Paso i boks! Quickstep neste.

For andre fredag på rad fikk vi mest poeng av dommerne, denne gangen likt med Bettan og Mats. Og det var jo faktisk ekstra hyggelig - å dele den gleden med noen andre. Jeg hadde ingen spesielt god følelse før sending denne fredagen. For det første var vi startnummer 1, og for det andre hadde jeg lært meg starten med kappesvinging og sånt samme morgen, og følte ikke at den satt som den skulle. Men det gikk jo bra for det! Det var egentlig ganske behagelig å være startnummer 1 etter endt dans. Da kunne vi bare sitte og se på de andre nervøse parene som ikke hadde gått på gulvet enda...

ser opp
Sånn ser det ut i studio under nachspiel-sendingen. Alle sitter og ser på monitorene som henger langt oppunder taket når de viser de forhåndsproduserte innslagene. Ser mer ut som et møte i whiplash-foreningen.

Forrige uke var egentlig en ganske dårlig treningsuke, jeg var ganske umotivert, og vi lå langt bak med Paso'en en god stund før den begynte å sitte ganske greit torsdag ettermiddag. Alexandra var veldig bekymret på tirsdag og onsdag. Av en eller annen merkelig grunn bruker jeg ekstremt lang tid på å huske trinn i enkelte danser, og av en eller annen enda merkeligere grunn er det de dansene jeg har slitt mest med å huske som til slutt har gått best; rumba, samba og paso doble. Kanskje de har gått best fordi jeg virkelig har måttet konsentrere meg og være fokusert når vi har entret parketten. Man MÅ liksom være litt nervøs når man går på gulvet, hvis ikke går det galt. Som før jive'en i tredje program, da var jeg ikke nervøs i det hele tatt, men rota med trinn og fikk meg tilslutt en på tygga av Alexandra. Så det å slite litt og være nervøs er tydeligvis bare positivt.

gkn
Her blir mine foreldre og jeg intervjuet av God Kveld Norge etter endt sending. Mamma har jo grodd fast i studio snart...

Trude og Tom-Arild
Hittil har det jo kun skjedd to ganger at det paret som har ligget sist er det paret som har gått ut. Så nå blir jeg ikke så sjokkert lenger når det er noen litt lenger opp på lista som forsvinner. Det er bare å innse at ingen er trygge, uansett hvor godt man danser. Men leit er det likevel; Trude har jo vært solstråle nummer én på dansefabrikken, og Tom-Arild er jo mister "Skal vi danse". Kan tenke meg at de begge gjerne skulle kommet lenger. Det skulle jeg også ønske. Samtidig er det hyggelig at Steffen fortsatt henger med, for det betyr at jeg ikke er eneste amatørdansemann igjen, pluss at det blir lunsj på kinarestauranten vår også neste fredag!

festfolk
Steffen, Ingrid Beate, Ingar, jeg og Alexandra ute og tar noen drinks etter sending på fredag. Hyggelig at Ingar kom på sendingen. Forrige fredag rømte han til Valdres. Therese og Jeanette var også og så på denne fredagen.

Quickstep neste: Gøyal dans, tragisk låt
Alexandra og jeg skal danse quickstep neste fredag. Det er en av de dansene jeg kanskje har gledet meg mest til å lære, men jeg må ærlig innrømme at gleden over å få quickstep sank dramatisk da vi fikk musikk-cd'en i hånda: "Mrs. Robinson" med Simon & Garfunkel. Det er jo en grei låt i seg selv, men den egner seg IKKE til quickstep. Den er så flat og lite spretten at jeg ikke skjønner helt hvordan man skal dansehoppe til den. Det er bare kassegitar og en tynn hi-hat som danner rytmen. Jeg tror vi må ta en prat med kapellmesteren og høre om han kan jazze den opp littegrann. Men alt i alt har Alexandra og jeg vært ganske heldige med musikken så langt, sangene har stort sett vært godt innenfor dansesjangeren sin. Men denne gangen ble det skivebom. Det er likevel ikke stort vi kan gjøre med det, vi må trene og trene, og på fredag er det frem med kjole og hvitt, standard-holdningen, Fløysviksveis og glattbarbert ansikt. Æsjameg... (Forøvrig skal Steffen danse rumba, Tone chachacha, Susann tango og Bettan har slowfox).

Orket ikke trene i dag
Vi skulle egentlig ha trent i dag (søndag), men jeg orket rett og slett ikke. Ikke fordi jeg er fysisk sliten, bare fordi det tar på mentalt. Man trener og trener hele uka for å prestere best mulig på fredag. Så kommer lørdagen, og man kan bare trekke den forrige dansen ned i dass og starte heeelt på ny med kliss ny dans. Tror ikke Alexandra setter veldig pris på at vi har en dags pause i dansingen, men jeg MÅ ha litt luft. Jeg blir gal av å måtte danse hver eneste dag. Og en dag fri bare hjelper på motivasjonen. Det gikk jo greit forrige uke, i hvert fall. Da hadde jeg også søndagssyndromet. (Nå skal det jo også legges til at jeg var i to 30-årsdager på lørdag, da...)

tv
Ingen dansetrening i kveld. Bare glane på boksen. Ganske så godt for kropp og sjel!


Kommentarer:
Postet av: Caroline

Kult innlegg:) Den første som skriver her:) Hehe, så kult:)
Tror dere klarer det flott:)

29.okt.2006 @ 21:17
Postet av:

Hei, jeg tror også dere klarer det flott igjen, men høres ut som en håpløs sang til dansen ja, men Alexandra klarer nok å lage en god koreografi som passer likevel. Det er deg vel undt å slappe litt av på søndager, en dag i uken trenger jo alle å lade litt opp. Dere tar det sikkert igjenn utover i uken, så det går nok veldig bra igjen på fredag, håper det. Og tror nok det. Dere danser jo alltid bra.

29.okt.2006 @ 21:21
Postet av: Caroline

Så utrolig bra innlegg:)
Jeg var den første som kommenterte det:)
Men Kristian, som jeg sa i stad, jeg tror dere klarer dere utmerket godt! Også på fredag:)
Deilig å bare slappe av foran tv!:)

29.okt.2006 @ 21:23
Postet av: lille my

Fikk ikke med meg fredagens sending dessverre og nettsidene til tv2 er jo ikke de kjappeste til å oppdatare oppsummeringer etter sending:( Skal uansett benke meg foran skjermen neste fredag for nå er det bare kjekke danse par igjen. Mitt stalltips blir nå: 1. Kris og alex, 2. mads og bettan, 3. tom og tone. Synes forøvrig at den som har overrasket mest er steffen t - han er jo bare så sjarmerende(trodde han skulle være mer preget av boksingen;) Men kristian har et stort pre - sjarm _og_ rytme. Dessuten har han jo en søt/stolt mamma som passer på god gutten sin ;)

Heia kristian og Alexandra stemmer på dere!

29.okt.2006 @ 21:24
Postet av:

Ja, bra innlegg av ham igjen, som alltid. Kom litt tidligere idag enn det pleier, og da er det jo flere som får det med seg i dag.

29.okt.2006 @ 21:25
Postet av:

Hei lille my. Enig i at det ikke alltid blir så kjapt oppdatert i helgen, men det er sikkert mange medarbeidere som har fri. Men det gikk jo bra på fredag som alltid. Og moren (og faren) er kjempesøte, og Stefffen er veldig sympatisk. Og Kristian har bøtter av sjarm og en utrolig rytme. Så helt enig med deg i alt du skriver :)

29.okt.2006 @ 21:28
Postet av: Nina

Heisann!!!
Det må være kjempe gøy å få lære alle de forskjellige dansene. Det er iallefall veldig gøy å se på dere. Du er skikkelig flink Kristian. Stå på. Lykketil med quickstep på fredag :)

29.okt.2006 @ 21:39
Postet av:

Hei, husker du alle dansene nå, eller blir de litt arkivert i bakhodet slik at det er full fokus på den neste? De ligger nok der et sted uansett. Du har en veldig fin rytmesans, det hjelper jo veldig å ha det som et utgangspunkt i dans, uansett ;) Lykke til med neste dans.

29.okt.2006 @ 21:43
Postet av: Monica

Det var kjempebra på fredag, med Paso. :) Det går nok fint med Quickstep også, Kristian. Lykke til!

29.okt.2006 @ 21:44
Postet av:

Hei og takk for både fin innsats og fine innlegg. Håper du ikke begynner å gå lei treningene, det gjør du sikkert ikke. Men alle trenger et brekk, og søndag er en fin innekosesløve dag. Det går fint til tross for merkelig låtvalg, håper dere får jazzet den opp litt. Men det går strålende, sann mine ord. Lykke til med trening og dans neste uke, og sees igjen på fredag. Når kommer dere innpå da?

29.okt.2006 @ 21:48
Postet av: Caroline

Forresten Kristian; Hvorfor kan ikke dere selv bestemme sang? hehe...

29.okt.2006 @ 22:04
Postet av:

Hehe, det hadde jo vært fint, men det kunne sikkert kommet mye rart da også. Men synes det hver sending er noen rare sanger som ikke passer, og det er dumt for de uheldige ... Som med Ingar og Gyda, håpløs sang til dansen de røk ut på. Men jeg er sikker på at Alexandra klarer å lage det slik til at dette blir bra uansett, det har jeg så stor tro på at jeg stemmer på forhånd også.

29.okt.2006 @ 22:08
Postet av:

Du HAR noe som ingen andre har ...

29.okt.2006 @ 22:32
Postet av:

Søtnos ;)

29.okt.2006 @ 22:36
Postet av: L

Spør igjen jeg :) Hva syns du om alle henvendelsene? Går du i Bogstadveien eller på frogner?

29.okt.2006 @ 22:50
Postet av:

Hehe, tror noen av innleggene har blitt borte, står spørsmålet ditt fortsatt på den forrige?

29.okt.2006 @ 22:53
Postet av: frk BK

Hm..quickstep..har på følelsen at d kan bli en skummel seanse,og ikke så bra..vet ikke hvorfor, bare en følelse, så venter i spenning jeg. Søt mamma og pappa da :) Har du forresten brunkrem på deg Kristian?

29.okt.2006 @ 22:57
Postet av: L

Ja

29.okt.2006 @ 23:02
Postet av: Evedentia

Dette er da et merkelig fenomen. Her har du vært i verden hele tiden, og så danser du, og så skriver alle hunnkjønn i hele Norge (ihvertfall de mellom 14 og 40).

Og så...og så skriver jammen jeg, også. Det er det verste av alt. Huff of huff :)

Jeg har gått gjennom forskjellige stadier: alt fra stadiet til de hyklerske fjortis-fordømmende (som allikevel sluker innleggene og selv sender inn et par velvalgte gloser) til de komplett likegyldige som fnyser over dem som slenger seg på en slik nedgjørende massebølge.

Heltedyrkelse er vanvidd, tragedie og selvutslettelse i herlig blanding - no doubt. Har jeg tenkt.

Her niskriver folk inn, og du tjener både stemmer og hva vet jeg - keeping the people happy. Men allikevel... Kanskje du er et menneske after all. Kanskje det finnes en versjon av deg i virkeligheten, som ikke bare er en dansefigur som serverer brød og sirkus til folket. Kanskje du er et menneske som andre mennesker - som ting betyr noe for, en som føler - after all.

Og egentlig er jo disse sidene ikke annet enn glade individer som uttrykker entusiasme for noe de beundrer av forskjellige grunner. Og selv om det ved første øyekast virker som om det er masse-suggesjon på høyt plan, er det kanskje bare noe mye finere: forskjellige mennesker som formidler så godt de kan at de synes OM noe.

Og kanskje du hører noe av det. På ordentlig. På en måte.

Og nettopp derfor, tror jeg... Nettopp derfor vil dette ikke være noe dårlig -uansett. Godhet kan aldri være dårlig - uansett uttrykksform, motiv eller omstendigheter.

Når det er sagt, kan jeg selvfølgelig fortsatt ikke HELT stå inne for sjangeren. Så bare for the record... Jeg kommer til å blånekte når noen (og det inkluderer deg) noen gang spør meg om jeg har skrevet et innlegg her. Bare så du vet det. I was never, ever here.

:)

29.okt.2006 @ 23:02
Postet av:

Klart de har brunkrem på seg, de blir jo veldig sminket, ikke minst jentene, men guttene også. Det er jo en stor del av selskapsdans det, og dessuten er de jo på tv og der blir alle sminket.

29.okt.2006 @ 23:10
Postet av:

Tror Kristian kommer til å danse glimrende likevel på fredag, til tross for dansesjanger og musikk som ikke helt passer til. Tror Alexandra igjen får til noe bra, og at han igjen også får til noe bra. Så det er jeg ikke redd for gitt. Bare vent å se, det blir glimrende! (Håper jeg av hele mitt hjerte.) Uansett går han ikke ut, han er for populær og folk stemmer likevel. Og dessuten, hvis det kommer EN dans som ikke er hundre prosent, vet vi at den neste og de forrige har vært tohundre prosent. Så nå må vi ikke være negative men stemme som besatt 5 til 26400 slik at gromgutten vår fortsatt blir å se på tv, med all den gode dansingen og ellers alle sine morsomme stunt! Ikke sant???

29.okt.2006 @ 23:15
Postet av:

Uansett hvilke motiver folk har for å skrive her, og de tror jeg er ganske ærlig og veldig godt ment, så er det fint det finnes et forum for det. Og vi må akseptere at alle er forskjellige og at alle skriver på hver sin måte. Jeg tror det bare er positivt for alle, inkludert Kristian selv at han får mange oppmuntrende og beundrende meldinger. Hvem ville ikke like det? Og så er det morsomt for oss som liker Kristian å lese både hans og de andres innlegg, og ha muligheter for å kommentere og komme med synspunkter. Så, heie KRISTIAN!

29.okt.2006 @ 23:19
Postet av:

Heia danseløven, ikke vær engstelig for dansen eller musikken, bare øv bra hele uken og vær trygg på at du og A. vil gjøre det bra igjen. Og så må du snart begynne å stole på både dommerne og oss, vi kan da ikke alle ta så feil vel ;)

29.okt.2006 @ 23:32
Postet av: Hehe

Kan ikke noe for det, men synes disse to påfølgende innleggene i en tidligere blogg er morsomme :)


Postet av: Eivind
HERREGUD!!! så sexy du er! skulle gjort mye for å få deg i seng! ;)

17.okt.2006 @ 19:18:53

Postet av: Jente 26
HERREGUD!Du skulle ikke gjort så mye for å få meg i seng ;)

17.okt.2006 @ 20:33:40

29.okt.2006 @ 23:37
Postet av: :)

alexandra er syyykt pen.. det er du også:)

29.okt.2006 @ 23:48
Postet av: :)

Ha, ryker skjegget igjen, det går bra for det kommer jo fort ut igjen. En liten kommentar til dansingen for to uker siden uten skjegg. Den ble sett på opptak sammen med flere voksne og barn. Barberingen ble kommentert og en liten frøken sa at han hadde jo ikke skjegg lenger, hvorpå faren sa at det er jo som jeg, jeg har jo også tatt skjegget. Jamen, han ser ikke ut som deg, han ser jo akkurat ut som .... jo. Og mente sin bror på 7 år :)

29.okt.2006 @ 23:50
Postet av:

Ps, jeg skrev det rett over her om skjegget, ikke den over der igjen med samme smiletegn, det var jo et pussig sammentreff :)

29.okt.2006 @ 23:57
Postet av:

Takk for fin dansing og blogging, igjen! Har nok sett denne wiplash holdningen noen ganger på tv og har forstått at noe foregår der oppe ja, hehe. Det var en kjempeforestilling på fredag og vil bli det igjen neste fredag, uten tvil!

30.okt.2006 @ 00:11
Postet av:

Så søt mamma du har, må jo være koselig at hun er i salen hver fredag! Hun er nok veldig stolt av sin flinke og flotte sønn, og med all grunn!!!! Håper hun sitter der ENDA stoltere når du vinner hele greie Kristian. For det gjør du jo.

30.okt.2006 @ 00:15
Postet av: Sangria

Hei igjen, Kristian.

Gratulerer med ny fin-fin innsats og flotte poeng fra dommerne, fikk heldigvis med meg reprisen lørdag. Du var mandig og flott som matador, og din tydelig medfødte musikalitet kommer gjennom i hver eneste bevegelse du gjør. Gleder meg til å se fortsettelsen. Nå håper jeg bare at folk husker å fortsette å stemme, sånn at du ikke blir offer for Maria-effekten neste fredag. Det ville være en katastrofe for konkurransen, etter min mening.

Koselig også å se deg i mer 'private' omgivelser, og du er nå morsom da, Mr 'Det er Matadoren... Snakker jeg med Kappen?!'

Lykke til med treningen, håper det blir en lettere uke, selv med dårlig musikk å danse til.

PS: Du snakker et så nydelig bokmål, kjekt å høre at ikke alle unge i Oslo bruker gateslang.

30.okt.2006 @ 00:24
Postet av: Se hva jeg fant ;)

http://pub.tv2.no/nettavisen/side2/kjendis/article753769.ece

Fillern, får ikke gått rett på bildet, men det er et slideshow der, sjekk det siste bildet ;)

30.okt.2006 @ 00:25
Postet av: Enig

Er så enig, Maria effekten må ikke komme inn her, og det er jo derfor vi må stemme for harde taket. Han har ikke bare gode talegaver og bra språk (beste vestkant?) men også en nyydelig stemme i seg selv.

30.okt.2006 @ 00:29
Postet av:

Hehe, enig igjen ;)

30.okt.2006 @ 00:37
Postet av: Sangria

Enig! En stemme som smeltet sjokolade...Mmmm...;-)

30.okt.2006 @ 00:37
Postet av: Enig

Smeltet sjokolade .... , god assosiasjon :)

30.okt.2006 @ 00:38
Postet av: "En god ting kan ikke sies for ofte"

Oooo, fikk så lyst til å legge inn det flotte bildet, men det går jo ikke i andres blogg, skjønner ikke hvorfor, haha. Men sjekk det da dere beundrere av den skjønnnnne. Litt useriøse må vi få lov til å være vel ....?
Siste bildet på sliden.

http://pub.tv2.no/nettavisen/side2/kjendis/article753769.ece

30.okt.2006 @ 00:44
Postet av:

DE øgonfransene..... og DET lure ansiktet..... MMMM

30.okt.2006 @ 00:50
Postet av: Synspunkt

Til Evedentia.
Tror han er en veldig snill gutt og selvsagt har han sine følelser og tanker om stort og smått her i livet som alle vi andre. Han er bare så heldig som har fått tildelt alle sine gode egenskaper i et flott ytre. Og så danser han supert og gir god underholdning. Kan vi ønske oss noe mer? Vi må holde ham inne til the bitter end og stmme vilt og hemninsløst !!:) Kan ikke miste ham av syne nå, hehe.

30.okt.2006 @ 01:25
Postet av: Dans

Du danset bra igjen på fredag, det var jo ingen ting å bekymre seg for ;) Og det vil gå bra igjen neste fredag, helt sikkert. Ikke tenk på det denne uken, bare øv deg og kos deg med andre ting og så går det som smurt, helt sikkert. Ha en flott uke, så sees vi til helgen igjen :)) Du går helt sikkert videre, og du kommer til finalen. Bare litt usikker på hvem du kommer til å møte der, Elisabet kanskje?

30.okt.2006 @ 01:39
Postet av:

Så koselig bilde av dere fem som er ute og slapper av etter sendingen på fredag. Tipper dere hadde det både koselig og morsomt, fin og festlig gjeng det der. Artig at Ingar er med igjen, tipper han er et muntrasjonsråd og koser seg ute og med dere!

30.okt.2006 @ 01:43
Postet av: Kristian

Flott du er med i dette programmet, du gjør det morsomt med alle dine kvikke påfunn. Gleder meg til hvert program og innslag fra deg. Og du danser best av alle sammen, selv om det nå er noen andre gode par også. Men du har vært stabilt god så du vinner nok dette. Bare fortsett i samme leia så går det veldig bra. Lykke til!!

30.okt.2006 @ 02:18
Postet av: Hei

Lykke til du fin mannen. Vi skal sørge for at du går videre neste gang også vi, men dommerne hjelper alltid bra til også. Så det kommer til å gå bra til tross for feil musikk. Alt dere gjør blir jo såå bra uansett. Gleder meg og igjen lykke til. Ha en flott danseuke og kos deg med gjengen! See you on Friday !! :))

30.okt.2006 @ 02:54
Postet av:

Hei Kristian, håper du sover nå slik at du våkner frisk og rask i morgen og megamotivert til nye øvinger på neste dans. Alexandra har sikkert tenkt ut mange fine moves i dag som passer til Mrs. Robinson ..... Du er kjempebra vet du, og håper du er like bra neste gang også, tror det. Skal stemme masse. God natt og sov godt og drøm søtt ;)

30.okt.2006 @ 03:31
Postet av: Quickstep

Håper Quickstep går bra, den var den trude og tom-arild røk ut på ... Den burde hatt en helt annen melodi, men det går bra Kristian, hold motet masse oppe!
Ha en fin og morsom uke så kommer du ekstra skjerpet fredag og får minimum niere av dommerne! Hvilke danser er det du har igjen og som du ikke har danset enda? Du har danset mange fine så langt. Lykke til!

30.okt.2006 @ 03:40
Postet av:

Nå må du skjerpe deg og trene masse hvis
du skal vinne denne dansen. Forstår godt
at Alexandra ble litt sur for at du ikke
trente i går. Jeg synes hun virket litt
oppgitt på fredag også.
Stå på kristian og tren masse, for nå
begynner det å dra seg til i toppen.

30.okt.2006 @ 07:44
Postet av:

Vel fortjent med en pause. Gjorde nok godt for en sliten kropp tenkter jeg... Er selv toppidrettsutøver og innimellom må man ta seg en dag eller to fri for å kunne ha gutsen til å stå på videre.

Det er blitt fokusert veldig på at du er blitt homseikon og helt hos damene, men du (og Steffen) er nok grunnen til at mannen min orker å se på Skal vi danse. Han ler seg skakk av dere begge... Virker som om du appelerer til et bredt publikum! Lykke til videre!

30.okt.2006 @ 09:13
Postet av: Snuppa

Flott innlegg Kristian. Heldig du som har foreldre som bryr seg og som stiller opp selv om du er godt voksen. Skjønner godt de er stolte av deg. Har sett det siste programmet noen ganger og må si du hadde godt grep om kappen og for ikke å glemme dansingen. Men det vet du vel. Du har også en del morsomme kommentarer så jeg synest alltid det er morro å høre på deg. En får seg en god latter hver gang. Er du alltid så kul?? Det var nok godt å slappe av i sofan i går tenker jeg. Var det U2 som sto på menyen da eller.??De er jo utrolig dyktige. Lurer jo på hvilke planer du har fremover til jul da?? Kommer vi til å se mer av deg på TV før den tid?????? Kommer du til å innformere oss om når du kommer på tv utenom danseprogrammene. Det hadde jo vært greit å vite på forhond. Håper du står på fremover selv om det noen ganger kan bli litt hardt å komme seg av gårde. Mange kjenner seg sikkert igjen når en tenker på planer ang trening. Tror ikke du kommer til å gi deg. Du må vel synest at det er morro å danse siden du er så flink. Jeg for min del elsker å danse, det er vel da jeg stråler mest, spes når en har en god partner og musikken er den rette. Lykke til videre og all ære til din dyktige dansepartner.
Hilsen Snuppa

30.okt.2006 @ 12:01
Postet av: Anette

eg digge deg....du er berre heilt rå :) smask

30.okt.2006 @ 12:03
Postet av: Maya

Glimrende teknikk med kappen på fredag! Det så helproft ut. Var noe helt annet da Tangstad forsøkte seg med det samme for noen uker siden... ;-)

Lykke til med quickstep. Hvilken dans har du forresten likt best å danse? Og hvis dere skulle komme til finalen -- hvem vil du møte der? :-)

30.okt.2006 @ 12:17
Postet av: Oppgitt???????

Hva mener du med at Alexandra virket oppgitt?

30.okt.2006 @ 12:31
Postet av: Pippi

Du er så utrlig flink til å danse, og tror du koser deg med alt som skjer nå, tenker dere er en fin gjeng. Tror det bare er et menneske som syns Alexandra virket oppgitt på fredag, og det er den som skrev det litt lenger opp her. Har ikke sett noe tegn til det, hun ser derimot alltid stolt, gld, blid og fornøyd ut. Tror dere har det morsomt sammen. Sånne surmagende kommentarer får vi overlate til dommerne.

30.okt.2006 @ 14:00
Postet av:

Du fortjente en fridag,men nå må du stå på!Håper dere vinner hele stasen.Hør og gjør som Alexandra sier,hun er flink hun.Og et lite hint:"Husk at Gud og mamma ser deg". Lykke til med treninga,nå må du gi full gass!

30.okt.2006 @ 14:41
Postet av: Hæ?

"Gud ser deg"?????? Er det mulig...Ja, Gud sitter oppe i himmelen og ser på at Kristian danser.. Hallelujah!! Det fins vel egne forum for overtro, eller?

30.okt.2006 @ 14:51
Postet av: Tussi

Du er bare helt råskjønn, er det mulig å ha en slik utstråling og sjarm som deg..?
Nå kommer 10 000 kroners spørsmålet; er du singel enda, og ingen kaniner ilag med Alexandra? Håper du kan gi meg ett hint, for da må jeg nok gi sparken til han jeg deler postkasse med og ta første flight til Gardermoen.. Uff nå hørtes jeg ut som en stalker, men det er jeg dessverre ikke, bare en dame som du har tatt pusten ifra med ditt flotte vesen.
Heia Kristian, du er absolutt min favoritt, både på og utenfor skjermen..

30.okt.2006 @ 15:25
Postet av: Warrior Princess

Er det ikke BRA å trekke den siste dansen ned i dass, da? Det er dét som er det beste med med å konkurrere - at du aldri er bedre enn din siste prestasjon. At du må bevise igjen og igjen. Sånn er det på toppen, og det er selvfølgelig herlig. Oui?

Godt for deg å bli utfordret og stadig måtte overgå egne prestasjoner. Jeg tror man kaller det å overvinne seg selv -ihvertfall når man sier det litt høytidelig. Og det skal man jo innimellom.

Jeg har ikke sett deg danse på lenge, og gudene skal vite at jeg ikke har stemt - men konkurranseaspektet og det med å overgå seg selv, er store greier. Uansett sjanger og forum.

Konklusjonen min (også på dine vegne :)) må derfor være at 'ned i dass med tidligere prestasjoner' er bra. Ikke minst fordi du liker det...innerst inne.

Vi trenger motstand og motspill i alt og alle. Without a doubt. Man blir ofte en håndfull for mange på den måten - men man blir jammen meg også berikende. Heldigvis...for de andre :)

30.okt.2006 @ 15:40
Postet av: Linnea

Var du på Springsteen-konsert i Spektrum, Kristian? Eller liker du ikke den slags musikk? Jeg beklager veeeldig å måtte si det, men den 57-åringen der (eller er det 58-åring?) er MYE mer verdt å bruke penger på enn "Skal vi danse"-stemmer. Uten å si at du danser dårlig av den grunn. Konserten var SYKT bra, og jeg digget kontinuerlig i 2 1/2 time. Herlig!! Meget godt investerte 750 kroner, spør du meg. Der skulle du ha vøri!! DA skulle vi ha dansa da!!

30.okt.2006 @ 16:26
Postet av: Therese

Hei Kristian.
Det er jammen meg morsomt å følge med på dansinga til deg og Alexandra.Ønsker dere all mulig hell og lykke. Håper dere vinner hele greia, og du skal vite en ting, jeg stemmer som pokker hver uke. Lykke til videre!

30.okt.2006 @ 17:49
Postet av: Silje

Lenge tenkt å legge igjen en beskjed til dæh, men ting tar tid altså.. Trening og skole og surr.. Skulle bare ønske deg masse lykke til videre med dansinga, skal se du vinner hele dritten :) Jeg er i allefall mektig imponert over dansinga di.. Tenke seg til å lære så mye på så kort tid.. Misunnerlig er jeg faktisk når jeg tenker meg om, jeg vil å danse no annet enn sving og sånt.. Trist at skjegget forsvinner igjen da, kjekkæst med :)

30.okt.2006 @ 18:13
Postet av: Silje Linnea

så søte foreldre du har:-)
kunne godt tenkt meg og tilfeldig møte på deg en dag.tør du fortelle meg når du pleier å spise på den kina restauranten?skal ikke si det videre.lover..blir bare mellom deg og meg..klem fra nissejenta på låven:)

30.okt.2006 @ 18:47
Postet av:

Hei hei på deg. Du er en utmerket danser!!

30.okt.2006 @ 19:10
Postet av: Puh

Sjekk siste bildet:

http://pub.tv2.no/nettavisen/side2/kjendis/article753769.ece

30.okt.2006 @ 19:21
Postet av:

Kinarestauranten er sikkert grei å finne og tidspunktet er også greit å finne ved å lese bloggen her :) Det merkelige er at det ikke er stappfullt der, hehe. Men nå spørst det om det ikke er siste sjanse for det kan jo hende Steffen ryker ut til fredag da ....

30.okt.2006 @ 19:28
Postet av:

Hei på deg Kristian, hvordan går det med treningen, har dere fått trent bra idag? Tror nok Alexandra er veldig stolt og fornøyd med deg, hun kunne fått mye verre materiale å jobbe med ;)) Lykke til med trening og det blir bra fredag, neste fredag osv., sees i FINALEN!

30.okt.2006 @ 19:34
Postet av: Galen

Halloen, er du fullt motivert igjen nå? Du må ikke falle for fristelsen osv. som Trine sa en gang, men det tror jeg du ikke gjør. Vi må få se deg i tv-ruta enda noen fredager fremover. Men tror det overhode ikke er noen fare, du briljerer gang på gang, så dere vinner, skjønner?

30.okt.2006 @ 19:44
Postet av:

Tror nok den Springsteen konserten var topp ja, han er jo rå denne brusern også, men han kommer ikke opp i mot Kristian nei!! :) Husker på 80-tallet da han var kun avbildet med gitaren, hehe.

30.okt.2006 @ 19:48
Postet av: Musikk

Jeg så George Michael i Spectrum for en liten stund siden, han var også meget bra. Det svingte skikkelig av han også faktisk. Han spilte låtene sine fra hans 25 år som artist. Flott scene og show, mange finesser.
Han var veldig anti-Bush og hadde en svæææææææær opplåsbar Bush figur hvor en liten puppy (Blair) sugde seg fast et visst sted... Rart det ikke har vært mye blest om det forresten, ihvertfall hvis han har kjørt samme showet i Enland.

30.okt.2006 @ 19:56
Postet av:

Ref et stykke over her.
Man kan ikke sammenligne konserter med tv-programmer. Det er jo to vidt forskjellige ting, begge deler kan være veldig underholdende - på hver sin måte.

30.okt.2006 @ 20:14
Postet av: Diverse

Hei Kristian, hva slags musikk liker du da, når du skal slappe av og til fest? Kjempebra danset som vanlig!!! Så forresten i nettmøtet til Tom Arild og Trude at de sa mange ganger at de håper og tror du og Alexandra vinner. Yes, yes, yes :)) Selv konkurrentene deres synes det, ikke verst vel, dere har MANGE på deres side. Lykke til fredag!!!

30.okt.2006 @ 20:43
Postet av: Even

Hadde tenkt å legge igjen en beskjed her tidligere, men har rett og slett ikke hatt tid. Mye å gjøre på jobben, og hjemme er det ikke noe hvilehjem der heller.

30.okt.2006 @ 20:46
Postet av: aina

jeg kommer på fredag kanskje:)

30.okt.2006 @ 20:50
URL: http://ainatimbiani.blogg.no
Postet av:

Dere var flinke og flott og meget underholdende fredag igjen. Har din partner tenkt ut flott koreografi til fredag og den dårlige musikken? Tror hun fikser den biffen!

30.okt.2006 @ 21:13
Postet av:

Du har den beste bloggen med de beste kommentarene og bildene. Godt jobbet på alle hold.

30.okt.2006 @ 21:33
Postet av:

Ja, nu är det inte många kvar i tävlingen. Jag tror det står mellan Kristian och Bettan, båda är super duktiga. Men det slutar väl som i "Idol"? Är det mest tjejer som röstar blir det DU Kristian - det förtjänar du : ) Lycka till!!! Camilla

30.okt.2006 @ 21:36
Postet av:

Du fortjener å vinne Kristian!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30.okt.2006 @ 21:43
Postet av:

Dette vinner dere.

30.okt.2006 @ 22:22
Postet av: "Hva var det vi sa"

Har sagt det mange ganger og sier det igjen, dere vinner garantert. Sa også at det kom til å gå bra sist fredag og det gjorde det jo selvfølgelig :)) Kommer til å gå bra igjen neste gang også! Nå må du snart begynne å tro på dette selv ;)

30.okt.2006 @ 22:32
Postet av: Marit

Må nok en gang berømme dere for fantastisk dansing! Utrolig heftig og råsexy, som vanlig!! Det er et veldig stort plusspoeng at du oppdaterer bloggen din ofte, og med mange bilder. Fortsett med det, vær så snill!! Stemte på dere veeeeldig mange ganger, har snart blitt en gullkunde for telenor! Men så skal man jo bruke pengene på kvalitet da!

30.okt.2006 @ 22:39
Postet av:

Gode herr Ø!
På siste side i kulturdelen til Adresseavisa i dag lyder dagens sitat som så; "Men Kristian er en mann som aldri i sitt liv har drukket te på sengen. Aldri te på sengen? Da tenker jeg: Hva slags liv har han hatt?" -Espen Eckbo hyller kanelte og stiller seg undrende til venn og danseløve Kristian Ødegårds sengevaner, står det deretter.

Hehe, då tenkjer eg som fylger; at er det sengevanene eller det faktum at du ikkje har drukke (kanel)te på senga som forundrer din kompanjong?!?! Uansett, så har det seg slik eg har både kanelte og seng her hjå meg, så om du skulle finne vegen til Barteby er det berre å stikke innom så skal eg servere deg eg. Coffee....tea...me? ;)

Seriøst, kva kontekst var det sitatet henta ut frå mon tru?! Kan tru eg lo forresten, hehe.

Vyrdsam helsing :)

30.okt.2006 @ 23:45
Postet av:

Flott dansing som alltid. Og så er du jo kjempesjarmerende hver gang vi ser noe av deg. Alexandra er kjempeflink, du har vært heldig der! Dere passer sammen i dansen, dere bidrar begge på hver deres måte. Alle gode ønsker for dere videre.

30.okt.2006 @ 23:47
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Hallo.
Skulle bare si ifra om at jeg nå har svart på en del av spørsmålene og kommentarene i FORRIGE innlegg ("Matador med én arm). Litt sent, men nå ligger de i hvert fall der.

Skal svare på noen av spørsmålene over snart, også.

K.

30.okt.2006 @ 23:50
Postet av:

Mange morsomme innlegg her inne, kanskje man må begynne å abonnere på alle landets aviser for å få med seg ALT som står om gutten ... Hehe.

30.okt.2006 @ 23:52
Postet av:

Fint du sa ifra at det ligger nytt på den forrige, ikke alltid man går bakover, langt og godt svart som alltid.
Thank You!

31.okt.2006 @ 00:04
Postet av: Sengevaner

Tror vi har ganske like sengevaner faktisk, stort sett minst mulig der. Litt kjedelig på en måte, bare å ligge der og sove, men fint hvis man er skikkelig trøtt da :)

31.okt.2006 @ 00:16
Postet av: Anita

Du er så utrolig sjarmerende, skjønner nesten ikke at det går an, helt sant, mener det!

31.okt.2006 @ 00:32
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Her er noen svar igjen, da..:

Om dansene:
Om jeg husker alle dansene nå? Jo, de sitter egentlig ganske greit i kroppen - nesten bedre NÅ enn rett før sendingene. Selv om det sikkert er mange tekniske detaljer som må pusses på om vi skulle gjort dem på ny, på ordentlig. Det beste er når man ikke må tenke på hvordan man skal danse, men kroppen bare "gjør det", liksom. Vi har prøvd noen ganger å mimredanse, og det har gått ganske greit.

Om rekkefølge:
Vi får ikke vite startrekkefølgen før tirsdag/onsdag. Skal jeg tippe, får vi startnummer 3 (av 5) denne gangen. Det er i hvert fall det som er mest riktig. Vi var først forrige gang, og sist gangen før der igjen. Men jeg VET jo ikke...

Til Caroline:
Vi kan ikke bestemme sang (eller dans) selv. Det hadde jo vært moro OM vi kunne det, men da tror jeg kapellmesteren/arrangøren hadde fått altfor mye å gjøre fra uke til uke. Vi danser jo bare 90 sekunder hver fredag, og kapellmesteren har klippet sammen en versjon av originallåta som vi får utdelt på en cd hver fredag. Tror det hadde blitt mye kaos om vi alle skulle få velge hvilken sang og hvilke partier av låta vi skulle danse til. Dessuten er det forhåndsbestemt fra BBC (som eier formatet) hvilke sanger man kan bruke i det hele tatt. Handler nok litt om rettigheter og sånt...

Til L (ang utesteder og sånt):
(svarte på dette under forrige innlegg)

Til frk BK (ang Quickstep):
Ja, quickstep ER en skummel seanse. Den har jo mye felles med vals og slowfox, men nå går det veldig fort. Har vært veldig, veldig vanskelig å holde holdningen oppe i de to sakte standarddansene jeg har danset, men nå blir det ekstra vanskelig - det spretter og hopper så fælt. Mens armene og overkroppen SKAL stå i ro. Der har nok dessverre amatørdamene en fordel - de blir i større grad holdt oppe av proffgutta som KAN dette fra før.

Til Evedentia:
Ja, jeg skjønner at du synes dette er et merkelig fenomen. Og det er jo også jeg enig i, til en viss grad. Men jeg synes ikke det er noe galt i at folk har noe de kan synes er morsomt eller bra og som de kan vise entusiasme over en periode - uansett hva det er. Og det som er helt sikkert; folk glemmer VELDIG fort. "Skal vi danse" er definitvit slutt om en måneds tid. Og da blir det nok stille her også, skal du se...

Ang BRUNKREM:
Hehe... Vi har ikke brunkrem på oss. Vi blir sminket som alle blir når de skal på tv. Dvs en eller annen grunnleggende maske (som faktisk er lysere enn vår naturlige hudfarge) - pluss noe farge i kinnene og pudder over det. Jentene får jo mye mer enn det, da.

Ang SKJEGG:
Ja, jeg er nok nødt til å ta skjegget igjen til fredag. Kan ikke risikere å bli trukket 2 poeng av Fløysvik eller de andre pga det. Men jeg HATER DET!!! Føler meg som en pissunge.

Ang "Alexandra oppgitt?":
Tror ikke Alexandra var oppgitt på fredag, nei. Hun var strålende fornøyd! Hvis hun blir oppgitt av 4x9, så er det noe rart.

Til Warrior Princess:
Jo, det er kanskje noe i det du sier om at det er bra å trekke den siste dansen ned i dass, og at vi må prestere gang på gang. Når jeg ser tilbake på det vil jeg nok tenke sånn, men når man står midt oppi det kan man av og til bli litt motløs. Men det går jo alltid over, og alt i alt er det bare moro.

Ang QUICKSTEP-trening:
Joda, i dag (mandag) har det gått ganske bra. Vi er i hvert fall "gjennom" dansen, som vi pleier å si. Dvs at jeg har vært innom alle delene av koreografien, uten at jeg nødvendigvis husker alt. Nå håper jeg at den sitter i løpet av tirsdagen slik at vi kun kan trene holdning, holdning, holdning resten av uka. Det er det vanskeligste med quickstep, definitivt.

Til "Diverse":
Jeg liker egentlig alt mulig av musikk, har ikke noen spesiell sjanger jeg er mer glad i enn andre. Det viktigste er at det er "bra" (for meg) innenfor hver sjanger. Men favorittene gjennom tidene har vært U2 og Depeche Mode. Ja, så at Trude og Tom-Arild hadde sagt at de nå heier på oss. Hadde ikke ventet at de kom til å si noe sånt, egentlig. Fikk en veldig hyggelig mail fra Trude for et par timer siden også. Hun er en bra dame!

Ang Espen:
Ja, han og jeg har nok litt forskjellige sengevaner... Jeg har ALDRI drukket kanel-te (eller te i det hele tatt) på sengen. Mens det er noe av det beste han vet...

Og takk igjen for mange hyggelige kommentarer!
K.

31.okt.2006 @ 00:33
Postet av: Maya

Du som lurte på hvilken kontekst det sitatet fra Espen Eckbo var hentet fra: Det er fra portrettintervjuet av Eckbo i lørdagens VG Helg. Konteksten er denne:

"Nå har Espen Eckbo, som resten av komikerlauget, blitt en ansvarlig familiemann, med samboer og leilighet i Ullevål Hageby, og sitter han oppe om nettene nå til dags, er det ikke for å arbeide, men for å se reprisen av gullrekka på NRK2. I bokhyllen finnes Henrik Ibsens samlede verker, og han har opplevd roen det gir å lytte til klassisk musikk. Aller best trives han i lodne tøfler, eller krøllet sammen i sengen med søndagsaviser og en varm kopp te. Hans venn og kollega Kristian Ødegård mener at Eckbo er en 60 år gammel mann fanget i kroppen til en trettiåring.
- Kanskje det er noe i det? Men Kristian er en mann som aldri i sitt liv har drukket te på sengen. Det er enda mer påfallende. Aldri te på sengen? Da tenker jeg: Hva slags liv har han hatt? For tiden drikker jeg eple- og kanelte med honning eller Rooibush-te med melk. Grunnen er at jeg følger tefasene til samboeren min, for jeg synes det er så hyggelig å dele opplevelser. Hun vingler veldig, men jeg faser alltid over mot henne. Jeg er en tekameleon. Det har til og med blitt noen kopper med amme-te det siste året.
- Kristian synes du fremstår litt gammelmodig?
- Jeg blir lett stemplet som det. Jeg er glad i sånn Royal Blue på brødskiva, med drue oppå.
- Er du kanskje glad i å røke pipe også?
- Nei, men jeg er en person som er veldig glad i å sitte hjemme, egentlig. Jeg blir litt svimmel av å prøve å finne ut av dette, merker jeg."

Så vet du det... :-)

31.okt.2006 @ 00:46
Postet av:

Hei Kristian! Så flotte svar du gir både her og der, merkelig fenomen men jeg blir ordentlig GLAD når jeg ser det har kommet noe fra deg. Har hengt meg helt opp men det går nok over håper jeg, hehe. Etter at "Skal vi danse" er over må jeg skaffe meg et liv igjen ;))

31.okt.2006 @ 00:48
Postet av:

Maya, godt skrevet, fint du tok deg tid til å referere dette for oss! Sluker alt vet du :)

31.okt.2006 @ 00:51
Postet av:

Vel, da er det bare å begynne å lete etter lørdagens vg ... Fin Espen også da, alltid hatt sanser for ham. Snodig, artig skrue. Om noen år sitter kanskje kristian der også, med lodne tøfler og amme-te i koppen :))) Ser det ikke HELT klart for meg da, but you never know :)))

31.okt.2006 @ 00:58
Postet av: Pia

Takk for kjempebra innlegg igjen!
Til Maya, takk til deg også. Hvis Espen må se gullrekka i reprise så er det nok fordi han ser Kristian på tv2 på fredager, som vi andre, hehe.

31.okt.2006 @ 01:04
Postet av:

Kristian, dette vinner du.

31.okt.2006 @ 01:06
Postet av: Skjegg

Neidaa, du er fiin uten også, men du ser så veldig ung ut, og det vil du like hvis du tar det om en del år, f.eks. når du blir femti, så blir du straks som en unggutt igjen. Og det kan jo være fint for da får du draget på de unge damen igjen vet du. Kan gå litt tilbake i tid om du ønsker det. Men da sitter du vel der med kanel-te i sengen (kanskje til og med sammen med espen) og spiller klassisk musikk og ikke ønsker å gå tilbake til ungdomstiden med festing og sent i seng. Hm. Eller?? Surrealistisk tanke, nei tror ikke det.

31.okt.2006 @ 01:17
Postet av: Skjegg 2

Det er verdt å ta det fordi det jo kommer ut på noen dager igjen, bra sjeggtilgang ;) Heldig med det Å, hva er du ikke heldig til da? Nei,ikke la de trekke deg for dette, for med fire tette i topp med bare ørsmå poengskiller er det viktig å få høye poeng, mer nå enn noengang. Tror det blir bra jeg, både mangelen på skjegg og dansingen. Lykke til igjen!!

31.okt.2006 @ 01:28
Postet av: Enig med Tussi

Tussi, kan ikke si meg mer enig i det du skriver litt lenger opp her...

"Du er bare helt råskjønn, er det mulig å ha en slik utstråling og sjarm som deg..?"

Sukk ...

Du er bare helt råskjønn, er det mulig å ha en slik utstråling og sjarm som deg..?

31.okt.2006 @ 01:37
Postet av:

Hei caroline, dansefeber og alle andre ihuga fan av godgutten. Jeg sendte en melding med en link isted, men den ble faktisk fjernet, skjønner ikke hvorfor men. Det er jo bare det skjønne bildet av kristian på side2.

31.okt.2006 @ 02:06
Postet av:

Sjekk det siste bildet på slideshowet i denne linken.
http://pub.tv2.no/nettavisen/side2/kjendis/article753769.ece
Nå, hva synes dere :) Er han skjønn eller er han nydelig, eller begge, jaaa. Håper innlegget ligger lenge nok til at dere får sett det. Det er jo så mange flotte bilder på bloggen hans også, men falt for det tillittsfulle ansiktet +++

31.okt.2006 @ 02:10
Postet av:

+++ alt det andre; rolige, gode, lure øyne perfekt innrammet av lange vipper og fine bryn. Hehe, nå må jeg gi meg her før jeg stenger alt og alle ute fra min "Kristian-kokong" her. Er nok både venneløs og kjæresteløs når disse ukene er over.... Hjelpeseg

31.okt.2006 @ 02:18
Postet av: Randi

Kristian, du er så flink til å danse,så om ikke annet når dette er over, så kan du danse litt for deg selv og i lystige lag. Vise kameratene og gjøre de litt misunnelige på hva du kan som ikke de kan, hihi. Og vise noen søte unge pier noen rumba eller salsa mooves ;) Men ser kanskje ikke helt for meg deg i et dansestudio sammen med mange fremmede som kommer til å SEE på deg hele tiden. Alternativt begynner du sammen med Jeanette, Ingar, Trude og sikkert flere hos gyda, det blir nesten som i "gamle dager" det ;)

31.okt.2006 @ 02:27
Postet av: Irene

Hehe, fine kommentarer og bilder og innlegg overalt! Håper denne quicksteppen blir like bra som alt annet dere har gjort, men her i natten ble jeg litt nervøs for at dere uten grunn kan bli borte for oss, og det vil jeg ikke!!!! Synes Jive'n var veldig underholdende også forresten, syntes den var kjempebra, som alle de andre. Og samtidig spesielt morsom å se på. Og dere fikk vel noen skarve 7 ere der (:), den var jo såå kjempeunderholdende.
Nei nå må det stemmes etter lille kappen, husker den ;) 5 til 26400. Lykke til på fredag K og A, kommer til å gå så bra!!!!!!

31.okt.2006 @ 02:51
Postet av: gratulerer

DETTE VINNER DERE OVERLEGENT!!!

31.okt.2006 @ 03:01
Postet av: Seriøst veddemål

HELT overlegent, kan jeg vedde mye på, vedder du imot Kristian? Vedder hva du vil, hvor mye du vil, og så kan vi la det gå til en god sak. God ide, he?
(Hm, kanskje jeg må sette en grense, ikke sekssifret.)

31.okt.2006 @ 03:08
Postet av: Fan

Håper dere får fine treningsøkter hele uken slik at dere kan briljere på gulvet igjen på fredag. Gleder meg til å se dere og er ikke engstelig for resultatet. Vet det blir bra, både dansingen og avstemmingen. GOOD LUCK AND GOOD NIGHT.

31.okt.2006 @ 04:40
Postet av:

Kjempeflott og kjempeskjønn er du Kristian, ta det til deg, for vi mener det bare så massse ...

31.okt.2006 @ 05:36
Postet av:

Masse, masse, masse

31.okt.2006 @ 05:37
Postet av: Bente

Jeg skal ihvertfall fortsette å besøke denne bloggen når dere er ferdig, glemmer ikke SÅ fort da vet du. Og det tror jeg ikke jeg er alene om gitt ... Vent og se ... For du fortsett du ikke sant, enten her under nøytral logo eller et annet sted? For du må fortsette å holde oss oppdatert på en eller annen måte og vi må også ha mulighet for å skrive litt til deg ....? Ikke sant, jo sant! Lykke til i neste dans, blir spennende å se hva dere klarer å få til av en håpløs låt. Men bra blir det!

31.okt.2006 @ 05:40
Postet av: Bente

Ps, så at Trude også skulle fortsette med blogging videre, tror det er mange som vil gjøre det. Er jo så i vinden, alle blogger jo, helt ukjente til og med :) Fin måte å få frem synspunkter og tilbakemeldinger. Ser deg på fredag, i blokk to antagelig.

31.okt.2006 @ 05:43
Postet av: Tussi

Litt skuffa at jeg ikke fikk noe svar fra mitt spørsmål litt lenger ovenfor...
Er du singel, Kristian? Du vet det er aldri for sent å komme til Oslo og forføre deg, jeg er klar når du er klar.. Sier ikke nei takk til en dans med deg..med kamera avslått, hi-hi..
Har du kjæledyr, forresten?

31.okt.2006 @ 08:41
Postet av: Kathrine

Hei godgutten! Vi er vel alle her ganske betatt av deg. Også et spørsmål, hvem var den siste kjendisen du var betatt av, som du måtte lese alt om, google osv. Du har jo sikkert vært slik du også? Eller er det mest jenter som er slik?

31.okt.2006 @ 10:19
Postet av: Hei Kristian!

Må bare få takke deg for at du har mulighet og lyst til å svare på alt vi spør om. Det setter vi utrolig stor pris på og jeg håper du skjønner det.Det har faktisk blitt en del av hverdagen å gå inn på din blogg, sjekke om du har skrevet noe eller lagt inn flere bilder. Det er også morro å se hva de andre skriver. Og husk at så lenge du oppdaterer oss med tekst, bilder og opplysninger om dine planer holder du oss varm. Så interessen vil nok ikke dabbe av så fort som du tror.
Klem til verdens skjønneste gutt.

31.okt.2006 @ 10:37
Postet av: Hei alle sammen!

Takk til alle som forteller om andre steder hvor Kristian er avbildet eller skrevet om. Jeg ser på dem alle. Noen ganger fungere det og noen ganger ikke.
Tror dere at danseprogrammene kommer ut på DVD? Vet ikke om den siste kom ut.
Klem fra snuppa

31.okt.2006 @ 10:59
Postet av: Snuppa

Du har vært U2 fan lenge. Var du på konsert med de i fjor da eller? Det var vel deg jeg tråkket på tærne da stakkar. Nei nå tuller jeg, for det ville jeg aldri ha glemt, eller hva tror dere jenter? Har du en favorittlåt?? Uten å ta for hardt i så kan jeg ikke huske en eneste låt som ikke fallt i smak. Jeg mener U2 er verdens beste gruppe. Og det er ett stort pluss arbeidet de eller Bono gjør for fred og rettferdighet her i verden. Det var vel dagens tale det.
Har ikke festet meg med Depeche Mode men jeg skal høre på dem, men de er sikkert ikke så bra som U2.
Ha en fin treningsdag og hils din vakre partner.
Klem fra snuppa

31.okt.2006 @ 11:26
Postet av: Pus

Er det mulig med en date, når du endelig får fri fra dansingen din? Hadde vært spenstig:)

31.okt.2006 @ 12:09
Postet av: Maya

Til Pia: Eckbo var gjest i "Først og sist" forrige uke, han fortalte om Team Eckbo-forestillingen og viste frem et Excel-regneark med forskjellige farger som viste når de forskjellige komikerne er på scenen (litt nerd, kanskje?;-) -- det var et parti nederst der hans farge var fraværende, altså en periode i showet der han ikke er med. Da sa han at på fredagene pleier han å løpe ned i garderoben og slå på TVen for å se om han klarer å få med seg dansingen til Kristian i pausen sin :-)

31.okt.2006 @ 12:53
Postet av: Tussi

"Postet av: Pus
Er det mulig med en date, når du endelig får fri fra dansingen din?"

Ånei du "Pus", her er det kølappsystem.. Still deg bak i køen! Tji-hi-hi!
Tussi er klar for en Paso Doble anytime, baby.. (og jeg tror jeg er nummer 1)

31.okt.2006 @ 13:19
Postet av: Caroline

Kristian:
Takk for svar:)
Hva synes du egentlig om denne plutselige responsen du får egentlig? Må jo være litt rart!?:)
Hvs synes du egentlig om å danse med Alexandra? Har dere det veldig morsomt? Eller virker det bare sånn?
Klem Caroline

31.okt.2006 @ 13:51
Postet av: - 4 KG

Hei igjen!
Akkurat lest Her og nå. Det står at du har gått ned 4 kilo. Hvordan er det mulig. Ok skjønner dere trener hardt og lenge. Skal en trene så mye må en jo få mat. Jeg trodde virkelig at dere fikk disket opp all slags gode sunne retter når dere først var så snill å bli med. Dere sørget vel for at det stod i kontrakten?
Var jeg streng nå? Det var ikke meningen det da. Hilsen bekymret
Stor klem fra Snuppa

31.okt.2006 @ 15:35
Postet av: Evedentia

Åh... Nå snør det masse utenfor vinduet. Det er ganske koselig -og litt trist. Ihvertfall uten peisen.

Ja, det blir sikkert stille etter dansingen. Men ting har nok endret seg litt allikevel, tenker jeg. Det er rart...det endrer litt på alt. For alle parter.

Jeg tviler ikke på at hele dansekonseptet og denne kommunikasjonsformen med fremmede er litt annerledes for deg. Sikkert ingen trøst - og kanskje ikke en gang interessant - men det er ganske mystisk og totalt uforståelig å være på denne siden, også.

Kanskje man tror at man ser noe i deg som man tror man vet hva er. Kanskje det man tror man ser, er noe irriterende godt. Kanskje man gjenkjenner ting man aldri har sett før - og samtidig vet at det må bety at man nå offisielt har lost it. Kanskje.

31.okt.2006 @ 16:12
Postet av: silje fra valdres

åh guuuud hvor fin du er!!!! VIL DU BLI MED Å LAGE EN LITEN UNGE ELLER?;)hehe du hadde jo vært DEN snaxy pappan da!!

31.okt.2006 @ 16:24
Postet av: Til en agurk fra en gulerot

Tjanare!!!
Lord your so HOT!!!!!!!!!!
Hvor på byen er det du henger da? Håper jeg treffer på deg en gang,så skal jeg vise deg hva det vil si å ta av!!!!!!;)
Hilsen en hot modell

31.okt.2006 @ 16:25
Postet av: Charlotte

Heija.. Lykke til på fredagen. Dere klarer dere nok bra da også! Du og Alexandra er bestandig så flinke :) Håper dere kommer til å vinne, selv om det er mange flinke syns jeg jo dere er litt bedre.. :)

31.okt.2006 @ 17:01
Postet av: Tone i Trøndelag

Kjempeflink til å danse, og like flink til å skrive. Veldig morro å følge med i bloggen din! Lykke til videre. Vennlig hilsen Tone fra barteby :)

31.okt.2006 @ 17:39
Postet av:

Kjempeflinke til å dane og lager alltid mye ablegøyer og morsomme sekvenser for oss. Alexandra ler hele tiden, ikke så rart det da. Kommer til å gå kjempebra på fredag, tirsdag allerede så tiden flyr. Gler meg!

31.okt.2006 @ 18:27
Postet av: Marikken og Ronja

Tjollahopp!:)

Du svara aldri vår vyrdsame vænninne på spørsmålet om du kommer tell barteby og (kanel)te på sænga..? Sjå det positive på da, du slæpp å søl i egen sæng...;) Espen kan kom han og vettu!:) Da va ikke sæng- og te-vanan som va interessant, men konteksten sitatet va fra... Men, dær kom jo Maya på banen! Maya, har du lite å gjør om dagan? Jaja, du e no heldig som har alle disse sekretæran som tar se av sånner henvendelsa, du nyyyydelige Kristian..Hihi:) Alt godt på freddah... Break a leg!

Tuddeluu...:)

31.okt.2006 @ 18:27
Postet av:

Hei, det er tydelig at det ikke bare er dans og komikk som ligger for deg. Du skriver meget bra, har du alltid gjort det? Er du blitt det du drømte om å bli når du var liten, eller er det tilfeldighetene som har rådd underveis? Er det noe du skulle ønske annerledes? Virker som du har havnet på riktig hylle ihvertfall.

31.okt.2006 @ 18:30
Postet av:

Titt tei :)

31.okt.2006 @ 18:41
Postet av:

Lykke til på fredag!

31.okt.2006 @ 18:51
Postet av:

Bra danset og lykke til!

31.okt.2006 @ 18:52
Postet av:

Heia Kristian, din søting :)

31.okt.2006 @ 18:56
Postet av: Tirsdag

Ha en riktig fin tirsdagskveld, det er deilig å være inne i et slikt vær. Hvordan gikk treningen i dag da? Håper det gikk bra og at dere er i rute. Blir gøy på fredag, spennende! Det går bra!

31.okt.2006 @ 19:00
Postet av: Ann Mari

Enten du eller Bettan bør desidert vinne!

Flott blogg

31.okt.2006 @ 19:19
Postet av: Silje Linnea (nissejenta ;)

sitter å titter ut av vinduet jeg da..snøen bare laver ned,og det er jo i og for seg veldig koselig.litt kjedelig og.tent masse stearinlys og prøver og kose meg.men det er liksom et eller annet som mangler..vet du hvem jeg snakker om Kristian?jo,det er deg det:)kunne sikkert hatt det riktig så koselig.kos&klem(",)

31.okt.2006 @ 19:24
Postet av: L

Følger du noe med på dansefeber?

31.okt.2006 @ 20:14
Postet av: Belle

Hei Kristian!

Er det mulig å være så utrolig sjarmerende og go` gutt... :) Blir helt satt ut hver gang du danser over skjermen. Keep up the good work!!

Hilsen fra super Kristianfan!

31.okt.2006 @ 20:27
Postet av:

Ekke no mellom deg og Alexandra da ? ;)
Hadde jo vært rååått med snær skal vi danse par ;**

31.okt.2006 @ 20:46
Postet av: Caroline

Er utrolig glad nå! Skal ha avsluttende prosjekt på skolen, og jeg skal skrive om dans..Skal ha med klipp fra dine og Alexandras opptredener!:) Så det blir jo en utrolig morsom skoleuke:)
Håper du svarer på spørsmålet jeg stilte over også:)
Men Kristian: Hvis jeg lurer på noe angående dans, så kan jeg vel bare spørre deg:)? hehe...

31.okt.2006 @ 21:39
Postet av: eline

Du er så sinnsykt morsom, og sinnsykt god til å danse Kristian:)
Du fortjener all verdens ros:)

31.okt.2006 @ 21:39
Postet av: Breakaboogie

Jeg synes backspinnen din på fredag så ganske så bra ut, der du lå på ryggen i matador-boleroen din ;)

31.okt.2006 @ 22:01
Postet av: Fan

Hello danseløven. Snør det i oslo også, gruet meg egentlig til kulda, men pent med det hvite også da, så er vel litt spaltet der. Lagt om til vinterdekke da? Dere er flotte og flinke, er følelsen god angående neste dans, nå når dere har fått øvd litt, tror nok det går bra!

31.okt.2006 @ 22:08
Postet av: hei

hei digger deg du er best. gleder meg alltid til å se deg danse. like gøy og stilig hver gang. hehe lykke til på fradag:D
KLEMZZZ

31.okt.2006 @ 22:10
Postet av:

Dette kommer til å gå strålende Mr. Ødegård. Dere har imponert i hver eneste dans og er rimelig sikker på at dere vil gjøre det nå også! Hvor mye trener dere om dagen? Håper du er topp motivert!

31.okt.2006 @ 22:14
Postet av: Din mamma

Snakker moren din mye om "Skal vi danse" da? Har hun tilgang til nettet og kan se all responsen du får da? Men hun hører nok uansett mye av kolleger og naboer tenker jeg! Hun er nok råstolt av den flotte og flinke sønnen sin, koselig det! Og hun er fast i studio hver fredag? Tenk så mye glede du har gitt/gir henne med dette, og for ikke å snakke om alle oss andre :) Begynner nesten å grue til dette er over, men så lenge du holder oss oppdatert videre, skal vi holde ut, hehe. God dansing på fredag, vet du om dere blir nummer tre enda? Håper magefølelsen din er god for denne fredagen, for det vil gå bra skjønner du!

31.okt.2006 @ 22:21
Postet av: Patrick Strøm

Lykke til på fredag, dette går veien ;)

patrick

31.okt.2006 @ 22:49
URL: http://patrick.mobilblogg.no
Postet av:

Yes, dette går veien!
Lykke til K og A.

31.okt.2006 @ 22:56
Postet av:

Vi heier på dere to, det flinkeste paret. Du danser best av amatørene, selv om jo Bettan har danset bra de siste to dansene. Men du har vært god hele veien! Og kommer til å fortsette med det! Både du og Bettan har veldig flinke partnere, så det kan bli close race, men der vinner dette! Lykke til med treninger og lunsj med Steffen før det braker løs igjen!

31.okt.2006 @ 23:08
Postet av: Et spørsmål.

Ble litt usikre her, dere er ikke lenger på hotellet, var det i Sonja Hennie rommet, eller hva heter det igjen. Har vært der men husker ikke likevel ... Var det ikke der ifjor? Og i starten i år, eller? Men uansett er det en flott sal, de har virkelig gjort det lekkert, og det er sikkert kjempegøy og danse der i full mundur. Blir spennende på fredag igjen, håper du bare er akkurat litt passe nervøs. Men du gjør det bra gang på gang på gang på gang. Så bare stol på at du får kjempescore av både dommere og oss.

31.okt.2006 @ 23:12
Postet av: Hvem går ut??

Det er vel fare for at Steffen går ut denne gangen kanskje? Men man vet aldri, i såfall kan det kanskje bli Susann, men hvis det ikke blir han er det faktisk ganske umulig å si hvem det blir. Kan bli hvem som helst av damene, kanskje tilog med Tone... Men ihvertfall IKKE du, den saken er klinkende klar! Vi stemmer uansett, skal fyre av et par stykker nå allerede ved tanken, hehe. Så igjen, de aller beste lykkeønskninger for fredag!! Vi sitter spikret foran skjermen. Oyoy, blir megaspennende dette!
Ha en hyggelig tirsdagskveld.

31.okt.2006 @ 23:17
Postet av:

du og din dansepartner hadde vært et PERFEKT par!!! :D

31.okt.2006 @ 23:24
Postet av: Skjegg igjen

Du er fiiin uten skjegg og da vet du, men du ser jo bare mye yngre ut. Ikke negativt det da. Du har faktisk en veldig fin hud, så uten skjegg er du liksom så glatt og jevn. Heldig med huden også, ohh, enda en ting å putte på plusslistn! Men det er jo bare utenpå alt dette, men det kommer i tillegg til alt det andre så summen blir så bra!! Da er det altså på igjen med standardantrekket og vi får ikke se så mye av deg da liksom, klærne dekker på en måte så mye selv om du jo har klær ellers også. Men synes det kommer enda bedre frem hvor godt du danser når ikke du har den lange frakken på ;) Men dommerne ser vel etter benføring og HOLDNING, den er viktig skjønner jeg. Dere har sikkert øvet mye på det denne uken. Tror dette går veldig bra Kristian, og ser for meg Trine med all sin ros og forklaring, samt de andre veldig enige med henne. Dette ble sikkert langt. Lykke til på fredag, gosh, kommer til å være litt nervøs, men det kommer til å bli BRA. Nattaklem.

31.okt.2006 @ 23:29
Postet av: Partner

Kan ikke helt se for meg Kristian og Alexandra i en romantisk kobling, det er et eller annet som ikke helt passer slik. Dette er jo bare mitt personlige inntrykk, og som danseparnere er de en helt ideell kobling, kunne ikke vært bedre. De utfyller hverandre og resultatet blir alltid meget vellykket.
Krysser alle fingrene for dere fredag!

31.okt.2006 @ 23:34
Postet av: Kristine

Håper koregrafien sitter nå da! ;-) Har ikke rukket å lese de andre innleggene, men leste svarene dine og jeg må bare si at jeg synes du er kjempeflink som tar deg tid til å lese igjennom og svare på div. spørsmål! Det tror jeg ikke det er så mange som hadde "orket". Lykke til videre med treningen, så blir det nok et bra resultat som presenteres på fredag skal du se!

31.okt.2006 @ 23:42
Postet av: Hjælp

Jenter, har dere begynt å lade opp tommelen til fredag da ?:)
Orker ikke å tenke den grusomme tanken på at vi ikke kan se sjarmegutten hver fredag kveld. Det er en unik mulighet, så heldige vi er at han ble med... Gruer allerede for at serien jo tilslutt tar slutt ... Vi må nyyyyyye dette så lenge det varer og ikke risikere noe! Og begynne å stemme i god tid, allerede nå!

5 til 26400.

Måå holde godgutten iblandt oss så lenge som mulig, gjerne hver fredag i noen år fremover! Er det mulig da tro :)??

31.okt.2006 @ 23:49
Postet av: Maia

Det virker som du har beina godt planta på jorda, selv om du har blitt en god del "mer" kjendis! Det er tydelig at du ikke lar deg vippe av pinnen av den grunn! Ellers hadde det vært interessant å høre litt mer om Alexandra, har hun en fast jobb i tillegg til å "oppdra" deg på dansegulvet? Tror du får kjørt deg temmelig hardt, hun er vel ikke alltid like nådig med deg, den dama! Men det gir kjempebra resultater, Kristian! Du verden, hvor flink en elev du har vært, og helt sikkert kommer til å fortsette som! Lykke til på fredagen, vi stemmer i vei! Natta', Go'guten vår!

31.okt.2006 @ 23:49
Postet av:

eg syntes de passer sammen, men tror ikke det er noe i mellom de.hadde det vært det, så hadde vi sikkert fått vite det for lenge siden.. heh

31.okt.2006 @ 23:52
Postet av:

Du er bare ufattelig nydelig ... Trodde ikke det var mulig ...

31.okt.2006 @ 23:52
Postet av:

Blir helt satt ut bare av å se på bildene og lese hva du skriver, så du kan jo bare tenke deg hvordan det blir når du viser deg på skjermen ;))

31.okt.2006 @ 23:56
Postet av:

Så at noen nevnte underarmene dine, synes alt ved deg er fint jeg, også håret, flott hår og sveis. Passer deg utmerket. Og i tillegg til alt danser du så flott og er så flink. Estetisk syn.

01.nov.2006 @ 00:01
Postet av:

Uutrulig sexy!!!!

01.nov.2006 @ 00:05
Postet av:

Uuuutrulig fin!!

01.nov.2006 @ 00:10
Postet av:

Hei. Har du det fint i denne perioden, koser du deg virkelig og vil se tilbake på denne perioden med glede? Det er jo en "ting" som aldri vil komme igjen. Men det vil komme mange andre "ting" senere, men ikke akkurat dette.. Sikkert slitsomt mens det står på, men tror dere er flinke til å nyte øyeblikkene også. For de proffe er det nok viktigere at det går bra, de lever jo av dansen. Men selv de koser seg og har det morsomt virker det som. Kommer nok til å ble mer seriøst etter denne fredagen, da er det bare 4 par igjen. Oi, blir tøft fremover nå, men du og partneren din vinner hele tevlingen, det blir GØY. Og sikkert et flott show avslutningsvis. Det går bra fredag, det skal vi sørge for. Og litt du også da .... :D

01.nov.2006 @ 00:17
Postet av: Caroline B

tror jeg er forelsket i deg;)

01.nov.2006 @ 00:48
Postet av:

eg og ;)

01.nov.2006 @ 02:06
Postet av:

Tror jammen jeg må finne frem noen opptak og kikke litt igjen, merkelige greier dette. Jaja, håper du sover din søteste søvn med alle trinnene innabords og at det bare er holdningen som skal terpes på de dagene som gjenstår.
Slik at dere er helt i rute, i morgen er det kun to dager igjen :D
Og ja, i morgen kveld kommer danseskolen på zebra, en liten oppladning for oss til den store dagen.
Ha en riktig flott dansing på fredag, stikker nok innom her igjen noen ganger til innen da :D
Fredag er blitt den festkvelden for mange nå. Såå masse lykke til, krysser fingre og tær for dere.

01.nov.2006 @ 02:25
Postet av: Youtube

Hei Danse-Kristian ;P

Den lenken på siden din er død eller fjernet, kan du legge den inn igjen??

Er også en annen link som noen har klistret inn tidligere hos deg som har samme melding, det er denne.

http://www.youtube.com/watch?v=c5RsOOfH0JI

Kjenner ikke godt til youtube, men forsår at folk kan legge inn videosnutter osv. og da også kan ta de bort igjen?

Lykke til fredag, tror det blir en topp opptreden som vanlig!

01.nov.2006 @ 02:56
Postet av:

Du kommer sikkert ikke innpå i kveld, så da er det vel bare å gå og legge seg her. I morgen er det mini-fredag med danseskole og opplading. Så kommer torsdag og det er dagen før dagen..
Håper du har en myye bedre følelse da enn du hadde forrige ... Satser på det, men det går jo bra uansett hvordan du føler det, så da så :p

01.nov.2006 @ 03:01
Postet av: walking in my shoes

AAAHHH...Depeche Mode! Det lar seg høre!
Begynner å nærme seg 20 år siden jeg "rømte" hjemmefra for å få med meg DMs konsert i sverige. To småjenter sammen med MYE eldre gutter, så urimelig av foreldrene mine å si nei til det;-)
Mitt største opprør(nesten), men velverdt det. Sweet memories!!

Nesten så jeg må vurdere å stemme jeg også? I de tre programmene jeg har sett var det liten tvil om hvem som var best.
De mannlige amatørene har mye større utfordringer og bør premieres deretter. Jentene kan lettere slippe unna med å bare "henge med". Vanskelighetsgraden på koreografien bør jo også ha betydning, og Alexandra ser ikke ut til å velge enkle løsninger som endel andre utvilsomt gjør.
Hun er virkelig dyktig, og superelegant!

Ønsker alle parene lykke til, men tror jeg allerede vet hvem som drar dette i land. Tone er riktignok veldig populær, (nydelig jente) men i denne konkuransen skal hun ikke nå opp etter min mening.

01.nov.2006 @ 03:18
Postet av:

Hey walking in my shoes.
Som jeg skulle ha sagt det selv, kjempeenig i hvem som skal vinne dette.

01.nov.2006 @ 03:31
Postet av: And the winner is .....? Kristian og Alexandra

Hehe, tone kan ikke nå opp her heller nei, hun er flink men det hjelper ikke denne gangen heller. Men hun klarer seg likevel. Og det gjør jo Kristian også det, men han skal vinne likevel - nettopp fordi han er den beste amatøren, noe han har besvist gjentatte ganger og kommer til å bevise igjen på fredag og hver fredag til han står i fanalen som WINNER. Det er jo alle vi her inne så skjønt enige om. Pluss mange der i heimene som sikkert ikke en gang vet at denne bloggen finnes f.eks. Kom egentlig tilfeldigvis over den selv via en link. Hm, skal jeg jammen sende rundt noen tips om denne ;)

01.nov.2006 @ 03:46
Postet av:

Hei på du, tenk det er november alt, ikke lenge siden man kunne sitte i solen i t-skjorte... Endres fort. Vil bare ønske deg masse lykke til på fredag, det blir som alltid bra!!!!!!!! Være bare litt nervøs, ikke mye, bare akkurat passe tent :P Hm.

01.nov.2006 @ 04:25
Postet av:

En god ting kan bare ikke sies for ofte, du er så råsexy, deiiiiilig, hot, flott og nyyyyyyydelig. Så, da er den kaninen ute av hatten :)

01.nov.2006 @ 04:28
Postet av: Nå, dere små piger

Dere, funker det hetest greiene inne på side 2? Virker ikke helt oppdatert der? K og A er utfordrere på kremtoppen på sol, husker dere å gå inn der jinter?
Må passe litt på veit dere. Og husk å stem selv om dere ikke får sett det på direkten. Hilsen fanklubben :))

01.nov.2006 @ 04:35
Postet av: Hei

Da er jeg bare kjapt innom for å gi en objektiv melding; du har den beste bloggen, de beste bildene, den beste personligheten, det beste utseende og DEN BESTE DANSINGEN.
Slik at du vet det (;)og kan danse med stor autoritet og selvsikkerhet fredag. Lykke til!!!!!!!! Dere vinner!!!!!

01.nov.2006 @ 04:54
Postet av: Følelser

Hei, hva gjenstår, tango ihvertfall. Du går ikke ut uansett hvordan quicksteppen går, du har mye å gå på. Gleder meg til tangoen med en riktig låt til, det vil bli en fornøyelse.
Hvordan er magefølelsen denne gangen, fått dreisen på dansen? Men du går uansett ikke ut selv om du ikke ender på førsteplass enda en gang til!

01.nov.2006 @ 05:06
Postet av:

Må vel komme meg i farta her, men vil bare si du danser som en proff danser allerede! Blir bare bedre og bedre og mer og mer gøy å se på dere! Keep up the good dancing!!

01.nov.2006 @ 05:08
Postet av: Et nytt liv

Har sagt det før og sier det igjen, etter den 24. november må jeg skaffe meg et liv igjen hvor ikke alt dreier seg om dansingen. Det går helt over stokk og stein denne avhengigheten av deg Kristian. Ikke bra for andre, de rundt, og ikke for meg selv heller. Men også litt bra likevel, lever i en sødmefull boble for tiden.

01.nov.2006 @ 05:14
Postet av:

dansesjarmør

01.nov.2006 @ 05:19
Postet av: Maia

God morgen!! Atter en ny dag med masse nettsøk etter sjarmøren vår!! Klem fra meg!

01.nov.2006 @ 08:55
Postet av: Marit

Hehe.. Du såg veldig lur ut da dommer Harr ropte "BINGO"!! Supersexy smil du har!

01.nov.2006 @ 08:58
Postet av: Depeche Mode

Har bare hørt litt fra nettet, for mye balade for meg. Men nå har jeg jo ikke gitt de så stor sjanse da. En annen gang kanskje. De har sikkert andre sanger med litt mer trøkk, eller???????
Klem fra snuppa

01.nov.2006 @ 09:13
Postet av:

Når er egentlig finalesendingen?

01.nov.2006 @ 10:01
Postet av:

Hei skjønningen !!!!

01.nov.2006 @ 10:45
Postet av:

Skjønneste gutten !!!

01.nov.2006 @ 10:45
Postet av:

Du er bare så flott!!!

01.nov.2006 @ 10:46
Postet av: Finalen 24 november

Hei finalen er den 24 november.Er det mange her som skal på finalen? Det hadde jo vært gøy å se Kristian og Susann..........eller Kristian og Elisabeth.....eller Kristian og Tone danse live. Se han vinne hadde jo vært topp.
Snuppa

01.nov.2006 @ 11:59
Postet av: Frustrert

Hvordan går det ann å ikke se på dette programmet. De vet ikke hva de går glipp av. Og så ønsker vi jo flere til å stemme på Kristian. Det vil de helt sikkert også gjøre når de ser HAN. Gogutten.
Snuppa

01.nov.2006 @ 12:18
Postet av:

Gleder meg til å se deg danse på fredag! Du er et lite sjarmtroll! Lykke til :)

01.nov.2006 @ 13:15
Postet av: Kristin

Liker du å reise, Kristian? Kom til Sunndal! Dalen er vill og vakker, og du kan få oppleve at det er ikke bare den som er det!!

01.nov.2006 @ 15:27
Postet av:

Hvordan går det med dansingen, har du fått inn trinnene nå?

01.nov.2006 @ 19:01
Postet av: Turid

Hei på dere. Er spent på å høre hvordan følelsen er nu for tiden angående fredagens dans. Synes du det har gått greit, eller har det vært minst like vanskelig som de andre dansene. Men det vil gå bra vet du!

01.nov.2006 @ 19:06
Postet av:

Idag er det danseskolen igjen, må få med den! Sluker alt. Lykke til.

01.nov.2006 @ 19:08
Postet av: Isprinsessen

Hei Kristian
Vi vekslet noen blikk i hotellbaren etter sending sist fredag...Husker du det? ;-)

01.nov.2006 @ 19:09
Postet av: Liv

Hei på en onsdag. Dagene flyr og snart fredag og feststemning igjen! De lager det fint til disse på tv2, koselig program, og du er den beste amatørdanseren.

01.nov.2006 @ 19:10
Postet av: Isprinsessen

Hei Kristian
Vi vekslet noen blikk i hotellbaren etter sending sist fredag...Husker du det? ;-)

01.nov.2006 @ 19:10
Postet av: Snart jul

Hva skjer i Jul i Tøyengata, hvem er med og blir du å se foran kamera, eller bare bak? Klem

01.nov.2006 @ 19:13
Postet av: Bare lurer...

Hva er favorittfargen din?

Hvilket sted (i hele verden) ville du dratt til dersom du fikk velge?

Og vet du forresten om Alexandra eller noen av de andre danserene skal være med på flerdans-NM i Bergen?

01.nov.2006 @ 19:14
Postet av:

Ohh, noen her med nærkontakt, heldiggrisen :)

01.nov.2006 @ 19:15
Postet av:

Har lurt på det samme med nm selv, men hun har vel ikke tid eller får hun skviset det innimellom? Da blir det travelt for dere begge.

01.nov.2006 @ 19:17
Postet av:

Har du noe tid og anledning til å reise og hva har gitt beste opplevelse?

01.nov.2006 @ 19:20
Postet av: Venter i spenning

på å høre hvordan du synes dere ligger an i løypa nå...

01.nov.2006 @ 19:22
Postet av: Nysjgerrig

Er du eldst av barna og er det bare du og Lasse? Har du ingen onkelbarn enda? Tror du ville blitt en morsom far selv :D

01.nov.2006 @ 19:23
Postet av:

Noen som skal se på danseskolen i kveld da, når er det igjen??

01.nov.2006 @ 19:24
Postet av: Madelen

Håper du er fornøyd med ukens treninger så langt og at holdningen begynner å bli bra. Lykke til så masse på fredag! Tror det kommer til å bli en flott opplevelse for både dere og oss. Dere går som alltid videre.

01.nov.2006 @ 19:27
Postet av: Kathrine

Hei! Er det sant at du lærte deg nederlandsk fordi du skulle til amsterdam en helg?

01.nov.2006 @ 19:39
Postet av: Magnus

Gratulerer så mye!!! Du er sykt sinnsykt sykt god til å danse! Heier veldig masse på deg og håper du vinner.
PS. jeg må innrømme at jeg kansje hadde heiet på deg uannset hvor god du var til å danse, jeg har sett på TV2 nøttene.

01.nov.2006 @ 19:46
Postet av:

du ligner på læreren min !

01.nov.2006 @ 20:08
Postet av:

Du deilige sexy mann som har satt seg fast i hodet mitt!

01.nov.2006 @ 20:22
Postet av:

Venter i spenning på om du er inne og skriver litt i natt, kjekken min!

01.nov.2006 @ 20:24
Postet av:

Hei du den råe flotte gutten, nå kommer det snart noe på tv da ....

01.nov.2006 @ 20:44
Postet av:

Jeg hadde nok også stemt på deg uansett hvordan du hadde danset - en stund. Siden du har så mye annet å by på. Men hadde ikke stemt deg til finalen hvis du ikke var god til å danse. For det er du virkelig.

01.nov.2006 @ 20:48
Postet av: Tanja & co.

Synd det ikke er et program bare med deg i kveld... nei det var ikke pent sagt. Nå er det rigget for lillelørdag og noe drikkevarer er åpnet for å komme i litt dansestemning her. Og det blir mye verre på fredag. Da skal gutten beskues og tapes og sees i reprise gjentatte ganger.

01.nov.2006 @ 21:01
Postet av:

Husk kø-ordningen da jenter, hvem organiserer den? Vil gjerne snike litt.

01.nov.2006 @ 21:02
Postet av:

Jeg har sluttet å sitte oppe om nettene og ødelegge alle dagene for å vente på innlegg .. Det ligger der jo dagen etter også. Men det var virkelig verdt det så lenge det varte, for plutselig kom det jo noe :D

01.nov.2006 @ 21:04
Postet av: Hm ...

Du sitter i mitt hode også, klarer å fortrenge det til daglig, men når jeg sitter her ved denne bloggen klarer jeg ikke å stoppe.. Skjønner ikke det skvatt av dette. Menmen.

01.nov.2006 @ 21:08
Postet av: Meg

Vi må ikke glemme dansingen i alt dette da, for du er så dyktig der. Men så er du så heldig at du har så mange andre sider også. Og vi ser de også. Har alltid sett de, men nå kommer de så nær på en måte. Ønsker den nydelige gutten alt vel i dansingen og ikke minst ellers. Håper du finner drømmedama, hvis det er det du ønsker, og at du får et flott liv. Du har nok et flott liv allerede, uansett drømmedame eller ikke. Det finnes mange sider her i livet, mange gleder og fine opplevelser selv om man ikke har en partner. Det kommer så an på hva man vil, og når man vet hva man vil er man et godt stykke på vei. Det er bedre å være alene og ha det fint enn å være i et forhold som ikke fungerer eller som ikke er 100%, f.eks. Det er mange måter å se det på, alle er ikke A4 heller. Skal ikke blande meg inn i dine private sfærer, men det at du ikke har hatt utallige samboere og det at du trives i eget selskap er et stort pluss. Ingen store kramper virker det som. Så den dagen det store dukker opp er du klar. Men inntil det vil vi se deg danse!!! Stor klem

01.nov.2006 @ 21:21
Postet av: kathrine

Nå er det ikk lenge før vi ser han i Se og hør med sin nye kjæreste, det er jeg sikker på.

01.nov.2006 @ 21:50
Postet av: Caroline

Danseskolen var morsom som alltid:)

01.nov.2006 @ 21:53
Postet av: Tanja & co.

Det var alt for lite av deg i danseskolen Kristian! Så nå er det bare å finne frem noen opptak av sambaen f.eks. :) Men så fint dere begynner å bli venner med sangen, trodde nok dette ville gå bra også som alt annet.

01.nov.2006 @ 22:06
Postet av: Akkurat

Kathrine, tror faktisk han er mye dypere enn som så. Ikke nødvendigvis ang. Se og Hør for de er overalt uansett og de er bare en tv-guide del av hverdagen. Men tror han tenker seg litt om jeg. At hvis han finner en dame nå så er det en han har truffet tidligere eller som er helt spesiell. For akkurat nå er det sikkert noen som har alternative motiver. Men hva vet vel jeg. Men ilegger han masse kreditt, man kan se mye mer ved ham enn ved første deilige øyekast :)

01.nov.2006 @ 22:13
Postet av: Comments

Og dessuten, det er lov å være ung og ha det moro hvis det er det man ønsker. Vi lever i et fritt land heldigvis. Håper han koser seg jeg, uansett hva han gjør eller ikke gjør. Nok om det. Tilbake til dansingen Kristian! Er du spent angående fredagen? Det blir sikkert veldig bra og strålende kommentarer igjen. Det tror jeg og gleder meg veldig til å se dere igjen. Blir så bra atte!!

01.nov.2006 @ 22:22
Postet av:

Heisann ;)

01.nov.2006 @ 23:50
Postet av: får ikke sove

Eru våken Kristian ? :)

01.nov.2006 @ 23:59
Postet av:

Tror ikke han er det ;)

02.nov.2006 @ 00:05
Postet av:

Litt stille her inne akkurat nå, pleier være en del her i elleve-tolv tiden?

02.nov.2006 @ 00:09
Postet av:

Nei, nå må vi lage litt liv her inne igjen!

02.nov.2006 @ 00:26
Postet av:

Caroline, Maya, Kathrine, Dansefeber, Sangria osv osv., hvor er dere i kveld?

02.nov.2006 @ 00:28
Postet av:

Da kan jo jeg skrive at han er en utrolig fin ung mann på alle måter, humor, sjarm, utstråling, utseende, typemissig, danser flott og kan gjerne fortsett her i det uendelige. Men det viktigse nå er at de gjør en bra dans på fredag og at de får gode stemmer der. Det er neste delmål, og et viktig delmål.

02.nov.2006 @ 00:55
Postet av:

Vi er så spente på hva de selv synes om denne uken og følelsene rundt hva de tror. De var jo ikke så gode forrige gang, men det gikk bra det også. Så da venter i spenning på matatorden og kappen som skal danse quickstep denne gangen.

02.nov.2006 @ 01:05
Postet av: Sangen

Hei goingen, sover du i kveld? Begynt å få bedre sengevaner kanskje, kanel-te neste nå, hehe. Er så spent på hva du skriver neste gang, om hvordan uken har vært og om det går bedre. Så ut til at dere er blitt mer venner med låten dere, var rimelig sikker på at Alexandra ville lage noe bra ut av den også.

02.nov.2006 @ 01:13
Postet av:

Jeg kan føye til at du er den mest sjarmerende som går i to (danse)sko for tiden. Det skrev jeg noen ganger et sted før, men det ble fjernet :D

02.nov.2006 @ 01:15
Postet av:

Hm, søkte på navet ditt og kom blandt innom gaysir (!) De synes du er flott der virket det som :)

02.nov.2006 @ 01:17
Postet av: God natt Kristian

Håper du sover nå. Riktig lykke til på fredag, det går bra igjen det! Så ikke vær urolig for noe sånt denne gangen, blir bra. Du er flott i standarddansene, men jeg har sålangt synes latindanserne har vært mer livlige å se på. Lykke til i standard! Det kommer til å gå kjempebra igjen! Stor nakkaklem til den nydelige

02.nov.2006 @ 01:28
Postet av: Mariann

Hallå i natten.

Halvannen dag til fredag nå, det blir så spennende å se dette showet, tror alle blir veldig skjerpet.

Kan ikke tro annet enn at Steffen går ut nå, men man vet jo aldri hvordan publikum stemmer. Hva jeg tror pr i dag er at Steffen går (desverre), hvis ikke han gjør det kan hvem som helst gå egentlig.

Da er det mulig Susann går. Spørst om ikke Tone, Elisabeth og du blir de tre siste som er igjen. Men hvis alle danser veldig bra og får gode karakterer av dommerne er det vanskelig å si..

Så da er det opp til seerne.

Tone får mange stemmer av de helt unge, Elisabeth av de godt voksne og du litt overalt håper vi. Ikke godt å si.

Men jeg tror det blir den siste fredagen med lunsj med Steffen. Men det har vi trodd før også.

Så litt rådvill her jeg sitter...

Men at du går til finale er rimelig sikkert, hvis ikke noe kjempesnålt skulle skje.

Der møter du antagelig Elisabeth.

En vill liten gjening i natten.

02.nov.2006 @ 02:26
Postet av: Jul i tøyengata

er med Zahid Ali som var med Jespersen i Rikets Røst tidligere. Han skal lage noe ala Jul i Skomakergata, men antagelig men en liten "tvist" ;) Produksjonselskapet til Kristian & Co. skal produsere serien så vidt jeg vet. Så han blir nok desverre bak kameraet der vil jeg tro, desverre. Så det er jo dumt for oss da.
Kristian, kan ikke dere neste år komme med noe ala Nissene på låven til oss.? Eller noe annet som er like morsomt, det hadde vært så fint. Slå deg sammen men Espen igjen og kok ihop noe til oss.

Gleder oss til nøttene da, da sitter hele storfamilien sammen og ler oss skakke.

Men aller først må du prestere bra på fredag og stole på at både dommerne og vi får deg videre.

Tsjao

02.nov.2006 @ 02:45
Postet av:

Husk å stemme dere, ikke at jeg tror de trenger det så veldig denne gangen, men vi må stemme mye likevel!!! Oki?

02.nov.2006 @ 03:00
Postet av:

Å, det er bare noen uker til det hele er over og vi ikke ser deg på en stund, oioi, abstinensene melder seg bare ved tanken...
Hva skal vi bruke tiden på da, når vi ikke går inn her og sjekker ståa døgnet rundt?
Må vel gå tilbake til alt det vi gjorde før dette ramlet i hodet på oss?
Husker knapt hva det var, men plutselig har man et liv igjen antagelig...
Men vi vil se deg til siste slutt der du står med blomster på seierspallen først.

02.nov.2006 @ 03:08
Postet av:

Hei kjekken ;)

02.nov.2006 @ 03:41
Postet av:

Hei du sjarmerende mann :D

02.nov.2006 @ 03:42
Postet av:

God du er

02.nov.2006 @ 03:43
Postet av:

Du er så fiin

02.nov.2006 @ 03:44
Postet av:

Flott eksemplar

02.nov.2006 @ 03:47
Postet av: Kathrine

Hva? Har du ikke vært her i natt heller? Stikker du innom selv om du ikke skriver noe til oss eller?

02.nov.2006 @ 07:35
Postet av: Sangria

Heisann, Kristian!

Det drar seg mot konkurransedag igjen, og snart er det på tide å proviantere til fredagskvelden igjen. Trodde aldri jeg var typen til å bli så oppslukt av et tv-show, men nå er det full pakke, venn(inn)er på besøk, god mat, rødvin og Skal vi Danse på skjermen... et tegn på at en begynner å bli eldre, eller? ;-)

Det jeg vil si til deg i dag, Kristian, er at selvfølgelig er du søt, nydelig, morsom, sexy og flink til å danse og alt det der, men jeg tror ikke dette hadde 'tatt av' på den måten det har gjort dersom det ikke hadde vært for at du har fremstått som en tvers igjennom hyggelig kar gjennom hele konkurransen. Du kunne ha valgt å ha en ironisk distanse (som er så 'in' nå for tiden) til all oppmerksomheten og latterliggjort de mest blomstrende av ytringene her inne, men den fristelsen har du ikke falt for. Du har tatt alle henvendelser opp i beste mening og virker å kose deg over å leve i denne 'boblen' istedet for å prøve å spille kostbar kjendis, som så mange andre jeg har sett gjøre når de plutselig kommer i rampelyset. Jeg er imponert over måten du svarer på kommentarene her inne, og den respekten du viser oss som plutselig er blitt så 'hekta' på deg. Vi er jo vanlige og oppegående jenter (og gutter) de fleste av oss, og det er flott at du ser det. Dine foreldre må ha gjort en strålende jobb med oppdragelsen!

Det jeg prøver å si med denne lange avhandlingen er at det er først og fremst personligheten din vi har falt for, Kristian, og verken trange bukser eller fancy dance moves hadde betydd noe om du ikke hadde framstått som så forbaska... HYGGELIG. Jeg prøver ikke å helgenforklare deg, jeg er sikker på at du har dine 'sider' du som alle andre, men jeg syns det er godt å se at jenter faktisk fremdeles 'tenner' på hyggelige karer, og ikke bare drittsekker.

Rådet til gutta der ute må derfor bli:
Vil dere ha drag på damene? Det hjelper å være snill og grei og morsom, og det hjelper absolutt å kunne DANSE!!!

Bare et par spm til slutt: Røyker du? Og du sa at du aldri hadde drukket te... hva drikker du da?

Lykke til i morgen, vi stemmer i vei, vi!

Klem fra 'Sangria'.

02.nov.2006 @ 08:40
Postet av: Snuppa

Hei Kristian!
Jeg ser du ikke har skrevet noe i natt.Min konklusjon er at kanskje du er perfeksjonist. Har du ikke mulighet til å gjøre ting fullt ut eller ordentlig så lar du det heller være. Stemmer det eller? Dansingen, treningen, bloggen med bilder og svar er jo utrolig bra utført + alt det andre du har vært med på. Ikke noe slinger i valsen på noen av områdene. Noen tanker på morgenen, men arrester meg visst jeg tar feil.
Klem fra Snuppa som fortsatt er en stor fan.

02.nov.2006 @ 09:35
Postet av: J. Travolta

Hvordan går det med deg og Henriette oppi alt dette da Kristian? Er dere kjærester eller hva? Lykke til med dansen, dere imponerer en gammel discoløve!

02.nov.2006 @ 14:12
Postet av: Jenna

Kjæresten min er sjalu... Jeg er forelsket!

02.nov.2006 @ 15:05
Postet av: Anne fra landet;)

Hei Kristian!
Må ærlig innrømme at jeg hadde ikke kjempe tro på deg når jeg hørte du skulle være med..Så feil kan man tydeligvis ta! Går jo så det suser! Morsomt å se på! Hjelper jo at du er en morsom kjekkas og da;)
Nesten så jeg dropper fester for å sitte hjemme og se på deg på fredagskveldene...(må kanskje få meg et liv utenom tv ja..hihi)
Ønsker deg iallefall lykke til videre!

Hva skal egentlig til for at ei jente skal vekke interessen din?;)

Klem, Anne

Ps. skulle gjerne lært å danse av deg!hehe

02.nov.2006 @ 15:19
Postet av: Tussi

Kristian; Vil du gifte deg med meg?

02.nov.2006 @ 16:38
Postet av:

Hei!

02.nov.2006 @ 17:31
Postet av: Vickan

Kjære småjenter. Hvor flau og pinlig berørt tror dere egentlig en godt voksen mann på 32 år blir av disse velformulerte, innholdsrike innleggene? På en skala fra 1 til 10 hvor 10 er mest flau... 11, kanskje? Det finnes faktisk MANGE menn der ute med pene øyne og som til og med kan danse, men dere ser kanskje ikke skogen for bare trær? Eller hva...?

02.nov.2006 @ 17:34
Postet av: Sangria

Vel, om Kristian i sitt stille sinn blir flau av innleggene våre, er han i allefall gentleman nok til å skjule det.;-)Personlig tror jeg han er mest glad, og kanskje litt overrasket over den voldsomme oppmerksomheten han har fått. Men jeg tror (uten å kjenne ham, selvsagt), at Kristian har bakkekontakt nok til å se på dette som en morsom opplevelse han kanskje aldri vil få igjen.

Forøvrig ser jeg ikke noe galt i å fokusere på at jenter faktisk liker gutter/menn som er sympatiske og flinke å danse, drittsekkene der ute får nok oppmerksomhet som det er, etter min mening.

Cheer up, det er bare en dansekonkurranse!

02.nov.2006 @ 18:30
Postet av: Kristine

Hei Kristian! Bruker du Messenger? Er det mulighet for å få epostadressa di? :) Synes du er helt nydelig...

02.nov.2006 @ 18:39
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Hallooo... noen flere svar her.

Til Pia:
Espen ser nok ikke på "Skal vi Danse?" på fredager, da har han forestilling
med Team Eckbo på Chateau Neuf.
Til "Seriøst veddemål":
Tror ikke jeg tør å vedde på noe som helst, verken den ene eller andre veien.
Dette her er så lite forutsigbart, og jeg tror ikke det er slutt på overraskelsene enda.

Til Tussi:
Ja, jeg er singel. Du får ta turen, så ser vi hva som skjer... høhø.

Til Kathrine:
Jeg kan egentlig ikke huske å ha vært betatt av noen kjendis, egentlig. Tror
bare jeg har googlet helt "vanlige" folk på den måten. Kanskje det er litt
jentegreie, ja? Vet ikke, jeg...

Til "-4KG":
Har ikke gått ned 4 kilo. 2, tror jeg. Men det skjer jo når man danser hver dag.

Ang skriving:
Hyggelig at du synes at jeg er flink til å skrive... hehe. Ja, jeg har vel egentlig alltid klart å formulere meg skriftlig på et vis. Men det er ikke sånn at jeg tenker så mye over hva og hvordan jeg skriver - jeg bare trykker ned det som faller meg inn der og da. Og ja - jeg har vel egentlig fått gjøre det jeg hadde lyst til da jeg var liten, på flere områder. Om jeg skulle ønske at noe var annerledes? Ja, kanskje; at man av og til blir lei av å drive med det man driver med, selv om man føler at man har havnet på rett hylle.

Til L:
Nei, jeg ser ikke på Dansefeber. Men Alexandra gjør det. Hun tar det opp, til og med.

Ang trening:
Vi trener 3-4 timer pr dag. Ikke effektivt, kanskje, men vi er i hvert fall på Dansefabrikken såpass lenge hver dag. Minus søndagene de to siste ukene, da...

Ang "din mamma":
Vet ikke hvor mye moren min snakker om "Skal vi danse?", men hun tenker i hvert
fall mye på det. Hun er på nettet hver dag og sjekker blogg og kommentarer, såvidt jeg vet. Hun er i studio hver fredag, ja - enten med venninner eller sammen med andre familiemedlemmer.

Ang hotellet:
Programmet sendes ikke fra Oslo Plaza og Sonja Henie-salen som under forrige utgave av "Skal vi danse". Det sendes fra TV2's studio i Nydalen, samme studio som sluttrundene av Idol har blitt
sendt fra. Vegg i vegg med studioet der "Rikets Røst" og "Senkveld" blir spilt inn.

Til Maia:
Alexandra har ingen annen fast jobb utenom dansingen. Hun er jo proff-danser, så det er jo liksom jobben hennes å trene - i tillegg til å undervise andre, inkludert meg. Jo - også er hun negldesigner! Det hadde jeg nesten glemt. Så hun jobber en del med sånt også.

Ang YouTube:
Den YouTube-videoen du sikter til har jeg fjernet, fordi jeg ikke har spurt alle de som er på den om det er greit at den ligger ute. Kanskje jeg legger den ut igjen når jeg har snakket med et par av dem.

Ang danser:
De dansene som gjenstår for meg dersom vi kommer videre fra quickstep'en på fredag
er cha-cha-cha, tango og wienervals. Hvis vi fortsatt henger med neste fredag regner jeg med at vi skal ha cha-cha-cha, pluss at alle parene skal danse wienervals SAMTIDIG på dansegulvet. Så det blir jo i så fall å lære seg TO danser på 6 dager. Hjælp.

Til "Bare lurer":
Favorittfarge? Hm. Kanskje oransje? Eller rød. Vet ikke - kommer helt an på.
Hvilket sted jeg ville reist tiil? Kanskje Russland akkurat nå. Hehe. Eller til en eller annen øde øy et varmt sted.
Det er bare Alexandra og Tom-Erik av danserne som fortsatt konurrerer, og jeg tror de skal danse standard-NM rett etter at "Skal vi danse" er ferdig. Men den i Bergen har jeg ikke hørt noe om.

Til "venter i spenning":
Det er torsdag kveld, og vi har klart å danse gjennom quickstep'en ÉN gang uten at jeg har bomma grovt. Jeg har ikke trinnene ordentlig i kroppen, og Alexandra terper på holdningen og armene mine. Vi er ikke helt i mål, og hun mener at jeg har en del å gå på før dansen kan kalles "bra". Men så er hun streng,
da... håper jeg...

Til Vickan:
Jeg blir ikke flau over å lese disse innleggene. Uansett om de som skriver er 9 eller 90. Det er bare moro, helt ufarlig og ikke noe jeg henger meg så veldig opp i. Dette er kun et kortvarig underholdningsprogram, og jeg tar verken av eller blir flau på grunn av dette.

---

Har slitt litt med quickstep'en denne uka, og har hatt litt dårlig tid ellers, så jeg har ikke fått svart før nå. Takk, takk for alle hyggelige ord.

02.nov.2006 @ 18:44
Postet av: Kathrine

Takk for svar! Men leser du absolutt alle innlegg, Lange og korte?

02.nov.2006 @ 18:49
Postet av: L

Er du med å lager " Jul i Tøyengata" ?

02.nov.2006 @ 19:08
Postet av: Sangria

Oi, der var du jo! Hei, Kristian! :-D

Ganske pussig å ta del i denne kommunikasjonsformen, en blanding av hjemmeside, diskusjonsforum og dagbok. En kommer liksom nærmere hverandre enn på en tradsjonell hjemmeside, og det at du som eier bloggen tar aktiv del og svarer på spm og at familie og venner også gjør det samme, gjør det til en noe spesiell opplevelse, spesielt når noen av spørsmålene og kommentarene er så personlige. (Ikke at det er noe negativt i det, altså! ;-) )

Takk for at du tar deg tid til å svare, og lykke til videre med quickstep'en. Jeg har alltid syns at det måtte være den vanskeligste dansen å lære, siden så mange av trinnene går på tvers av rytmen i musikken.

02.nov.2006 @ 19:10
Postet av: Caroline

Jaaa:D på side2 ligger Kristian øverst på sånn stemmegreie over hvem leserne mener skal vinne Skal vi danse:D Han har til og med slått Tone! Han har 59% av stemmene, og hun har noe med 20...

Husk å stemme på Kristian og Alexandra folkens:D De skal danse som nr 4 i morgen, og det var han fornøyd med:D

02.nov.2006 @ 19:19
Postet av: Anja:)

Du er jo bare helt skjønn da;) Eller kjekk, om gutter liker å kalle det!
Ser på programmet hver fredag, og jeg må bare si at du og Alexandra rocker!
Stå på, dette blir bra, jeg krysser fingerne for dere:)

02.nov.2006 @ 19:59
Postet av: mr bright side

heia kameradamo!!!

02.nov.2006 @ 19:59
Postet av: Ginger Rogers

Kristian, hvilke egenskaper ser du etter hos jenter? Hva slags jenter faller du for og blir sjarmert av? Bare for nysgjerrighetens skyld....

02.nov.2006 @ 20:00
Postet av: Cinderella X

Dette er vel egentlig mer til mine felles fjortis-venninner (som jeg nå har kommet til å kalle alle oss her inne - beklager :)) som det er til Kristian. Men jeg kom på at jeg et sted her inne leste et spørsmål til Kristian som ca. went like this:

"Jeg forstår ikke hvordan du kan være singel?"

Generelt (ute i den store verden, ikke bare her i Kristian-space) må jeg si at det er et vanvittig provoserende spørsmål - eller kommentar når det sies uten spørsmålstegnet. Hvilket det gjør noen ganger.

Nå er jeg riktignok en som godt kan hisse meg barnslig og voldsomt opp over detaljer, så dette er et soleklart eksempel på nok en ting som jeg bare burde let go. Men nei...ikke denne gangen heller. De som kjenner meg godt hadde selvfølgelig himlet med øynene over hvor enkelt det er å hisse opp en som blir litt for lidenskapelig med det meste. Enda en gang. Men de er ikke her :)

Anyway- når man stiller det spørsmålet, så høres det ut som man slår fast to ting (og nå snakker jeg generelt):

1) At det er utenkelig at noen er frivillig singel. Det spørsmålet er jo som å si: "jeg forstår ikke at noen ikke vil ha deg?"
-Det kan da for pokker hende at man er singel fordi man VIL, og ikke fordi man ikke har muligheten. Eller kanskje HAR man mulighet, men mulighetene føles ikke riktige (og det SKAL være riktig). Eller kanskje man har andre grunner?frivillige grunner.
2) At ALT det handler om her i livet er å unngå være singel. Som om det ikke handler om å finne DEN, men heller om å unngå å være alene. At man ikke skal velge noen fordi de er akkurat det mennesket de er, men fordi man frykter hva som skjer hvis man ikke velger dem.

Det er noe av det tristeste jeg kan tenke meg...og jeg ser det rundt omkring: mennesker som velger å bli sammen med et annet menneske - ikke fordi de er så forelsket at de ikke klarer å sove, spise eller å konsentere seg, ikke fordi de plutselig føler at de har funnet den andre halvdelen av seg selv, eller fordi de må klype seg i armen, overbevist om at de er med i sluttscenen i en amerikansk romantisk komedie - men fordi de på forhånd har bestemt at nå de vil FINNE noen. Noen - as in a n y o n e. Huff.

Jeg vet selvfølgelig at ikke alle er sånn. Men den uttalelsen - det spørsmålet - er en del av hele den pakka. Og jeg unner ingen en innstilling som gjør at de kan gå glipp av så vanvittig mye.

Nå er jeg ferdig. Beklager engasjementet :)

Cinderella X ? som avsluttet en samboerforhold for et år siden og har bestemt seg for endelig å ha litt kvalitetsalene-tid. Basta bom. Bom. Bom.

02.nov.2006 @ 20:08
Postet av: toril

hei,du.blir du litt kje oss til tider. blir det for mye ta det gode,syntes du.om du ryker ut så håååper jeg at vi kan fortsette å skrive til deg,et lyspungt har dette blitt,

02.nov.2006 @ 20:28
Postet av: Therese

Hei Kristian og Alexandra!
Ville bare ønske dere lykke til i morra kveld.Er sikker på at dere klarer dere bra, for det gjør dere jo alltid.Blir nok en tier fra fløysvik i morra tenker jeg! LYKKE TIL! og til deg Kristian, du er nå liksom gromgutten da! og til deg Alexandra, Kristian må vel være drømmeeleven,eller.....?

02.nov.2006 @ 20:31
Postet av: Eva

Hei alle sammen som skriver her, vi må
stemme alle sammen. Så vi ikke får noen
overaskelser på fredag. Vi vil jo at
Kristian og Alexandra skal vinne.

02.nov.2006 @ 20:38
Postet av:

Til Kristian og Alexandra

Lykke til på fredag.

02.nov.2006 @ 20:39
Postet av: mette

du er utrolig flink,kristian. osgå er du jo bare helt digg og se på da.

02.nov.2006 @ 21:06
Postet av:

Nå er det faktisk veldig viktig at vi stemmer ja. Flere og flere får sansen for Kristian, alle synes han er best. Og alle tror da selfølgelig at han får nok stemmer.. "Maria effekten" som han selv har pratet om... Det kan vi ikke la skje.

5 til 26400

02.nov.2006 @ 21:07
Postet av:

Hei du! Nå gleder jeg meg til å lese alle innleggene som har kommet siden sist, det strømmer på. Lykke til i morgen!

02.nov.2006 @ 21:19
Postet av: Lykke til

Flott svar igjen fra deg, akkurat som forventet, tusen takk. Og nei, jeg trodde nok ikke at du synes det er dumt at vi både liker dansingen din og deg selv som person fordi du virker så fin som type. Så da fortsetter vi med dette vi. Lykke til i morgen da, går nok veldig bra!

02.nov.2006 @ 21:30
Postet av:

Godt folk!

Joda, sjølvsagt er eg ein av dei som har oppdaga at det er noko med denne Kristian Ødegård-karen. Og kva er det med han som appellerer slik til dei mange, og stadig fleire verkar det som, sjåarane av ?Skal vi danse??. Dette undra eg på, og då kom det til meg i ei tankestund hinn dagen, dette med mellommenneskelege relasjonar, og korleis me særskild då relaterer oss til dei såkalla kjendisane, men er Ødegård ein kjendis? Han har vore på og i mediabransjen gjennom ei årrekkje, kvifor er det nett no at han plutseleg får hjarter i brann over det ganske land?

Eg vel å starta med casting-crewet til TV2. For dei har nok hatt ein bevisst tanke om kva ?rolle? Ødegard kunne fylt av deltakarane (likeins med dei andre, både dansarar og kjendisar). Og at karen av utsjånad har hatt hellet med seg, er nok det fyrste som slår sjåarane. Men så er han stadig meir og meir å sjå, han faller meir og meir inn i medvita til folk, og jommen meg kan han ikkje dansa òg!?! Altså har me to eigenskapar som peikar seg fram; utsjånad og danseevne, slår ein det saman med den hyppige frekventeringa av hans blide vesen på tv og i media elles, har ein jo ein suksessforme! Dess fleire merkar seg dette, dess fleire ein pratar med dette om, dess fleire vil det spreie seg til. Slik sett kan ein då snakke om ?fenomenet Kristian Ødegård?. Og det var altså dansedeltakinga som skulle til for å dette i stand, noko som då dreg oss attende til casting-crewet til TV2, og sjåartala som stig. Well done guys!

Ser ein på kommentarhistorikken til karen, kan ein sjå dei same tendensane. Dei første innlegga hans har 0 kommentarar, men etter som programmet går sin gang stig det frå aukande til eksplosivt.

Og ja, eg vart sjarmert, eg falt og eg fann bloggen til Ødegård. Og eg las og eg rødma og eg lo og eg vart fascinert. Fyrst vart eg altså fascinert av herr Ødegård, men dess fleire folk som oppdaga bloggen og dess fleire som kommenterte, dess meir gjekk fascinasjonen over Ødegård over til Ødegård sine tilhengjarar. For det vart da voldsomt som me knytte oss til han? Nokre har trongen til å sende x antall innlegg med dei same orda om kva ein tykkjer om han, andre undrar seg over kva han tykkjer om det og det, medan andre stiller spørsmål om kva han likar å gjere på, og ikkje minst dei mange helsingane om takk for god underhaldning og lukke til. Dernest har det vorte som eit diskusjonsforum for dei mange med hjarta i brann. Aldeles fascinerande!

Det er rart korleis ein knyttar seg til desse kjende personane (eg likar ikkje ordet kjendis i denne konteksten, er ein kjendis bare av di ein har ansiktet sitt i ulike medium? Av di ein er med i ein underhaldningsdansekonkurranse? Har ein ikkje heller då heller eit kjent andlete?) Me ser dei i ulike settingar, på trening, i konkurranse og klipp frå kvardagslivet elles. Og dermed ?kjenner? me dei i våre auge. Me tolkar dei ut i frå våre tolkningsskjema, og det vert som ei forelsking. Ser ein gode eigenskapar, leitar ein etter fleire og lukkar att auga for det som kunne vere/er negativt. Dette gjer at me ?kjenner? dei, og kan skrive/seie ting som; ?Han er jo slik ein flott kar, sympatisk, ærleg, knytta til familien, moromann etc etc?. Me går frå å tru til å påstå. Me ?veit? korleis han/ho/dei er. For me ?kjenner? dei jo, me har jo tross alt lese om dei i blader og aviser, i tillegg til å ha sitt dei på tv!

Så kva skjer når finalen er unnadansa, lysa i studio og dei mange kamera er slukt? Kva skjer når dei kjende personane går attende til sine respektive liv og kvardag,? Kva skjer når blogginnlegga sluttar, og kva skjer når ansikta ikkje er i blader og aviser lenger? Kan ein då snakka om ein ?break-up?, at forholda har teke slutt?! Lukkar me bare att minna om dei gode dansetider inn i minnelageret vår, og går vidare, slik som dei gjer? Eller vel me oss ut ein ny ein, ein ny fascinasjon til å snu oppmerksomheta vår mot?!?!

Ja, då ser eg at dette vart mykje lengre, enn det eg trudde det skulle verta. Skulle nærast ynskja at eg gjekk eit studium der eg kunne ha skrive ei oppgåve om dette, for bloggane med kommentarar hadde jo vore eit fabelaktig materiale å ta utgangspunkt i.

Uansett, lukka til vidare i tida som kjem, alle som ein.

Vyrdsam helsing :)

02.nov.2006 @ 21:36
Postet av: Enig

Jeg er så enig med mange av innleggene her, som Cinerella X, meget bra og klokt skrevet. Jeg kjenner også mange, mange som er på desperat jakt for å finne noen, omtrent hvem som helst, slik at de passer inn i systemet og ikke blir sett rart på.
Selv har jeg valgt akkurat det samme som deg, ikke fordi at jeg ikke har muligheter, men jeg gidder ikke stresse. Synes det er deilig å være singel, trives i eget selskap, orker ikke det kjøret og spillet, og koser meg like gjerne hjemme alene en lørdagskveld som sammen med andre.
Høres veldig rart ut for mange og har fått utrolig mye kommentarer på det, fordi jeg såkaldt ser ut som en som har mange muligheter og ville passe rett inn i A4. Men er ikke sånn inne i meg og har stått imot presset og gjør som jeg vil. Men mange tror at enslig er det samme som ensom, men det er jo to vidt forskjellige ting. Kristian, dette var plutselig ikke til deg engang :)
Ja, blitt rene diskusjonsforumet her inne noen ganger, noe må vi jo gjøre mens vi venter på deg vet du! Men uansett, det kommer til å gå så bra i morgen og vi stemmer uten å ha sett deg en gang, så sikre er vi!
Ha en flott kveld alle sammen!

02.nov.2006 @ 21:42
Postet av: Hannah

Jeg også har observert at Kristian kommer øverst på alle slags målinger nå, som på bet-sider og på hetest på side2. Har ikke sett den at han blir tippet som favoritt på side2, men den skal jeg finne :) Vel, det ser altså ut til at alle de andre har sett det vi her inne har sett siden starten, at Kristian danser flott, er flott og kommer til å vinne. Og nå kommer de andre etter, hehe. Altså, vi fortsetter å stemmer vi her inne, og håper ikke de der ute tror at nå er han safe. Det kan vi ikke satse på så stem allerede nå! Kan ikke miste ham.

5 til 26400

02.nov.2006 @ 21:49
Postet av: Ellen

Hei skjønningen og den flotte danserinnen. Dere vinner i morgen, igjen, eller ihvertfall går videre med veldig god margin!
Ingen fare, stol på oss!
Stoor klem

02.nov.2006 @ 21:59
Postet av: Caroline

Lykke til i morgen begge to:D

02.nov.2006 @ 22:00
Postet av: Diskusjonsforum

Hei dere fellow-fans der ute.
Morsomt å lese alle ytringene og jeg er også fascinert av fenomenet, og skjønner ikke at jeg er med på det.
Har ALDRI vært sånn før.
Men det er noe med Kristian som fenger så veldig og han virker veldig HYGGELIG ja, som noen skrev isted.
Så det er summen av alt som gjør at vi er her og ikke klarer la være....
Jeg kunne også skrevet en avhandling om dette, men ikke akkurat nå.
Så, vi er vel litt gale mange av oss her inne, men vi er POSITIVT gale etter Kristian velger jeg å påstå.
Og fredag er blitt hyggekveld nummer en, med opptak til å nyte senere. Hver detalj er observert, hehe.
LYKKE TIL I MORGEN, DET KOMMER TIL Å GÅ BRA!!!!!

02.nov.2006 @ 22:08
Postet av: Irene

Ønsker dere lykke til i morgen av hele mitt hjerte. Selv om dere ikke har alt inne enda så har dere litt tid i morgen på dagen eller? Og når du er litt skjerpet går det vel best, ikke sant?
Så masse lykke til, stol på at det går bra som det alltid har gjort. Vi er her for deg vet du.

Stem 5 til 26400 everybody ;)

02.nov.2006 @ 22:12
Postet av: Jorunn

Dagen før den store dagen.
Bare måå skrive at du er utrolig sjarmerende og flott, og danser kjempebra.

02.nov.2006 @ 22:14
Postet av: Ingunn

Hei sveis!
Kan du trene litt for deg selv på kvelden som i kveld f.eks., eller velger du å gjøre helt andre ting som å jobbe eller se på tv? Har du ro på deg til ikke å tenke over trinnene nå dagen før dagen? Just wondering.
Gleder meg til i morgen.

02.nov.2006 @ 22:19
Postet av: toril

ja,lykke til imorra! kan tru je skar stemme fælt på døkk.er søren meg driitnervøs sjøl je.he he.sov godt da.

02.nov.2006 @ 22:28
Postet av:

Litt nervøs selv jeg ... Men det vil gå bra, ikke sant dere??

02.nov.2006 @ 22:34
Postet av:

Lykke til!

02.nov.2006 @ 22:38
Postet av: Gro

Masse lykke til!!

02.nov.2006 @ 22:52
Postet av:

kristian og alexandra
ønsker dere en virkelig god dans i morgen.

02.nov.2006 @ 22:58
Postet av: Kommentarer

Det er mange innlegg her nå ja, det har tatt helt av ... I starten var det ikke mulig å kommentere faktisk, så vidt meg bekjent..
Dans som en gud i morgen, det gjør du helt sikkert!

02.nov.2006 @ 23:01
Postet av:

du og alexandra er drit søte.. ønsker dere lykke til i morgen.!=)

02.nov.2006 @ 23:17
Postet av:

Hei på dere Kristian og Alexandra!
Dere kommer til å klare dette utmerket i morgen!

02.nov.2006 @ 23:20
Postet av: Nå er det ikke

så mange timene igjen før det skal danses igjen da, det kommer til å gå så bra! Stol på dere selv.

02.nov.2006 @ 23:24
Postet av:

Fikk dere med dere Rikets Røst da?
Trude Mostue var gjest, veldig sympatisk og blid som alltid. Og det var klipp fra innledningen i dansen til Kappen :D

02.nov.2006 @ 23:26
Postet av:

Lurer på hvorfor det var akkurat han og bare han det var klipp av gitt ;)

02.nov.2006 @ 23:39
Postet av: Gry Anita

Har sett at Kristian ligger som helt overlegent som den folk tror skal vinne på tv2. Har ikke sett denne før, men antar tone har ligget høyt der før. Nå har mye under halvparten av stemmene til godgutten, og de andre bare noe smått ...
Helt i min smak!

02.nov.2006 @ 23:41
Postet av: lille my

Lykke til med danscn i morra, ellcr kanskje vi heller skal si "break a leg". nei den vendinga passa heller dårlig':-) tvi tvi er kanskjc det beste å si til danserc? uansctt vi gler.oss te fredags kveld og dansctid..... xx

02.nov.2006 @ 23:50
Postet av: Beate

Hei Kristian! Synes denne bloggen er utmerket og den beste av alle her inne, virker mest proff, men det er fordi du skriver så naturlig og ærlig og liketil. Det blir som noen sa som en hjemmeside, dagbok, diskusjonsforum og med tilbakemeldinger - Alt i en pakke. Fantastisk greie. Man får et nært forhold til både deg og de andre som skriver her inne. Faktisk er blogging virkelig kult. Tror ikke de andre bloggene ute i universet får så mange besøk som du får da ;)
Det er så artig å lese de andres kommentarer, jeg synes de er flott alle sammen, hver på sin måte. Og alle er positive til deg, ikke drittslenging, for hvor vi det når vi er så store fans?
Vi stemmer i stedenfor vi, der har du oss.
Mange koselige gjenganger jeg også liker å se innleggene til, ofter seriøse og med velvalgte ord. Men liker også de som bare sier at du er skjønn. Folk føler jo for å skrive så forskjellig.

03.nov.2006 @ 00:00
Postet av: Beate

for hvor vi det (skrev jeg)
for hvorfor skal vi det (mente jeg å skrive =)
Men alt i alt mener vi å skrive til deg for du har gitt oss en veldig postiv opplevelse alle sammen, og det er vel bra å ta med seg på veien =)
Og glemte å skrive på slutten av vi heier på dere selvfølgelig!

03.nov.2006 @ 00:05
Postet av: Enda et ps fra Beate

Nå surrer jeg fælt her, var det den vinglasset jeg tok da jeg satt meg ned for å nye dette tro =) For glemte å si noe av det som er aller best i bloggen, bildene!!!!!

03.nov.2006 @ 00:10
Postet av: Bilder

Det er så mange nyyyyyydelig bilder av deg her inne. Flotte fine bilder. Satser på at det kommer noen flere kanskje i natt hvis du rekker det som oppladning til i morgen, alltid artig det. Men du må ikke føle at du må for du har jo svart her inne. Du trenger vel heller å gjøre det som er best for deg angående morgendagen, slik at du få ladet skikkelig opp..
Men det kommer noe bra i løpet i helgen hvor det står at dere ble glad for alle poengene og stemmene! Garantert så går dere videre!!!!!!!!!!!!!!!!

03.nov.2006 @ 00:20
Postet av: Sakset

Postet av: Linda
Håper han sovnet ... Bruk morgendagen til å sove så lenge du kan før du skal gjøre alt du må i forbindelse med dansen og så skriver du et fint referat i løpet av helgen om hvordan du likte å få så høye stemmer fra dommerne og hvor glad du er for å ha gått videre. Det gleder vi oss til å lese, samt flere bilder fra etter showet. Lykke til så masse i morgen, det kommer til å gå helt supert!

27.okt.2006 @ 03:21:52

03.nov.2006 @ 00:31
Postet av: Marikken

Line, my queen of "pædagogiske thoughts", æ kuin itj ha vårri meir enig sjøh:) Fra spøk til revolver.. HUSK Å STEM FOLKENS, på å få Morten Gamst inn på kremtoppen igjen!! *DÅÅÅN* ;D

Kristian, break a leg, du træng da - Susann tar rotta på de, eller kanskje Bettan.. Håpa særiøst snasne Tangstad står som #1 in the end! Uansett, the winner taaaaakes it aaaaall, og VIPS så va programmet over og blogg-folket tar kanskje nattesøvnen litt tiliar enn da som har vært "normalt" den siste måneden.. No skal da seies at e e max B-menneske og jobba bæst om natta, men dette innlægget tyda på o v e r t r ø t t h e t, så no e da natta!

Tjolahei tjollahoppsann saaaaa..... :)

03.nov.2006 @ 00:33
Postet av: Hø

Ha, morten gamst der nei, det er kristian som skal dit, no doubt. Men man kan stemme en gang om dagen bare og jeg har ikke fått stemt alltid, lei meg for det ... Dere andre må huske det hvis dere har tid !!!!
Ingen som tar rotta på Kristian, vent å se!! Han ligger på en overlegen topp over de som har stemt inn favoritten sin på side2
Joda, både Tone, Susann og Bettan kan danse meget bra, men likevel ikke så bra som Danse-Kristian. Han vinner.

03.nov.2006 @ 00:36
Postet av: Sakset

Postet av: Se hva jeg fant ;)
http://pub.tv2.no/nettavisen/side2/kjendis/article753769.ece

Fillern, får ikke gått rett på bildet, men det er et slideshow der, sjekk det siste bildet ;)

30.okt.2006 @ 00:25:54

03.nov.2006 @ 00:38
Postet av: Sakset fra favoritter på side2

Kristian Ødegård 58%
Elisabeth Andreassen 6%
Tone Damlie Aaberge 23%
Susann Goksør Bjerkrheim 8%
Steffen Tangstad 2%

Totalt antall stemmer: 6650

03.nov.2006 @ 00:46
Postet av: Sakset fra side2

Tone er den mest omtalte deltageren i TV 2-programmet «Skal vi danse», og er blitt så populær at Side2 sogar har holdt henne frem som høstens heteste kjendis .

Da programmet startet tidligere i høst, mente hele 42 prosent av Side2s lesere at Tone kom til å vinne kjendisdansen . Og hos samtlige av bookmakerne vi sjekket, tronte hun enten på første eller en sterk andreplass.

Selv har Tone forholdt seg ydmyk til dette med dansingen. - Jeg eier ikke koordinasjon, sa hun i et intervju med Side2 tidlig i høst og signaliserte således liten tro på at hun skulle få den øverste palleplassen i dansen. Nå ser det ut til at folket er blitt enig i akkurat det. Hos samtlige bookmakere har hun nå rykket ned på tredje plass bak Kristian Ødegård og Elisabeth Andreassen.

Både hos Centrebet og NordicBet står hun i skrivende stund til henholdsvis 4,50 og 4,65 i odds. Dette er godt bak Kristian som har henholdsvis 1,83 og 2,10 hos de to oddsnettstededene. Også hos Unibet har Tone rykket ned på tredjeplassen med 4 blank i odds. Her står Kristian til 2,10 i odds.

Postet av: Silje Linnea

Hallo i natten..
tenkte jeg skulle dele et lite visdomsord med dere:
mennesket kan deles i to grupper,en som går foran og utretter noe,og en som kommer etter og kritiserer..(Lucius annæus seneca)så enkelt og så riktig.
natta alle sammen;-)

03.nov.2006 @ 01:01
Postet av:

Natta til deg Silje Linnea, fint sitat.

03.nov.2006 @ 01:02
Postet av: Jeanette

Lykke til i morgen dere, det går bra!!!!!

03.nov.2006 @ 01:11
Postet av: Kimberly

Vi stemmer på dere i morgen, kommer til å gå kjempebra. Stol på oss (meg ihvertfall ;)

5 til 26400

03.nov.2006 @ 01:12
Postet av: Janiche

Håper det går bra med Quicksteppen i morgen, det tror jeg nok. Virker som det hadde løsnet litt og at dere tilogmed var litt fornøyd med Mrs. Robinson på onsdag.
Vi gleder ossssssssss!!
Kommer til å å gå sååååååå bra.
Nærmere 7 tusen har giddet å stemme på dere som favoritter, helt sikkert ikke uten grunn. Ingen Maria-effekt i morgen.

03.nov.2006 @ 01:17
Postet av: Anette

Det går ikke an å skrive kommentarer på de første bloggene, tror dere ikke jeg har prøvd ;)Men det tok jo helt av etter hvert og mest etter den flotte bloggingen etter den suverene sambaen, to fulltreffere der.

03.nov.2006 @ 01:28
Postet av: Steffen

Hei Kristian. Hvordan føles det nå, er du litt nervøs som forrige torsdag? Spørst om det blir siste gangen med Steffen på kinarestauranten i morgen da?
Ser han kjører 24 mil om dagen for å trene. Han må antagelig hjem, ellers kunne han vel ligget på hotell eller hos noen andre noen ganger, deg f.eks. :)
Ikke vær urolig for i morgen, det går så bra for dere, helt sikkert. Vi her inne stemmer, pluss alle de der ute. Samt at dommerne vil være positive som alltid.
Skal krysse alt jeg har for deg!

03.nov.2006 @ 01:33
Postet av: Rita

Slenger ut noen stemmer igjen nå, slik at dere ligger litt i forkant=)

Jenter; 5 til 26400

03.nov.2006 @ 01:36
Postet av: Kritisk

Det er de neste fire gangene som blir helt kristiske. Hvis jentene og du blir igjen, ikke enkelt å sloss med TRE jenter da du ... Kan bli tøft det.
Men DET takler du og DET vinner du. Så enkelt. Kommer til å grine hvis du går ut før finalen, og jeg griner ikke ofte. Så ikke få meg til å gjøre det da, vinn for meg, hehehehe ;))))

03.nov.2006 @ 01:40
Postet av:

Det skal bli stilig å se deg i tango, den kommer til å bli rå tenker jeg :D Håper dere får så bra musikk som for eksempel Ingar og Gyda i den, for det gjør så myyyyye at låta passer. Og de gjorde det suverent med den låta. Samt dansingen selvfølgelig. Det var den første 10'rn i programmet som kom der.

03.nov.2006 @ 01:48
Postet av: 10'er

Og du fikk de to neste 10 i samba!
Så kun gitt ut tre av de, så blir spennende hvem som får flere av de etterhvert. Tipper du innkasserer noen snart, om du "bare" får 4x9 igjen på Quicksteppen med mrs. R får du helt sikkert flere på tangoen! Elisabeth kan også risikere å få en tier snart ... :-(

03.nov.2006 @ 01:52
Postet av: Meg

Jaja, er vel snart på tide å finne sengen her. Vil bare igjen ønske dere all lykke og hell i morgen! Hvis du kommer med nytt innlegg i natt eller i morgen tidlig får ikke jeg varmet opp med det før showet i morgen, men ser det jo etterpå i såfall ;) Og jeg stemmer uansett!! Håper du sover godt nå, ikke som forrige torsdag ... God natt og lykke til! Stor seiersklem fra meg

03.nov.2006 @ 02:00
Postet av: Dæven

Var innom noen andre blogger, susann og tone har lagt ut nye nå. Og Tone skriver at hun har sett Steffen danse Rumba og at han gjør det veldig bra i den. Så kanskje kompisen din henger med en gang til??
Hjelpeseg så spennende det blir daa... Og damene kan risikere å få poeng av gutta ute, men viii her inne må stemme på deg så tommelen går ut av ledd i morgen!!!!!!!

03.nov.2006 @ 02:06
Postet av: KRISTIAN ØDEGÅRD

Kokooo igjen. Her er noen flere svar, kvelden før kvelden:

Til Kathrine:
Ja, jeg leser stort sett alt av kommentarer.

Til L:
"Jul i Tøyengata" er en Seefood-produksjon, ja. Og Seefood TV as eies av Espen Eckbo og meg. Så sånn sett er jeg og han executive produsenter på serien, men har ikke hands-on på manus og regi. Men jeg skal nok involvere meg en del fremover nå på klipping og ferdigstillelse av prosjektet. Dette er vel egentlig vårt første prosjekt der verken Espen eller jeg er på skjermen, så det er litt av meg en øvelse. Vi har satt bort absolutt alt til andre, og er en slags ilddåp for vår del i produksjonssammenheng. Men jeg følger med på det som er spilt inn, og det ser veldig lovende ut!

Til Ginger Rogers:
Hvilke egenskaper jeg ser etter hos damer??? Jeg har aldri vært spesielt opptatt av de som er erklærte skjønnheter. Liker best de som har noe "eget" både utseendemessig og personlighetsmessig. Ikke de som alle andre liker, liksom. Hvis du skjønner?

Til Cinderella-X:
Jeg er veldig enig med deg. Det handler ikke om å VILLE være sammen med noen for enhver pris. Det handler om at det som skjer, det skjer, og hvis det føles riktig så skjer det veeeldig - på den beste måten. Jeg er IKKE på jakt. Jeg tror også (som deg) at det å krampaktig lete etter "den rette" er det dummeste man kan gjøre. Single folk; senk skuldrene, ingen grunn til krisemaksimering. Den dagen det "skjer" naturlig, det er først da det virkelig skjer. Tror jeg, da...

Til Ellen:
Nei, jeg tror ikke vi "vinner" imorgen. Det er vanskelig å være mann og danse standarddans i denne konkurransen, dessverre. Dommer Harr liker ikke amatørmenn som danser standard, virker det som. Han gir alltid dårligst poeng i den sammenhengen. Men jeg håper jo at vi klarer oss videre!

Til Ingunn:
Kvelden før kvelden prøver jeg å ikke tenke så veldig konkret på trinn og sånt. Trinnene BØR sitte i kroppen. Det jeg må tenke på er "opp, opp, opp" (med kroppen), at hjertet skal mot Alexandra, og at jeg må ha sterke albuer og riktig vinkel i armene. Det er den aller største utfordringen med standarddansene for gutta, og spesielt i quickstep, for det går så sabla fort med beina at overkroppen fort kan synke eller bli ustabil. Veldig vanskelig, altså.

Til "Steffen":
Ja, jeg er litt nervøs nå. Mer enn forrige torsdag, egentlig. Steffen og jeg skal nok spise kinamat igjen imorgen, ja - og jeg håper at det ikke blir siste gang!

03.nov.2006 @ 02:54
Postet av: Tonje

Lykke til i morgen du den skjønne, flotte, deilige, sjarmerende, hyggelige, pene, kjekke, råe, morsomme, nydelige, fine, gode, flinke (pluss mye mer) dansegutten vår!!!!! For du er litt vår nå som vi har nærkontakt. Du bare vokser i våre øyne, finner stadig flere gode sider! Ingen dårlige?? Så at du kom en time for sent og glemte skoene dine, men selv det er jo sjarmerende, eller du gjorde det sjarmerende :D Dette er bare noen ærlige og oppmuntrende ord i tilfelle du ligger der og ikke får sove igjen... DET KOMMER TIL Å GÅ SÅ BRA!!!!!
Blir sikkert et fint show i morgen, halvannen time på fem par pluss en halv time etterpå. Så dette blir bra! Vil ønske dere masse lykke til selv om dere ikke trenger det egentlig, for dete vil bare bli såååå bra av deg og Alexandra!!! :D

03.nov.2006 @ 02:58
Postet av: Sara

Hei, der kom det et innlegg igjen, men nå må du sove vet du! Lade opp til i morgen! Tror det går bra, dere trenger ikke vinne i morgen, men bare gjøre det bra og gå videre, DET holder i morgen, så tar du det igjen i neste dans vet du. Men tror dere kommer til å danse flott i morgen også! Lykke til!!

03.nov.2006 @ 03:04
Postet av: Mayken

Det blir helt sikkert flott i morgen også Kristian, tviler ikke på det. Husk forrige gang hvor du tvilte og det gikk så bra, selv i ulykkeskombinasjonen. Ros av dommerne og gode karakterer, og dere så oppriktig glade og overrasket ut da de kom. Så dere var nok litt urolige, men hør på oss da, dere er flinke og det kommer til å gå så bra :))))

03.nov.2006 @ 03:21
Postet av: Damer

Liker kommentaren din angående damer selv om det ikke var jeg som stilte de spørsmålene.
Du svarte akkurat som jeg trodde du ville mene faktisk.
At det må være noe helt eget, de må tiltale DEG og at du ikke faller for de som alle faller for liksom. Og intet stress, at det må skje naturlig når det skjer.
Skjønner utmerket hva du mener, er bare helt enig i alt.
Akkurat sånn tenker jeg også, bortsett fra at nå har jeg jo da falt litt for en som alle andre har falt for, og det er første gangen har skjedd :)
Det vil helt sikkert dukke opp en flott dame som passer deg utmerket, hun vil være en flott person som er snill og steller godt med godgutten vår!
Det vil vi like!

Nattaklem til den skjønne gutten .....

03.nov.2006 @ 03:34
Postet av:

Nei, må vel legge seg nå vel, er på overtid allerede. Måtte bare innom og sjekke og der var han jo, drømmemannen!
Han vil vi ikke miste av syne på en stund så vi må stemme!

5 til 26400 sier nå jeg da, ha

03.nov.2006 @ 03:43
Postet av:

Halla til alle dere andre der ute som heller ikke får nok av godgutten;

5 til 26400

03.nov.2006 @ 03:52
Postet av:

Halla til alle dere andre der ute som heller ikke får nok av godgutten;

5 til 26400

03.nov.2006 @ 03:53
Postet av:

Halla til alle dere andre der ute som heller ikke får nok av godgutten;

5 til 26400

03.nov.2006 @ 03:53
Postet av: AnneBente

Helt enig, her må det stemmes selv om vi vet han er trygg, men vi her inne må gjøre vårt beste så han ikke blir borte, sukk, hva skulle vi gjøre da dere, blitt kjedelig og trist, he?

03.nov.2006 @ 04:08
Postet av:

Hm,sjekk bildet av ham foran boksen i heimen da,tillitsfullt og godt ansikte spør de meg.

03.nov.2006 @ 04:10
Postet av:

Og ikke minst der han er giftig,utrolig nydelig.Men jeg har alltid likt gutter som er slanke,ikke svære machoatleter med bolemuskler.Synes han er utruulig sexy.Akkurat min type på alle vis.Knusbar

03.nov.2006 @ 04:16
Postet av:

Han er så deeeeeeilig at jeg vet ikke hva jeg skal gjør, eller jo kanskje :D

03.nov.2006 @ 04:20
Postet av: Sjekk denne på side2 ofm favoritt

Kristian Ødegård 58%
Elisabeth Andreassen 6%
Tone Damlie Aaberge 23%
Susann Goksør Bjerkrheim 8%
Steffen Tangstad 2%


Totalt antall stemmer: 6712

Over halvparten har stemt på Kristian,det blir jo noen tusen det.Og ikke kan man stemme mer enn en gang heller,desverre.Så det er flere der ute enn vi gærningene her inne.

03.nov.2006 @ 04:28
Postet av:

DERE KOMMER TIL FINALEN OG VINNER DEN

03.nov.2006 @ 04:33
Postet av:

jA, det gjør dere.Helt sikkert

03.nov.2006 @ 04:38
Postet av:

Linken til der det står at tone taper terreng for kristian

Postet av: M&S

Du e KJEMPE sexy!:)

Susser fra Vestlandet!

03.nov.2006 @ 20:56
Postet av: oddny

jentte 18 du er god danser jeg håper du viner

03.nov.2006 @ 21:25
Postet av: Per Lund

Kristian! Nå er det VIRKELIG på tide at du ber Alexandra ut på date eller noe slikt. Dere er det perfekte par! =) Heier på dere!

03.nov.2006 @ 23:08
URL: http://www.aftenposten.no
Postet av:

Der var virkelig flotte i dag, kjempeflinke, gratulerer.

04.nov.2006 @ 08:59
Postet av: siri

Heisann :) må bare sei at du har blitt kanon flinke te å dansa, eg syns faktisk at du e dn så ikje e dansor så e flinkas bler bare gla når eg ser dg dansa:) stå på vidore dokk vinne nok heile sjiden :)
Lykke te vidore :)
deilge e du åg :D drømme mann :)

04.nov.2006 @ 16:27
Postet av: maj=)

syke syke mann=) de derre drømmene dine ville jeg ikke snakka så høyt om, trur du har noen undertrykte følelser for blomstrefinn=) Du e forresten sabla morsom=)

05.nov.2006 @ 13:01
Postet av:

Han er sykt deilig eller deilig syk.
Velg det som ikke passer :D

07.nov.2006 @ 01:00
Postet av:

Jeg personlig sier ja takk, begge deler.

07.nov.2006 @ 01:02
Postet av: maj=)

kom med den dU=) veit nok at du og blomsterfinn har en flørt på gang, man ser det på blikka dere sender hverandre i dom første programma:D *mohuahua*

08.nov.2006 @ 21:11
Postet av: Noen som vil stemme????

Hei her kan en også stemme på Kristian www.danseforbundet.no

Snuppa

09.nov.2006 @ 18:35
Postet av:

Her var det mange fine svar på kommentarene, tusen takk for det Kristian. Vi er veldig interessert i deg som du skjønner :D

12.nov.2006 @ 03:56
Postet av:

Nydelig og atter nydelig...

27.nov.2006 @ 05:29
Postet av:

Du er herlig

28.nov.2006 @ 22:37
Postet av:

Du er nydelig på bildet med tv i bakgrunnen... Du er i grunnen nydelig på alle bilder du!!!

01.des.2006 @ 05:06
Postet av:

Og om mulig er du jo enda nydeligere i virkeligheten, eller vel, på tv da :)

01.des.2006 @ 05:07
Postet av:

Pasoen var også helt super som alle andre. Flott danset og skikkelig pasos der gitt :-) Nydelige trinn i starten med kappen! Topp hele dansen som alltid!

04.des.2006 @ 04:08
Postet av:

Og det nydelige åpne godmodige ansiktet foran tv ...

04.des.2006 @ 04:09
Postet av:

Paso Doble dansen taklet du som alltid med eleganse og passion.
Og enig i at ansiktet er veldig veldig åpent og fint.

10.des.2006 @ 02:27
Postet av:

Fint ansikt du har!!

25.des.2006 @ 06:01
Postet av:

hmmm

25.des.2006 @ 07:13
Postet av:

Du var så utrolig flink til å danse og har en utrolig rytme.

25.des.2006 @ 22:02
Postet av:

Quicksteppen ble strålende den.

25.des.2006 @ 23:44
Postet av:

Og pasoen.

28.des.2006 @ 04:04
Postet av:

Og du.

30.des.2006 @ 02:31
Postet av:

Nydelig det siste bildet av deg!

30.des.2006 @ 22:09
Postet av:

Fin gutt :=)

30.des.2006 @ 23:46
Postet av:

Du ser ganske snill og god ut :-)

31.des.2006 @ 03:08
Postet av:

Lurer på om du ler av alle jentene som synes du er så fantastisk. Synes du at du er det selv? Hva synes du om alle jentene som skriver til deg?

01.jan.2007 @ 19:54
Postet av:

Ka driv du me for tia kristian?

03.jan.2007 @ 23:34
Postet av:

Du er så go' atte kristian....mmm...

13.jan.2007 @ 04:13
Postet av:

Har så lyst til å gi den en klem!

13.jan.2007 @ 22:23
Postet av:

Å kristian, du var så nydelig før ....!!

25.feb.2007 @ 22:30
Postet av:

Og er det fortsatt!

05.mar.2007 @ 01:12
Postet av:

Kjempenydelig;)

11.mar.2007 @ 00:35
Postet av:

Veldig, veldig fin gutt!!

11.mar.2007 @ 18:04
Postet av:

DU ER EN UTROLIG FIN TYPE!!!!!!!

12.mar.2007 @ 03:24
Postet av:

Hei :))

13.mar.2007 @ 01:36
Postet av:

Hei :))

13.mar.2007 @ 01:36
Postet av:

Du er så godt atte,hehe.Du er det.

14.mar.2007 @ 00:47
Postet av:

god atte,selvfølgelig,hehe

14.mar.2007 @ 00:54
Postet av:

;-D

15.mar.2007 @ 01:03
Postet av:

Skjønn du er :-)

15.mar.2007 @ 20:21
Postet av:

hei;)

15.mar.2007 @ 23:47
Postet av:

Fin gutt !! :-D

17.mar.2007 @ 01:30
Postet av:

...savner veldig den skjønne kristian fra svd...du kommer tilbake igjen ikke sant..?

18.mar.2007 @ 19:18

Skriv en ny kommentar:

Navn:
Husk meg ?

E-post:


URL:


Kommentar:


Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://app.nettblogg.no/trackback/ping/2517593
hits