Første sending, første dans

Puh! Så var første program over. Fem par danset engelsk vals, og fem par danset cha-cha-cha. Valsefolket skulle vise eleganse, mens chachagjengen sto for showet. Og Ingar (og Gyda, da) var nok den som imponerte meg aller mest med sitt forrykende chacha-show. Han var helt rå. Merkelig nok synes jeg stemningen blant deltakerne var hakket mer nervøs på prøvene onsdag enn på selve premieresendingen fredag. I hvert fall var jeg selv mer avslappet da Alexandra og jeg gikk på gulvet under sending. På onsdag skalv jeg noe helt sinnsykt i både armer og bein, selv om det ikke var publikum til stede. Og skjelvingen ga seg ikke før to timer etter prøvene, etter å ha lammet den med noen glass vin.

prøver
En slags avslutningsmanøver på valsen under generalprøven. Her var jeg så pissnervøs som jeg aldri tidligere har vært i hele mitt liv...

Slinger i valsen
Alexandra og jeg kom på gulvet som femte par og tredje engelske vals for kvelden. Valsen vår gikk helt ok, men det var ikke akkurat den beste versjonen vi har prestert - den tror jeg vi gjorde torsdag ettermiddag. Alexandra gjorde selvfølgelig sakene sine perfekt på premieren, men selv gjorde jeg to kjempefeil underveis, på steder jeg aldri har knøla før. Det var kanskje ikke feil som den jevne seer la merke, men i dommernes øyne må dette ha vært veldig stygt. (For de litt innvidde: Ble litt ivrig, og gikk ut av den første promenaden på 2'ern, som gjorde at den påfølgende chassé'en fikk 4-5 ekstra krampaktige skritt for at jeg skulle komme inn i det igjen før "throw way over sway". Og på slutten skulle jeg ha tre byttetrinn bak Alexandra som egentlig startet på venstre hæl, men istedenfor begynte jeg på høyre, slik at de to siste byttetrinnene begge startet på venstre hæl for at jeg skulle klare å ta meg inn igjen. Æsjameg.) Jeg trodde virkelig at jeg hadde bæsja skikkelig i skuffen, så jeg var ikke spesielt høy i hatten da vi sto foran dommerne; trodde jeg skulle få slakt ut av ville helvete. Men det gikk jo heldigvis veldig bra, eller "råbra", som dommer Cecilie sa. Dommer Harr hadde dog lagt merke til at det var litt "sand i maskineriet" pluss at han savnet smilet. Likevel ble det 28 poeng, og det holdt til en fjerdeplass i første program, tre poeng bak vinnerne Tone og Tom-Erik. Uansett var det en morsom, spesiell og veldig hyggelig kveld for alle.

premieredans
Samme manøver som over, bare under sending.
(Foto: Trine Rasmussen, Side2)

Alvoret begynner

Jeg gruer meg litt til neste fredag. Da skal noen ut av konkurransen, og uansett hvem det blir - meg eller hvem som helst annen av oss - så blir det veldig trist. Har alltid syntes at det er litt patetisk med f eks BigBrother-deltakere som har sippa når noen har forlatt huset. Men jeg skjønner den følelsen litt bedre nå, og det blir så bedritent når noen må forlate konkurransen. Uff.

Trackback
desember 2006
ma ti on to fr
1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
hitsimg