightning da.. og gjensyn med samba'n blir vel godt tatt imot av alle.. er jo mange mange her iallefall som har skrevet at dem ønsker akkurat den da.. den var jo helt fantastisk! Tror fredagen kommer til å bli FANTASTIC!! Blir den beste kvelden ever i SVD sammenheng da.. 3 danser av dere - super underholding - og blir vel såre tomler etter stemming.. Gleder meg!!

20.nov.2006 @ 09:15
Postet av: Karin

God morgen, Kristian!

Så hyggelig å få et nytt innlegg til frokostkaffen! :-D

Håper du har hatt en fin helg, og at du har fått tatt det 'pusterommet' Trine snakket om.

Jeg syns også at det var spennende på fredag, men ikke så spennende som forrige gang. Da jeg hadde sett dere danse, spesielt DEN jiven (Wow!) tenkte jeg at 'detta går veien'. Jeg husket at dere hadde fått 10 poeng mindre på forrige jive, og måtte finne programmet på web-tv for å sammenligne. Husker at jeg syns dere danset meget bra den gangen også, med leppekutt og det hele, men det er sannelig ikke bare Susann som har utviklet seg i denne konkurransen! Og det til tross for at du etter min mening aldri har danset 'dårlig'. Jeg har nevnt det før, du har en letthet og bevegelighet i kroppen som gjør at det ser så lett ut når du danser, og rytmefølelsen din gjør at du aldri er 'bakpå' som så mange andre nybegynnere i faget. Jeg danser ikke selskapsdans selv, men har danset andre typer dans siden jeg var 5, og har en bror som er danseinstruktør, så jeg vet noe om hvordan det skal 'se ut'.

Personlig syns jeg også at det var synd at Tone og Tom-Erik røk ut, for om de var noe ustabile teknisk, så gav de oss alltid masse show og glamour. Men siden både du og Susann danset bedre på fredag, var vel dette det mest rettferdige. Skulle ønske at seerne hadde 'stemt ut' det dårligste paret litt oftere, så hadde kanskje Ingar og Gyda vært med dere til finalen. (Kommer ikke helt over det der, hadde vært så spennende å se hvordan Ingar utviklet seg videre). Men men... alle konkurranser må vel ha en 'Maria' som setter sinnene i kok.

Lykke til videre i uka da, Kristian!

Oi, nå er Tone og Tom-Erik på God Morgen Norge!

See ya!

Klem fra Karin

20.nov.2006 @ 09:16
Postet av: Katrin

Synes dere danset utrolig bra fredag, synes at jiven var veldig morsom :) Lykke til i finalen!! Heier på dere :)

20.nov.2006 @ 09:40
Postet av:

Til Kristian og Alexandra.

Gratulerer så mye med finaleplass,
det har dere virkelig fortjent.
Jeg lover å stemme mye, for dere
fortjener virkelig å vinne finalen.
Lykke til på fredag.

20.nov.2006 @ 09:44
Postet av:

Denne uken må vi ikke mase så mye på
Kristian, hørte Tom Erik fortalte
på God Morgen Norge at de måtte trene
5 til 6 timer hver dag denne uken.
De som var kommet til finalen altså.

Og en ting til, i finalen er det kun
publikumstemmer som teller, så husk
stem. 82949105 eller 5 til 26400.

20.nov.2006 @ 09:49
Postet av: Christina Presthagen

Vil bare ønske dere all mulig lykke til denne uka!
Fredagene vil ikke være det samme fremover, det er godt vi har julestria foran oss til å sysselsette Norges befolkning. Prøver hardnakka å få med gemalen på dansekurs, men nei, han blånekter. Selv ikke en sort body med paljetter får dansefoten til å rykke, så jeg får klare meg på dansegulvet uten han.

Nå får du og ALexandra være flinke til å legge dere tidlig, ikke brekke negler eller tær, og trene masse. Og le!

20.nov.2006 @ 10:06
Postet av: Caroline

Ååå,dette fotjente du virkelig, Kristian! Lykke til videre med treningen frem til fredagens finale, og som du sier håper jeg du vinner hele sulamitten og topper dansekaka;) Hehe.. Gruer meg til siste sending, kommer til å savne deg på skjermen.. Klem, klem

20.nov.2006 @ 10:49
Postet av:

Postet av: Under moromann selvfølgelig:)
Husk denne da dere,men kun en stemme i døgnet..Kan jo stemme fra jobbepc'n og hos venninner og venner og internettcafe'er osv.hehe:)
Men det er for kort tid,synd vi ikke fant den før!!!

20.nov.2006 @ 04:20:58
URL: http://www20.nrk.no/programmer/tv/topp10/?side=liste&liste=2

20.nov.2006 @ 10:52
Postet av:

Hei du og innlegget kom sent, og rett etter at jeg hadde logget ut... ;)
Veldig velfortjent plass i finalen!

20.nov.2006 @ 10:53
Postet av: miamia

vil bare ønske deg og alexandre lykke til med treningen denne uken.
og på fredag.. mine stemmer går til dere hver uke.

håper å fortsatt se deg her på bloggen når dette eventyret er ferdig.

20.nov.2006 @ 10:53
Postet av: christiane

jeg visste at susann var oppvokst på nordstrand/bekkelaget, men visste ikke at vi hadde "store folk" som deg her også. Bare lurer, bor du fortsatt på Ljan?? Lykke til i finalen, og ikke se bort i fra full fest på Egon=) Egon er undervurdert....

20.nov.2006 @ 11:19
Postet av: Eivind

Hei igjen Danse-Kristian! Har du gått mye ned i buksestørrelse i løpet av disse ukene? Du ser på en måte "fastere" ut i skinkene.

20.nov.2006 @ 11:23
Postet av: Frk BK

Hei!

Kjempe bra danset på fredag!Nå er det bare finalen igjen jo!!! Syns fredagens danser viste at ikke bare er du Kristian en alle tiders elev, men at Alexandra er i en klasse for seg når det kommer til koreografi. Det er flyt gjennom hele koreografien, og små touch her og der som løfter dansen til et mer interessant punkt enn konkurrentenes, syns jeg da! :) Den kombinasjonen av god elev og kjempe god lærer vil ta dere til toppen av Skal vi danse tronen :)

Forresten, så du hadde fått et spørsmål om stripping på nettpraten, og at du skulle hjem og prøve ut dine ferdigheter, hvordan gikk d? :)

20.nov.2006 @ 11:35
Postet av: Lise-Lotte

Nettprat? Noen som har link?

20.nov.2006 @ 11:42
Postet av: meg vel;)

drit bra.. digger grease lightning sangen og dere også då seff:D du vinner hele driten.. GO Ødegård;)

20.nov.2006 @ 11:47
Postet av: Frk BK

Hei Lise - Lotte

Her er linken,om den ikke funker er det bare å gå på tv2.no så ser du saken:

http://pub.tv2.no/TV2/magasiner/skalvidanse/dansenettprat/article803695.ece

20.nov.2006 @ 12:00
Postet av: En smule fornærmet...

Tusen hjertelig takk for den ironiske videohilsningen til "alle bloggerne der ute" i forrige blogginnlegg! Fint å vite at du setter pris på dine fans og har noe å le av innimellom danseslagene!

20.nov.2006 @ 12:14
Postet av: -lille my-

Grattis med finaleplass! Heier fortsatt på deg. Gleder meg forresten til Jul i Tøyengata. Bor i Jens Bjelkes, så det blir jo rett borti gata her ;) Lykke til med det og.
Takk for god underholdning denne høsten. Og hils Aleksandra og si lykke til i VM. Skal hun konkurrere for Norge eller Russland? Må jo heie på henne der og..

God treningsuke! :)

20.nov.2006 @ 12:16
Postet av:

Hei Kristian.
Gratulerer med super gjennomført dans fredag!
Må bare fortelle at det nok var mine stemmer som var utslagsgivende på resultatet denne gang. Ettersom jeg aldri har stemt på noen tidligere. Men nå tenkte jeg at Tone bare måtte ut, så jeg sendte likesågodt 5 stemmer på hhv Susann og deg. Værsågod.
Litt lokalpatriot er jeg muligens også.
Flott resultat i hvertfall, ønsker dere masse lykke til i finalen. Og gratulerer med billett til Argentina.Registrerte at dere ble veldig fornøyd med det.
PS. Tar T.H. seg en konjakk eller 3 før sending av og til?
:-D

20.nov.2006 @ 13:09
Postet av:

Hei Kristian, sist fredag var utrolig spennende. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg stemte. Følte liksom at det ikke skulle stå på meg at du eventuelt ikke kom til finalen. Masse masse lykke til i finalen. Min stemme har du!
Anne

20.nov.2006 @ 13:38
Postet av:

Kommer du til å fortsette å blogge etter "Skal vi dansse"??

20.nov.2006 @ 14:05
Postet av: Therese

Hei Kristian.
Så koselig å høre fra deg, og gratulerer med finaleplass. Du og Alexandra danser så bra, og dere vinner på fredag, det er jeg sikker på. Det blir vel laaange dager på dansefabrikken nå? Du får ha masse lykke til med den siste uka kristian! Til helga blir det vel en real fest etter sending, for på lørdag kan du jo virkelig sove ut danserusen! Og lykke til, til Alexandra som skal danse VM på lørdag! Det blir spennende! En ting til slutt Kristian, han bror din, er`n singel han eller? Var jammen ikke så verst å se på han heller. Foreldrene dine må være en bra match...hehe. Bare en ting til, har du vært og sett team eckbo? Var det i så fall bra greier, vurderer å skaffe meg billett. Da får dere nok en gang ha masse lykke til på fredag og jeg gleder meg som en liten unge, og det er sikkert mange med meg. Ha det så godt for denne gang. Klem

20.nov.2006 @ 14:42
Postet av: Lisa

Tipper dere som ikke var dansere før har blitt temmelig spreke gjennom danseløpet... hva skal du gjøre når du er ferdig for å holde "sprekheta" ved like?

Og hvem trodde du EGENTLIG skulle vinne konkurransen da dere først møttes?

20.nov.2006 @ 14:46
URL: http://www.myspace.com/lisaleftie
Postet av:

Lykke lykke til i finalen! Håper virelig dere vinner!!!! Jeg håpte på samba, så ble glad når derer skulle danse det;)

20.nov.2006 @ 15:22
Postet av:

Gleder meg kjempe masse til fredag, skal stemme en hel hau på derer!!!!

20.nov.2006 @ 15:24
Postet av:

Kyss kyss på kinnet til Kristian!

20.nov.2006 @ 15:24
Postet av: LiiNDA <3

Er DU den beste eller ? Faen så god du og Alexandra er til å danse :) Stemte på dere jeg :D Hihi .. Atte Kristian ? Hvilken linje på Vidregående gikk du? Og hvor er det Alexandra danser hen? Bare noen få smp :D Skal sørge for at dere vinner finalen . Dere er BEST :)

20.nov.2006 @ 15:33
Postet av: Toril

Hei Kristian.Takker for nok et fint innlegg.Skjønner egentlig ikke åssen du har tid til alt dette,jeg? Du danser i timesvis,skriver i bloggen,oppdaterer oss,pluss at du har en annen jobb utenom,også.Får du tid til å eta,da? hehe. Eller eter du kun hver fredag kl 15:00 på kinaresturangen?(hø hø) Ja,du Kristian, hva du klarer! Jeg gleder meg sinnsykt til fredag,men samtidig så gruer jeg meg veldig,også.Tenk at alt er over snart!? Kommer til å savne alt dette her,jeg.Spesiellt å kunne få skrive i bloggen din, det er noe jeg håååper at vil fortsette med.(etter at du har slappet av litt,såklart)Men,men Kristian,håper dere vinner finalen!! Så får man se hva som skjer etterpå. Ha en fin kveld "over there", klem,Toril.

20.nov.2006 @ 16:10
Postet av: Live

GRATULERER KRISTIAN & ALEXANDRA! Det var velfortjent med finaleplass! Stemte og stemte. Lykke, lykke til med ukas øving og fredagens store finale. Alexandra gjør uten tvil en utmerket koreografi, mye flottere enn de andre!

20.nov.2006 @ 16:59
Postet av: Linda

gratulerer med finaleplass Kristian!

Gleder meg til SVD er over så vi kan komme i gang med SVK (skal vi kline) :)

20.nov.2006 @ 17:17
Postet av:

http://pub.tv2.no/TV2/magasiner/niavti/article806358.ece

20.nov.2006 @ 18:15
Postet av: Annette

Kan bekrefte at vi trondhjemmere er litt trege:Æ å læst Lok-alder-by (:o), sjø! men vin det drikker vi, iallefall jeg. Så hvis nervene er i høygir og du skulle trenge litt avslapping for å finne roen før fredag, Kristian, så har jeg et godt vintips til deg. Grand' Arte Alicante Bouschet er noe så sjelden som en fantastisk portugiser - om du liker Spansk og fyldig så bør du like denne - Nydelig! og for kun hundrelappen er det et røverkjøp :-D Men du får kanskje ikke lov av Alexandra (hun virker jo litt skummel!) til å ta deg ett glass før fredag? Har du lyst har du lov si no æ da. LYKKE TIL på fredag, dere vinner garantert - og skulle dere nå ikke gjøre det, har det jo egentlig ikke så mye å si da. Kos deg med vinen :-D

20.nov.2006 @ 18:29
Postet av:

http://www20.nrk.no/programmer/tv/topp10/?side=liste&liste=2

20.nov.2006 @ 18:39
Postet av: :)

Men du Kristian, er det satt noen dato for når SVK begynner egentlig?
Blir det satt et tak på maks antall deltagere?

20.nov.2006 @ 18:41
Postet av: Hannah

Tusen, tusen takk til deg og Alexandra for at dere har gjort høstens fredager til ukas store høydepunkt! Gratulerer med velfortjent finaleplass! Håper og tror på seier. Neste år håper jeg å se Espen Eckbo i Skal vi danse, hehe!

20.nov.2006 @ 18:41
Postet av: Til "En smule fornærmet..."

Hehe,jeg håper da virkelig denne var ironisk ment,du over?Det var en kjempefin videohilsen til alle oss gærningene i danseboblen..Vi er jo helt sprø og vi bør jammen være glad for at han er som han er;)

20.nov.2006 @ 18:47
Postet av: Forum

Vi er så glad for alt du tilført oss i dette programmet i noen måneder nå.
Du har gitt oss utrolig mye og håper vi har gitt deg litt tilbake...
Det har vært en flott opplevelse for alle sammen, også inkludert deg selv virker det som.
Tusen takk skal du ha, det nærmer seg slutt nå og du vinner dette vet du.
Det skal VI sørge for.

20.nov.2006 @ 18:50
Postet av: Synne

Ajaj, gi dere, da. Dere skriver som om dere kjenner (Bent) Kristian Ødegård.

Jeg har i det minste en plan.

20.nov.2006 @ 18:58
Postet av:

Hehe Synne, vi kjenner han
bittebittelitt da, det gjør
vel du også?
Vi har også en plan, den har
vi hatt fra dag èn, at han skal
vinne finalen pga alle stemmene
vi gir ham. Hva slags plan har du da?

20.nov.2006 @ 19:04
Postet av: karina

Gleder meg til fredag allerede,det blir kjempebra.Og dere vinner selvfølgelig.
Hils Alexandra og si hun er fantastik flink både med koreografien og deg.

20.nov.2006 @ 19:07
Postet av:

Veldig bra det ble samba selv om dere fikk så bra score der i utgangspunktet, og det er nesten ikke mulig å få mer - men den var jo så SUPER.

20.nov.2006 @ 19:10
Postet av: En smule fornærmet

Jeg er ikke én, men to.. Altså, vi er to fornærma sjeler i denne "danseboblen"! Vi er ikke ironiske, men det var Kristian og Alexandra i hilsningen - latterliggjør de som er inne her og kommenterer! Inntrykket de ga tilsa i alle fall det.. Hilsen to faste "bloggere", som nå blir å stemme fram Susann på fredag - HEIA SUSANN #1!!;) And GO GO GO INGAR, nei for pokker.. Han er ute jo!!!

20.nov.2006 @ 19:17
Postet av: may-jorunn

Ja, nå går snart livet tilbake i sitt vante spor for både dere og oss.. Gleder du deg til det er over eller gruer du deg litt også? Blir sikkert litt rart i en overgansfase når du ikke skal til Dansefabrikken lenger?
Har aldri hatt det så fint jeg,når det gjelder et tv-program og alt rundt,denne bloggen er jo bare helt enestående.
Håper virkelig du fortsetter å blogge slik at vi fortsatt kan følge med på deg.
OG der skal vi ikke mase i det hele tatt,bare lese til øyet blir stort og vått :)))))

20.nov.2006 @ 19:21
Postet av:

Uff,må man virkelig studere hvert komma og detalj så utrolig nøye? Typisk jenter.. Det kan jo hende han har fortalt Alex om alle beundrerne og at de smiler litt av galskapen? Det gjør jeg også det-det er jo helt vilt-selv om jeg i høyeste grad er en av de sprø fansa.

20.nov.2006 @ 19:24
Postet av: Lille L

Du har tidligere nevnt diverse spookeye "spådommer", med bilder som viser hvem som til en hver tid var igjen.. og det bildet stemmer jo ennå. Desutten stemmer dette jo også overens med introen til SVD, hvor du blir presentert først så kommer susanne...think about it!

Tumbs up!

Og lykke til:)

20.nov.2006 @ 19:30
Postet av:

Utakk er verdens lønn og
til lags åt alle kan ingen gjera...
Blir helt ille berørt av at det går
an å være så smålig.
Kristian er bare helt utrolig fin og
gjennomført i alt han gjør.
Han har gledet utrolig mange i hele
høst og jeg velger å tro at dere er
to små frustrerte fjortiser.
Men det er jo lov til å ha meninger,
og av flere tusen innlegg er 99,9% ros
opp i skyene. Og det er høyst fortjent.

20.nov.2006 @ 19:32
Postet av:

det blir for dumt å kritisere kristian for alt han gjør.. her lager han en koslig hilsen til oss, så ender dere opp med og blir fornærma.. det blir for dumt altså, sier mer om dere selv enn om Kristian.. syntes den var kjempe morsom jeg.. ikke vær så hårsår da, blir flau på deres vegne! på kass måte "latterliggjør" de oss da? fritidsproblemer? sorry at eg blir så sur altså, men her gjør han så godt han kan for dåkke, så bare klager dåkke! hmm, men alikavell, lykketil på fredag, du får iallefall min stemme:) hehe..

20.nov.2006 @ 19:32
Postet av:

Den hadde jeg ikke tenkt på Lille L, men det stemmer jo :)

20.nov.2006 @ 19:34
Postet av:

Godt vi er her og tar til motmæle dere, akkurat som Caroline ville gjort hvis hun hadde vært her.

20.nov.2006 @ 19:36
Postet av:

Gidder ikke bry oss om barnsligheter mer og går heller over til å rose kristian og alex for all god dansing i alle disse programmene. Og MYE MORO fra kristian.
Thank You!

20.nov.2006 @ 19:38
Postet av: cath

Kommer til å få litt kjærlighetssorg
jeg når dette er over.Men det går nok
over det også som det alltid gjør.
Og har alle opptakene å trøste meg med hvis det blir for ille:D
Og evner å riste på hodet og le av meg selv som har hatt det så deilig i
boblen så lenge det varte;))

20.nov.2006 @ 19:42
Postet av: Pia

Tipper det blir et spektakulært show på fredag!Blir gøy!!

Men blir sikkert litt tomt når dere står der som glade vinnere og rulleteksten begynner.. Hva skal vi finne på da???

Ser deg i julenøttene og håper du kommer masse på tv både før og etter disse.Kunne du tenke deg det? Håper det..

20.nov.2006 @ 19:51
Postet av:

Gratulerer med seieren i SVD !:)

20.nov.2006 @ 19:51
Postet av: ine-beathe

Ønsker deg lykke til videre i livet - av hele mitt hjerte. Det har vært fantastisk å se deg som "deg selv".

20.nov.2006 @ 19:53
Postet av: Ingunn

Blir dette nye programmet SVK annonsert på tv2 :D

20.nov.2006 @ 19:54
Postet av:

http://www20.nrk.no/programmer/tv/topp10/?side=liste&liste=2

Postet av: =)

Heisann kristian! =)
Håper du vinner. du er best og du eier humor!! Skal stemme på deg på fredann, krysse fingra og heie på deg!
Synes dette var en koselig blogg, med masse fine innlegg og komentarer fra både deg og ivrige fans.
Koselig med videoklipp og greier, har sett klippet minst 20 ganger nå, men jeg slutter aldri å le..
lykke, LYKKE til på fredag! :)

20.nov.2006 @ 20:03
Postet av:

Fant denne nederst på forrige innlegg, den er flott.

Postet av: Wishing You.......Love, Harmony , Peace and Dreams...
Kristian

Wishing You Dreams to Inspire You
Harmony to Touch Your World
Peace to Ease Your Mind
Love and Happiness to Warm Your Heart

Wishing You the Vision to see what You Thruly need..
The Courage to Seek what Your Heart Desires... The Strenght to Endure until All Your Dreams Come True..
Hugs from me

20.nov.2006 @ 09:18:09

20.nov.2006 @ 20:04
Postet av:

Nå må jeg jammen inn og se den morsomme videosnutten igjen!

20.nov.2006 @ 20:14
Postet av: Eline

Lykke til i finalen!

20.nov.2006 @ 20:14
Postet av: Louise

Lykke til i finalen, begge to! Eller skal jeg si alle fire?

Til dere som var litt fornærmet over her et sted: Det er vel strengt tatt ikke så rart at det flires litt av denne bloggen her, det hadde jammen meg jeg gjort også, dersom det var jeg som var objektet/objektene... Bare å se på "innholdet" i mange av kommentarene det...

20.nov.2006 @ 20:18
Postet av: Hehe

Visst skal det flires av bloggen,klart det! Alt skal vel ikke være superseriøst hele tiden heller og man må vel kunne ha humor både på seg selv og andre?
Jeg har kikket litt rundt i bloggverdenen i det siste og denne tar kaka på alle måter,haha.SÅ umåtelig mange som har falt for den skjønne Kristian :))))Skikkelig poulær blogg.
Han visste nok ikke hva han gjorde da han begynte i Skal vi Danse sånn sett,
at det skulle ta HELT av.

20.nov.2006 @ 20:24
Postet av: Marianne

Oh my god.. sjokka ass..
la nå bare dem som ikke skjønner humoren til Kristan stemme på Susann.. Vi andre her skal nå uansett stemme skjorta av oss og sørge for seier..
Er vel heller ikke første gangen at det noe Kristian (og/eller forsåvidt Eckbo også)har gjort som blir misforstått.. var jo mange som ikke skjønna greia når dem kom med Nissene på låven og Timothy Dahle å sånn heller..
Er jo bare såå idiotisk.. enn å henge seg opp i noe sånn da, syns det var en morro hilsen fra dem - og at han bryr seg nok til å gidde syns jeg sier det meste.. GO KRISTIAN!!!!

20.nov.2006 @ 20:24
Postet av: Vanja

Hei Kristian! Har du noen gang vært, eller kunne du tenkt deg å bli kjæreste med en som er "stor"?
Hilsen Vanja Friksen.

20.nov.2006 @ 20:25
Postet av: trinlelise

Har bestilt krisepsykiater til
mandag etter finalen etter å ha
gått regelmessig til vanlig psykolog hver mandag i ni uker.
De gærne har det godt, og artig har
det jammen vært :-)))
Tjohei alle fellow-fans.

20.nov.2006 @ 20:28
Postet av: Louise

Til hehe: Ja, jeg skjønner ikke helt dette fenomenet jeg... Altså, jeg har jo øyne og ser at Kristian er flott, virker hyggelig osv. Men ærlig talt: Selv om fyren på alle måter tar seg bra ut på TV, måtte han vel - som alle andre - måtte bevise noe dersom man skulle være så heldig å treffe ham i levende live? Skjønner??

20.nov.2006 @ 20:31
Postet av: Veronica

Det finnes vel noen stakkarer som ikke har sans for humor vet du Marianne, men alle vi andre ler og ler og ler og NYTER hvert gullkorn som kommer fra humoristen vår.
Og Nissene på låven blir enda bedre for hver gang man ser den :D

20.nov.2006 @ 20:32
Postet av:

Må være trist å gå gjennom livet surmaget.
Men det er forskjellig slags humor og noen liker vel kanskje en enklere form for humor,bløtkake i ansiktet og slikt? HØ?

20.nov.2006 @ 20:35
Postet av: Eline

Men det finnes jo knapt noe mer sexy og tiltrekkende enn menn med humor og selvironi, da. Som har evnen til å le MED andre. De kan være så flotte å se på som bare det, men selvhøytidelighet og sur mage trekker ned... Bare for å ha sagt det.

20.nov.2006 @ 20:36
Postet av:

Synes gullgutten i de blankpolerte danseskoene er utrolig morsom hele tiden!! Og derfor er den linken over et sted ideell. Skulle ønske han kunne begynne med egne program på tv,tenk så artig de ville vært da! Trenger jo kun å være seg selv, holder i massevis det,hihi.

20.nov.2006 @ 20:40
Postet av: Hehe

Louise, skjønner ikke fenomenet selv jeg, men elsker å være en del av det.
Og har da ingen forhåpninger om å møte ham i RL noen gang, selvfølgelig ikke. Det er ikke poenget, har bare skikkelig sansen.
Han trenger ikke bevise noe for noen han vel ;)
Hvorfor skal vi alle bevise noe da? Kan vi ikke bare være oss selv og nyte livet?
Take us or leave us som det jo heter.

20.nov.2006 @ 20:44
Postet av: Louise

Til hehe: Formulerte meg visst litt vel feil, det så jeg når jeg hadde postet innlegget. Jaja. Slik kan det gå i kampens hete... Jeg har heller ikke tenkt å gå på jakt;)

20.nov.2006 @ 20:44
Postet av: =)

Heisann! Har du et mellom navn? :P

20.nov.2006 @ 20:44
Postet av: Eline

Jeg skjønner heller ikke hvordan det går an tilsynelatende å furte fordi det flires av denne bloggen. Kan vi ikke le og kose oss isteden da?

20.nov.2006 @ 20:47
Postet av:

Artig blogg dette her,skikkelig meningsutveksling.

Glemmer nesten å gratulere hovedpersonen for det har vært så selvfølgelig at de vinner dette. Hvis ikke hadde det vært for teit.
Hører du Kristian, måtte den beste vinne og det er jo akkurat DEG!!!!:D

20.nov.2006 @ 20:47
Postet av: Marianne

Veronica - enig med deg!! Blir bare bedre og bedre.. både nissene på låven - og go'gutten selv... Sky is the limit for han ass.. Godt er det nå iallefall å registrere at de aller aller fleste blir glade for innleggene til Kristian.. og strengt tatt så har vel andre ikke noe her å gjøre?? De kan finne seg en annen blogg å spre sure miner på.. Vi får sende noen stemmer ekstra vi som har humor ;-)

20.nov.2006 @ 20:49
Postet av: Hehe

ville jo ikke akkurat takket nei,men har jo litt virkelighetssans igjen da,han kan da ikke være sammen med flere tusen ;)))
Selv ikke han kan klare det??? ;)))

20.nov.2006 @ 20:49
Postet av:

VI KOSER OSS!!!!

20.nov.2006 @ 20:50
Postet av: Caroline

Heihei:)

Nok et veldig veldig bra innlegg:)
Veldig imponerende det du skriver! Du skriver så fint, og danser like bra:) Denne gutten han klarer bare alt, som Trine Dehli Cleve sa en gang!

Og, forresten, tror ikke Kristian og Alexandra mente noe vondt med den videosnutten! Kristian setter veldig stor pris på alle som er her inne, og det gjør nok Alexandra også! Er vel hyggelig at han nevnte oss vel?

20.nov.2006 @ 20:52
Postet av: Elisabeth

Jeg har bare en kommentar, jeg -

DU ER SÅ RÅ, RÅ, RÅ; DØDSRÅ, DØDSRÅ!!!!!!!! sukk...

20.nov.2006 @ 20:53
Postet av: Brita

Det er vel ingen her inne som for alvor tror at man kan møte K og bli sammen med ham via en blogg??
Vi er da ikke alle hans type og han er nødvendigvis ikke alles type kjærestemateriale heller, men det er vel ikke det som er poenget? Poenget for meg ihvertfall er å kose seg med avstandssmåforelskelsen og ellers le mye.
Og i virkeligheten verden har jeg alt jeg trenger.

20.nov.2006 @ 20:55
Postet av: Eline

Enig med deg, Brita: Superdeilig å dagdrømme litt og å ha et aldri så lite avbrekk fra virkelighetens verden.... Håper inderlig ikke at noen her tror at de har ham på kroken etter å ha blogget... Unnskyld, jeg mente ikke å le nå - hvis noen følte seg såra og vonbroten.

20.nov.2006 @ 20:56
Postet av:

Han er jo utrolig skjønn!!!!
Men det er forskjell på å drømme litt og ellers kose seg i hverdagen med det man har hjemme.

20.nov.2006 @ 20:57
Postet av:

Han er helt utrolig rå og deilig og ganske så uoppnåelig. Men det klarer vi å leve med, ikke sant :P

20.nov.2006 @ 20:58
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Hallo!
Noen svar sånn på ettermiddagen:

Til Christiane (ang bosted):
Nei, jeg bor ikke på Ljan nå, men på Majorstua. Er bare oppvokst der, og faren min bor der fortsatt.

Til "En smule fornærmet":
Det var jo dumt at du/dere oppfattet videohilsenen fra Alexandra og meg til dere blogg-kommentatorer som ironisk. Det var den absolutt ikke. Hvis tonen i akkurat den delen av hilsenen virker litt rar er det KUN fordi vi begge er noe overveldet over respons og støtte fra dere. Det var vel mer en slags rødmende tone enn ironisk ment. Dette er jo ikke akkurat noen ironisk blogg, og som jeg har skrevet ganske mange ganger nå så setter både Alexandra og jeg stooor pris på all støtte og hyggelige tilbakemeldinger. Men jeg tenkte faktisk tanken da jeg klippet den sammen; at dette kunne sikkert enkelte oppfatte ironisk, men så kom jeg til at så lenge jeg selv vet at dette var ekte ment, pluss at jeg regner med at de fleste ville ta det i beste mening, så lot jeg det være med. Det var jo egentlig den biten som var det viktigste, syntes jeg da...

Ang Trond Harrs tur til Argentina:
Ja, vi ble veldig fornøyd med at han sendte oss til Argentina. Akkurat der og da var vi ikke klar over at han faktisk hadde lest bloggen tidligere på dagen, men han fortalte etter sending at han hadde vært inne og kikket. Hehe...

Ang blogging:
Ja, det blir sikkert en slags fortsettelse på bloggen. Litt i etterkant av dansingen og kanskje andre ting etter det. Men bare hvis jeg har noe å komme med, altså.


Til Therese:
Nei, broren min er ikke single. Og ja, jeg var og så Team Eckbo på premieren. Veldig moro - og alle som liker minst en av komikerne i kvartetten Eckbo/Eia/Antonsen/Tufte, bør ta seg en tur!

Til Lisa (ang sprekhet og vinner):
Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal gjøre for å holde "dansesprekheten" ved like. Da må man danse videre. Først og fremst kommer jeg vel til å gå tilbake til joggeturene rundt Sognsvann. Der har jeg ikke vært på lenge, pga dansingen.

Du spurte også om hvem jeg trodde kom til å vinne da vi først møttes: Jeg hadde Jeanette Roede som favoritt, med Trude og Bettan på de neste plassene - uten at jeg hadde noe som helst grunnlag for å tippe det, altså. Men gjorde det bare for gøy.

Til LiiNDA:
På videregående gikk jeg vel ikke på noen bestemt linje, men gikk allmennfag med økonomi, fransk, spansk rettslære og noe annet småtteri som valgfag.
Hvor Alexandra danser hen? Hun trener med sin dansepartner på NeRo (Nedre Romerike danse-et-eller-annet). Hun er på landslaget, da. For Norge.

Til May-Jorunn og Pia:
På mange måter gleder jeg meg til å ikke måtte være på Dansefabrikken hver eneste dag. Men det blir helt sikkert litt tomt også, jeg bare vet ikke hvordan den følelsen kommer til å bli. Mange av de som har gått ut så langt har sagt at de har hatt en form for kjærlighetssorg for programmet, danseboblen og Dansefabrikken.

Til Lille L:
Ja, den var spooky. At Susann og jeg er de første som figurerer på vignetten til programmet. Hm. Den har jeg ikke tenkt over før. Uhuuuu... hjælp.

Og takk igjen til alle engasjerte, velmendende og hyggelige folk som synes at dette bare er gøy!

Takk, takk!

K.

20.nov.2006 @ 20:59
Postet av:

Der var du jo Caroline,hygelig å se deg.
Det var bare en surmaget kommentar over som alle vi andre ler av.
Og så ler vi så godt av gullgutten vår vet du.

20.nov.2006 @ 21:00
Postet av:

Neimen hei kristian.
Har du fått med deg at vi har det morsomt her inne :P

20.nov.2006 @ 21:02
Postet av: Kjempeenig

Postet av: Elisabeth
Jeg har bare en kommentar, jeg -

DU ER SÅ RÅ, RÅ, RÅ; DØDSRÅ, DØDSRÅ!!!!!!!! sukk...

20.nov.2006 @ 20:53:59

20.nov.2006 @ 21:03
Postet av: Elisabeth

Hei Kristian! Du, jeg vet ikke om noen har spurt deg om dette her før - det skal vel noe til om noen IKKE har, men ok: Hvordan driver dere research til alle de artige figurene i jule- og påskenøttene f.eks? Og i nissene på låven også. Er så imponert over folk som klarer å lage humor som treffer så til de grader...

Og så vil jeg ønske deg velkommen ut av danseboblen da den tid kommer. Og god tur rundt Sognsvann til deg! Hva er rekorden din?

20.nov.2006 @ 21:04
Postet av: signy

Tror kanskje den formen for kjærlighetssorg de fleste føler når boblen er sprukket er den samme som vi her på bloggen kommer til å føle. Blir tomt og rart med en gang men så går det jo over, ikke sant? IKKE SANT???

20.nov.2006 @ 21:07
Postet av: kristian

Tanken slo meg et kort øyeblikk at du sikkert hadde hatt den tanken angående videosnutten, så gjennomtenkt som du er med alt.
MEN DET ER DA BARE MORO.
Så fint du tok den med.

20.nov.2006 @ 21:10
Postet av: Caroline

Så fine svar du skriver Kristian!:)
Veldig imponerende!

Hva tenker du forresten over deres sjanser til å faktisk vinne konkurransen nå? Det er jo 50/50 sjanse for både deg og Susann, men jeg håper du stikker av med seieren da:)

20.nov.2006 @ 21:11
Postet av:

Er det noen som kan fortelle meg hva
de sier på videosnutten, jeg har dsv
ikke lyd på pc.

Og til alle som skriver på denne loggen,
husk å stemme på Kristian og Alexandra
hele uken. Vi vil jo at de skal vinne
finalen,ikke sant?
Så da må vi stemme hele uken til krampa
tar oss. 82949105 eller 5 til 26400.

20.nov.2006 @ 21:12
Postet av: Caroline

Lille L: Har faktisk tenkt det samme som deg:) hehe, så på reprisen i stad. Kristian er jo først til og med:) Kanskje han vinner da:)

20.nov.2006 @ 21:13
Postet av: T

Hei Kristian!!!
Ville bare passe på å hilse, nå som du er her.Fine svar har du,også.!
Stoor klem fra Toril.

20.nov.2006 @ 21:13
Postet av:

Til Marianne.
Ja vi stemmer som besatt
OG JA
kvalitet bare vokser ved
gjentatte observasjoner.
Sånn er det bare.

20.nov.2006 @ 21:14
Postet av: Takk takk

Glemmer nesten å lese hva du skriver for er så engasjert her.

Men tusen takk for innlegg og for at du kastet deg ut i den ville galskapen.
Artig å ha blitt "kjent" med deg på en annen måte en tidligere. Men du er akkurat som jeg trodde du ville være.

Er nok også småforelsket og det er bare deilig, og nyter det. Skal ikke belaste deg med det gitt, hehe.

Og det har vel aldri vært en så overlegen kandidat i noen konkurranse?

Og da mener jeg altså ikke OVERLEGEN, men det skjønte DU :-)

Mange klemmer og tilogmed et par småkyss, WOW

20.nov.2006 @ 21:19
Postet av: Caroline

Alle fansen til Kristian: Har tenkt på en ting.....Selv om de fleste tar det for gitt at Kristian kommer til å vinne, må vi ikke glemme å stemme HVER ENESTE DAG! Hehe, veldig viktig! Kan jo ikke skje at de fleste tenker, "Nei, han får jo så mange stemmer uansett. Så jeg gidder ikke å stemme!" Susann har jo fått veldig mange fans i det siste, selv om hun ikke har så mange besøkende på bloggen sin. Kristian leder jo også alle undersøkelser jeg har sett på! Så jeg håper, og krysser fingrene! Så alle må huske på å stemme! Nå er det viktigere enn noen gang!

20.nov.2006 @ 21:21
Postet av: Du uten lyd

De fleiper og tuller på snutten i helt vanlig stil;) Og fleiper med at de sender hilsen til alle på bloggen.
Bare morsomt og du ser i hvertfall selve filmen da av den utrolige sjarmerende hvaerdetnåhanheterigjen?

20.nov.2006 @ 21:22
Postet av: Nina

Så fint du kom med nytt innlegg;)
Veldig overrraskende at Tone røyk ut på fredag..Men nå er det jo ganske klart at du vinner. Så litt av spenningen blir jo borte.. :/ Men skal SÅ KLART følge med for det! Gleder meg kjempemasse til finalen!:D Noen som vet hva som skal gå etter at "skal vi danse" er slutt? Kristian kommer til å bli et savn på skjermen ja :/

20.nov.2006 @ 21:24
Postet av: Til sweet caroline

Klart det stemmes,stemmer hele tiden jeg,en slag tilfredsstillelse å trykke 5 i ett sett,hehe.
Trenger ikke stemme hver dag hvis man stemmer mange minutter annen hver dag f.eks. :P

For å være litt seriøs,Susann har nok mange fans hun ja og har hatt det hele tiden.
Hørte forresten at et eller annet sted hadde tippet henne som favoritt selv før programmet begynte.
Sikkert fordi hun har en veldig stå-på-vilje og aldri gir seg.
Sånn sett er det litt "skummelt" men alle jeg snakker med heier ihvertfall på Kristian. Men så er det forskjellen på det å heie og det å stemme ...
Håper gutten med danseskoene får stemmene Tone ellers ville fått..
Susann får nok mange stemmer fra de som driver med idrett. Og hun er jo flink også.
Lurer på hvor mange tusen stemmer de egentlig får inn? Det har jeg aldri hørt noe om.

20.nov.2006 @ 21:33
Postet av: Caroline

Sweet Caroline faktisk! Blir nesten litt rørt jeg, over at dere bryr dere med det jeg skriver! Er jo litt bloggkjendis jeg:) hehe.....:)
Jeg stemmer hver dag, og selvfølgelig masse på fredager!
Alle jeg kjenner heier også på Kristian! Og jeg har bedt de i klassen min, er den eneste som ser på Skal vi danse jeg, stemme på han og Alexandra:)

Susann har mange fans ja! Men Kristian har hatt mange fans hele tiden! 85% har jo Kristian, og Susann har 15%. Det er jo en stor forskjell! Jeg tror nok at Kristian kanskje får Tone sine stemmer. Tone-fansen tenker nok at Kristian var sikra finalebillet, og at Susann "stjal" plassen til Tone. Derfor "hevner" de seg ved å stemme på Kristian!:)

20.nov.2006 @ 21:36
Postet av:

Tror spenningen er borte nå sånn sett.
De vinner selvfølgelig. Men blir show.
Hva som gikk eller kommer på tv2 etter
dette aner jeg ikke, har aldri sett på tv så tidlig som 1930 før.

20.nov.2006 @ 21:38
Postet av: Caroline

Jepp, jeg er den eneste! Tror jeg ihvertfall. Eller Stine, venninna mi, ser det iblandt. Hun er helt håndball-freak, men hun heier på Kristian:)

20.nov.2006 @ 21:47
Postet av:

Er du den eneste i klassen som ser på skal vi danse?

20.nov.2006 @ 21:47
Postet av: Til kjære danse-kristian

Har dere fått øvd mye og er følelsen bra for alle dansene?
Men det er bare mandag enda og flere dager igjen.
Kommer til å bli så bra atte!

20.nov.2006 @ 21:49
Postet av: Ida

Har ei venninne som ble kjempeskuffet over at Tone gikk ut.Og skal nå bare ta opp finalen for å se Kristian danse.
Hun har holdt med Kristian og Tone hele veien og ble skikkelig skuffa da Tone gikk ut.Er veldig enig i at Tone og Tom-Erik lagde mye liv og show og kommer til å savne henne jeg også.Sånn sett ville det blitt mer liv med de og K og A i finlen,men publikum har stemt og de avgjør.

20.nov.2006 @ 21:53
Postet av:

heisann.. ville bare si lykke til på fredag..! dere er superflinke.. du må si til Alexandra at hun er kjempe flink, og ikke minst pen.. norges peneste.. syntes hun å fortjener litt oppmerksomhet.. hehe.. selvom du er bare helt nydlig.. hihi.. klemmer

20.nov.2006 @ 22:07
Postet av: Warrior Princess

Det er jammen meg fint at det finnes lyspunkter overalt når været ikke akkurat bobler over... :)

Glade mennesker er en fornøyelse, og jeg må si det er mange av dem her. Ganske kult - på en ukomplisert måte; så mange forskjellige bakgrunner og like mange individuelle gleder - men fra en og samme kilde. Det er nesten litt fascinerende.

Uansett; tenk at det i teorien finnes en økt mengde glede i verden nå. Det er da et av de største komplimentene som finnes.

Det finnes ikke for enkle gleder. De enkleste gledene er de beste. For eksempel ser jeg en stjerne ute nå... :)

Og det beste av alt er selvfølgelig dette: det viktigste med gleden er ikke hvorfor den er der, men at den er der.

Så jeg takker deg for gleden jeg får se på, jeg. Gratulerer med den :)


J.

20.nov.2006 @ 22:09
Postet av: S

Hei Kristian!

Bare lurte på om du skal begynne med noe nytt på TV snart?
Har du et prosjekt på gang?
Digger deg, deigger deg, digger deg.......;)
Hva går jobben din ut på egentlig? - Hva er du liksom?

Hilsen en superstor fan:)

20.nov.2006 @ 22:12
Postet av: Caroline

Kristian:

Hva synes du egentlig selv om dansingen din? Hva tenker du når dere ser de sammendragene av dansene etter hver sending, og sånn?

Og nå som det snart er slutt, kommer du til å savne Alexandra? Man blir jo veldig gode venner på tre måneder! Og det er jo hun som har fått deg så god som du har blitt!:)

20.nov.2006 @ 22:16
Postet av:

masse lykke til til den meeget sjarmerende guttemannen..er du aldri så lite overveldet over responsen på deg ..?
mange forelskede personer...men det tar du vel enten som et kompliment...eller med et smil?

20.nov.2006 @ 22:17
Postet av: Leste i "Se og Hør" at hun bodde hoss en tidligere verdensmester!!!!

Det sies at Alexandra er en standard danser, hvordan kan hun da klare å lage så gode koregrafier i latin dansene???
Får hun hjelp av sin vertsfamilie??

20.nov.2006 @ 22:24
Postet av: Var dansepartneren til Alexandra med i forrige program???

Tror neppe hun kan bli verdensmester med var det Thomas ( han het?).
Han virket som en lite proff danser i forrige program.

20.nov.2006 @ 22:31
Postet av: den ene av de to...

Kjære gode dansemann aka Kristian :)
Som den ene av de to som skapte storm i et vannglass, legger jeg meg langflat og ber herved både deg og dine beundrerinner så mye om unnskyldning for at vi tråkket på tærne og følte litt i overkant. Samtidig skal du vite at jeg vil deg intet vondt, jeg synst det er fint at du deler dine nesehår og andre trivielle ting med oss (oki, litt ironi der men shit au, vi ler med deg alikevel) ;) Jeg har skrytt før og skryter igjen, takk for at du gir så mye av deg selv både i SVD og i din blogg. Takk for god underholdning og alle gode ønsker din vei.
Puss och kram ;)
ps. tilgitt?

20.nov.2006 @ 22:37
Postet av: Helene

Spansk rettslære? Jurisprudencia?
Og det kaller du småtteri?

20.nov.2006 @ 22:41
Postet av: What?

And so what?
Therese Cleve (med Eirik Newth) er i familie med også tidligere mester Trine Dehli Cleve. Hvis de f.eks. snakket litt om dette og hint spiller vel det ingen rolle vel? Om noen hadde ringt ham der oppe og fått noen tips, so what??
Alle proffene har vel stort sett fått gode kritikker for koreografiene sine og det med rette.Dessuten kommer alexandra fra en dansefamilie i russland (husk det)og har danset hele livet.Hun er utrolig flink.
Men når alt kommer til alt så er det amatørenes DANS som skal bedømmes og der er det Kristian og kun han som har gjort en kjempeinnsats og har vært bare så flink hele veien.Tror desverre ikke at det ville hjulpet stort om f.eks. Eirik skulle bli lært opp av og danset med regjerende verdensmester,han ville nok ikke vunnet likevel..Skjønner poenget eller?Det er kristian sin sinnsats som skal bedømmes,og han er både et naturtalent og har lagt iver og glød i dette.Hjelpeseg sier jeg bare,er det blåmandag på enkelte her idag?

20.nov.2006 @ 22:46
Postet av:

Det har vært utrolige mange usaklige kommentarer inne hos alle de andre så her har vi egentlig vært veldig forskånet heldigvis.

20.nov.2006 @ 22:56
Postet av: Guro

Flotte mann..
Gruer meg litt til boblen sprekker, men regner med det før eller senere vil gå over. Du har vært ukas høydepunkt i flere måneder nå, og du får meg alltid til å smile, så det skal bli så smått trist når du forsvinner. Dansingen din har vært så fascinerende å følge med på, blir helt oppslukt jo! Håper du overbringer heder og ære til fantastiske Alexandra også, som står bak forvandlingen.
På fredag skal det stemmes, og du står igjen som vinner av dette danse-/showprogrammet hvis alle kjenner sin besøkelsestid og stemmer som bare det! Det skal i alle fall jeg gjøre. Du har uten tvil vært programets beste - både når det gjelder dansingen og alt det andre.
Heier på deg, Kristian, og ønsker deg all mulig lykke både på fredag og i dagene som kommer! Håper du har kost deg med Skal vi danse, jeg har i alle fall kost meg glugg ihjel grunnet din deltakelse. Og om du så var skeptisk i starten, eller synes dette har gått litt over stokk og stein (med frierier og mer til), tenk på at du har gjort mennesker som meg glade:-) Det er jo noe.

20.nov.2006 @ 22:58
Postet av: Mathea

Hei, Kristian! Masse gratulasjoner til deg og Alexandra! Det blir et enormt savn når det er over. Håper dere kroner innsatsen med seier! Gruegleder meg!!

20.nov.2006 @ 23:01
Postet av: Den andre av de to...

Veronica, Marianne +++... For det første er vi ingen 14'iser, og for det andre reflekterer og analyserer vi en del (som jenter flest) og innimellom popper tankene ut og kanskje "tråkker noen på tærne"!

Det som var litt gøy her, var at ingen tok ironien vår, ikke Kristian engang, og kjørte på med sinte tilbakemeldinger (kjekt med litt action da)..:) Jeg vet at det kan høres ut som en unnskyldning i ettertid, men det er det overhodet ikke.. Poenget er at man vet ingenting om en person, dets meninger, holdninger etc. over en blogg som denne, og da kan ting lett misoppfattes! - Ingen kan vite om en kommentar skrives med glimt i øyet, eller i mangel på oksygen der og da! Dette kan forøvrig også bli en pekepinn til alle som tror de er drømmedama til BKØ, det kan man aldri vite uten å kjenne en person og ha mulighet til å være i hans/hennes nærvær..

Sporet litt av her.. Kristian er en super fyr, slik han framstår på TV-skjermen og her inne på bloggen, og hadde vi ikke syntes at dette er en fin avsporing i hverdagen ville vi aldri ha engasjert oss.. Skjønner? Dessuten er det litt morsomt med "heftige" diskusjoner, da det har vært en smule ensformig til tider! Og for første gang fikk i alle fall jeg svar fra mr. Ødegård himself, så det lønte seg å være "grinete" (IRONISK)! Håper alle lar sinnet over en provoserende kommentar roe seg, og får en god natt:)

20.nov.2006 @ 23:02
Postet av:

Gleder meg masse til fredag og det blir litt trist når dette er over,men det blir en overgansfase så er vi tilbake der vi var før dette begynte.

20.nov.2006 @ 23:03
Postet av: Mathea

Hei, Kristian! Masse gratulasjoner til deg og Alexandra! Det blir et enormt savn når det er over. Håper dere kroner innsatsen med seier! Gruegleder meg!!

20.nov.2006 @ 23:05
Postet av: fra den ene til den andre...

At kommunikasjon foregår på ulike plan er jo denne bloggen et fint eksempel på, samtidig åpner det å skrive og det å lese hva andre "sier" for en del misforståelser ja. Her må vi selv velge/tolke hvor trykk skal legges og man leser, om det skal eller ei, mellom linjene, og slik åpner den skriftlige kommunikasjonsformen for misforståelser..

At vi ser en person over tid på en skjerm, er heller ikke ensbetydende med at vi kjenner han/henne. Vi ser de bare i noen tilmålte timer og minutter hvor kamera følger de tett. Å tro at vi da ser "hele" personen 100% som den de er til enhver tid, er vel å tro for mye. Vi kjenner bare aspekter av de, og hva om vi en gang treffer de "in real life"! Klarer vi då å legge vekk vår oppfattelse av de, og ta inn den de "er" (og nei, jeg mener ikke at deltakerne ikke er den de egentlig er på skjermen), og ikke den vi tror de er eller oppfatter dem som. Er dere med på tankegangen eller?

Uansett, nok reflektering og filofsofering for i dag.. Hehe. Natta :)

20.nov.2006 @ 23:17
Postet av: Eva

Til deg som spurte om Alexandra var med
i forrige svd, så var hun ikke det, kan
jeg opplyse.

20.nov.2006 @ 23:19
Postet av: danseboble

Både gruer og gleder meg til å se hverdagen full ut i øynene igjen,lurer egentlig på hvordan jeg klarte å vikle meg slik inn i denne boblen,er en ganske forstandig person med et liv jeg er fullt fornøyd med.Så jeg har ingen grunn til å flykte eller noe slikt,men hvordan kunne jeg bli så avhengig av dette?Hvordan kan egentlig slikt skje for så mange av oss som bare ser på?En ting er de som deltar i selve programmet,det kan man godt forstå,men VI andre da?Skjønner ingen ting av dette.

20.nov.2006 @ 23:21
Postet av: Eva

Til danseboble.

Jeg er helt enig med deg, har aldri
vært chattet noen plass før nå.

Men her må jeg innom flere ganger til
dagen for å sjekke. Er blitt helt
hekta. Hva skal vi gjøre på fredagene
etter 24 nov?

20.nov.2006 @ 23:23
Postet av: Gry-Anita

De blir filmet hele tiden på trening etter som jeg har forstått,og vet nok ikke hva tv2 velger å sende,trur eg?
Men hvorfor skal vi vite alt om personer sånnn generelt? Har ikke alle et lite skjulested inni seg som man ikke deler med ektefellen en gang? Kan det ikke være litt mystikk? Må alt analyseres i hjel?
Hilsen en jente som kanskje egentlig er en gutt?

20.nov.2006 @ 23:26
Postet av: SM

U ROCK;)Du e en råtass på dansegulvet... HEILT VILLT når du danser!! Hvis du skal til Stavnger noen gang, så er Larsemann i gang!! Han liger deg veldig godt, og det gjør eg også...
Ja ja lukka te i finalen! Måtte dere vinne:) Du er jo den beste av alle som har vært med...

20.nov.2006 @ 23:30
Postet av: aina

Ja hva skal vi gjøre etterpå?
Jeg bruker pc hele dagen på jobb og pleier ikke å sette meg ned på kveldene og helgene sånn som jeg har gjort et par måneder nå.
Pleide heller gå på kino, cafè, omgikk venner, trente, og i det hele tatt var engasjert og travel.
Og nå er det overhode ingenting som gir meg en slik glede som å være her. Har ikke gjort noe av det ovennevnte på et par måneder for det har jeg virkelig verken "tid" eller lyst til. Og blir nesten skremt, kommer til å gå inn i en dyp depresjon tipper jeg,hehe.
Men seriøst er jeg litt bekymret, og ser nok for meg en kjærlighetssorg og savn ja. Galskapen lenge leve. Men snart er det jul!

20.nov.2006 @ 23:33
Postet av:

På en måte er jeg glad det snart er over...
Det har vært veldig deilig men også litt slitsomt å være så bes(t)att..

20.nov.2006 @ 23:36
Postet av: Mie

Hørte melodien fra rumbaen på radioen nå og ble helt hensatt til den flotte dansen med mannen i den blå skjorten ;)))
Skal ikke stort til gitt.

20.nov.2006 @ 23:38
Postet av: Fra den andre til den ene...

Er med på tankegangen, jeg.. Som vi har snakket om så mange ganger:)

Ser nå at vi skrev tidligere at vi ikke var ironiske, men hele innlegget tyder på ironi (les, Ingar f.eks.) og jeg håper "syklubben" tilgir oss.. Kristian, hva med deg? Regner med du er med på tankegangen vår og setter pris på variasjon av "alle bloggerne" og deres innlegg - hva ville vel en blogg vært uten kommentarer? Jo, et tomrom hvor man legger ut private tanker og events man vil dele med andre, til seg selv.. Lite vits spør du meg! Dans ræva av deg på fredag, det er jo siste gang på SVD i alle fall, gi fansen noe de kan leve på i lang, lang tid fremover:) Selv lurer jeg på hvordan det blir å komme ut av Sangria/Karin - Marit26 - Toril - og ikke minst Caroline-boblen jeg.. Hoho! Men fra spøk til revolver, det har vært gøy å "dele tanker" med dere, folkens!

God natt fra Junibakken:)

20.nov.2006 @ 23:43
Postet av: Hilde

Kjære Kristian.
Spiste du på kinarestauranten på fredag igjen og hvem fikk den store ære av å være med? Og fortsatt lite folk eller??
Og fikk du feiret seieren skikkelig etterpå med gjengen, sikkert også Ingar?
Er du ikke enig i at alder spiller null rolle? Ref. deg og både Steffen og Ingar som er en del eldre enn deg.
Kjemien er everything!

20.nov.2006 @ 23:44
Postet av: fra den ene til den andre

du veit; I walk the Line og er helt med på tankegangen... høhø... ;)
Men, man skal ikke spøke med revolver... Å du verden så god humor jeg ahr til tider gitt... nei, nok nå!

20.nov.2006 @ 23:49
Postet av: fra den ene til den andre

du veit; I walk the Line og er helt med på tankegangen... høhø... ;)
Men, man skal ikke spøke med revolver... Å du verden så god humor jeg ahr til tider gitt... nei, nok nå!

20.nov.2006 @ 23:49
Postet av: Blogg & Boble

Tror vi er mange som er i boblen.
Og jeg har aldri tidliger vært opphengt i noen fremmede og tror aldri det vil skje igjen. Det må jo være den ene personen som har tatt oss med storm.
Kunne ikke tenke meg å være så interessert i noen andre som blogger.
Har kikket innom noen i det siste for nysgjerrighetens skyld og for å sammenligne på en måte, da jeg var helt ukjent med blogging før jeg tilfeldigvis ramlet over denne. Det er litt trist å se folk som legger ut i det vide og brede i blogger med nesten ingen besøk og to kommentarer i halvåret.
Hva er poenget da liksom.

20.nov.2006 @ 23:52
Postet av:

Selv er jeg godt voksen,trives og
har det bra.Men er likevel veldig
inni boblen.Det har blitt et fint
pustehull og har vært til stor glede.

20.nov.2006 @ 23:57
Postet av: Kristine1

Tenkte bare jeg skulle innom en liten tur før senga venter på meg for å se om det var kommet noe nytt, og det var det jo!!

Jeg har faktisk begynt å lese "de elendige"... Er akkurat ferdig med å lese en haug med andre bøker i forbindelse med skolen, og så hadde jeg ikke så veldig mange andre ideer til hva jeg skulle lese nå, så da tenkte jeg at jeg likeså godt kunne prøve den. Har ikke fått lest så mye ennå da... Har ikke hatt tid.

Men kanskje du kunne fortelle meg litt om hva den handler om uten å avsløre for mye? Sette meg litt inn i handlingen?

Natta!!

20.nov.2006 @ 23:59
Postet av: Den andre (Jenta på Junibakken)

Den ene: Jupp, du er så absolutt på en love-Line innimellom og slenger inn en hot-Line og må jaggu walk the Line pga alle disse Line'ne dine.. Hoho! Og nei, man skal ikke spøke med en revolver, ei heller tro at man kan være sin egen sparegris! Emil er konge og jeg er trett!:)

Blogg og Boble: Så sant som det er sagt, og jeg sa det først - hihi, hva er vel en blogg uten kommentarer? Boooring og synd for den som eier bloggen! Er ikke noe givende å legge ut noe nytt dersom ikke responsen er til stede!

Men nå har naboene dratt for gardinene og slukket lyset, så regner med at Ole er på vei hit! Natta - for andre (??) gang:)

21.nov.2006 @ 00:01
Postet av:

Jeg visste ikke en gang hva blogging var.
Men ved nyhetslesning på nettavisen fulgte jeg noen linker og havnet her.
Husker ikke om interessen for bloggen kom før Skal vi Danse eller omvendt.
Men de utfyller hverandre perfekt, kanskje det er det som er forklaringen.

21.nov.2006 @ 00:01
Postet av: Kristine1

Siden jeg alt har spurt om hvilken bok som er den beste du har lest, kan jeg jo likeså godt spørre deg om hvilken film som er den beste du har sett?

Har du sett nyinnspillingen av "Stolthet og fordom"? Den er en av mine favoritter.

Lykke til videre med treningen!

21.nov.2006 @ 00:02
Postet av: fra den ene til den andre...

Jeg blogger, altså er jeg... en blogger?!?!
Nei, det gjeld å vera på Line med det som skjer... ;)
Vene draumar og tankar godt folk :)

21.nov.2006 @ 00:04
Postet av: Karin

Hei hei, "Fra den andre til den ene..." ;-)

Tror de aller fleste av oss har opplevd større eller mindre "bobler" før, jeg. Jeg har i allefall flere ganger opplevd å bli totalt oppslukt av en tv-serie, film, skuespiller eller et prosjekt jeg har vært med på (type amatørteater o.l.) etc. i en kortere eller lengre periode, for så å "våkne opp" og fortsette med hverdagens gleder og sorger til en evt kommer over en ny "boble". Det er en form for unntakstilstand eller virkelighetsflukt, men ikke nødvendigvis i negativ forstand. Vi trenger alle små avbrekk i hverdagen, og de fleste av oss er fornuftige nok til å ta det for det det er. Så kan en se tilbake på det med et smil, og av og til med en liten rødme over at en var så voldsomt opptatt av akkurat den eller det.

Karin

21.nov.2006 @ 00:09
Postet av: Charlotte

Kristian.
Det er kanskje kjedelig for deg å lese alle disse diskusjonene,men det er ihvertfall et engasjement her,ikke verst.
Og det er ikke for ingenting at alt skjer her inne og ikke på alle andres,det har selvfølgelig alt med deg å gjøre. Det er jo noe med deg som fascinerer noe veldig. Det er jo ikke bare dansingen men også mye mer..
Du får bare ta det som det komplimentet det er og ha det som et morsomt minne når du sitter på gamlehjemmet:-)

Og som noen skrev over er den store spenningen for programmet nå over.
Vi vet hvem som vil vinne men det blir gøy å se det likevel.
Skjønner ikke hvorfor dere var så nervøse fredag før avstemmingen når dere har så mange på deres side og attpåtil danset så utrolig som dere gjorde.
Stor klem

21.nov.2006 @ 00:13
Postet av:

Til Karin.Er enig i tankegangen din men jeg har med hånden på hjertet aldri vært i en slik boble eller vært så engasjert i noe som egentlig ikke er "viktig".

21.nov.2006 @ 00:17
Postet av: Spørgesmål

Trener dere mer enn nogen gang for
tiden og trener dere annerledes enn
før? Har du fortsatt gyv og lyst igjen eller begynner du å go litt tom? Ville jo ikke vært så rart.
Er en fryktelig liten gjeng igjen på fabrikken nå :D

21.nov.2006 @ 00:20
Postet av: siri

Begynner du å bli lei alle spørsmålene, du må jo bare velge ut de som gir deg noe og som du har lyst til å svare på.

Kommer du til å fortsette akkurat som før når "kjærligessorgen" er over, eller kan de ha blitt en liten vekker til å gjøre noe litt annet f.eks.?
Som når man har vært på en drømmeferie eller i en nesten-ulykke og gjerne gjør noen små grep i ettertid fordi man er blitt ørlite annereledes, og at det ikke er så fristende å gå tilbake til AKKURAT det samme livet som før?

21.nov.2006 @ 00:34
Postet av:

Tenkt noe mer på SVK og alle andre utgavere an den sorten :)?
Tror du kan velge den siste bokstaven helt fritt og vi truer oss på..
Neida, er mest innom for å si at jeg aldri trodde at du skulle være så flink til å danse og at du skulle være så åpen og tillitsfull. Og så kvikk og proff i alle sammenhenger. Hadde forvenet ok dansing og noen morsomme kommentarer men ikke noe utover det.
Kunne du drømme om at du kunne bli så flink? Og kunne du drømme om at du skulle bli så populær? I dine villeste fantasier (og drømmer:)?

21.nov.2006 @ 00:47
Postet av: Helene

Til Sangria/Karin.
Har også tidligere satt pris på dine fine innlegg, men ville bare si at jeg kjente meg så godt igjen i det siste du skrev. Hyggelig å høre om andre enn meg som har det slik med store og små bobler, som kan gi hverdagen en ekstra piff.

21.nov.2006 @ 00:56
Postet av: Karin

Til deg som skrev Til Karin:

Jammen, er ikke dette gøy å være med på da? ;-) Jeg ser absolutt ikke noe galt i at folk engasjerer seg i noe eller noen man ser på tv og syns er morsomt, spennende eller fascinerende. Og grunnen til at dette har "tatt av" i den grad det har er vel en kombinasjon av at vi i tillegg til dansingen på tv har hatt denne nye muligheten til nesten daglig "kommunikasjon" med heltene fra programmet. Det og at kanskje spesielt Kristian virker å være en sånn kjernekar på alle måter har vekket noe nytt i mennesker som aldri har engasjert seg på den måten før. Jeg er en stor tilhenger av engasjement. Merk: Ikke fanatisme! Uten engasjement og entusiasme ville verden være et kjedelig sted, synes jeg. :-D

Karin

21.nov.2006 @ 00:58
Postet av: Bublar

Men da må man jo nesten ønske seg en ny boble nå da, men tror ikke jeg orker... er litt sliten jeg.. Har jo gått utover både jobb, privatliv, spising, søvn og alt. Så kanskje en liten boble en time i uken men ikke ti timer og dangen/natta. Det tar på det for meg :-)

21.nov.2006 @ 01:00
Postet av:

Helt enig Karin. Men det har gått litt over stokk og stein. Ikke bare noe jeg gjør en halvtime fordi det er mosomt, men det har tatt over og fått 1.pri og går utover mange andre ting, og det er vel ikke helt sunt?
Og som jeg har tapet og sett reprisene om og om og om igjen. Og spoler frem til kun Kristian.. Tror jeg husker bedre enn ham selv alle detaljene med ham fra programmet :)
Samtidig har det vært en ustyrtelig morsom første-gangs-opplevelse for meg også,hehe. Og den ville jeg ikke vært foruten.

21.nov.2006 @ 01:08
Postet av:

Bovlen har vært deilig men blir nok litt deilig når sorgen har gitt seg og det normale livet er tilbake.

21.nov.2006 @ 01:10
Postet av: blogg igjen

Tenk om en av dere mer drevne bloggerne senere kunne opprette en kristian-blogg hvor vi kan diskutere ham opp og ned i mente i positive ordlag og så bare stikke innom hans egen blokk etterhvert for å lese og holde det på en litt do-delt måte. Noen har jo snakket om det før også. Det er jo ikke alt som kan være like interessant for ham å lese når vi diskuterer frem og tilbake..?

21.nov.2006 @ 01:14
Postet av: Karin

Ti hi... du må ønske deg en bitteliten boble neste gang da! Det kan gå lenge mellom hver, og i mellomtiden må man nyte livet som det er.

PS: Om det som er "viktig" eller ikke... Jeg syns alt som kan være med på å gi en glede og en god latter i tilværelsen er "viktig", jeg. Og i min ellers så travle hverdag har Kristian og de andre i SVD vært et viktig muntrasjonsråd for meg de siste par månedene. Flirer ennå av "Babushka on the floor".

Til Helene: Hyggelig at du kjenner deg igjen i det jeg skrev, det kom rett fra levra... :-D

Karin

21.nov.2006 @ 01:17
Postet av:

Alt dreier seg i bunn og grunn om hovedpersonen, alle diskusjoner og alt rundt her har sitt utspring i gullgutten.

21.nov.2006 @ 01:17
Postet av:

Jeg har hatt det så utrolig deilig i boblen. Vil ikke gi glipp på den jeg da ...

21.nov.2006 @ 01:19
Postet av:

Du har rett igjen du Karin,vis du :)

21.nov.2006 @ 01:21
Postet av: Ad. være så opphengt i Kristian

Selv da jeg var tenåring og i tyve-årene hadde jeg ingen posters på veggene eller var fan eller opphengt i noen som helst kjent person. Likte selvfølgelig musikk og filmer osv., men hang meg aldri opp i personene noen gang. Og nå i en alder hvor jeg er voksen kommer puberteten tyve år for sent,hehe.
Lurer på om jeg seriøst skal spørre en psykiater jeg kjenner om han kan forklare dette fenomenet som har vært her inne i så lang tid. Hvorfor vi blir så avhengige, kanskje han har en god foklaring. Han er på ferie noen uker så jeg får helle komme tilbake til saken senere.
Og Kristian, du bør nesten printe ut alle disse sidene og ha de som minne fra den gangen alle gikk helt av skaftet pga deg. Har på følelsen at det ikke vil bli så ille et annet sted, forhåpentligvis, så dette kan være den ene gangen i livet du opplever akkurat dette. Kanskje.

21.nov.2006 @ 01:30
Postet av: God natt

Nei, nå logger ihvertfall jeg meg ut herifra, god natt alle sammen og du også Kristian. Håper du fikk sovet noen timer på formiddagen i dag og at det var sen trening. Dere kan vel velge og vrake på både tid og rom med bare to par igjen.

21.nov.2006 @ 01:34
Postet av: Karin

Oi, ser ut som jeg har kuppa bloggen i kveld. Sorry, Kristian, men jeg syns dette er en mer interessant diskusjon enn "Å, du er så deilig". (Ikke at du ikke er det, altså ;-) )

Til deg som syns det går over stokk og stein: Jeg skjønner hva du mener. Bruker nok litt mer tid her inne enn jeg burde, selv om jeg stort sett bare skriver et par kommentarer pr innlegg, men så er de som oftest litt lange, da... :-p Og jeg skjønner de som blir litt skremt av sitt eget engasjement i dette, men jeg tror ikke det er usunt. Bare uskyldig moro, og når det er over så er det over. Kanskje det går litt ut over nattesøvn og husvask, men so what? Det har vært gøy, har det ikke? Og så har vi kanskje lært noe nytt både om oss selv og om andre på ferden.

Ok, nå skal kvasipsykologen gå og legge seg og prøve å få litt av den nevnte nattesøvnen. Tror vi er litt i slekt, Kristian, jeg kommer meg liksom aldri i seng jeg heller... ;-)

Nattaklem fra Karin

21.nov.2006 @ 01:35
Postet av:

Jeg skal også logge meg ut,men må bare kikke litt på noen taper og kanskje litt på Nissene før jeg legger meg :-))
Men god natt alle.

21.nov.2006 @ 01:36
Postet av:

Vis igjen du Karin og rett har du også.

21.nov.2006 @ 01:37
Postet av: Ninette

Hei på deg i kvelden.
Tror av en eller annen grunn at du ikke har lagt deg enda og ikke gjør det på en god stund heller. Nettene er deilig og stille og man kan bare nyyte akkurat det eller de man vil.
Selv utsetter jeg det å legge meg så lenge jeg kan og angrer hver morgen. Men neste kveld blir akkurat den samme år etter år. D-menneske eller noe, som deg.
Hva koser du deg med om nettene?
Og tar du opp de forskjellige episodene av SVD og ser de i løpet av helgen? Du gjør vel det? Både for å se det vi ser og få med deg mer av det rundt som dere vel ikke får så godt med dere i studioet.
Og da ser du også dine og de andres eventuelle feil som du kanskje kan ta lærdom av? Ke?

21.nov.2006 @ 01:45
Postet av:

God natt alle sammen her inne.

21.nov.2006 @ 01:59
Postet av: Kari

Leser du fortsatt innleggene nesten hver dag? Håper du flirer godt av dem og at du synes det er litt koselig med alle de forskjellige ting som blir skrevet til deg.
Blir snart en gudedyrkelse dette her, og du blir vårt orakel :P Tror du kunne fått oss til å gå på vannet med et lite pip :P

21.nov.2006 @ 01:59
Postet av: Litt mer seriøst

Håper du snart viser deg hyppig på tv, kunne du tenke deg det eller trives du best bak. Ønsker meg et program med deg på tv2 eller tvnorge. Vil det bli noe sånt i fremtiden? Du har jo en utrolig scenetekke og stor tilhengerskare så det må du nesten benytte deg av hvis du vil og kan da.. Og du kunne bare vært deg selv og tullet, hadde ikke trengt å jobbe så mye i forkant. Eller som en slags vert for noe, en halv time i uka litt sent på kvelden ville vært gull.
Kan du ikke tenke litt seriøst på det godgutten. Vet jule og påskenøttene kommer men det er ikke nok. Hva med å lage noe morsomt rundt dette fenomenet i skal vi danse, opplevelser og parodier rundt programmet og bloggen.
Vil så gjerne se deg mye skjønner du :)
Hvis ikke du vil være alene kan du jo få med noen av de gode gamle som Elvestad o.l. Tenk på det da..?
Velvel, en riktig GOND NATT til deg om noen timer. Og til dere andre og meg, vi bør vel tenke på senga.

21.nov.2006 @ 02:10
Postet av:

God natt alle sammen og god natt Kristian. Du bør kanskje tenke på å legge deg du også? Kan jo ligge i sengen med den bærbare så kanskje du sovner uten at du merker det.

21.nov.2006 @ 02:18
Postet av:

En annen ide er å ha tv hengende i taket (som i motellrommene i usa:) og ligge der å kope på boksen så kommer kanskje Jon Blund plutselig innom en tur.

21.nov.2006 @ 02:21
Postet av:

Husk denne dere som ler bare av åsynet hans :)

Postet av: Jenny

Hei

Grease lightning... Det kan bli tøft, og slapp av. For oss på østkanten av Oslo er det ingen fordel å være fra Nordstrand.

Er vokst opp på Oppegård selv, og Nordstrand er synonymt med soss, mens Ljan er synonymt med Katten, bading, og midtsommer feiring.

Har forresten tv2 tenkt å sende noen av disse programmene i reprise? Første og andre sesong. Hadde vært gøy å se deg og Katrine Moholt svinge dere en gang til.

Gleder meg til fredag, bare trist det er siste program.

LYKKE TIL!

Hilsen søvnløs...;-)

21.nov.2006 @ 04:12
Postet av: Tone og Tom-Erik

Flere søvnløse her?
Takk for flott innlegg, supert som vanlig. Som dansinengen. Men du skriver ikke om Tone og Tom-Erik på den måten du hver gang har gjort med de andre? Men at de er slik og sånn osv. Vil tro de har vært noen skikkelige humørspredere de også? Ser ihvertfall jammen slik ut.
God natt.

21.nov.2006 @ 04:32
Postet av: Jenny

Og godt å se du sier Majorstua... Ikke Majorstuen. Ordentlig folkelig.

21.nov.2006 @ 04:35
Postet av:

Hvorfor er du oppe så sent da Jenny?

21.nov.2006 @ 04:50
Postet av: Majorstua

Noen sier vel Majorstua og noen Majorstuen. Jeg sa førstnevnte da jeg bodde der, men noen av den eldre garde sa Majorstuen. Veldig fint område, mange flotte gårder og leiligheter. Det ble noen turer rundt Sognsvann og på Colosseum og alle spiserestaurantene og cafèene i området. Der en del år siden og da var Bogstadveien og Hegdehaugsveien hot :)
Var det Oswald den het den restauranten på hjørnet ved Narvesen hvor Bogstadveien slutter og Hegdehaugsveien begynner? Ideelt å spise deilig frokost der om formiddagen og deilig å sitte ute i uteområdet på sommeren. Eller ta båten ut til Hovedøen en midtsommernatt. Ble helt nostalgisk her nå, det var en deilig tid. Syntes jeg kjente igjen området fra den bilturen din i alle de rundene man gjerne måtte ta for å finne parkeringsplass :)

21.nov.2006 @ 05:00
Postet av:

Heisann!
Fint du satt inn det bildet fra tangoen deres for der var dere så FINE.
Og dansen var meget elegangt.

21.nov.2006 @ 05:13
Postet av: Raghild

Kan ikke legge seg nå, må bare ta en runde i bloggen her. Mye morsomt å lese.
Og dere vinner på fredag.
Men er ikke det så viktig lenger siden dere er i finalen eller blir du like glad for å vinne den som du har blitt alle de gangene dere har gått så lett videre. Enda ikke vært i boksen. Og blir vel ingen boks nestee fredag heller.

21.nov.2006 @ 05:17
Postet av: V

Har dere kommet godt i gang med treningen og blir det
en hektisk uke igjen?

21.nov.2006 @ 05:18
Postet av: unn

Hei i natten.
Må dere jobbe mer enn noen gang i denne siste uken?Du,mener å huske at ifjor kom de to finalistene rett over til senkveld.Hvorfor var det ikke slik i år?Vet jo de tar opp programmet noen timer før på kvelden som Skavland,men den kveldenda"gikk"de rett over dit.Og det skulle jo dere ha gjort i år også da?Eller kan det ha vært etter finalen de gikk rett over?Litt sent nå men mener å huske at de to damene satt der i paljettene sine :-) Håper noe av det over stemmer hvis ikke har jeg drømt igjen.

21.nov.2006 @ 05:39
Postet av:

Håper dere kommer til Senkveld fredag - det ville vært morsomt og en fin forlengelse av kvelden.

21.nov.2006 @ 05:43
Postet av: Benedicte

Nei, da får vel jeg sove litt ihvertfall, eller stå opp. Ett av to.

I alle fall må vi ikke glemme å stemme denne uken heller. Nå er det hele snart i boks og målet er innfridd for denne gang. Kanskje vi finner flere mål etterhvert ?:)

Ha en riktig god natt dere som leser dette og selvfølgelig du godgutten hvis du ligger med pc'n i sengen også.

21.nov.2006 @ 05:50
Postet av:

Klarer ikke å rive meg løs jeg...
Derfor gleder jeg meg nesten til det er over og kan begynne å sove mer litt ...
Har blitt 5 år eldre på disse ni ukene og begynt å røyke inne !! Fysh.

21.nov.2006 @ 06:01
Postet av: Tone og Tom-Erik

Postet av: Tone og Tom-Erik
Flere søvnløse her?
Takk for flott innlegg, supert som vanlig. Som dansinengen. Men du skriver ikke om Tone og Tom-Erik på den måten du hver gang har gjort med de andre? Men at de er slik og sånn osv. Vil tro de har vært noen skikkelige humørspredere de også? Ser ihvertfall jammen slik ut.
God natt.

21.nov.2006 @ 06:39
Postet av: Kristian ingen verdig vinner!!!

Haper at Susann tar seieren,pga at vi har sett i programmene og han er blitt for tidlig hevet og f[tt for h;ye poeng!!
Positiv kritikk til Tone har vi alle lagt merke til at det har vert vanskelig for han !!
Visst man ser holdningsmessig p[ Kristian er det vldig d[rlig i forhold til Tone i standard, dette blir aldri poentert!! Cecilie dret seg ut da hun ga 10 til Kristian i Winerwals, da har hun nok tatt av seg brillene ha.ha.
Der avsl;rte hun seg selv, dette skulle ikke vert mulig!!
Du Kristian har hele tiden pr;vd [ avbryte Tone p[ TV,og pr;vd [ drite henne ut p[ en eller annen m[te...Har dette vert din st;rrste konkurrent eller hva.....
Din st. daning er nok langt i fra hennes n[r det dreier seg om holdning, her b;r du nok skjerpe deg!!
Du virker egentlig som en luring,,
f;ler du selv at du fortjener [ vinne!!
St[ p[ Susann du har klart dette uten ekstra hjelpemidler!!!!!!

21.nov.2006 @ 07:05
Postet av: Tina

Nei vettu hva!!!
Sånt skriver man bare ikke til noen!
Det er greit at du kanskje ikke syntes noe særlig om Kristian( ikke at jeg skjønner helt hvorfor du ikke gjør det), men du trenger ikke å skrive slike ting for det!

Også til Kristian da :)
Gratulerer så mye med finaleplass!
Dette var virkelig fortjent. Uff, kommer nok til å bli en nervepirrende sending på fredag, men det blir nok veldig morsomt å da:)

Klem fra meg;)

21.nov.2006 @ 08:05
URL: http://i-am-the-sugargirl.piczo.com
Postet av: Mai-Britt

Måtte bare skrive et lite innlegg om den drømmen jeg hadde om deg i natt. Du vant "SVD"(selvfølgelig), og derfor måtte du være med på en slags revy ala "Alt for Rognan". Du reiste rundt å turnerte i hele Norden med dette showet. Og vi hang mye sammen siden jeg tilfeldigvis holdt konserter på de samme stedene.Det var ikke dama di særlig fornøyd med. Og så samlet du på penner. Jeg hadde over 50 i lommeboka og de fikk du. Rare greier. Håper bare dette var et godt tegn på at du vinner på fredag og at pennene er et tegn på at det blir mye autografskriving fremover! Go get them!
Klem

21.nov.2006 @ 09:36
Postet av: HUSK Å STEM!!

Gutten klatrer jo sakte men sikkert oppover, kan ikke gi opp iallefall..

Postet av: Linda

Til du som mener at Kristian ikke er en verdig vinner :

Har du røyka sokkene dine eller? Det var ikke pent sagt !!! Så du bør ta det tilbake, eller så kommer jeg å tar deg ...

21.nov.2006 @ 11:17
Postet av:

En skrivefeil eller ti i innlegget ditt og forresten,feks visst skrives hvis :)

21.nov.2006 @ 11:19
Postet av: Kathrine

Hei Hei! Kristian du skriver at du bare kommer til å være på bloggen hvis du har noe å skrive om, men du kan vel svare oss på våres sp.mål fordet. Du trenger ikke skrive noen lange innlegg. Bare jeg vet at du forsatt er innom gjør meg glad. Ok?

21.nov.2006 @ 11:32
Postet av:

Hei hei :D

21.nov.2006 @ 12:00
Postet av:

Hei godgutten, ha en flott dag!

21.nov.2006 @ 12:02
Postet av:

Håper dere har en flott trening i dag!
Du er bare skjønn vet du :)

21.nov.2006 @ 12:02
Postet av:

Og ikke bry deg om noe som helt, fokuser på dansingen og kos deg!

Stor klem

21.nov.2006 @ 12:03
Postet av: agnete

Går treningen greit da?
Og hvordan er følelsen?
Lykke til!

21.nov.2006 @ 12:04
Postet av: Anett

På Tone sin blogg skriver hun av Kristian var en av de hun fikk best kontakt med og de har hatt en flott tone hele veien. Mye latter og moro.
Han tilogmed drømte om henne, ref tidligere innlegg.
Så de ble gode venner de også, som jo alle ble.
Ha en flott dag dansegutten.

21.nov.2006 @ 12:06
Postet av:

Glad i deg og du er den desidert beste danseren.
Det har du vært hele tiden, det ser alle.
Men uansett, masse lykke til.
Stor klem!
Og skal stemme MASSE!

21.nov.2006 @ 12:08
Postet av:

Heia heia :D

21.nov.2006 @ 12:10
Postet av:

Husk å stemme da folkens.

21.nov.2006 @ 12:40
Postet av: Kathrine

Det skrives på bloggen til Tom Erik at svd kommer til å miste så mange seere nå som Tone og Tom Erik er ute. Men det er jo faktisk seerne som er med å bestemme hvem som skal komme videre. Synes faktisk de to parene som er igjen fortjener det. Jeg heier på Kristian selvfølgelig, men har Susann som en god toer. Blir ikke lei meg om hun vinner for hun fortjener det også ,synes jeg. Hun er en rå danser, har godt humør og er utrolig pen. Det er noe med henne som alle liker ,tror jeg. Tror Kristian får hard konkuranse. Ehh...skulle kanskje lagt dette ut på Susann sin blogg. Men det en grunn til at de to er i finalen. Det går ikke å ha så snevert syn å tro at alle er som "meg". Tror kanskje Tone er en person som man enten elsker eller hater? Vet ikke!

Jeg håper fortsatt at Kristian vinner da, Han har vært min favoritt fra dag en!Og når han vinner, kanskje vi endelig får det slengkysset vi har ventet på så lenge....hehe...

21.nov.2006 @ 12:53
Postet av: Evelyn

Nå må en av tv kanalene sikre seg deg Kristian Ødegård, for så populær som du er så skulle du hatt et eget program på tv i beste sendetid, du hadde danket ut alle de andre den kvelden, det er nå helt sikkert, så nå bør tv kanalene grave dypt i lommene sine og gi deg et meget godt tilbud slik at du kan lage et supert program for Norges folk, ser ut som om de ikke kan få nok av deg, de ville nok slukt deg levende om de fikk anledning. Men det beste for alle, både for deg og for fansen og alle andre som liker litt moro er om du får et eget tvprogram i beste sendetid på en av de store kanaler. Og det må være av litt mer varig art, ikke sånn juleopplegg bare, eller et kort sesongprogram, men noe sånt som Fredrik Skavlan gjør, han er der hele året liksom, og jeg tror at folk ville likt å sett deg like mye eller helst mere!!!

Håper noen gir deg et knalltilbud slik at vi får se masse til deg i fremtiden på tv, hadde vært helt supert altså. :o)

Om fredagens finale har jeg tenkt at nå er det ikke farlig hvem som vinner fordi de to beste parene ble med i hele konkurransen, blir moro å se alle 4 vinnerne, for jeg syns jo at du og Susann har lært mest og utviklet dere mest, men dere har også hatt kjempeflinke danselærere som dere to antagelig har trivdes veldig godt sammen med, ser iallfall på Susann hvordan hun formelig har blomstret opp når hun får være sammen med den deilige Asmund der, hun har hatt kjempegodt av å være sammen med den unge kjekke mannen. Hun stråler på grunn av han tenker jeg. Så det er viktig at man trives sammen med sin dansepartner. Du var jo også heldig med din, tror det er mye lettere å danse sammen med en som er ganske pen å se på enn en som ikke er fullt så pen, tror det er litt viktig akkurat det der, samt at det fins en liten kjemi der som lager en liten gnist så det blir ekstra bra.

Moro har det iallfall vært og fredagen blir ekstra moro, 3 danser med 2 super par, gleder meg veldig! :o)

Også må de tv kanalene som sagt åpne sine lommebøker og tilby deg noe bra slik at du kan lage supre programmer som hele det norske folk vil se på og kose seg med lenge. :O)

21.nov.2006 @ 13:25
Postet av: Karoline!

Selvfølgelig vinner du og Alexandra! Syntes det er ganske mye forskjell, fordi dere to er utrolig flinke mens Susann ikke er såå flink, hun kan jo danse men det er det, liksom. Hvis Tone og Tom hadde vært i finalen så hadde det vært mye mer spennende, men nå vet vi at dere vinner liksom. Hvis dere ikke gjør det, må det være noe galt altså :D Dere er skikkelig flinke. Alexandra må være utrolig god å lære bort, eller så er du Kristian kjempe lettlært! Du har en super teknikk, som er blitt bedre og bedre nettopp helt TOPP! Stå på, gleder meg til å se dere vinne på fredag;)

21.nov.2006 @ 13:33
Postet av: dansesatan

du som lurer på danse satan!?? litt moro go se at de e du og sussan so er på begynnelsen av introen då!

21.nov.2006 @ 13:56
Postet av: lille my

Tja- negative kommentarer må man nok regne med, også om man heter K. Ødegård. Når det er sagt så trenger man ikke være enig i kommentarene til "K. ikke verdig vinner". Uansett så er vi nok alle enig om at det er lurt av kristian å sanke stemmer ved hjelp av bloggen sin. Det er faktisk en del av gamet - susan har også blogg hun skriver i - om ikke så ofte som Kristian Ø, men likevel...

Synes begge to er verdig en plass i le grand finale! - Og uten at jeg er noen danser så innbiller jeg meg at det er vanskeligere å være manne-danser og må være den som fører og bestememer (på dansegulvet velogmerke:D) Hvordan opplever du dette Kristian - er det du som leder an, og får du noen direktiver fra Alexandra underveis på dansegulvet?

Lykke til på fredag - eller heter det break a leg?!

21.nov.2006 @ 14:44
Postet av: Therese

Hei Kristian!
Så hyggelig med svar fra deg, det var virkelig koselig! Håper det går bra med treningen denne siste uka. Jeg gleder meg kjempemasse til fredag. Også har jeg litt høye forventninger til frinummeret deres. Alexandra får jo alltid så mye skryt for koreografien sin, så det blir virkelig spennende å se hva som skjer på fredag. Kanskje du har bidratt litt også?
Har et lite dikt til deg i dag:

Deiligst av alle gleder er gleden for slit ingenting,
ikke for noe du kan eller vil,
gleden for intet, gleden for alt,
gleden:fordi du er til!

Lykke til på fredag, både til deg og alexandra, hun må vel være en super danselærer?
Klem fra meg.

21.nov.2006 @ 14:57
Postet av: EVA

Jeg synes Kristian og Alexandra fortjener å vinne skal vi danse. Husk
de har ligget på førsteplass flest ganger, og de er kjempegode til å danse.
Så jeg mener det er urettferdig hvis
Susan og de vinner.
OG HUSK I FINALEN ER DET KUN PUBLIKUM
SINE STEMMER SOM TELLER,DOMMERENS STEMMER
TELLER IKKE HAR JEG HØRT.
SÅ DERE MÅ IKKE SVIKTE KRISTIAN NÅ, MEN
STEMME FOR HARDE LIVET. OG HUSK AT HAN
OGSÅ HAR DEN BESTE BLOGGEN.
SÅ STEM 82949105 ELLER 5 TIL 26400.

21.nov.2006 @ 15:05
Postet av:

Blir helt kvalm av alle som skal forsvare Tone og angripe Kristian!!! Seerne stemte henne ut!!!! Dommerne gav henne minst poenge!!! Få det inn!! Å derer som tror dere har mer peiling på dans og poeng enn dommerne kan jo ikke være mye gode!!!! Cecilie er jo den mest vinnende danseren i Norge, og så skal hun liksom ikke ha peiling på dans...????

21.nov.2006 @ 15:13
Postet av:

Du som ikke syntes Kristian er en verdig vinner skriver det enten for tull, eller så har personen tydeligvis ikke fulgt med!!

21.nov.2006 @ 15:16
Postet av: xx

Kristian er den som har vært best av alle å fortjener kjempe kjempe mye å vinne!!!!Susann fortjente iallefall å komme lenger enn Tone uten tvil!!

21.nov.2006 @ 15:17
Postet av:

Kristian fortjener definitivt å vinne!!!!! Jeg er ikke fan av Tone, men jeg skriver ikke det til henne på hennes blogg!!!!

21.nov.2006 @ 15:18
Postet av:

Personen som syntes Kristian er en uverdig vinner er garantert en liten fjortis gutt, som ikke klarer å skrive ordentlig en gang!!

21.nov.2006 @ 15:19
Postet av:

Heia heia heia Kristian:)

21.nov.2006 @ 15:20
Postet av:

Kristian er den beste!!!!!! Å de som ikke skjønte at Kristian tullet på den derre hilsenen, kan jo iallefall ikke ha humor. Hilsenen var jo kjempe morsom!!

21.nov.2006 @ 15:21
Postet av: Lene

Kristian er den mest verdige vinneren som finnes!!!

21.nov.2006 @ 15:22
Postet av: zz

Deilige deilige morsomme Kristian!

21.nov.2006 @ 15:23
Postet av:

Han Thomas som Alexandra danser med har iallefall en ganske bra merittliste, til du som tvilte på at han var no god....

21.nov.2006 @ 15:31
Postet av: Maria

Kristian ruler!!!!

21.nov.2006 @ 15:35
Postet av:

Kristian fortjener å vinne!!!!

21.nov.2006 @ 16:39
Postet av: Cathrine

Hei, Kristian (& Alexandra) =)
Dere danser kjempe bra!!!
Dere vinner garantert Skal Vi Danse=)
Har heia på dere siden første program, dere er så søte;p Likte sambaen deres så det blir nok et kjempe bra program til fredag. Stå på til fredag og lykke til begge to. Klem fra meg =)

21.nov.2006 @ 16:51
Postet av: Caroline

Heihei:)

Merker nå at jeg faktisk gruer meg til fredag jeg. Stemmer hver dag, og har fått mange av vennene mine, som ikke ser på programmet, til å stemme! På Kristian og Alexandra selvfølgelig!

Unnskyld for at jeg sier det igjen, men ikke glem å stemme folkens! Viktigere enn noen gang nå!

Har tenkt på en ting: Hver gang et par har gått ut, så har tv2 vist høydepunkter som det paret har gitt seèrne. De viser sikkert sånn til vinneren også, men hva med 2.plassen? Tenk om Kristian kommer på 2.plass da, får vi ikke se hans tid i Skal vi danse?

21.nov.2006 @ 17:35
Postet av: -L-

Gode herr Ø!
Noko seint kan henda, men betre seint enn aldri; Gratulera med finaleplass og storslagen rolletolkning av kålrothandeleren frå Argentina, aggressiviteten kom trygt ut kan du sei. ;)
Lukka til på fredag.
Vh,
-L- :)

21.nov.2006 @ 18:00
Postet av: Tone har lagt ut

"familebilde" av Kristian.. ;-)

21.nov.2006 @ 19:17
Postet av: kerry

den 10ern de fikk i wienervals var feil, det er noe alle kan se, hvis du ser på Tone sin holdning vs Kristian sin holdning er det stor forskjell. Tone er en overlegen i standard , men Kristian er overlegen i latin. Men det spiller jo ingen rolle nå. Det vil overraske mye om kristian ikke vinne.

21.nov.2006 @ 19:19
Postet av:

Hvordan vet du at den var feil, er du ekspert i dansing?

21.nov.2006 @ 19:40
Postet av: amalie

Alle alle må stemme på Kristian!!!!!

21.nov.2006 @ 19:42
Postet av: Lene

Både gleder å gruer meg til fredag!!! Lykke til!

21.nov.2006 @ 19:43
Postet av:

Jeg syntes dere danser så vanvittig bra!!!!!

21.nov.2006 @ 19:44
Postet av:

Jeg tror ikke noen skal prøve å leke dommere. Det må vi nok overlate til de proffesjonelle!

21.nov.2006 @ 19:45
Postet av: Caroline

Vil se noen bilder av Kristian og Alexandra utenom dansingen! Sånn som på Tone sin blogg, men det var Kristian og Tone da.....

21.nov.2006 @ 19:49
Postet av: Marikken

Hei alle!

På side2.no kan vi i dag lese at Christina Roslyng, dansk håndballstjerne, vant den danske versjonen av SKV... Hun vant over Simon Mathew (sanger tydeligvis - aner ikke hvem han er), som gjennom hele programmet har vært favoritt, noe som også ble gjenspeilt i dommernes vurdering... Syns dette ligner en smule på vår egen SVD!?!

For min del er begge verdige vinnere her hjemme! Morsomt med Susann som har utviklet seg hele veien, mens Kristian har gitt oss god underholdning hele veien med sine stabile dansetrinn! Tror uansett begge to er fornøyde med finaleplass... Husk, i slike sammenhenger er ikke det viktigste å vinne, men å delta - det tror jeg til og med Susann er enig i:)

Snart kjærleik på idiotboksen... Ha en fin kveld folkens!

21.nov.2006 @ 19:51
Postet av:

hei, lykke til på fredag:D kan du kanskje komme med en sånn hilsen denne gangen og? det var så morro:D heeh.. hils til VAKRE Alexandra:D

21.nov.2006 @ 19:54
Postet av: Hannah

Du er så gjennomført Kristian. Det er en fryd å følge med på det du gjør, du viser deg som en utrolig fin gutt! Lykke til på fredag! Hils Alexandra! Håper det går bra i VM for henne. Skal du dit å heie på henne eller?

21.nov.2006 @ 19:57
Postet av:

Syntes også både Susann og Kristian begge er verdig vinnere!!!! Er kjempe glad for at det er de to som er igjen!!!

21.nov.2006 @ 20:00
Postet av: Therese

Holder meg unna debatter jeg.

Ønsker deg bare lykke til, Kristian. Veldig morsomt å se deg og Alexandra danse. Måtte den beste vinne!!

Klem til dere.

21.nov.2006 @ 20:34
Postet av:

Det viktigste er å støtte Kristian, og stemme på han, for at han han skal vinne!!!!

21.nov.2006 @ 20:52
Postet av:

Masse masse lykke til!!! Du skal vite at det er kjempe mange som heier på deg!!!

21.nov.2006 @ 20:53
Postet av: Lina

For meg er Kristian den flinkeste - men herregud så gøy å se Susann svinge seg også! Husker at jeg var helt knust da hun måtte legge opp pga skader etter DEN karrieren på landslaget. Tenk den flotte kapteinen hun var, med de lederegenskapene! Derfor er det så morsomt å se at hun har lært å danse så flott, og se ut som "den dama" på dansegulvet! Hvem skulle ha trodd det - med de knærne??

21.nov.2006 @ 20:54
Postet av: Anette

Hei Kristian.

Lurer bare på en ting. Hva tenkte du egentlig da du møtte Alexandra for første gang? Når dere sto å hørte på hvam som skulle danse med hvem, hadde du sett deg ut noen av proffdanserne du håpte på å få danse med?? Håper på svar!

21.nov.2006 @ 20:55
Postet av: Caroline..

Var jo ikke bare bilde med Tone og han da.. Syns alltid han er så søt når han er sammen med familien sin.. Forundrer meg egentlig over at han syns det er greit at moren og faren blir intervjuet, men det ser ikke ut som om det plager han i det hele tatt.. OG det er iallefall positivt.. Den gutten ass.. Han MÅ bare vinne hele greier'n.. Og så lenge vi her inne ikke er mer sikkre på seier'n at vi stemmer og stemmer så går det nok i boks.. tror du ikke..

21.nov.2006 @ 20:59
Postet av: Karoline!

For bare si lykke til på fredag! Dette klarer dere;)

21.nov.2006 @ 21:07
Postet av: Eline

Lykke til fra meg også. Flott å se en mann av den gylne årgangen 1974 rule skjermen. Stå på!!

21.nov.2006 @ 21:08
Postet av: Bjørg

Kristian og alexandra vinner fordi de er best, så enkelt er det.
Kristian har vært meget god i alle dansene og der er mer "swung" på hans dansing enn Susann, selv om hun også er flink.
Men alle jeg snakker med synes Kristian er best men det er ikke all de som stemmer likevel.

21.nov.2006 @ 21:12
Postet av: kerry

hvorfor skulle det plage han at foreldrene blir intervjuet, det er flaut når man er 10-12 år, ikke når man er godt over 30. Så det er vel ikke så fantastisk.

21.nov.2006 @ 21:16
Postet av: Lene nr 2

Hei!
Ser noen er litt bekymra for at Susann er først i vignetten, men hvis dere ser på det bilde med dansesatan, så har det spist seg innover mot midten fra annen hver kant siden Bettan gikk jo ut sist av topp 5, og så Steffen helt på andre kanten, så Tone på venstre kanten, det må jo bety at Susann er neste mann (evnt. kvinne;) ) på høyre side, og dermed er det Kristian og Alexandra som vinner hele sulamitten. Hurra! Og lykke til på fredag, dere får mine stemmer!=)

21.nov.2006 @ 21:19
Postet av: Send 5 til 26400

Det er det som er litt balle,at nesten alle synes det men ikke nødvendigvis stemmer!Var hos en behandler i dag og han og jeg snakker alltid om SVD og han(sikkert nesten 60år)har vært storfavoritt av kristian hele veien.Han liker både dansingen og humoren ekstemt bra og kommer med detaljerte eksempler.Men han stemmer ikke..Og så fortalte han at kona heier på susann og at hun stemmer.Så da sa jeg at han fikk stemme litt han også slik at det oppveide konas stemmer.Eller at da vil det jo gå i null så da fikk de heller la være å stemme begge to.Han lo godt men vet ikke hva han kommer til å gjøre...
Men det er det som er så dumt,at han er jo en storfavoritt og alle vil han skal vinne,men de stemmer ikke alltid likevel!
Poenget er altså at vi må ikke bare ønske og håpe Kristian skal vinne,men
VI MÅ STEMME også.

21.nov.2006 @ 21:20
Postet av:

Nå synes jeg det begynner å bli mye rart i de forskjellige bloggene..
I går måtte de sensurere noe barnslig dritt i tom-arild sin blogg og det må de sikkert i tone sin nå.

21.nov.2006 @ 21:25
Postet av: Caroline

Søtt bilde da!

21.nov.2006 @ 21:31
Postet av: Caroline

Det med familien hans altså!:) Men alle bildene med Kristian er jo egentlig kule!

21.nov.2006 @ 21:32
Postet av:

Synes det er kjempekoselig at han er stolt av familien, eller ihvertfall ikke "skammer" seg over den.
Meget positivt trekk - igjen.

21.nov.2006 @ 21:36
Postet av: ragnhild

Kjapt innom for å gratulere deg med alt du har fått til så langt i livet ditt og kjempetakknemlig for at du ville "dele" deg med oss i denne flotte opplevelsen det har vært. Puh :)
OG; dere vinner!

21.nov.2006 @ 21:39
Postet av: Caroline

Glemmer aldri da Kristian, moren og faren hans ble intervjuet av God Kveld Norge, også ble de spurt om de kunne ta en familieklem. Da ble Kristian så flau så det ut som!:) hehe.

I dag, har jeg faktisk fått TO som ikke ser på Skal vi danse til å stemme på Kristian og Alexandra:) Har litt reklame for dem på nicket mitt på msn;)

21.nov.2006 @ 21:40
Postet av:

Flott at du verver Caroline,gjør mitt beste jeg også,hehe.

21.nov.2006 @ 21:47
Postet av:

Caroline;heter du kristian.alexandrafan på nicket ditt?Litt langt kanskje eller:D

21.nov.2006 @ 21:49
Postet av: Siv

Dere kommer til å vinne og du er en fantastisk skjønn gutt.Sånn er det bare.

21.nov.2006 @ 21:51
Postet av: trinelise

Hei på en tirsdagskveld.
Er dere kommet godt i gang med treningen?
Har en meget god følelse for fredagen.
Dere må danse ekstremt dårlig og de andre må danse ekstremt bra for at dere ikke skal vinne dette.
Og selv om dere skulle være uheldige og de andre heldige tror jeg folk stemmer på dere likevel pga alle tidligere gode danser. Jeg gjør ihvertfall det uansett.
Kommer ikke til å bare se på den ene gangen, men alle dansene under ett.
Pluss at ditt blide åsyn og morsomheter gjør at du har vært favoritt hele tiden.
Lykke til på fredag.

21.nov.2006 @ 22:03
Postet av: Caroline

Nicket mitt er vel: Kristian Ødegård og Alexandra Kakurina:D Kongeee!!!:)

Også: Kristian og Alexandra(L):D 82949105

21.nov.2006 @ 22:03
Postet av:

Du er helt konge du også Caroline :)

21.nov.2006 @ 22:05
Postet av: Caroline

Hele meldingen kom visst ikke:

Stem da folka;)

21.nov.2006 @ 22:07
Postet av: Caroline

Oi, har glemt å stemme på kremtoppen i dag jeg:O

21.nov.2006 @ 22:19
Postet av: Caroline

Er jeg helt konge? Næmen så søtt!

21.nov.2006 @ 22:21
Postet av: S

Hei Kristian:) Hele trinnet jeg går på driver reklame for deg;) Vi skal stemme på deg alle sammen. Vi er nærmere 60 stykker, så det hjelper jo litt;) Håper du har tid til å øve inn en skikkelig bar forestilling. Husk at Susann får til det hun vil!;( Du må bare få mest av dommerene, så er nok seieren i havn, for du har publikum med deg:)

21.nov.2006 @ 22:47
Postet av:

Jeg også snakker med alle jeg kjenner og sier de må stemme..Det merkelige er at ikke alle ser på programmet,men de fleste.Og absoulutt alle holder med Kristian.

21.nov.2006 @ 22:59
Postet av: Stor beundrer

Hei danseløven :D
Håper danseformen er nogenlunde på plass og at dere ligger greit an til fredag.
Kan ikke skjønne annet enn at dere vinner dette helt overlegent.
Skal ihvertfall stemme og gjøre mitt for at det blir sånn, skal stemme masse.
Har gjort det hele tiden for det har vært så fint å se deg danse og se alle dine morsomme innslag.
Og ikke minst bloggen her er helt fantastisk, veldig godt jobba med alt.
Og masse lykke til!

21.nov.2006 @ 23:15
Postet av:

Dere vinner dette vet du :-)) Helt klart.

21.nov.2006 @ 23:26
Postet av:

I morgen kommer danseskolen og da er det allerede onsdag.Så kommer en kjapp torsdag og deretter selve festdagen FREDAG.
Blir ulidelig spennende dette.

21.nov.2006 @ 23:29
Postet av:

For å få det hele klart; gir ikke dommerne stemmer i det hele tatt eller gir de stemmer som ikke teller?

21.nov.2006 @ 23:31
Postet av:

til s
dommerens poeng teller ikke i finalen,det
er bare seerens stemmer som avgjør.
Så husk å stemme på Kristian og Alexandra
82949105 eller 5 til 26400

21.nov.2006 @ 23:32
Postet av:

Eller er det som ellers at dommernes stemmer teller 2 for de som danser best og at publikumsstemmene teller 2 for de som får flest stemmer. Men hvis det er likt er det publikumsstemmene som avgjør.

21.nov.2006 @ 23:33
Postet av:

Jeg leste tidligere om at Tom Arild Hansen
i sin blogg skriver at i finalen teller
ikke dommerstemmerene i det hele tatt.
Kun seerstemmene. Kristian har også vært
inne på det i tidligere innlegg.

21.nov.2006 @ 23:39
Postet av: Guro

Dommerne skal gi poeng, og de teller like mye som før. Men kanskje blir begge stående med 3 poeng, og da vil jo seerstemmene avgjøre. Så hvis Kristian får minst poeng fra dommerne, vil han fortsatt vinne hvis han får flest seerstemmer. Likedan med Susann. Men vi satser jo på at Kristian får både flest dommerpoeng og seerstemmer:-)

21.nov.2006 @ 23:41
Postet av:

Takk for informasjon.
Vi satser på at Kristian får flest begge steder, ihvertfall flest publikumsstemmer. Men Susann har vel aldri ligget høyere enn Kristian noen gang i dommerstemmene?

21.nov.2006 @ 23:47
Postet av:

Dere som har litt peilig, begge skal danse samba og begge skal danse freestyle. Hva er den siste dansen deres?

21.nov.2006 @ 23:48
Postet av:

Flott du har en sammensveiset familie Kristian,det er ikke alle som har det i disse dager.Og de er jo så fine alle sammen.Det bildet av den damen hos Tone er vel ikke søsteren din?Du har vel kun den gitarspillende lillebroren i underbuksa(Lasse:)av søsken?

21.nov.2006 @ 23:52
Postet av: jorunn

Kommer du til å være nærvøs i finalen?
Er det viktig å vinne den eller vil du være nesten like glad for at du kom til finalen?

21.nov.2006 @ 23:54
Postet av:

Tror og håper dette vil gå deres vei på fredag.

22.nov.2006 @ 00:06
Postet av:

Ok, det står i innlegget :-)

22.nov.2006 @ 00:13
Postet av: lille my

mener å ha lest her at begge parcne skal danse engelsk vals:)

22.nov.2006 @ 00:16
Postet av:

Leste et innlegg over her fra svd i danmark.Så alt kan jo skje,men det skjer ikke likevel..

Alle som har kristian som favoritt må stemme

5 til 26400

22.nov.2006 @ 00:19
Postet av:

Kan ikke bare si at han må jo vinne og han er jo storfavoritt og han er jo den flinkeste osv. Og satse på at de andre sørger for det. Hvis mange tenker sånn vinner han jo ikke. Så derfor må alle som virkelig ønske det også ta telefonen og stemme. Så enkelt er det.

22.nov.2006 @ 00:22
Postet av:

Hehe, er hun sammen med tom-erik eller kristian eller begge? Rykter skal man ikke høre på.

22.nov.2006 @ 00:24
Postet av:

Det må jo bare være ondsinnede rykter...

22.nov.2006 @ 00:39
Postet av:

Dette vinner dere, men kommer til å bli veldig spennende!

22.nov.2006 @ 01:02
Postet av: veronica

Hei på en tirsdagskveld.
Hvordan går treningen for tiden? Dere har vel hatt noen dager nå med mange timers øving og sikkert ganske slitsomt.
Håper Alexandra beholder humøret og ikke kjører deg for hardt.
Håper dere ligger bra an med tanke på at det kun er to dager til å øve på.
Og hvordan var gjensynet med sambaen for deg, den satt kanskje litt i kroppen fra forrige gang? Valsen er jo litt langt tilbake men du husker kanskje litt der også? Det må være letter å ha disse dansene en to helt nye? Men så har dere den freestyledansen i tilleg, blir gøy.
Den engelske valsen var også veldig bra og med koselig musikk og der har du sikkert litt forbedringspotensiale? Det har du jo knapt med den flotte sambaen, men hvis du gjør det så bra som forrig gang er det ingen ting å klage på ihvertfall.
Er du nervøs med tanke på finalen? Det blir sikkert et flott show.
Synes det er så bra at du har kommet deg så langt, kunne du i din villeste fantasi tenke det at det ville gå sånn?
Det mest morsomme synes jeg er at dere alle 20 som har danset har hatt et fint miljø og blitt veldig sammensveiset, ingen ting er bedre enn det. Og du kommer sikkert til å holde kontakt med flere enn Steffen vil jeg tro. Slikt er koselig.
Personlig ville jeg hatt tone og tom-erik i finalen med dere for de lagde jo alltid så mye show, så det ville blitt en drømmefinale og mye morsomt. Men det blir det sikkert nå også det da.
Men susann er jo også veldig flink og blid og kommer helt sikkert til å gi alt
i treningen denne uken. Hun har en sterk kropp og en enorm ståpå vilje.
Så man vet jo ingen ting før dansene er danset og stemmene er opptalt.
Men jeg har dere som favoritt og stemmer hele uken, men fredagen sitter jeg med mobilen i hånden hele kvelden.
Det har vært en opplevelse å følge dere gjennom disse 10 ukene, det ha vært mye spenning og nervøsitet også for tiskuerne.
Du har vært flink på alle måter, både i dansingen, alle de morsomme kommentarene i showet og denne bloggen. Derfor har du gitt alle oss her inne en tredobbel fantastisk mulighet til å følge deg nøye. Og det gjør vi som du ser.
Og vi synes det blir veldig trist når det er over, blir et tomrom for oss også.
Og kommer nok til å få en ørliten kjærligetssorg vi også.
Men nå ser du vel enden på denne opplevelsen og boblen sprekker om få dager. Uff, blir litt trist da, men du skal vite at jeg har stemt mye og kommer til å fortsett med det hele uken og ikke minst fredagkveld.
Så ønsker det alt godt og skal krysse fingre og tær for deg!
Nattaklem

22.nov.2006 @ 01:44
Postet av: veronica

Hjelp så lang og uoversiktelig den ble, var ikke meningen :)

22.nov.2006 @ 01:45
Postet av: Hehe

De ryktene kan like gjerne komme fra en dum kommentar på tone sin blogg som hvor som helst i fra. Kanskje de feiret og festet sammen på fredag eller hva som helst. Og det er da ingen som kan ta det helt seriøst? Tone er jo så søt og alltid på flørtern så klart gutta faller litt for det? Men hvis hun skulle være sammen med alle hun flørter med ville det blitt mange:) Så rykter må man ta med en stor klype salt. Hun kan da ikke være sammen med BÅDE tom-erik og kristian vel :)) Eller kanskje det blir det neste ryktet nå, hehe
Tror nok også hun er for umoden for Kristian, men hva vet jeg? Og hvilken rolle spiller det hvis de har det litt moro sammen da, begge er jo sinle? Da er det lov å ha det litt gøy da vel?
Personlig tror jeg ikke de blir gift ihvertfall, hehe.
Om bare Kristian gutten danser like bra og er like morsom så kan han gjøre akkurat som han vil på privaten for meg ihvertfall :)
Så dette er noe vi IKKE gidder bry oss med om det er sant eller usant.
Her skal det i hvertfall stemmes som bare det! Så folkens, drit i det!

22.nov.2006 @ 02:14
Postet av: laila

Nei, ingen ting å gidde å engasjere seg i ihvertfall, helt klart.
Vi er så glad i dansegutten vår, vil han skal danse og ha det gøy og nyte livet.
Og vi stemmer på ham nettopp fordi han er som han er.

22.nov.2006 @ 02:27
Postet av:

Det bildet over i innlegget er så flott Kristian, dere hadde så flotte antrekk den kvelden og de passet perfekt til tangoen og musikken.

22.nov.2006 @ 02:40
Postet av:

Hva folk gjør i sitt privatliv er det ingen som har noe med.

Stem 5 til 26400

det er bare et par dager igjen nå!

22.nov.2006 @ 02:43
Postet av: wainy

Ja om noen få dager er det over,tre hele dager til så er det SLUTT.Hjelpesei hvordan skal vi klare oss videre...?:)Blir litt rart men vi kommer oss over det og vi har jo diverse hjelpemidler som opptak av SVD og Nisser og Nøtter til å erstatte dette med..

22.nov.2006 @ 02:58
Postet av: gro

Hei og god morgen til deg.
Er det mye trening?
Ha en fin dag.

22.nov.2006 @ 10:46
Postet av:

Dere vinner dette, om to dager bare.

22.nov.2006 @ 10:47
Postet av:

Stem 5 til 26400

22.nov.2006 @ 10:47
Postet av:

Kjempeglad i deg :)

22.nov.2006 @ 10:50
Postet av: Martit

Nå blir vel jeg skikkelig populær men; fyttigrisen, her er det jammen mange sprø damer!!!
Lykke til på fredag, Kristian og Alexandra! Dere vinner, helt klart!

22.nov.2006 @ 11:13
Postet av: Seer

Forundrer meg ikke om Kristian og Tone er i lag, de hadde jo passet så godt i lag, to pene mennesker, et pent par hadde det blitt, tror at Tone trenger en voksen koselig kjekk mann, Kristian vil jo være helt perfekt. Og det er jo koselig for Kristian å være sammen med en ung yppig, deilig vakker dame som Tone. Du verden som de koser seg nå antagelig. De har det nok helt topp sammen, deilig og fint kan jeg tenke meg. Det var en god nyhet, kjempenyhet at de to skjønne er i lag og koser seg mye. :)

22.nov.2006 @ 11:28
Postet av: xyz

...men tilsynelatende litt vel stor forskjell på modenhet og IQ, kanskje???

22.nov.2006 @ 12:13
Postet av: Lina

xyz: Vi finner nok snart en grundig, gjennomtenkt og ikke minst troverdig artikkel om dette i Se og hør. DA får vi endelig svar på alt vi lurer på, med dybdeanalyser, IQ-tester og det hele. Og ikke minst uttalelser fra de involverte i...ja, det blir jo faktisk et firkantdrama dette her. Det ser jeg virkelig fram til... Sjekk neste utgave!

22.nov.2006 @ 12:29
Postet av: Seer

Til xyz

Mannen kan godt være mer moden enn kvinnen, det er bare en fordel det, fordi mannen skal jo likevel være beskytter og sånn, da er det best om han er moden. Føler at de 2 vil få det fint i lag, og barna deres, å herregud de må da bare bli helt nydelige! Tenk så skjønne småe de vil få, nydelige søte babyer. :)

22.nov.2006 @ 12:49
Postet av:

HEI KRISTAN OG ALEXANDRA HAR BERRE LYST TIL Å ØNSKE DERE LYKKE TIL PÅ FREDAG!!! Synest dere er det flotteste paret på parketten.Alexanda har vore heldig,men du har vore heldigere som fekk henne.. Må helse å ønske alexsanda lykke til på Laurdag .Dere er det perfekte PARET!!!

22.nov.2006 @ 13:10
Postet av: xyz

Seer: Men det er jo forskjell på å finne opp kruttet og å være der når det smeller... Men de må gjerne holde på de, hvis de vil.

Noe jeg imidlertid lurer på, er: Hvor gammel er du? Hva slags eldgamle, utdaterte meninger er det du har?? Hva er det preket om at "det er en fordel at mannen er mer moden...beskytter og sånn...små søte babyer..." Det er da vel ingen menn nå til dags som vil være sammen med kvinner som vil beskyttes og som ikke tenker selv?? Og hvilke kvinner er det som tenker i de baner? Våkne opp da!! Om de får "små søte babyer" håper jeg inderlig at de oppdras til å ha andre meninger enn dette her!

22.nov.2006 @ 13:15
Postet av: Lina

xyz: Godt sagt! Så slipper jeg å skrive innlegget selv!

22.nov.2006 @ 13:16
Postet av:

Tenk no er det bare to gange tre danser igjen av skal vi danse ,så er det tilbake te kvardagen blir trist bare ved tanken.Har vore kjempe kjekt å sett på alle parene som har vore med,men dåke har vore mine favoritter.Alexsandra er berre rå lekker!!Lykke til på fredag og laurdag!!

22.nov.2006 @ 13:31
Postet av: Seer

Til xyz

Eldgamle utdaterte meninger? Jeg syns det er fint med menn som klarer å gi omsorg og passe litt på kvinnen, beskytter kvinnen sin, det tror jeg Tone også tenker, gå å se på bildet hun har av seg og Tommy Steine, der skriver hun under bildet at : Tommy er en god mann som har tatt vare på meg!

Så det er klart at hun har lyst å være sammen med voksne modne menn som kan ta vare på henne, hvilken normal kvinne sier forresten neitakk til det? Alle som har litt vett i skallen takker ja til en omsorgsfull mann som er i stand til å ta vare på kvinnen. Tone er jo veldig glup som tenker sånn da syns jeg. Klart hun blir sjarmert og liker de voksne menn Tommy og Kristian når de tar vare på henne og passer litt på henne, er god med henne. Hun hadde vært unormal om hun ikke likte det.

Og jeg liker også menn som er moden og kan ta godt vare på kvinnen, klart jeg gjør det. Kristian er nok en sånn mann, og derfor liker Tone han også, er nok koselig og deilig for henne når Kristian koser med henne, gir henne klem og er god med henne. Samme med Tommy der, så deilig det må være å føle at han også tar vare på deg og er snill med deg.

Og søte små babyer blir det nok snart, jeg tror at de to som er så nydelige begge to får veldig pene søte små babyer, de blir nok meget skjønne. :O) Gleder meg til å se de første bildene av de småe søte. :)

22.nov.2006 @ 13:32
Postet av: Seer

Til xyw igjen

Tone skrev om Tommy Steine:
Tommy e ein god mann han. Han har tatt vare på meg.

Det var det hun skrev der under bildet av seg og Tommy Steine, syns det var så koselig sagt, og jeg kan tenke meg at hvor deilig det er å bli tatt vare på av Tommy Steine, av Kristian også, hun er heldig hun Tone som har sånne kjekke karer som har tatt vare på henne, og jeg skjønner at hun setter pris på det, ikke noe gammeldags det altså. Er jo virkelig deilig å bli passet på av kjekke modne menn, den kvinnen som ikke liker det må jo være helt dum!

22.nov.2006 @ 13:43
Postet av: Guro

Noe sier meg at Kristian simpelthen ELSKER å lese nattens kommentarer. Eller ikke. Jeg sier meg enig i noen som tidligere sa at det mennesker driver med på fritida, får være deres egen sak. Her inne diskuterer vi dansing og dommerpoeng og holdning og kjekkhet. Så slutt med tøvet, ha nå litt respekt for Kristian!
(Tone har forresten sin egen blogg.)

22.nov.2006 @ 13:47
Postet av: Seer

Ja han er også pen, men Tone trenger en moden mann, Kristian er helt topp egentlig, og tenk på de pene barna de får, kan tenke meg at de har pratet om å få barn når de har sett susanns lille søte baby der, da har nok Tone og Kristian fått lyst på en slik en sjøl kan du skjønne. :)

22.nov.2006 @ 14:00
Postet av:

Heilt enig med Guro vis litt respekt overfor alle deltagerene,og glede oss over alle dei flotte dansene vi har fått sett gjennom desse programa. LYKKETIL PÅ FREDAG!!!!skal stemme masse ,du må helse til Alexsandra,lurte på om VM i dans blir sendt på tv, Lukktil i VM ALEXSANDRA

22.nov.2006 @ 14:21
Postet av:

Hei Kristian og Alexsandra !! Ja no er det bare tre danser igjen så er dette eventyre over håper dåke har kozt dåke like mykkje som det eg har gjort, kjem til å savne dåke masse den først tida men så kjem nok dagane til å gå for frem mot jul,skal prøve å få med meg jul i tøyengata.ØNSKER DÅKE BEGGE LYKKET TIL PÅ FREDAG!! PS ALEXSANDRA LYKKETL I VM !

22.nov.2006 @ 14:37
Postet av: Seer

Ja det blir veldig moro å se på dansene, men man trenger vel ikke å bli så ensporet og bare snakke om dansen?

22.nov.2006 @ 14:39
Postet av: dansing queen

Til dere som sitter i åndeløs spenning og venter på innlegg fra Kristian:
Tror dere han får lyst til å bruke fritiden sin på å oppdatere her når han får servert sånne tåpelige spekulasjoner.

Tone og Kristian er to underholdere som poserer på et uhøytidelig bilde! Babyer?!!
Herregud, la mannen slippe å bruke tid på dette, tips heller se&hør. De setter sikkert stor på "inside information" fra dere.

Men... de to beste er i finalen, fortjener det begge to.
Grease lightning er jo en herlig showlåt og mine forventninger er STORE!!

Lykke til, Kristian!
Og til nydelige Alexandra, som også har VM å tenke på: Go for "the double"!

22.nov.2006 @ 14:46
Postet av:

Til Alexsanda lurte på kor mykje trener du å Tomas sammen og skal dåke til Bergen har vore mykje snakk om det. Skal helse fra dateren minn som synest du er ei PRINSESSE KVAR FREDAG!!

22.nov.2006 @ 14:51
Postet av:

HALLO ALLE SAMMEN NO MÅ ME IKKJE GLØYME Å STEMME PÅ FREDAG NR5 TIL 26400. LYKKETIL KRISTIAN OG ALEXSANDRA!!!! JA GO FOR "THE DOUBLE" ALEXSANDRA!!!!

22.nov.2006 @ 15:03
Postet av:

HALLO ALLE SAMMEN NO MÅ ME IKKJE GLØYME Å STEMME PÅ FREDAG NR5 TIL 26400. LYKKETIL KRISTIAN OG ALEXSANDRA!!!! JA GO FOR "THE DOUBLE" ALEXSANDRA!!!!

22.nov.2006 @ 15:03
Postet av: Marikken

Skjerpings folkens! Tror nok Kristian hadde informert "syklubben spekulasjoner" dersom det hadde vært noe nytt på privaten - eller ikke! Ergo, det er bare tull å spekulere og slenge ut tåpelige kommentarer som går på privatlivet til mannen! Kom dere ut i frisk luft og rens de små grå!

22.nov.2006 @ 15:08
Postet av: xyz

Seer: Ja, jeg regner med at det er det første alle nyforelskede 18-åringer tenker på: Å få "en liten søt baby"...?

22.nov.2006 @ 15:13
Postet av:

Vi må forstå at Kristian og Alexandra
trener kjempemye denne uken. 3 danser
på under en uke er sikkert kjempevanskelig. Så han er sikkert
veldig sliten når han endelig kommer seg
hjem. Så vi må forstå at Kristian sikkert
ikke har tid til å oppdatere denne uken.
Men husk å stem på han allikevel.
82949105 eller 5 til 26400

22.nov.2006 @ 15:13
Postet av: Louise

Ærlig talt, jeg gir f..... i hvem som måtte ha seg med hvem - det er da virkelig ikke min sak!! Og hvorfor i huleste skal det startes ville spekulasjoner bare fordi det er et bilde på Tone sin blogg og en påstand som slenges ut i lufta?? Tipper den som slengte ut påstanden har det gøy nå... Og Kristian og Alexandra: NÅ kan dere seriøst råflire av bloggen. Dette her er jo helt latterlig!!

22.nov.2006 @ 15:17
Postet av:

Til Louise eg kunne ikkje vore meir enig med deg ,dette er heilt useriøs skriving .No må me huske å stemme på Kristian og Alexsandra dei har seriøst vore dei flinkeste gjennom heile serien skal vi danse.Nr 5 til 26400!!!!!

22.nov.2006 @ 15:31
Postet av: -L-

Godt folk!
Og me klagar over at diverse blader og aviser farer med sprøyt, spekulasjonar og usanningar... Jada! Rette fisen som feis... Lat oss ha fokus på dei viktige tinga i livet...

22.nov.2006 @ 15:32
Postet av: Louise

Ja, ærlig talt, hvis noen allikevel har misforstått: DETTE ER ET UNDERHOLDNINGPROGRAM PÅ TV. PÅ TV!!!!!! Vi trenger altså ikke å tenke i det hele tatt, bare registrere hvem vi synes er flinkest til å danse og stemme på de. Er det ikke fantastisk, dere? Så slutt å spekulere, ikke trekk dere selv enda lenger ned i gjørma enn dere allerede har gjort!

22.nov.2006 @ 15:40
Postet av: oioi

Dette begynner å bli sykt....

22.nov.2006 @ 15:43
Postet av: Ida-Marie

Husk: Tone er da tross alt bare 18 år, sikkert ikke festlig for henne med alt dette her. Tenk litt da, alle sammen!

22.nov.2006 @ 15:44
Postet av: Louise

Ja, for en psykiater må det være et vell av diagnoser å sette her. Hvem er sykest? "Skal vi psyke"? Og hva hvis en sosiolog ble satt til å tolke denne bloggen? OIOI. Lurer på om Kristian hadde startet å blogge i utgangspunktet hvis han hadde visst...?

22.nov.2006 @ 15:49
Postet av: Seer

Til xyz

La du ikke merke til at Tone var så betatt av babyen til Susann, klart hun ønsker seg en sånn en med en moden kjekk mann, det er jo logisk det. :)

22.nov.2006 @ 15:56
Postet av: xyz

Seer: Orker ikke diskutere dette her mer. Du har dine meninger, jeg har mine. Resten får tale for seg selv.

22.nov.2006 @ 15:59
Postet av: Seer

Til xyz

Vi får se hva som skjer, kanskje det kommer en nydelig baby til neste år. :)

22.nov.2006 @ 16:03
Postet av: Louise

Kjære vene, HOLD OPP!! Dette begynner å bli kjempepinlig og mer enn flaut!! Kan vi diskutere dans istedenfor? Husker ikke riktig når det ble gjort sist gang...?

22.nov.2006 @ 16:04
Postet av: Guro

Hvis alle ga blanke i visse personer her inne, ville det ha gått så meget bedre. Det blir jo bare som å helle bensin på bålet. Kunsten å holde seg for god til å bite på alt mulig.

Send heller 5 til 26400, og ønsk Kristian LYKKE TIL på fredag alle sammen:-)

22.nov.2006 @ 16:07
Postet av: Randi

Lykke til på fredag! Krysser fingrene for at du og Alexandra vinner.
Kommer dere til å fortsette å danse sammen etter at "danseboblen" er slutt?
Hvem av de andre parene har dere hatt mest kontakt med?

22.nov.2006 @ 16:35
Postet av: Live

Den meldingen på Tone sin blogg som ble fjernet hadde seksuelle antydninger. Ikke rart den ble tatt vekk. Slutt å spekulere! Lykke til Kristian og Alexandra!!

22.nov.2006 @ 16:52
Postet av: Marikken

Jøss, nesten to timer siden siste kommentar ble lagt ut - godt å se, det tyder på at folk tok rådet og gikk ut i frisk luft (et tydelig stort behov) :)

22.nov.2006 @ 18:38
Postet av: En liten fugl

He he... jeg ler godt. Folk er gale her inne.

22.nov.2006 @ 19:06
Postet av:

Du lille fugl kan falle ned fra greina du sitter på og brekke nebbet ditt! En liten fugl var et elendig nick på deg i tillegg, hva med se og hør jr??

22.nov.2006 @ 19:25
Postet av:

Er det mulig??? Jaja, usaklighetene lenge leve.... eller nei... For mye tull her nå!

Uansett kristian, lykke til på fredag!

22.nov.2006 @ 19:31
Postet av:

Tror enkelte har for god tid, men nå er det vel over..
Heia Kristian og Alexandra sier jeg bare.

22.nov.2006 @ 19:34
Postet av: Linda S.

Hei, Kristian! Er det hektisk trening denne uka? Håper dere har det gøy også! Gleder meg til å se deg og Alexandra i finalen. Det blir nok et megashow! Alexandra er jo en mester i å lage super koreografi. Bidrar du på den fronten denne gangen, Kristian? Lykke til!!

22.nov.2006 @ 19:53
Postet av: silje

eg ska stemma på susann på fredag. så viss dåke synts kristian børde vinne så må dokk stemma på han;:P

22.nov.2006 @ 19:58
Postet av: mor

Ønsker dere lykke til på fredag, skal stemme hvertfall en gang!
Susann er flink også, men Kristian imponerer mer iom at han også må føre Alexandra. Det er litt enklere for damene som har en proff å føre seg.
Ekstra pluss for koreografien til Alexandra, ser ut som hun lager et program som passer dere godt.

Hepp!

22.nov.2006 @ 20:49
Postet av: Kathrine

Omvendt psykologi eller noe Silje?

22.nov.2006 @ 20:58
Postet av: Irene

Jeg stemmer masse på deg som alltid Kristian. Blir en hel haug med stemmer.
Og jeg håper og tror dere vinner dette.
Lykke til da dere!

22.nov.2006 @ 21:10
Postet av: Ad en del over

Kristian, tror du glatt kan skumme over en del av det som er skrevet i dag, bare masse tøv. Du skjønner sikkert ikke noe av det, men det lå en grov kommentar hos Tone som førte til de dummeste uttalelser. Og det bunner nok i misunnelse og antagelig en liten desperasjon over at du godgutten "vår" kunne finne på å ha det "gøy" med henne. Som om noen har noe med noe som helst. Uansett ingen ting å bry seg om vet du og det tror jeg ikke du gidder heller!

Håper du har hatt det fint i denne perioden og ser den store helheten (oss her inne som er store fan og litt seriøse) og glemmer alt annet tull.

Håper også dere har trent godt denne uken og jeg er helt sikker på at dere vinner selvfølgelig. Skal stemme masse.

Nå er det danseundervisning på danseskolen så da kommer dere snart også. Siste danseskolen... uff og uff.

Stemmer masse på deg og A. og lykke til og DERE VINNER!

Fredag blir en høydare men også en liten antiklimaks, men mest en stor dag!!

Takk for alt med dansing, blogging og morsomheter.

Du har gjort de siste par måneder VELDIG HYGGELIGE!

22.nov.2006 @ 21:37
Postet av:

Stem 5 til 26400!!!!

22.nov.2006 @ 21:57
Postet av:

hei!!lykke til på fredag:D men, vet noen hva som skjedde på danseskolen i dag? var det masse om kristian og Alexandra?

22.nov.2006 @ 22:02
Postet av:

Caroline hvor har du vært i hele dag eller ettermiddag når dette har foregått?(På skolen sikkert:)Og du verver og står i som vanlig vil jeg tro.Det er sånn som deg alle skulle vært vet du, og enda er du bare 15..Du har vært et lyspunkt her inne, sammen med en del flere også.

22.nov.2006 @ 22:05
Postet av:

På danseskolen var det jo en del av kristian og alexandra. kristian kom veldig for sent en dag, vet ikke om det var lørdag og vet ikke hvor mange timer.. :) men var ihvertfall ny rekord,hehe. ellers så vi jo den kvikke og skjønne unge mannen med morsomhetene sine flere ganger, og vi fikk sett de lange gangene de går i mellom salen og green-rom. det er vel der kristian går og hører på walk-man og øver seg når alexandra blir pyntet.
men det var for kort og for lite av kristian, vil ha eget program med ham!

22.nov.2006 @ 22:09
Postet av:

Dere,jeg skal reise bort noen dager og får ikke sett hverken finalen eller reprisen og det er jo krise!!!!

22.nov.2006 @ 22:15
Postet av:

Alle må sende

5 til 26400!!!!!

22.nov.2006 @ 22:17
Postet av:

Kjære Kristian.
Du er den nydeligste gutten som går i to sko. Helt utrolig skjønn er du. Bare slik at du vet det :-)
Og håper du storkoser deg både nå og videre. Takk, takk.

22.nov.2006 @ 22:19
Postet av: megafan

Vil bare si at jeg er en voksen person (som du) og da klarer vi å skille ut det som er viktig og ikke viktig, ikke sant?
Når det gjelder alt rundt og oppstuss av alle slag så holder du helt sikkert bakkekontakten og vet hvem du er og det er jo det aller viktigste.
Har alltid vært stor fan av deg og er blitt om mulig enda større. For nå har vi sett litt av personen Kristian og det har vært veldig, veldig givende.
Du er utrolig fin på alle måter.
Håper du skjønner hva jeg mener.
Kjempeklem til deg

Og ønsker deg det beste av alt etter at du har vunnet Skal vi Danse. For det gjør du vet du :)

22.nov.2006 @ 22:28
Postet av:

Er det ikke mulig å lese alle kommentarene under innlegget Dansedrømmer lenger?

22.nov.2006 @ 22:41
Postet av: Stem de fram til seier i SVD

Det er sikkert fullt..

Men dere, dette er siste anledning
vi har til å vise Kristian hvor
stor pris vi har satt på ham i denne
lange fine tiden som har gått bare så
ufattelig fort.
Så nå må det stemmes som bare det for
å sikre seieren helt inn.

5 til 26400

Akkurat denne muligeten får vi aldri
tilbake. Men får håpe vi får mange,
mange andre muligheter til andre ting siden. Han er kommet for å bli.

22.nov.2006 @ 22:46
Postet av: Anyone?

Hvor lenge ligger disse bloggene etter skal vi danse,noen som vet?
Håper de ligger en god stund etterpå slik at de som er bortreise har en mulighet for å se den en uke etter finalen f.eks.

22.nov.2006 @ 22:56
Postet av: Jenny

Gleder meg til fredag!!!

Hvordan er nervene? Det er utrolig flott å se deg danse. Vet du om tv2 planlegger noe reprise, eller har de tenkt å kjøre enda en runde?

Break a leg! :-)

SYND DET ER SISTE PROGRAM...

22.nov.2006 @ 23:25
Postet av: Grete

Gleder meg til å se dere i finalen på fredag, samtidig er det rart at det er siste programmet. Har sittet å sett dere danse på TV hver fredag i 10 uker. Dere har vært flinke og dere har imponert hver gang. Dere fortjener å vinne, derfor skal dere få min stemme. Susann har blitt veldi flink hun også den siste tida, men totalt sett er Kristian og Alexandra best! Lykke til i finalen!

Fulgte du Kristian med forrige sesong av skal vi danse? Viste Alexandra hva du er kjent som første gangen dere møttes?

23.nov.2006 @ 00:19
Postet av: Kristian fans på sin hals

Dette har vært en stor opplevelse og helt deppa for at det snart er slutt, nå går reprisen av forrige fredagens show i bakgrunnen. Det har vært en stor opplevelse og et kjempefint program. Og hovedpersonene har du vært hver gang. Og har også heiet på Tone og Tom-erik for de har vært så sprudlende. Men du har være best og du har vært veldig morsomt og har slukt alt av deg.
Og nå er det snart over, kjempetrist...
Men har stemt på deg hele tiden og fortsetter med det frem til gongongen går på fredag.
Håper av hele mitt hjere at dere vinner og at vi får se MYE til deg fremover.
Er virkelig kjempefascinert over fenomenet Kristian Ødegård.
Og så utrolig masse tusen takk for at du har gitt meg denne enorme gleden.
Du har vært mitt hovedfokus de siste månedene faktisk.
Takker deg for det men nå må jeg snart tilbake til virkeligheten... ;)

23.nov.2006 @ 00:49
Postet av: Karina

Veldig masse lykke til du sjarmerende flotte og morsomme unge mannen :-)

23.nov.2006 @ 01:00
Postet av: Liv

Lurer på om du har mistet lysten til å legge inn innlegg når det er noen,virket som det var bare et par idioter, som lekte seg litt her i dag.
Håper du ikke lar deg avskrekke av noe barnslig fjås og at vi ser et innlegg igjen fra deg snart, eller noen få svar på spørsmål du synes er relevant å svare på. Håper det!

Klemmer og nusser fra ei som elsker å se deg danse og ellers nyter alt du gjør.

23.nov.2006 @ 01:05
Postet av: Forumdeltager

Dette er vår siste mulighet til å få han frem i finalen så her må det trykkes vilt og hemningsløst

5 til 26400.

Vi kommer til å savne deg utrolig mye!!

23.nov.2006 @ 01:07
Postet av:

Vil se deg myye på tv fremover,kan du prøve å få til noe slikt..?Please?

23.nov.2006 @ 01:10
Postet av:

Ja Jenny, SYND DET ER SISTE PROGRAM!!

23.nov.2006 @ 01:11
Postet av: Link

Skulle ønske den linken som kom ang nrk hadde dukket opp her så fort listen ble lagt ut,da hadde du kommet blandt toppp fem,garantert.Og det ville vært så fortjent.Du lå som 16 da jeg så den og nå er du nr 13 av 50.Ikke så verst og du har mange gode bak deg,bl.a.Bård:)men ikke bra nok synes jeg....Skulle absolutt vært blandt topp fem,men ser ikke mye på nrk og dette hadde gått meg helt hus forbi..

23.nov.2006 @ 01:20
Postet av:

Masse lykke til på fredag, kommer til å bli et flott show!

23.nov.2006 @ 01:32
Postet av: nysjerrig

Hvor gammel er du egentlig Kristian. Pasert 29 eller...?

23.nov.2006 @ 01:32
Postet av:

Han er 32 (og et halvt:)

23.nov.2006 @ 01:33
Postet av:

Og han er utrolig sjarmerende.
Og flink til å danse.

23.nov.2006 @ 01:42
Postet av: Vil så gjerne se mer av deg

Har så lyst til å tipse alt av tv-stasjoner om deg jeg, men synes du det er dumt?

23.nov.2006 @ 01:58
Postet av: En liten ting

Denne 'en liten ting' du har nevnte,hva er det, kan du røpe noe?

Du må bare lage en kjempemorsom parodi på SVD, du bare mååå! Du kjenner jo all insideinformation. Det vil bli megamorsomt.

Hvis du ikke gjør det kan tv2 sende alle morsomheter og tabber vi ikke har sett under trening og før og eller showet.

Må jo utnytte dette, enten du eller de. Med 750,000 seere tilogmed før finalen bør det være mange intresserte der ute.

Folk vil ha mer av SVD og deg skjønner du, men du begynner kanskje å skjønne det nå, du din morsomme dansemann:-)

23.nov.2006 @ 02:09
Postet av: Tv

Og, det bør gies ut en dvd fra dette årets skal vi danse, det er jo et så kjempepopulært shov. Kan sende de dansene som fikk mest score, da ser vi deg en del, og ellers klipp fra danseskole og andre morsomme klipp dere lager. Du skal mye på tv nå, det er et folkekrav nå.

23.nov.2006 @ 02:15
Postet av: eller

Alternativt sette opp noe i oslo, men da er de jo gjerne bare de i nærområdet som får sett, nei du skal på tv!!!
Vet om mange som er enig i dette.

23.nov.2006 @ 02:18
Postet av: dansefan

Og gjett om du vinner skal vi danse i morgen,det skal jeg love deg.!

23.nov.2006 @ 02:20
Postet av:

Alle fan av kristian stemmer

5 til 26400

23.nov.2006 @ 02:37
Postet av: Kommentarer

Ingen kommentarer fra deg enda gullgutten? Hadde vært interessant å høre hvordan du føler for dansene denne gangen, dere har jo hadde de begge før så det må jo bare bli bra. Men du kommer når du kommer du vet du, helt opp til deg det selvfølgelig. Stor klem
Hadde bare håpet å se noe for det blir litt vanskelig for meg å lese kommentarer og innlegg på en stund antagelig.

23.nov.2006 @ 02:46
Postet av:

Hei vil bare si du er best til å danse med susann kan bli "skummel" hun gir alt hun også
Men håper på deg selvfølgelig!
Og skal stemme :)

23.nov.2006 @ 03:20
Postet av: M

Hva med å lage et matprogram med en helt ennen vinkling enn de andre matprogrammene på tv? Du liker å lage mat, vet jeg... Flink til det å du!!!

23.nov.2006 @ 08:48
Postet av: Franz

Eller du kan lage en dokumentar om badstuemiljøet i Oslo? Problemet er at dersom du hadde kommet inn i en badstue, så hadde vi ikke sluppet deg ut igjen på en god stund...

23.nov.2006 @ 09:15
Postet av: Maia

Kjære Kristian & Alexandra! Jeg har hatt en utrolig fin høst takket være at dere har gledet meg enormt med deres dans og morsomheter på "riksdekkende fjernsyn"! Det blir et veldig savn når det er over. Har heldigvis nøtteprogrammer å se frem til , men der er jo ikke Alexandra, eller kanskje du kan smette henne inn i et innslag?? Hehe.. Lykke,lykke, lykke til på fredag. Fansen skal stemme dere frem til seier! Da kan vi gi tilbake litt for alt du har gitt oss!!! STEM FOLKENS!!!! ;-)

23.nov.2006 @ 09:29
Postet av: Maia

Kristian, jeg må også takke deg for at du har vist oss "bildet" av en utrolig sjarmerende, sympatisk, morsom, omtenksom, grundig, flott mann! Jeg har aldri opplevd maken til hvordan vi som følger med her blir oppvarta. Du skriver lange innholdrike innlegg og svarer på de utroligste spørsmål! All ære til deg!! Tusen Takk!!

23.nov.2006 @ 09:49
Postet av: PIA

Jeg vil gjerne føye meg inn i rekkene over hilsene til deg den fantastiske gutten som har vist så fine sider av seg selv. Du er en ener på alle måter. Kjempeglad i deg vet du.
Og dere vinner!

23.nov.2006 @ 10:11
Postet av: brith

Du er helt fantastisk.
Nå må du ha like stor tro på deg selv at du vinner dette.
Og det gjør dere.
Og takk for en kjempefin periode.

23.nov.2006 @ 10:13
Postet av:

Stem 5 til 26400!!

23.nov.2006 @ 10:13
Postet av:

Tusen takk for alt dere har gitt meg og mange andre i disse ukene.
Det har vært en stor glede.
Og masse lykke til med alt.
Vi stemmer på deg!

Send 5 til 26400.

23.nov.2006 @ 10:15
Postet av: Fan

Du er bare så sjarmerende og flott på alle tenkelige måter.Morsom,kvikk,blid og virker veldig hyggelig.
Blir helt deppa med tanken på at du snart blir borte fra skjermen på en stund.
Men her må det stemmes masse,det skal ihvertfall jeg gjøre.

23.nov.2006 @ 10:21
Postet av:

Du er nydelig og flott og god til å danse.
Tusen takk for alt.

23.nov.2006 @ 10:23
Postet av: berit

Kjære Kristian.
Måtte den beste vinne og det er jo selvfølgelig deg.
Masse lykke til!

23.nov.2006 @ 10:23
Postet av:

Er nok litt forelsket men det er bare fint.Synes du er megafin på alle måter.
Og har levd i en boble med deg.
Takker deg for opplevelsen.

23.nov.2006 @ 10:27
Postet av: Caroline

Uff... Det kommer til å bli trist i morgen etter at Kristian har vunnet SKAL VI DANSE :), for da får vi ikke se han danse mer...

Jeg gleder meg masse til å se deg danse 3 danser, Kristian. Krysser alt jeg har for at det kommer til å gå din vei ;) Og har også stemt på deg denne uka. Håper vi får se noen mer glimt av deg fremover etter du er ferdig med dette, det hadde vært kjempekoselig... Vil savne deg og ditt skjønne vesen veldig mye! Kanskje jeg kan ta meg en tur til Sognsvann for å se et glimt av deg fremover? ;) Hehe... Har allerede begynt å glede meg til julenøtter, for du skal vel være med der? Og Jul i Tøyengata kommer til å bli bra. Masse lykkeønsker og lykkenuss på kinnet for at du har vunnet dansekaka i morgen :) Takk for at du har gjort fredagskvelden til ukas høydepunkt. Skulle ønske jeg fikk være i studio i Nydalen i morgen for å se finalen, men skal se på den på tv i stedet, det er heeelt sikkert.

God klem og varme ønsker til deg

23.nov.2006 @ 12:48
Postet av:

Gleder meg masse til i morgen, ENDELIG er det over!!!

23.nov.2006 @ 13:00
Postet av: Eva

Lykke til i finalen Kristian og Alexandra.
Håper dere vinner, jeg har stemt masse og
skal stemme mer. Dere har vært mine
favoritter hele tiden.

23.nov.2006 @ 13:12
Postet av: Dag

Fy faen jeg er forelska i deg!!!!!!

23.nov.2006 @ 13:41
Postet av:

til alle som skriver her, sjekk side 2
forside, der står det at Trond Harr vet hvem som vinner.

23.nov.2006 @ 13:41
Postet av: Therese

Kjære Kristian og Alexandra!
Masse lykke til i morgen. Håper dere har hatt en god treningsuke og at dansetrinnene sitter som et skudd. Er sikker på at det blir bra uansett og at dere vinner, men det har vi jo visst hele tiden, i hvert fall vi som er her inne.hehe. Jeg gleder meg kjempemasse til i morra kveld, det blir jo litt spennende da. Er det ny koreografi på vals og samba eller er det den samme som da dere danset det sist? Vil samtidig få takke dere begge to for all den flotte underholdningen dere har gitt oss gjennom alle disse ukene.TUSEN HJERTLIG TAKK! Det har vært veldig morro å følge dere. Det blir litt trist nå som det er ferdig,men samtidig kan det vel hende det skal bli litt godt å få noe annet å konsentrere seg om. Det blir vel godt med noen dansefrie dager,Kristian.
Til deg Alexandra,masse lykke til i VM i helga, det blir vel spennende det og. Og så får vi håpe Kristian kan holde oss oppdatert om hvordan det går.
Lykke til!
Klem

23.nov.2006 @ 14:15
Postet av:

Til Kristian og Alexsandra tusen takk for all den flotte dansen me har fått sett gjennom dette programet dere har vore FANTASTISKE !!Gleder oss til i morgon , alla må stemme nr 5 26400 da får vi vel ein seiersdans til slutt! ALEXANDRA LYKKETIL I VM!!!!!

23.nov.2006 @ 15:06
Postet av: plingvild

lykke til. heier på deg jeg, og er ganske sikker på at du vinner. uansett er 2.plass en super plassering:):) og vel fortjent..blir pause i eksamenslesingen for å se på finalen. heia heia!! krysser fingrer og tær

23.nov.2006 @ 15:33
Postet av: plingvild

og med du mener jeg begge to egentli:)

23.nov.2006 @ 15:34
Postet av: Caroline

Heihei:)

Til du som lurte hvor jeg var i går:
Var hos kusina mi, på skolen, og internetten min funka ikke:P hehe.....Så jeg var ganske desperat nå!

Igjen: Utrolig hyggelig å høre at du synes jeg er et godt eksempel:) hehe..

Har verva noen til ja:) Håper virker de vinner altså!!!!!

Forresten, Kristian kom tre timer for sent på trening. Klokken 1 kom han:P Ble vist på danseskolen;)

23.nov.2006 @ 15:51
Postet av: Caroline

En ting til: Trond Harr sier at det ikke er noen overraskelse hvem som kommer til å vinne:)

MEN: På side2 stod det jo også at den danske håndballspilleren vant danske Skal vi danse, og at hun slo han som hadde vært favoritt hele veien. Han hadde fått flest tiere.....Nå ER jeg nervøs for i morgen! Men Kristian og Alexandra fortjener mest å vinne! 9 tiere tilsammen, og de får sikkert flere i morgen! Susann har jo bare to tiere!

23.nov.2006 @ 16:02
Postet av: Toril

Hei Kristian.
En stund siden jeg har skrivi,nå.Folk har allerede begynt å takke deg,for alt det fine som har vært,og for alt det fine du har gjort.Såå trist at alt er over snart.Du har vært et lyspungt for mange.Ihvertfall for meg.Tårene har allerede begynt å trille... Takk for god underholdning da,Kristian.LYKKE TIL IMORRA da,sjarmtrollet våres. Klem fra meg,Toril

23.nov.2006 @ 17:11
Postet av:

Hei kjære dere to.
Dette vinner dere og veldig lykke til.
Takk for alt.

23.nov.2006 @ 17:30
Postet av: fan

Jeg tror dere vinner men uansett vil jeg si hvor stor pris jeg har satt på å følge deg disse ukene.
Det har vært en stor opplevelse!
Igjen takk.

23.nov.2006 @ 17:31
Postet av:

Veldig lykke til!

23.nov.2006 @ 17:32
Postet av: Stem

Stem 5 til 26400 alle sammen.
Vis ham vår takknemlighet.

23.nov.2006 @ 17:32
Postet av:

Det har vært en STOR opplevelse å bli litt kjent med deg de siste par måneder.
Du er helt fantastisk nydelig og flink!
Glad i deg!

23.nov.2006 @ 17:33
Postet av: anne

Du er en flott mann og en stor personlighet. Og danser som en gud...
Utrolig morsom og kvikk er du også.

23.nov.2006 @ 17:34
Postet av:

Norges morsomste mann og norges nydeligste gutt :-)

23.nov.2006 @ 17:34
Postet av: ine

Mange klemmer og gode ønsker til deg og dere. Takk takk.

23.nov.2006 @ 17:35
Postet av:

Kjæreste gutten :-)

23.nov.2006 @ 17:38
Postet av:

Veldig lykke til dere.
Og DERE VINNER.

23.nov.2006 @ 17:40
Postet av: Mille

Vil gjerne takke for en stor opplevelse!!! Dette har vært en flott høst og takker deg for det.

23.nov.2006 @ 17:41
Postet av:

Stem 5 til 26400!!!!!!!!!!!!

23.nov.2006 @ 17:41
Postet av: Helene S

Masse masse lykke til i morgen!!=)
Skal stemme masse på dere=D
Klem

23.nov.2006 @ 18:32
Postet av:

Hei Kristian og Alexandra.
Ønsker dere lykke til i morgen kveld

23.nov.2006 @ 18:38
Postet av: Caroline

Heisann!:)

Det er ikke noen som tilfeldigvis har abbonement på tv2 web tv, og som har lyst til å la meg låne passordet og brukernavnet deres? Jeg var ikke så fan av Kristian og Skal vi danse på starten av programmet skjønner dere, og derfor har jeg ikke fått med meg de første dansene til han og Alexandra.....:( Og det er jo krise! Har sett dem, men ikke så nøye liksom! Er det noen som kan være så snille, og låne meg det? Så send meg en mail da vel:)

clw_1991_3@hotmail.com

Takk på forhånd:D

Klem Caroline

23.nov.2006 @ 18:43
Postet av: Caroline

Forresten: Ikke glem å stemme:)

23.nov.2006 @ 18:47
Postet av: =)

LYKKE TIL I MORRA!
HUSK Å STEMME!! :-)
gleder meg til å få se deg på skjermen i morgen... hadde vert kult om dere hadde vært på senkveld den kvelden og :P
hehe. men jeg ønsker deg ALT GODT i morgen og videre! :)

23.nov.2006 @ 19:45
Postet av: Frk BK

Tror tv2 kunne tjent litt penger på å lage dvd av årets Skal vi danse :) Hadde jo vært veeeldig kjekt å hatt da, sant?

I morgen kommer til å bli ekstremt spennende og litt vemodig, hva skal man kose seg med på fredagskveldene nå?

Mormor ringte forresten her om dagen for å fortelle at nå heiet hun også på "den mannen", og bestefar også for han hadde medfølelse for at "han mannen må jo føre dama", og den oppgaven visste han alt om, så selv om de har større kjennskap til Susann går de for Kristian Ødegård :)
Håper alle eldre tenker sånn :)

Kristian: er foreldrene dine skilt?

23.nov.2006 @ 19:54
Postet av: Caroline

Fru BK: Be mormoren og morfaren din stemme da;)

23.nov.2006 @ 19:59
Postet av: Eva

Til Kristian og Alexandra.

Tusen takk for flott underholding på
fredagskveldene i høst. SVD hadde ikke
vært det samme uten dere. Hva blir
fredagen uten dere.
Ønsker dere masse lykke til i morgen.

23.nov.2006 @ 20:01
Postet av: seriøst.....?!?!

"Tårene har allerede begynt å trille... "
WTF!!! jada.... Tar en dette så alvorlig, at en griner... Dette er et underholdningsprogram, hvor mannen har danset og underholdt. Og folk skriver her at de er glad i han, forelsket og griner fordi det er over. Nesten verre enn da Take That ble oppløst for x ant. år siden jo. Skal det måttes opprette krisetelefoner?! Come on poeple, take it for what it is, entertainment....

23.nov.2006 @ 20:17
Postet av: Til Caroline

Hehe. Tror nok ingen burde LÅNE bort brukernavn og passord gitt, lite som er mer fy-fy enn det. Du kan jo kjøpe abonnement selv.. Koster ikke mye har jeg hørt.

23.nov.2006 @ 20:41
Postet av:

Bruk 30 kr mindre på å stemme (det burde jeg kanskje ikke si), så kan du kjøpe et ukes-kort med mobilen. ;)

23.nov.2006 @ 21:11
Postet av: Caroline

Hehe, nei:P Beklager at jeg spurte altså:P men hadde så lyst til å se det:) Er det noen som har klipp fra da Kristian og Alexandra danset rumba og jive, første gang, da? Og engelsk vals første gang?
Nei, jeg vil heller stemme jeg:)

23.nov.2006 @ 21:32
Postet av: Kristine1

Bare knappe 10 timer igjen!!! Begynner å bli spent selv jeg!

MASSE LYKKE TIL I MORGEN!! ;-)

23.nov.2006 @ 21:36
Postet av: Caroline

Ikke ti timer igjen Kristine1:P hehe...Ti timer til det er tolv timer igjen:P 22 timer altså!

23.nov.2006 @ 21:42
Postet av: Caroline

Har fått noen flere til å stemme:) hehe

23.nov.2006 @ 21:52
Postet av: Bergensjente

Hei Kristian!
Gleder meg veldig mye til fredagens finale....det blir nok helt topp...Ukens høydepunkt...Synd "danseboblen" snart sprekker......Men det har vært noen kjekke uker, takk for strålende underholdning.
Håper også at vi ser mer til danseren Kristian fremover.
Tvi, tvi til dere begge.

Klem

23.nov.2006 @ 21:58
Postet av: -L-

Gode Herr Ø!
Ha masse lukka til i morgon. Måtte den beste danse... eller vinne... eller koss va da dere no igjen?!?
Uansett, alt godt!
Have fun and behave ;)
Vh,
-L- :)

23.nov.2006 @ 22:00
Postet av: Caroline

Hvem her skal egentlig stemme i morgen?
:) hehe.....Jeg i hvertfall:D

23.nov.2006 @ 22:05
Postet av: Caroline

Vi må ikke tenke at alle andre stemmer! Stem som bare det!:) Leste jo at det var en håndballstjerne som vant danske Skal vi danse, og hun hadde ikke vært favoritt. Hun slo ut favoritten!

Christina Roslyng, som har vunnet OL, EM-gull med det danske håndball-landslaget, slo til i fredagens finale. Sammen med partneren Steen Lund danket de ut sangeren Simon Mathew og hans dansepartner Viktoria Franova.

- Gjennom hele programmet har Simon og Viktoria vært best på dansegulvet, og det har også avspeilet seg i dommernes vurdering. Hvis parene kun skulle vurderes på dansen, hadde vi sikkert ikke engang nådd semifinalen, sier Roslyng til Ekstra Bladet.

Vi må ikke la det skje i morgen! Kristian og Alexandra MÅ vinne!

23.nov.2006 @ 22:38
Postet av:

Jeg skal stemme masse!

23.nov.2006 @ 22:40
Postet av: fan

Masse lykke til i morgen.
Stor klem

23.nov.2006 @ 22:41
Postet av:

Vi lar ikke det skje nei :-)
Helt klart ikke.
Stem masse!

23.nov.2006 @ 22:42
Postet av:

Lykke til så mye.
Krysser fingre og tær for dere.

23.nov.2006 @ 22:43
Postet av: Kristine1

Ooops...! Tenkte litt feil kan man si...

23.nov.2006 @ 22:43
Postet av: HILDE

DERE VINNER!!!!!!!!!!!

23.nov.2006 @ 22:43
Postet av: Huring

Hei Kristian og alle dere andre.
Ser på kalenderen at Kristian har lagt inn noe ang siste treningsdag på dansefabrikken i går. Jeg får ikke åpnet den. Er det bare meg og min pc, eller er det fler her med samme problemet?
Lykke til Kristian og Alexandra. Jeg stemmer selvfølgelig på dere.

23.nov.2006 @ 23:04
Postet av: Helene

Til Huring:
Jeg fikk heller ikke åpnet det ang. siste treningsdag.

Ellers Kristian og Alexandra; tvi tvi til dere begge i morgen kveld og til Alexandra på lørdag! Glad dere valgte sambaen og Greased Lightning - jeg gleder meg! Dette går veien, og det blir nok en del telefoner til nummer 82949105 kjenner jeg meg selv rett.

23.nov.2006 @ 23:25
Postet av: Kristine1

Til Huring:
Jeg får heller ikke opp den siste posten! ;-(

Gleder meg til å se sambaen, og de andre dansene også, selvfølgelig!

24.nov.2006 @ 00:14
Postet av: katti

Sover du aldri du? Lykke til videre og måtte den beste vinne : )

24.nov.2006 @ 09:17
Postet av: Mads, Ida og Vilde

Hei Kristian!
Tipper du vinner rått i dag.
Forresten, takk for besøket i går!

Hilsen Mads, Ida og Vilde!

24.nov.2006 @ 20:24
Postet av: majann

Dere vant! Gratulerer så masse med det! Dere var rett og slett fantastiske begge to! Det krever mye å bli en god fører på så kort til Kristian. All ære til deg for det!!! :)

Fortsett å danse, jeg kjenner jeg fikk lyst til å begynne å danse igjen! :)

24.nov.2006 @ 23:16
URL: http://nattprinsessa.blogspot.com
Postet av: fra heiten til heiten

kristian du er heit, men hva med å få tilbake sjegget? da er du nemli enda heitere;)

25.nov.2006 @ 16:19
Postet av: hanne

hei! Gratulerer så mye!!! =) =D

heide masse på dere! Dritgode alså! Fortjente det så sinnsygt masse! Du er rå Kristian! [dritbra humor;O)]
Stå på...

Hilsen hanne

25.nov.2006 @ 16:21
Postet av:

Skjegget kommer tilbake nå når de er ferdig med standarddanser eller dvs ferdig med alt ... Hulk hulk så trist ...
Men du er nydelig uten også skjegg også altså :P
Alt kler den smukke!

26.nov.2006 @ 03:44
Postet av: caroline og susann

hei

26.nov.2006 @ 13:42
Postet av: susann og caroline

Du har blit kjempe
flink til og danse

26.nov.2006 @ 13:45
Postet av: Therese

hei hei så morro å lese deres blogg:)
jeg lurte på om dere hvet et sted hvor jeg kan ha gleden av å se de to siste dansene dere danset i finalen på fredag de var knall brae og mye show:)
men på side2 koster det så mye penger;( så lurte på om dere viste om et sted jeg kan laste ned eller ha gleden av å se dere danse gratis=) stoooor klem fra meg

26.nov.2006 @ 16:00
Postet av:

akk så vemodig at det er over... uff og uff... og tusen takk for alt ...

27.nov.2006 @ 08:08
Postet av: Anette

love u :)

27.nov.2006 @ 18:44
Postet av:

me too ..

27.nov.2006 @ 19:06
Postet av: Karin

Håper de bare har det "gøy" hvis det er tilfelle da, og at det ikke er noe alvorlig på gang, da vært eg jammen skræmt...

28.nov.2006 @ 05:12
Postet av: Hege-Eileen

GRATTIS med seieren...begge to!!!!

PS: Du og Aleksandra er bare såååååå nydelige sammen....

30.nov.2006 @ 02:28
Postet av:

Tiden vil vise om det var noe i ryktene og håper det i såfall bare blir litt akrobatikk og ikke noe varig..Tone er søt og sexy men veldig umoden,og det tror jeg kristian vil gå fort lei av.Håper jeg da..

01.des.2006 @ 02:57
Postet av:

Men uansett er du jo en skjønn kar og skjønner godt at også tone faller for deg, det har vi jo gjort alle her inne.

Men det var et litt uventet "valg" av deg i såfall, finnes jo så mange søte jenter å velge og vrake i som fortsatt ikke er tenåring men litt modnere og kanskje noen år eldre?

Men er selvfølgelig helt opp til deg vet du :O

01.des.2006 @ 03:03
Postet av: Mariann

Det jeg kom inn for å si før jeg begynte å lese noen kommentarer er at det var et nydelig antrekk i tangoen og nydelig danset.
Jiveen var utrolig morsom og gikk kjempebra, flott underholdning - selv om du dog ikke likte den skjorten ;)

01.des.2006 @ 03:08
Postet av:

Du vant kristian, du vant! Er du glad for det?

03.des.2006 @ 03:04
Postet av: Line

Det var bare helt utrolig dansing i dette programmet over, helt strålende!
Tangoen var estetisk vakker og jiven råbra og morsom. Begge flotte på hver sin måte! Er så glad dere vant hele sulamitten så overlegent men skulle egentlig bare mangle!!

04.des.2006 @ 02:16
Postet av:

Nydelig var begge dansene.

04.des.2006 @ 02:21
Postet av: Silje

Dere er så utrolig flinke i dette programmet, begge dansene var bare helt utrolig!!

09.des.2006 @ 20:19
Postet av:

Dere var utrolig bra i begge disse dansene Kristian og Alexandra!

09.des.2006 @ 23:15
Postet av: Tine

Jeg synes dette programmet var en av de beste med dere, men alle programmene var veldig bra.

24.des.2006 @ 05:46
Postet av:

Begge dansene var helt suverene!

24.des.2006 @ 13:08
Postet av:

to meeeeeget imponerende danser på en kveld,en av de beste programmene dette.

25.des.2006 @ 06:46
Postet av:

GRATULERER

25.des.2006 @ 06:52
Postet av:

Meget bra danset igjen...!

26.des.2006 @ 02:24
Postet av:

Hva heter den låten dere danset tango til? Finner det kanskje på forrige innlegg? Veldig fin tangolåt som passet glimrende.

26.des.2006 @ 06:58
Postet av:

ÅÅÅÅ, SVD OG DU VAR SÅ FLOTT!

27.des.2006 @ 21:01
Postet av:

Supert jobbet Kristian - i absolutt alle dansene!

30.des.2006 @ 03:59
Postet av:

Nydelig tango og flott jive!!!!!

30.des.2006 @ 04:10
Postet av:

elegant tango og morsom jive

31.des.2006 @ 02:54
Postet av:

Dette programmet var en av de beste, helt utrolig bra dette også!! Gjett om dere var overlegne hele veien da ...!!

13.jan.2007 @ 03:48
Postet av:

Susann ga deg god konkurranse slik at det ikke ble noen walkover som mange trodde det ville bli. Men dere var absolutt best!!

13.jan.2007 @ 21:48
Postet av:

TEST

26.feb.2007 @ 21:24
Postet av:

TEST

26.feb.2007 @ 21:32
Postet av:

TEST

26.feb.2007 @ 21:32
Postet av:

TEST

26.feb.2007 @ 21:35
Postet av:

TEST

26.feb.2007 @ 21:36
Postet av:

Hei, bare tester gang på gang ;P

27.feb.2007 @ 00:33
Postet av:

Sorry altså, men ingen av meldingene var synlige isted, alt hang og skar seg, men nå er alle synlige!

27.feb.2007 @ 00:35
Postet av:

Hei, kristian god-gutten, nå må jeg snart skjerpe meg og slutte å se på Skal vi danse. Komme seg litt videre kanskje? Men det var et såååå suverent program, kommer nesten ikke over det :-)

Har aldri vært så opphengt i noe program noen gang, ikke bra dette...

07.mar.2007 @ 23:14
Postet av:

Hei goingen =)

23.mar.2007 @ 18:44
Postet av:

toitoi :=)

25.mar.2007 @ 05:18
Postet av:

Kommer ikke inn på det siste innlegget!!!

10.apr.2007 @ 18:13
Postet av:

Eller kommer inn, men det som blir skrevet kommer ikke frem på siden!!

10.apr.2007 @ 18:13
Postet av:

Eller kommer inn, men det som blir skrevet kommer ikke frem på siden!!

10.apr.2007 @ 18:13
Postet av:

Eller kommer inn, men det som blir skrevet kommer ikke frem på siden!!

10.apr.2007 @ 18:13
Postet av:

Test

10.apr.2007 @ 22:43

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/2787643
hits