10+9+9+10... Tusen takk! Nå skal ballene frem!

Det var veldig som vi ble overøst med gode ord og poeng fra dommerne denne gangen. To 10'ere var veldig, veldig morsomt å få. Om de var fullt fortjent er jeg litt usikker på i og med at jeg glemte trinn og var litt ute av dansen et par steder. Men jeg skal kanskje ikke si sånt - det gikk jo veldig bra, og vi er superfornøyd med fredagens resultat. Jeg må dessuten berømme min fantastiske danselærer for å ha nådd et av målene hun satte seg: "Vi SKAL vinne sambaen hvis vi kommer så langt", sa hun for nesten to måneder siden.

poserer
Veldig fornøyde dansekompiser poserer for pressen etter 38 av 40 mulige sambapoeng.


Autograf
Tommy ville så veldig gjerne ha autografen min etter sending på fredag. Damen i rødt i bakgrunnen er Ingerid Medhus, pressesjef i den konkurrerende tv-kanalen TVNorge. Hun har jeg faktisk forsøkt å danse med på en av TVNorges fester for et par år siden. Jeg er lei for å si det, men jeg tror at hun hadde kommet på førsteplass i "Skal vi downse". Hun skylder rytmesans. Men er veldig hyggelig, da...

Snim
Min bror og jeg etter sending sist fredag (jeg ser utrolig giftig ut her). Han heter forresten Lasse Ødegård, og har nøyaktig samme navn som en av norges mest meritterte mannlige dansere gjennom tidene. Danseren Lasse Ødegaard vant VM i standarddans så sent som i 1990, med sin partner Laila Kragebøl.

Hadet til Eirik og Therese
Det er alltid trist at noen må forlate konkurransen, for alle bidrar med "sitt", både i programmet og sosialt sett. Og Eirik og Therese må ha vært det blideste og mest hardtarbeidende paret av alle. Men nå måtte de altså ut, og "Skal vi danse" har mistet to av sine aller mest markante profiler. Det er synd for seerne, og synd for oss. Eirik dro kanskje ikke gjennomsnittet på dansekvaliteten i programmet nevneverdig opp, men at gjennomsnitts-IQ'en på deltakerne har falt dramatisk etter at han gikk ut, er det ingen tvil om. For en smart og morsom fyr! Tror at Bettan, Tone, Susann, Trude, Steffen og jeg har like mye IQ til sammen som han har alene.

Paso Doble neste - ballene frem!
Neste fredag skal alle danse forskjellige danser. Alexandra og jeg skal danse Paso Doble til "Viva España". Susann har chachacha, Tone har tango, Steffen har slowfox, Trude har quickstep og Elisabeth har jive. Det blir litt rart å ikke ha noen å sammenlikne seg med, på en måte. Jeg trodde Paso Doble skulle være relativt enkelt, men etter første trening må jeg nok en gang innse at alle danser har sine utfordringer. Og ballene skal FREM, sier Alexandra hele tiden. Snart drar jeg dem ut av buksesmekken hvis hun fortsetter å mase sånn. Da kan hun i hvert fall ikke klage... Og ikke Trond Harr heller.

Kommentarer:
Postet av:

Hehe, hadde på følelsen at noe ville komme her litt sent og joda, der var han, den giftige :)

23.okt.2006 @ 04:51
Postet av:

Og natteglade og selvfølgelig skjønne Kristian, "den gutten altså" ....

23.okt.2006 @ 04:53
Postet av: Godjenta

Så flotte bilder da, du er jo bare skjønn da, som jeg har sagt hele tiden, enda mer skjønn om mulig på disse bildene! Nå blir det mange glade damer med hyggelige kommentarer her i morgen! Tror nok det kommer til å gå kjempebra igjen til fredag dansegutten :-)
Som du skjønner har du fått en herskare med beundrere som har fått øynene opp for dansekvaliteter og mange andre enda viktigere kvaliteter!!! Stor klem fra en av mange fans ;)

23.okt.2006 @ 05:04
Postet av: Sangria

Oi, er du oppe hele natta, eller står du bare veeeeeldig tidlig opp? Har nettopp fått med meg at de fleste blogg-innleggene dine er postet like før kl. 05.00! Jeg har en mistanke... ;-)

Tusen takk for kjempeunderholdning på fredagskveldene, Kristian. Du er desidert ukens høydepunkt på tv! Har hatt sans for deg helt siden du stjal showet i Nissene på låven som den perfekte realityshow-verten. Bortsett fra at utseendet ikke stemte, var jo innholdet, stemmen og måten å frasere på en fantastisk parodi på Christer Falck.

Så utrolig kjekt å se deg 'blomstre opp' på en annen arena også, du hadde helt klart hatt en framtid som danser om du hadde gått inn for det, rytmen og kroppsbeherskelsen din er helt rå! Om det finnes rettferdighet her i verden, så vinner du dette. Bettan er god, men du er bedre, og det har folk heldigvis endelig begynt å få øynene opp for. Gleder meg til å se hva du kan gjøre i Paso Doble. Synd at Steffen har knabba ideen med å rive opp skjorta, da! ;-)

Stå på videre, skjønne Kristian! xxx

23.okt.2006 @ 09:16
Postet av: Felicia

Fortsett å være giftig du, Kristian. Det liker vi veeeeldig godt. Kanskje du da kan nå f.eks. 200 kommentarer i bloggen?

23.okt.2006 @ 09:18
Postet av: Marit

Disse bildene likte vi! Gleder meg til helga igjen, ukas store høydepunkt!

23.okt.2006 @ 09:26
Postet av: Nygift

Mannen min må bare finne seg i å "stå på vent" i disse dager! Unnskyld språket, men fy dæven for en herlig kropp du har! Sjelden å se en så komplett mann; du har jo alt, du! Hardtarbeidende, intens, morsom og romantisk... Sukk...

23.okt.2006 @ 09:29
Postet av: Også nygift

Jaja. har vel tenkt i de baner jeg også...

23.okt.2006 @ 09:34
Postet av: Eivind

Fy faen for en deilig kropp du har... Men har skjønt at du spiller på feil lag :(
Men broren din var jo småsnasen han også. Er han single? Er det muligheter der?

23.okt.2006 @ 10:05
Postet av: Jentebeundrer... ;)

Vil bare si at du er helt rå og se på!! Du gir alt kveld etter kveld, det er sånn det skal gjøres - ta den helt ut og være tilstede! Og den "blusen" du snakket om var jo kledelig da, da kan seerne se hvor bra du danser når du har trange klær på! Min stemme går til deg,- du komme te å toppa heile driten! Det fortjener du. Hadde ikke takket nei til en dans med skjønne deg nei... ;)

23.okt.2006 @ 10:43
Postet av: meg

Sover du egentlig noe i det hele tatt? Ser at bildene og kommentarene ble lagt ut ganske sent natt til mandag. Grattis med superbra dansing på fredag!

23.okt.2006 @ 11:37
Postet av: gry-malin myrland

Hei.
Ville bare gratulere deg og dansemakkeren med nok en flott forestilling. Dere fortjente virkelig de poengene dere fikk. fortsett slik du gjør nå og dere vil nå langt. Lykke til til dere begge i neste show.

23.okt.2006 @ 12:26
Postet av: Marianne

Godt jobba Krrrristian!! Du har liksom blitt hele norges Go'gutt No. 1 ass.. Liker det giftige blikket ditt.. Mer av det.. OG vi vil fremdeles ha trrrange bukser og gjerne gjennomsiktige bluser.. Du rrrrrrrrrrrrrrrrrrruler!!!

23.okt.2006 @ 13:21
Postet av: beundrer

Du og Alexandra er kjempeflinke til å danse! Lykke til på fredag. Jeg heier på dere! Siden du får så mange hilsener fra forelska småjenter skal jeg ikke skrive noe om ditt vakre utseende (hehe), men kjekk kar han bror din da!

23.okt.2006 @ 13:25
Postet av: Vilde

Kan du komme og danse for oss på skolen?

23.okt.2006 @ 14:25
Postet av: Fru BK

Dans er diggedigg altså!Heier på deg, som tusen andre jenter kan d se ut som :) Stå på, husk å øv på ansiktsuttrykk og ikke spis opp underleppa mens du danser! :p

23.okt.2006 @ 14:27
Postet av: Jen

Du og Alexandra er så flinke sammen. Du må jo være et naturtalent da! Kunne du noen dansesteg fra før eller?
Så i en tidligere kommentar at du har bursdag 12 april, det har jeg også! En fantastisk dato å ha bursdag på! Får man lov til å spørre hvor gammel du er? Fylte selv 30 i år og det var litt skummelt.
Ønsker deg lykke til videre og håper at du og Alexandra vinner!
Klem

23.okt.2006 @ 15:18
Postet av: Kristine

Dere er definitivt mine favoritter!!! Dansen deres på fredag var bare helt rå!!! ;-) Og korrografien passa så bra til sangen. Får sååå lyst til å lære meg å danse når jeg ser på dere!!! :-) Du kan vel ikke ta et privat dansekurs med meg, Kristian? ;-) Heier på deg, håper du kommer til finalen, du er BEST!!

23.okt.2006 @ 15:45
Postet av: Miss X

10-erne var sikkert greie nok. Det var nok ved de svake 9-erne du så konsekvensene av - og ble nådeløst straffet for - at du "glemte trinn og var litt ute av dansen et par steder". Nå så jeg ikke dette selv, men jeg går sterkt ut fra at disse feilene lyste lang vei, og at publikum trakk et felles, sjokkert sukk. I ren fortvilelse, naturligvis.

På den annen side er det selvfølgelig fint at selv enkel underholdning kan være uforskammet dyp og representere livet som helhet. For på det store dansegulvet hender det noen ganger at JEG glemmer et par trinn, og... ja, faktisk er litt ute av dansen. Ihvertfall litt ute av takt, om ikke annet. Heldigvis.

Fortsatt god dag...og dans.

23.okt.2006 @ 16:01
Postet av: Sara

Kjempe gøy å se deg danse, var først overbevist om at det hele var preget av volsom ironi men har begynt å tvile.Er det ekte danse glede?

23.okt.2006 @ 16:08
Postet av: Trønderjente

Du er uten tvil den store favoritten. Så jeg håper du knuser alle!!!

Dessuten er det jo mye vanskeligere å være mann i denne konkurransen, ettersom dere faktisk skal føre. Så du gjør derfor en dobbelt så bra jobb!

Det hjelper jo selvfølgelig at du er en sinnsykt kjekk mann!

Lykke til videre!

23.okt.2006 @ 17:59
Postet av: Anne

Hei Kristian!
Jeg er ledig for en date. Er du?;)
Ser jeg ikke er alene om det, men du skal få noe av meg, som jeg tror du kommer til å like. Verdt et forsøk, eller hva?;)

23.okt.2006 @ 18:10
Postet av: sofie

hallo i luken Kristian!vet du hvilken virkning du har på meg?blir helt mo i knærne hver gang jeg ser deg..sukk..gleder meg til å se deg på sending.kunne kanskje sendt meg et lite slengkyss på direkten?kanskje litt mye å forlange,men så er jo du full av suprises også da.da skal jeg følge spent med på fredag..;)

23.okt.2006 @ 19:17
Postet av: Marte

Du er så sinnsykt flink til å danse du;)

23.okt.2006 @ 20:28
Postet av: Eva

Håper dere vinner, brukte opp hele kontantkortet med å stemme på dere på fredag. 150 kr.

23.okt.2006 @ 21:16
Postet av: Kristina

Hei...
Føler meg ganske gal akkurat nå... som sender en mld til deg...for dette har jeg aldri gjort før:-)fantastisk imponert over personligheten din og dine utrolige danseferdigheter. Skulle virkelig gjerne fått kontakt med deg men ser det er mange i samme kø;-)er jo ikke langt fra Larvik til Oslo og april barn er vi begge to!

Postet av: Velkommen

i klubben :) Her er vi mange gale! Og alle er vi gale etter Kristian. Må skjerpe meg selv jeg, for har hengt meg helt opp og leser alt jeg kan finne, og det er ikke mye bortsett fra her inne da :) Er egentlig for gammel til dette her, og har aldri vært sånn tidligere, skjønner egentlig ingen ting. I natt f.eks var jeg innom flere ganger for å se etter ny blogg, og ble belønnet stort :)

23.okt.2006 @ 22:35
Postet av:

Hei kjære :)

23.okt.2006 @ 23:02
Postet av: Hehe

vi gleder oss til fredag!!!!!

23.okt.2006 @ 23:31
Postet av: Hei på deg

Tenkt noe på at du kommer til å vinne dette da? For det er heeelt sikkert! Er det nervepirrende å være der ute på gulvet foran hundretusenvis av folk i stuene sine? Du er så skjønn at ikke bare de unge men også voksne damer går helt av hengslene :) Smask

23.okt.2006 @ 23:39
Postet av: Petra

Du blir litt overøst av gode ord her inne også da, ikke bare fra dommerne :))))

23.okt.2006 @ 23:50
Postet av:

Heihei søten

24.okt.2006 @ 00:07
Postet av:

ooooo

24.okt.2006 @ 00:08
Postet av:

mmmmmmmmmm

24.okt.2006 @ 00:15
Postet av: Comments

Det første jeg la merke til med deg var faktisk stemmen din i nissene på låven, den er flott! I tillegg til at du var råkjekk i bundaden :))))) Nå husker jeg ikke om du hadde skjegg der, nei? Og ikke husker jeg hvor mange år det er siden heller ... men noen ... Gler meg til fredag!! Du er kjempeflink!!

24.okt.2006 @ 00:19
Postet av: Mauritius

Bare tygg på den søte underleppen din du, her står vi i kø for å hjelpe deg hvis du trenger det ;-))

24.okt.2006 @ 00:25
Postet av: Gudinne

Er du oppe i natt også tro? Jobber dere mye om nettene, eller er det andre ting, hehe. Men du har jo flere jobber på gang samtidig med dette, så døgnet har vel for få timer for deg også *S*

24.okt.2006 @ 01:02
Postet av:

sukk

24.okt.2006 @ 01:05
Postet av:

hmmmm

24.okt.2006 @ 01:18
Postet av:

hmmmm

24.okt.2006 @ 01:18
Postet av:

hmmmm

24.okt.2006 @ 01:19
Postet av:

Natta, sov godt

24.okt.2006 @ 01:23
Postet av:

Hei kjekken, du har dansekropp!

24.okt.2006 @ 01:33
Postet av: Undrer

Er det alltid full fest etter at showet er over? Går dere rett på byen? Antar dere skifter til sivil :))

24.okt.2006 @ 01:48
Postet av: blingbling

xxxx Suss og klem til dansegutten

24.okt.2006 @ 02:04
Postet av: Håper det kommer et lite

pip fra deg i løpet av uken også, at vi ikke må vente helt til fredag!

24.okt.2006 @ 02:08
Postet av: Du?

Har du hjemmeside?

24.okt.2006 @ 02:16
Postet av:

hot

24.okt.2006 @ 02:16
Postet av:

hot

24.okt.2006 @ 02:17
Postet av:

hot

24.okt.2006 @ 02:17
Postet av: Liten kommentar

Ny rangering, steffen går ut neste gang, deretter er det veldig usikkert ... Nå er både Susann, Elisabeth, Trude og Tone ganske flinke ... Du har merket det at det er bare du igjen av gutta da ;-) Men du vinner. Elisabeth på andre hvis hun fortsetter som på fredag. Kommer til å bli tett mellom damene, men du står igjen til slutt. Kan du vedde på deg selv på disse bettingselskapene?

24.okt.2006 @ 02:28
Postet av: Please

gi en liten kommentar på hvem du har som favoritt nå, bortsett fra deg selv :) Etter at Ingar gikk ut. Hvem tror du av jentene kommer til å komme høyt opp, du med litt insideinformation, hehe

24.okt.2006 @ 02:30
Postet av: Min kommentar

susann; vært jevnt god men ødela for helhetsinntrykket med en litt oppgitt fjes forrige gang, men det kommer ikke tilbake, ever.
elisabeth; vært litt kjedelig men flink, men fredag var hun veldig kvikk og flott med den lilla parykken, tror det gjorde susen jeg!
trude; kommer seg nå, og har i tillegg et stort smil og sjarm
tone; festlig innslag men hun må danse standard for å ha de største muligene og for å gjøre det best, jiven var frisk og glad fra hennes side også forresten.
Så dette kommer til å bli tett utover nå.
Men altså, du kommer i finalen og vinner overlegent! Skal nok alle vi beunderinner/anner å sørge for! Keep us updated in this blogg så er det garantert. Jo mer du er her jo flere stemmer får du av meg og maaaaaaaange med meg!

24.okt.2006 @ 02:40
Postet av:

sussebass du er god, som en søt karamell

24.okt.2006 @ 02:53
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Hallo!
Nok en gang takk for alle hyggelige og morsomme kommentarer i bloggen min. Og siden dere er så snile, så får vel jeg prøve å være snill ved å svare på noen av kommentarene ovenfor:

Til "Sangria" (om å være oppe sent):
Ja, det er helt riktig at de fleste bloggeinnleggene mine er postet sent om natta, nesten på morgenkvisten. Og det er fordi jeg ikke har lagt meg, ikke fordi jeg står opp tidlig. Eller, jeg må jo det også av og til, men har ikke noe problem med å legge meg 5 og stå opp i 9-10 tiden. Jeg har lakenskrekk... er ikke så veldig glad i å sove - til det er det alt for mange ting jeg har lyst til å gjøre i våken tilstand.

Til "Eivind" (om hvilket lag jeg spiller på):
At jeg spiller på feil lag? Vel... det er vel ikke noe som heter riktig eller feil lag. Men jeg spiller nå engang på "mitt" - altså de som liker jenter. Du kaller broren min småsnasen... jaja... det skal jeg bringe videre. Han er ikke single, og spiller på samme lag som meg.

Til "Jen" (om bursdag):
Ja, 12. april er en fin dag. Jeg fylte 32 sist. Synes ikke det var så skummelt. For hvert år jeg blir eldre, tenker jeg at jeg ikke ville vært en dag yngre!

Til "Sara" (om ironi):
Jeg skjønner godt at du i starten kanskje tenkte at jeg var ironisk på dansegulvet, iom at det meste jeg har gjort tidligere har hatt et snev av ironi over seg. Men det er ikke ironi i det hele tatt, det er et redelig forsøk på å danse så bra som mulig. Det er jo også første gang jeg er meg selv (som meg selv) i et tv-program. Tror det hadde skint gjennom veldig tydelig hvis jeg hadde vært med i programmet på "tull".

Til "Eva":
Oj - har du brukt 150 kroner på å stemme!?? Det var da veldig mye. Jeg kan ikke annet enn å si tusenmillioner takk! Men det er jo nå at seerstemmene virkelig begynner å telle, når vi nå bare er seks igjen. F eks er en tredjeplass fra dommerne, som for et par uker siden kunne anses som "safe" til å komme videre, nå plutselig blitt en plass i faresonen. Dette blir spennende.

Til "Hei på deg" (om å vinne):
Nei, jeg har ikke turt å tenke på vinnersjansene totalt sett. Det er for langt frem i tid. Og når vi ser hvordan det gikk med Ingar og Gyda, skal ingenting ta noen ting for gitt i denne konkurransen. Tror alle deltakerne er mest opptatt av å bare komme seg videre fra program til program. Alle skal vi ut en gang, uansett. Det viktigste er å ha det moro så lenge det varer. Men selvfølgelig, for de som blir blant de 3-4 siste parene kommer det sikkert til å bli litt mer konkurransetankegang.

Til "Liten kommentar" (om odds og sånn):
Jeg er ikke enig med deg om at Steffen nødvendigvis går ut neste gang, nei. Og jeg tror det blir tett uansett nå på slutten, og vi får sikkert flere overraskelser a la Ingar og Gyda. Og jeg tror det er ulovlig å vedde på seg selv hos bettingselskapene? Er det ikke?

Til "Please" (om favoritter):
Jeg vet egentlig ikke helt hvem jeg som er mine favoritter. Det er kul umulig å si, for seerstemmene er ikke så veldig like dommerstemmene alltid. Det eneste jeg kan si, sett fra innsiden, er at flere av de som har ligget litt "bak" hos dommerne, nå gjør større fremskritt enn de som har ligget høyt oppe hele veien. Som betyr at dette kanskje kommer til å bli jevnere og jevnere for hvert program.

Til alle som ikke har spurt om noe, men bare lagt igjen hyggelige kommentarer: Tusen takk! Jeg leser det dere skriver nesten hver dag.

24.okt.2006 @ 03:08
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Til "Min kommentar":
Helt enig med deg at dette blir tett utover nå. Og alt spiller inn, spesielt hva slags dans man får i hvilket program, og også hva slags musikk man skal danse til. Skjønner at mange tror at vi velger dette selv, men det er ikke tilfelle. Og en del av låtene har jo vært helt på jordet i forhold til dansesjangeren. Også er det en fordel om man får danser man er GOD i helt på slutten. F eks ville jeg heller hatt rumba i et senere program enn program 2, hvis du skjønner (uten at jeg kunne vite det på forhånd). Så dette er jo litt ballroom-bingo også når alt kommer til alt.

24.okt.2006 @ 03:17
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Til "Undrer" (om fest):
Det blir alltids et par-tre drinker med de andre danserne etter endt sending, ja. Det er egentlig ukas høydepunkt. Da kan vi endelig glemme koreografi og trinn, og snakke om alt mulig annet enn dans etter å ha tråkket rundt i studio i Nydalen med nervene i spenn i 10 timer. Vi skifter til sivil, ja. Hehe. Å si at det er full fest er kanskje å ta i. Alle skal jo begynne på ny dans dagen etter. På'n igjen. Men det har gått litt over stokk og stein for undertegnede ved et par anledninger, ja...

24.okt.2006 @ 03:33
Postet av: Isabel

du er bare såå sinnsykt god!! og ikke minst deilig!!:D ELSKER å d se dokkar danse.. dokkar og tom-erik og de er klart best! der ligger stor konkurranse om førsteplassen. lykke til:D

24.okt.2006 @ 11:07
Postet av:

Morroklumpen!!!!Men du er jo en reser på dansegulvet!Gøy å se på dere to.Lykke til!

24.okt.2006 @ 11:10
Postet av:

Kom skal vi danse og det hadde jeg virkelig hatt lyst til, spesiellt med deg. Du har virkelig kommet deg på dansegulvet også. Utrolig med sjarm og utstråling. Tok virkelig føringen sist fredag og det har vi jo sans for. Nå gleder jag meg enda mer til fredag og også lørdag da programmet går i reprise.
Ha en fantastisk dag videre. Du fortjener kun det beste av resultater og poeng.

24.okt.2006 @ 11:46
Postet av: Caroline

Kristian: Så bra at du svarer:) Er nesten ingen som er inne og svarer alle som skriver til seg, men det gjør du! Et stort pluss til deg fra meg:) Du vet jo hvem jeg er, vet du ikke? hehe...:) Du har jo ikke så mange andre av meg på kontaktlista di;)
Men, som vi alle vet så er jo du FANTASTISK! Men lurer på om du kan si oss noen ord om Alexandra også jeg? hehe..Hun har jo fått deg så flink! Men du har jo alltid vært deg da:)

24.okt.2006 @ 12:44
Postet av: Caroline

og forresten: Er du venstrehendt? Så sånn ut på det ene bildet!:) Er det jeg også serru!

24.okt.2006 @ 12:45
Postet av:

Dansefeber
Da jeg så deg sist fredag måtte jeg bare stemme og det skal jeg gjøre neste gang også. Du er råsexy og det forførende blikket ditt kan smelte is. For ikke å glemme hvor fantastisk du har blitt til å danse. Stå på videre og sleng et slengkyss til dine trofaste fans neste fredag. Vi kommer kun til å vente på deg.
Love and kiss from a big fan.
(PS. ønsker mange bilder av deg i bloggen, de som er der er bare rå)

24.okt.2006 @ 12:57
Postet av: Danse-slave..

Det er utrolig moro å se deg og Alexandra danse. Dere er så flinke! Selv har jeg 2 høyre (eller er det venstre?) ben når jeg danser, og samboern har truet med å avlyse brudevalsen hvis vi ikke får tatt et kurs.. ja, ja..

Imens nyter jeg å se dere danse, og sniker meg til en stemme eller to hver fredag.

Keep up the good work, og hils dansepartneren din - nydelig dame!

24.okt.2006 @ 14:08
Postet av: Stina Christiane

Heihei! Det står virkelig respekt av å lære en dans på bare 1 uke! Danser selv også, ballett og show jazz, og der bruker vi et par måneder på å lære en dans som presenteres på et show rundt juletider! Stakkars deg som må lese alle de kommentarene som blir lagt inn her! Hehe, litt av en jobb kan jeg tenke meg! Men uansett; takk skal du faen meg ha som leverer bra underholdning på fredagskveldene! Og som alle andre jenter sier til deg: du er kjempe kjekk og virker veldig sympatisk. Mora di er greit kul! Hehehe!
Lykke til videre!!

24.okt.2006 @ 16:41
Postet av: Marianne

Hei Kristian! Ville bare si at du var kjempeflink på fredag og du kommer til å gjøre det like bra til fredag igjen. Det er jeg SIKKER på! Jeg stemmer og stemmer, og det er gull verdt! God underholdning og ikke minst utrolig god dansing! Skikkelig slink er du;) Lykke lykke til! Jeg håper dere vinner! Hilsen Marianne

24.okt.2006 @ 16:51
Postet av: mie24

Du er snasen altså.
Digger deg!!!!! Skulle gjerne fått tatt en runde på gulvet med deg. :) Lov meg det hvis du vinner...
klem fra "gammel" Norgesmester

24.okt.2006 @ 17:21
URL: http://vgb.no/13332/
Postet av: Silje

Oi! Nå har du vært flink, Kristian! Svart på innlegga! Mange som sikkert ble glade for det;)

Lakenskrekk:O Det har IKKE jeg

24.okt.2006 @ 18:12
Postet av: L

Hei, igjen. Så hyggelig at du har svart på innleggene. Skjønner at du ikke får svart på alle iom at du er den med mest innlegg av alle deltakerene :) Men jeg lurte på om der er mulig å få en tskjorte m autogr. av deg til venninna mi? Hadde tenkt i julegave :)Verdt forsøket hvertfall. Heipå

24.okt.2006 @ 18:23
Postet av:

Nydlingen

24.okt.2006 @ 19:03
Postet av:

Skjønningen

24.okt.2006 @ 19:03
Postet av:

Deilingen

24.okt.2006 @ 19:04
Postet av:

Goingen

24.okt.2006 @ 19:04
Postet av:

Sexy man

24.okt.2006 @ 19:04
Postet av: En av pigene

Så fint du svarer oss, setter pris på det! Stor klem

24.okt.2006 @ 19:05
Postet av: Miss X

K, åpenbare spørsmål trenger ikke alltid svar. De andre, derimot... :) Jeg tviler sterkt på at det er spørsmålstegnet som gjør en kommentar til et spørsmål. Sånn egentlig.

Forøvrig løfter jeg nå diskusjonen til et betydelig høyere plan og hevder at 13. april uten tvil må være bedre enn den 12. Just to be stating the obvious.

24.okt.2006 @ 19:40
Postet av: Linnea

Hei Kristian, du er jammen flink til å gå med høye hæler. Mye flinkere enn meg ihvertfall. Med ødelagte håndballknær- og ankler er nemlig oddsen jævlig dårlig;) Lykke til videre!!

24.okt.2006 @ 20:00
Postet av: Silje

huff... er så irriterende at ikke hele innlegget blir lagt ut noen ganger... har skjedd mere enn en gang..
jaja.. MASSE LYKKE TIL, KJEKKE KRISTIAN ØDEGÅRD

24.okt.2006 @ 20:28
Postet av: Kjekke Kristian

det er vi enige om!

24.okt.2006 @ 22:19
Postet av: Caroline

Kristian: Så bra at du svarer:) Er nesten ingen som er inne og svarer alle som skriver til seg, men det gjør du! Et stort pluss til deg fra meg:) Du vet jo hvem jeg er, vet du ikke? hehe...:) Du har jo ikke så mange andre av meg på kontaktlista di;)
Men, som vi alle vet så er jo du FANTASTISK! Men lurer på om du kan si oss noen ord om Alexandra også jeg? hehe..Hun har jo fått deg så flink! Men du har jo alltid vært deg da:)
Er du venstrehendt forresten?
Stor klem fra Caroline

24.okt.2006 @ 22:19
Postet av: :-)

Hei Caroline, du som har insideinformation om Kristian gutten "vår". Ja, han så venstrehendt ut på bildet. Og han er fantastisk!!!!!

24.okt.2006 @ 22:21
Postet av: Så fint

det er flere enn meg med lakenskrekk, derfor jeg er inne og ser etter meldinger midt på natten, for plutselig kommer de jo :)

24.okt.2006 @ 22:22
Postet av: Flere

Vi gleder oss veldig til fredag! Og gruer oss til det er over om en måned. Men da ser vi deg kanskje i juleserien på TV Norge da, du er vel "synlig" der????

24.okt.2006 @ 22:27
Postet av: Snuta

Ikke alle kommentarer trenger være så lange, holder med KJEKKEN

24.okt.2006 @ 22:28
Postet av: Lakksko

Jeg velger norges yndling nr 1 for tiden

24.okt.2006 @ 22:29
Postet av:

Sussebass

24.okt.2006 @ 22:29
Postet av:

XXXXXXX

24.okt.2006 @ 23:03
Postet av: Mr. wonderful

Noen damer på gang da Kristian?

24.okt.2006 @ 23:04
Postet av: lille my

stor applaus til alexandra- flott koreografi, og smarte danselærer triks ;) Henne må du stelle pent med! når det er sagt- hun har bra materiale å jobbe med. lykke til videre-dere har helt klar min stemme- med bettan pustende hakk i hel.
ps snuser du, eller ser det bare sånn ut.
klem lille my

24.okt.2006 @ 23:22
Postet av:

ooo, kanskje det er derfor han holder munnen sin litt "lukket" :-)

24.okt.2006 @ 23:27
Postet av: iselin

Hvordan er det å ha blitt så populær? Litt overveldende? Lykke til på fredag!

24.okt.2006 @ 23:28
Postet av: Ja,

er det overveldende med all responsen du får?

24.okt.2006 @ 23:33
Postet av: meg

Heisann Kristian..du har en utrolig vakker dansepartner! du har vært heldig med Alexandra:)

24.okt.2006 @ 23:34
Postet av:

Du har mye flere kommentarer enn de andre tilsammen, inklusive tone. Sier litt det da. Lykke til, du vinner!

24.okt.2006 @ 23:34
Postet av: Dansepartner

Enig i at du er heldig med dansepartneren, hun er både råflink og elegant. Men jeg tror likevel ikke hun er helt din type kjærestemateriale ;) Men sikker en god lærer og du en god elev. Lykke til med seiren, du tar den lett!

24.okt.2006 @ 23:36
Postet av: Snart midnatt

Lurer litt på hva du gjør når du er hjemme hos deg selv og har litt tid til overs .... Sikkert ikke ofte det, men hva gjør du? Ser på film, vasker klær, surfer eller?

24.okt.2006 @ 23:45
Postet av: Linda

Trives du i eget selskap, eller er du avhengig av mye folk rundt deg hele tiden? Nysgjerrig på hvilken "type" du er liksom ;) bortsett fra rådeilig og flink til å danse :-)

24.okt.2006 @ 23:49
Postet av: Sandra

Heia Kristian, heis Kristian, heia Kristian!!!! Du vinner!!! Kjekk bror også, og søt mor.

24.okt.2006 @ 23:56
Postet av: XX

oioi, her er det mange innlegg.

24.okt.2006 @ 23:58
Postet av: Tinemor

Får man en liten premie for å skrive innlegg nr. 100? Hvis jeg skynder meg så er deg MEG!

24.okt.2006 @ 23:59
Postet av: Klem til den dansende godgutten

Vurdert å skaffe fanklubb hvor noen kan selge t-shirts med autograf, bilder etc.? Ville gått så det suste!! Du må smi mens jernet er varmt;)))

25.okt.2006 @ 00:02
Postet av: vivian

Håper vi ser mer av deg etter at dansingen er over, vil faktisk bli et tomrom, vi er GALE (etter deg).

25.okt.2006 @ 00:03
Postet av: Rina

Ja, vi er blitt helt idioter mange av oss. Lykke til du den skjønne ... Sitter klistret fredag og lørdag. Du vinner!

25.okt.2006 @ 00:05
Postet av:

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

25.okt.2006 @ 00:05
Postet av:

Gromgutten

25.okt.2006 @ 00:07
Postet av:

mmmmmmmmmmm

25.okt.2006 @ 00:07
Postet av:

oooooooo

25.okt.2006 @ 00:08
Postet av:

Nei nå må jeg frem med opptaket igjen og se sambaen til Kristian Ødegård.

25.okt.2006 @ 00:11
Postet av: Eg lure

Vi kommer til å huske deg lenge uanett. Er det mange av hans type der ute, dere som er unge og flyr på byen. Eller er han så unique som jeg tror :-)

25.okt.2006 @ 00:13
Postet av: Hehe,

i starten var vi litt forsiktige med å komme med alle godordene, men skal si vi har kommet over det ;)))))

25.okt.2006 @ 00:16
Postet av: Hola

Paso Doble på fredag?

25.okt.2006 @ 00:18
Postet av: Hola2

Liten backslash her, standard eller latin?

25.okt.2006 @ 00:20
Postet av: helena

Så fint du at du svarer, og så langt da gitt, hehe, kjempekoselig. Ja, det er veldig avhengig av musikken i tillegg til dansingen, og den er veldig variabel, vært mye rart der egentlig. Så er man uheldig kan løpet fort være kjørt. Eller motsatt. Blir litt musikk-bingo det der. Som da Ingar og Gyda fikk Lost in the tango da de danset tango, satt som smurt, alt passet. Så håper dere får bra musikk!!!!!

25.okt.2006 @ 00:28
Postet av: Berit

Har dere fått musikken forresten? Når kommer den? DERE vinner uansett, så enkelt er det med den saken:))))

25.okt.2006 @ 00:31
Postet av: Nattakos

til deg

25.okt.2006 @ 00:32
Postet av:

Ja så enkelt er det, K og A vil stå igjen som de store seiersherrer.

25.okt.2006 @ 00:33
Postet av:

Gode herr Ødegård!
Eg kan no ikkje anna enn å tru at sjølvtilliten din nyt godt av deltakinga i programmet, særskild med tanke på den påfølgande dansesuksessen og oppmerksamheta frå folk i det ganske land.
Ser for meg flotte, "klassiske" Sjå&Høyr oppslag à la "Kristian - hele Norges go'gutt", "Kvinner og menn, ønsker alle en Kristian-klem" eller "Det svinger seg for Kristian" osb. Og då med hovudpersonen sjølv (altså deg) midt i ei klynga av kvinner og menn, som klemmer i fleng (oioioi, rim gitt) og den aldri udødelege "tommelen-opp-med-glise-smil" posituren. ;)
Takk for underhaldande dansing og blogging. Alt godt vidare!
Vyrdsam helsing :)

25.okt.2006 @ 00:37
Postet av: Pilatus

Det må glede ham at vi er så opptatt av ham, håper det ;-) Dansegutten vår, hehe.

25.okt.2006 @ 00:50
Postet av: Danseforum

Vi skulle nesten hatt et eget forum hvor vi kunne ha diskutert goingen :-)))

25.okt.2006 @ 00:52
Postet av: Yes

takk for veldig god underholdning og fremragende blogging!

25.okt.2006 @ 00:53
Postet av:

Fredagskveldene vil ikke bli det samme etter dette

25.okt.2006 @ 00:53
Postet av:

Og hvis kristian skulle bli stemt ut før finalen slutter jeg å se på. Det var ingar og kristian som er høydepunktet for meg.

25.okt.2006 @ 00:54
Postet av: out

Da blir det helt uinteressant ja, kristian gjør susen på alle måter ;))))

25.okt.2006 @ 00:56
Postet av:

noen fan som er på kjedelig nattevakt og vil diskutere litt mer på bloggen?

25.okt.2006 @ 00:57
Postet av: østlandet

vi kan diskutere ham frem og tilbake, trekke frem alle de positive sidene hans

25.okt.2006 @ 00:58
Postet av: tove

Tror ikke "den gutten altså" (Trine, red.anm.) har noen dårlige sider. Isåfall er de bare sympatiske også!!

25.okt.2006 @ 00:59
Postet av: uff

Jeg må snart legges inn for lobotomering; fjern kristian, nei ikke fjern! - men gjør det slik at jeg slutter å være gal av interesse for ham :-)))

25.okt.2006 @ 01:01
Postet av:

åååhh

25.okt.2006 @ 01:02
Postet av:

Kom på et innlegg på bloggen hans, hvor en sier at han skulle gjort mye for å få kristian i seng, hvorpå en svarer at kristian ikke hadde trengt å gjøre mye for å få henne i seng ...

25.okt.2006 @ 01:03
Postet av: skrulle

artige kommentarer, sier meg enig i den

25.okt.2006 @ 01:04
Postet av:

han kan nok velge og vrake, kunne sikkert det før også.

25.okt.2006 @ 01:05
Postet av: Synnøve

Tror at det å slutte å være inne på denne bloggen ville være like vanskelig som å slutte å røyke, er heeelt avhengig.

25.okt.2006 @ 01:10
Postet av: waiting

Sitter bare å venter på at det kommer en liten hilsen fra KRISTIAN ØDEGÅRD, men forventer ikke at han skal være inne her hver dag (natt:)))

25.okt.2006 @ 01:11
Postet av:

Det er så lite liv inne på de andre bloggene, det er her det skjer noe. Og når det skjer noe er det alltid noe BRA.

25.okt.2006 @ 01:12
Postet av:

Den eneste meldingen som hadde snev av negativitet på alle disse kommentarene var noen som skrev at hun holdt med Steffen for han virket mest ekte.

25.okt.2006 @ 01:13
Postet av:

Er helt enig at Steffen virker sympatisk, han var ikke helt i slag forrige fredag virket det som, men han er likevel langt unna kristian i mine øyne.

25.okt.2006 @ 01:15
Postet av:

Rart hvordan man blir bedre "kjent" med kjendisene nå. Flere virker mer sympatiske enn man skulle tro fra media.

25.okt.2006 @ 01:16
Postet av:

Og de blir jo filmet hele tiden under trening, må være slitsomt det også. De vet vel aldri hva som blir vist.

25.okt.2006 @ 01:17
Postet av:

nattakos til godguten

25.okt.2006 @ 01:18
Postet av: off

så fin

25.okt.2006 @ 01:22
Postet av:

Fortsett med å legge ut bilder, alle er kjempefine! Dere kommer blandt de høyeste fredag men VINNER hele greia.

25.okt.2006 @ 01:25
Postet av: Hei

Har ikke akkurat engasjert meg så mye i stemming enda, for du har vært så overlegent bra, enda safere enn ingar. Og har ligget høyt hos dommerne hele veien. Men med det minste tegn til fare skal jeg ringe i ett sett! Har abonnement så det går bra :-) Men dere vinner overlegent uansett!! Desidert best.

25.okt.2006 @ 01:28
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Flere svar... hihi:

Til Caroline:
Ja, jeg er keivhendt. Men det er nesten egentlig bare penn/blyant og skje jeg bruker venstre til. Alt mulig annet bruker jeg høyre på. Som å holde i racket, åpne dører, drikke osv...

Til Marianne:
Takk for stemmene - de kommer spesielt godt med fra nå av. På fredag må f eks selv en tredjeplass fra dommerne anses å være i faresonen for å ryke ut! Også har vi det litt kjipe startnummer 1 på fredag, og danser Paso Doble. Ikke det beste utgangspunktet, egentlig. (Ingar danset jo Paso da han røk ut - med startnummer 2). Balle...

Til Linnea:
Det var litt trøblete å gå på høye hæler i starten, ja. Men nå er det helt greit. Skvetter litt hver gang jeg tar på meg vanlige sko etter 4 timer med latintrening. Men tror ikke det skal bli noen vane å gå med høye hæler, akkurat.

Til Iselin og Ja:
Jeg er overrasket over all responsen, ja. Men det er jo bare hyggelig!

Til "Linda":
Ja, jeg trives godt i eget selskap, og er ikke avhengig av å ha folk rundt meg hele tiden. Spesielt nå for tiden er det jo folk "rundt" hele tiden, så da er det greit å ha litt alenetid også. Som regel har jeg alltid et eller annet jeg kan drive med eller ha lyst til å gjøre (om det så er å se på Urix), og kjeder meg sjelden.

Til Vivian:
Hehe... vet ikke om det blir så veldig mye av meg på tv etter dansingen, bortsett fra tv2-nøtter i romjulen, da. Så får vi se hva som skjer videre...

Til Helena:
Alle dansere, proffe og amatører, har hatt litt varierende kvalitet på musikken, ja. Og det kan fort spille inn på resultatet og hvor langt man kommer. Det er bestemt på forhånd, fra BBC, hvilke låter som KAN brukes. I starten var det veldig mye rart, men nå tror jeg det blir litt bedre ettersom vi er blitt færre. Tror mesteparten av musikken fredag faktisk passer til dansen. Vi har i hvert fall en ekte Paso-låt. Imotsetning til Ingar og Gyda som fikk "Money, money, money". Tone og Tom-Erik har vel også en perfekt tango-låt.

Til Berit:
Vi får vite hvilken dans vi skal danse neste gang sammen med musikken hver fredag kveld etter sending.

Snakkes..!

25.okt.2006 @ 01:35
Postet av:

Der kom han, jippi :))
Tusen takk for fine svar og kommentarer, som alltid!
Men NÅ må du gå og legge deg, for nå er vi tilfredsstilt igjen - for en stund ;)

25.okt.2006 @ 01:38
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Til "Hei".
Ja, det er nok riktig vurdert. Stemmene har ikke telt så mye enda, men som nevnt litt lenger oppe, så kan det plutselig bli mer dramatisk enn man tror - og da trenger man stemmer. Tror ingen er "sikre" på fredag, med mindre man ligger på første/andre plass hos dommerne. Og som jeg også har nevnt, har vi startnummer én denne gangen, og da KAN dommerne være litt forsiktige med poengene. Dessuten er det Paso Doble vi skal danse, og det er ikke nødvendigvis den mest underholdende å se på. Blir liksom ikke samba-fest, mer teater. Alle danser forskjellig dans denne gangen.

K.

25.okt.2006 @ 01:39
Postet av:

Fint du trives i eget selskap, er en god egenskap. (enda en god egenskap, jeg gir meg over snart, hehe) Skal stemme masse fredag! Tror ikke det spiller så stor rolle at dere danser først. Og om det er en "kjedelig" dans, dere får sikkert kjempescore hos dommerne igjen. Trine har lagt sin elsk på deg, hun er en av oss;)

25.okt.2006 @ 01:42
Postet av: Hei

Dommerne vet hva de skal se etter og kommer til å gi dere høye tall. Jeg lover. Natta.

25.okt.2006 @ 01:44
Postet av:

God natt skjønningen

25.okt.2006 @ 01:47
Postet av: Hehe

Jeg måtte sjekke hva urix er, litt flaut det da ... Gleder oss til fredag, dere gjør det garantert bra, og vinner showet.

25.okt.2006 @ 01:48
Postet av:

Og vinner skal vi danse 2006.

25.okt.2006 @ 01:49
Postet av: Compliments

Beste bloggen av alle denne, og det er ikke bare fordi du er nydelig altå :-)
Du virker seriøs i alt du foretar deg. Også dansingen/treningen. Gleder meg til julenøttene. Hva skjer i jul i tøyengata, er du ikke med der, jobber du i produksjonen?

25.okt.2006 @ 01:53
Postet av: Videre fremover, er det et liv etter dette da ;)

Hvis du er interessert i det kan du sikkert få eget program eller være programleder. Hvis du er interessert. Men du vil kanskje heller fortsette bak kameraet som produsent? Tror at uansett hva du gjør blir det til gull. Er stor tilhenger av deg som du vel skjønner, hihi.

25.okt.2006 @ 01:56
Postet av:

Nå må vi alle stemme Kristian frem på fredag, slik at vi ikke risikerer at han blir borte, hva gjør vi da?

25.okt.2006 @ 01:57
Postet av:

Men han blir ikke borte, han vinner. Kan vedde mye på det.

25.okt.2006 @ 01:59
Postet av: å

Skjønne kristian .... åhhh, du er så nydelig ...

25.okt.2006 @ 02:04
Postet av:

Er du fortsatt ute med Steffen og slapper av litt, har Ingar kommet innom da? Hils han hvis du ser/snakker med ham. Si at ved siden av deg var han et høydepunkt under sendingene. Synd han aldri kom igang med blogg, men Gyda blogget jo om han da, så vi fikk info likevel. Lykke til på fredag!!!!! Ha en flott uke inntil da.

25.okt.2006 @ 02:07
Postet av: God natt,

sov godt.

25.okt.2006 @ 02:08
Postet av:

skjønningen

25.okt.2006 @ 02:09
Postet av: så

god du er ...

25.okt.2006 @ 02:10
Postet av:

sukk

25.okt.2006 @ 02:10
Postet av:

;-) Er du her enda ...

25.okt.2006 @ 02:11
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Ja, Steffen og jeg var ute og spiste kinamat igjen sist fredag. Ingar hadde dratt til Valdres for å slappe av. Jeg skal hilse han så mye!

25.okt.2006 @ 02:12
Postet av:

Ups ... Var det mange andre i lokalet da?

25.okt.2006 @ 02:12
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Neida - bare noen kinesere, to nybakte mødre og en gutt som satt alene i en krok.

25.okt.2006 @ 02:16
Postet av:

Merkelig at det ikke var stappfullt, hehe. Men nå må du legge deg :)

25.okt.2006 @ 02:16
Postet av: Marie

Hvordan føles det å få så mye oppmerksomhet, Kristian? Det er jo full aktivitet her nesten hele døgnet. Du er jo utrolig sjarmerende da, og gjør det imponerende bra på dansegulvet. Media har også fått øynene opp for deg, ser jeg. Skvatt litt når jeg så mitt eget innlegg brukt i en artikkel på side2 her om dagen... tihi! Er du litt sjenert, forresten? Kan virke sånn noen ganger (ikke negativt).

25.okt.2006 @ 02:18
Postet av:

Oi Marie, er den artikkelen på side 2 enda, den må jeg se.

25.okt.2006 @ 02:18
Postet av:

Ingenting med ham er negativt vel!!!:)))

25.okt.2006 @ 02:19
Postet av:

Takk Marie

25.okt.2006 @ 02:21
Postet av: Marie

Jepp!

www.side2.no/tvguide/article778901.ece

25.okt.2006 @ 02:22
Postet av:

Han er bare skjønn, flott bilde

25.okt.2006 @ 02:23
Postet av:

Og han har gått forbi tone og elisabeth på rankingen hos unibet, kunne jeg sagt for lenge siden at han ville, hehe.

25.okt.2006 @ 02:26
Postet av:

Dø, hva man lærer av å lese, det er sexy-barometer inne på side2

25.okt.2006 @ 02:51
Postet av:

Her må det stemmes!

25.okt.2006 @ 02:57
Postet av:

Pøvde å stemme to ganger men det gikk ikke, kun en, så her må fansen inn og endre på resultatet. Tone ligger først, Krisian på andre, men det endres nok fort når dette blir kjent, ikke sant?

25.okt.2006 @ 03:00
Postet av: Info

Håper den nydelig sover nå. Her må man saumfare alle steder for å finne info. Kanskje det bare er jeg som er uinnvidd men side2 har mye info. Mer enn tv2 tror jeg.

25.okt.2006 @ 03:03
Postet av:

Har vært innom de andre bloggene, denne er klart best, og best beøkt også. Håper det gir resultater på fredag!

25.okt.2006 @ 03:07
Postet av:

Tar jeg mye feil hvis jeg tipper denne siden har 200 innlegg i løpet av neste døgn? Neppe

25.okt.2006 @ 03:09
Postet av:

Du er så flott. Håper ikke se og hør blir nedringt av tips slik at alle bevegelser du gjør blir fotografert.

25.okt.2006 @ 03:11
Postet av: Stalking? :)

Nei, håper ikke det. Ville vært litt fint for oss men ikke for han! Så ønsker ikke noe sånt, ille nok slik det er kanskje? Eller er det litt ok også Kristian? Du får være overbærende så lenge dette programmet varer, så roer det seg sikkert ned. Da har vi ikke dette forumet lenger. Uæææ

25.okt.2006 @ 03:18
Postet av:

Tror han er litt sjenert ... (inni seg:)

25.okt.2006 @ 03:20
Postet av: Marie

Hadde vært morsomt hvis bloggen kunne fortsette etter programslutt - eventuelt et annet sted. Den har jo blitt rimelig populær. Kunne vært interessant å få vite litt om hva og hvordan du jobber ellers og sånn. Husker jeg synes det var veldig spennende å se bakom-filmen til Nissene på låven, f.eks. Men det er kanskje litt mye å be om... :)

25.okt.2006 @ 03:29
Postet av:

Vi vil se bakom-filmen til hverdagen til kristian ;)

25.okt.2006 @ 03:32
Postet av:

God ide Maria, kanskje han fortsetter å blogge et annet, er jo mange som gjør det for tiden, det må du tenke på Kristian!!

25.okt.2006 @ 03:34
Postet av:

Marie, sorry

25.okt.2006 @ 03:34
Postet av: Søtnos

Da må vi overtale deg til det Kristian! Om du har tid ...

25.okt.2006 @ 03:53
Postet av:

God natt kjære :)

25.okt.2006 @ 03:54
Postet av: Understanding

Skjønner se & hør og andre medier hvor det er penger å hente. Pr. idag ville jeg kjøpt/lest alt jeg kom over om denne kristiangutten. Hva er utgitt av dvd osv. hvor man kan se et glimt av han? Må komme ut dvd fra skal vi danse!!!

25.okt.2006 @ 03:58
Postet av: Noen der?

Hei og hopp i natten, er det liv her inne? Er vel snart på tide for noen og enhver å sove nå vel, eller har noen allerede stått opp igjen? Vil gjerne sende hilsen til Kristian og si han er fenomenal.

25.okt.2006 @ 04:02
Postet av: Meg

Nå skal jeg se b.k.ø. på opptak enda en gang så er det vel sengen her. Har ikke alle på opptak, ikke den første og en underveis. Men det var da du hadde glattbarbert ansikt og vasskjemmet hår. Og da var du ulik det, men skulle gjerne hatt det likevel. Slik at jeg kunne sett både deg og dansen omigjen ....

25.okt.2006 @ 04:05
Postet av: o:)

Sengen her ja, en sig og så er det slutt.

25.okt.2006 @ 04:08
Postet av: trinelise

Ble det arr etter skaden? Selv det var et artig innslag. Lykke til på fredag!!

25.okt.2006 @ 04:13
Postet av: mai

you sexy thing

25.okt.2006 @ 04:19
Postet av: Yes

Blogg er en kjempeide, det må du begynne med. Eller fortsette med, du er godt i gang.

25.okt.2006 @ 04:24
Postet av:

utsøkt kvalitet

25.okt.2006 @ 04:26
Postet av:

Blogg eller personlig hjemmeside som oppdateres ofte.

25.okt.2006 @ 04:28
Postet av:

Blir du overtalt nå eller, hehe.

25.okt.2006 @ 04:29
Postet av:

Du er underbar, og jeg er gal.

25.okt.2006 @ 04:30
Postet av:

Så skjønn du er, så fin gutt

25.okt.2006 @ 04:31
Postet av: Irene

Min lille oppsummering til deg.
Du er:
Skjønn, nydelig, råsexy, sjarmerende, kjekk, pen, god, flink, seriøs, hyggelig og antagelig både snill og litt sjenert. Wow, alt i en flott pakke!
Jeg er:
Helfrelst og må skaffe meg et liv!
Lykke til med dansingen og det skal stemmes fredag!! Dere kommer blandt de to øverste fredag og vinner finalen etterhvert, bankers.

Godnattaklem fra en stoooooor beundrer.

25.okt.2006 @ 04:43
Postet av:

Flere enn meg som står opp om nettene for å sjekke hva kristian og de andre skriver? Ikke bare jeg som har tørna håper jeg.

25.okt.2006 @ 04:46
Postet av:

Jeg sjekker de andre tidligere men kristian sin og alle kommentarene mest om nettene, det er da det skjer, at han kommer inn selv, ble tilogmed nesten chatting med ham her inne. Men da ble jeg litt satt ut og skræmt o:) Sa han måtte legge seg, har omtake for gutten :P Vil jo ikke plage ham for mye, bare litt ;)Heldige vi som var på rett sted til rett tid.

25.okt.2006 @ 04:54
Postet av: Hei kjære

Håper du sover din søteste uskyldige søvn nå, trenger noen timer du også, tror vi sover like lite, 4-5 timer maks her på en god natt. Lakenskrekk de luxe.
Skal tenke på dere frem til fredag!!!!!

25.okt.2006 @ 05:26
Postet av:

Vi satser på to 10'ere og to 9'ere denne gangen også, ihvertfall en 10'er og så sparer vi på resten til finalen. Da kommer alle fire 10'erne garantert. Samt innringerstorm.
Er dere enige alle fellow-fans.
God natt til alle.

25.okt.2006 @ 05:31
Postet av:

Kristian til finalen, kristian til finalen, kristian til finalen, kristian til finalen osv o:)

25.okt.2006 @ 05:36
Postet av:

dere vinner hele shiten fredag, men enda viktigere, dere vinner hele shiten i finalen. Ingen ville tro at en gutt skulle seile slik opp, ref. bettingene på forhånd, og nå. kristian og alexandra ruler gulvet!

25.okt.2006 @ 05:38
Postet av:

Råsexy snasen kar du og danser som en pro.

25.okt.2006 @ 05:50
Postet av:

Natta kos til den deilige, der du forhåpentligvis koser deg under dynen :b

25.okt.2006 @ 05:51
Postet av: Finale

Fantastiske suverene dansegutten vår som er innom og holder oss varme, hehe.
Vi stemmer han helt fram vi!!! Garantert!! Dommerne kommer til å stemme han fram også. Hvordan var det i finalen i fjor, er det både dommerstemmer og publikumsstemmer som samlet kårer vinneren da også?

25.okt.2006 @ 06:04
Postet av:

oh, så hot!

25.okt.2006 @ 06:05
Postet av: hot

Klarer du å holde damene på en armlengdes avstand eller er det umulig?

25.okt.2006 @ 06:06
Postet av: Prosjekt

To prosjekter på gang, få kristian til finalen og kjøpe alt jeg ser av han. Samt kjøpe debutplaten til alexander som visstnok er veldig bra. Solgt til gull allerede, men kommer ikke ut før på torsdag. Holdt med ham i idol og stemte som en gal. Syntes tidlig han var den beste og burde vinne. Han vant :) Akkurat som med Kristian.

25.okt.2006 @ 06:12
Postet av: konklusjon

En interessant, humoristisk og kjempefin blogg med masse flotte bilder. Og mange fine og grundige svar fra "den gutten". I tillegg til store danseferdigheter og alle andre kvaliteter utgjør det en uslåelig kombinasjon. Stemmene strømmer inn!

25.okt.2006 @ 06:17
Postet av:

Toffing

25.okt.2006 @ 06:17
Postet av:

Jeg er vel en av de som må avvennes etter dette ...

25.okt.2006 @ 06:18
Postet av:

hehe

25.okt.2006 @ 06:18
Postet av: Blogg

Tror du de andre blir litt misunnelige over responsen din? Men det er jo ikke alle som blogger engang, tips de om at de bør gjøre det. Spesielt Elisabeth og Mats hvor ingen av dem blogger. De kan vinne noen stemmer på det. Men de kommer maks på andre plass, hardt kjempende mot de andre damene, men slår ikke mannen.

25.okt.2006 @ 06:22
Postet av:

Ingen slår deg kristian, det er helt sikkert. Lykke til på fredag, skal bli gøy å se dere. Hils alexandra og si at dere vinner, da blir hun sikkert glad!!

25.okt.2006 @ 06:25
Postet av: ooooo

offf, bare tanken på deg ...
slik jeg drømmer havner jeg vel snart på blakstad ...

25.okt.2006 @ 06:26
Postet av: Dansefeber

Hei igjen Kristian!
Har du hjemmeside som en kan gå inn på med med blogg, bilder osv. Det er jo så populært å være på My space....Noe for deg eller??????? Når kom skal vi danse er slutt så hadde det vært ok å skrive til deg visst det er behov for det. Synd visst alt er over med dette.
Ha en fin dag da kjekken

25.okt.2006 @ 10:12
Postet av: Dansefeber

Mange her må vel på avvenning og rekreasjon etterpå. Tankene og følelsene burde være på en helt annen plass. Heldig den jenta som får han. Snill er han også, gogutten.

25.okt.2006 @ 10:23
Postet av: Miss X

Smart investering, Kristian, det å svare den hviiinende massen.

25.okt.2006 @ 11:53
Postet av: Xenia

May you... Work like you don't need the money, love like you've never been hurt, dance like no-one is watching, screw like it's being filmed, and drink like a true Irishman.

25.okt.2006 @ 12:00
Postet av: L igjen

Bare lurte på; Har du vært singel de siste årene eller har du hatt kjæreste? Vet du er singel nå, men....

25.okt.2006 @ 12:01
Postet av:

Klem til deg

25.okt.2006 @ 12:01
Postet av: I

Lykke til!!!

25.okt.2006 @ 12:02
Postet av:

xxx

25.okt.2006 @ 12:02
Postet av: Gyda

Halloisen Casanova;-)
Du er jammen populær du.. Skal jeg kanskje legge inn et bilde av deg med langt hår...? Se om du er like populær da..;-)Nei, da! Dere gjør en super bra jobb. Så dere skulle danse Paso på fredag, og som par nr 1. Samme som Ingar og meg da vi røk ut. Ikke gøy å være først ut... Men dere danser ikke til Abba, og "same things never happen twice." Lykke til! Ses kanskje på fest på fredag.
Stor klem Gyda

25.okt.2006 @ 13:11
Postet av: Dansefeber

Langt eller kort hår, spiller ingen rolle. Sikker på at dere kommer til å danse til 10 på fredag også. Uansett er man favoritt så er man det. Her skal det stemmes.
( Men hvorfor Ingar og Gyda gikk ut så tidlig er meg en gåte)

25.okt.2006 @ 14:18
Postet av: Ina

Jeg synes du er saa pen Kristian.. Jeg vil gjerne se "mer" av deg..=)

25.okt.2006 @ 14:26
Postet av: helt enig

det er helt forferdelig at Ingar og Gyda røk ut. De som danset så bra. Kan ikke forstå det.

25.okt.2006 @ 15:34
Postet av: Caroline

Oi!:) I går kveld da jeg la meg var det 78 innlegg her! Nå er det 229! Helt syk! Du har jo mer enn Tone til og med!
Hvis alle som skriver her stemmer på deg og Alexandra, så kan det jo hende at dere vinner:D Vi vil vel ikke at gutten skal gå ut?

Kristian: Jeg er også keivhendt!:)hihi...Samme som deg til og med, skriver og spiser med venstre..alt det andre med høyre!
Ser at du er her inne og svarer ofte, skriv litt om Alexandra da vel!:) hehe..Hva synes du om henne?

Stor klem fra Caroline

25.okt.2006 @ 15:49
Postet av: Caroline

Kristian: Leste at kompisen din Espen Echbo kommer ut med dvd i dag! Er du noe på den dvden eller? Tror at det er en del her inne som kjøper den da!:)

Alle andre her: Selv om Kristian og Alexandra skal danse paso doble, og være først må vi huske å stemme!

25.okt.2006 @ 15:55
Postet av: Dansefeber

Gå inn på VG der kan vi stemme på hvem av deltagerene som er hetest. Hvem er det??? Hm. Soleklart her skal det stemmes.

25.okt.2006 @ 16:47
Postet av: Hmmm?

Hvorfor blogger ikke Alexandra? Og forresten! Du er DRITGO!!! Stå på! Dere MÅ vinne!

25.okt.2006 @ 17:10
Postet av: Tone og Helene

Hei..
Du er kjempe flink til å danse!
Håper dere vinner! Det kommer julenøtter i år å vell??
Det er veldig kult.
klem

25.okt.2006 @ 17:15
Postet av: Warrior Princess

Kristian, ja. Det er vel egentlig ganske interessant at mange her først begynte å erklære sin udødelige Kjærlighet etter dansingen begynte. Når den innøvde lidenskapen kom på bordet, våknet de små pikene.

Mange hadde nok sett deg før somewhere - men ikke i den dansende posituren. Og nå - nå er du plutselig både "nydelig", "skjønn" og bare helt "åhh".

Jeg må innrømme at jeg ikke vet om jeg hadde tatt det som et kompliment. Jeg håper ikke at alle åh-ene gjør deg til en annen.

Du vet... han litt utålmodige og spontane, som veksler mellom voksen og barnslig alt etter hva han synes situasjonen krever og fortjener, som egentlig er en alt-eller-ingenting-person, som innerst inne er litt naiv - og samtidig veldig, veldig god (kanskje nettopp derfor), og som av uforklarlige grunner ikke klarer å riste av seg håpet på eller troen om at alt vil ende godt til slutt. Han som har evnen til å se detaljene overalt. Håper ikke du glemmer ham.

25.okt.2006 @ 17:36
Postet av: Dansefeber

Warrioer Princess har et poeng der. Vil jo ikke at alt dette skal påvirke deg i negativ retning. Vær som du alltid har vært, det er slik vi liker deg.
Klem fra snuppa.

25.okt.2006 @ 18:24
Postet av: Marit

Får du egentlig noe tid hjemme, Kristian? Eller til øvrige familie? Døgnet har vel ikke nok timer til deg, etter det jeg har forstått.. Det må jo tære litt i kroppen all denne jobbinga, og lite søvn.. Men det synes ikke utenpå da, du er jo bare helskjønn! Broren din var da kjekk, han også! Koselig å se moren din i programmet! Ta godt vare på henne! Klem fra meg!

25.okt.2006 @ 20:08
Postet av:

Jeg synes Kristian må få tid til å
konsentrere seg om og øve til dansen på
fredag, derfor synes jeg vi ikke skal
mase så mye på han nå.
Ellers er jeg redd det ikke kommer til
og gå så bra på fredag.

25.okt.2006 @ 20:28
Postet av: Miriam

Heisann, Kristian!! Lurer litt på om du er medvirkende i DVD'n til Espen Eckbo? Foran og/eller bak kamera... Kjøper den uansett, men har ikke kommet så langt enda... Det var kanskje i dag den kom, eller... Svar dersom du har tid/føler for det! Dansen kommer foran alt i disse dager!! Stooor kos fra meg!

25.okt.2006 @ 20:46
Postet av: Guro

Jeg må le:-)
Her har alle blitt så smått tullete. Og det av en som drar Roald Øyen-look midt i høytidene. Det er vel hyggelig å observere for hovedpersonen selv:-)
Men det står respekt av dansingen din, Kristian. Det ser ut som du har det i deg. Og Alexandra er flott hun også, hun må være en flink lærer! Det handler nok en god del om det, i tillegg til å være eller ikke være et naturlig talent. Eller tar jeg feil..?
Heier på deg på fredag, Kristian, og krysser fingrene. Brenner kanskje av noen kroner på å stemme også.

Og JA DA: Du ER virkelig flott. (Et innlegg her inne er jo bare ikke komplett uten å ha nevnt noe om det.) Og du har jo et flott smil.

:-)

25.okt.2006 @ 21:23
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

HEI KRISTIAN!!
Mitt navn er også Kristian Ødegård. HMMM pussig!! jeg vil herved be deg om å legge ut ditt telefonnummer på telefonkatalogen.no slik at vi med samme navn slipper å bli straffet for din sjarm. Det har seg slik at hver gang du viser trynet ditt på tv, enten det er i "påskenøttene" eller "skal vi danse" så får jeg ca 10 meldinger hver gang fra desperate middelaldrende kvinner. det var morsomt i begynnelsen, men nå er det rett å slett plagsomt. du får heved 3 valg: 1: ikke vis deg på tv!!.. 2:legg ut nummeret ditt på telefonkatalogen.no 3: gi meg et par tusen kr i mnd så sier vi det er greit. på forhånd takk!!

25.okt.2006 @ 21:47
Postet av: Caroline

Hihi, så morsomt det var på danseskolen:) Glemte skoene dine;)

25.okt.2006 @ 21:54
Postet av: -lille my-

hmmpf..noen har stjålet nicket mitt litt lengre opp her. Ikke fornøyd! Heier fortsatt på deg Kristian :) Selv om du ikke svarer på mail...

25.okt.2006 @ 21:59
URL: http://lisbethosnor.spaces.live.com
Postet av: Ivrig TV seer.

Kjempebra danset i Samba, korregrafien var helt topp. Lager hun dette selv , eller gjør andre det for henne?? Danser hun aktivt? Utrolig hva dere har fått til på så kort tid.
Egentlig syntes jeg du får litt for mye skryt, alt er ikke like bra....
Her er det mange som er blitt flinke også, mange av bloggerne må jo være "fjortiser".

25.okt.2006 @ 22:34
Postet av: Christine

Heisann Kristian:) Ville bare si at jeg heier på deg og Alexandra og stemmer MASSE på dere hver fredag:o) Stå på videre og så må jeg få si at jeg synes du er en av verdens mest sexy mann på denne jord;o) Mange klemmer og kyss til deg!!!!!!!!!!!!!!!:)

25.okt.2006 @ 22:41
Postet av: Lille meg

Hvorfor er DU singel?? Jeg skjønner ikke det!?! Som du ser her inne så har du jo en hel hærskare etter deg. Du kan jo velge og vrake på øverste hylle. Det er jo fullt forståelig at du har så mange tihenger så kjekk og morsom som du er. Herlig humor du har! Ler meg skakk av deg. Stå på!!

25.okt.2006 @ 22:43
Postet av: Kristine

Hei!! Du er blitt så flink til å danse!! ;-) Hvordan ligger dere an med dansetreningen nå da? Er dere i rute? Og bare sånn av ren nysgjerrighet; hvor høy er du egentlig? Man får jo ofte et litt "feil" bilde av høydene til folk på tven...:-P Enig med "lille meg", du har en god humor!! Stå på videre, gleder meg til å se dere i aksjon på søndag!

25.okt.2006 @ 23:05
Postet av: Lene

Har du ingen fler bilder du kan legge ut? Det hadde vært så fint :)

25.okt.2006 @ 23:41
Postet av:

Tror kristian er oppimot 180. Min antagelse når han står ved siden av de andre, som f.eks. tommy steine.

26.okt.2006 @ 00:03
Postet av: Helene

Hei.
Skal ikke også kommentere hvor kjekk og søt du er. (OK-litt søt..)
Vil bare bruke denne anledningen hvor du har en blogg til å takke for mye god humor gjennom årene. Tror jeg har sett omtrent alt du og Espen har gjort sammen og synes dere og Team Antonsen er Norges beste på humor.
Kjøpte den nye dvden i dag og har moret meg med dine og Espens kommentarer. Kjekt også å se på din flotte dansing og også artig å se deg som deg selv.

26.okt.2006 @ 00:21
Postet av: L

Utrolig morsom!

www.break.com/index/holditin.html

26.okt.2006 @ 00:26
Postet av: mira

håper du ikke forandrer deg nei, at du fortsatt blir deg. Hvis ikke er alt dette feil ... Men vi synes du er god da. Men ikke pent at alexandra måtte vente så lenge på deg.. Fikk bare sett noe av det idag så får se mer på fredag, menn så deg med den lilla parykken, det var jo flott :)

26.okt.2006 @ 00:36
Postet av:

Er du en vestkant-gutt?
Hvordan ligger dere an i løypa når det gjelder dansingen da, er der i rute?

26.okt.2006 @ 01:17
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Hallo! Her er noen flere svar:

Ang "Se & Hør o.l":
Det stemmer at mange ukeblader har lyst til å lage saker på meg, men jeg er i utgangspunktet veldig skeptisk til å stille i "verstingbladene", og har foreløpig sagt nei (maks "kanskje") til de fleste. Jeg ser ikke helt hva slags positiv effekt det kan ha for meg, tvert imot. Men jeg får se - kommer helt an på vinkling og hvem det evt blir sammen med.

Ang "bakomfilm av hverdagen":
Hehe... tror ikke jeg skal lage noen bakomfilm fra hverdagen min. Det nærmeste jeg kommer er vel innslaget på "Danseskolen" på TV2Zebra onsdag kveld. Da var "Skal vi danse" en liten tur hjemme hos meg og sånt.

Ang "arr":
Nei, det ble ikke noe særlig arr etter leppeslaget... Vet ikke om jeg er skuffet eller glad for det. Hehe...

Ang "Blogg":
Jeg tror jeg kan beholde denne bloggen når vi er ferdige med å danse. Bare at designet blir nøytralt og ikke dansepreget.

Til "L":
Nei, jeg har ikke vært single de siste årene. Har et 2,5 års forhold bak meg som ble slutt i mai i år.

Til Caroline (Eckbo-DVD):
Ja, Espen kom ut med sin "best of"-DVD idag. Jeg er vel egentlig bare synlig på ett av innslagene, men jeg har jo vært med på veldig mye av det bak kamera, da. Også har Espen og jeg kommentarspor sammen på hele disc2.

Til "Warrior Princess":
Tror ikke du skal være redd for at "Skal vi danse" gjør meg til en annen, akkurat. Er ikke redd for det selv, i hvert fall. Det er en liten danseboble det vi er inne i nå, men den er over om maks en måned, og da er det definitivt på tide å legge danse-Kristian på hylla. Jeg mener selv å ha beina godt plantet på jorda, og tar ikke av på grunn av dette. Det kommer til å være en periode jeg kommer til å se tilbake på som morsom og spesiell. Ikke noe mer!

Til Guro:
Jo, Alexandra er en veldig dyktig lærer. Hun kommer fra en russisk dansefamilie, og har undervist siden hun selv var fjorten år. Og metoder og krav til disiplin er kanskje litt annerledes i Sibir enn i Norge. Jeg vet ikke, men har inntrykk av det. Hun er i alle fall en god pedagog. Hun vant NM i standarddans i 2005 og 2006 sammen med sin partner Thomas Kagnes, som danset sammen med Anita Moen i forrige sesongs "Skal vi danse".

Til Kristian Ødegård (den andre)
Hei! Det er jo dumt at du blir plaget med meldinger og sånt som egentlig skulle vært til meg, siden vi har samme navn. Farfaren min har også samme navn som meg, og han har også fått henvendelser som ikke er til ham. Du sier det er plagsomt, og gir meg tre alternativer: (1: Ikke vis deg). Skal vurdere det. (2: Legg ut telefonnummeret på telefonkatalogen) Nummeret mitt ligger faktisk der, men jeg har et navn FØR Kristian, som gjør at det ikke kommer opp når du søker på vårt felles navn. (3: Betale deg) Trenger vel ikke det, så lenge jeg faktisk har oppfylt krav 2 allerede. Hehe.

Til Kristine:
Vi kom litt sent igang med treningen denne uken (hoppet over de to første dagene), og begge var litt slappe. Så vi har ligget litt bak skjema, inntil i dag, tror jeg. Har fått tatt igjen litt av det tapte nå. Håper det går bra, i hvert fall.

Ang høyde:
Jeg er 184 cm høy. Alle ser vel litt små ut ved siden av Tommy Steine..?

K.

26.okt.2006 @ 01:18
Postet av:

Og der kom han, hehe

26.okt.2006 @ 01:21
Postet av: L

Sett den før?( Linken) Ganske morsom?

26.okt.2006 @ 01:30
Postet av: Fine svar

Takk for kommentarer igjen, fint du er innom en gang i døgnet og skriver litt.
Fint hvis du fortsetter med blogging, det vil vi sette pris på. Og nærmere finalen vil det sikkert komme en reportasje om deg og A. pluss det andre paret. Det er jo ikke så "farlig". Da vil det være fokus på dansingen og bare en oppvarmer til finaleshowet. Den helgen er en typisk julebordhelg da, men reprisen kommer jo heldigvis lørdag samt at man har opptaksmuligheter. Har det roet seg litt ned med jobbingen nå når dvd'en til Espen er ute, en ting mindre for deg da ihvertfall. Han kommer sikkert til å selge veldig bra! Han er jo veldig flink og så er du med som en bonus ;)) Du mister sikkert ikke deg selv i dette, må jo være morsomt med all den positive responsen, noen og enhver kunne trenge en slik opplevelse, hvis de tør :) Takk for innlegget og lykke til på fredag!

26.okt.2006 @ 01:37
Postet av: karoline

hei! nei for guds skyld ikke "brett ut" deg og ditt privatliv i seoghør aktige blader! spyr av folk som gjør det!! Dritbra dansing,stå på videre! :) jepp,du blir nok årets vinner,tar jo heeeelt av på bloggen,de andre kan umulig ha like mange fans som deg..hehe..

26.okt.2006 @ 01:40
Postet av: Div betraktninger om deg

Hvem er du Warrior Princess, virker som du kjenner kristian, heldig du er da, hehe. Skal ikke fritte deg ut :)
Får ikke helt "taket" på ham, han er sikkert en sammensatt personlighet. Som vi alle er. Lurer på hva han egentlig tenker når han ligger om natten i sengen sin, eller når han står opp om morgenen, eller sånn helt generelt.Hvordan han møter dagen. Hva er ønskene og drømmene dine, det er det som hadde vært interessant å vite akkurat nå, akkurat her på natten :P Hvordan man er sammen med familien sier jo litt og den virker jo sammensveiset. Det å komme litt under skallet til karismatiske personer som har noe å by på/gi er alltid interessant, sånt rent mellommenneskelig. Det synes ihverfall jeg. Hva slags livssyn/livsfilosofi de har og hvordan de har funnet sin plass i systemet hvor de trives. Hvordan kom du dit, til å ha en viss flesibilitet og sikkert mye morro i jobb og ellers. Var det tilfeldigheter? Må jo gi en stor frihetsfølelse fremfor å være bindt til A4 opplegget hvor de fleste befinner seg .. Synes du at du har havet på helt rett hylle her i livet? (Det tror jeg :)Hva gjorde du i tidlig 20-årene før du begynte med forskjellig innen bransjen din? Mange spørsmål og forventer egentlig ikke svar på alt dette, blir vel kanskje for peronlig. Bare en tanke i natten. Lykke til videre i livet etter skal vi danse, som du vinner glatt!

26.okt.2006 @ 01:56
Postet av: Helene

Hei igjen.
Ser at du har vært inne og svart på spørsmål siden sist. Er ikke dette for tidlig på kvelden for deg?
Har kost meg mer med dvden. Jeg syntes da serien gikk at du som programleder var en højdare i "nissene på låven" Artig å se klipp med deg i den rollen igjen.

26.okt.2006 @ 02:10
Postet av: Frk BK

Hvordan skal vi sjarmere deg da?noen tips?Forresten Kristian Ødegård den andre: Å klage til Danse-Kristian for at du får mld han burde ha, blir jo litt dumt da..er jo ikke hans feil at jenter ikke klarer å finne det rette nr..det er faktisk veeeldig simpelt, så at enkelte ikke kan å søke er jo helt uten for hans rekkevidde å gjøre noe med..tok meg tre sek å finne d f.eks..Du bør heller føle med din navnebror siden du nå har kjent på mediekjøret, og vet hvordan han har d! så d så..God natt :)

26.okt.2006 @ 02:14
Postet av: En tanke til i natten ..

Hm, det kan komme inn en reportasje i f.eks. bladet mann (har aldri lest det men finnes vel noe sånt der ute.) Der kan du bare fokusere på og fortelle om livet ditt liksom, hva du driver med osv., et lite innblikk i deg og ditt. Uten at du trenger kommentere kjærlighetslivet/privatlivet ditt. Bare litt mer om deg. Men les Mann først ;) Sånne portrettintervjuer som de har i magasinene i dagblad og vg på lørdag er det mange som gjør. Mange seriøse innen både regjering, kultur, media og næring (synes jeg har lest om de fleste) som er i vinden og som gir et portrett, det tror jeg flere av Team Antonsen/Eckbo har gjort også. Altså aktuelle folk som har noe å si og bidra med og som ikke nødvendigvis bretter seg ut i kjendispressen. (Eller noen gjør det også i tillegg.) Du kan tilogmed bli tegnet av Graff vet du ;) Så et par av de proffe danserne var i Cosmopolitan man har ikke fått lest det. Så mulighetene er jo der, gjelder bare å velge rett. Et litt seriøst sted med en god redaksjonell linje. Det kan jo bare bli positivt. Du har sikkert leste mange fine intervjuer av interessante personer selv. Nok om det, du får tenke på det vet du. Ellers håper jeg dere kommer helt i rute til fredag og det kommer til å gå strålende! Og dere vinner finalen. Stor nattaklem

26.okt.2006 @ 02:20
Postet av: lisen

Synes det er mange fine kommentarer her inne, både fra gullgutten og de andre. Selv de som er heelt på knærne får frem det på en fin og artig måte. Så alle kommentaren er bra, hver på sin måte, synes jeg. Og spørsmålene er av interesse og blir godt besvart. Samt alle bilder og morsomme betraktninger som kommer fra gullgutten før alle kommentarene er strålende. Denne siden må være prototypen på en vellykket blogg på alle mulige måter!! Lykke til med dansingen, trenger nesten ikke nevne det så mye lenger for alle vet at dere alltid er bra og vil fortsette sånn.
Dere vinner!

26.okt.2006 @ 02:43
Postet av: Patrick Strøm

Lykke til vidre Kristian :)
har reklamert for deg på bloggen min også, så får vi håpe dette går veien...

Rart du ikke lærte oss noen av de movsa på revy TM :) hehe

Vi snakes

26.okt.2006 @ 02:50
URL: http://patrick.mobilblogg.no
Postet av:

Den skjønne gutten kommer til å danse oss jenter mo i knærne på fredag....

26.okt.2006 @ 03:08
Postet av:

Finner ikke det sexybarometeret på vg?

26.okt.2006 @ 03:09
Postet av:

Så var det den avstemmingen om hetest på side2 og kremtoppen, mye å følge med på her.

26.okt.2006 @ 03:24
Postet av: fredag

Det kommer til å gå så bra på fredag, dere vinner. Skal stemme hvis dere mot formodning får kritikk eller dårligere karakterer. Hvis dere ligger i toppen får jeg se. Da sparer jeg kanskje alle stemmene til senere hvis det blir tettere i toppen.

26.okt.2006 @ 03:37
Postet av: Stemming

Mange av dere som skal stemme på fredag da? Går kontantkortene så det gløder ;)
Hvis de kommer ned på listen, kan ikke skjønne det i såfall, så må det stemmes!!!!!!!!!!!!! Men det gjør de nok ikke. Bare godord kommer, men kan stemme likevel!!! Men de går IKKE ut, garantert.

26.okt.2006 @ 03:46
Postet av: Yes

Hører du Kristian, dere lett videre! Folk vil både se deg danse og se deg ellers! Så ikke vær nervøs kjære deg, men vær trygg i trua.

26.okt.2006 @ 03:48
Postet av: Alexandra

blogger nok ikke fordi hun sikkert er travel, men også kanskje fordi hun antagelig ikke skriver helt perfekt norsk enda? Eller ikke er kjent med teknologien. Hun er flott uansett og vi får jo med oss det som skjer vi kristian og han forteller og viser henne sikkert sidene med alle bildene og godordene. Også om henne.

26.okt.2006 @ 03:50
Postet av:

Det gjør han sikkert.
GO alexandra og kristian!

26.okt.2006 @ 03:51
Postet av: dvd

Mange som skal kjøpe dvd fra Espen Eckbo da? Tror det er mye bra på den, høydepunktene hans gjennom 10 år! Pluss litt Kristian. Morsomme karer begge to.

26.okt.2006 @ 04:00
Postet av: Bloggen

Dette er en super blogg som tåler å leses mange ganger. Jeg tror det kommer et nytt hovedoppslag natt til fredag slik at vi har noe å varme oss opp på til kvelden. Pluss at det kommer en oppsummering av dansingen i løpet av helgen. Disse gleder vi oss veldig til! Og lange kommentarer til innleggene dagene i mellom. Kjempebra oppfølging av bloggen Kristian. Lykke til med dansen fredag, dere kommer først og vi må sitte klare :P

26.okt.2006 @ 04:09
Postet av:

Trenger ikke gå innom denne bloggen inatt da du var innom ganske tidlig med oppdateringene ikveld ;) Good night and good luck!

26.okt.2006 @ 04:22
Postet av:

Her var det jo litt liv :)
Trodde du at du hadde anlegg for dans før du begynte, synes du det er GØY å danse, ikke bare at du gjør det så bra? Det er flere som har lurt på høyden din av en eller annen grunn. Du ser akkurat passe høy og slank ut. 1,84 var jo langt da. Du danser meget bra, og dere begge gir alt. Virkelig fint å se på. Blir fin underholdning på fredag.

26.okt.2006 @ 04:51
Postet av:

Er innom denne bloggen flere ganger om døgnet og det har alltid skjedd noe siden sist. Du virker positiv til videre blogging etter at programmet er over, det er bra. Skal følge med på deg videre. Du har gjort en god figur i programmet og danser i tillegg veldig bra. Noen nye sprell på gang på fredag? Det har vært noe hver gang, så blir spennende å se hva som skjer.

26.okt.2006 @ 05:03
Postet av: Bilder

Håper det kommr flere bilder også, det er alltid kjempegøy. Ser de andre legger ut noen også, gir mer liv til siden.
Dere danser råbra og du er jo en helt utrolig nydelig gutt da, men det vet du vel kanskje nå når du er blitt 32 (og et halvt) år.

26.okt.2006 @ 05:08
Postet av: Bilder

Håper det kommr flere bilder også, det er alltid kjempegøy. Ser de andre legger ut noen også, gir mer liv til siden.
Dere danser råbra og du er jo en helt utrolig nydelig gutt da, men det vet du vel kanskje nå når du er blitt 32 (og et halvt) år.

26.okt.2006 @ 05:10
Postet av:

du er nok en liten (stor) luring ...

26.okt.2006 @ 05:17
Postet av: kath

Halloen, Kristian! For å leke litt "Bonderomantikk"; "Hvilke egenskaper vil du at ei jente skal ha? Hva forventer du i et forhold?". Er nok noen som lurer litt på deg akkurat i dette temaet.. Foretrekker du et stille, godt måltid og et glass vin når du er på date? Det virker nesten slik i alle fall. Oppi alt som skjer i rundt deg, virker du forbausende rolig og at du har totalt full kontroll over de forskjellige situasjonene! Stå på videre, Kristian! Klem fra ei i det romlemantiske hjørnet idag, Kath

26.okt.2006 @ 09:47
Postet av: Kravstor

Kan du legge ut flere bilder av dere fra dansetreninga? Gjerne videosnutter også. Eirik har lagt ut litt fra dansetreninga si på YouTube, råmorsomt! Hadde vært kjekt om du hadde tid til det.. Please, kjære søte, kjekke Kristian!!! Hilsen Veeeldig Kravstor!

26.okt.2006 @ 09:53
Postet av: Dansefeber

Hvem er hetest?
Gå inn på VG
Søk på Kristian Ødegård (internett)
Litt ned på siden som kommer der står det "hvem er hetest"

26.okt.2006 @ 10:09
Postet av: Takk

Takk til deg, endelig fant jeg det! Stemmen er avgitt, gikk visst ikke an å stemme flere ganger på vg..

26.okt.2006 @ 10:32
Postet av:

Så på Danseskolen igår, du glemte skoene i Studio ??? Har du funnet dem??
Trodde bare det var lov å trene på Dansefabrkken?? ,
Slik som i forrige program??
Ellers må jeg si at du er blitt flink, men det er jo selvfølgelig mange mange år igjen, for å bli en god guttedanser (som f.eks Tom-Erik) Tone har faktisk begynt å få taket på dette, så jeg håper virkelig dere kan møtes i Finalen. Den finalen blir nok mest underholdende for oss alle seere. Lykke til!!

26.okt.2006 @ 11:07
Postet av:

Gode herr Ø!
Vonar du ikkje tok det som at eg trudde/meinte at du kom til å stille opp i "verstingbladene", i alle høve ikkje slik utan videre. Som du skriv så er det visse ting som fell seg meir rimeleg å stille opp på. Og på eit eller anna tidspunkt i programmet, uansett utfall, vil det nok vere særs naturleg for deg å stille opp. Dessutan så treng du det egentleg heller ikkje, du utleverer deg jo meir enn nok i bloggen og via kommentarane her for øvrig. Men eit Magasin-intervjuv kan du stille opp på, om du får tilbodet, for det er eit tvers igjennom godt journalistisk verk. Dessutan, når eg tenker på det, så har tom "verstingbladene" gode element i seg; tv-prpgram, kryssord (hjernetrim) og ikkje minst "vi gjør livet gladere"-tinga. I tillegg til at kvinner løyser problema sine medan dei les det (nett som med shopping, kobler ut) ;)
Oi, voldsomt som eg skulle meine om dette då?!? Uansett, ha ein vene dag.
Vyrdsam helsing :)

26.okt.2006 @ 11:41
Postet av: Maya

"Dette er matadoren. Snakker jeg med kappen?" -- he,he... flirte godt av den ;-)

26.okt.2006 @ 12:15
Postet av: Dansefeber

En kan ikke stemme mer en en gang, men ja jeg måtte prøve. Tenk å kunne se han trene, det hadde vært kult. Må nok kjøpe den nye DVD som har kommet ut så en kan se, nyte og høre han flere ganger. Gleder meg til i morgen.

26.okt.2006 @ 12:56
Postet av: Therese

Dette strider mot alle mine prinsipper, å blogge, men gjør et unntak idag. Det er et aller annet med deg jeg ikke kan sette fingeren på, men du er utrolig sjarmerende. Bor i byen jeg også, så jeg satser på å tilfeldigvis treffe deg på byen, så jeg kan skru på sjarmen. He he. har også akkurat gått ut av et langt forhold, men nå er det på tide å date igjen. Lykke til imorgen begge to!!!! ;)

26.okt.2006 @ 13:36
Postet av: danseglad!

Hei Kristian! Har sett at du er veldig flink til å danse.. og litt sjarmerende:)Så hvis du vil fortsette,tar jeg deg gjerne med ut på salsa! Jeg har danset lenge og kan mange forskjellige stiler, men ikke tango.. Så da kan et annet alternativ være å bli med på tangokurs?! Veldig bra alternativ altså:) Lykke til i morgen!

26.okt.2006 @ 13:40
Postet av: Caroline

Kristian: Fikk dvden i dag, så skal ta en titt etterpå!:) Gleder meg:)
Må bare få si igjen hvor fantastisk du er! Du sier jo så mye morsomt hele tiden, og jeg ler jo av det..Men det vet du jo allerede:) Du sier jo at du ikke ler selv;)

Men er du nervøs for i morgen? I og med at dere skal være først og sånn? Dommerne må vel gi høye karakterer hvis dere danser fantastisk vel?
Hvor lenge har du vært i rampelyset forresten? Kan du ikke fortelle litt mer om deg selv?;)
hehe..
Stor klem fra Caroline

26.okt.2006 @ 14:36
Postet av: Henriette 14år

Hei Kristian !.. Er du singel? og hvofro`?..se gjerne inne på min hjemmeside : www.henreiette-1993.piczo.com ALLE SAMMEN NÅ!...VI ELSKER DEG KRISITAN!

26.okt.2006 @ 15:13
Postet av: Therese81

Hei igjen Kristian. Væææ jeg har blitt en av de desperate damene, he he, det er din feil. :)Hm ikke så desperat, bare høres sånn ut. Det er godt å vite at det er fler som skjønner at det er mer spennende ting å gjøre enn å sove hele tiden. Innflytter eller alltid bodd i byen? Ses ute da!!! Bare husk å gi meg beskjed om hvor vi skal møtes, hehe.

26.okt.2006 @ 15:31
Postet av: silla

hei

26.okt.2006 @ 15:34
Postet av: Warrior Princess

"Redd" er nok å overdrive en smule. Det var jo egentlig mer for din skyld. Motbydelig uegoistisk og omsorgsfullt av meg når jeg ser det nå, selvfølgelig :) For meg kan det jo egentlig være det samme. Nesten, da.

Og jeg mente ikke at jeg tror du vil "ta av" på noen måte. Dét blir litt for enkelt, og jeg vet du er for rutinert og bevisst til det.

Men selvfølgelig endrer det ting litt at "alle" plutselig skal mene noe fantastisk om deg -uten å kjenne deg. Det er en merkelig situasjon for hjernen. Nettopp fordi det i realiteten ikke er mulig. Og da er det ikke alltid positivt. Etterhvert, ihvertfall. På sikt.

Du er ekte. Men det at mange av komplimentene treffer spikeren på hodet, er jo allikevel en tilfeldighet.

Ikke sant?

26.okt.2006 @ 16:29
Postet av:

Skjønningen!!!!!!!!!!!!

26.okt.2006 @ 17:06
Postet av:

Hm, hvem er Warrior Princess? En som kjenner Kristian fra før?

26.okt.2006 @ 17:12
Postet av: Premie?

Hvis jeg skynter meg blir jeg den med innlegg nr 300! Hva er premien for den da tro? Hehe. Lykke til på fredag. Du er flink og god!

26.okt.2006 @ 17:13
Postet av: Danseglad humoristinne

Hvordan restituerer du deg etter en intens tren.uke på Dansefabr.? Det må jo kreve en god del kondisjon og utholdenhet i dansing. Har du tidl. drevet med noe form for sport/idrett? Du har jo ikke akkurat noen forfallen kropp fra før.
Jeg synes alle deltagerne er flinke, men jeg er mektig imponert over hvordan DU har mestret de forskj. karakterene i de forskj. dansene (og holdningen er det nå ikke noe å utsette på synes jeg). Du må ha et naturtalent for dans.
Jeg har stor sans for din gode humor, og må i tillegg si meg enig i de mange pos. omtalene du har fått. Man må jo bare innrømme at det ikke akkurat er noe minus at du/dere er flotte å se på. Dere er et meget pent par og flinke dansere, og kommer til å få mange "stemmer" fra meg.
Lykke til i fortsettelsen!

26.okt.2006 @ 17:17
Postet av:

De får stemmene mine også! Et meget pent par, helt enig. Og fine kropper ;)

26.okt.2006 @ 17:25
Postet av:

Dere er flinke, pene og danser utmerket. Må gå bra da. Nærmer seg fredag! Gleder oss!

26.okt.2006 @ 17:29
Postet av:

Tror jammen det er tid for å se enda et opptak av Kristian jeg ;) Noen andre tips om hvor man må stemme både her og der for å få godgutten inn overalt?

26.okt.2006 @ 17:33
Postet av:

Nydelige kristian med de skjønne øynene... Vi er nysgjerrig på deg som type ja, hva setter du mest pris på i et forhold, hva setter du mest pris på i en jente, hvordan vil du helst tilbringe fritiden din?

26.okt.2006 @ 17:36
Postet av:

Hvilke type jenter faller du for? Litt samme type som deg selv? Er du på utkikk etter damer for tiden, eller har du noe på gang kanskje? Flere på venteliste vil jeg tro ... Dater du, og hvordan :o

26.okt.2006 @ 17:38
Postet av: Ja

Håper du kommer i et litt dybeintervju snart, og også gjerne i noe litt lettere med pr for dansingen. Ingen fare med det og helt naturlig når du er så aktuell for tiden.

26.okt.2006 @ 17:42
Postet av: Heia

Heia heia heia

26.okt.2006 @ 17:43
Postet av:

Du er så nydelig kristian. Du er fin på håret til hverdags og du er fin på håret under dansingen, selv om det er to forskjellige varianter :-)

26.okt.2006 @ 17:47
Postet av: Rå

Du er helt rå på alle måter ....

26.okt.2006 @ 17:49
Postet av: Forhold

Du er så flink med alt du driver med, ihvertfall det vi har sett. Hvor ofte er du på besøk hos dine foreldre og bror? Det virker som dere har et nært forhold.
Hva med damer?????

26.okt.2006 @ 17:51
Postet av: Dans

Det virker som dere er i rute med dansingen, da blir det vel litt mindre nerver på fredag, eller er det nervepirrende uansett antagelig..? Sikkert en stor lettelse når programmet er over og dere kan slappe av med en liten fest. De første slurkene av øl eller vin er sikkert utrolig gode :))))

26.okt.2006 @ 17:54
Postet av:

Er det mye jobb å få bort sminken, spesielt for damene etter showet? Dans er flott og litt spesielt og veldig i vinden for tiden. Det er en flott sport!
Lykke til. Har du drevet noe med sport forresten?

26.okt.2006 @ 18:03
Postet av: Torsdag

Skjønne kristian, hva gjør du en regntung torsdag kveld? Trener dere bare på dagtid? Du er utrolig sjarmerende og flott.

26.okt.2006 @ 18:05
Postet av:

å do er deilig, tralala

26.okt.2006 @ 18:10
Postet av: Smak

han har falt i smak hos mange denne gutten, vi har vel alle sett ham tidligere, men nå er han slik i fokus at vi virkelig før øynene opp for ham. Og det gir seg slike resultater ;)

26.okt.2006 @ 18:12
Postet av:

Vi sitter her, alle vi (skap)småforelskede jenter i alle aldre og legger inn innlegg..

26.okt.2006 @ 18:14
Postet av:

Husker første innlegget jeg så hvor ei jente bare MÅTTE kommentere hvor råsexy kristian er, selv om hun ikke visste om det var det rette å si her. Siden har det tatt helt av!!!!

26.okt.2006 @ 18:16
Postet av: synspunkter

Hvor ellers kan vi fortelle ham og andre at vi synes han er utrolig flott?

26.okt.2006 @ 18:16
Postet av: Fortsettelsen

Du må fortsette å blogge Kristian, tror du gjør det når konkurransen er over, det er flott for oss som er så interessert i deg. Og fin måte for deg å holde oss oppdatert med hva du gjør. Dere vinner hele showet både førstkommende fredag og i finalen!

26.okt.2006 @ 18:19
Postet av:

Alle sitter klare med fulloppladet telefon fredag halv åtte? Husk de er første par ut!

26.okt.2006 @ 18:20
Postet av:

Hvor pleier du å gå ut?

26.okt.2006 @ 18:20
Postet av: Blogg

Kristian sin blogg er definitivt best. Deretter Tom-Arild og Tom-Erik pga. bildene. Tone er på vei ut av blogg-rankingen. Susann har vært der lite i det siste ...

26.okt.2006 @ 18:22
Postet av: Best

Ingen slår kristian, på noe, best i ALT !!!

26.okt.2006 @ 18:28
Postet av:

De kan sikkert ikke si hvor de går ut, da kommer vi alle sammen etter, hehe. Men det er sikkert mulig å være i området når de kommer ut fra studioet fredagskveldene :-)

26.okt.2006 @ 18:29
Postet av:

Ut fra salen hvor showet foregår mener jeg. Det er sas hotellet ikke sant?

26.okt.2006 @ 18:31
Postet av:

Hei kjekken, lykke til fredag!! Hils Alexandra.

26.okt.2006 @ 18:35
Postet av:

hot

26.okt.2006 @ 18:37
Postet av:

hot

26.okt.2006 @ 18:38
Postet av:

hot

26.okt.2006 @ 18:38
Postet av:

flott

26.okt.2006 @ 18:40
Postet av:

flott

26.okt.2006 @ 18:40
Postet av:

flott

26.okt.2006 @ 18:40
Postet av: Fint

Idag er det inne-kose-vær. Deilig varm stue, fin musikk på radioen og bloggen til kristian.

26.okt.2006 @ 18:42
Postet av:

Hvis det hadde kommet noe på tv om han i tillegg ville det vært komplett :)

26.okt.2006 @ 18:43
Postet av:

Åh godgutten vår, hehe

26.okt.2006 @ 18:49
Postet av:

MMMMMMM

26.okt.2006 @ 18:50
Postet av:

mmmmmmmm

26.okt.2006 @ 18:51
Postet av:

off .... hm, på med opptak igjen!

26.okt.2006 @ 18:54
Postet av:

Flotte bilder i loggen din! Håper det kommer flere, spesielt etter showet denne fredagen også!

26.okt.2006 @ 18:57
Postet av:

Veldig flotte bilder, tatt med kamera eller mobil?

26.okt.2006 @ 18:57
Postet av:

Hei alle fans av kristian. Noen flere tips om hvor vi finner stoff om han?

26.okt.2006 @ 19:04
Postet av:

Nydlingen, skjønningen ...

26.okt.2006 @ 19:15
Postet av:

Deilig du er

26.okt.2006 @ 19:16
Postet av:

deilig deilig deilig

26.okt.2006 @ 19:17
Postet av:

Hva slags jenter liker du, hvilken aldersklasse foretrekker du? Fint du trives i alderen din!

26.okt.2006 @ 19:19
Postet av: Fredag

Lykke til på fredag, blir gøy. Første par ut, men deg går bra likevel! Garantert!

26.okt.2006 @ 19:26
Postet av:

Kommer til å bli bra, ukas høydepunkt :)))

26.okt.2006 @ 19:27
Postet av: Vinner

Definitivt ukas høydepunkt for mange for tiden! Veldig populært, spesielt siden Kristian er med tror jeg! Og Tone kaprer vel endel seere også. Men Kristian vinner!

26.okt.2006 @ 19:57
Postet av: kathrine

Hei Hei! Jeg er så glad i dag. Espen Eckbo dvd`n kom i posten i dag. Jeg kjøpte den mest fordi du prater på den Kristian..... Men jeg blir litt bekymra for hva jeg skal gjøre når "skal vi danse" er slutt. Jeg trenger min ukentlige dose med Kristian...hehe. Please si meg at du kommer til å være med på tv framover...
Jeg vet jo selfølgelig at du kommer til å være med til siste slutt med dansinga.

26.okt.2006 @ 20:09
Postet av:

Kan ikke være mer enig med deg Kathrine, hva skal vi gjøre etterpå hvis han blir borte? Det kan han ikke!! Kan lage et eget show eller noe med espen, noe som går mye og lenge! Og selvfølgelig er han med til siste slutt på dansingen, den er helt soleklar.

26.okt.2006 @ 20:20
Postet av: Borte?

Nei, du må ikke bli borte for oss etter dette, det går ikke! Du får sikkert mange tilbud nå, slå til på noe hvor vi kan se og høre deg snart igjen!

26.okt.2006 @ 20:22
Postet av:

Vi er alle glad i Kristian Ødegård.

26.okt.2006 @ 20:29
Postet av:

Klart vi er, vi er glad i det vi har sett av ham, og vi gir uttrykk for det her inne. Håper han synes det er bra.

26.okt.2006 @ 20:30
Postet av: Nice

Han danser i tillegg som en Gud, utrolig bra til å være amatør.

26.okt.2006 @ 20:32
Postet av:

Lurer egentlig på hva han tenker om oss ... Kanskje han flirer godt av kommentarene her ...

26.okt.2006 @ 20:33
Postet av: Ingar

Ingar kommer på tv idag i 9 av 10 nordmenn på tv2

26.okt.2006 @ 20:34
Postet av:

Veldig populær og bra blogg!

26.okt.2006 @ 20:39
Postet av: Eva

Vil dere at Kristian og Alexandra skal
komme videre, må alle stemme uansett
hvilken plass de kommer på.

For de regner om på en merkelig måte.
De gir de som har fått flest stemmer
av publikum bare 8 poeng.
De regner også om dommerene sine poeng.
Det var derfor det ble så urettferdig
når Inge og Gyda røk ut.

26.okt.2006 @ 20:39
Postet av:

Blir fint med et gjensyn med Ingar i kveld, gleder meg til det. Han kommer sikkert til å snakke om dansingen ;-)

26.okt.2006 @ 20:40
Postet av:

Vil dere at Kristian og Alexandra skal
komme videre, må alle stemme uansett
hvilken plass de kommer på.

For de regner om på en merkelig måte.
De gir de som har fått flest stemmer
av publikum bare 8 poeng.
De regner også om dommerene sine poeng.
Det var derfor det ble så urettferdig
når Inge og Gyda røk ut.

26.okt.2006 @ 20:44
Postet av:

Hm, trodde det var likestilt, at dommernes og publikums stemmer telte like mye. Eller altså hvis man ligger på nummer tre både hos dommerne og hjemme så går de videre, eller noe sånt ;)

26.okt.2006 @ 20:49
Postet av:

Men det må skal/må stemmes masse på kristian, selv om vi vet han ikke går ut men kommer til å vinne. Men kan ikke gå i samme fella som med ingar og gyda, så vi må stemme som besatt alle mann.

26.okt.2006 @ 20:50
Postet av:

Uff ja, han er så overlegent bra at vi her inne er sikker på at han kommer til å vinne, men tenk om han plutselig går ut, nei, grøss og gru, det kan vi ikke risikere!!! Stem i vei!!

26.okt.2006 @ 20:51
Postet av: Camilla

Hej Kristian!

Tyvärr missar jag dig i morgon, vi ska ha fest på jobbet. Vi kanske ses på byn? Skulle gärna mött dig ja.... Du verkar vara lika söt som en nallebjörn: ) Kram Camilla

26.okt.2006 @ 20:52
Postet av: Nei

Nei!!! Da kommer han ikke til å være ukas høydepunkt og ikke får vi akkurat den stemningen vi liker heller, nei!!!! Vi må ikke drite oss ut og tro han vinner uansett, vi må stemme, jeg skal sitte klar ihvertfall!! Dette var en forferdelig tanke, at han blir borte, men det skjer selvfølgelig ikke!!!

26.okt.2006 @ 20:55
Postet av:

Vi vil alle gjerne møte Kristian Ødegård ... Men ville mistet munn og mæle jeg ihvertfall ;) Hadde sikkert ikke turt å se på han engang ... Helt fjortis selv om jeg ikke er det :)

26.okt.2006 @ 20:58
Postet av:

Blir gøy å se Ingar igjen, kommer etter Jespersen tror jeg, håper han snakker om daningen, det gjør han sikkert. Kanskje han nevner gullgutten vår også, men det blir fint bare å se det lune smilet til Ingar igjen. Skulle vært med og danset i morgen han også .... Trodde han ville komme på andre plass etter Kristian, men så feil kan man ta ... Så vi må stemme i morgen!!

26.okt.2006 @ 21:00
Postet av: Eirik og Therese

Fint skrevet av deg om Eirik og Therese. De var et artig og hyggelig innslag.
Du skriver alltid så bra, ingen slurving skriveteknisk heller, du gjør alt bra!:)))

26.okt.2006 @ 21:18
Postet av: Svakheter?

Tror du er en gjennomført hyggelig mann, i tillegg til alt det andre... Masse positive sider!! Lurer på hvor svakhetene dine ligger? Vil du røpe noen for oss? :p

26.okt.2006 @ 21:20
Postet av:

Han har ingen! Ihvertfall ingen nevneverdige, bare bagateller i så fall.
Han er fin både innvendig og utenpå tror jeg. Og kjempeflink til å danse. Nå er det under et døgn til vi ser ham på tv. Lykke til Bent Kristian Ødegård!!! Med alt!!!

26.okt.2006 @ 21:24
Postet av: Karin

Hei Kristian. Vil gjerne få fortalt deg atter en gang at du er en flott fyr, helt utrolig etter min smak. Lykke til i morgen, dere har min stemme.

26.okt.2006 @ 21:34
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Ang stemming:

Bare så det ikke er noen tvil... Det er sånn at nå som vi er 6 stykker igjen, vil det paret som får best karakterer fra dommerne få 6 poeng, det som får nest best får 5, osv nedover til 1 poeng. Det samme gjelder med seerstemmene. Det paret med flest stemmer får 6 poeng, så 5, så 4 osv. MEN: Dersom to par står likt etter at man har summert dommer- og seerpoeng, er det det paret med flest seerpoeng som går videre.

Så ALT kan skje, uansett hvor bra man har danset...

26.okt.2006 @ 21:37
Postet av: kathrine

Er det samme nummer hver gang? Altså nummer 5? Vil jo at du skal komme videre. Men jobber til 9

26.okt.2006 @ 21:41
Postet av:

Hm, skummelt, takk for oppdatering Kristian.

26.okt.2006 @ 21:42
Postet av: Nummer

Tror det er samme nummer hele tiden? Kan sikkert stemme nå også eller? Og kan jo iallefall stemme helt til litt før ti på fredag.

26.okt.2006 @ 21:44
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Kathrine:
Ja, samme nummer hver gang - 5 til 26400, altså.

Dessuten; man kan faktisk stemme hele uka. Vet ikke om programlederne har fått dette bra nok frem. Fra "gongen" går den ene fredagen, vil alle stemmer som kommer inn etter den bli registrert og gjelde neste fredag, til gongen går igjen.

Og til deg som synes dette er skummelt... Det synes jeg også! Alt under førsteplass er veldig usikkert.

26.okt.2006 @ 21:46
Postet av: Caroline

Kristian: Fikk dvden i dag, så skal ta en titt etterpå!:) Gleder meg:)
Må bare få si igjen hvor fantastisk du er! Du sier jo så mye morsomt hele tiden, og jeg ler jo av det..Men det vet du jo allerede:) Du sier jo at du ikke ler selv;)

Men er du nervøs for i morgen? I og med at dere skal være først og sånn? Dommerne må vel gi høye karakterer hvis dere danser fantastisk vel?
Hvor lenge har du vært i rampelyset forresten? Kan du ikke fortelle litt mer om deg selv?;)
hehe..
Stor klem fra Caroline

26.okt.2006 @ 21:47
Postet av: Kathrine

Har sittet å sett på web tv nå. Var det ikke slik danseprogram i går da? det ligger ikke ute ihvertfall. Bare fra forrige fredag, men gøy å se det også da!

26.okt.2006 @ 21:47
Postet av: Kathrine

Ok!Da skal jeg stemme. Men det var noen her før som ville at du skulle gi ett slengkyss... Tørr du?... Det hadde vært gøy, men da spør vel bare tommy om det etterpå? Nå...trives du som homseikon....???hehe..moro

26.okt.2006 @ 21:52
Postet av:

Kjempeskummelt, ble helt nervøs her. Men har jo DEN trua på dere, men ble nervøs likevel ... Tror jeg må begynne å stemme med en gang!

26.okt.2006 @ 21:52
Postet av:

ALLE liker ham, uansett alder og kjønn.

26.okt.2006 @ 21:53
Postet av: Kathrine

Hvor gamle er vi som er her da? Bare lurer. Vet ikke om det er tatt opp før jeg, men jeg er 25.

26.okt.2006 @ 21:56
Postet av:

Der har man fordelen med hjemmeside ... hinthint, så på tones hjemmeside hvor det står helt tydelig og klart hvor man kan stemme hele uken ...

26.okt.2006 @ 21:57
Postet av: Mie

Tror de fleste faktisk ikke er tenåringer selv om det er noen av dem også. Jeg er en voksen dame på 40 ...

26.okt.2006 @ 21:59
Postet av:

Da antar jeg nummeret er 829 49 105 da eller, hvis man ringer. Siden nummeret er 5 til 26400 på sms?

26.okt.2006 @ 22:01
Postet av:

Husk å se Ingar snart da :)

26.okt.2006 @ 22:04
Postet av:

Såå, har fått sendt noen stemmer, og det skal øke på utover!

26.okt.2006 @ 22:12
Postet av: Kathrine

Jeg å har stemt. Hehe Hver gang jeg leser svarene til Kristian hører jeg det for meg at han prater slik som i tv2 nøttene... hehe...Ganske gøy!

26.okt.2006 @ 22:20
Postet av: Linnea

Da kommer jeg med kommentar nr ørten her:
1. Lurte bare på hvordan det er å være "seg selv" på TV, og ikke "Roald Øyen" eller "Christer Falck"? Trodde du at du skulle få SÅ mye oppmerksomhet?
2. Skal vi ta en kaffe en dag? bare den verste "Skal vi danse"-hypen er over og jeg er ferdig med eksamen?

26.okt.2006 @ 22:22
Postet av:

hehe kathrine, han har nydelig stemme også :)

26.okt.2006 @ 22:26
Postet av:

De traff jo bare såå bra i nissene på låven, bare synd det er mange som ikke får inn tvnorge fortsatt.

26.okt.2006 @ 22:28
Postet av: Kathrine

Masterminds... Hvem var hjernen bak det, Espen eller Kristian eller begge to? Hehe husker jeg var liten, ehh ikke så liten, men 17 år ell noe. Da hadde jeg et avis utklipp av espen på veggen..Bare han som hang der.Stor side. Tror avisa het exact ell no slik. Men detter er jo Kristian sin blogg da..Så go Kristian, vi stemmer på deg....

26.okt.2006 @ 22:35
Postet av: Venter på svar

Postet av:
Så på Danseskolen igår, du glemte skoene i Studio ??? Har du funnet dem??
Trodde bare det var lov å trene på Dansefabrkken?? ,
Slik som i forrige program??
Ellers må jeg si at du er blitt flink, men det er jo selvfølgelig mange mange år igjen, for å bli en god guttedanser (som f.eks Tom-Erik) Tone har faktisk begynt å få taket på dette, så jeg håper virkelig dere kan møtes i Finalen. Den finalen blir nok mest underholdende for oss alle seere. Lykke til!!

26.okt.2006 @ 22:46
Postet av:

Ja, si det ... De er veldig populære begge to og jobber jo sammen også :) Ja, go Kristian vi stemmer på deg.

26.okt.2006 @ 22:47
Postet av: Therese

Hei Kristian!

Tusen takk for koselige ord i bloggen din. Har vært rart å være så mange dager borte fra fabrikken. Sikkert høy temperatur der nå...;o)
Regner med dere er i rute, og at du tar frem matadoren i deg i morgen. Jeg kommer for se på. Alltid morsomt å kunne se det fra sidelinja.
Lykke til! Og stå på;o)
Vi sees i morgen!

Klem Therese

26.okt.2006 @ 22:51
Postet av: beundrer

Hei Kristian ! kunne du tenke deg å komme på besøk til Trondheim når "skal vi danse er over" ? Jeg har gjestesengen klar :) Lykke til i morgen !

26.okt.2006 @ 23:01
Postet av: Xenia

Perhaps you have not thought of me.
Indeed, that may be true.
But I will have you so convinced
you?ll think you always knew.

26.okt.2006 @ 23:09
Postet av:

Hei Kristian, begynner du å føle presset :) Men du kommer til å vinne, må ikke miste troen på det verken du eller vi! Du vinner!!!!!!!!!!!! Blir gøy i morgen.

26.okt.2006 @ 23:10
Postet av:

Nydelige kristian!

26.okt.2006 @ 23:12
Postet av: Benedicte

Kristian - er du glad..? Har du det godt?

26.okt.2006 @ 23:12
Postet av:

Fint dikt Xenia, selvkomponert eller?

26.okt.2006 @ 23:14
Postet av:

Håper han er glad og har det godt ... Unnar ham det! Men har sikkert sine ups and downs han som alle vi andre. Men håper du har det flott!!!!!! Både nå og fremover!!!!!

26.okt.2006 @ 23:16
Postet av: miranda

det kommer til å gå så bra i morgen. Dere er så flinke og kan ikke skjønne hva som skulle skje for at det ikke går bra? Men det kommer til å gå strålende, nye toppkarakterer og bare skryt!! Og vi ser deg i finalen!!!!! Garantert!!!!

26.okt.2006 @ 23:18
Postet av: L

400!!!!kommentarer!?! Hva syns du? Det må jo være ganske overveldene? Er damene like "frempå" på byen og ellers også, eller er det bare her inne? Uansett; Grattiss!

26.okt.2006 @ 23:19
Postet av: Ninni

Hehe, er de like frempå på byen som her? Kanskje i de litt sene nattetimer? Er du mye ute på byen nå som du er singel? Eller har du en liten sort bok med nummer du kan ringe ;)

26.okt.2006 @ 23:23
Postet av: Tonje

Det kommer til å bli toppscore i morgen også. Og du har alle oss fansen i bakhånd. Lykke til, vi stemmer på dere!

26.okt.2006 @ 23:30
Postet av: andrine

Hei og lykke til i morgen. Dere er vel helt i rute og kan bare finpussse i morgen? Kommer til å gå bra! Skal du og Steffen atter en gang på kinarestauranten og spise som vanlig, og roe litt ned :) Går så bra så! Skal stemme masse!

26.okt.2006 @ 23:33
Postet av:

Stemmer litt med engang jeg ;;

26.okt.2006 @ 23:34
Postet av: Dorthe

Lurer på om du kommer innom i natt med kommentarer igjen, men det kommer sikkert et nytt hovedinnlegg i natt eller i morgen, gleder meg! Lykke til godgutten!

26.okt.2006 @ 23:37
Postet av: Jessica

Har stemt en del jeg også, første gangen jeg stemmer i noe program før jeg har sett hva som skjer i selve programmet.
Men hva jo at Kristian og Alexander kommer til å danse alle de andre av gulvet i morgen!

26.okt.2006 @ 23:39
Postet av: Jessica

Men VET jo at Kristian og ALEXANDRA

26.okt.2006 @ 23:40
Postet av:

Kristian og Alexander er det nye paret som skal dandse i morgen og gjøre en ny vri på det, hehe.

26.okt.2006 @ 23:42
Postet av: Kristine

Håper dere er nogenlunde i rute nå da.;-) Lykke til!

Hvorfor bruker du ikke det andre navnet ditt egentlig? Nå ble jeg nysgjerrig...Er nysgjerrig av natur...:-P
Hvilke(n) av de dansene du har danset til nå er din favoritt/synes du har vært mest gøy å danse? Og tror du at du kommer til å fortsette å danse med Alexandra evt. begynne på danskekurs når dette er over, eller er det da et tilbakelagt kapittel? Forsett og dans!

p.s. takk for svar på forrige spørsmål ;-)

26.okt.2006 @ 23:46
Postet av: Hannah

Kristian er finere enn Bent, sikkert derfor. Han passer til å hete Kristian synes jeg ihvertfall, fint navn på en fin gutt :p Godt spørsmål i forrige innlegg her favorittdanser.

27.okt.2006 @ 00:09
Postet av: God ide

Kan du legge ut en svart elektronisk bok her slik at vi kan skrive nummerne våre og gjøre avtaler fremover?

27.okt.2006 @ 00:15
Postet av:

Heisann godgutten vår, hva gjør du AKKURAT nå?

27.okt.2006 @ 00:16
Postet av: irene

Nå skal jeg skrive et innlegg her hver femte gang jeg har stemt på deg godgutten vår, vi liker deg så godt som du vel har forstått by now ;)))

27.okt.2006 @ 00:18
Postet av: Monica

Du har en fantastisk personlighet og et vinnende vesen. I tillegg er du flink til alt du engasjerer deg i, som dansingen. Dere vinner finalen, sann mine ord. Med så mange fans må dere det! Og fordelen med å være kjekk mannelig kjendisdaner er at alle småpikene men kontantkortene kommer til å stemme seg blakke. Lykke til i morgen! Dere vinner hele programmet!

27.okt.2006 @ 00:23
Postet av:

Er det i morgen ballene skal frem, gleder meg til det, mmmmmmmmmm

27.okt.2006 @ 00:26
Postet av:

Tror han har likt mange av dansene, ihvertfall rumba og samba. Tror han har likt alle jeg, men ser frem til svaret hans der.

27.okt.2006 @ 00:28
Postet av: Irene

Klart for nytt innlegg, flere stemmer avsendt. Kommer til å bli en god fredag i morgen, både for dere der inne og oss her ute foran skjermene. Dere kommer til å danse helt utmerket, med flott show, og vi kommer til å sitte helt henført med bankende hjerter å se på!

27.okt.2006 @ 00:38
Postet av: Danseglad humoristinne

Hvordan restituerer du deg etter en intens tren.uke på Dansefabr.? Det kreves sikkert god kondisjon og utholdenhet i dansing. Har du tidl. drevet med noe form for sport/idrett? Du har jo ikke akkurat noen forfallen kropp fra før heller?

Jeg synes alle deltagerne er flinke, men jeg er spesielt imponert over hvordan DU har mestret de forskj. karakterene i de ulike dansene (og holdningen er det nå ikke noe å utsette på synes jeg). Du må ha et naturtalent for dans.

Jeg har stor sans for din gode humor og dine morsomme kommentarer, og må samtidig si meg enig i de mange pos. omtalene du har fått. Man må jo bare innrømme at det ikke akkurat er noe minus at du/dere i tillegg er flotte å se på. Dere er et meget stilig par, danser kjempegodt og kommer til å få mange "stemmer" fra meg.

Lykke til i fortsettelsen!

27.okt.2006 @ 00:42
Postet av:

Mange fine spørsmål han kan svare på nå, han er jo så flink til det, tar seg til til fansen. Men skjønner også at det kan være lurt når det gjelder avstemmingen til noen. Men vi her inne stemmer uansett, ikke sant dere?

27.okt.2006 @ 00:45
Postet av:

Nå begynner de å kjære trailer på tv for programmet i morgen, kiler i magen bare ved det, så blir full utløsning i morgen ;;

27.okt.2006 @ 00:47
Postet av:

Nydelige, sjarmerende Kristian, dere kommer til å briljere i morgen kveld, som dere alltid gjør. Lykke til og husk vi stemmer masse på deg, selv før programmet vises. Blir SÅ BRA

27.okt.2006 @ 00:50
Postet av:

Du er råsexy, lurer på hva som egentlig gjør det ... Øynene, sjarmen, smilet, kroppen, håret, dansingen? Eller den vellykede kombinasjonen? Hva synes dere der ute er mest sexy? Husker en nevnte underarmene hans, fine de også.

27.okt.2006 @ 00:54
Postet av:

Glemte å ta med humoren og den flotte stemmen!

27.okt.2006 @ 00:55
Postet av: Gunn-Hege

Du er bare så utrolig sexy og deilig. Og danser veldig bra, du har anlegg og burde kanskje fortsette? Er du interessert i det? Mange nattakyss på den søte leppa di.

27.okt.2006 @ 01:02
Postet av:

Hey sexy, du vinner i morgen! Masse lykke til og dere kommer til å få en kjempegveld. Dere vinnnnnnnnner!!!!

27.okt.2006 @ 01:53
Postet av:

Gleder meg til å se ballene dine i morgen, hehe.

27.okt.2006 @ 01:55
Postet av:

Synes han kan få strekke seg til et lite slenkyss til fansen som noen har nevn tidligere, og skal slippe å dra frem de ovvennevnte.. Vi ser de jo veldig godt likevel da, under klærne i de trange buksene :-)

27.okt.2006 @ 01:57
Postet av: ulla

Great balls of fire ;)

27.okt.2006 @ 02:01
Postet av: Elise

Ser sånn ut når han danser ja, hehe.
Baaare positivt ment Kristian!

27.okt.2006 @ 02:03
Postet av: ulla

Kanskje de må begynne å sensurere innleggene her inne også. Håper ikke det, men det ser veldig oppløftende ut ;)

27.okt.2006 @ 02:07
Postet av: L

Runder vel 500 innlegg du i løpet av morgenen i dag. Sinnsykt! Får håpe alle de som sier de stemmer, gjør det? Tror du greier deg til neste dans da :)

27.okt.2006 @ 02:17
Postet av:

Hehe, han gjør kanskje det ja ... Tror han greier seg uansett jeg!

27.okt.2006 @ 02:20
Postet av:

Jeg tror at når man er sånn fans som de er her inne svir man av noen kroner og stemmer ja, og så er det jo flere tusen andre fans der ute som også stemmer.

27.okt.2006 @ 02:22
Postet av: christina

Tror det er flere som er innom for å se når neste innlegg kommer, enten her eller øverst eller helst begge steder.
Du er topp KRISTIAN ØDEGÅRD,YEEEE

27.okt.2006 @ 02:25
Postet av: M.H.

Det fine med denne bloggen er at alltid når på døgnet man kommer innom så er det noe nytt og alltid mye morsomt å lese.

27.okt.2006 @ 02:26
Postet av: Gunilla

Vi sitter her i timesvis og venter på en kommentar fra deg Kristian, eller slår opp av senga for å sjekke. Hva synes du om det da? Tror du synes det er litt morsomt ...?

27.okt.2006 @ 02:31
Postet av:

Personlig har jeg akkurat sett på opptak av kristians samba igjen, meget bra! Tror også det blir like bra i morgen, som hver gang.
Dere topper i morgen og vinner finalen!!!!!!!!!!

27.okt.2006 @ 02:34
Postet av:

yes, yes, yes

27.okt.2006 @ 02:34
Postet av:

yes, yes, yes

27.okt.2006 @ 02:35
Postet av:

og enda et yes, yes, yes!

27.okt.2006 @ 02:35
Postet av:

Å, du er så skjønn

27.okt.2006 @ 02:39
Postet av:

Å, du er så skjønn

27.okt.2006 @ 02:39
Postet av:

Å, du er så skjønn

27.okt.2006 @ 02:39
Postet av:

Å, du er så skjønn

27.okt.2006 @ 02:39
Postet av:

Å, du er så skjønn

27.okt.2006 @ 02:39
Postet av:

Å, du er så skjønn

27.okt.2006 @ 02:40
Postet av:

Å, du er så skjønn

27.okt.2006 @ 02:40
Postet av:

Å, du er så skjønn

27.okt.2006 @ 02:40
Postet av:

Å, du er så skjønn

27.okt.2006 @ 02:40
Postet av:

Å, du er så skjønn

27.okt.2006 @ 02:40
Postet av:

Å, du er så skjønn

27.okt.2006 @ 02:40
Postet av:

Å, du er så skjønn

27.okt.2006 @ 02:41
Postet av:

Å, du er så skjønn

27.okt.2006 @ 02:41
Postet av:

Å, du er så skjønn

27.okt.2006 @ 02:41
Postet av: anette

Flotte gutten! Sover du nå, for en gangs skyld? Lykke til i morgen, det går strålende!

27.okt.2006 @ 02:45
Postet av:

Godgutten vår ;)

27.okt.2006 @ 02:46
Postet av:

Godgutten vår ;)

27.okt.2006 @ 02:46
Postet av:

Godgutten vår ;)

27.okt.2006 @ 02:46
Postet av:

Godgutten vår ;)

27.okt.2006 @ 02:47
Postet av:

Godgutten vår ;)

27.okt.2006 @ 02:47
Postet av:

Godgutten vår ;)

27.okt.2006 @ 02:47
Postet av:

Godgutten vår ;)

27.okt.2006 @ 02:47
Postet av:

Godgutten vår ;)

27.okt.2006 @ 02:47
Postet av:

Godgutten vår ;)

27.okt.2006 @ 02:47
Postet av:

Godgutten vår ;)

27.okt.2006 @ 02:48
Postet av:

Godgutten vår ;)

27.okt.2006 @ 02:48
Postet av:

Godgutten vår ;)

27.okt.2006 @ 02:48
Postet av:

Godgutten vår ;)

27.okt.2006 @ 02:48
Postet av: Linda

Hvis vi maser nok og han er inne og leser så kommer han kanskje innom...? Ønsketenking ihvertfall .. Jeg skal på jobb snart og kan ikke sitte i hele natt og vente ...

27.okt.2006 @ 02:51
Postet av: silje

Ikke jeg heller, men da har vi noe å se frem til i morgen kveld. Rekker ikke å lese i morgen på dagen, men håper jeg rekker før skal vi danse begynner, men leser uansett masse etter at det er over.

27.okt.2006 @ 02:53
Postet av:

Du er den nydeligste gutten jeg vet om for tiden. Lurt ansikt og flink til å danse. Pluss alt det andre som er nevnt mange ganger.

27.okt.2006 @ 02:55
Postet av:

Du er den nydeligste gutten jeg vet om for tiden. Lurt ansikt og flink til å danse. Pluss alt det andre som er nevnt mange ganger

27.okt.2006 @ 02:55
Postet av:

Du er den nydeligste gutten jeg vet om for tiden. Lurt ansikt og flink til å danse. Pluss alt det andre som er nevnt mange ganger

27.okt.2006 @ 02:55
Postet av: Irene

Innom igjen en tur ;) Du er så skjønn og må altså ikke bli borte i morgen, det vil og kan ikke skje. Og heller ikke når du har vunnet finalen. Du virker positiv til å fortsette med blogging, bra! Lykke til i morgen, vil gå utmerket!

27.okt.2006 @ 02:59
Postet av:

you sexy dansing man

27.okt.2006 @ 03:01
Postet av:

you sexy dansing man

27.okt.2006 @ 03:01
Postet av:

you sexy dansing man

27.okt.2006 @ 03:01
Postet av:

you sexy dansing man

27.okt.2006 @ 03:01
Postet av:

you sexy dansing man

27.okt.2006 @ 03:01
Postet av:

you sexy dansing man

27.okt.2006 @ 03:02
Postet av:

you sexy dansing man

27.okt.2006 @ 03:02
Postet av:

you sexy dansing man

27.okt.2006 @ 03:02
Postet av:

you sexy dansing man

27.okt.2006 @ 03:02
Postet av:

you sexy dansing man

27.okt.2006 @ 03:02
Postet av:

you sexy dansing man

27.okt.2006 @ 03:03
Postet av:

you sexy dansing man

27.okt.2006 @ 03:03
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Får ikke sove!!! Dritt...

27.okt.2006 @ 03:03
Postet av:

Uffda ...

27.okt.2006 @ 03:12
Postet av: kari

Du må lade opp til i morgen!

27.okt.2006 @ 03:12
Postet av:

Er du overtrøtt? Eller spent for i morgen? Eller bare ikke trøtt?

27.okt.2006 @ 03:14
Postet av:

Hvor lenge kan du sove i morgen da? Har du prøvd litt vin eller noe annet? De sier å spise en banan og drikke en varm sjokolademelk skal hjelpe, men det er for pyser :-)

27.okt.2006 @ 03:17
Postet av: Linda

Håper han sovnet ... Bruk morgendagen til å sove så lenge du kan før du skal gjøre alt du må i forbindelse med dansen og så skriver du et fint referat i løpet av helgen om hvordan du likte å få så høye stemmer fra dommerne og hvor glad du er for å ha gått videre. Det gleder vi oss til å lese, samt flere bilder fra etter showet. Lykke til så masse i morgen, det kommer til å gå helt supert!

27.okt.2006 @ 03:21
Postet av: kari

Kjedelig å ikke få sove hvis man vil og egentlig måå, vet godt hvordan det er...

27.okt.2006 @ 03:25
Postet av: Gunilla

Nei, nå skal jeg prøve å sove litt, kommer innpå om noen timer igjen. God natt Kristian! Prøv å sove nå.

27.okt.2006 @ 03:27
Postet av:

Hvorfor får du ikke sove da gullgutten? Det er viktig å stå opp igjen og finne på noe til man blir trøtt og kan prøve å legge seg igjen.

27.okt.2006 @ 03:34
Postet av: anette

Håper du ikke har lest kommentarene om ballene lenger opp og at det har gjort deg nærvøs :-))))))

27.okt.2006 @ 03:37
Postet av:

skal jeg holde deg med selskap på sms, msn eller hva som helst? Bare si fra, unnværer gjerne nattesøvnen min for deg!

27.okt.2006 @ 03:42
Postet av: irene

skal jeg holde deg med selskap på sms, msn eller hva som helst? Bare si fra, unnværer gjerne nattesøvnen min for deg!

27.okt.2006 @ 03:45
Postet av: Braingain

(Til Kristian:Enten har du juksa litt på forhånd eller så har du fantastisk grasiøse og koordinerte foreldre. All ære for hardt treningsarbeid, selvfølgelig. Dypt imponert jeg! For øvrig kan du hoppe glatt over denne kommentaren og spare tiden din til å pleie den hylende massen. Stakkars mann!)

Snille dere!
Er det ikke snart på tide å skru ned fjortis-faktoren et par hakk. Jeg blir flau på mine medsøstres vegne, faktisk også litt skremt. Dette er et TV-PROGRAM som varer i et par mnd. Kristian har sitt eget liv (det har forhåpentlig også dere)
men jeg forstår ikke at detaljene i hans privatliv kan ha noen som helst betydning for andre enn ham selv og hans nærmeste.
Jada, han er utvilsomt både pen og sjarmerende, men hvordan kommer alle de andre gode egenskapene dere tillegger ham fram i TV-ruta? For å sette det på spissen: Han kan være psykopat for alt dere vet, eller bare en god, gammeldags drittsekk. Anyway...
Poenget var at det går an å bruke engasjementet sitt på noe som gir litt avkastning.
Og hvis det er drømmeprinsen som er det
store målet så er det bare en ting som gjelder; Ut på jakt! De eksisterer, de morsomme, smarte, pene og crazy eksemplarene av det motsatte kjønn. Og de er best på nært hold.

Jada, jeg kunne jo bare latt være å lese videre når det ble for pinlig for min sarte sjel. Men det er som en bilulykke, du vil ikke se men du klarer ikke å la være. Satt og kjedet meg på nattevakt, og som ivrig danser gjennom mange år tenkte jeg at her er det sikkert noe relevante og morsomme kommentarer. Vel vel

Ber på forhånd om unnskyldning hvis jeg sårer noen her og så sier jeg

TAKK FOR MEG

Forbereder meg på verbal steining for min blasfemi!!!

27.okt.2006 @ 03:53
Postet av:

Braingain, den var jammen bisk og til å skremme folk unna. Skjønner ikke at du gidder å bruke tiden din til et innlegg her hvor det bare er 14tiser og lavmål. Hvor gammel er du, 22? Kunne du ikke heller sende innlegg til en blogg med proffe dansere? Der er det sikkert de riktige kommentarene.

27.okt.2006 @ 04:22
Postet av:

Hehe! Jeg tror ikke du er det spor bedre selv, Braingain. Pakket inn i den novella der var det jo flere komplimenter og forsøk på å være morsom - for ikke å snakke om dårlige unnskyldninger for hvorfor du er her. Aner jeg nok et frieri? I såfall, velkommen i gjengen!

27.okt.2006 @ 04:40
Postet av:

Bak der ligger det et fordekt motiv, hun (han) hadde ikke giddet ellers.

27.okt.2006 @ 04:47
Postet av:

Du kommer vel innom igjen for å se svar og reaksjoner på innlegget ditt, så da får du bare skrive igjen. Som du sier, man klarer ikke å stoppe når man først har begynt, haha.

27.okt.2006 @ 04:51
Postet av: Dansefeber

Braingain ikke vær redd for Kristian. Blir han lei så slutter han bare å svare eller kutter ut bloggingen. Han styrer jo dette selv og kanskje er dette en ny siruasjon for han også. Han har jo blitt Norges nye yndling. Jeg for min del gleder meg utrolig mye til å få nyte synet av han igjen i kveld. Klem fra Snuppa Ha en fin dag og kos deg med dette du også..)

27.okt.2006 @ 09:49
Postet av: Mistet blogg

Får ikke opp innleggenefra den siste bloggen. Noen med det samme problemet???????????Takker

27.okt.2006 @ 12:29
Postet av: siri

du og Alexandra er bare helt nydelige sammen.. gleder meg til å se dere danse i kveld:D

27.okt.2006 @ 15:02
Postet av: Anette

Kristian du er så HOT på dansegulvet :)

27.okt.2006 @ 18:47
Postet av: Henriette 14år

Heii...En veninne og jg lurer på en ting...Hvordan er det å danse md Aleksandra?..Trener dere i det hele tatt eller bare tuller dere?..Hehe...Hilsen to fra Fetsund:)

27.okt.2006 @ 21:41
Postet av: Sissi

Til Braingain! Bra innlegg av deg, midt i fjortisgjengen her! Herregud, stakkars mann, sier jeg også...

27.okt.2006 @ 22:25
Postet av: Caroline

Jeg kommer ikke inn på kommentarene på det nye innlegget til Kristian:S

Kjempebra at dere kom videre:D

27.okt.2006 @ 22:36
Postet av: Helene S

Dere var kjempe flinke idag..=)
Klem

27.okt.2006 @ 22:50
Postet av: Henriette 14år

Yo HO!..Du er best!..Vi elker deg..Hilsen to beundrere på 14
år

27.okt.2006 @ 23:04
Postet av: Henriette 14år

Hej.Er Aleksandra en god danselærer? Det virker sånn.Hehe. Men trener ere eller bare tuller dere? Dere trener jo masse selvfølgelig.Du er jo drit flink.Klem fra to beundrere i Fetusnd

28.okt.2006 @ 00:15
Postet av: Thea

Hei Kristian!

Du er høydepunktet i "skal vi danse"! Helt klart! Hehe:)) Du må bare fortsette å stå på, så vinner du sikkert! Krysser fingrene på det, skal stemme litt på deg jeg.. Du danset veldig bra i går:)

*Klemmer*

28.okt.2006 @ 11:25
Postet av: Thea

Hei igjen!

Du og Aleksandra er et suuuper bra par. Hun er en flink lærer. Stå på!

*Klemmer*

28.okt.2006 @ 11:27
Postet av: bare meg...

Er du og Alexandra ett par?
Det går rykter om det skjønner du..

29.okt.2006 @ 01:28
Postet av:

Det tror jeg ikke noe på ... Hun er flott men tror ikke hun er hans type liksom ... Uten at jeg vet hvem som er hans type altså ;)

29.okt.2006 @ 02:04
Postet av: Petra

Du er så utrolig snasen du ... Men det har du jo hørt mange ganger nå ... Men skal få høre det enda en gang ... Du er ikke egentlig kjekk - joda litt det også da hm - men du er så god liksom, og nydelig og skjøønn og sexy, knusbar!
Sånn er det med den saken.

02.nov.2006 @ 02:57
Postet av: miley

du er såå hot

02.nov.2006 @ 17:56
Postet av:

Du er så nydelig Kristian ....

04.nov.2006 @ 09:02
Postet av:

Lusker meg inne her så hverken du eller noen andre ser det... :)
Du er bare så skjønn at det nesten gjør vondt, blir nesten for mye av det gode..

07.nov.2006 @ 00:04
Postet av:

Nyyyyyydelig

11.nov.2006 @ 05:06
Postet av:

Du ruler!

14.nov.2006 @ 18:40
Postet av:

Nyyyyyyyyyyyyyyyyyydelig!!!!!

22.nov.2006 @ 22:37
Postet av:

Helt ufattelig skjønn er du, har nesten ikke ord... Og det er helt sant.

22.nov.2006 @ 22:38
Postet av:

Kjempenydelig ...

27.nov.2006 @ 04:39
Postet av:

Utrolig skjønn og deilig er du. Og GIFTIG :)

01.des.2006 @ 05:09
Postet av:

DEILIG MED STOORE BOKSTAVER

01.des.2006 @ 05:11
Postet av:

Den sambaen var helt utrolig og da tok det helt av her inne med over 500 innlegg.

04.des.2006 @ 01:06
Postet av:

Utrolig flott var du i den bodyen, kjempedeilig!!! Og for en sezy dansing!!

04.des.2006 @ 04:12
Postet av:

Du var utrolig hot og rååå i den bodyen!!! Råsexy og deilig!!!

09.des.2006 @ 23:18
Postet av:

Istedenfor at ballene kom frem kommer nå snart nøttene frem, og det blir helt sikkert veldig bra!:)

13.des.2006 @ 03:23
Postet av:

Nøttene var kjempebra!

24.des.2006 @ 13:01
Postet av: Anette

Du ble virkelig en utmerket danser Kristian.

25.des.2006 @ 04:46
Postet av:

Skjønn er du....

25.des.2006 @ 05:39
Postet av:

Sambaen var jammen rå og meget bra danset, så det var vanskelig å overgå den i neste runde ... Superbra!

28.des.2006 @ 03:42
Postet av: Grenlands jente

Hei. Nøtteprogramme er jo bare døds bra i år :) Må vi vente helt til påske-nøttene før vi ser noe til deg på den trasige kassa eller kommer du med noe annet nytt og spennende, hadde vært toppers og sett litt mere til deg på skjærmen...;) klem..

29.des.2006 @ 23:04
Postet av:

Vi overgår hverandre i superlativer over deg og din dans, er det noe rart da?

30.des.2006 @ 04:04
Postet av:

Du var megabra i sambaen,skikkelig sexy!

30.des.2006 @ 22:25
Postet av: Lene

Bodyen var veldig fin på deg den :-)

03.jan.2007 @ 23:31
Postet av:

Artig å lese innlegget og alle kommentarene på nytt, lenge siden sist nå.

15.mar.2007 @ 02:29
Postet av:

Hei kjekken ;)

17.mar.2007 @ 00:36
Postet av:

Håper du får gløden tilbake og blir giftig igjen, du var flott da :D

18.mar.2007 @ 07:35
Postet av:

Du var utrolig flott!

20.mar.2007 @ 19:09
Postet av:

Fantastisk!

23.mar.2007 @ 17:17
Postet av:

Hei på deg Kristian, håper du er forelsket og har det bra!!!!!!!!

27.mar.2007 @ 00:06
Postet av:

Hallo ;)

11.apr.2007 @ 02:42
Postet av: BURSDAG

Hei Kristian!

Siden det ikke går an å sende meldinger på det siste innlegget lenger skriver jeg her. Eller det går an virker det som, men meldingene synes ikke.

Vil gjerne gratulere deg med 33-års dagen i dag den 12. april.

Og ellers takke deg for morsomme påskenøtter i år igjen.

Håper du får en fin feiring av dagen din!

12.apr.2007 @ 00:38
Postet av: Frøken surf

Kjære Kristian.

Hurra for deg som fyller ditt år!
Ja, deg vil vi gratulere!
Alle i ring omkring deg vi står,
og se, nå vil vi marsjere,
bukke, nikke, neie, snu oss omkring,
danse så for deg med hopp og sprett og spring,
ønske deg av hjertet alle gode ting
og si meg så, hva vil du mere? Gratulere!
Høyt våre flagg vi svinger. Hurra!
Ja, nå vil vi riktig feste!
Dagen er din, og dagen er bra,
men du er den aller beste!
Se deg om i ringen hvem du vil ta!
Dans en liten dans med den du helst vil ha!
Vi vil alle sammen svinge oss så gla'
og en av oss skal bli den neste - til å feste

12.apr.2007 @ 01:29
Postet av:

Håper du får en kjempefin dag sammen med de du er glad i!

12.apr.2007 @ 01:31
Postet av: Fan

Happy Birthday To You
Happy Birthday To You
Happy Birthday Dear Kristian
Happy Birthday To You

Kose seg masse ;)

12.apr.2007 @ 03:58
Postet av:

Hva slags følelse har du når du har fødselsdag? Er det gøy, rart, morsomt eller betyr det ikke så mye?

12.apr.2007 @ 04:02
Postet av: Nina

Gratulerer med dagen Kristian! Har du kommet hjem eller er du bortreist enda? Feirer kanskje dagen din i India?
Ønsker deg en flott dag uansett hvor du er!

12.apr.2007 @ 13:01
Postet av: Cecilie

Heisann Kristian!
Vil gjerne gratulere deg med dagen!
Klem

12.apr.2007 @ 13:31
Postet av:

Grattis :=)

12.apr.2007 @ 13:54
Postet av: Therese

Hei på deg!
Gratulerer så masse med dagen i dag!
Håper du har det strålende og koser deg:)

Ønsker deg lykke til videre!
Klem

12.apr.2007 @ 14:53
Postet av:

Gratulerer så mye med dagen da!

12.apr.2007 @ 15:07
Postet av: Lena

Synd man ikke kan skrive på det siste innlegget, men gratulerer med dagen i dag!

12.apr.2007 @ 15:19
Postet av:

Hei kristian!

Vil gjerne gratulere deg med dagen:-)

12.apr.2007 @ 15:45
Postet av: Caroline

Gratulerer med dagen:)

12.apr.2007 @ 17:28
Postet av: Lene

Har også lyst å gratulere deg så mye med dagen i dag 12.april!
GRATULERER!;)
Håper du feirer og koser deg masse!
Lykke til videre med nye produksjoner, og håper vi ser deg på tv
igjen snart, om ikke annet gleder jeg meg hvertfall til julenøttene når den tid kommer. Har blitt like stor og viktig tradisjon og få med seg tv2 nøttene til jul og påske som nøttene på den andre kanalen!
Til lykke med 33 års dagen, og lykke til videre.
Klem fra Lene=)

12.apr.2007 @ 19:11
Postet av: Mona

Jeg vil også gjerne gratulere deg med dagen i dag, du har sikkert feiret/feirer på en koselig måte som passer deg ;-)
Stor klem fra meg

12.apr.2007 @ 22:08
Postet av:

Håper du har en fin dag i dag Kristian :D

12.apr.2007 @ 22:14
Postet av: Svd

Gratulerer sååå mye med dagen!

Du har sagt du bare synes det er bedre å bli eldre, så trenger ikke skrive noe om at du holder deg godt osv., selv om du gjør det altså :-)

Du har sikkert markert dagen på en morsom måte vil jeg tro, og holder nok på enda. Ha en fortsatt fin bursdag!

Vil også gjerne se deg igjen innen julenøttene, det kommer vel noe annet med deg snart forhåpentligvis. Selv om nøttene er veldig bra er jo ikke det nok for mange av oss :-)

Stor klem fra en svd- og kristianfan, hehe.

12.apr.2007 @ 22:22
Postet av:

Ja, må han leva, ja må han leva,
ja, må han leva til de hundrede år ;))

12.apr.2007 @ 22:29
Postet av: Eli

Hehe, artig å være inne på dette innlegget igjen, her var det mange morsomme meldinger du :=)

Vil gjerne gratulerer supermasse med dagen!

12.apr.2007 @ 22:35
Postet av: Hei!

Gratulerer med fødselsdagen i dag Kristian!

Ser noen har skrevet inne hos Caroline også, siden det ikke går an å skrive på det siste innlegget. Det er ikke alle som kjenner siden hennes så det er nok mange frustrerte fruer ute og går som ikke får gratulert deg nå Kristian :)

Gode klemmer på dagen og takk for alt du har gitt oss av morsomme stunder :)

12.apr.2007 @ 23:04
Postet av: Girlie

Hei kristian! Vil gjerne ønske deg en fin dag,snar over nå men håper du har hatt det fint!

12.apr.2007 @ 23:11
Postet av:

Hei kristian! Vil gjerne ønske deg en fin dag,snar over nå men håper du har hatt det fint!

12.apr.2007 @ 23:12
Postet av: Girlie

Sorry,fra meg begge, fikk feilmelding =)

12.apr.2007 @ 23:13
Postet av:

GRATULERER MED DAGEN

12.apr.2007 @ 23:18
Postet av:

Hallo danseløven!
Hvor har du gjemt deg på dagen din?

12.apr.2007 @ 23:25
Postet av:

Hallo danseløven!
Hvor har du gjemt deg på dagen din?

12.apr.2007 @ 23:26
Postet av: Torill

Heisann! Er det her dere har gjemt dere? Håper Kristian leser her da? Litt i siste liten nå men:

HA EN FLOTT DAG KRISTIAN!!!!!!!

12.apr.2007 @ 23:36
Postet av: Til Kristian

Kanskje du synes det er rart at vi gratulerer deg med dagen og at det er teit at vi fortsatt skriver til deg? Henger meg uansett på gratulasjonsbølgen i siste liten og vil samtidig takke deg for all den gode underholdningen du har gitt i nøttene - men aller mest i Skal vi danse!

12.apr.2007 @ 23:45
Postet av: :-)

Kristian, nå må du snart skrive et nytt innlegg slik at det er noe å kommentere på, trenger ikke være langt :-)
Har du hatt en fin dag? Gratulerer deg akkurat i tide, snart er dagen over :-)

12.apr.2007 @ 23:49
Postet av: V

Synd det ikke går å skrive på det siste innlegget lenger, blir det gjort noe med det?

Gratulerer med dagen fra meg også!!

12.apr.2007 @ 23:53
Postet av:

håper dagen din har vært veldig fin

12.apr.2007 @ 23:58
Postet av: Therese

God helg til alle sammen på den "bortgjemte" siden:)

Det er kanskje en mening med at det ikke går an å skrive mer på det siste innlegget, men vi har funnet en ny side!

Dere får nyte helgen alle sammen:)

13.apr.2007 @ 11:48
Postet av: Cecilie

Hei Therese og hei dere andre!
Heldigvis har vi denne, men jeg ser at klokken har forskjøvet seg to timer på gårsdagens meldinger. Merkelig, den siste meldingen var rett før midnatt i går pluss at de første meldingene under bursdag begynte etter midnatt dagen før. Men det var noe rart her i går, for jeg var inne rett over midnatt og leste meldinger og forsøkte å skrive flere ganger også, men det gikk ikke.

Håper alle har en fin dag! Fredag igjen jo :)

13.apr.2007 @ 13:26
Postet av: Cecilie

Klokka er fortsatt to timer feil ser jeg :) Klokka er nå 13:28

13.apr.2007 @ 13:28
Postet av:

Vi har klart å få Kristian på første plass på kremtoppen, det er lenge siden, jippie!!

13.apr.2007 @ 13:33
Postet av: I.

Så morsomt!

13.apr.2007 @ 13:40
Postet av: Svd

Hei, så fint at Kristian er på kremtoppen, det var moro!
Ha en fin dag alle sammen! Isdans i kveld da, får vel prøve å se :-)

13.apr.2007 @ 14:28
Postet av:

Ha en fin kveld alle sammen =)

13.apr.2007 @ 14:40
Postet av: Skal vi danse

Heisann til de som har funnet veien inn til dette innlegget. Det er et fint innlegg, les det som har vært skrevet for et halvt år siden :D

Ha en hyggelig kveld alle sammen!

13.apr.2007 @ 15:45
Postet av: Bloggjente

Vi har klart å få Kristian på topp igjen, godt jobba! Er vel noen andre som ha stemt også, i forbindelse med TV2 nøttene ;)

13.apr.2007 @ 16:44
Postet av: Lena

Kjedelig vi ikke kan skrive på det siste innlegget, er jo ikke alle som vet om dette... Isdans i kveld, mange som skal se på?

13.apr.2007 @ 17:17
Postet av:

God helg jentene på bloggen!

13.apr.2007 @ 17:22
Postet av: Eli

Ha en fin kveld og helg alle sammen.

13.apr.2007 @ 17:52
Postet av: Eli

Klokka er to timer feil forsatt ser jeg.

13.apr.2007 @ 17:54
Postet av: Lene

Moro med kremtoppen!
Må nok få med meg litt Isdans ja, syns de også kunne begynne å blogge, det kunne vært morsomt å hørt fra deres danse ståsted..
God helg!

13.apr.2007 @ 19:15
Postet av:

Hurra§§

13.apr.2007 @ 20:02
Postet av: Mona

Supert med førsteplassen til Kristian! Ikke så overraskende siden vi har stått på pluss at han har vært på tv med påskenøttene. Ser på isdans jeg nåk kan nok ikke slå Kristian men :-) Ha en fin kveld.

13.apr.2007 @ 20:27
Postet av: Isdans

Isdansen var helt grei den da. Pål var vel den flinkeste, er vel det samme her som med vanlig sportsdans at det er vanskeligere for menn som må føre.

13.apr.2007 @ 20:58
Postet av:

Blir nok ikke det samme som SVD, men litt artig :P

13.apr.2007 @ 21:20
Postet av: Nina

Helt ok, håper sandra ryker først for hun er dårligst. Det er nok verst for gutta her også. Pål Anders imponerte veldig. Ha en god helg jenter ;)

13.apr.2007 @ 21:40
Postet av:

Teit at sandra er sikker, hun var den dårligste. Hvis hun går videre neste gang på bekostning av andre er det for dumt.

13.apr.2007 @ 21:55
Postet av: =)

Det var et fint program det, synd det alltid er noen som må ut og neste gang begynner alvoret. Synes "Elling" skal bli, han er bedre enn Sandra.
Ha en fin helg dere på bloggen =)

Artig at vi fant denne bortgjemte siden å være på, men andre som ikke vet om det blir sikkert litt frustert for at de ikke kan legge inn meldinger til Kristian.

13.apr.2007 @ 22:09
Postet av: Svd-fan

Har dere det bra? Tror det er mange som prøver seg på det siste innlegget for det øker med antall kommentarer hele tiden ... Nå skal jeg se på opptak fra svd, det er en stund siden jeg har sett full pakke der. God helg dere!

13.apr.2007 @ 23:22
Postet av: Fan

Så gøy, ser på det vi også! Litt rart å se Bjørn i danseskolen når man nå har sett han i dansefeber. Ser den episoden hvor Kristian danser strålende quickstep, har ikke sett den på kjempelenge for den er ikke blandt Carolines utlagte på youtube. Ser hele sendingen, Kristian koser seg i sofaen i utstemmingsdelen :-)

13.apr.2007 @ 23:34
Postet av: Meg

Gratulerer med dagen i går Kristian!

Går ikke an å skrive på det siste innlegget så fikk ikke gratulert deg der i går. Her var det mange hilsener, kanskje du leser denne siden, eller kanskje ikke?

Skal jammen se på svd jeg også.

13.apr.2007 @ 23:51
Postet av:

Hei på dere! Stikker innom en liten tur på denne siden, ser det er flere som har funnet den nå. Vil bare ønske alle en fin helg!

14.apr.2007 @ 00:38
Postet av:

;-)

14.apr.2007 @ 00:40
Postet av: Cecilie

God helg jenter!!! Nyt solen hvis dere har fri :)

14.apr.2007 @ 00:53
Postet av: DVD's

Therese, har du ikke fått dvdene enda? Da tar det ganske lang tid? Fikk mine fra cdon.com på et par dager.

14.apr.2007 @ 02:11
Postet av:

Hei, vil ønske en god dag i solen!

14.apr.2007 @ 09:30
Postet av: Therese

Hei hei.
Har ikke fått dvdene enda, det tar litt lenger tid med bokklubben, men det går bra. Den som venter på noe godt....osv.

Jeg synes isdansen faktisk var ganske morsom, og tror Pål Anders blir min favoritt. Han er jo litt morsom han, kommer jo med noen artige kommentarer han også, og ser ut som en liten guttunge:)

Ha en fin dag da folkens:)

14.apr.2007 @ 11:33
Postet av: Ena

Heisann:)
Bra vi kan "snakke" på dette innlegget da;)
Jeg fikk ikke sett på isdanse i går.. Ikke akkrat noen spesielle jeg liker som er med, men kanskje det kommer underveis..;)

14.apr.2007 @ 16:51
Postet av: Nina

Håper det kommer nytt innlegg fra Kristian snart slik at vi kan skrive der.... Eller åpner opp ... Tror Pål blir min favoritt i isdans også, litt kvitt han også, og ikke minst flink.

15.apr.2007 @ 03:36
Postet av: Therese

Ha en fin kveld alle sammen!

15.apr.2007 @ 19:25
Postet av: Cecilie

Ha en fin kveld alle sammen fra meg også!

15.apr.2007 @ 20:44
Postet av:

Hei alle sammen :)

15.apr.2007 @ 21:42
Postet av: svd

Hei!

Håper Kristian kommer med et nytt lite innlegg slik at alle andre også kan skrive kommentarer :-)

15.apr.2007 @ 22:27
Postet av:

Enig!

15.apr.2007 @ 23:13
Postet av: Lena

Da vil jeg bare ønske dere en fin uke igjen!
Virker som det blir litt færre kommentarer her når dagen til Kristian er over og når vi ikke kan skrive på det første logiske stedet, hehe

16.apr.2007 @ 00:03
Postet av:

God natt til dere, og ikke minst Kristian, man han leser vel ikke her han ...

16.apr.2007 @ 00:28
Postet av: Eli

Hei, alt bra med jentene?

16.apr.2007 @ 11:57
Postet av:

Går det bra Kristian? Vel tilbake fra India? Fikk du feiret dagen på en fin måte? Klem

16.apr.2007 @ 12:34
Postet av: Mona

Her har det vært stille idag! Hm. Dere har det vel fint og har kost dere i det fine været. Ønsker dere en fin dag i morgen :)

16.apr.2007 @ 23:46
Postet av:

Vi må være like flinke og stemme på kristian videre overalt ;)

16.apr.2007 @ 23:49
Postet av: Nøtter

Leste at i påsken hadde sportssendingene og tv2 nøttene hatt bra seertall men ellers var det ikke så bra på tv2. Samtidig leste jeg i lørdagens VG hvor Jan Ovind har en slags leder, at han forsøkte å dra i gang bloggdebatt om at tv2 nøttene og kristian var blitt en parodi på seg selv nå og var ikke overvettes begeistret. I går hadde han kun fått to svar på bloggen sin, så det var ikke så mange som var enige antageligvis :D

17.apr.2007 @ 01:01
Postet av: Meg

Det er nok en del som savnet Espen, flere av de rundt meg synes ikke det blir det samme uten han. Men jeg f.eks., sluker alt av Kristian uansett, og det er nok mange andre ihuga fans som gjør det samme, hihi.

17.apr.2007 @ 01:29
Postet av: Girlie

Halloen.Hvordan går det her da?

17.apr.2007 @ 12:14
Postet av: Therese

Går vel bra her folkens, gjør det ikke det da?
Bare litt synd at det ikke går an å skrive på det siste innlegget, men det får vi ikke gjort noe med.

I kveld er det Dansefeber finale, blir spennende å se hvem som stikker av med seieren.
Ha en fin kveld alle sammen:)

17.apr.2007 @ 16:26
Postet av: Nina

Går vel ganske greit :)
Ser på dansefeber nå, det er pause, spennende. Vanskelig å si hvem som er best synes jeg, så langt i hvert fall.

17.apr.2007 @ 20:27
Postet av: Nina

Er så koselig at du er innom Therese, at vi fortsatt er noen her :)

17.apr.2007 @ 20:28
Postet av: Cecilie

Ser dansefeber jeg også ... Veldig spennende!

17.apr.2007 @ 21:00
Postet av: Lena

Både Bjørn og Michelle ute.

17.apr.2007 @ 21:18
Postet av: :-)

Ja, da vant Hanna og det er vel helt greit det. Hun er veldig flink og danset så suverent sammen med Philip i første program og har ellers vært veldig flink. Men det har de vært alle. I dag har jeg ikke stemt for jeg klarte ikke å bestemme meg. Eric er visstnok selvlært, så det er imponerende det også. Bjørn og Micheller er også kjempeflinke. Alle fire, eller alle 10 har vært utrolige, og vi ser de sikkert igjen alle sammen i diverse oppsetninger. Riksteateret er en kjempemulighet for 8 av de, og Philip hadde allerede takket ja til noe annet og kan visstnok ikke være med.

17.apr.2007 @ 21:37
Postet av:

Her er kristian ett hakk opp :)

17.apr.2007 @ 22:57
URL: http://lister.vg.no/?do=show&id=732
Postet av:

Ubestridelig førsteplass :)

17.apr.2007 @ 22:58
URL: http://lister.vg.no/?do=show&id=2442
Postet av:

Også den flotte førsteplassen her da :)

Postet av: Tjoho!!

Håper Kristian leser alle gratulasjonene, og ikke minst at de kan åpne opp det siste innlegget slik at folk kan skrive videre der. Det er over 50 som har prøvd å skrive der uten at de skjønner noe antagelig ... Det aller beste ville vært hvis Kristian skrev noen ord på et helt nytt innlegg for da er det tusen muligheter igjen :D

17.apr.2007 @ 23:40
Postet av: Tjoho!!

Kom på en ting til, nå er det vel nærmere 20.000 som har sett det Caroline har lagt ut på Youtube. Håper Kristian skjønner at vi er seriøst interressert :D

Enda en ting til, gratulerer til Hanna som vant Dansefeber! Hun er veldig flink, leste forresten at Eric var den eneste uten formell dansebakgrunn. Er godt gjort å bli nummer to da! Håper han får mange fine jobber på dette han også.

17.apr.2007 @ 23:44
Postet av:

Enda et danseprogram er over... Det var bra men ble aldri den boblen svd var.

18.apr.2007 @ 00:14
Postet av: Mona

Dansefeber var veldig bra det! Synd det er over også, men SVD engasjerte nok mer likevel, spesielt med enkelte deltagere der :)

18.apr.2007 @ 01:07
Postet av: Therese

Hei hei.
Synes Hanna vant fortjent egentlig, selv om jeg håpet på Bjørn og Michelle også.
Hanna er vel den som har vært best hele veien kanskje, men de er jo så flinke alle sammen.

Håper alle får en flott dag!
Synes det er helt utrolig at det fortsatt er liv her, men det er sikkert noen som ikke har fått med seg at vi har "flyttet" på denne siden, men det er jo ikke akkurat så lett å få informert om det.

18.apr.2007 @ 10:19
Postet av: Girlie

Hei Therese og dere andre!
Nei,ikke lett å få informert om denne siden,da må de kjenne siden til Caroline eller prøve seg frem på bloggen.
Enig i at Hanna var flink,men de var flinke alle.
Ønsker alle en fin dag jeg også!

18.apr.2007 @ 12:11
Postet av: Lene

Juhu! Fikk Nissene på låven i posten fra bokklubben i dag, så nå kan jula vare til langt utpå sommeren:-D har du fått det du bestilte Therese?

Heiet mest på Bjørn og Michelle i går, men de var utrolig flinke alle fire! Må nok ta meg en tur å se på turne showet, og får vel selskap av hele barneskole jentene i distriktet tenker jeg, er vel stort sett de som dukker på slike forestillinger:-p

18.apr.2007 @ 12:45
Postet av: Therese

Hei igjen.
Har fått det har jeg har bestilt, fikk det i går, men har ikke sett på det enda.
Får se om jeg får anledning en dag i nærmeste framtid, hvis jeg ikke skal "spare" nissene på låven til advent da;)
Showet til dansefeber kommer også i nærheten av meg i oktober, så da kan det vel hende jeg tar meg en tur.

18.apr.2007 @ 14:44
Postet av: Lena

Hallo!
Så fint dere har fått de, så bra, det er skikkelig morsomt å se. Tviler vel på om du klarer å vente helt til jul igjen Therese :-)
Skal inn og sjekke den linken du har lagt ut inne hos Caroline angående dansefeber Lene, litt synd med Bjørn men alle var så flinke.
Ha en fin dag i morgen alle sammen :-)

18.apr.2007 @ 23:50
Postet av: Lena

Det gikk fint an å lese på bloggen uten å være registrert heldigvis. Takk for linken Lene.

19.apr.2007 @ 00:06
Postet av: Lene

Kan legge ut linken her også hvis noen er interesert;-)

(Bjørn i Dansefeber sin blogg)

Postet av:

Morsomt å lese bloggen hans.
Absolutt alle blogger for tiden - bare ikke Kristian.

19.apr.2007 @ 12:19
Postet av: ?

Det går an å kontakte TV2 for å få åpnet bloggen slik at man kan skrive på siste innlegget?

19.apr.2007 @ 12:26
Postet av: Therese

Hei.
Spørs vel om jeg klarer å vente helt til jul igjen med "nissene på låven":)
Nå laver jo snøen ned igjen så det er i hvert fall den rette stemningen ute,hehe.

Takk for linken Lene, har vært inne å tittet litt der også.

Ønsker alle en fin dag:)

19.apr.2007 @ 13:44
Postet av: Cecilie

Hehe, tror vel ikke du klarer å vente nei Therese. Haglet plutsetlig på jobben i dag, merkelig vær, kenskje du tok en smugtitt akkurat da :)
Tusen takk for linken Lene, artig å lese om Bjørn, har nok prøvd å gå inn på de bloggene før uten at jeg har fått det til. Men med linken gikk det rett inn :)
Caroline skal vel danse i kveld igjen, må inn og sjekke senere om hun skriver noe, rart hvordan man gjør seg sine rutiner på disse bloggene :)
Ha en fin kveld alle sammen da!

Håper forresten at Kristian eller TV2 åpner opp for å skrive mer på første innlegg :)

19.apr.2007 @ 20:36
Postet av: Cecilie

Uffda, leste akkurat inne hos Caroline at hun ikke kan danse mer :-(

(Verden er vel ikke så stor når hun så Espen :)

19.apr.2007 @ 20:43
Postet av: Fan fra bloggen

Da har vi vel husket denne slik at Kristian er på første i morgen også!

Postet av: Eli

I morgen er det jammen fredag igjen, og det er 5 måneder siden finalen. Wow, hvor tiden flyr. Skal dere se isdans i morgen? Greit nok å se det, men SVD var selvfølgelig mye bedre =)

19.apr.2007 @ 22:11
Postet av: svd

Stemmer som bare det overalt, gjett om! :-) Ellers kan jeg opplyse at jeg har også roet meg ned med svd, endelig! Ser litt på opptak på fredager eller i løpet av helgen, ellers litt på youtube. Tidligere var det i timesvis omtrent hver kveld, men nå altså en gang i uken eller noe, stor forbedring :-) Men er like stor fan av Kristian selvfølgelig!

19.apr.2007 @ 23:10
Postet av:

Innom og ser på Youtube jeg også :D
Hvem andre må innom der eller web-tv ganske ofte?

19.apr.2007 @ 23:23
Postet av: Blogger

GOD HELG til alle her inne!

19.apr.2007 @ 23:56
Postet av: Blogger

PS, stemmer også på kremtoppen og alt annet dere tipser om :)

19.apr.2007 @ 23:57
Postet av: Therese

God helg alle sammen:)
Issdansen er jo en grei erstatning for SVD, men ikke på langt nær så morsomt som SVD var. Kan vel hende det tar seg opp litt etterhvert.

Cecilie, enig med du ang rutiner og blogger. Bloggene har blitt en del av den vanlige runden på nettet!! Merkelige greier.

svd, du har roet deg litt ja,hehe. Det er sikkert litt godt. Har ikke sett på opptak siden påske jeg nå og vet at det blir lenge til neste gang. Det er jo ganske mye annet å finne på nå om dagen. Nå som det er vår og greier.
Er noe annet da det er mørke lange vinterkvelder.

Lurer jo litt på hva som skjer med bloggen da, lurer på om Kristian i det hele tatt vet åssen ståa er?

En fin dag og god helg ønskes dere alle!

20.apr.2007 @ 08:10
Postet av: Lene

Alltid morsomt å lese nye blogger ja!
Må nok se Isdansen i kveld, håper "Elling" klarer å danse seg videre. Syns han var mye bedre enn Sandra, og siden dommerne sitter med den avgjørende makten burde prestasjoner på isen veie tyngre enn seer popularitet.
Har forresten begynt å se litt på Nissene på låven, hadde virkelig ikke peiling på at de hadde hatt så kort tid til innspilling og redigering, det gjør jo bare prestasjonen enda større=)

God helg!

20.apr.2007 @ 08:59
Postet av: Hallo ;)

Hei alle sammen!

Joda, ting roer seg heldigvis, er enig i at Svd var fint å se i vinter men nå er det vår og man ser ikke fullt så mye på tv. Pluss at det har tross alt gått mange måneder nå da. Tenk at det skulle sitte så hardt og lenge i, hvem skulle tro det ;)

Skal se på isdansen i kveld jeg også, og håper også at "Elling" får bli, synes han fortjener det og synes han virker som en fin type. Synes ikke Sandra skal bli bare fordi hun er populær blandt folket. Synes Pål Anders er veldig flink, synes han virker som en fin type også. Synes heller ikke at det gjør noe at han gikk på skøyter for tyve år siden. Kristian gikk også på danseskole for tyve år siden og Jeanette hadde jo danset hele livet. Uten at hun kom langt for det ;)

Ha en fin dag, ser at kremtoppen ikke er oppdatert enda, blir spennende å se hvor Kristian havner i dag!

20.apr.2007 @ 12:48
Postet av: Nina

Ingen oppdatering på kremtoppen enda, lurer litt på hvor Kristian havner i dag.

Vil gjerne ønske alle en fin dag!

20.apr.2007 @ 13:16
Postet av:

Hoho, kristian er fortsatt på førsteplass, nå er vi flinke dere!!!!!

20.apr.2007 @ 14:10
Postet av:

Så flott, da må jeg nesten sette på et opptak her - kun for å feire litt :D

20.apr.2007 @ 14:23
Postet av: Kremtopp

Yippie!!!!!!!!!!!

20.apr.2007 @ 14:39
Postet av: Me

Hurra, tror dere kristian får det med seg?

20.apr.2007 @ 15:02
Postet av: Kremtopp2

Er dere inne og leser diskusjoner på kremtoppen når dere stemmer? Er et par stykker om Kristian der. Tenk at han kan engasjere så mye så lenge etter at han slo ned som en bombe :)

God fredagskveld med alt som går på tv :)

20.apr.2007 @ 15:33
Postet av: Lena

Flott med topplassering på Kremtoppen! Tone virker som om hun er uslåelig.

20.apr.2007 @ 16:39
Postet av:

Tone har vært slått før og kan slåes igjen, vi må huske på å stemme på begge når vi stemmer.

20.apr.2007 @ 17:17
Postet av: Mona

Vil gjerne ønske alle en fin kveld også, skal se isdans etterpå. Litt fint er det jo :-)
Grattis med første igjen Kristian :-)

20.apr.2007 @ 17:45
Postet av: Therese

Hva synes folket om issdansen da?

Sånn som kvelden ble var det vel riktig at Anette ble stemt ut. Hun var vel dårligst i kveld.

20.apr.2007 @ 22:21
Postet av: Cecilie

Jeg synes det var helt fortjent at Anette gikk ut. Ble veldig glad for at "Elling" fikk bli, stemte faktisk på han. Mest fordi jeg syntes det var urettferdig at han fikk minuspoeng forrige gang :)

21.apr.2007 @ 00:16
Postet av: Isdans

Enig i at det var greit som det gikk i dag og at det ikke var riktig at Per Christian kom nederst forrige gang. For da var Sandra desidert dårligst men var likevel sikker. Sandra var bedre i dag men jeg synes flere virket mer usikre i dag enn forrige gang?

21.apr.2007 @ 00:46
Postet av: Kristian-fan

Hei jenter! Her er det fortsatt litt liv.. Tenk om Kristian hadde kommet med et nytt innlegg.. Kjedelig å skrive på et gammelt egentlig.. Er snart to måneder siden han skulle komme tilbake med beskjed i løpet av noen dager.. Tenk om det plutselig lå et lite innlegg her igjen... DET hadde vært gøy!!!!!!!!!

21.apr.2007 @ 01:43
Postet av: Kristian-fan

Det er jo egentlig Kristian vi er her for.. Men det er jo ikke samme krisen om han kutter ut nå som det ville vært for en stund siden.. Mulig at det skjer noe snart, han er sikkert tilbake fra India, er nok ikke der i så veldig mange uker?

21.apr.2007 @ 01:46
Postet av: Kristian-fan

Tredje og siste innlegg... Er det noen her som har sendt mail eller sms til Kristian og gratulert med dagen som var? Det er vel ingen som vet noe om de videre planene hans antagelig?
God natt og god helg til jentene og Kristian!

21.apr.2007 @ 01:52
Postet av:

En natteravn slenger innom diverse blogger på sin vei ;) Ha en fin helg alle sammen!

21.apr.2007 @ 03:55
Postet av:

Kommer forresten med et lite tips; på samme måte som man kan stemme på Kristian OG Gustav på vg-lista kan det også stemmes på Kristian OG f.eks. Pål Anders på kremtoppen. Han er faktisk ganske så sjarmerende og virker veldig snill.

21.apr.2007 @ 03:58
Postet av:

Han kommer nok aldri på toppen av lista og er nok ingen reell konkurrent til Kristian sånn sett. Men synes han fortjener å være på lista så jeg kommer til å stemme på begge til han eventuelt blir en konkurrent. Kristian kommer tross alt først ;)

21.apr.2007 @ 04:02
Postet av:

Uffda, det ble mange innlegg. Hadde tenkt til å skrive at det ble tre meldinger på meg også, men det glemte jeg i farta, så det ble altså fire. Skal ikke gjenta seg ;)

21.apr.2007 @ 04:04
Postet av: Therese

Hei og hopp!
Bjørn og Asmund skal danse med Guri i Grand Prix finalen og Therese Cleve skal være koreograf. Står i dagens VG.

Hadde vært morsomt om det plutselig var et innlegg her igjen, men jeg har egentlig ikke så veldig stor tro på det da,hehe, men han har jo egentlig lovet at han skal komme tilbake å si ifra hva han skulle gjøre med bloggen, så vi får vente å se, vi er jo fortsatt noen som til stadighet er innom. Morsomt det:)

Ha en strålende dag alle sammen:)

21.apr.2007 @ 11:15
Postet av: Cecilie

Hei og hopp herifra også. Så morsomt at de fikk danse sammen med henne, hun ville selvfølgelig velge noen flinke :)

Ja, han skulle komme innom og si fra ganske raskt om hva han ville gjøre, så kan hende han gjør det en dag. Da har vi det innlegget å skrive på, hehe. Synes det er veldig koselig her og fint at det fortsatt er noen innom.

Ha en fin dag!

21.apr.2007 @ 13:41
Postet av: Lena

Hallo!
Det hadde vært morsomt om Kristian kom innom en liten tur, kanskje han gjør det snart? Det er lov til å håpe :-)
Klem til dere andre trofaste her inne!

21.apr.2007 @ 14:17
Postet av:

Hei :)

21.apr.2007 @ 14:43
Postet av:

Hvis noen har lyst til å se bilde av kristian med skikkelig helskjegg er det bare å gå inn på facebook.com. Han har profil der, søk opp kristian ødegård så ser dere bilde, får ikke sett noe særlig mer tror jeg.

21.apr.2007 @ 15:20
Postet av:

Hehe, ganske fin med skjegg =)

21.apr.2007 @ 15:26
Postet av:

Hei :)

22.apr.2007 @ 00:05
Postet av: Eli

Heisann, hvordan går det med alle?
Har vært litt inne og tittet på disse nettsamfunnene noen ganger. Nå er det altså facebook som har overtatt for myspace skjønner jeg. Ikke lett å henge med i svingene for en som kun besøker noen faste blogger =)

22.apr.2007 @ 01:10
Postet av: Nina

Joda, ikke så verst her. Vi har tatt det rolig i kveld, deilig det også. Stikker innom youtube for å se noen glimt av danseløven når jeg surfer og ser at arbeiderpartiet har lagt ut mange videosnutter der også. De er ikke av den typen man ser mange ganger :)
Eli, her må man nok prøve å henge delvis med i svingene, utviklingen går virkelig i rasende fart :)

22.apr.2007 @ 01:38
Postet av: Meg

Er nok litt selvvalgt stille her også. Veldig deilig å slappe av etter en strevsom uke. Merker at jeg bruker pc og tv mindre når det er fint vær, det er jo enda godt, hehe. Men har mine daglige surferunder før sengetid :-) Ha en fin søndag alle sammen!

22.apr.2007 @ 02:04
Postet av:

Fint bilde av kristian på facebook :D

22.apr.2007 @ 02:45
Postet av: Mona

Hei! Hva gjør dere i dag? Noen andre som har sett bilde av Kristian? Her er det ikke sol i dag så det blir å gjøre litt forskjellig småting som blir utsatt hele uken. Deilig med sånne dager også synes jeg :)

22.apr.2007 @ 13:03
Postet av: Girlie

Jeg koser meg inne i dag.

22.apr.2007 @ 13:28
Postet av:

Hallo, det blir å slappe av litt hjemme og ta det rolig. Ønsker alle en fin søndag! Kristian, hvor er du?

22.apr.2007 @ 14:10
Postet av: Cecilie

Hei, må vel se litt på youtube i dag tenker jeg, samt passe på å stemme overalt. Blir muligens en kino etterhvert.
Ha en fin søndag jenter!

22.apr.2007 @ 14:51
Postet av: Cecilie

Skikkelig morsomt med kremtoppen.

Postet av:

Er litt tett i toppen her, skal ikke mange stemmene til før det er et par hakk opp.

22.apr.2007 @ 15:00
URL: http://lister.vg.no/?do=show&id=732
Postet av: Therese

En fin dag ønskes fra meg også!

22.apr.2007 @ 15:03
Postet av: Lena

Hei Therese, har du begynt å se på Nissen på låven? En fin dag til alle!
Blitt 700 innlegg her også nå :-)

22.apr.2007 @ 15:09
Postet av: Therese

Hei du.
Har ikke sett på enda, er midt i en jobbeperiode nå, så tida flyr avgårde.
Får se om det blir noen innedager utover våren. Synes det er så mye annet gøy å finne på nå som det er vår og fint vær, (akkurat nå snør det da)men det blir nok en anledning snart.

22.apr.2007 @ 15:18
Postet av: Lena

Hei, her har det ikke vært noen siden vi var her sist Therese :-)
Det er veldig greit å spare noe til en "rainy day", de kommer nok de også. Er enig at man har lyst til å finne på andre ting når det er sol og fint vær. Selv om det ikke har vært det i dag her heller :-)
Ha en fin uke alle sammen.

23.apr.2007 @ 02:05
Postet av:

:=)

23.apr.2007 @ 03:12
Postet av:

Hallo Kristian. Når det ikke går an å skrive på det siste innlegget må det bli her. Hva har du bestemt deg for? Skal du bare la det hele dø ut?

23.apr.2007 @ 04:05
Postet av: Eli

Hei, alt bra med jentene?

23.apr.2007 @ 11:53
Postet av: Therese

Alt er vel bra med alle får jeg håpe:)
Ser ut som den virkelig store "Kristian-bobla" er i ferd med å miste lufta helt.....

Ønsker alle en flott uke:)

23.apr.2007 @ 20:02
Postet av: Nina

Hei til dere! Ja, det kan godt hende det, og jeg tror det er fordi det ikke er mulig å skrive på det første innlegget. Da er det mange som ikke vet hva de skal gjøre for det er ikke alle som vet om dette innlegget. Tror mange har falt fra på grunn av det. Det er i hvert fall mange som ser på youtube, så helt glemt er han nok ikke :)

23.apr.2007 @ 23:19
Postet av: svd

Hallo :-)
Heldigvis er han ikke helt glemt, det ville vært litt trist for han også det antagelig. Ikke godt å si hva han mener selv, men kan da ikke være morsomt å bli helt glemt heller :-)
Men ser at mange av de som stakk innom tidligere ikke har funnet frem til denne siden. Man må jo lete litt for å finne den, og mange prøver tydeligvis på den første siden og så gir opp når det ikke kommer frem noe der.
Det er jo et godt tegn at Kristian er på førsteplass på kremtoppen for andre gang på rad etter å ha gått stadig nedover. Han gjør det bra på de andre listene hvor vi fortsatt stemmer også. Og som Nina skriver er det mange som er på youtube fremdeles.
Det ville jo vært fint hvis Kristian kunne skrevet et innlegg hvor han skriver hva han har bestemt seg for. Da er det mulig å skrive på det :-)
Det har vært et rart fenomen alt sammen, og det har vært veldig hyggelig. Kan også godt være at det å blogge er mer attraktivt om høsten og vinteren? Merker det på Caroline at hun heller ikke er så aktiv som før.
Jeg synes fortsatt det er koselig å stikke innom denne bloggen og gjør det jevnlig. Ikke så hyppig som før, men det er en del av rutinen når jeg er på nettet, og har tenkt til å fortsette med det. Det er ikke alltid jeg har noe å skrive om, men er her :-)
Jeg tror også det har veldig mye å si at man ikke kan skrive på det første logiske innlegget for de som bare stikker innom. Hvis jeg hadde besøkt en mer fremmed blogg ville jeg gitt opp hvis det ikke "funka" liksom.
Nå har det gått to måneder siden Kristian skrev beklagelsen sin, så det kan hende han føler på at han snart må skrive en eller annen beskjed. Eller kanskje ikke :-)
Er inne og leser mail og betaler regninger men følte at jeg måtte skrive en litt lang melding her nå for det var så stille.
Til slutt vil også jeg gjerne ønske alle en fin uke, selv om jeg kommer til å stikke innom flere ganger i løpet av uken :-)
Forresten, jobber du hektisk en periode Therese og deretter har fri en periode, er det sånn det fungerer? Hva finner du på når du har fri, er du aktiv med en hobby eller er du sosial eller slapper av? Trenger ikke svare altså :-)
Jeg håper ikke Kristian-boblen mister all luft, men uten tilførsel av noe slag er det desverre naturlig at den mister noe av piffen.
Ønsker alle en fin kveld og natt :-)

23.apr.2007 @ 23:46
Postet av: svd

Hm, skrev et langt innlegg med mange flotte avsnitt som ble borte :-) Nå ser det veldig uoversiktelig og rart ut.

23.apr.2007 @ 23:48
Postet av:

boblen er ikke h e l t tom enda :p

24.apr.2007 @ 00:19
Postet av: Hei :)

Neida, to ord fra Kristian i et nytt innlegg så er det helt fullt igjen - tror jeg :)

24.apr.2007 @ 01:15
Postet av: Blogger

Hehe, dette er fortsatt stedet for de sene nattetimer. MÅ bare innom her når jeg jobber. Det KAN jo hende at det ligger noe på toppen en vakker dag?

24.apr.2007 @ 02:49
Postet av:

Det var tider jenter :D

Postet av: Mona

Heisann. Må vel sende en liten hilsen mens jeg spiser. Har også tenkt til å være her en stund :)

24.apr.2007 @ 12:21
Postet av: Therese

Hei hei.
Selv om jeg skrev at "kristian-bobla" kanskje er i ferd med å miste lufta helt så mente jeg ikke at Kristian er glemt, for det er han jo ikke:) Men det er liksom ingenting å vente på nå,bortsett fra et nytt innlegg da, men kommer det da????
Og det at det ikke går an å skrive på siste innlegg gjør jo sitt, så sånn sett er det jo egentlig helt utrolig at det fortsatt er litt liv her.
Og jeg kommer også fortsatt til å titte innom her da jeg først er på min "nyhetsrunde" på nettet.

svd, jeg jobber i helsevesenet og jobber turnus, min turnus innebærer jobbing en periode og så fri en periode.
Men har som regel nok å finne på da jeg har fri. Er glad i å lese bøker og glad i være ute. Og i vinter var jeg mye på bloggen da jeg hadde fri, er nesten litt glad for at det har dabbet av, har vært mye "blogging" til tider. Men synes også det har vært veldig morsomt da, og det er jo fortsatt litt morsomt dette her:)
Men nå er det absolutt ingen "krise" om man ikke er her en dag.

Håper alle har og får en fin dag:)

24.apr.2007 @ 12:33
Postet av: Cecilie

Jeg er helt enig med svd og Therese. Det er ingen krise lenger og får ikke så store abstinenser lenger. Men det hadde vært veldig koselig om Kristian kom med et lite innlegg til for da vil det kommme flere innom også.

Det er liksom ingen ting å vente på nå, ingen ting før julenøttene og det er lenge til. Merker at interessen dabber litt av, men vil gjerne holde den litt ved like også. Har jo vært så "glad" i Kristian :)

24.apr.2007 @ 22:03
Postet av:

Det mangler kun noen skarve poeng på å komme et par plasser opp. Det er tre veldig tette der nå.

25.apr.2007 @ 00:31
URL: http://lister.vg.no/?do=show&id=732
Postet av:

Nå vet jeg hvem hun i Gradiosa-reklamen er! Endelig, hehe. Hun heter Jenny Skavlan og ligner veldig på en tynnere utgave av Tone Damli Aaberge.

Postet av: Me

Jenny Skavlan er hun som Kristian synes er søt ikke sant? Hun er visstnok niesen til Fredrik Skavland.

Kristian, hvis du noen gang leser her, hva synes du om at videosnuttene av deg på youtube er så populære? Så du har vært innom i kveld ;-)

25.apr.2007 @ 02:24
Postet av: Me again

Therese, synes du virker som en veldig snill og koselig. Trives du og er godt fornøyd med jobben/livet/tilværelsen? Dere andre?

Noen som føler de har lyst til å gjøre noe mer meningsfullt i jobb og ellers, aller mest i jobb? Det har jeg. Livet er vel for kort til å gjøre noe man ikke er helt fornøyd med. Men så vet hva man har og ikke hva man får osv. Beklageligvis er man avhengig av litt inntekter også og safer vel for mye?

25.apr.2007 @ 02:32
Postet av:

Hei :)

25.apr.2007 @ 12:03
Postet av: Mona

Hun er kjempesøt. Vi får bare vente og se om det kommer noe. Det enkleste for Kristian er å ikke gjøre noe, men samtidig har han lovet å komme tilbake med beskjed "snart", og han holder det kanskje denne gangen. Vi får se!

25.apr.2007 @ 12:47
Postet av: Lene

Føler nesten at vi driver valgkamp her nå, men må bare si at mine stemmer flyttet Kristian opp på fjerde plass og DIN stemme kan føre han opp på pallen, kun 20 poeng skiller! STEM NÅ!
=)

25.apr.2007 @ 13:26
URL: http://lister.vg.no/?do=show&id=732
Postet av: Therese

Hei hei.
Til Me, jeg trives med tilværelsen jeg og er stort sett fornøyd med livet.
Alle har vel stunder da vi lengter til noe annet, men det er jo ikke bestandig at gresset er grønnere på den andre siden, men jeg har også drømmer om både det ene og det andre inntil jeg finner ut at jeg har det ikke så verst alikevel.
Jeg er fornøyd med veldig lite egentlig,skal ikke så mye til for å glede meg:)
Men er også enig med deg at livet er for kort til å gjøre ting man ikke trives med, så bytt jobb hvis du har lyst og mulighet til det!!!! Jobb er jo en stor del av livet, så det og trives på jobben er jo megaviktig da:)
Håper du har mulighet til å få deg noe annet.

Håper alle har det bra, og ønsker dere en fortsatt fin uke og god helg:)
(blir bloggfraværende noen dager jeg nå, tenk om det hadde vært et nytt innnlegg når jeg kommer tilbake)

Ha det bra så lenge:)
Vi snakkes folkens:)

25.apr.2007 @ 20:38
Postet av: Eli

Heihei!

Man har vel litt lett for å gro fast i de vante spor, det hadde vært deilig å kunne hatt et "fritt" yrke kanskje? Men da må man vel kunne eller ha noe som noen vil kjøpe :)

Vil også ønske de som er igjen her en riktig fin uke!

Det ville vært koselig om det plutselig lå noe nytt på toppen her, men det spørst vel på den gode Kristian :)

Skal inn og sjekke alle lister nå, synes det alltid kommer meldinge om at det har vært registrert stemmer allerede :(

26.apr.2007 @ 00:39
Postet av:

Hoho kristian ødegård, hvordan går det? Når kommer du innom her igjen??

26.apr.2007 @ 01:58
Postet av: Nina

Hei folkens! Ingen ting nytt på toppen fra Kristian enda :) Er bare kjapt innom en liten tur. Det er jo blitt færre her selvfølgelig, koselig å se at noen holder stand :) I morgen er det fredag og kremtoppen igjen, blir litt interessant å se hvordan det går også. Ha en fin dag!

26.apr.2007 @ 14:05
Postet av: Cecilie

Innom med en hilsen her til dere jeg også. Lurer på om Kristian kommer med noe jeg også. Snart er han nummer tre i tillegg til å være nummer en på vg-listene!

26.apr.2007 @ 16:07
Postet av: svd

Kos deg med hva du enn skal gjøre noen dager, kommer til å savne de koselige innleggene dine her Therese :-) Det hadde vært fint om det lå et nytt innlegg fra Kristian som en "overraskelse" når du logger deg på igjen!

26.apr.2007 @ 16:47
Postet av: Flott!

Det går an å skrive på det siste innlegget til Kristian igjen!! Det er bra!! Plutselig ligger alle meldingene som har vært skrevet der de siste par ukene der også.

26.apr.2007 @ 17:00
Postet av:

For de som lurer på hvordan kjæresten til kristian ser ut finner du henne på facebook under vennene av kristian. Der ligger også caroline, så gøy :D

26.apr.2007 @ 20:06
Postet av: Lena

Therese, det ligger antagelig ikke noe nytt på toppen når du kommer tilbake men som du sikkert har skjønt er det nå mulig å skrive på det siste innlegget. Det er da noe :) Håper du har hatt det fint du også!

29.apr.2007 @ 00:45
Postet av:

Nå ser det ut til at siste innlegg er stengt på 2000 kommentarer.... Vi må sende beskjed til tv2 og be de åpne igjen!

16.jun.2007 @ 15:41
Postet av: Nina

Inn på dette innlegget igjen :) Litt kjedelig er det jo, menmen. Ønsker alle en fin søndag!

17.jun.2007 @ 14:46
Postet av: Therese

Hei hei.
Får håpe alle finner veien hit da.

17.jun.2007 @ 14:50
Postet av: svd

Hei, vi har jo vært her før så de faste gjør vel det, men kjedelig er det Nina, helt enig :-) Håper de åpner det første igjen og håper virkelig Kristian blir programleder for svd til høsten! Gleder meg alt til høsten, men får passe på å nyte sommeren først! Ha en fin sødag alle sammen :-)

17.jun.2007 @ 15:25
Postet av: Mona

Vi finner veien hit, i hvert fall vi som har vært her før :) I dag er det ruskevær og SVD vær, har akkurat satt på opptak nå, blir koselig som alltid! Kos dere på en søndag :)

17.jun.2007 @ 16:42
Postet av: Lena

Det var en god ide Mona, henger meg på den.

17.jun.2007 @ 16:52
Postet av: Cecilie

Tilbake her igjen, jaja :) Vi får "slite" med denne siden til den andre blir bra igjen :)
Gleder meg til neste SVD!

17.jun.2007 @ 17:38
Postet av: Eli

Here we go again, hehe. Kristian som programleder ville vært helt drøm da...!

17.jun.2007 @ 18:07
Postet av: Camilla

Så ble det litt svd i dag også :=)

17.jun.2007 @ 19:14
Postet av:

Leste vg hvor det sto at tv2 leter etter programleder til skal vi danse og da bør kristian være førstevalget!

17.jun.2007 @ 23:20
Postet av: Henny

Klart han må være førstevalget!
Myye morsommere enn Tommy og har selv vært deltager og vunnet =)
Eneste er at han må være villig til å gi avkall på festing siden det kommer på lørdager =)

18.jun.2007 @ 00:29
Postet av: Fan

Tenk om det, det hadde vært utrolig bra! KAN jo hende han vil, det ville vært et skikkelig karrierebyks for han det :)

18.jun.2007 @ 12:19
Postet av: Nina

Heihei, vi får leve i håpet om at de har tenkt på han og at han har lyst! Ha en fin kveld.

18.jun.2007 @ 21:56
Postet av: svd

Håper han vil og at han blir programleder, det ville vært prikken over i' en det :-) Ønsker alle en fin kveld!

18.jun.2007 @ 22:43
Postet av: Meg

Hallo, det nærmer seg med stormskritt til neste SVD, før vi får sukk for oss er vi kanskje tilbake i en ny boble. Hvis det ikke blir sånn at vi gleder oss for mye og har for store forventninger og blir skuffet. Neida, tror det blir bra jeg, legger ved en link som en liten reminder og teaser, hehe.
Når det gjelder Kristian ville det gjort hans popularitet enda større hvis han ble programleder, hvilken annen kan dere tenke dere ville passet bedre til jobben? Kommer ikke på noen jeg i hvert fall. Ikke trenger han være redd for fokus heller, for den kommer nok til å gå på deltagerne og det vil aldri bli den pågangen på han selv igjen som i fjor. Da var han på en måte en stor overraskelse og "ny" for mange, det er han jo ikke lenger. Ha en fin kveld jenter!

Postet av: Blogger

Tilbake her ja, hehe.
De åpner vel snart for det er sikkert mange som vil diskutere den nye programlederen ;=) Det blir sikkert kjent før deltagerne blir kjent.
Blir nok en fra TV2, håper selvfølgelig på Kristian, det har det jo vært så mye snakk om her det siste halve året at han passer perfekt. Alternativt Sturla, men aller helst Kristian! :=)

19.jun.2007 @ 00:35
Postet av: *S*

Nå må vi ikke blande kortene; Kristian som programleder og Sturla som deltager har vi jo funnet ut for flere måneder siden *S* Tenk om det stemmer!

19.jun.2007 @ 00:53
Postet av: Therese

Høres bra ut alt sammen!!!
Hvis tv2 ikke vet hvem de skal bruke kan de jo bare ta en titt innom her....
Ha en fin dag folkens!

19.jun.2007 @ 11:53
Postet av: Lena

Hei på dere, de kan bare se innom her ja :) Ha en flott dag da!

19.jun.2007 @ 12:11
Postet av: Mona

Hei på dere som har funnet frem til denne siden ;) Håper virkelig det blir Kristian, han ville klart det med glans! Det har blitt foreslått her mange ganger og håper det skjer. Da har vi dobbel grunn til å se SVD i høst ;)

19.jun.2007 @ 22:13
Postet av: Eli

Kristian som programleder ville fått meg til å sitte pal hver eneste lørdag i 10 uker! Reprise eller ikke, hjelper ikke det altså, hehe. Som jeg satt hver fredag i fjor, fester, julebord og alt ble avlyst! Ønsker en flott kveld til Kristian (som ikke vet vi skriver her?) og dere andre.

19.jun.2007 @ 22:52
Postet av:

Me too =)

19.jun.2007 @ 23:04
Postet av: Helene

Ja da satser vi på at det går sånn :)

19.jun.2007 @ 23:30
Postet av: Kristian-fan

Greit med Harald som deltager med det blir ikke det samme som med Kristian .... Det var liksom noe helt eget med han. Kan vel bare drømme om at han blir programleder men det ville ha vært utrolig morsomt!

20.jun.2007 @ 00:03
Postet av: Tips

Se hva jeg fant dere :-) Her kan vi sende inn forslag og ris og ros til TV2! Akkurat denne sto under en annen artikkel men det er bare å rette den opp til 2007 og Skal vi danse f. eks.
Gjett hva jeg sendte forslag om ;-)

Postet av: Cecilie

Oy, så lurt, da behøver vi ikke bruke alle andre kanaler når vi vil fortelle TV2 noe, smart! :) Legger den inn på siden til Caroline, slik at kanskje flere ser den :) Skal foreslå noe nå jeg :)

20.jun.2007 @ 01:53
Postet av: Cecilie

Dette skrev jeg :)
Man kan også velge å legge inn navn hvis man ønsker tilbakemelding, jeg gjorde ikke det :)

20.jun.2007 @ 02:05
Postet av: Cecilie

Linken kom ikke med :)

20.jun.2007 @ 02:06
Postet av: Cecilie

Da få jeg legge den her så dere får klippe og lime i nettleseren deres :)
www.tilbakemeldingen.no/msgSent.asp?orgID=6...usrEmail=&msgID=6522#

20.jun.2007 @ 02:07
Postet av: Cecilie - kommentarterroristen :)

Dere ser ikke lenger hva jeg skrev nå, bare at den var sent, jaja, men prøv selv da vel :)

20.jun.2007 @ 02:09
Postet av: Cecilie

Jøss det funket nå plutselig, trykk på
se hele melding hvis den ikke er blank :)
www.tilbakemeldingen.no/msgSent.asp?orgID=6...usrEmail=&msgID=6522#

20.jun.2007 @ 02:17
Postet av: Cecilie

Nei nå må jeg slutte å plage dere og heller legge meg, god natt :)

20.jun.2007 @ 02:22
Postet av: Linda S

Hei alle sammen!
Håper snart det siste innlegget blir åpnet igjen... Jaja, ønsker alle en nydelig sommerdag!

20.jun.2007 @ 10:48
Postet av: Me

Håper det snart blir åpnet jeg også! Godt tips av dere over!

20.jun.2007 @ 12:02
Postet av: Camilla

Hei!
Kanskje tv2 åpner snart igjen, det er litt enklere for alle å skrive på det første.... Ha en flott kveld =)

20.jun.2007 @ 21:14
Postet av:

God tur Caroline!

20.jun.2007 @ 21:47
Postet av: Nina

Satser på Kristian ja :) Håper det ordner seg med bloggen og ønsker alle en fin kveld!

20.jun.2007 @ 22:14
Postet av: svd

Nå må vi huske å stemme på Kristian og Alexandra der det er mulig! Mange fine tips som alltid på denne bloggen ;-)
Klem til Kristian & jentene!

20.jun.2007 @ 22:48
Postet av:

Stem på alle lister og kremtoppen :)

20.jun.2007 @ 23:43
Postet av: Henny

Vote for Kristian as president (les programleder =) Tenk å kunne få i både pose og sekk til høsten!! =)

21.jun.2007 @ 01:15
Postet av:

Håper de snart kan åpne slik at alle kan delta, ikke alle som vet om denne =(

21.jun.2007 @ 01:18
Postet av: Eli

Hallo, har alle det bra?
Ønsker en fin dag!

21.jun.2007 @ 11:52
Postet av: Lena

Joda, ikke så verst her ;) Klem fra meg

21.jun.2007 @ 12:09
Postet av: Lena

Joda, ikke så verst her ;) Klem fra meg

21.jun.2007 @ 12:10
Postet av: Therese

Bare bra med meg også.
Snart helg igjen, så god helg til alle sammen!

21.jun.2007 @ 19:28
Postet av: Blogger

Ikke så gæernt her heller ;-) Snart helg og det er jo alltid supert!
God fredag til alle ;-)

22.jun.2007 @ 00:35
Postet av: Mona

Hei! Greit nok med meg også til tross for ingen SVD i morgen heller ;) Men det går vel bra for om kort tid kommer en ny sesong. Med Kristian som programleder, kanskje :)

22.jun.2007 @ 01:02
Postet av: :D

Ikke SVD på tv i morgen nei....
Litt opptak og YouTube er imidlertid greit å ha på lur :D

22.jun.2007 @ 02:00
Postet av: Meg

Går det bra jenter? Klem

22.jun.2007 @ 13:21
Postet av:

Ny kremtopp i dag, men ikke oppdatert enda!

22.jun.2007 @ 13:29
Postet av: Kristian-fan

Håper virkelig Kristian blir programleder =)

22.jun.2007 @ 14:00
Postet av: Kremtoppen

De er fortsatt med på kremtoppen!

22.jun.2007 @ 17:21
Postet av: Helene

Det er så bra de er på listen fremdeles =)
For et dritvær det har vært i kveld, kjedelig for de som har vært i Oslo på konsert, men fint innevær =)
Ønsker alle en fin St. Hans likevel!

23.jun.2007 @ 00:29
Postet av: I

Heisann :)
Kristian som programleder ville vært absolutt helt konge! Den som lever får se, aller først må noen få orden på denne bloggen ;)

23.jun.2007 @ 01:08
Postet av: Please

Kan noen være så snille og fikse bloggen?
Veldig kjedelig å ikke kunne skrive på første innlegget!

23.jun.2007 @ 02:05
Postet av:

Nå er jeg inne og ser på Youtube, blir lik fascinert hver eneste gang! Utrolig bra danset av K & A.

23.jun.2007 @ 03:01
Postet av:

Akkurat nå ble denne favoritt **

Postet av: YouTube

Hva med denne da,eller den første sambaen med body da alle gikk helt bananas....

Postet av: Pigen

Har lest gjennom kommentarene på dette gamle innlegget igjen, det var et helt utrolig engasjement fra Kristian og bloggerne sin side! Veldig gøy å lese igjen og få med noe av stemningen som var her i oktober i fjor. Tenk så flott det var at Kristian svarte oppriktig og grundig på spørsmålene og at han var så utrolig engasjert.
FOR en populariteet han hadde! SOM det tok av dere! SÅ vanvittig morsomt vi alle hadde det!
(Kan ikke helt skjønne hvordan TV2 kan klare å toppe noe slikt neste gang.)

23.jun.2007 @ 06:04
Postet av: Nina

Hei, hvordan går det?

23.jun.2007 @ 16:18
Postet av: Skal v i danse

Hallo, går vel ikke så verst til tross for dårlig st.hans vær. I steden for bålbrenning blir det en liten SVD-fest i kveld tror jeg :) Det var en utrolig høst med Kristian ja! :)

23.jun.2007 @ 16:53
Postet av: Hei!

Helt fantastisk!!!

23.jun.2007 @ 17:14
Postet av:

Kristian var en spesiell opplevelse ;D

23.jun.2007 @ 17:30
Postet av: svd

Ha en flott midtsommeraften alle sammen! :-)

23.jun.2007 @ 20:45
Postet av: Eli

Hei hei :)
Er hjemme i dag for det er dårlig vær, men vi koser oss stort med Skal vi danse her nå :)

23.jun.2007 @ 22:00
Postet av:

Kommer nok aldri til å glemme høsten 2006, gjør du Kristian?

23.jun.2007 @ 22:28
Postet av: Lena

Høsten i fjor var noe for seg selv =)
I kveld er det grisevær, men ha en fin kveld alle sammen likevel =)

23.jun.2007 @ 23:13
Postet av: Også Kristian-fan

Inne og skriver litt her, ikke tvil om at Kristian ville egnet seg som programleder! Glemmer heller ikke min størtste pc/tv-høst :P

23.jun.2007 @ 23:54
Postet av:

Vi må sende mange forslag til TV2 om at han bør være ny programleder :=)

24.jun.2007 @ 01:21
Postet av: Henny

Hei, har det blitt noe St. Hans feiring? Er Kristian ansatt i TV? Hvis han er det og kun driver med TV2-nøttene for de kan det hende de velger han som programleder!

24.jun.2007 @ 02:38
Postet av:

Litt usikker på om Kristian er ansatt eller om han er innleid. Kanskje han er ansatt siden hjemmesiden til Seefood ikke eksisterer lenger?

24.jun.2007 @ 03:47
Postet av: Cecilie

Hei på dere! Kjenner ikke til hvordan det er med Kristian jeg heller. Vet bare at han gjorde en fantastisk figur under SVD, både her og på TV! Har dere hatt en fin helg, hva har dere gjort? Ønsker alle en strålende fin søndag!

24.jun.2007 @ 14:21
Postet av: Mona

Håper de snart kan åpne det siste innlegget igjen! Kjedelig å måtte lete seg frem til dette men mange klarer det jo :) Ha en fin dag!

24.jun.2007 @ 15:21
Postet av: Nina

Kjapt innom, helt enig Mona!

24.jun.2007 @ 16:16
Postet av:

Pål Anders fullførte "Den store styrkeprøven" - godt gjort!

24.jun.2007 @ 16:33
URL: http://www.vgb.no/14617/
Postet av: Helene

Jøss :=) Imponerende av han som knapt har sett en racersykkel tidligere. Dessuten syklet han på under ett døgn. Kan ikke alle sende inn forslag på linken om at tv2 åpner igjen? Det er så hyggelig å diskutere Kristian med flest mulig :=)

24.jun.2007 @ 17:47
Postet av: Helene

Jøss :=) Imponerende av han som knapt har sett en racersykkel tidligere. Dessuten syklet han på under ett døgn. Kan ikke alle sende inn forslag på linken om at tv2 åpner igjen? Det er så hyggelig å diskutere Kristian med flest mulig :=)

24.jun.2007 @ 17:50
Postet av:

Youtube er litt rar..... Har sett mange klipp av kristian men det øker ikke på antallet....

24.jun.2007 @ 18:10
Postet av: Therese

Håper alle får en flott uke!!

25.jun.2007 @ 08:12
Postet av: Eli

Håper alle får en fin dag!

25.jun.2007 @ 11:45
Postet av:

Klem!

25.jun.2007 @ 12:08
Postet av: svd

Hei, har dere fine dager folkens?

25.jun.2007 @ 23:15
Postet av: Lena

Det er litt kjedelig å skrive her litt langt bak, men hva skal vi gjøre ;) Håper de fikser det snart slik at vi kan skrive der vi pleier. Ingen som har hørt noe om ny programleder antagelig, da ville det vel stått her :)
Ønsker alle en fin morgendag!

26.jun.2007 @ 00:15
Postet av: Lena

Hei Therese, hvordan går det med deg og mail, fikk du ordnet det etterhvert?

26.jun.2007 @ 00:19
Postet av: God morgen!

Atter en ny dag og nye muligheter! Vil gjerne ønske alle en fin dag!

26.jun.2007 @ 07:21
Postet av: Kristian-fan

Håper vi hører noe fra Kristian snart =)

26.jun.2007 @ 14:12
Postet av: Therese

Jeg har skaffet meg mail Lena, så det er i orden:)

26.jun.2007 @ 14:15
Postet av: Cecilie

Heisann! Må vel nesten skrive noen ord igjen her :) Regner med dere har det bra alle sammen og nyter at det er sommer? Ikke noe nytt om Kristian heller enda, så bare noen ord om at han kunne alle Grand Prix sangene på 80-tallet. Ikke rart han ble alle homsenes favoritt også, hehe. Det er vel bare å vente på en god-nyhet om han snart :)

27.jun.2007 @ 00:24
Postet av: Bloggeren

Litt stille på bloggefronten når Caroline er på ferie og Kristian er et eller annet sted kanskje, eller kanskje ikke, ikke godt å si :=) Tom Arild har blogget fra Hellas og kommer snart med bilder og diverse for de som er interessert. God natt :=)

27.jun.2007 @ 01:34
Postet av: Mona

Vil bare ønske alle en fin dag!

27.jun.2007 @ 14:38
Postet av: Nina

Hei på dere! Her kommer en klem fra meg :)

27.jun.2007 @ 15:14
Postet av: Camilla

Nå er det en hel uke siden jeg har skrevet her! =) Håper stadig at det første innlegget skal bli åpnet =)

27.jun.2007 @ 15:56
Postet av:

Og jeg håper hele tiden at det skal komme frem at Kristian blir programleder! I tillegg til at bloggen åpnes selvfølgelig *S*

27.jun.2007 @ 16:30
Postet av: Eli

Hei på dere :) Enig med den over :) Ha en fin natt!

27.jun.2007 @ 23:45
Postet av: Lena

Heisann! Er også enig med den ukjente :=) Så bra du endelig fikk ordnet det Therese, synes du det er kjekt eller? Ønsker også alle en god natt og en super dag i morgen!

28.jun.2007 @ 00:13
Postet av: Lena

Ps, selv om det er sommer må vi huske på å stemme på alle lister som gjelder Kristian dere ;=) God natt!

28.jun.2007 @ 00:19
Postet av: .....

Stemmer alt jeg kan, men kan jo dessverre bare stemme en gang i døgnet.... Vg-listene kommer fremdeles ikke med melding men noen ganger øker poengsummen og noen ganger ikke!

28.jun.2007 @ 00:43
Postet av: Meg

Vel, innom her igjen da, må jo bare sjekke om det er noe nytt, er vel litt opphengt antagelig, hehe.
Klarer ikke helt å glemme denne Kristian selv om det kanskje er det han ønsker? Håper jo som andre at han kommer som programleder i SVD, ville virkelig vært en høydare i et ellers meget underholdende program.

28.jun.2007 @ 01:30
Postet av:

Ja hvem er ikke opphengt :) I kveld kommer Tommy og Katrine i et nytt program, og så lenge man ikke hører noe annet får man håpe det blir Kristian som overtar :)

28.jun.2007 @ 14:09
Postet av: svd

Hei på dere! Håper alle har det bare bra. Og at alle koser seg masse :-)

28.jun.2007 @ 15:58
Postet av: Henny

Hallo, bare kjapt inne og sier hei! Noen som fikk sett på Tommy og Kathrine i dag?

29.jun.2007 @ 00:06
Postet av: Lene

Ja jeg fikk sett Allsang på Grensen, helt greit program, og kommer sikkert til å bli bra videre også. Endelig kom det hvertfall noe nytt mellom alle reprisene!
Tommy Steine passer i programmer hvor han får synge litt av og til=)
I morgen reiser jeg på ferie, og jeg håper alle andre får en strålende sommer, og en flott ferie.
Klem=)

29.jun.2007 @ 00:19
Postet av: Cecilie

Hei :) Fikk sett deler av det og så koselig ut men nordmenn er vel ikke de som er lettest å få med i allsang :) Leste at Tommy og Katrine trives godt med å lage programmer sammen. Da Tommy og HC var programledere i Senkveld sang Tommy noen ganger og har god sangstemme.
Ha en riktig god ferie Lene :)

29.jun.2007 @ 01:04
Postet av:

Er og ser dansene til Kristian og Alexandra på youtube - helt fantastisk! Ny kremtopp i morgen igjen.

29.jun.2007 @ 01:23
Postet av: Helene

Hvordan går det på bloggen til Kristian =) Fredag i dag, til høsten kommer SVD antagelig på lørdager. Blir litt uvant men veldig koselig.

29.jun.2007 @ 11:58
Postet av: Therese

Hei hei.
God helg til alle sammen!
Og god tur til deg Lene, får håpe du får det fint!
Programmet i går var vel ganske ok egentlig. Litt sånn småkoselig.
Får håpe dere alle får en super helg, hadde det bare blitt litt sommervarme igjen, dårlig med det på østlandet for tiden.

29.jun.2007 @ 12:13
Postet av:

God helg!

29.jun.2007 @ 12:18
Postet av: Mona

Heisann :)
Da er det atter fredag og tid for kremtopp, K og A henger fortsatt med! :)
Kjedelig på tv på fredager og dårlig vær på østlandet. Er nesten sånn at en gleder seg til høsten hvor det blir mye bra på tv :) Neida, riktig så ille er det ikke. Ha en flott helg!

29.jun.2007 @ 23:38
Postet av: Youtube

Youtube er et godt tips når det er kjedelig på tv *S*

29.jun.2007 @ 23:57
Postet av: Camilla

Hei, kunne ikke la det gå en hel uke denne gangen =) Helt enig i at det er kjedelig på tv nå, blir moro til høsten med ny sesong av SVD =) Er på vei til youtube nå =)

30.jun.2007 @ 00:15
Postet av:

Ganske godt gjort å være på kremtoppen enda, og Kristian gjør det veldig bra på vg-listene!!!

30.jun.2007 @ 00:32
Postet av: Nina

Titt titt :) Nå er det to uker siden det ble kjent at de trengte ny programleder og samtidig var det ikke mulig å skrive på bloggen mer. Har sendt melding til tv2 på linken om begge deler men skjer ikke stort med bloggen akkurat. Får håpe det skjer mer på programlederfronten :) Her er det en liten SVD-fest igjen :)

30.jun.2007 @ 01:31
Postet av:

Det tok av litt før sambaen også kan man si....Kom over denne bloggen,les hva hun skriver 6.oktober i fjor.De så vel på første jiven da....Hihi,morsomt

Postet av: Eli

Hehe, det tok i alle fall skikkelig av :) Håper alle har en fin lørdag!

30.jun.2007 @ 14:35
Postet av:

Det tok av, helt klart, og var ustyrtelig morsomt!

30.jun.2007 @ 23:50
Postet av: :-)

Heisann, leste hos Caroline at Kristian kommer til å legge inn en sommerhilsen, da får vi noe nytt å skrive på, så bra!!!

01.jul.2007 @ 00:40
Postet av: svd

DET må jeg var veldig overraskende og veldig, veldig hyggelig! Hadde ikke trodd det og ville blitt fornøyd bare tv2 åpnet innlegget ;-)
Tror dere han vet vi har skrevet her noen ganger, har du fortalt at bloggen er stengt Caroline? Hva skulle vi gjort uten deg :-) En stor og glad klem til deg, Kristian og dere andre!

01.jul.2007 @ 01:28
Postet av: Fan

Nå ble jeg glad også, håper han gjør det da :) Tusen takk Caroline! Og så er det vel lov til å håpe at han gjør det fordi han vet han blir programleder i neste sesong :)

01.jul.2007 @ 01:46
Postet av:

Ooo, så fint da!!
Er så glad for youtube med muligheten til å se igjen alle de koselige stundene!

01.jul.2007 @ 03:12
Postet av: Lena

Hei, har vært på sommerfest og må innom før sengen :) Så koselig hvis Kristian kommer med en liten hilsen, og ikke minst kan vi skrive på det senere!:) God natt!

01.jul.2007 @ 04:19
Postet av:

Ha en flott søndag ^^

01.jul.2007 @ 04:54
Postet av: Hei

til Kristian og fansen!

01.jul.2007 @ 13:41
Postet av: Skal vi danse

Nei så koselig hvis Kristian kommer med en hilsen! Skal vi danse er det beste programmet jeg noen gang har sett og "opplevd" på tv og pc. Skal sette på opptak nå :))))

01.jul.2007 @ 14:02
Postet av:

Youtube er et supert alternativ til opptak =)

01.jul.2007 @ 14:18
Postet av: Cecilie

Hei igjen dere :) Virker som det er litt stillere her på ettermidagene, det er mye å finne på om sommeren. Skal inn og sjekke siden til Caroline også, hun er vel kommet hjem :) Hyggelig hvis Kristian kommer innom med en liten hilsen!
Klem til alle

01.jul.2007 @ 23:51
Postet av:

Kristian er godgutten *S*

02.jul.2007 @ 00:26
Postet av: ....

Han er godgutten han ja, var det i alle fall i flere måneder i høst og er det antagelig enda....

02.jul.2007 @ 00:46
Postet av: Pigen

Det ville vært veldig koselig om Kristian kommer med en liten hilsen på bloggen igjen, det er så lenge siden sist. Bloggen er så flott, og blir vel liggende her for alltid som minne om den høsten Kristian gjorde seg kjent for hele Norge på en veldig positiv måte!
Det som også er morsomt er at klippene fra SVD kommer til å ligge på Youtube for alltid, slik at han og vi fremdeles kan se på de om noen år!

02.jul.2007 @ 01:26
Postet av: Hehe,

dette fenomenet vil beheftes Kristian i mange år fremover - om han liker det eller ei. Og hvem liker ikke godvilje, tror nok også han gjør det innerst inne, hehe. Programleder Kristian er neste opplevelse vel?

02.jul.2007 @ 02:36
Postet av: Mona

Hei, innom med en hilsen til alle. Regner det hos dere også? Da kan vi se frem til en melding fra Kristian og fra Caroline, koselig begge deler! Ha en flott dag!

02.jul.2007 @ 14:24
Postet av:

Ønsker Kristian og de besøkende en fin dag!

02.jul.2007 @ 15:12
Postet av: Nina

Hei, sjekket det første innlegget men det går ikke an å skrive der enda. Men så kommer kanskje Kristian med innlegg sjønner jeg, det blir koselig og da kan vi skrive på det! Håper alle har en super mandag!

02.jul.2007 @ 15:47
Postet av: Therese

Så koselig å høre:)
Da kan vi bare glede oss til nytt fra godgutten!

02.jul.2007 @ 19:29
Postet av: Eli

Kjempekoselig hvis Kristian skriver noen ord, trenger ikke være mye :) Ellers går det vel sin gang med alle sammen, det er sommer men ikke det største været i sør. Nå er det fint i nord, hadde du fint vær forrige uke Caroline? God kveld til alle :)

02.jul.2007 @ 22:21
Postet av: Henny

Så fint om han stikker innom en tur! =)

02.jul.2007 @ 23:58
Postet av: Camilla

Det ville jo vært helt supert det da, kanskje det plutselig ligger noe nytt på toppen her? Da ville jammen mange blitt glade :D

03.jul.2007 @ 00:19
Postet av:

Vi gleder oss til han kommer med en liten sommerhilsen! Og da kan vi bruke det innlegget til å diskutere han og neste SVD!

03.jul.2007 @ 01:29
Postet av: Lady

Et lite livstegn fra Kristian igjen ville vært veldig koselig. Savner han på en måte, sikkert fordi han var et stort lyspunkt (for veldig mange) i flere måneder.

03.jul.2007 @ 03:19
Postet av:

Håper han gjør det da ....

03.jul.2007 @ 12:23
Postet av: Caroline

Ja, det var ganske fint vær når jeg var på Rognan:) Litt regn en dag, men ellers kjempefint:) Savner Rognan jeg..Vært den beste ferien jeg har hatt!! La ikke inn noe i går, fordi jeg er hos Camilla! Og hun har jo ikke bildene mine!!;) Men skal prøve å få lagt ut i dag!! Men vær klar over at det blir en del bilder jeg legger ut;)
Stor klem:)

03.jul.2007 @ 12:45
Postet av: Lena

Han gjør antagelig det :) Ellers får dere ha en flott dag, så det sto som overskrift på nettet om tv2's nye programleder - men det gjaldt frokost quiz :)

03.jul.2007 @ 12:51
Postet av: Lena

Neimen så koselig Caroline, så ikke at du hadde skrevet før jeg sendte meldingen. Sto inne i meldingen mens jeg leste om tv2 :) Bare veldig koselig med bilder da selvfølgelig! :)

03.jul.2007 @ 12:53
Postet av: svd

Heisann!
Nå er det litt spennende å se om det ligger noe nytt på toppen hver gang man går inn :-) Håper alle har det bra. Litt dårlig vær så blir nok litt svd i kveld :-) Ønsker alle en fin kveld!

03.jul.2007 @ 19:40
Postet av: NN

Kjempefine nyheter, blir veldig fint med en liten hilsen igjen! Har ikke sett noe nytt om programleder enda, dukker vel opp noe etterhvert, håper selvfølgelig det blir Kristian!

03.jul.2007 @ 20:11
Postet av:

Så bra!

03.jul.2007 @ 20:51
Postet av: Helene

Veldig koselig hvis vi får se litt fra Kristian igjen =) Titter stadig innom youtube og det er veldig gøy!

03.jul.2007 @ 23:26
Postet av: Faninne

Hallo :)

04.jul.2007 @ 00:24
Postet av: Cecilie

Hei på dere :)
Ganske kjedelig med solen som er blitt permanent borte. Ellers ikke noe spesielt her. Ha en flott dag :)

04.jul.2007 @ 12:43
Postet av:

Været er ideelt for å se SVD igjen :D

04.jul.2007 @ 13:00
Postet av: Mona

Må innom og si hei :) Her har det ikke skjedd noe spesielt siden sist, skal sjekke Caroline sin side nå også :) Ønsker en fin kveld!

04.jul.2007 @ 23:32
Postet av:

Synd de ikke har åpnet bloggen igjen!!!

04.jul.2007 @ 23:55
Postet av: :P

Antar Kristian mente denne sommeren :P

05.jul.2007 @ 00:38
Postet av: :P

Mente det positivt altså, gleder meg! :P

05.jul.2007 @ 00:41
Postet av: Miss

Selvfølgelig er det positivt at Kritian kommer på besøk, alle har ønsket det siden februar.
Velkommen Kristian!

05.jul.2007 @ 02:25
Postet av: Nina

Hallo! Været er skikkelig trøstesløst, blir helt deppa med tanken på hvordan det kunne ha vært, men ikke noe å gjøre med. Håper dere har det fint!

05.jul.2007 @ 13:40
Postet av: Eli

Hei, det kan se ut til at været letter litt nå og at det skal bli bedre, det er virkelig på tide :)

05.jul.2007 @ 14:38
Postet av: *S*

Så fint hvis det skjer noe her før sommeren slår til *S*

05.jul.2007 @ 15:03
Postet av: SVD

Nå er det en stund siden, SVD er ikke samme som svd :=)
Gleder meg også til Kristian kommer innom og håper virkelig han blir programleder neste gang!

05.jul.2007 @ 15:22
Postet av:

Husk å stemme!

05.jul.2007 @ 15:30
Postet av:

God sommer!

05.jul.2007 @ 15:42
Postet av: Camilla

God ettermiddag folkens :D
Nå har det jammen begynt å komme litt sol, hva skjer'a?

05.jul.2007 @ 16:09
Postet av: Caroline

Da er et nytt innlegg fra min side lagt ut:)

05.jul.2007 @ 20:52
Postet av: Therese

Anbefaler alle å ta en titt innom Caroline!

05.jul.2007 @ 22:07
URL: http://caroline91.blogg.no
Postet av: svd

Fint du la ut Therese, hadde akkurat tenkt til å gjøre det samme ;-)

05.jul.2007 @ 23:39
Postet av: Lena

Jeg har også nettopp vært inne og lest innlegget, litt av en drømmetur Caroline!

05.jul.2007 @ 23:55
Postet av: Mona

Og jeg, hehe, er det kveldsrushen :) Selv har jeg vært borte og kom akkurat hjem og så koselig med nytt innlegg fra Caroline :)

06.jul.2007 @ 00:04
Postet av: Cecilie

Hei, er på lånepc men måtte innom her og se også... Har lest hos Caroline allerede, hun er skikkelig søt på alle måter!

06.jul.2007 @ 00:37
Postet av: Henny

Her var det ikke skjedd så mye så da er det bare å løpe inn til Caroline =)

06.jul.2007 @ 01:00
Postet av: ....

Sier bare hei jeg...

06.jul.2007 @ 01:54
Postet av:

Sjekker etter livstegn, hoho

06.jul.2007 @ 02:21
Postet av: Skal vi danse-fan

Hei, hvordan går det med Kristian? Er det mange som gleder seg til neste sesong? Jeg gjør det i hvert fall!

06.jul.2007 @ 02:50
Postet av: Nina

Hepp, vi har vært på en flott jubileumsfest og været lettet litt heldigvis :) Caroline er virkelig godjenta vår!

06.jul.2007 @ 03:54
Postet av: Eli

Veldig koselig å lese hva Caroline skriver. Håper det snart dukker opp noe her også nå da :)

06.jul.2007 @ 13:36
Postet av: Eli

Dessuten er det ny kremtopp i dag men er vel ikke oppdatert enda.

06.jul.2007 @ 13:37
Postet av: Anne

Ha en riktig fin helg!

06.jul.2007 @ 13:43
Postet av: Helene

Vil også ønske alle sammen på siden til Kristian en god helg :=)

06.jul.2007 @ 13:52
Postet av: Therese

God helg fra meg også!!!

06.jul.2007 @ 14:40
Postet av: Kristian-fan

Vil også gjerne ønske en fin fredag.
Lurer litt på hva Kristian driver med jeg også ;)

06.jul.2007 @ 14:55
Postet av: Camilla

Heisann, skal sjekke hvordan det går med kremtoppen!

06.jul.2007 @ 15:36
Postet av:

Kristian er på femte plass og Alexandra på fjerde.

06.jul.2007 @ 15:43
Postet av: Sommerhilsen

Tror dere Kristian kommer til å legge ut en liten sommerhilsen? Har liksom ikke HELT troen på det, men håper jeg tar feil.......

06.jul.2007 @ 16:04
Postet av:

Vet ikke - håper det!

06.jul.2007 @ 16:18
Postet av: Kommer nok!

Han har sikkert lært av alle løftene han kom med tidligere som ikke ble innfridd. Tror ikke han gjør den samme feilen på nytt. Tipper det kommer noe fra godgutten ganske snart!

06.jul.2007 @ 16:41
Postet av: SVD

Denne gangen gjør han det sikkert. Kos dere i kveld jenter og Kristian :=)

06.jul.2007 @ 16:54
Postet av: Caroline

Alexandra har forresten bursdag i dag;) Sendte henne melding og sånn:P

06.jul.2007 @ 22:49
Postet av: NN

Har hun bursdag, så fint du sendte melding! Ble hun 24 år? Hun har stabilisert seg på 4. plass på kremtoppen. Skal du begynne å danse hos henne igjen til høsten Caroline?

06.jul.2007 @ 23:45
Postet av: Pigen

Hvis det blir som vi håper har hun antagelig ikke tid til å ta klasser til høsten :=) Da er hun og trener med en ny kjekkas, hehe.

07.jul.2007 @ 00:10
Postet av: Miss

Det blir utrolig koselig å lese noe fra hovedpersonen igjen!
Velkommen Kristian!

07.jul.2007 @ 00:39
Postet av:

Hei på dere :) Noen som har vært i kontakt med tv2 og vet om bloggen snart åpnes?

07.jul.2007 @ 01:26
Postet av: Iren

Helt enig - det blir en stor opptur! Forventer ikke så flotte innlegg som han skrev mens programmet pågikk. Bare det at han kommer med en liten hilsen - og kanskje et bilde - er veldig hyggelig. I tillegg kan vi skrive på det innlegget i sommer - til vi kanskje ser han igjen som programleder til høsten!

07.jul.2007 @ 01:27
Postet av: :)

Hei i natten :)
Det er sikkert mange som har sendt forslag til TV2 på linken som står lenger opp på siden :)

07.jul.2007 @ 02:48
Postet av: :)

Ved å klikke på hjelp til utfylling kommer en rullegardin med alle programmene til TV2 opp :)

Postet av: Lena

God dag =) Har sendt inn forslag selvfølgelig. Det blir koselig når Kristian kommer innom. Ønsker alle en flott lørdag!

07.jul.2007 @ 13:59
Postet av: Cecilie

Hallo jenter :) Jeg har sendt forslag flere ganger, på denne måten kan vi kanskje være med på å påvirke programmer. Håper alle har det fint mens vi venter, klem :)

07.jul.2007 @ 15:12
Postet av: Mona

Hei, litt stille her i kveld? Er det mange som har begynt på ferie? God helg!

08.jul.2007 @ 00:04
Postet av: Meg

Jeg har ferie og det er selvfølgelig ganske deilig.
Har ikke fått skrevet her på en liten stund og leser at Kristian skal komme med en hilsen, det var veldig hyggelig!

08.jul.2007 @ 00:49
Postet av:

Kommer du snart Kristian-gutten ;=)

08.jul.2007 @ 02:22
Postet av:

flere som sjekker stoa ++++

08.jul.2007 @ 03:05
Postet av:

Hei, det har blitt veldig spennende å gå inn her nå! S..... sommervær, blir å se på opptak eller SVD i dag ....

08.jul.2007 @ 14:27
Postet av:

Hallo, mulig det skjer det samme her som hos Caroline, at navnet blir borte i sendingen. Håper alle har det fint og vil gjerne ønske Kristian og alle andre en flott søndag :=)
Klem fra "Skal vi danse"

08.jul.2007 @ 14:41
Postet av:

Det skjedde akkurat det samme her som hos henne, vær obs på det når dere sender :=)
Klem igjen fra "Skal vi danse"

08.jul.2007 @ 14:43
Postet av: Eli

Hei, er det flere problemer her nå? Veldig kjedelig ikke å kunne skrive på første side. Håper alle har en fin søndag :) Hilsen Eli

08.jul.2007 @ 15:02
Postet av: Nina

Heisann!
Har en ok søndag men er rimelig lei at det regner konstant. Ikke mye å få gjort med da, hehe. Venter på Kristian og han kommer nok!

08.jul.2007 @ 16:32
Postet av: Spørsmål til Kristian

Har du det bra Kristian?
Hva driver du med for tiden?
Kan du opplyse om du kommer som programleder i SVD?

08.jul.2007 @ 17:00
Postet av: Irritert

Synes det er dårlig gjort at tv2 ikke har åpnet bloggen i løpet av nesten en måned!! Blir dobbelt så deilig når Kristian kommer for da kan vi skrive på det fremover!

08.jul.2007 @ 17:31
Postet av: Girlie

Jeg ser på youtube igjen,kjempekoselig=)

08.jul.2007 @ 18:02
Postet av: svd

Hallo i stuen ;-)
Nok en regnfull dag har passert, fordelen er at man kan være inne og se på video med god samvittighet ;-)

08.jul.2007 @ 23:05
Postet av: Henny

Ja, det blir litt innevær for tiden... Er det noen her som bor i nord hvor de har fint vær?

09.jul.2007 @ 00:06
Postet av: Youtube

Trøsten er å kunne kose seg på Youtube og drømme om "gode gamle dager" *S*

09.jul.2007 @ 01:15
Postet av:

Sant nok, men aller helst vil jeg se innlegg fra Kristian nå, det er det jeg vaser innom her for..... Er veldig spent på hva han vil si, om han så bare ønsker god sommer.... :=)

09.jul.2007 @ 03:52
Postet av:

Meg igjen, er vel derfor folk er her ofte ganske sent.... Man erindrer fra tidligere at det var da han la ut noe... :=)

09.jul.2007 @ 03:55
Postet av:

:)) ^^

09.jul.2007 @ 13:59
Postet av:

Vet ikke hva jeg skal skrive

09.jul.2007 @ 14:08
Postet av: Lena

Hei! Skal vi prøve å få opp humøret selv om sommerværet er skikkelig dritt :) Ser det er flom og ras og litt av hvert som skjer om dagen.
Enig i at det er dårlig å ikke åpne det siste innlegget, ser ut til at det eneste vi kan gjøre er å vente på en ny melding fra Kristian, håper den kommer før alle har gitt opp :)
Håper også dere har det ganske bra hva dere enn gjør for tiden :)
Klem fra Lena.

09.jul.2007 @ 23:12
Postet av:

Hei Kristian!

10.jul.2007 @ 00:02
Postet av: Sommer

Noe som ville hjulpet betraktelig på humøret er hvis danseløven kommer med sommerhilsenen snart :-)

10.jul.2007 @ 01:43
Postet av: Koko

Helt enig, er stadig innom for å få en vitamininnsprøytning =)

10.jul.2007 @ 04:09
Postet av: Fan

Jeg også, men nå kaller sengen. God natt Kristian. Gleder meg til du kommer som programleder i SVD!

10.jul.2007 @ 05:11
Postet av: Fan

Dere som liker en diskusjon mens dere venter, her kommer det en link. Har ikke noe med Kristian å gjøre altså, men man kan diskutere alt mulig.

10.jul.2007 @ 05:16
Postet av:

.

10.jul.2007 @ 05:16
Postet av:

Nå er det ikke mulig å legge inn link lenger heller, jaja. Hva skal vi gjøre hvis det dukker opp tips om Kristian da?

10.jul.2007 @ 05:18
Postet av:

Ikke? Kanskje det ikke går med lange linker til diskusjonsforum, hva med denne fra TV2 for eksempel?

Postet av:

Gikk som bare det, da er vi reddet når det kommer nyheter om Kristian :))

10.jul.2007 @ 05:31
Postet av: Fan

Hvis han kommer med hilsen litt kjapt bruker vi det innlegget og der funker sikkert alt!
Tror jeg skal slutte å gå inn her så ofte for å sjekke forresten. Hvis jeg venter lenge nok er det sikkert noe der neste gang! Sjakktrekk, hæ?

10.jul.2007 @ 05:34
Postet av:

God natt!

10.jul.2007 @ 05:37
Postet av:

Tenk om Kristian har reist på ferie og glemt hele greia som vanlig?

10.jul.2007 @ 05:42
Postet av:

Det ville være akkurat som forventet.

10.jul.2007 @ 16:42
Postet av: Fan

Han kommer nok!

11.jul.2007 @ 17:36
Postet av: svd

Hei ;-)
Nå må vi ikke gi opp her inne, men skjønner at det er kjedelig å vente.

11.jul.2007 @ 20:07
Postet av: Nina

Nå er kanskje futten gått litt ut av ballongen? Eller er det fordi det er sommer og mange har ferie? Tipper at når Kristian kommer med innlegget er det fullt kjør igjen :)

12.jul.2007 @ 01:34
Postet av: Cecilie

Hei! Noen som vet noe nytt om godgutten? Ingen nyhet om programlder enda?

12.jul.2007 @ 14:22
Postet av: Mie

Han kommer, det er jeg sikker på!

12.jul.2007 @ 14:54
Postet av:

Vi satser på det :-)

12.jul.2007 @ 15:55
Postet av: Eli

Hei :) Må vel satse på det vel? Fredag og ny kremtopp i morgen!

12.jul.2007 @ 23:01
Postet av:

Vi må ha tro på at han kommer denne gangen. God helg.

13.jul.2007 @ 01:03
Postet av: Lena

Kristian og Alexandre er fortsatt med på kremtoppen :) Ser at Espen Eckbo gjorde megasuksess økonomisk med Team Eckbo og skal på turnè til høsten. Altså blir ikke han med i neste SVD. Ikke at jeg hadde så stor tro på det i utgangspunktet, altså :) Klem

13.jul.2007 @ 14:27
Postet av: Henny

Hallo, blir vel å kose seg med litt opptakk eller youtube i kveld =)
Dere som bor i Oslo, er det i dag fellesferien begynner?

13.jul.2007 @ 22:27
Postet av:

Hvor blir det av sommerhilsenen?

14.jul.2007 @ 02:14
Postet av:

??

14.jul.2007 @ 15:20
Postet av:

Den kommer sikkert snart =)

14.jul.2007 @ 18:28
Postet av:

Håper det *S*

14.jul.2007 @ 22:39
Postet av: Frøken

Stikker stadig innom for å se om det har skjedd noe jeg også, hehe.

14.jul.2007 @ 23:36
Postet av:

tror ikke det kommer til å skje noe mer.. må antagelig nøye oss med finalereferatet og beklagelsesinnlegget siden i høst....

15.jul.2007 @ 05:49
Postet av: Megan

Kan hende, synd i såfall!
Skulle ønske han kunne skjerpet seg litt sånn helt på slutten.
Snart kommer det nye og overtar uansett.

15.jul.2007 @ 22:43
Postet av: News

Har hørt rykter om at det kommer et nytt tv-konsept hvor Espen skal være programleder. Kanskje Kristian skal være med i noe der?

16.jul.2007 @ 00:55
Postet av:

Kanskje det, men det blir helt sikkert morsomt uansett! Ser ut til at alt Espen tar i blir til gull :)

16.jul.2007 @ 01:42
Postet av: svd

Hei på dere, intet nytt enda ;-) Kommer nok, ikke sant?

17.jul.2007 @ 00:04
Postet av: Marit

Han har vel fortsatt ikke landet etter at han ble så populær. Men heller ikke han lever evig på èn suksess.
"Hovmod står for fall" sier et fint visdomsord.

17.jul.2007 @ 22:43
Postet av:

Sant nok :=)

18.jul.2007 @ 03:35
Postet av: Therese

God kveld.
Er fortsatt innom og ser åssen det står til, men skjer ikke så mye nå, men håpet har vi vel fortsatt?
God natt

18.jul.2007 @ 23:21
Postet av: Lena

Hei Therese, så koselig å se deg ;)
Skjer ikke stort her, så de fleste mister vel håpet antagelig. Kjedelig vær for tiden da, de lover stadig litt sol men blir dårlig ut av det. Men kanskje i morgen igjen, hehe. Man håper i det lengeste, også at Kristian skal kikke innom :) Ser vel heller dårlig ut som vanlig, men han kan jo overraske :)

19.jul.2007 @ 23:44
Postet av:

Kikker stadig innom jeg også men mister litt troen etter hvert kanskje ... Stemmer på kremtoppen, ny i morgen for da er det fredag!

20.jul.2007 @ 00:01
Postet av:

Kikker stadig innom jeg også men mister litt troen etter hvert kanskje ... Stemmer på kremtoppen, ny i morgen for da er det fredag!

20.jul.2007 @ 00:01
Postet av: Linda S

Ønsker alle en fin helg! Været her er bedre enn på lenge! God ferie for dere som har det. Ha en fin sommer kristian, hva du enn driver med ;-)!

20.jul.2007 @ 13:30
Postet av: Cecilie

Hei og god helg fra meg også. Været var så fint i går og da tror man det snur, evig optimistisk :) Kristian kan være på ferie og har nok glemt oss :) De henger med på kremtoppen begge to og det er koselig!

21.jul.2007 @ 13:07
Postet av:

Hei jenter, vi kan nok ikke regne med denne danseløven nei. Nå har det vel gått en hel måned allerede.

21.jul.2007 @ 15:01
Postet av: Mona

Ser vel heller dårlig ut. Sommeren er ikke over enda så ting kan skje, hehe.

21.jul.2007 @ 19:11
Postet av:

Det KAN selvfølgelig det,men?

21.jul.2007 @ 21:25
Postet av: Wonder

Vi får se.
Snart kommer en ny runde med Skal vi danse og nye kandidater. Hvis det dukker opp en ny sjarmør blir Kristian helt historie.

22.jul.2007 @ 01:04
Postet av: Eli

Hei! Håper fortsatt jeg men er enig i at det ser litt dårlig ut med det han skulle komme med. Trodde det skulle komme litt tidlig på sommeren jeg da :)
Det er fortsatt mange som ser på youtube og det er bra det alltid vil ligge der! For jeg tror jeg kommer til å gå til det store skritt og tape den neste sesongen over de opptakene jeg har av den forrige. Høres kansje drastisk ut, men får se. Tar nok de par førte programmene på nye, men hvis de er bra får Kristian finne seg i å bli tapet over etter hvert. Da er det i hvertfall historie for meg, men er ikke sikker enda altså, de opptakene har vært skikkelig dyrebare og har sett de utrolig mye. Ikke nå i det siste da, så kanskje jeg klarer å tape over. Hva tror dere ;) Kommer dere til å spare på deres forresten eller tape over? Jeg har opptak kun på VHS og det er ti kassetter. Ti dyrebare kassetter så langt. Har noen andre jeg kan bruke også, får se hva magefølelsen sier når jeg kommer vi langt :) Hadde alle opptakene fra Idol forrige gang, men de fikk Kristian all over seg fra dag en. Det er jammen sant, skal helt sikkert ta opp de 10 siste rundene med Idol også, så da blir det 30 kassetter hvis jeg ikke ofrer Kristian slik at det bare blir 20. Tøffe valg man må ta noen ganger her i livet gitt :))

22.jul.2007 @ 01:32
Postet av:

Jeg har long play og får med mye på en kassett ;D

22.jul.2007 @ 02:10
Postet av:

Det skal bli morsomt med en ny sesong!!!

22.jul.2007 @ 19:20
Postet av:

Hei :D

22.jul.2007 @ 20:56
Postet av:

Her var det ikke noe nytt nei.

22.jul.2007 @ 23:36
Postet av:

Nå er vi inne i siste ferieuken så det ser ikke lyst ut dette :)

23.jul.2007 @ 12:54
Postet av: Nina

Hallo! Har alle det fint for tiden? Om to måneder sitter vi foran skjermen med ny runde av SVD. Håper Kristian kommer innom med en liten hilsen snart uansett.

23.jul.2007 @ 14:14
Postet av:

kommentar nummer 1000 *S*

23.jul.2007 @ 15:04
Postet av: =)

Trodde vel aldri helt på det utsagnet til Kristian fordi han har lovet seg bort så mange ganger før. Det var imidlertid koselig å håpe i noen uker =)

23.jul.2007 @ 22:13
Postet av: svd

Hei alle sammen :-) Intet nytt fra bloggeier likevel, hehe. Ikke lenge før ny sesong kommer, er det flere enn meg som gleder seg eller? ;-)

24.jul.2007 @ 00:02
Postet av: Maia

Blir nok stas med en ny svd-sesong, men jeg tviler på om den kan måle seg med den forrige.. Det spørs jo veldig på hvem som skal være med da! Det blir jo spennende og gøy uansett!

24.jul.2007 @ 10:31
Postet av:

Det blir nok helt greit men håper det blir like gøy som i fjor! Det kommer SÅ an på personene de får med.

25.jul.2007 @ 03:42
Postet av: Mie

Ja, det kommer VELDIG an på de personene som skal være med...

25.jul.2007 @ 09:50
Postet av: Mie

Ja, det kommer VELDIG an på de personene som skal være med...

25.jul.2007 @ 09:50
Postet av:

Synd Kristian ikke har kommet med sommerhilsen likevel! Blir kjempeskuffet selv om de fleste har mistet troen på at han gjør som han sier.

25.jul.2007 @ 14:52
Postet av: Therese

Hei hei.
Nå nærmer det en ny sesong av SVD. Det er dagens VG et bevis på, de avslører at en av høstens deltager er Jostein Pedersen.

26.jul.2007 @ 11:17
Postet av: Lena

Hei! Ja det nærmer seg nå, så også i VG at det kom frem to navn. Det ene var for meg helt ukjent og det andre Jostein. Ble litt skuffet av at de to ikke var noe spennende for meg i hvert fall men smaken er forskjellig. Det kommer åtte til så det er flere muligheter!

26.jul.2007 @ 22:00
Postet av:

Cristiano Ronaldo= The Hottest Man Alive:)))))))

26.jul.2007 @ 23:06
Postet av:

Cristiano Ronaldo er bare så jævlig deilig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26.jul.2007 @ 23:07
Postet av:

Kristian er bare som en fis i vinden!

26.jul.2007 @ 23:07
Postet av: skal vi danse

Håper Alexandra skal delta i skal vi danse denne sesongen også!
Det hadde vært perfekt om hun fikk en skikkelig sexy og barsk partner!

26.jul.2007 @ 23:10
Postet av: Windy

Hehe ja vinden kom forbi her nå! ;))))

26.jul.2007 @ 23:12
Postet av:

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

26.jul.2007 @ 23:12
Postet av:

Cristiano= SEXXXXXXXXXXXXXXYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

26.jul.2007 @ 23:13
Postet av: Hehe

Plutselig var det så mange nye meldinger her og ble spent på hva dette var... Kristian viste seg å være en kjedelig døgnflue, Alexandra er nok like søt fortsatt.

27.jul.2007 @ 00:30
Postet av:

Husk at de som blir med er folk som ønker og trenger å bli kjent for å kunne få seg bedre jobber etterpå. Pressenkontakten sa selv at markedsverdien til deltakerne øker enormt etter en slik deltagelse, at det er en skikkelig boost for karrieren. Kristian er vel det største eksempelet der, gikk fra å være nærmest ukjent til å bli kjent av alle. De falt imidlertid for det de så i løpet av de ti ukene, det som har vært i etterid ville ingen falt for. Vet mange av de største beundrerne her fra bloggen har overøst tv2 og andre medier og redaksjoner med tips og superlativer om han helt frem til nå. Det er utrolig mange som har foreslått han som programleder f.eks.

27.jul.2007 @ 01:51
Postet av: LOL

Hoho, reklamemannen med talegavene visste NØYAKTIG hvordan han kunne bruke alle midler for å skvise maksimalt ut av sin deltagelse.
Ifølge en journalist i VG har TV2-nøttene endt opp med å bli en dårlig parodi på seg selv så han trenger vel flere ben å stå på fremover ;=)

27.jul.2007 @ 03:50
Postet av:

tv2-nøttene er helt patetisk!!!

27.jul.2007 @ 11:33
Postet av: Hehe

Tror populariteten til Ødegård er temmelig dalenede nå.......
Hehe som en fis i vinden ja, den var fin!!!;)

27.jul.2007 @ 12:00
Postet av:

Husk å stem på Alexandra på kremtoppen!!!
Nå er hun langt nede på lista.....

27.jul.2007 @ 12:01
Postet av:

Hvorfor blir ikke denne bloggen stengt snart?
??????????????????????????????????????????????????????????

27.jul.2007 @ 19:58
Postet av: Information

Den er jo stengt for å legge inn kommentarer på det siste vedlegget. Det at mange skriver her er bare en nødløsning.

27.jul.2007 @ 23:19
Postet av:

Ufattelig å tenke på hvor mange som har vært her og skrevet hele denne tiden etter "Skal vi danse" uten noen form for respons.
Kristian burde skamme seg.
Får inderlig håpe den neste vinneren innehar noen av kvalitetene til Tom Arild.

28.jul.2007 @ 01:52
Postet av:

Ha en fin lørdag!!

28.jul.2007 @ 12:44
Postet av:

Tom Arild er virkelig en gentleman, Kristian burde skamme seg.

28.jul.2007 @ 13:07
Postet av: Ferdig

Kan ikke sammenligne de to.
Kristian har vært forferdelig utakknemlig hele tiden. Han har aldri lagt to pinner i kors for å skrive en liten linje til alle de som likte han. Merk dere LIKTE, de fleste falt av lasset og skjønte hvordan Kristian egentlig var.

29.jul.2007 @ 00:45
Postet av:

Helt enig med deg!

29.jul.2007 @ 12:19
Postet av:

Vi er vel tilbake der at han syntes fansen var en plage da han ikke trengte de lenger.

29.jul.2007 @ 13:11
Postet av:

Som en fis i vinden

29.jul.2007 @ 20:56
Postet av: Helene

Nå er fellesferien over og det ble ikke noen sommerhilsen likevel?

29.jul.2007 @ 22:29
Postet av:

hehe nei, den sommerhilsenen kan vi nok se langt etter.

29.jul.2007 @ 23:04
Postet av: Jaja

Litt synd, tror ikke Kristian skjønner hvor mye han får igjen ved å ofre noen sekunder. Han får antagelig mer innsikt en vakker dag.
Den andre som skal være med i neste sesong er en rapper fra Madcon??

30.jul.2007 @ 00:33
Postet av: Jaja

Det ville likevel vært hyggelig om Kristian ble programleder i neste sesong.
Flere som er spent på deltagerne?

30.jul.2007 @ 00:35
Postet av:

Veldig spent!

30.jul.2007 @ 13:16
Postet av:

Trist at Kristian er så likegyldig til andre men det får vi ikke gjort noe med. Er også kjempespent på kandidatene i år.

30.jul.2007 @ 16:29
Postet av: Therese

Hei.
Jeg er også veldig spent på kandidatene til høstens sesong.
Noen som så på danseskolen i reprise da?
Lurer på hva Kristian synes om at den blir sendt om igjen.
Fortsatt god sommer alle sammen!

30.jul.2007 @ 19:42
Postet av:

han er sikkert likegyldig til det....
synes det er hyggelig å se alexandra igjen jeg, håper hun også deltar i år!!!

30.jul.2007 @ 20:39
Postet av: svd

Heisann :-) Jeg er også veldig spent på kandidatene og håper de blir gode. Jeg så ikke danseskolen i reprise for jeg har alt på opptak og kan se når jeg vil ;-) Kristian bryr seg sikkert ikke om at det går i reprise, det er vel disse som blir gitt ut på dvd til høsten også? Det var snakk om det når alle ønsket seg hele svd på dvd. Leste i avisen at de ikke har bestemt seg for programleder enda, men de må vel snart bestemme seg. I fjor kom det vel tidlig frem hvem som skulle lede, mens deltagerne ble vist på høstlanseringen. Leste også et intervju med Terje Sporsem i en avis hvor han ble spurt om det siste ryktet han hadde hørt om seg selv, og det var at han skulle lede svd, noe som ikke stemte for han har ikke tid. Han var jo også med i svd og er tilknyttet til tv2, så det er ikke helt umulig at det kan bli Kristian denne gangen. Tiden vil vise :-) Ha en fortsatt fin sommer alle sammen!

30.jul.2007 @ 23:28
Postet av:

Tror dere ikke Alexandra blir med igjen? Hun er et skikkelig sjarmtroll og utrolig flink pedagog så hun må det!

31.jul.2007 @ 13:07
Postet av:

Hun blir sikkert med, det ville vært rart ellers. Tipper hun. Tom Erik og Asmund blir med for de var de tre beste.

31.jul.2007 @ 18:38
Postet av: Lene

Ser på Danseskolen ja, må jo finne på noe i dette gråværet..:)
Er hvertfall veldig koselige tilbakeblikk på en fantastisk tv og blogg høst:)
Håper også Alexandra blir med igjen, synd Tom Arild ikke skal være med, men skjønner jo godt at han har mange andre fristende tilbud.
Kanskje Lena, Therese og Gyda også blir med videre?!
Ønsker alle bloggere en fortsatt god sommer=)

31.jul.2007 @ 22:19
Postet av: Eli

Hei :) Danseskolen bringer gode minner, det er helt klart! Det var fantastisk gøy i forrige sesong og håper det blir like bra nå! Skal noe til kanskje ;) Tom Arild blir ikke med, men det blir sikkert flere av de som var med sist som kommer med denne gangen også. Alexandra håper jeg blir med i alle fall, håper å se igjen flere av de andre også, alle var veldig flinke! Gleder meg jeg også ;)

31.jul.2007 @ 22:39
Postet av:

Alexandra må delta igjen!!!!!!!

01.aug.2007 @ 01:01
Postet av:

Klart hun må det ;=)

01.aug.2007 @ 21:04
Postet av:

Nå er vi der snart igjen jenter ;)

02.aug.2007 @ 01:44
Postet av:

Cristino Ronaldo=SEXY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DEILIGSTE MANNEN I HELE VERDEN!!!!!

02.aug.2007 @ 23:33
Postet av:

Cristiano Ronaldo er et skikkelig mannfolk. Det er noe annet en den dotten Kristian som sikkert ikke har hår i ræva engang!
Cristiano Spank Me!

02.aug.2007 @ 23:35
Postet av:

Cristiano Ronaldo= Sexy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

02.aug.2007 @ 23:35
Postet av: Hehe

Kristian som er fis i vinden!!!
Veldig Windy her i kveld.... Usssjjjj

02.aug.2007 @ 23:36
Postet av: Hehe

Kristian som er fis i vinden!!!
Veldig Windy her i kveld.... Usssjjjj

02.aug.2007 @ 23:37
Postet av:

Som en fis i vinden!

02.aug.2007 @ 23:38
Postet av: jeje

sikkert kommet et skjess-blad med tynt!!!!

02.aug.2007 @ 23:42
Postet av: Sommerkveld

så liv det var her i kveld da...
Hehe fis i vinden er her, fint på en sen sommerkveld

02.aug.2007 @ 23:43
Postet av: Kremtopp

Lar meg lure av at det er kommet mange meldinger og tror det er noe interessant - men neida.
Kremtoppen i morgen igjen dere! Satser på at de henger med begge to.

03.aug.2007 @ 00:06
Postet av: Meg

Kommer sommerhilsenen snart Kristian ;) Eller vil du vente til det blir kjent at du blir programleder, er lov til å håpe vet du :)

03.aug.2007 @ 00:59
Postet av:

Husk å stemme på denne listen når dere stemmer overalt.

03.aug.2007 @ 01:21
URL: http://lister.vg.no/?do=show&id=740
Postet av:

håper ikke at kristian skal være programleder. han har tydelig vist hvor mye han driter i hele skal vi danse.

03.aug.2007 @ 18:37
Postet av: Cecilie

Tiden vil vise hvem som blir programleder! Kremtoppen har gått riktig bra i dag, både Kristian og Alexandra har gått oppover på lista.

03.aug.2007 @ 22:45
Postet av:

Til Lene.
Lena, Therese og Gyda var flinke de også. Fikk ikke sett så mye til de for to av de hadde ikke så flinke dansepartnere... Gyda hadde det men Ingar røk ut alt for tidlig. Derfor husker man kanskje best de som var med lengst?
Alexandra skilte seg ut likevel, mulig det var samspillet med Kristian eller at hun er like fantastisk neste gang også. For hun MÅ med.

04.aug.2007 @ 00:25
Postet av: Lene

Bra med kremtoppen!
Hadde vært moro om de proffdanserne som har røket ut tidlig de forrige sesongene hadde fått bedre partnere slik at de kunne fått vært med å vist seg frem gjennom flere programmer denne gangen. Men jeg vil tro det er ganske vanskelig å forutse hvilke kjendiser som kommer til å gjøre det bra når parene blir satt sammen...
Ellers blir det sikkert noen ukjente dansere og kjendiser som vi blir veldig engasjerte av i år også, selv om det skal en del til før det tar av slik som det gjorde med Kristian & Alexandra.
Alexandra tror jeg er en person som kommer til å skille seg ut uansett hvilken dansepartner hun får. Hennes blide vesen smitter gjennom tv ruta uansett;-)
God natt & god helg.
=)

04.aug.2007 @ 01:58
Postet av:

Hallo! Alexandra er nok en blid og sprudlende partner uansett hvem hun blir satt til å lære opp. De har nok ingen forutsetning til å vite hvem som blir gode dansere på forhånd og slik blir det litt gambling. Tror ikke Lena blir med i år, hun har små barn og det var så vidt hun ble med i fjor.

04.aug.2007 @ 12:35
Postet av:

Alexandra skiller seg ut uansett hvem hun danser med.
Hun har en spesiell sjarm og er utrolig talentfull og elegant. Virkelig en flott danser! Blir helt fansinert av å se henne danse:)) Håper vi får se Alexandra igjen!!

04.aug.2007 @ 17:55
Postet av: lisa

Helt enig!
Alexandra er utrolig flink til å danse.
Hun har en helt spesiell eleganse, utrolig grasiøs! Du er flott Alexandra:)))

04.aug.2007 @ 18:06
Postet av: Hei =)

Alexandra må være med igjen, hun er veldig flink og veldig sjarmerende og søt =)
Blir gøy å se hvordan hun takler en annen partner, som hun sikkert ikke trenger å vente på i timevis, men som antagelig ikke er like flink som Kristian.
Flink og morsom så lenge det varte var han både her og der, det skal han virkelig ha =) Etter finalen har det
vært stusselige og merkelige greier alt sammen. Skjønner ikke at han har lovet seg bort for ørtende gang, normale mennesker pleier å lære av sine feil =)
Snart er det nye mennesker og nye muligheter. Skal bli godt, gleder meg =)

05.aug.2007 @ 03:15
Postet av: Lene

Leser i VG at jule og påskenøttene er god butikk for Seafood og Kristian.
Og at videre satsing på nøtteprogrammene skal avgjøres i august.
Håper nå virkelig at både påske og julenøtter fortsetter, og at "Lille nøtteaften" blir laget mange lillejulaftener til:) Det har blitt tradisjon nå med disse nøtteprogrammene, og tradisjoner er viktige å holde fast ved=)

Postet av: Mona

Takk for tipset, leste det nå. De tjener gode penger på nøttene og jeg synes de skal fortsette. Lille nøtteaften var et veldig koselig program.

05.aug.2007 @ 13:00
Postet av:

synes det er teit, begynner liksom å gå ut på dato de tørre vitsene hans.

05.aug.2007 @ 16:57
Postet av: sandra

ja der sa du det. Begynner å bli lei de nøttene.

05.aug.2007 @ 20:16
Postet av: Nina

Syntes "lille nøtteaften" var et veldig hyggelig og fint program og ser fram til at det fortsetter. Det samme med tv2-nøttene, gjerne med Espen også hvis han har tid :)

05.aug.2007 @ 22:19
Postet av:

skjess-blad med tynt!!!!!!!!!!!!!!

06.aug.2007 @ 17:02
Postet av: Caroline

Tror ikke Alexandra blir med i år igjen, hun vant jo i fjor! Bjørn var ikke med året etter han vant...Og uansett, man er ikke alltid som man vises på tv..

06.aug.2007 @ 22:19
Postet av: Meg

Hei ;) Det er klart man viser sin beste side på tv, det gjør alle for de vet det vil bli stående for alltid. Så klart man er ikke nødvendigvis sånn til vanlig som man viser noen timer på tv. Innbiller meg at Alexandra er en fin type uansett da ;) Det kan godt hende hun blir med videre selv om ikke Bjørn ble med videre i fjor. Han dro vel til Spania og holdt noen dansekurs der etterpå. Kan hende han blir med igjen nå? Ikke så enkelt å spå, men ville vært fint å se igjen noen av de vi har sett før også, i tillegg til at det helt sikkert kommer noen nye :)

06.aug.2007 @ 22:39
Postet av:

Nei, det er sant. Det er ikke alt som er som det kan virke som, det har vi jo erfart :=)

07.aug.2007 @ 03:32
Postet av: Caroline

Dere må huske at jeg har hatt Alexandra som danselærer..

07.aug.2007 @ 19:33
Postet av:

Ja det stemmer det, var ikke hun hyggelig da?

07.aug.2007 @ 22:31
Postet av: SVD

Uansett blir det kjempespennende å se hvem som skal underholde oss av proffer og amatører. Det er alltid noen man liker bedre enn andre.
Snart begynner de å trene og da er det bare å møte opp der og se hvem som er med, hehe. Bare tuller, kommer nok frem flere navn etter hvert.

08.aug.2007 @ 00:02
Postet av:

Jeg kjenner Alexandra via dansemiljøet og hun ei kjempe koselig jente!!

08.aug.2007 @ 00:25
Postet av:

Hun virker da som en kjempejente, men har kun sett på tv.

08.aug.2007 @ 10:45
Postet av:

Trodde du likte Alexandra veldig godt Caroline, er det noe som har skjedd? Skulle ikke du begynne igjen til høsten hos henne?

09.aug.2007 @ 01:47
Postet av: Hm

Nå ser det ut til at det ikke kommer noe på toppen selv om man sriver der?

09.aug.2007 @ 01:48
Postet av:

Takk for sommerhilsen Kristian :D

09.aug.2007 @ 10:44
Postet av: Caroline

Jo, jeg skal begynne der til høsten igjen, tror jeg:)

09.aug.2007 @ 12:06
Postet av:

hvilken sommerhilsen........

09.aug.2007 @ 19:21
Postet av:

Hehe, ja hvilken sommerhilsen?
Den han sa i juni at han skulle legge inn på bloggen.

09.aug.2007 @ 23:50
Postet av:

den kan han spare seg for nå

09.aug.2007 @ 23:57
Postet av:

fis i vinden is back!!!

10.aug.2007 @ 00:59
Postet av:

sommerhilsenen har nok blitt borte i vinden!

10.aug.2007 @ 01:00
Postet av:

Vinden kom forbi akkurat her nå! Usj..

10.aug.2007 @ 01:01
Postet av: Merethe

Det står i dagens Se og Hør, at Alexandra antagelig skal være trener i årets Skal vi Danse også:)))

10.aug.2007 @ 12:44
Postet av: Merethe

Det står i dagens Se og Hør, at Alexandra antagelig skal være trener i årets Skal vi Danse også:)))

10.aug.2007 @ 12:44
Postet av: svd

Det ville selvfølgelig vært hyggelig med en hilsen selv om den kommer sent i så fall :-)

10.aug.2007 @ 12:47
Postet av: svd

Det var det mange trodde, så koselig ;-)

10.aug.2007 @ 12:50
Postet av: svd

Har lest seher.no nå, så ikke noe om Alexandra men at Liv Marit Wedvik og Gaute Ormåsen er aktuelle navn til svd. Gaute kan kanskje slå an? Det sto også at Aylar ikke lenger var aktuell heldigvis, men at Harald var aktuell hvis det ikke kræsjer med Senkveld. Det gjør det jo ikke hvis de sender svd på lørdager ;-)

10.aug.2007 @ 12:58
Postet av:

det står ikke på seher.no.
Det står i weekend bladet!

10.aug.2007 @ 14:24
Postet av:

det om alexandra

10.aug.2007 @ 14:28
Postet av:

Gikk bra på kremtoppen i dag også!

10.aug.2007 @ 15:17
Postet av:

fis i vinden

10.aug.2007 @ 20:32
Postet av:

www.youtube.com/watch?v=bxM_XZJfAg8

10.aug.2007 @ 21:27
Postet av:

..

Postet av:

...

10.aug.2007 @ 21:38
Postet av:

....

10.aug.2007 @ 21:38
Postet av:

www.youtube.com/watch?v=IZY39WHPNgc...mode=related&search=

10.aug.2007 @ 21:39
Postet av:

hehe

Postet av: Neste skal vi danse

Det blir kjempespennende dette, Alexandra blir sikkert med og Therese Cleve også sto det. Nå er det kommet fram fire navn i tillegg til kanskje Harald. Ikke Aylar, og ikke Nicolas Charlie. Jenny Jensen takket først ja men trakk seg etterpå. Liv Marit kommer vel inn i hennes "sted" antagelig. Så er det Gaute, han blir sikkert grei å følge. I tilleg kommer det nok noen moroklumper, hehe.

10.aug.2007 @ 23:18
Postet av:

Synd med Nicolas.

11.aug.2007 @ 12:39
Postet av: Cecilie

Heisann :)
Gleder meg til å se programmet igjen fordi det var så utrolig bra i fjor!! Håper bare det blir like bra i år ...?

11.aug.2007 @ 12:48
Postet av:

...

12.aug.2007 @ 01:39
Postet av: Caroline

Nytt innlegg fra meg:)

12.aug.2007 @ 16:55
Postet av:

Så fint innlegg Caroline!

12.aug.2007 @ 21:41
Postet av:

Hvordan går det med Kristian mon tro??

12.aug.2007 @ 22:58
Postet av: svd

Jeg har hatt så på følelsen at han ville bli programleder, og der er det offisielt ;-)

13.aug.2007 @ 10:47
Postet av: Lene

Gratulerer med ny jobb Kristian!
Blir nok en bra dansesesong dette også=)

13.aug.2007 @ 11:02
Postet av:

Eh....

13.aug.2007 @ 11:51
Postet av: Therese

Hei hei alle sammen!
Da ble det ny jobb på Kristian da!!
Morsomme greier.
På torsdag får vi vite resten av deltagerne, blir spennende å se hvem som blir med.
Blir en bra høst dette tror jeg:)

13.aug.2007 @ 17:47
Postet av: Flott!!

Dette blir en bra høst, vi får se Kristian hver fredag. Dette kommer han til å klare glimrende! Synd at nøttene derfor går bort til jul, det blir litt trist, men vi ser han mye mer på denne måten!

13.aug.2007 @ 19:00
Postet av:

Dette var gøy!
Selv om Kristian var litt negativ i etterkant av programmet tviler jeg ikke på at han kommer til å gjøre en flott jobb som programleder. Har sendt inn utallige forslag om dette til tv2, godt de har hører på noe, hehe.

13.aug.2007 @ 19:50
Postet av: *S*

Gleder meg til å se Kristian igjen i en koselig setting igjen! Blir kjempebra!!!! Han kommer til å imponere stort som programleder *S*

13.aug.2007 @ 20:26
Postet av:

han var veldig negativ i etterkant av programmet. Gjorde nesten narr av det.

13.aug.2007 @ 21:07
Postet av:

Han gjorde jo det, og det var veldig skuffende for mange som elsket showet i fjor.
Men nå er det en jobb for han og tror han vil gjøre det veldig bra og bruke hodet veldig godt. Fremtiden hans i tv-bransjen avhenger vel av populariteten hans fremover, men jeg tviler ikke på at dette vil gå bra! Han har alle forutsetninger for å gjøre dette helt strålende; han har talegaver og er kvikk og sjarmerende når han er på tv i slike sammenhenger - og når han gidder og noe står på spill.
Kommer til å gå veldig bra dette her!

13.aug.2007 @ 21:23
Postet av: Første kommentar da det ble kjent at de trengte ny programleder.

Postet av: Megafan
ÅÅÅ, tenk om det blir Kristian!!!! Har ikke lest dagens VG men det ville vært en drøm!!! Kan ikke tenke meg noen andre som hadde egnet seg bedre!!!!!
16.jun.2007 @ 15:14

13.aug.2007 @ 21:42
Postet av:

;-)
Kanskje det kommer en sommerhilsen nå når det er kjent og det er noe viktig å skrive om?

13.aug.2007 @ 21:59
Postet av:

Vi har mast og tipset angående Kristian så mange ganger og det bærer frukter igjen ***

13.aug.2007 @ 22:20
Postet av:

Tipper all den gamle fansen kommer til å sitte klistret foran skjermen igjen!!!!!!
Han er sabla kjekk og kommer til å sjarmere igjen, hehe.

13.aug.2007 @ 22:32
Postet av:

Jeg hadde det såååå på følelsen, han er den perfekte kandidat til å lede dette. Gikk inn på nettet i dag på en link hvor det sto "det nye danseparet" og trodde det gjaldt flere amatører eller proffer, eller hva som helst egentlig. Men der var det bilde av Kristian og Guro :-) Supert!

14.aug.2007 @ 00:00
Postet av:

GurI ;-)

14.aug.2007 @ 00:01
Postet av:

Tror dere noen kommer til å engasjere slik som Kristian klarte å gjøre i ti hektiske uker i fjor? Han fikk mange opp i store høyder og ned i dype daler *S*

14.aug.2007 @ 01:03
Postet av:

Opp i store høyder i ti uker og ned i dype daler etterpå *S*

14.aug.2007 @ 01:05
Postet av:

Blir gøy uansett dette, men Kristian er en stor bonus! Blir spennende å se hvordan han vil gripe an den nye rollen i "Skal vi programlede"

14.aug.2007 @ 01:30
Postet av: Klippet fra finaleinnlegget

Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD
Hei!
Her er noen svar sånn på fredagskvelden:
Til Gunhild (ang programledere):
Jeg vet ikke om programlederne kommer til å skiftes ut i en neste sesong av SVD, men jeg tror det er mer opp til programledernes eget ønske enn TV2's og produksjonsselskapet. Hvis de selv har lyst til å være med, så blir de sikkert det. Hvis ikke må TV2 og produksjonsselskapet finne noen andre.
Ang "gutten alle jenter vil ha":
Du - jeg tror det er sterkt overdrevet. Jeg går rundt som vanlig - ikke noe pes, ikke noe mer pågang eller noe som helst. Bare hyggelig.
Til Eva (ang nøttene):
Nei, vi er ikke ferdig med innspilling av nøttene. Jeg skal ha første del av mine opptak på søndag, resten fredag kommende uke. Men det meste av det andre er i boks. Bertil har vært på Gran Canaria og laget "Bertils Ferietips". Det ble veldig gøy.
Ang DVD fra Skal vi Danse:
TV2 har ikke anledning til å gi ut SVD-DVD. Formatet eies av BBC i England, og de har ganske sterke føringer for hva man kan gjøre med konseptet. Og å gi det ut på dvd er ikke lov. Vet ikke hvorfor. Men danseskolen med Guri og Bjørn kommer på DVD, visstnok...
Til "Kjempefan":
Takk for det. Kan jo hende at jeg gjør noe annet etter hvert. "Lille Nøtteaften" blir jo noe litt annerledes - det er et liveshow (dvs live-on-tape) på en snau time som skal gå lille julaften. Men det blir jo i nøttestil, da. Med Espen, Bertil og mange fler i studio. Vi spiller det inn onsdag neste uke i studioet ved siden av der SVD gikk fra. Og med nesten samme husband, faktisk. Du sier at du håper TV2 eller TVNorge tenker ut noe lurt. Da må jeg bare få sagt at det er stort sett ikke kanalene som tenker lurt. Det er de uavhengige produksjonsselskapene som tenker ut ting (sånn som mitt og Espens "Seefood TV".) Og sånn sett så har jeg mest lyst til å gjøre de tingene vi finner på selv. Ikke bare hoppe inn i et eller annet ferdigtygd utenlandsk format eller komme til dekket bord. Jeg er først og fremst bakmann, og liker meg best der, altså.
Til Flyver:
Nei, jeg har ikke vokst fra drømmen om å bli flyver. Dog ikke profesjonelt, da. I mai begynte jeg å lese til privatpilot-lappen, for å kunne fly småfly med noen passasjerer. Har lest en del, men har ikke tatt noen teorieksamener enda. Skal ta meg sammen etter nyttår, og begynne med flytimer, håper jeg. Er forresten medlem i samme flyklubb som Roald Øyen... høhø.
Til Marianne:
Ja, jeg husker at jeg liksom skulle pakkes inn. Og det var vel til deg, det da. Det var i hvert fall til en Marianne.
Til "Jaha" (om å ignorere):
Tror du jeg ignorerer det faktum at Alexandra må ha betydd veldig mye for at vi gjorde det bra i SVD? Det har jo hatt alt å si. Hun er en superbra danser, en superbra pedagog, og en superbra partner. Jeg KUNNE ha skrevet "Joho! JEG vant!" i overskriften. Men det står jo ikke det! Jeg skriver ting her på vegne av meg OG henne når det gjelder SVD, men det blir jo farget av meg siden det er mine ord. Jeg har sett på oss som et team hele veien, og seieren var ikke min - den var vår. Det skal mye til å komme langt i denne konkurransen; man må ha en dyktig lærer og en lærevillig elev, samtidig som kjemien må stemme innad slik at man sammen klarer å gi noe utad til seerne og publikum. Sånn sett er det umulig å si hvordan det hadde gått med meg dersom jeg hadde danset med Gyda, Therese, Lena eller Ingrid-Beate. Eller hvordan det hadde gått med Alexandra dersom hun hadde danset med Steffen, Christer, Eirik eller Ingar. Mellom Alexandra og meg er vi i hvert fall veldig glad for at vi danset med hverandre. Hun var fornøyd med meg. Og jeg var superfornøyd med henne.
Ellers: Supertakk for at dere er så hyggelige! Skal prøve å oppdatere bloggen med litt andre ting snart. Akkurat nå er det så himla mye å gjøre ifm jobb og sånt, men jeg skal nok få skrevet noe så snart jeg har noe å melde. Og på nyåret skal jeg legge ut "En eks-dansers bekjennelser" som utleverer alt om livet i kulissene i "Skal vi danse". Med undertittel "Intriger, kjærlighet, hat - og tåfis".
Fredagsklem fra K.
08.des.2006 @ 19:49
Lurer på hva som gitt av han den kvelden da han svarte på noen kommentarer for første gang på lang tid. Kanskje han koste seg med litt vin mens han ventet på dama og var i godt humør :D
Det var det siste "gode gamle" vi hørte fra hans side.
(Beklagelsesinnlegget er ikke verdt å nevne, det var tydelig presset frem og han kom aldri tilbake til saken heller.)
Men det var tider jenter, ikke rart vi var opphengt :) Han besvarte et spørsmål om programleder også, for allerede da var den gode ideene kommet fra bloggerne :)
Dette ble dagen for å mimre tilbake på alt det positive og negative i løpet av nesten et år. Tenk at bloggen aldri døde ut til tross for ingen tilbakemeldinger eller respons fra Kristian. Godt jobba jenter ;) Også med lister og alt annet vi har drevet med pga han :) Nå kan vi gå videre fra Kristian og over til noen andre, ringen er sluttet :)
Tusen klemmer til jentene!
PS, Kristian deler sikkert sin erfaring med de nye danserne om at de må være aktive på bloggefronten for å få mange stemmer og vinne hele sulamitten.

14.aug.2007 @ 02:02
Postet av:

Når det gjelder å sanke stemmer stiller sikkert saken seg annerledes, men Liv Marit er også kjent for ikke å bry seg om fansen.

14.aug.2007 @ 02:44
Postet av:

Gratulerer Kristian!
Litt av et karrierebyks for deg og veldig morsomt for oss ;)

14.aug.2007 @ 10:47
Postet av:

Hørte at nå var det flere som kom til å se på Skal vi danse, fordi Kristian skal være programleder!

14.aug.2007 @ 23:34
Postet av: Synspunkter

En jeg kjenner som kun så på Kristian og Tone i fjor sa hun måtte se alt denne gangen pga Kristian, Harald og Gaute. Håper de to kommer med, altså. Ikke så mange som er interessert i de andre nevnte navnene så langt. Fortsatt er det vel bare fem navn som har vært aktuelle og det er minst fem igjen! Blir spennende på torsdag!

15.aug.2007 @ 00:55
Postet av:

Tom Arild begynte å blogge en god stund før sending i fjor, det kan hende at noen gjør det i år også. At de begynner allerede tidlig i september.

15.aug.2007 @ 03:20
Postet av:

Dette blir gøy og Kristian er perfekt i rollen som programleder, garantert!

15.aug.2007 @ 10:41
Postet av:

Blir spennende å høre i morra hvem som skal være med.........

15.aug.2007 @ 21:44
Postet av:

Det blir veldig spennende!!

15.aug.2007 @ 22:14
Postet av: Wow

I morgen kommer det frem, wow.
Uansett må vi fortsatte med å stemme og fremme Kristian overalt!

15.aug.2007 @ 23:59
Postet av:

Kl 11 kommer høstlanseringen på tv2.no

16.aug.2007 @ 10:44
Postet av:

Alexandra er ikke med!!!!
Glenn Jørgen er med Caroline.

16.aug.2007 @ 11:31
Postet av: Therese

Dette tror jeg kan bli morsomme greier, synes det var mange bra kandidater, men har ingen favoritt enda.
Det kommer etterhvert som dansingen tar til.

16.aug.2007 @ 11:38
Postet av:

er ikke alexandra med??

16.aug.2007 @ 17:05
Postet av:

Synes det er veldig synd at alexandra ikke er med i år. patetiske tv2.
De har ikke med det beste som noen gang har blitt vist på tv.

16.aug.2007 @ 19:00
Postet av: Lene

Er egentlig litt skuffet over deltakerne jeg.. Syns det var for mange "godt voksne".
Synd at Alexandra ikke var med, men det var vel kanskje naturlig siden Kristian skal være programleder.
Men det blir sikkert bra når vi først kommer i gang og blir kjent med deltakerne=)

16.aug.2007 @ 19:46
Postet av:

Pia haraldsen.
Å herregud, Paris Hilton Wannabe!!
Håper hun blir stemt ut med en gang.
Patetiske kjærringa der! Fysj!!

16.aug.2007 @ 22:02
Postet av:

Ja Pia er motbydelig!!
Ut med a!

16.aug.2007 @ 22:03
Postet av: Neste sesong

Jeg er også skuffet! Hvor er Harald og Gaute og hvor er den som kan etterfølge Kristian, det er ingen! Hvor er de som kan tiltale de unge? Slik som Kristian og Tone gjorde? Tviler på at de unge kutter ut alt for å se dette, sånn som i fjor. Og ikke minst, hvor er de morsomme?? Det var dårligst på herrefronten i år, Mona Grudt er sikkert ok og Mari Maurstad er kvikk, men ellers var det dårlig. Kjempeskuffende at ikke Alexandra og Tom Erik er med. Dette var nedslående men det kan kanskje endre seg når vi blir mer kjent med folk....

16.aug.2007 @ 23:58
Postet av:

Tror neppe TV2 kan gjenta fjorårets suksess med disse folkene. Ser ut til at det er programlederen som blir best i år.

17.aug.2007 @ 00:19
Postet av:

Skikkelig nedtur dette her. Kan aldri bli sånn som med Kristian. Hvis de hadde tatt med en ung, kjekk, sjarmerende og morsom fyr ville jentene stemt som gale igjen.

17.aug.2007 @ 01:39
Postet av:

Skal gi de en sjanse men kommer til å se på mest for Kristian sin del i år. Håper han er morsom i denne settingen og kan dra hele greia. Håper de spinner mer rundt han for å trekke flere folk.

17.aug.2007 @ 01:54
Postet av: Mari

Hvorfor hadde de to profilerte komikere i fjor og ingen i år? Det er latteren som gjør mye av programmet. Får satse på at Mari er megamorsom, kan hende. Hun har holdt morsomme show faktisk.

17.aug.2007 @ 02:19
Postet av:

Vi får se og gi det en sjanse, men forhåpningene var nok for høye.

17.aug.2007 @ 11:22
Postet av: svd

Det blir sikkert bra i år også, kommer nok til å sitte klistret igjen. Synd med Alexandra men vi ser i alle fall Kristian. Som dere sikkert vet er de fortsatt på kremtoppen ;-)

17.aug.2007 @ 23:48
Postet av:

Ja synes det er veldig synd med Alexandra.
Ble kjempe skuffet jeg!
Hun stikker forhåpentligvis en tur innom:)

18.aug.2007 @ 11:49
Postet av:

Tror du hun stikker innom?

18.aug.2007 @ 14:43
Postet av:

Ja, skaper sikkert gode seertall det hvis hun f.eks tar en dans med Kristian

18.aug.2007 @ 23:20
Postet av:

Tviler vel på om det kommer til å skje, men hvem vet :=)

19.aug.2007 @ 00:15
Postet av:

Tviler vel på om det kommer til å skje, men hvem vet :=)

19.aug.2007 @ 00:15
Postet av:

Blir gøy å se hvordan det blir etterhvert. Gleder meg til de begynner å blogge også. God helg!

19.aug.2007 @ 03:32
Postet av:

Hei :)

19.aug.2007 @ 14:19
Postet av:

Er det ikke en typisk skal vi danse dag i dag siden været er så dårlig? Noen som ser på?

19.aug.2007 @ 15:17
Postet av:

Rævhøl

19.aug.2007 @ 17:08
Postet av: Silje

Jeg tror også at Alexandra kommer innom.
Må tenke positivt vettu!

19.aug.2007 @ 17:11
Postet av: R

Kristian é um burro
seus cheiros da respiração gostam do burro
Seus cheiros do cabelo gostam da merda
não tem nenhuma esfera
caga ele mesmo

19.aug.2007 @ 17:21
Postet av: Natalia

ditos bons:)
não poderia tê-lo dito melhorar meu self!
Os homens de Portugeese balançam, homens noruegueses sugam o burro!

19.aug.2007 @ 17:24
Postet av:

Прекрасная Александра!
Кристиан мудак!
Кристиан настолько ugratefull, Александры должны принять все кредиты для победы нам танцевать!

19.aug.2007 @ 17:27
Postet av:

Прекрасная Александра!
Кристиан мудак!
Кристиан настолько ugratefull, Александры должны принять все кредиты для победы нам танцевать!

19.aug.2007 @ 17:27
Postet av:

Jøss, hvor finner du over disse oversettelsene?
PS, semifinalen går i bakgrunnen.....

19.aug.2007 @ 17:37
Postet av:

Har sett intervju med noen av danserne fra høstlanseringen på sumotv (gratis.) Mona Grudt og Jostein var kanskje ikke med til Bergen for de ble ikke intervjuet. Noen som husker om det var intervju med danserne i fjor også? Så ikke det i fjor.

19.aug.2007 @ 18:28
Postet av:

tror ikke det.
Det var intervju med noen av de mens de spillte inn den "reklame-snutten" bare.
(ikke med kristian og alexandra)

19.aug.2007 @ 18:42
Postet av:

Tror ikke jeg så noen reklamesnutt i fjor, har det kommet reklamesnutt i år?

19.aug.2007 @ 18:44
Postet av:

Det var en reklame snutt i fjor for skal vi danse, den ble vist før programmet startet

19.aug.2007 @ 19:20
Postet av:

www.youtube.com/watch?v=3N6lxN-I4yM
her ser du den.
Når denne ble spillt inn var den intervju med deltakerene.

Postet av:

har ikke sett noen for i år.
det kommer sikkert etterhvert

19.aug.2007 @ 19:23
Postet av:

Artig å se igjen fra den linken over.
Det var så morsomme deltagere i fjor, som Christer, Kristian og Eirik. Kanskje noen av de i år er morsomme likevel, som Eirik i fjor - selv om han ikke er komiker.

20.aug.2007 @ 00:21
Postet av: Skal vi danse, sesong 3

Det blir nok ingen mann i finalen i år, da må det i så fall bli han fra Madcon. Gutta er for store og tunge, akkurat som i sesong 1 hvor to jenter kom i finalen.

20.aug.2007 @ 03:09
Postet av:

Gleder meg litt tross alt ;)

20.aug.2007 @ 07:37
Postet av:

Blir gøy!

20.aug.2007 @ 22:20
Postet av: Linda S

Blir nok gøy selv om det skal noe til å matche fjoråret da.. Bonusen er jo Kristian som programleder, det ser jeg fram til! Dans er jo flott da!

21.aug.2007 @ 12:25
Postet av:

Dans er flott og med Kristian som programleder blir det nok gøy selv om det ikke blir så gøy som i fjor.

22.aug.2007 @ 01:00
Postet av: Maia

Heisan! Kjempeflott med Kristian som programleder! Jeg ble så glad da jeg leste det!!!

22.aug.2007 @ 08:53
Postet av:

Det blir antagelig det beste med årets program :)

22.aug.2007 @ 10:37
Postet av: Kristina L

;-) Ja, det blir helt klart det beste!!

22.aug.2007 @ 12:33
Postet av:

Håper han redder hele showet hvis ingen av deltagerne lager liv ;)

22.aug.2007 @ 21:15
Postet av:

Hvor blir det av sommerhilsen du lovet Kristian?

23.aug.2007 @ 00:43
Postet av:

Hallo ;))

23.aug.2007 @ 10:29
Postet av:

Ingen ny kremtopp enda?

24.aug.2007 @ 12:37
Postet av: Lene

Ukens kremtopp:
Kristian nr 6
Alexandra nr 5
God helg!

24.aug.2007 @ 18:35
Postet av:

Den sommerhilsenen kan vi bare glemme!
Han kan spare seg for den!
Litt vel sent nå! Patetisk!

25.aug.2007 @ 21:46
Postet av:

Enig. han kan spare seg. Han er en som ikke holder ord, som man ikke kan stole på. Det er noe alle vet.

26.aug.2007 @ 00:20
Postet av:

Hør hør

26.aug.2007 @ 11:37
Postet av:

Noen flere som har tips om hvor de forskjellige deltagerne skriver før de begynner å blogge? Vi vet om noen i hht Carolines blogg.

26.aug.2007 @ 21:05
Postet av:

skjess blad med tynt

27.aug.2007 @ 16:16
Postet av:

Husk denne når dere stemmer på Kristian og Alexandra på diverse steder ;) Kan ikke glemme søte Alexandra selv om hun ikke kommer på tv i høst. Det var synd fordi hun er utrolig flink og virker som en fin person i tillegg. Tror hun kunne kommet langt igjen med den rette makkeren.

27.aug.2007 @ 23:25
URL: http://lister.vg.no/?do=show&id=740
Postet av: Jaujau

Alexandra og Harald kunne blitt interessant ....
Skjønner ikke helt valget av gutter, det må ha vært mange som takket nei - men likevel ..... Dessuten er det for høy snittalder. Pia er kanskje den yngste men er hun spesielt populær? På den annen side er dette programmet ideelt til å gjøre folk kjente og populære så mye kan skje utover ....

28.aug.2007 @ 00:03
Postet av:

Gleder meg uansett!

28.aug.2007 @ 10:44
Postet av:

Snart 1200 kommentarer

29.aug.2007 @ 10:19
Postet av: Maia

Gleder meg jeg også! Tenk, Kristian på tv hver lørdagskveld, det er jo megabra!

29.aug.2007 @ 14:46
Postet av:

Det blir nok bra ja!

29.aug.2007 @ 20:53
Postet av:

skjess blad med tynt

29.aug.2007 @ 22:59
Postet av:

skjess blad med tynt

29.aug.2007 @ 23:00
Postet av: svd

Det nærmer seg programstart med stormskritt og Christer begynte å blogge allerede i tidlig september i fjor ;=) Ikke at jeg fikk med meg det for jeg fant ikke bloggene før i tidlig oktober :=( Kristian hadde mange innlegg uten kommentarer før folk våknet, men gjett om de våknet til slutt da dere :=)
Men nå vet vi mer og skjønner at vi kan begynne å se etter de tidlig. Kommer vel snart en ny heading eller noe og med bloggene lagt ut. Gleder meg litt til å se hva folk sriver, og man danner seg fort et bilde av personen. Selv om det viser seg å være litt feil etterhvert :=) Håper den gamle gjengen sitter pal når alt er i gang, blir nok glamour, feel-goow og sikkert artig denne gangen også!

29.aug.2007 @ 23:44
Postet av: svd

Bra vi har stått på så enormt for å få Kristian som programleder, det fikk vi betalt for :=) Synd med Harald da, vi skrev mye om han men der skjedde det ikke likevel. Kristian har jeg tipset om overalt mange ganger, men sto ikke på like mye med Harald, skulle sendt noen flere tips til de om han, men nå er det forsent. Han var jo med som kandidat i tidlig start, men han kan ha takket nei fordi han har senkveld å jobbe med også. Selv om det går på fredag har han sikkert en del forarbeid til det. Synd var det dog. Thomas Numme kunne vært morsom å se som deltager også, men han jobber sikkert mye med senkveld han også. Det er en heltidsjobb selv om vi ser de kun en time på tv :=) Kommer snart tilbake de også nå, etter Idol sendingen på fredagskvelden :=)
Blir en bra tv høst dette!

29.aug.2007 @ 23:52
Postet av:

Hei på dere :)

30.aug.2007 @ 11:31
Postet av: Eva

Er det her dere her, trodde ikke det
gikk ann å skrive mer her. Men dette
var jo koselig, har savnet bloggen.
Nå gleder jeg meg til svd, vi hadde jo
bedre forslag til dansere enn det tv 2
har funnet fram. Men de hørte jo på oss
når det gjalt programleder ihverfall.
Og heldigvis begynner det ikke før
22septemper,for jeg har en datter som
skal gifte seg 15 septemper og jeg må
jo få med meg alt av svd.

30.aug.2007 @ 22:07
Postet av:

Hehe Eva, godt bryllupet er vel oversått ved sendestart. Gratulerer med datteren, koselig med bryllup! Kommer sikkert noen tips her utover når det nærmer seg den 22. september.

30.aug.2007 @ 23:19
Postet av:

..

Postet av:

..

Postet av:

..

Postet av:

Mari Maurstad er kvikk.

31.aug.2007 @ 10:45
Postet av: Lene

Trine Hattestad og Mads Brattlies fanklubb

Postet av: Lene

Asmund og Liv Marit Wedviks fanklubb.

Postet av: Lene

Har laget en liste om SVD 07 på VG, ta en titt og stem om dere har lyst=)

31.aug.2007 @ 23:46
URL: http://lister.vg.no/?do=show&id=7978
Postet av:

Takk for tips!
Kristian og Alexandra er fortsatt på kremtoppen!

31.aug.2007 @ 23:56
Postet av:

Artig liste Lene, håper mange stemmer.

01.sep.2007 @ 12:19
Postet av:

Farts during the naked twister

01.sep.2007 @ 21:02
Postet av:

fis i vinden

01.sep.2007 @ 21:02
Postet av:

sommerhilsenen har nok blåst bort i vinden.
Patetisk

01.sep.2007 @ 21:03
Postet av:

Den kom selvfølgelig aldri.
Men nå er det snart nye muligheter med andre personer som kanskje gir mer.
Kjempebra at Christer fikk komipris i dag, han virker som å være en kjernekar tvers i gjennom!

02.sep.2007 @ 03:24
Postet av:

Ønsker alle en fin dag!

02.sep.2007 @ 12:09
Postet av: svd

Håper alle har hatt en fin helg og får en fin uke :-)

02.sep.2007 @ 23:11
Postet av:

;)

03.sep.2007 @ 00:58
URL: http://lister.vg.no/?do=show&id=7978
Postet av:

Si fra hvis noen hører noe nytt om skal vi danse =)

03.sep.2007 @ 21:53
Postet av: Lene

Ny dommer i SVD, Cecilie Brinck Rygel er byttet ut med den svenske Isdans dommeren Christer Tornell.

Postet av: Lene

Musikken og hvem som skal danse hvilken dans første sending er klart!

Postet av: Nærmer seg ....

Tusen takk Lene! Synd ikke Cecilie er med lenger men Christer er sikkert flink han. Var det ikke han som danset sammen med Guri i Grand Prix i utgangspunktet?

04.sep.2007 @ 23:58
Postet av:

Blir gøøy dere =)

05.sep.2007 @ 10:30
Postet av: Lene

Jo Christer danset med Guri først men ble jo byttet ut etterhvert med Bjørn og Asmund..
Så Christer i Komiprisutdelingen på NRK forrige lørdag, han var en av danserne i Svindlere med stil sammen med bl.a Michelle fra Dansefeber.
Forresten er det veldig gøy at så mange stemmer på listen min om årets SVD på VGs listefeber. Foreløpig er Dag Otto og Gyda på topp, mens Jostein og Michelle er på bånn..

05.sep.2007 @ 15:06
Postet av: SVD 3

Artig liste Lene ;)
Ser Mari Maurstad har skrevet mer på hjemmesiden sin forresten.

05.sep.2007 @ 23:03
Postet av:

Stemmer hver dag på listen =)

06.sep.2007 @ 11:36
Postet av: Lene

Ja hun oppdaterer ivrig=) Regner med alle får blogger etterhvert slik som i fjor, da blir det enda mer moro!

06.sep.2007 @ 19:10
Postet av: Lene

Leste forresten på Tv2s tvguide at i andre sending skal deltakerne danse quickstep og rumba.
=)

06.sep.2007 @ 19:27
Postet av: Therese

hei hei.
Nå går det fort til SVD begynner igjen, bare 2 uker, tror det blir bra jeg!
Kanskje vi møtes i en ny boble utpå høsten en gang?
Ønsker alle en god helg!

06.sep.2007 @ 20:56
Postet av: Nina

Hei alle sammen!
De kommer snart med bloggene, hver dag som helst tenker jeg ;) Det er artig å lese hva de skriver allerede. Husker godt i fjor med rumba som dans nummer to hvor Kristian gjorde det strålende!
Kommer nok til å bli en bra høst dette også :)

07.sep.2007 @ 00:01
Postet av:

Nå er vi snart der igjen, gleder meg!

07.sep.2007 @ 10:30
Postet av: Linda S

Alexandra nr.5 og Kristian nr.9 (!!!) på Kremtoppen! Nå vi vi stemme for å holde Kristian inne!
Ønsker alle en fin helg. :-)

07.sep.2007 @ 12:50
Postet av:

Uffda, han må ikke falle ut!!

08.sep.2007 @ 00:27
Postet av: Blogging

Dere, Eirik og Christer begynte å blogge 7. og 8. september i fjor. Så fulgte de andre på etter hvert etter noen dager eller uker. Nå må da snart tv2 komme med link til Skal vi danse med info om dommerne og deltagerne osv. som i fjor?

08.sep.2007 @ 02:34
Postet av:

Lene, tipper den listen din kommer til å bli megapopulær når programmet begynner når den allerede er så populær. Må legge inn linker på bloggene til deltagerne når de kommer i gang, slik at fans av de enkelte vet hvor de skal stemme :))
Tror det er flere som gleder seg nå, de har begynt å kjøre trailere for programmet også :)

08.sep.2007 @ 02:37
Postet av:

God helg!!!

08.sep.2007 @ 10:59
Postet av: Lene

Håper den blir populær ja, tenkte å notere meg ned resultatet før hver livesending slik at vi kan se hvordan lista ligger ann i forhold til realiteten. Det kan jo bli morsomt å se når vinneren blir kåret hvordan vedkommende lå ann før programstart=)
God helg!

08.sep.2007 @ 20:51
Postet av:

Stilig ;)

09.sep.2007 @ 17:02
Postet av: Mie

Ny uke, nye muligheter!
Husk å stemme på Kremtoppen m.m. da folkens!

10.sep.2007 @ 08:21
Postet av: Mie

Ny uke, nye muligheter!
Husk å stemme på Kremtoppen m.m. da folkens!

10.sep.2007 @ 08:21
Postet av:

jada, stemmer alltid
:D

10.sep.2007 @ 10:39
Postet av:

Tror dere de begynner å blogge snart? Det er passert den tiden de første begynte å blogge forrige gang =)

10.sep.2007 @ 21:28
Postet av: VG-lista

Håper det.
Hva har skjedd med vg listen beste komikere? Den har plutselig hoppet helt vilt i antall stemmer på veldig mange?

11.sep.2007 @ 20:35
Postet av:

Kristian kom et par hakk ned på denne måten... Merkelig.

12.sep.2007 @ 00:14
Postet av:

Nå må det da snart komme noe?

12.sep.2007 @ 09:06
Postet av: Lene

Årets blogghøst er endelig i gang. Noen har begynt å blogge allerede 4/9, rart at tv2 ikke har reklamert noe..
Nytt av året er at også programlederne har egen blogg;)

12.sep.2007 @ 14:31
URL: http://kristianodegard.tv2blogg.no/
Postet av: Lene

dagotto.tv2blogg.no
Mari Maurstad og Dag Otto Lauritzens blogger

12.sep.2007 @ 14:37
URL: http://mari-maurstad.tv2blogg.no/
Postet av: Lene

Tar tilbake det om at tv2 ikke har reklamert...
Legger heller ut denne samlelinken, det ble litt mindre rotete

12.sep.2007 @ 14:52
URL: http://skalvidanse.tv2blogg.no/
Postet av: Takk Lene

Oi, nå må jeg gå inn og se! Har ikke fått med meg at tv har reklamert noe i det hele tatt. Har vært inne og sjekket daglig om SVD har kommet under aktuelle programmer eller at det har ligget link men det har ikke vært noe. Men nå har vi linken din Lene!

13.sep.2007 @ 11:00
Postet av:

Finner enda ikke link på tv2.....?

13.sep.2007 @ 11:20
Postet av: Therese

Hei hei.
Da var de nye bloggene i gang da.
Får bare takke for "samværet" på denne da, og kanskje vi snakkes på noe av de nye.
Lykke til alle sammen med ny SVD-høst!!!

13.sep.2007 @ 14:21
Postet av: svd

Det er veldig koselig her også, er liksom blitt samlestedet dette. Vi sees nok på bloggene til de nye Therese ;-)

13.sep.2007 @ 21:33
Postet av:

Nå må alle her kaste seg på, de er i full gang på bloggene, mest på Kristian sin selv om han ikke har begynt å blogge enda :) Mye interessant lesning fra mange av de andre!

14.sep.2007 @ 02:23
Postet av:

artig

16.sep.2007 @ 15:43
Postet av: Tina

Først NÅ fant jeg fram! Jah...ville lissom bare si at det var grunnen til at jeg ikke har vært her inne på en god stund ^^, Vel vel...nå er det jo ny blogg så vi snakkes sikkert der;)

23.sep.2007 @ 10:51
URL: http://darkgothicdragon.piczo.com
Postet av:

Hehe, Kristian blogger like lite på den nye bloggen - så flaut!!!!

14.okt.2007 @ 02:40
Postet av: Cecilie

Han kom i gang etter hvert og har da blogget èn gang i alle fall, ikke verst det vel ;-)
Dette er en test for å se om denne funker fortsatt.

15.nov.2007 @ 00:09
Postet av: Fansine

Litt deilig å bruke denne gode gamle bloggen også ;) Du er like nydelig som før Kristian! Synd det ikke holdt med kjæresten, men sånn er det ofte.... Masse klemmer til deg!

02.des.2007 @ 18:58
Postet av:

Den er i live ja =) Dette var tider dere! Kommer nok aldri tilbake.

04.des.2007 @ 00:54

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/2442033
hits